Εν ετη 2012 Ελλαδα στην κριση και περιμενοντας να γαμηθει ο Διας που λεν και οι Μαγιας στις 21 του μηνος, ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΒΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ την συγχρονη ομαδα που ζουμε και εμεις απο αυτα που μας λενε οι πατεραδες μας .
Για τον Παππα, το μονο που εχω να πω και σε ολους μας τους λοιπους ειναι οτι, ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙ.
και γιαυτο Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ
Αγωνιστικα μονο για τους παιχτες τους δικους μας,
Πολλα + για Μπρανα Ιλιτς μονομαχη μονος του και κανει φοβερες κινησεις χωρις την μπαλα που ειναι κριμα απο τον Θεο που δν τον βλεπουν οι αλλοι, ειναι παιχταρας ο τζες μην κοιτατε μονο οπου παει η μπαλα κοιταξτε και λιγο παρα περα.
Ντεβισεντι, με αυτα και αυτα που ακουμε τν τελευταιο καιρο ψες ηταν λιγο ντεφορ με και βασικα παλευε να μπαλωσει τις μαλακιες του Κειτα.
Κειτα, ρε αγορινα μου 2 μετρα νεο παιδι εισαι, αμα δν μπορεις ζητα ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ. ( δν κανει ο τζες, και ζητω και συγνωμη απο μερικους φιλους αλλά, ο Τζανης να επαιζε σε αυτη την θεση θα επαιζε 90% καλυτερα) Εμφανης η ελλειψη του Λιλα.
Τζημοπουλος, Κολοβετσιος, πολυ καλοι και οι 2 στο δευτερο γκολ επειδη ειμαι στην ευθεια κανουν μαζι κινηση για το τεχνιτο οφσαιντ αλλά καλυπτη 2 μετρα ο Μιχαηλ.
Μιχαηλ, αφηνε μετρα για τν Σαλπιγγιδη αλλα στις κεφαλιες τν εφαγε. Εμφανως, κουρασμενος.
Φεγκρους, δν λεω τπτ γιατι μας εχει δωσει βαθμους απλα ελουρος.
Κοροβεσης, Γεωργιου, και οι 2 κανουν ενα λαθος φτανουν απο τα πλαγια για σουτ και δν σουταρουν την γαμημενη τον πουτανα την μπαλα. Ειδικα ο Φωτηγεωργιου, περυσι εκανε σουτ φετος λες και ριχνει ΚΙΝΟ.
Κουραστηκαν αρκετα γιατι ειχαν πολλα τρεξιματα και βαρη το τερεν, ενας εκ το 2 θα μπορουσε να βγει πιο γρηγορα για να βαλει Νικλητσιωτη μεσα να τρεξεις τις μπουγατσες πριν το 0-3
Οικονομου, για θεση που δν εχει συνηθησει και πιτσιρικας επαιξε κυριος πολυ καλος εμενα μου αρεσε. Θα μπορουσε να κανει μια αλλαγη τν Κειτα στο ημιχρονο και να βαλει ο Χριστοπουλος τν Αυγενικου αριστερα στην θεση του Οικονομου και τον δευτερο να τν φερει μεσα.
Τσουκαλας, το εχω ξανα πει στα τελευταια με το χτεσινο 3 ματς ειναι ντεφορμε λες και φοβατε να παει στην μπαλα να καλυψει την μπαλα με το σωμα του και να οργανωσει παιχνιδι.
Παλι καλα που εχουμε διακοπη πρωταθληματος, να ηρεμήσουν να ξεκουραστουν και να παμε ακομα πιο ΨΗΛΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ