PasGiannina1967 ξέρεις ποιο λάθος κάνεις με το τελευταίο σου ποστ;
Κατηγορούμε το Χονδρό ότι δεν κάνει τα πάντα για να ξεχωρίσει η ομάδα ή κατηγορούμε το Χοντρό τι δεν κάνει ότι πρέπει δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών;
Η απόσταση μεταξύ των δύο είναι τεράστια. Και εγώ θέλω κάποιον που να κάνει τα πάντα, ότι και να γίνει κτλ. Άλλα αν μπούμε σε αυτή την ιδεαλιστική προσέγγιση, τότε (για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου) κάποιος θα σε ρωτούσε: Ξέρεις κανέναν τέτοιο; Ή, είχαμε στο παρελθόν κανένα τέτοιον;
Γι' αυτό σε ρώτησα για τις άλλες ΠΑΕ. Για να δω αν η σωστή και με πραγματικά στοιχεία κριτική σου, στηρίζεται στον αν γίνονται αυτά τα ελάχιστα που πρέπει ή αν γίνονται αυτά που εμείς θέλουμε.
Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Εξάλλου ξέρεις τις απόψεις μου για ΧΒ και το πόσο σκεπτικός είμαι.
Όχι, δεν γίνονται αυτά που πρέπει.
Γίνονται αυτά που δεν πρέπει.Τα περισσότερα τα αναλύσαμε.
Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει !!!
Εσένα προφανώς σε ικανοποιούν απαντήσεις του τύπου:
-ναι είναι δύσκολα αλλά και οι άλλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν, οπότε είμαστε καλά
ή
-Λαμόγια κυριαρχούν στον χώρο, ας είναι κι ο δικός μας
ή
-αυτόν έχουμε τώρα πρόεδρο, μια χαρά είναι αφού δεν εμφανίζεται κάποιος καλύτερος. Και μη λέμε και τίποτα και τον στεναχωρήσουμε!!!
Ε λοιπόν, από μένα δεν θα πάρεις ποτέ τέτοιες απαντήσεις.
Αν θεωρείς ιδεαλιστική προσέγγιση το να μην θέλω κάποιον που πίνει το αίμα της ομάδος χρονιά με την χρονιά για να την παραδώσει σε κώμα όταν θα 'έχει χορτάσει, ναι, τότε είμαι ιδεαλιστής.
Εσένα προφανώς σου αρκεί κάθε χρόνο να εύχεσαι "να την βγάλουμε και φέτος".
Όταν θα έρθει ένα "φέτος" που δεν θα την βγάλουμε τελικά, τα ξανασυζητάμε.
Και πολύ φοβάμαι ότι θα τα ξανασυζητήσουμε σύντομα!!!