Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2013  (Αναγνώστηκε 32288 φορές)

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2013
« Απάντηση #75 στις: Τετ 23 Ιαν 2013 10:01 »
Μάλλον off topic , αλλά 3 δανεικούς από την ίδια ομάδα σε μια μεταγραφική περίοδο δεν θυμάμαι να εχω ξαναδει ! Αυτό που έγινε με τον Άρη και τους Διαμαντάκο,Τάτο και Ζαραδούκα είναι ίσως άνευ προηγουμένου ... Εκτός και εάν θυμάται κάποιος κάτι αντίστοιχο .

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τετ 23 Ιαν 2013 10:31 »
Μάλλον off topic , αλλά 3 δανεικούς από την ίδια ομάδα σε μια μεταγραφική περίοδο δεν θυμάμαι να εχω ξαναδει ! Αυτό που έγινε με τον Άρη και τους Διαμαντάκο,Τάτο και Ζαραδούκα είναι ίσως άνευ προηγουμένου ... Εκτός και εάν θυμάται κάποιος κάτι αντίστοιχο .

Συμφωνώ!
Αλλά, εκεί στον Άρη υπάρχει και ένας Καπετάνος που διεκδικεί 600.000 ευρουλάκια σε μισθά, ρήτρες, μήτρες, χύτρες ... ποιός πληρώνει τα κόκκινα παιδιά, τα κίτρινα παιδιά  και ποιός το Άρθρο 99?

... τελικά, σωστά ο Κάκος (δηλ., όχι ο ίδιος) μοίρασε την πίτα στα 2 "πτώματα" και ας κονταροχτυπηθούν με τις άλλες ομάδες και με τους χρεοθέτες τους.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 26 Ιαν 2013 10:53 »
Βλεπω το θεμα στο φορουμ που λεει '' ΠΑΣ για καμια μεταγραφη ? ''

Οντως ρε παιδια, η ομαδα εχει καποιες αδυναμιες και οπως επισης, χρειαζεται μια ενισχυση.

Ο καιρος περναει και δν βλεπουμε τπτ παρα μονο, ολες της αλλες ομαδες που δν πηρανε το καλοκαιρι αδειοδοτηση να εχουν ξεσκιστει στην μεταγραφη, καθως και επισης και αλλες ομαδες να παιρνουν δανεικους.

Εμεις τι θα κανουμε, η ομαδα θελει εναν Σεντερ φορ, εναν στον αξονα και ενα μπακ αριστερο.

τουλαχιστον 2 απο τους 3 τους θελει. Γιατι ομως, οι κινησεις ειναι στασιμες. ????
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 26 Ιαν 2013 12:31 »
Βλεπω το θεμα στο φορουμ που λεει '' ΠΑΣ για καμια μεταγραφη ? ''

Οντως ρε παιδια, η ομαδα εχει καποιες αδυναμιες και οπως επισης, χρειαζεται μια ενισχυση.

Ο καιρος περναει και δν βλεπουμε τπτ παρα μονο, ολες της αλλες ομαδες που δν πηρανε το καλοκαιρι αδειοδοτηση να εχουν ξεσκιστει στην μεταγραφη, καθως και επισης και αλλες ομαδες να παιρνουν δανεικους.

Εμεις τι θα κανουμε, η ομαδα θελει εναν Σεντερ φορ, εναν στον αξονα και ενα μπακ αριστερο.

τουλαχιστον 2 απο τους 3 τους θελει. Γιατι ομως, οι κινησεις ειναι στασιμες. ????

Έφυγε η μαγάρα Τζάνης, όλα ok!
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 00:11 »
οφτοπικ, ποια συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι?

Φεγκρους,
Ταμπασης,
Παντος,
Ντασιος,
Ντε Βινσεντι,
Γεωργιου,
Βιλα,
Τζανης,
Γιακος,
Παππας,

Αν δεν πάρουμε αδειοδότηση ούτε την επόμενη χρονιά, θα χάσουμε μερικούς από τους σημαντικότερους παίχτες μας...ανάμεσά τους και 2 αρχηγοί της ομάδας...

Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 03:32 »
Μετα τους Κωστάκη και Τοπούζη (δόθηκε δανεικός στην Επανομή) ακόμη ένας ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για τον Κώστα Γανωτή ο οποίος εδώ και μερικές ώρες έμεινε ελεύθερος και βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γανωτή. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του."

Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο Πανιώνιος

Πηγή sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 20:35 »
Παράθεση
Αν δεν πάρουμε αδειοδότηση ούτε την επόμενη χρονιά, θα χάσουμε μερικούς από τους σημαντικότερους παίχτες μας...ανάμεσά τους και 2 αρχηγοί της ομάδας...

Εγώ σήμερα κάπου άκουσα ότι φέτος όσοι δεν πάρουν αδειοδότηση θα έχουν το δικαίωμα για 7 παίκτες άνω των 24 (Έλληνες κι αλλοδαπούς) είτε με μεταγραφή, είτε με ανανέωση.
Ισχύει;;;;

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 21:20 »
ΡΕ ΣΕΙΣ
Νομιζω οτι αυτον τον κορεατη αμυντικό που θελαμαν περσι τον παιρνει η QPR στη θεση του Φερντιναντ!!!!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 21:24 »
kati aksa gia marselinio lete????

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 21:34 »
ΡΕ ΣΕΙΣ
Νομιζω οτι αυτον τον κορεατη αμυντικό που θελαμαν περσι τον παιρνει η QPR στη θεση του Φερντιναντ!!!!

Απο οσο εψαξα δεν ισχυει.

Δες ->

http://www.soccerfame.gr/transfer_table/team/queens-park-rangers
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 21:59 »
kati aksa gia marselinio lete????
Μαρσελινιο?? αφου δεν μπορουμε να κανουμε μεταγραφη ρε παιδια ξενου!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 22:00 »
Ουτε πανω απο 24!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 23:16 »
Όσες  δεν πήραν ή δεν επεδίωξαν να πάρουν αδειοδότηση (Ιούνιο),  μπορούν τον Ιανουάριο να  πάρουν όσους παίκτες θέλουν  -24 ετών (Έλληνες) και  μόνο 1 παίκτη +24 ετών (Έλληνα).

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 23:18 »
Αφου ανανέωσε ο Μιχαήλ δεν έχουμε για +24 ετών

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τετ 30 Ιαν 2013 00:08 »
Σαν κατι να εχει βγει φημη για ποδοσφαιριστη ως δανεικο για 6 μηνες σε μας απο ΠΟΚ,δεν ξερω ακομα κατα ποσο στεκει στην πραγματικοτητα...Παντως για Βλαχοδημο χτυπαει καμπανα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 30 Ιαν 2013 09:40 »
Παράθεση
Απο οσο εψαξα δεν ισχυει.

Δες ->

Το SKY SPORTS το Αγγλικό το ελεγε προχτες.
Θα δειξει...

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 30 Ιαν 2013 20:51 »
Παει να παρει το αεκακι Ανακογλου...Κανε το ΜΠΑΜ ρε ΒΙLL και φερτον εδω ρε γαμωτο...

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τετ 30 Ιαν 2013 21:13 »
με ποια προοπτικη η αεκ καλυψε τον πανσερραικο ενας θεος ξερει ενω την ιδια στιγμη δεν εχει 700 ευρω να πληρωσει το ενοικιο του τσουμαγια που τρωει εξωση.....
ο παιχτης θελει βαζελο και εχουν πεσει με τα μουτρα να παει ή αεκ ή τριπολη...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #93 στις: Τετ 30 Ιαν 2013 23:26 »
Παράθεση
Δυο ακόμη γιαννιωτόπουλα υπέγραψαν σήμερα τα επαγγελματικά τους συμβόλαια και αυτά είναι ο Χάρης Χαρίσης και ο Γιάννης Νάκος.

Οι δυο παίκτες εδώ και περίπου ένα μήνα είχαν ενταχθεί με την σύμφωνη γνώμη του κ. Χριστόπουλου στις προπονήσεις της επαγγελματικής ικανοποιώντας τον τεχνικό του ΠΑΣ.

Να σημειώσουμε οτι ο Χαρίσης πέρυσι αγωνιζόταν στην Κ17 και φέτος στην Κ20 ενώ είναι από τους παίκτες που ξεκίνησαν από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ, ενώ ο Γιάννης Νάκος την περσινή περίοδο έπαιζε στην ομάδα του Ατρόμητου (Α' ερασιτεχνικό) και φέτος στην Κ20.

Το PASspots.gr εύχεται στους δυο νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες να είναι υγειής πρώτα από όλα και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται να αγωνιστούν στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ.

passports.gr
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τετ 30 Ιαν 2013 23:31 »
Σαν κατι να εχει βγει φημη για ποδοσφαιριστη ως δανεικο για 6 μηνες σε μας απο ΠΟΚ,δεν ξερω ακομα κατα ποσο στεκει στην πραγματικοτητα...Παντως για Βλαχοδημο χτυπαει καμπανα
Ελπιζω να μη στεκει.....

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τετ 30 Ιαν 2013 23:38 »
εισαι πληρης στα ακρα μπροστα,δεν νομιζω οτι τεθηκε εκει θεμα παιχτη.
πιστευω πως κοιταζαμε τατο ως ανταλαγμα μονο αν εφευγε τωρα ο ντεβι...οι αλλοι απλα δεν ταιριαζουν και δεν χωραν στην ομαδα.
τοπε ο ιδιος ο χριστοπουλος για δανεικους και μεταγραφες φετος τον γενναρη...τριαρια θαναι.αμα οντως ψαχναμε κατι,μονο στραικερ μας λειπει,αλλα στην ελλαδα και κατω απο 24 δεν υπαρχει καποιος που να κανει την διαφορα να πεις οτι θα τον ζητησω.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Πεμ 31 Ιαν 2013 00:28 »
ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΣΟ

Ανακοίνωσε Καμαρά ο ΠΑΟΚ!

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με την απόκτηση από τη Σοσό, με μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του μεσοεπιθετικού Αμπντούλ Καμαρά από τη Γουινέα. Ο Καμαρά είναι ο τρίτος παίκτης που ανακοινώνει ο ΠΑΟΚ μέσα σε τρεις ημέρες, μετά τους Βούκιτς και Ιτάνζ.

O Καμαρά συμφώνησε για έξι μήνες με οψιόν αγοράς έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και επέλεξε τη φανέλα με το Νο. 90. Μιλώντας στο paokfc.gr τόνισε τα εξής: «Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Αντιμετώπισα την πρόταση του ΠΑΟΚ ως μια συναρπαστική νέα εμπειρία για την καριέρα μου και είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να φορέσω αυτή τη φανέλα. Ξέρω ποια είναι η δυναμική της νέας μου ομάδας στην Ελλάδα».

Ο Καμαρά, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν, είχε 19 συμμετοχές με τη Σοσό στη Ligue 1, αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αφού το αριστερό είναι το καλό του πόδι. Υπενθυμίζουμε, ότι ο 22χρονος, έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ωστόσο επέλεξε τη Γουϊνέα, για να αγωνιστεί ως άνδρας, αφού εκεί γεννήθηκε.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Αμπντούλ Καμαρά:

- Είχες εικόνα του ΠΑΟΚ; Από πού συνέλεξες πληροφορίες;

«Τον παρακολούθησα στον αγώνα εναντίον της Tότεναμ για το Europa League. Είδα μια πολύ δυνατή και οργανωμένη ομάδα που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και μου αποτυπώθηκε αυτή η εικόνα.

Πολύ καλές πληροφορίες για τον σύλλογο και τους φιλάθλους, πήρα από τον Σέντρικ Καντέ που έπαιξε στον Παναθηναϊκό και φέτος ήταν συμπαίκτης μου στη Σοσό. Για το ελληνικό πρωτάθλημα ξέρω από εκείνον και είχα παρακολουθήσει λίγο την εποχή που έπαιζε ο Σισέ στον Παναθηναϊκό».

- Πόσο εύκολη απόφαση ήταν να φύγεις από ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

«Ο ΠΑΟΚ με προσέγγισε με πολύ επαγγελματικό τρόπο και αισθάνθηκα ότι πραγματικά με θέλουν στην ομάδα. Αναζητώ πάντα νέες εμπειρίες και προοπτικές για την καριέρα μου και είδα ότι εδώ έχω ότι χρειάζομαι επαγγελματικά».

- Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι σ' αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα σου;

«Θέλω να προσθέσω κάτι καινούριο στην ομάδα μου, να μεταφέρω τα πράγματα που ξέρω στο ποδόσφαιρο και παράλληλα να προοδεύσω ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής. Να μάθω καινούρια πράγματα. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη μια πολύ καλή ομάδα, ξέρω ότι έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι και θέλω να βοηθήσω με όλη μου τη δύναμη για την επίτευξή τους».

απο Sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #97 στις: Πεμ 31 Ιαν 2013 00:42 »
Συγγνώμη Ορέστη, αλλά επειδή σου έχω κι ένα θάρρος παραπάνω, το "είμαστε πλήρεις" για οποιαδήποτε γραμμή του φετινού ΠΑΣ το πει κανείς ή είναι Χρηστοβασιλικότερος του Γιαννάκη ή απλά κάνει χαβαλέ.

Το ότι δεν είμαστε πλήρεις φαίνεται απ' το γεγονός πως:

1) Όταν δεν παίζει ένας εκ των Ίλιτς, Ντε Βισέντι, Κοροβέση, Γεωργίου, παίζει ο Βίλα. Αν λείπουν πάνω από ένας, παίζει ο Νικλητσιώτης.

2) Όταν δεν παίζει ένας εκ των Τσουκαλά, Λίλα, παίζει ο Κεϊτά.

3) Όταν δεν παίζει κάποιος εκ των Πάντο, Τζημόπουλο, Κολοβέτσιο, Μιχαήλ, παίζει ο Οικονόμου. Αν λείπουν πάνω από ένας, παίζει ο Ντάσιος.

4) Όταν δεν παίζει ο Φεγκρούς, παίζει ο Ταμπάσης(...και πλέον ο Μπακόλας!)

Αν αυτό ερμηνεύεται ως "πληρότητα", πάω πάσο.

Δεν είμαστε πανηγυρτζήδες, να ζητάμε παίχτες με μισό εκατομύριο ευρώ, τη στιγμή που ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν κιόλας.
Under 24 θέλουμε, Έλληνες(μόνο τέτοιους μπορούμε έτσι κι αλλιώς), με λίγα λεφτά και εξελίξιμους.

Δεν ζητάμε Ζαϊρίδες, απαιτούμε όμως Κολοβέτσιους!

Ευκαιρίες υπήρχαν πολλές ακόμη και το Γενάρη, με λίγα λεφτά και δυνατότητα για πολλά χρόνια συμβόλαιο.
Δεν έχει νόημα να μπούμε σε ονόματα.
Τους δουλεύεις τώρα στο δεύτερο γύρο κι έχεις έτοιμη την ομάδα για του χρόνου.
Είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής είχε αρκετούς στο μυαλό του. Και άλλους απ' αυτούς που "έπαιξαν" τα ονόματά τους για τους "μεγάλους".

Στη τελευταία συνέντευξη τύπου ο Χριστόπουλος έβγαλε παράπονο για τις μεταγραφές.
Ο Χρηστοβασίλης συγκινήθηκε καθόλου;

Υ.Γ Θετικό το ότι 2 πιτσιρικάδες έγιναν επαγγελματίες, κατόπιν εισήγησης του προπονητή. Μακάρι να πιάσουν τα παιδιά. Αρκούν;
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Πεμ 31 Ιαν 2013 00:54 »
φυσικα εννοω με την εννοια πως ειμαστε πληρης για να βγει η χρονια και δεν θα μας οφελησει ενας δανεισμος παιχτη για 6μηνες που δεν ξερεις καν αν θα μπει στο κλιμα να βοηθησει.
κολοβετσιους εχουμε,καναν μπεσερα να παρουμε να αποκτησουμε λιγο αρχωντια....
απλα συμφωνω στο οτι απο να παρεις παιχτη για 6 μηνες καλυτερα να μην παρεις και να πας με αυτους που εχουν σηκωσει φετος το κουπι.
υ.γ. εγω τον πιστευω τον ταμπαση.δεν γινεται να ξεχασε αυτα που ηξερε ετσι ξαφνικα...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Πεμ 31 Ιαν 2013 01:09 »
και συνεχιζω.
Παράθεση
Είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής είχε αρκετούς στο μυαλό του. Και άλλους απ' αυτούς που "έπαιξαν" τα ονόματά τους για τους "μεγάλους".
αφου ειχε πολλους γιατι δεν κινηθηκε?μην ξεχνας τα χρηματα ειναι ελαχιστα...πλην των ντινα,ανακογλου εγω δεν βλεπω να υπαρχει κανενας αξιολογος.και γιατι να κινηθεις και να παρεις παιχτη ενω μπορεις να δωσεις ευκαιριες σε παιδια οπως ο αυγενικος,ο ρουμπουλακος,ο μπεριος,ο μπακολας,ο γιακος και καποιων αλλων.το θεμα ειναι να παρεις παιχτη που θα κανει την διαφορα.να παρεις εναν απλα να ειναι ο τοπουζης στην θεση του τοπουζη δεν αξιζει..προφανως ο κοουτς ξερει τι θελει και περιμενει το καλοκαιρι να τους παρακολουθησει...οπως εκανε με αυτους που εχουμε

Παράθεση
Στη τελευταία συνέντευξη τύπου ο Χριστόπουλος έβγαλε παράπονο για τις μεταγραφές.
απλα ειπε την αληθεια,ολοι καναν μεταγραφες και μεις οχι αρα δυσκολευει η 5αδα.

για να καταλαβω και για τι παιχτες εννοεις,κατω απο 24 πλην ελαχιστον περιπτωσεων δεν υπαρχουν αυτη την εποχη..γιαυτο παει ο δανεισμος γονα.εκτος αν πας και δανειζεσαι τον σταμου του παοκ και τον κανουλα απ το αρη πουναι παιχτες που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους.
δεν πασχει η ομαδα απο νεους και εξελιξιμους.πασχει απο 1-2 με ποιοτητα που θα κανουν την διαφορα σε καιριες θεσεις που υστερεις οπως στην επιθεση.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 31 Ιαν 2013 01:13 από pas1966 »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ