Αποστολέας Θέμα: Παναχαϊκή  (Αναγνώστηκε 23161 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Παναχαϊκή
« Απάντηση #75 στις: Πεμ 04 Φεβ 2016 17:15 »
Πανελευσινιακος  Ολυμπιακος Λουτρακιου(ΑΟΛ πλεον) και Βυζας Μεγαρων ειναι το τριγωνο  του διαολου και εδω κατω το γνωριζουνε ακομα και οι πετρες

Πιθανοτατα ολες οι μεταξυ τους αναμετρησεις ηταν στημενες....Μαλιστα σε μια απο αυτες μου ειχανε πει και αποτελεσμα με τελικο σκορ κατι Λουτρακιωτες  που  δυστυχως δεν το επαιξα τρομαρα μου

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 20:12 »
Βλέπω με πολύ ενδιαφέρον την προσπάθεια που γίνεται στην Πάτρα, τελευταία.
Ο Κατσουράνης επικεφαλής, έχει συσπειρώσει κοντά του κάποιους σοβαρούς επιχειρηματίες και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία καλή ομάδα και να κάνουν τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο. Όταν λέμε να επιστρέψει, δεν εννοούμε 1500-2000 άτομα...4-5000 κόσμο είχε το γήπεδο στα τελευταία ματς.
Αυτό δείχνει, ότι όταν υπάρξουν μαζί κάποιοι σοβαροί άνθρωποι, μπορούν να κάνουν κάτι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.
Από την ανυποληψία της Γ' εθνικής η Πανάχα, διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την άνοδο στην σούπερ λίγκα.

Και σκέφτομαι κι εγώ...πόσο ωραία θα ήταν, κάποιος γιαννιώτης με έντιμο παρελθόν να μπορούσε να πείσει τους Χηταίους, Σεπετά, Νάτση και άλλους, που υπάρχουν αρκετοί πιστεύω, να κάτσουν γύρω από ένα τραπέζι και να συμμαζέψουν τα απομεινάρια του Χρηστοβασίλη και να ξαναφέρουν τον κόσμο στις κερκίδες...

Στην Πάτρα έγινε...γιατί ΟΧΙ και στον ΠΑΣ;

Λέτε να είμαι ΑΦΕΛΗΣ; :))

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 20:24 »
Αυτός ο κάποιος να διαχειριστεί τα λεφτά των υπολοίπων έτσι.Γιατί ο Κατσουράνης απλά διαχειριστής είναι.

Κοιτώντας λίγο για Κατσουράνη βρίσκεις και ενδιαφέροντα πράγματα..

Παράθεση
Παναχαϊκή: Ηγετικό ρόλο αναλαμβάνει ο Κώστας Κατσουράνης
Οι διοικητικές εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ρυθμό στην Παναχαϊκή, όμως με αντίστοιχη ταχύτητα πρέπει να τρέξουν και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος τις επόμενες ημέρες (σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αυτοί θα είναι τα μέλη της «Παναχαίκής Συμμαχίας») προκειμένου η Πατρινή ομάδα να είναι έτοιμη αγωνιστικά για τη νέα σεζόν.

Πάντως, τα τελευταία νέα για τους φίλους της Παναχαϊκής είναι ευχάριστα, αφού- όπως όλα δείχνουν - τεχνικός διευθυντής θα αναλάβει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης. Ο πολύ αγαπητός σε όλη την Πάτρα πρώην διεθνής, τα έχει βρει σε όλα με τους Πατρινούς επιχειρηματίες για την ανάληψη καίριου πόστου στο σύλλογο, παρόλο που έχει δεχθεί κολακευτικότατες προτάσεις από ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννενα για ανάλογους ρόλους.

Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα για την κοκκινόμαυρη ομάδα δεν σταματούν εδώ. Η «Παναχαϊκή Συμμαχία» εξετάζει την περίπτωση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος είναι ελεύθερος και αποτελεί ένα από τα ονόματα που έχει συζητηθεί έντονα για την μεταγραφική ενίσχυση.

Επίσης, διακαής πόθος της διοίκησης είναι η επιστροφή του Λεωνίδα Κυβελίδη, που δέχεται πιέσεις και από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή των δεδομένων και ο παίκτης να επιστρέψει και πάλι στην πατρινή ομάδα.

Προϋπόθεση για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά είναι, βεβαίως, να μην «χαλάσει» κάτι στη συμφωνία μεταξύ των επιχειρηματιών και της Ερασιτεχνικής την τελευταία στιγμή. Σενάριο που το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει στην Παναχαϊκή.
achaianews.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Δεκ 2017 20:32 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 20:46 »
Η παναχαικη εχει 15 χρονια να παιξει στην Α εθνικη γεγονος πρωτοφανες γι αυτους
Και η πατρα εχει τουλαχιστον διπλασιο κοσμο απο τα γιαννενα
Επομενως η διψα τους αυτη τη στιγμη δεν συγκρινεται με την τωρινη κατασταση του ΠΑΣ
Οταν θα μεινουν και αυτοι 6-7 χρονια στη Α εθνικη πιθανον να καταντησουν σαν και εμας
Μπορει να ειναι πιο εξυπνοι ομως και να το διαχειριστουν καλυτερα μιας και οταν ανεβουν δεν θα χρωστανε οπως εμεις 6-7 εκατομμυρια ευρω

Αφελης δεν εισαι και καλα κανεις και θελεις και εσυ κατι τετοιο για την ομαδα σου
Αλλα αυτο που εισπρατω εγω συνολικα απο την γιαννιωτικη κοινωνια ειναι οτι κατι τετοιο ειναι πολυ δυσκολο να γινει
Ειδικα οσο ειναι ο χριστοβασιλης προεδρος
Αν φυγει το συζηταμε

Ας δοκιμασει και 1-2 φορες γενικη εισοδο 10 ευρω να δουμε ποσοι παραπανω θα παμε
Να εχει και το δικιο με το μερος του που δεν αυξανεται ο κοσμος

:pas:  :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τρι 12 Δεκ 2017 20:55 »
Με 1-2 φορές 10 ευρώ δεν θα γίνει τίποτα.Ξέχασε το.Θέλει στρατηγική σε βάθος χρόνου.Θέλει εξωστρέφεια.

Επίσης πως θα ένωνες Χηταίους με Σεπετά;Υπάρχει και κάποιος επιχειρηματικός ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Εκεί βρέθηκε και κάποιος ποδοσφαιριστής επιπέδου.Με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο.Όχι μόνο θέμα τίμιου.Εμείς κανά Γιούρκα έχουμε και αν.Δεν ξέρω αν έχει συναισθήματα για τον ΠΑΣ.Αφήνω την προιστορία του πατέρα του από έξω.

Επίσης πως θα ονομάσουμε την συμμαχία μας;Μετά την παναθηναική,παναχαική,εμείς πασγιαννιώτικη συμμαχία; :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τετ 13 Δεκ 2017 08:46 »
Ρε αν βρεθουν 300.000 Γιαννιώτες να βαλουν απο 50 ευρω, βαζω και γω τα υπόλοιπα και αγοράζουμε την ομαδα....  :P

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 14 Δεκ 2017 02:32 »
Επίσης πως θα ονομάσουμε την συμμαχία μας;Μετά την παναθηναική,παναχαική,εμείς πασγιαννιώτικη συμμαχία; :P :P :P

Πανηπειρωτική.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 24 Μάρ 2018 08:04 »
Ομορφες εικονες στην Πατρα στο ματς με Αρη. 8000 κοσμος και παρουσια και των 2 οπαδων χωρις να γινει το παραμικρο.

Κοιταω τους παιχτες της Παναχαικης στο 2:33, κανω τη συγκριση με τους δικους μας που με το ζορι χαιρετανε προς την κερκιδα στο τελος του ματς και αναρωτιεμαι τα δικα μας κακομαθημενα γιατι οχι? Μακαρι καποιος να εδειχνε αυτες τις στιγμες στην αρχηγαρα μας τον Αλεξακη Μιχαηλ που αναρωτιωταν εξω απο την σκεπαστη γιατι πρεπει ενας ποδοσφαιριστης να χειροκροταει τους οπαδους. 

Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 24 Μάρ 2018 10:22 »
Σχεδόν τίποτα θα έλεγα.Μπινελίκια,μανάδες,κάτι καφέδες.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σαβ 24 Μάρ 2018 19:50 »
Ποια Παναχαικη ωρε φιλε μου siatrovouni

Προσπαθουνε να σωσουνε τα ασυμαζευτα οι ναβαχο αλλα και παλι τα ιδια χαλια θα παρουσιασουνε

Ε αμα φτασουμε να ζηλευουμε ην Παναχαικη κατι δεν παει καλα

Φιλαθλοι χωρις ταυτοτητα ειναι το 95%

Πιο πολυ σεβασμο εχω στον Παναιγιαλειο που εχει σκληρο οπαδικο πυρηνα που ειναι μονο Παναιγιαλειος παρα Ποκιτες που και που θυμουνται την ομαδα της πολης τους

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 27 Μάρ 2018 02:25 »
Ποια Παναχαικη ωρε φιλε μου siatrovouni

Προσπαθουνε να σωσουνε τα ασυμαζευτα οι ναβαχο αλλα και παλι τα ιδια χαλια θα παρουσιασουνε

Ε αμα φτασουμε να ζηλευουμε ην Παναχαικη κατι δεν παει καλα

Φιλαθλοι χωρις ταυτοτητα ειναι το 95%

Πιο πολυ σεβασμο εχω στον Παναιγιαλειο που εχει σκληρο οπαδικο πυρηνα που ειναι μονο Παναιγιαλειος παρα Ποκιτες που και που θυμουνται την ομαδα της πολης τους

Θα συμφωνήσω Αγιουτο φιλαράκι μου , εσύ τα ξες και καλυτερα εκει ως καταυλακιώτης , απλα το θέμα είναι ότι αργά ή γρήγορα αυτός ο κόσμος που έχουν ίσως κάποια στιγμή μετασχηματιστει σε μονο Παναχα ας πουμε, αν συνοδευτεί όλο αυτό και απο κάποιες επιτυχίες στο μέλλον για την ομάδα τους.

Επίσης λείπουν 16 χρόνια απο την Αλφα εθνική ( 2001-2002 παίξανε τελευταία φορά νομίζω).
Εμείς το μέγιστο που είχαμε αποχή από την άλφα ήταν 10 χρόνια. Επίσης αυτοί ιδρύθηκαν το 1891 και έχουν 26 συμμετοχές στην Αλφα εθνική , ποσοστό 20,47244094% συμμετοχών στην αλφα δηλαδή.

Εμείς; 23 συμμετοχές και ηλίκια 52 έτη. Άρα 44,23076923% συμμετοχών στην Άλφα εθνική.

ΥΓ Το μοντέλο Τριανταφυλλόπουλος είναι Παναιγιάλειος;