Η απάντηση στην ερώτηση "αν μπορούμε να το γεμίσουμε", είναι ξεκάθαρα "ΟΧΙ", τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Απ' αυτό το στάδιο, όμως, μέχρι το να περάσουμε στην απλοϊκή λογική του Μπίλυ_Σταμ "αφού δε μπορώ εγώ, ας το πάρουν αυτοί, να πάρουμε και λεφτά", είναι ένας ωκεανός απόσταση.
Αισθάνομαι πολύ τυχερός που δεν ήμουν στο γήπεδο με τον Άρη στο ντροπιαστικό εκείνο παιχνίδι, που έκανε φίλους μου να κόψουν για καιρό το γήπεδο.
Εύχομαι να μη ζήσω ποτέ τέτοιες στιγμές που σε υποβαθμίζουν αυτόματα στη κατηγορία Βέροιας, Λιβαδειάς, Πανσερραϊκού(με τους αντίστοιχους προέδρους των!).
Όσο για το οικονομικό σκέλος του θέματος: Ο ΧΒ είναι υπεύθυνος απέναντι στην ιστορία και το κόσμο της ομάδας.
Σαφώς και δική του επιχείρηση είναι και μπορεί να κάνει (θεωρητικά) ό,τι γουστάρει.
Αλλά εφόσον ασχολείται με κάτι το οποίο έχει απήχηση στο κόσμο, πρέπει και να σέβεται ορισμένες καταστάσεις.
Αν για 80.000 ευρώ μας υποβιβάσει στη κατηγορία των παραπάνω ομάδων που αναφέρω, η "χασούρα" του θα είναι ογδονταπλάσια στο άμεσο μέλλον.
Η επόμενη μέρα μιας τέτοιας κίνησης θα τον βρεί να ακούει απ' τα VIP του "Ζωσιμάδες" το "τσίκι-τσίκι" απ' τα σπόρια που τρώει σε κάθε αγώνα και το "τακ-τακ" απ' τη μπάλα! Θα κοιτάει γύρω του και θα βλέπει καθίσματα.
Ο αγώνας της Δευτέρας είναι πολύ σημαντικός και ως τέτοιον θα τον αντιμετωπίσουμε!
Πρέπει να πετύχουμε ακόμα μία νίκη, για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα ένα στόχο, που στη συνέχεια θα μας κάνει να θέσουμε ένα καινούργιο.
off-topicΥΓ:Αυτή την Αντωνίου στο ITV τη πληρώνουν για να ασκεί Δημοσιογραφία; Μπροστά της η εκπομπή των BV είναι για Πούλιτζερ.