Off topic, αλλα μ αυτα που διαβαζω, θα ξεχασω κι αυτα που ξερω.
Και καλα ρε deceveir, o psitakos οντως, αυτο που εγραψε ηταν εντελως οτ να ναι. Αλλας μιλας εσυ ως μοντερατορας για εμμονες και κακοπιστη κριτικη, οτι δεν εχουν θεση εδω μεσα? Με ολα αυτα που γραφονται κατα καιρους, χωρις καμια, μα καμια βαση?
Καταρχας εσυ και μονο, επρεπε να χεις σβησει ...κανα δυο σελιδες ποστ για τον Τζανη, μιας και μιλας για εμμονες. Εεε μην τρελαθουμε κιολας.
Συγνωμη και παλι για το off topic.
Ήθελα να το γράψω προκαταβολή, μιας και ήμουν σίγουρος, αλλά φαντάστηκα ότι μπορεί και να μην χρειαστεί. Επιπλέον, συγνώμη για το οφτόπικ αλλά δεν γίνεται να μην απαντήσω καθώς είναι επί προσωπικού.
α. Έχω παραδεχτεί ανοιχτά ότι έχω πρόβλημα με τον Τζάνη, επειδή με έχει προκαλέσει σαν οπαδό του ΠΑΣ Γιαννινα με τη γνωστή χειρονομία.
β. Όταν γράφω γι αυτόν, αναφορικά με την ποδοσφαιρική του αξία προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός ή έστω να κάνω χιούμορ για να μη σιουρίξω.
γ. Αν κάνεις τα δύο κλικ θα βρεις ποστ μου στα οποία γράφω ότι έπρεπε να μπεί ή να μη βγει αλλαγή, ότι ήταν καλός, τον έχω ψηφίσει για mvp.
δ. Αν κάνεις τα δυο κλικ και βρεις μεταξύ των ποστ μου διάστημα 4 μηνών περίπου στο οποίο η μόνη μου συμμετοχή στο φόρουμ να είναι 6ή7 συνεχόμενα ποστ κακίας για το Τζάνη, θα κάτσω να με γαμήσει η μισή Κίνα
ε. Όλοι δικαιούνται να έχουν νεύρα, εκνευρισμό, συμπάθειες, αντιπάθειες με κάπιον. Σταθερά ή ανάλογα με την περίσταση. Όταν το μόνο σου ενδιαφέρον είναι η αποθέωση του Κωστάκη ή το Κράξιμο στο Χριστόπουλο, τότε υπάρχει πρόβλημα.
στ. Όταν μου τη λένε για το κράξιμο στο Τζάνη, αιτιολογώ. Ακόμη κι αν χρειαστεί να πω τα ίδια δυο και τρεις φορές.
ζ. Μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις χτένες.