αυτον τον ΠΑΣ γουσταρεις να τον βλεπεις
ναι ρε γουσταρεις να τον βλεπεις
αν εξαιρεσεις τις πρωτες 5 αγωνιστικες εχει δωσει δειγματα ομαδας με ταυτοτητα,με στυλ παιχνιδιου,με αρκετο παθος,και αρκετα παρα πολυ καλα διαστηματα μπαλας
τελος ρε....τι 1-3...1-4.....2-1.....αμα γουσταρεις να τη βλεπεις την ομαδα ολα τα αλλα ερχονται μετα
δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο αυτο
στο χθεσινο
πολυ πικρη η γευση
δεν τοθελα ετσι ρε φιλε
οχι τοσο τσαμπα ηττα...........
δεν θα μαθουμε ποτε αν δεν υπηρχε αυτη η βλακωδης φαση τι θα μπορουσε να επακολουθησει.........και τοθελα παρα πολυ ρε φιλε να το δω........
φαγαμε αυτο το ανοητο γκολ.......και αλλαξαν αμεσως οι ισοροπιες καθως σαλπι και αθανασιαδης προσδιδουν μεγαλη ποιοτητα και σου κανουν τη ζημια για πλακα.........
θελω τον πασαρι να μου σπριχαρει τη διαφορα λιλα με κειτα........για το χθεσινο
διαφωνω με καποιους που λενε δεν πηγε καλα ο ταδε ο αλλος ο παραλος.......παιζαμε με ομαδα που εχει παιχτες με μεγαλυτερες ταχυτητες........εμεις δημιουργουμε μια ομαδα απ το καλοκαιρι με τα γνωστα προβληματα.......χεσμενοι ηταν ολοι το καλοκαιρι τι θα βγει απο το εγχειρημα.......τωρα κυλαει η κατασταση...το προχωραμε και ελπιζουμε να χτυσουμε κι αλλο πανω σε αυτο και οχι να δτο διαλυσουμε κυρ κιτσιο μου...που πας και παιρνεις ολιγους ποντους τωρα τελευταια........μην το χαλασεις............
αν το καρφωνε ο κοροβεσης ...εκει μπροστα στην τερματαρα 85 στρεματα...ισως να μπαιναμε και πιο ηρεμα και με πιο κοντρολ ποδοσφαιρο.......με 0-2 στην πλατη τρεχατε ποδαρακια μου να μην σας χεσει η κωλος.......η......τρεμει ο κωλος του να βγει η ψυχη του(χαμουτζιδικη παροιμια.......μελι στο στομα εχουν εκει στο χωριο της γυναικας μ)
χθες γουσταραμε κι ας χασαμε........
και θελουμε να συνεχισουμε ορε χριστοπουλε να γουσταρουμε.........και μπραβο.........
καποιος ειπε κατι πολυ πετυχημενο..........(δεν τον ξερω ορε το πασαρι ορε σε λεω)......χθες η ομαδα επαιζε με 4 στοπερ........για κοιτατε ορε τι μπορει να γινει..........
υ.γ......βλεπω εδω πολλους να γραφουν για κομπλεξικους παοκτζηδες κτλ κτλ κτλ.......γιατι ρε φιλε?????
σε ανοιξα μηπως τις μπουκαπορτες να βγουν τα παληκαρια στη ροδο ???(γιατι με εντολη βγηκαν και ξερουμε ποιου πρασινου)
σε πηρα μηπως τον σειταριδη απ το ξενοδοχειο????
σε ειπα τσατσο του γαυρου???
σε ειπα τσατσο του βαζελου???
εσωσα τους τσατσους μου και εριξα εσενα???
ηρθα απο αρτα και πρεβεζα να βγαλω το αχτι μου στους βρωμερους γιαννιωτες ???
στην τουμπα που ηρθες ωρε καρντασι τραβηξες τιποτα απο αυτα που τραβηξες καποτε με το βαζελο???
γιατι??
ξεκολατε μερικοι..........αφηστε τις κοκκινες πρασινες κιτρινες παρωπιδες που χρονια εχουν επιβαλει σε ολη την ελλαδα
αυτοι που εκαναν την ελλαδα κοκκινη και πρασινη και ολιγο κιτρινη........με μεσα που θα διαλεγε και ο δικτατορας της βορειας κορεας.......εδωσαν και συνθημα των κομπλεξικων
ουτε κομπλεξικοι ουτε τιποτα.......ουτε αυτοι ουτε κανενας.......οποιος ειν σωστος μπραβο του....και μαζι του στις κερκιδες γιατι δεν χωριζουμε τιποτα............
οποιος θελει να φωναζει για αλβανιες.....βουλγαριες.....κινες και λοιπες αηδιες.....απλα ειναι για τα μπαζα
υ.γ2.......χεστηκα για τον παοκ...μην και νομιζετε οτι ειμαι και φιλοπαοκτζης και γραφω ετσι...........
Υ.Γ......COME ON PAS, COME ON PAS, COME ON PAS