Ψηφοφορία

ΠΑΣ - μΠΑΟΚ

4-0 Η ιστορία επαναλαμβάνεται...
2-0
1-0
3-2 Η ιστορία επαναλαμβάνεται...
2-1
0-0
1-1  
2-2 και πάνω
0-1
1-2
4-5 η προϊστορία επαναλαμβάνεται
0-2
0-3 και πάνω
άλλο αποτέλεσμα
αναβολή λόγω καιρού!

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 49395 φορές)

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ
« Απάντηση #175 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 12:33 »

Παράθεση
Έμμεσο ελεύθερο λάκτισμα:
…  όταν ο τερματοφύλακας μέσα στη δική του επανορθωτική περιοχή (πέναλτι), διαπράττει οποιαδήποτε από τις παρακάτω πέντε παραβάσεις:
- Αγγίζει τη μπάλα με τα χέρια του, όταν αυτή έχει λακτισθεί με πρόθεση προς αυτόν ("γυρίζεται") από συμπαίκτη του.
Σημασία έχει ότι η μπάλα γύρισε και όχι με τι σκεπτικό.

-Η διαφωνία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του διαλόγου...

-Πρόθεση
απο τον Τσουκαλά, να γυρίσει την μπάλα στον Φεγκρούς
δεν υπήρχε, που ο κόσμος να χαλάσει...

-Αν διαφωνούμε και σ'αυτό...δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε άλλο...

-Τόσες και τόσες φάσεις βλέπουμε ....

-Και για να το θέσω αλλιώς Σύνταυρε New Pas
o ΠΑΣ, τέτοιο έμμεσο φάουλ, δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει ....

-Απλά γιατί ποτέ δεν έχουμε πάρει τετοιο σφύριγμα...
-Μόνο οι άλλοι τα παίρνουν....

===================================

-Για τα αντεθνικά, το ''Βούλγαροι'' προσωπικά το άκουσα...

-Τι φώναζαν οι Παοκτζήδες ....δεν μπορουσα να διακρίνω και να ακούσω...

-Όσοι άκουσαν το ''Αλβανοι'' μπορούν φυσικά να μας το επιβεβαιώσουν...Κυρίως όσοι βρίσκοταν στην 9.

-Όπως επίσης να επιβεβαιώσουν, ποιοι φώναξαν πρώτοι αντεθνικά... :stop:

-Γιατί σίγουρα οι δεύτεροι, το φωναξαν απαντητικά...

========================================

-Περισσότερα αργότερα...

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 12:49 »
Το τσιμπηματάκι που κάνει ο δκος μας προς τον Φεγκρους υπάρχει και γίνεται εσκεμμένα από τον παίκτη μας προκειμένου ο Φεγκρους να την μπλοκάρει οπότε για μένα υπάρχει έμμεσο.Αλλα μην κολλάμε εκεί.Το πάλεψε η ομάδα αλλά αυτή η ήττα μας έκανε καλό για να χαμηλώσουν λίγο οι τόνοι και να προσγειωθούμε.Ευρώπες,Ντε Βινσέντι μάγος με τον μισό κόσμο να τον θέλει κτλ δεν έκαναν καλό και αυτή η ήττα θα μας συνεφέρει λιγάκι γιατί είχαμε αρχίσει να το καβαλάμε.
Κατά τα άλλα βλέπει κανείς ευχάριστα την ομάδα μας που προσπαθει να παίξει μπάλα αλλά και ο αγωνιστικός χώρος μας δεν βοηθάει καμμία ομάδα που θέλει να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο.Σε νορμάλ γηπεδάκια και όταν βρούμε χώρους θα κάνουμε κηδείες στον δεύτερο γύρο.Σεμνά και ταπεινά όμως.
Ο κόσμος περισσότερος αλλά τα εμετικα αντεθνικά συνθήματα ξενερωτικά και δεν μας εκφράζουν.Η χρονιά αυτήν για μένα είναι ακόμα μεταβατική.Αγωνιστικά υπάρχει πλάνο,υπάρχει μέλλον λόγω ηλικίας παικτών και με σωστή διαχείριση του χρόνου μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Εξωαγωνιστικά και λόγω της προχειρότητας της διοίκησης μας και της σαπίλας του ελληνκού ποδοσφαίρου ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 12:50 »

-Για τα αντεθνικά, το ''Βούλγαροι'' προσωπικά το άκουσα...

-Τι φώναζαν οι Παοκτζήδες ....δεν μπορουσα να διακρίνω και να ακούσω...

-Όσοι άκουσαν το ''Αλβανοι'' μπορούν φυσικά να μας το επιβεβαιώσουν...Κυρίως όσοι βρίσκοταν στην 9.

-Όπως επίσης να επιβεβαιώσουν, ποιοι φώναξαν πρώτοι αντεθνικά... :stop:

-Γιατί σίγουρα οι δεύτεροι, το φωναξαν απαντητικά...

πρώτοι φώναξαν οι γιαννιώτες ΒΟΥ-ΒΟΥ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και μετά απάντησαν οι παοκτζήδες Ε-Ε-ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν απάντησαν Α-Α-Αλβανοί, μάλλον το έχουν κόψει. Πολύ παιδική απάντηση ηταν αυτό το "Αλβανοί" και περισσότερο γραφικοί φαινόταν του στυλ "μου την είπες αντεθνικά - θα στην πω και γώ αντεθνικά επειδή δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω". Παιδική αντίδραση.
Ενώ το "Ε - Ε - Ελληνες" οφείλω να ομολογήσω οτι μου άρεσε περισσότερο. Το θεωρώ πιο έξυπνο από το "Α - Α - Αλβανοί". Είναι του στυλ "αδιαφορώ που με βρίζεις επειδή δε μου λέει κάτι η συγκεκριμένη βρισιά". Άλλωστε έτσι όπως κατάντησε κ ο Έλληνας ... άστα να πάνε.

ΥΓ.
Αυτές οι ήττες που δεν αξίζει να χάσεις δεν παλεύονται. 4 πάστες γκατό από το Διεθνές έχω φάει από χθες αλλά δεν πάει κάτω με τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 13:10 »
Από εκεί και πέρα η ομαδα έπαιξε 10 λεπτά στην αρχή και αλλά 5 πριν βγει το ημιχρονο.
Πεστα ρε Pagourenko γιατι εχουν την εντυπωση οτι παιξαμε μπαλαρα χθες,δεν ειπαμε οτι δεν φταιει το μαλακισμενο ο ΠΑΠΑΣ αλλα η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι οτι χθες δειξαμε το κακο μας προσωπο η ομαδα αποκομενει στα δυο μετα βιας εφτανε η μπαλα στον ilic η Αμυνα δεν εδινε σιγουρια,οταν ειχαμε ευκαιριες αντεπιθεσεις δεν μπορουσαμε να κανουμε,γενικα δεν μπορεσαμε τη να κανουμε? με το ζορι οτι παιξαμε μπαλαρα??...Λιγο Αντικειμενικότητα δεν εβλαψε

Υ.Γ.Να λεμε τα καλα αλλα και τα κακα της ομαδας. :mono:

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 13:25 »

τι μπαλαρα ηθελες ορε αλεχανθρο με τον κοροβεση απο τον απ.σμυρνης τον οικονομου απ την κ-20 χωρις δεξι μπακ.....και χωρις μεταγραφες......τι μπαλα ηθελες χθες μετα το 0-1...που ο παοκ πλεον καθισε και σε περιμενε???

συνελθετε ορισμενοι και διαβαστε τι γραφει ο κοσμος..........η συγκριση γινεται τηρουμενων καποιων αναλογιων

θα μας φυγουν τα μαλλια............
ποσες φασεις εκανες στον παοκ???
μην μας τρελενετε τωρα

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 13:29 »
τι μπαλαρα ηθελες ορε αλεχανθρο με τον κοροβεση απο τον απ.σμυρνης τον οικονομου απ την κ-20 χωρις δεξι μπακ.....και χωρις μεταγραφες

συνελθετε ορισμενοι και διαβαστε τι γραφει ο κοσμος..........η συγκριση γινεται τηρουμενων καποιων αναλογιων

θα μας φυγουν τα μαλλια............
ποσες φασεις εκανες στον παοκ???
μην μας τρελενετε τωρα
thodoris η ομαδα εχει δειξει πολυ καλα δειγματα με ολους τους νεαρους που εχουμε,ο Κοροβεσης ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα θελει δουλεια να δειξει πραγματικα τη προσφορα του στο παιχνιδι.Εγω απλα λεω οτι χθες ο ΠΑΣ ηταν ΚΑΚΟΣ σε σχεση με αλλα παιχνιδια και γι'αυτο δεν μπορεσε να παρει ουτε το 'Χ'.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 13:31 »
Δεν τα έχω διαβάσει όλα όσα γράφτηκαν.

Λοιπόν, τελείωσε.
Τα σκατά στο κεφάλι.
Είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί κι όχι κλάψες και μίρλες και γελοίοι.
Αλλά αυτά που διάβαζα στην προσπάθειά σας να ερμηνεύσετε μια εντελταμένη υπηρεσία και μια χειρουργική επέμβαση, δε μπορώ να το χωνέψω.
Αυτή την άδικη ήττα την αντέχω, αλλά να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ότι έκανε πάσα ο Τσουκαλάς στο Φεγκρούς, δεν καταπίνεται με τίποτα.

Φωνάζει ο διαιτητής 8 (!) ΟΧΤΩ ΦΟΡΕΣ ο γαμημένος
"ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ"

Ανεβάστε το βίντεο να μετρήσετε αν δε με πιστεύετε.

Τι πάσα ρε μούλε;

Το ματς ήταν για 2 μπαλάκια απ΄το ημίχρονο και στο Β να κάνουμε συντήρηση για τις Σέρρες.
Αλλά η απόφαση του διαιτητή ευθύνεται 100% για το ότι δεν έγινε αυτό.

ΟΥΣΤ!
 :stop:

-------------------------
edit
Δεν έχω ηρεμήσει ακόμα, και επειδή κάποιοι παίρνουν σοβαρά κάποιες μαλακίες - προτροπές σε αυτό το ξέσπαμα, το αποσύρω.
Τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν.
Μίλησα με 6 ΠΑΟΚτζήδες και ΟΛΟΙ μου είπαν ότι δεν υπάρχει έμμεσο και ότι αν το έδινε στην Τούμπα δε θα έληγε το ματς.
Εσείς που είστε ΠΑΣολέδες και λέτε ότι ήταν πάσα στον τερματοφύλακα, να το κοιτάξετε, παρακαλώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Δεκ 2012 14:03 από GIWRGIS »

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 13:46 »
παίδες,

τηρουμένων των αναλογιών, των συνθηκών (αγωνιστικών-εξωαγωνιστικών-διοικητικών-οπαδικών), η ομάδα φέτος ομολογουμένως έχει αρχίσει να αποπνέει μία ελαφρά δόση υγείας!

από κει και πέρα έως του σημείου να γίνει ανταγωνιστική εις το έπακρο και αντιμετωπίζεται από όλους τους αντιπάλους με δέος, φόβο, μεγάλη προσοχή κλπ έχουμε πολύ δρόμο ακόμη...

σίγουρα με τις εμφανίσεις της η ομάδα ζητά και παίρνει αυτή τη στιγμή το θαυμασμό!
εάν μείνει στο ίδιο μονοπάτι θα έρθει και ο σεβασμός!!

και εάν όλοι μας σταθούμε δίπλα της όπως της αρμόζει θα έρθουν και τα υπόλοιπα και θα γίνει και η υπέρβαση!!!!

οκ ίσως ήταν άγουρο το όνειρο,
και δεν θα έπρεπε να ονειροβατούμε...

αλλά ΠΑΣ είμαστε,
πολλά χαστούκια έχουμε φάει,
να γελάσει το χειλάκι μας θέλουμε,

όμως ας μην στερήσουμε την ομάδα μας από οπιαδήποτε επιτυχία έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει με μίζερες σκέψεις και αναλύσεις...

αρέσει η ομάδα και αυτό που μου δημιουργεί ως αίσθημα είναι ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!

αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε ως οπαδοί ...και μικρό καλάθι γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος :mono: :mono: :mono:

ΥΓ. αισθάνομαι ότι γέρασα και δεν θα προκάνω να δω τα μεγαλύτερα, γιατί πιστεύω πως θα 'ρθουν  μεγαλύτερα :pashat: :pas:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 13:51 »
Παράθεση
thodoris η ομαδα εχει δειξει πολυ καλα δειγματα με ολους τους νεαρους που εχουμε,ο Κοροβεσης ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα θελει δουλεια να δειξει πραγματικα τη προσφορα του στο παιχνιδι.Εγω απλα λεω οτι χθες ο ΠΑΣ ηταν ΚΑΚΟΣ σε σχεση με αλλα παιχνιδια και γι'αυτο δεν μπορεσε να παρει ουτε το 'Χ'.

και επαναλαμβανω η φραση "ηταν κακος"...χωρις να δεις πως εξελιχθηκε ο αγωνας .....τι ροστερ εχεις...τι ροστερ εχει ο αλλος....σε τι μπορεις να ανταποκριθεις και σε τι οχι ....τι ελλειψεις ειχες και που.......ποσο προσπαθησες...ποσες ευκαιριες εκανες.....εμενα φιλε μου καλε δεν με καλυπτει

παιρνοντας το εντελως επιφανειακα θα συμφωνησω με αυτη τη σκεψη στα πρωτοσελιδα τηε θεσσαλονικης περι εκδρομης του παοκ..........δεν ηταν ομως εκδρομη........ακομα και στο 0-3 εκδρομεα σου πατουσα το κεφαλι στη λασπη.......ακομα και στο 0-3 κυνηγουσα το γκολ..............

στην τελικη αυτο εγραψα και στο αρχικο μου.......ας επαλαληφθω και ας το γραψω λιγο καλυτερα τι εννοουσα...........αυτη η ομαδα γουσταρεις να τη βλεπεις ακομα κι ετσι.........ακομα και στο μετριο(εξαιτιας ομως καποιων συγκυριων.......η....αποφασεων διαιτητων).............

εξαρταται αυτο το μετριο πως το βγαζεις......που οφειλεται .......και ποιες ειναι και οι δυνατοτητες σςου τελος παντων

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 13:55 »
καλα την απάντηση των παοκτζήδων φαίνετε οτι δεν την ακούσατε εσεις που είσασταν στους οργανωμένους, εγω καθόμουνα στην σκεπαστή κοντα στην γωνία και ακούστηκε η απάντηση που έδωσαν οι παοκζτηδες( οχι όλοι οι μισοι περιπου) Ετσι γα...οι βουλγαροι... , οποτε εαν κάποιοι εδωμέσα είναι πολλοί προοδευτικοί και τους ενοχλούν τα περι βουλγαρίας , ας άκουγαν την απαντηση των ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ . Εμεσο δεν δίνετε αυτο ουτε σε ερασιτεχνικο, ουτε ομως !!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:01 »
Παράθεση
καλα την απάντηση των παοκτζήδων φαίνετε οτι δεν την ακούσατε εσεις που είσασταν στους οργανωμένους, εγω καθόμουνα στην σκεπαστή κοντα στην γωνία και ακούστηκε η απάντηση που έδωσαν οι παοκζτηδες( οχι όλοι οι μισοι περιπου) Ετσι γα...οι βουλγαροι... , οποτε εαν κάποιοι εδωμέσα είναι πολλοί προοδευτικοί και τους ενοχλούν τα περι βουλγαρίας , ας άκουγαν την απαντηση των ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ . Εμεσο δεν δίνετε αυτο ουτε σε ερασιτεχνικο, ουτε ομως !!!

τις ιδιες μ....ς θα λεμε ολη μερα μου φαινεται
οχι εσυ φταις οχι εσυ φταις.........
με οποιον δεν εχω προβλημα δεν δημιουργω κιολας
δεν υπαρχει λογος ρε αδερφε........
ερχεται και πηγαινεις φευγει και φευγεις σαν κυριος.........
αυτο δεν θελουμε ολοι???......αμα θελουμε ξυλικια και μανουρες και ετσι και γιουβετσι και γω την εχωγ μεγαλυτερη.....και χωρις μαλιστα λογο και αιτια.......τι να πω............

ποιος ο λογος να τον πεις βουλγαρο???
ποιος ο λογος να σε πει αλβανο
γελαγαμε καποτε με τους ποκιτες.......και τωρα κανουμε τα ιδια...........

τελη δεκαετιας 90.........ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..........τοχω στην καρδια μου γι αυτο νιωθω ξεχωριστος σαν πασολες

οσοι θελετε.......αντιγραψτε τα καλα παιδια απο τη nova  που βλεπετε να περνετε μαθηματα καφριλας..........ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΕ..........ΟΥΤΕ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ.........

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:07 »
Εσείς που είστε ΠΑΣολέδες και λέτε ότι ήταν πάσα στον τερματοφύλακα, να το κοιτάξετε, παρακαλώ.

Εσύ που λες ότι είσαι moderator στο site  να το κοιταξεις.Αντε μπράβο.Στην αρχή μας λες να πάρουμε τον πούλο,να μην ξαναπατήσουμε γήπεδο,μετά μας σβήνεις τα ποστ επειδή δεν σου αρέσει η άποψη μας.Ποιος νομίζεις πως είσαι;

edit
GIWRGIS:
Η "άποψή"σου ήταν απάντηση σε μια μαλακία που έγραψα και την έσβησα.
Δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Δεκ 2012 14:09 από GIWRGIS »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:09 »
Παράθεση
Δεν τα έχω διαβάσει όλα όσα γράφτηκαν.

Λοιπόν, τελείωσε.
Τα σκατά στο κεφάλι.
Είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί κι όχι κλάψες και μίρλες και γελοίοι.
Αλλά αυτά που διάβαζα στην προσπάθειά σας να ερμηνεύσετε μια εντελταμένη υπηρεσία και μια χειρουργική επέμβαση, δε μπορώ να το χωνέψω.
Αυτή την άδικη ήττα την αντέχω, αλλά να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ότι έκανε πάσα ο Τσουκαλάς στο Φεγκρούς, δεν καταπίνεται με τίποτα.

Φωνάζει ο διαιτητής 8 (!) ΟΧΤΩ ΦΟΡΕΣ ο γαμημένος
"ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ, ΠΑΣΑ"

Ανεβάστε το βίντεο να μετρήσετε αν δε με πιστεύετε.

Τι πάσα ρε μούλε;

Το ματς ήταν για 2 μπαλάκια απ΄το ημίχρονο και στο Β να κάνουμε συντήρηση για τις Σέρρες.
Αλλά η απόφαση του διαιτητή ευθύνεται 100% για το ότι δεν έγινε αυτό.

ΟΥΣΤ!

-------------------------
edit
Δεν έχω ηρεμήσει ακόμα, και επειδή κάποιοι παίρνουν σοβαρά κάποιες μαλακίες - προτροπές σε αυτό το ξέσπαμα, το αποσύρω.
Τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν.
Μίλησα με 6 ΠΑΟΚτζήδες και ΟΛΟΙ μου είπαν ότι δεν υπάρχει έμμεσο και ότι αν το έδινε στην Τούμπα δε θα έληγε το ματς.

δεν χρειαζοταν να το επισημανεις ....το καταλαβαμε.... :P :P :P........απλως ορε αδερφια μου καλα.......γιατι απαντατε σε καποιον εν βρασμω ψυχης??..........ενταξει τα "πηρε"........ισως επρεπε να τα "παρουμε " ολοι..........εγω νασπω ορε γιωργη......ειμαι τοσο χαρουμενος που η ομαδα παιζει ετσι........που δεν εκατσα(και ουτε προφτασα)) να δω τι παιζει με τον κανονισμο..................

δεν ξερω ρε φιλε.......ειναι η πρωτη φορα που αυτη η ομαδα νεσα στη μαυριλα των χρονων που παταμε.......με κανει λιγο και χαμογελαω....εστω και ετσι οπως χθες.........συνηθως γινοταν παντα το αντιθετο

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:11 »
Περάσανε τόσες ώρες και ακόμα τίποτα....δε χωνεύεται αυτή η ήττα.....με τίποτα όμως...
είναι από τα ματς που δε μπορείς να καταλάβεις ακόμα πως έχασες και με τέτοιο σκορ....

για μενα παντως 70% η διαιτησια και 30% η κωλοφαρδια του παοκ....
απο την αλλη ακομα και ετσι χανεις ανεπαναληπτο τετ α τετ να ξαναμπεις γρηγορα στο ματς...
κεφάλια κατω και παμε για προκριση και νικη στις σερρες για ηρεμα χριστουγεννα, γιατι οι ισορροπιες
ειναι λεπτες και δε θελει πολυ να αντιστραφει το κλιμα...

ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΟΧΙΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ....
Κριμα....

η ομαδα στο β ημιχρονο δε βγηκε καν απο τα αποδυτηρια...για μενα σ αυτο ευθυνεται η απειρια καθως ακομα θελεις ψωμια,για να διαχειριστεις τετοια ματς, οπου βρισκεσαι πισω στο σκορ εντελως κοντρα στη ροη του ματς...

στα κερκιδικα: επειδη πηρε πολυ εκταση το αντεθνικο συνθημα, οσοι ηταν στο γηπεδο,ειδαν οτι οι ΒV εβαλαν ταξη κατευθειαν και αυτο ειναι αδιαμφησβητητο....τα οκια εκαναν καζουρα φωναξαν οφη και το κλασικο γαμιεται ο πας και καθε παγουρας ,εμεις ειμασταν στη τσιτα που χαναμε ενα ματς απο το πουθενα, και καπως ετσι πρασυρθηκαν καποιοι λιγοι....μη δινουμε εκταση παραπανω απο μονοι μας... :stop: :stop:

παοκ: μια ζωη μιζεροι και αχωνευτοι .... οπαδικα λιγοι οταν φωναζεις οφη...η διαιτησια φετος γι αυτους αφου κερδισαν ηταν γαματη , και ο αγωνιστικος χωρος επισης...ουτε ανακοινωσεις ,ουτε τιποτα......μικρη ομαδα, μιζερη νοοτροπια γι αυτο μονιμα ειναι στην απο κατω....

μακάρι να τους βρούμε στο κύπελλο για να τους επιστρέψουμε τα ρέστα.... 8) 8) 8), περυσι με ενα σουτ 2 γκολ και τελικο σκορ 2-2, φετος 1-3 με 4 σουτ.... %-| %-| %-| %-|

ΥΓ: ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ  8 :-? :-?

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:12 »
Παράθεση
Εσύ που λες ότι είσαι moderator στο site  να το κοιταξεις.Αντε μπράβο.Στην αρχή μας λες να πάρουμε τον πούλο,να μην ξαναπατήσουμε γήπεδο,μετά μας σβήνεις τα ποστ επειδή δεν σου αρέσει η άποψη μας.Ποιος νομίζεις πως είσαι;

τον μπουλο σουπε να παρεις ...οχι τον πουλο  :P :P :P

ελα τελειωσε....ξεκολατε.......συμβαινουν αυτα...(οπως μουπε κι ενας στο γαμο μου)

δεν βλεπω και τον proedrara  να γραψ κανα "ξυλο στους φασιστες" να μας αναμπουμπουλιας λιγο  :P :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Δεκ 2012 14:15 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:13 »
Λοιπον επειδη διαβασα πολλες αποψεις....
 Τα πραγματα ειναι απλα.... ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΦΑΣΗ, ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Και για να ειμαι αντικειμενικος, θα πω ΠΙΘΑΝΗΣ αλλοιωσης αποτελεσματος, διοτι αν δεν τους εδινε το δωρο, δεν ξεραμε πως θα "τσουλαγε" το ματσακι...
Οταν μια ομαδα(η δικη μας) μεχρι το 15', τους γαζωνει κυριολεκτικα, αυτοι μετα το 15' αρχιζουν λιγο να "πατανε" στο γηπεδο και στα καπακια περιπου τους δινει το δωρακι... Ε αλλαζει η ροη του ματς!

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:18 »
<<τελη δεκαετιας 90.........ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..........τοχω στην καρδια μου γι αυτο νιωθω ξεχωριστος σαν πασολες>>

πίστεψε με δεν είσαι ουτε οι υπόλοιποι είναι , έτσι πίστευα και εγω , έλεγα πριν 3 χρόνια αντε να μετακομίσω ιωάννινα να ησυχάσω να πηγαίνω εκδρομές οργανωμένες και οχι με το ιχ οπως έκανα πάντα, να μπω μέσα στην ομάδα των φιλάθλων του πάς που διαφέρει, φυσικα η πραγματικότητα με γείωσε , δεν διαφέρετε μάγκες (μιλάω στο σύνολο) , μην πιστέυετε σε ουτοπίες, είστε όπως όλοι (ξαναδιευκρινίζω μιλάω στο σύνολο) , δεν διαφέρετε , γκρινιάζετε , το παίζετε προπονητες, διαιτητες, ιδιοκτήτες , οπαδοι, φίλαθλοι... ΕΤΣΙ οπως πιστευουν και το παιζουν και οι υπόλοιποι φιλαθλοι των ομάδων.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:26 »
Mα τι καθόσαστε και συζητάτε ; Τέλος το παιχνίδι. Δεν αλλάζει τίποτα . Αν θέλετε να χαλιέστε όλη τη βδομάδα κάντε το , αλλά ποιό το νόημα;

Απίστευτη ατυχία. Πάμε Σέρρες για την πρόκριση !  :mono:

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:28 »
Παράθεση
πρώτοι φώναξαν οι γιαννιώτες ΒΟΥ-ΒΟΥ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και μετά απάντησαν οι παοκτζήδες Ε-Ε-ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πρωτοι φωναξαν οι Μπαοκζηδες οτι μαμιεται η μανα μας στο 3-0.  Για την αποκατασταση της Αλήθειας.

Κατα τα αλλα το γηπεδο δεν βοηθαει να παιξουμε την μπαλίτσα μας.
Κι οπως ειπε ενας φιλος, ας πανε να παρουνε χοτραρι απο την Αλασκα που αντεχει στην βροχή, και δεν γινεται το γήπεδο χωράφι.
Επιτέλους.

Μας κερδισαν με 2 ευκαιρίες (πουσαι ρε Βαζακα!!! ), αφου ειχε λυσει ο κορακας τον γορδιο δεσμό.
Αλλιως ο αδικημενος προπονητης τους ακόμη θα εκλαιγε.
Χαρακτηριστική η φαση στο 40 περίπου, που φευγει ο Ντεβισέντι απο το κεντρο, και σφυριζει επιθετικό φαουλ.
Και αλλη μια στο 81-82 οταν εχουμε μειώσει και 2 μπαοκτζιδες πεφτυν πανω στον δικό μας, η μπαλα παλι παει στον ΝτεΒισέντι, σφυραει, απορουμε γιατι δεν αφησε πλεονεκτημα, και δινει υπερ του Μπαοκ..

Οπως και η αποβολή του Πάντου στην Κερκυρα, ετσι και το εμμεσο που εδωσε  χτες  σε εναν νορμαλ αγωνα
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ. Μονο αν ο διαιτητης ειναι ειδικων αποστολών.

Δεν πειραζει, εχει και δευτερο γυρο και πλευ οφ.... :mono:

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:30 »
Δε χωνευεται η ηττα ειδικα για εμας που ζουμε πανω Σαλονικα. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι λενε.

Εχει κανεις την φαση του εμμεσου? Ολοι ραδιοφωνα εφημεριδες εδω πανω λενε οτι ειναι σωστη η υποδειξη παντως.  %-|
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:32 »

Δεν απάντησαν Α-Α-Αλβανοί, μάλλον το έχουν κόψει. Πολύ παιδική απάντηση ηταν αυτό το "Αλβανοί" και περισσότερο γραφικοί φαινόταν του στυλ "μου την είπες αντεθνικά - θα στην πω και γώ αντεθνικά επειδή δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω". Παιδική αντίδραση.
Ενώ το "Ε - Ε - Ελληνες" οφείλω να ομολογήσω οτι μου άρεσε περισσότερο. Το θεωρώ πιο έξυπνο από το "Α - Α - Αλβανοί". Είναι του στυλ "αδιαφορώ που με βρίζεις επειδή δε μου λέει κάτι η συγκεκριμένη βρισιά". Άλλωστε έτσι όπως κατάντησε κ ο Έλληνας ... άστα να πάνε.

οι παοκτζηδες ειχαν βγαλει και το κορυφαιο πανο "Ελληνες ειστε και φαινεστε".  :P
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 14:50 »
Η αλήθεια είναι πως στο γήπεδο υπήρχε μια ομάδα επιπέδου Ουέφα, με όμορφο παιχνίδι και τεχνίτες παίχτες και από την άλλη μια μικρομεσαία ομάδα με προβλήματα τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην άμυνα. Αλλά τελικά δώθηκε ένα έμμεσο που ήταν άκρως υπερβολικό και άλλαξε το σκορ υπέρ της μικρομεσαίας. Ακόμη και ο Δώνης, κουτσά-στραβά το είπε. Από εκεί και πέρα, όσο βλέπω την ομάδα μας να παίζει τέτοια μπάλα κ μάλιστα απέναντι στον δεύτερο στην κατηγορία έχοντας δε τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος να μαρκαρει 10 μέτρα πίσω από το κέντρο, δεν θέλω τίποτα άλλο.
RESPECT σε παίχτες και προπονητή, ο ΠΑΣ αυτός είναι της καρδιάς μου!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 15:03 »
Γενικα οι παοκτζηδες ειναι ενας λαος πολυ προκλητικος και κομπλεξικος.

Παρ΄τε παραδειγμα απο τους παοκτζηδες των Ιωαννινων ειναι οι μονοι που δεν σεβονται την ομαδα της πολης που κατοικουν και δειχουν να την μισουν.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 15:16 »
Εντάξει,κάποια ματς δεν θα σου κάτσουν και το χθεσινό ήταν ένα από αυτά
και φάνηκε από την αρχή.Ρε τι έμμεσο και πούτσες μπλε?Έχω να δω έμμεσο
εδώ και κάτι χρονια.

Η ομαδα εχθές για μένα δεν τράβηξε και το περίεργο θα ήταν να τράβαγε
όταν έχει να διαχειριστεί ένα εις βάρος της 0-2 στο 30.

Ο πρώτος γύρος της ομαδας ικανοποίησε τον κόσμο της
και το μόνο που θέλουμε ειναι μια ανάλογη συνέχεια.Το που θα κάτσει η μπίλια
θα το δούμε τον Μάιο.(Τον Μάιο έχουμε και το φιλικό με τον ΑΓΙΑΞ και δεν θα πρέπει
να το ξεχνάμε.Μια μεγαλη γιορτη πρέπει να ναι αυτό το ματς.)

ΥΓ 1 Ποτέ ξανά Δευτέρα.
ΥΓ 2 Η Ομάδα δεν κάνει καθόλου ισοπαλίες.
ΥΓ 3 Πολύ κρίσιμο το ματς στα Χανιά.
ΥΓ 4 Καμία μεταγραφή θα κανουμε?
ΥΓ 5 Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κυανόλευκο κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #199 στις: Τρι 18 Δεκ 2012 15:17 »
Η ιστορία με καταλογισμό έμμεσου καθιερώθηκε για ν αποφεύγονται καθυστερήσεις, θμούνται οι παλιοί π γύρναγαν τη μπάλα στον τέρμα κι αυτός τν έπιανε και περίμενε-περίμενε-περίμενε (για το περίμενε καθιερ΄πωθηκε και το χρονικό όριο π μπορεί να την έχει στα χέρια).
Έμμεσο λοιπόν σε επιστροφή ηθελημένη στο τέρμα για καθστέρηση ήταν η ιδέα. Η οποία επεκτάθηκε κι απαγορεύεται και η επιστροφή στο τέρμα και προς αποφυγή δημιουργίας επικίνδυνης κατάστασης.
Εδώ τπτ δεν έχουμε από τα δύο. Ούτε καν επιστροφή. Πάει να τη προωθήσει και βουτάει ο Φεργκρούς και τη τσακώνει, ή τουλάχιστον έτσι το είδα εγώ.
Όπως επίσης το δεύτερο γκολ, όπως το είδα εγώ πάλι παίζει να είναι οφ σάιτ, αν και δε το δείχνει σε επανάληψη και καθαρά. Από πίσω έρχεται ο σκόρερ και 99% δε καλύπτεται.

Αυτά τα λίγα.

ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 1-3