Μια φορά μετά από ένα τέτοιο ματς σταθμό, σαν το αυριανό, που η ομάδα μας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, ένας από τους πιο ερωτευμένους με τον ΠΑΣ φίλους μου μου έστειλε από μακριά το εξής sms:
"επειδή είστε χωριατάκια και νομίσατε ότι όλα θα πάνε καλά"
Απόψε το βράδυ όμως, είμαστε πέμπτοι, με αγώνα λιγότερο, σε απόσταση 4 βαθμών από τον 3ο και 7 από τον δεύτερο που αντιμετωπίζουμε αύριο.
Απόψε οι παγουράδες επιτρέπεται να ονειρεύονται εμφάνιση κρουαζζζέρα, άνετες νίκες καλό ποδόσφαιρο και στο μέλλον τους πρωταθλήματα, κύπελλα και ευρωπαϊκά ταξίδια. Επιτρέπεται να ονειρεύονται με τι συνθήματα θα πειράζουν τους φιλοξενούμενους αύριο αν προς το τέλος του αγώνα το σκορ είναι καθαρό.
Επιτρέπεται γιατί μπορούμε. Γιατί ο αντίπαλος, σαν ομάδα φέτος, δεν έχει τπτ σπουδαίο να επιδείξει. Γιατί είμαστε καλή και δεμένη ομάδα και γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Βάλ' τε με το νου σας....
Γιατί κι αν δεν πάνε όλα καλά, θα τα φέρουμε γύρα
Υ.Γ. Ο ίδιος φίλος, σε μια πολύ χειρότερη χρονιά, με πολύ μεγαλύτερη υπερ του ΠΑΟΚ διαφορά δυναμικότητας, σ ένα ματς απ' το οποίο μόνο αυτός κι εγώ είχαμε βραδυνές προσδοκίες, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, με το σκορ 3-0 υπερ μας μου είχε στείλει sms απ τη μια κερκίδα στην άλλη "εφκα απ το γηπεδο, παω να δω τον ΠΑΣ Γιαννινα"
Ε, λοιπόν, αύριο αν συμβεί κάτι τέτοιο θα το πιστεύουμε
Υ.Γ.2 Μπράβο στην ομάδα για όσα έχει καταφέρει ως τώρα. Ουσιαστικός στόχος, πάντα, αυτής της ομάδας είναι να καταφέρει να ηρεμίσει νωρίς απ την πιθανότητα υποβιβασμού και να μπορέσει να μας προσφέρει χωρίς άγχος λίγο καλό ποδόσφαιρο στα πλαίσια αυτού του κακού από άποψη θεάματος πρωταθλήματος.
Όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο, τα υπόλοιπα poco a poco έρχονται