Αποστολέας Θέμα: Παναχαϊκή  (Αναγνώστηκε 23196 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Παναχαϊκή
« Απάντηση #25 στις: Παρ 13 Αύγ 2010 21:32 »
Φιλικό παιχνίδι επρόκειτο να δώσουν το απόγευμα Παναχαϊκή και Παναιτωλικός, ωστόσο οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα τρεις Αγρινιώτες να πάνε στο νοσοκομείο. Το παιχνίδι αναβλήθηκε...

Στο γήπεδο της Αγυιάς και συγκεκριμένα στη σκεπαστή εξέδρα, βρέθηκαν μόνο 20 με 30 άνθρωποι του Παναιτωλικού, κυρίως συγγενείς ποδοσφαιριστών και όχι οπαδοί, ύστερα από έκκληση της διοίκησης να μην οργανωθεί εκδρομή. Την ώρα που οι δύο ομάδες έκαναν προθέρμανση, περίπου 50 οπαδοί των Πατρινών έκαναν ντου στην εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Ακολούθησε πανικός, καθώς ένας εκ των Αγρινιωτών τραυματίστηκε από μαχαίρι στο χέρι, ενώ δυο άλλοι στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, πήδησαν στον αγωνιστικό χώρο από ύψος δύο μέτρων. Ο ένας έπεσε με το κεφάλι, ενώ ο άλλος έσπασε το πόδι του. Οι τρεις αυτοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Ρίου.

Με το που άρχισαν τα επεισόδια, οι παίκτες του Παναιτωλικού μπήκαν στα αποδυτήρια και ενημέρωσαν τον γενικό αρχηγό, Μάκη Μπελεβώνη, πως δεν πρόκειται να βγουν να παίξουν. Ιδια ήταν και η εντολή του Φώτη Κωστούλα, ο οποίος τηλεφωνικά είπε στον Μπελεβώνη να πάρει την ομάδα και να φύγει.

Η αστυνομία άργησε να κάνει την εμφάνισή της, ενω τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες έδωσε το ιατρικό επιτελείο του Παναιτωλικού. Αμεσα αναμένεται και η αντίδραση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, με τον Αλέξη Κούγια να έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου. Αξίζει να σημειωθεί, για να αντιληφθεί κανείς για το τί συνέβη στην Πάτρα, ότι το πούλμαν του Παναιτωλικού μπήκε κυριολεκτικά μέσα στο γήπεδο για να παραλάβει την αποστολή της ομάδας, ενώ εκεί βρήκαν καταφύγιο και κάποιοι από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων
dokari.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 17 Αύγ 2010 18:00 »
κανα αυτί δεν κουτσιούρεψαν;
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 17 Αύγ 2010 18:53 »
[αθάνατο Ξηρόεμερο και το σουιά στο στόμα] :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 18 Αύγ 2010 11:44 »
φυσικα μαχαιρι μονο οι δημοσιογραφοι ειδαν.  :stop:
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #29 στις: Δευ 01 Νοέ 2010 15:42 »
Απολαυστικότατα δελτία τυπου του Αλέξη. Για να μην ξεχνάμε τι ιδιοκτήτη είχαμε και τι έβλεπαν τα ματάκια μας

http://voutiro.blogspot.com/2010/10/blog-post_30.html
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 01 Νοέ 2010 16:24 »
Μπας και τα έχει έτοιμα μέσα στο word και απλώς αλλάζει τα ονόματα;;

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #31 στις: Παρ 17 Δεκ 2010 04:26 »
ΑΚΟΥΣΤΕ !! ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ !!!
Παράθεση
ΤΑ ΔΕΚΕΒΡΙΑΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 

Εγώ εγώ εγώ
Έκανα έκανα έκανα
Κάνω κάνω κάνω
Θα θα θα
Πήρα  πήρα πήρα
Έδωσα  δίνω έδωσα  έδωσα  δίνω δίνω
Εξώδικα μηνύσεις απολύσεις
μηνύσεις απολύσεις εξώδικα  ονόματα ονόματα ονόματα
Κυκλώματα κυκλώματα κυκλώματα
Χρέη χρέη χρέη
Με χρέη . Χωρίς χρέη
Χωρίς χρέη με χρέη
Αυτός αυτός αυτός
Εσύ εσύ εσύ
Εμείς εμείς εμείς
μηνύσεις  λαμόγια  διατησια  λαμόγια λαμόγια διαιτητες επάγγελμα  επάγγελμα επάγγελμα
Μπλα !! μπλα!!  μπλα!!   μπλα !!!

Ακούστε τον Αλέξη Κούγια στην ενημερωτική συνάντηση  προς στους φορείς της πόλης  στους δημοσιογράφους  στους φιλάθλους στους βουλευτές του νομού .

Η  ενημέρωση έγινε στο μέγαρο λόγου και τέχνης  και περιελάμβανε οικονομική ανάλυση  των εξόδων της ΠΑΕ Παναχαϊκή   , προφορική ψηφοφορία για το αν θα κατέβει η Παναχαϊκή να αγωνιστεί την Κυριακή με την Χερσόνησο  , και φυσικά ο πρόεδρος  αναφέρθηκε  για άλλη μια φορά με ονόματα  σε αυτούς που άφησαν χρέη στην ΠΑΕ  καθώς και σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι  και δεν αφήνουν και δεν θέλουν  την άνοδο της Παναχαϊκής .

Η έκφραση του κ. Κούγια ότι εδώ και δύο χρόνια είναι πατρινός προκάλεσε το  φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον παλιό  παράγοντα της Παναχαϊκής Σάκη Γεωργόπουλου ο οποίος  επιτέθηκε φραστικά στον  μεγαλομέτοχο στο ξεκίνημα της συγκέντρωσης

Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο αριθμός των  παρευρισκομένων  στην αίθουσα ήταν πολύ  λιγότερος   σε σχέση με τον  αριθμό των καλεσμένων   αλλά ....    ο πρόεδρος εμφανίστηκε ικανοποιημένος . Από  αυτούς τους λιγοστούς  που παρευρέθηκαν  στην αίθουσα συμφωνήθηκε  και υπεγράφη ένα χαρτί στο οποίο αναφέρουν εν ολίγης ότι αν η Παναχαϊκή αδικηθεί  και πάλι από την διαιτησία τότε   θα αποσύρουν την ομάδα από το πρωτάθλημα .

Δελτίο τύπου ΠΑΕ Παναχαικη
Ανακοινώθηκε: 2010-12-16 17:26:06
ΠΡΟΣ
ΚΕΔ
κ. Γιαννόπουλο Γεώργιο
Όλοι εμείς που υπογράφουμε, διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την συμπεριφορά του κ. Γεώργιου Γιαννόπουλου και της ΚΕΔ εις βάρος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, της ιστορικής Παναχαϊκής και αποφασίσαμε για τελευταία φορά να αγωνιστεί η ποδοσφαιρική ομάδα την Κυριακή με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, δηλώνοντας ότι την επόμενη φορά θα γίνει με δική μας πρωτοβουλία συγκέντρωση των φορέων της Πάτρας και θα απαιτήσουμε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιο Κούγια να αποσύρει την ποδοσφαιρική μας ομάδα από το πρωτάθλημα.
Κύριοι της ΚΕΔ σεβαστείτε ένα σύλλογο 120 ετών, ένα νομό 500.000 κατοίκων, μία πόλη 350.000 κατοίκων και μια υγιή ποδοσφαιρική ομάδα χωρίς χρέη και 10.000 οπαδούς στο γήπεδο.
Οι υπογράφοντες
Δήμος Πατρέων
Νομαρχία Αχαΐας
ΕΠΣ Αχαΐας
Εμπορικός σύλλογος Πατρέων
Επιμελητήριο Αχαΐας
Ερασιτεχνική Παναχαϊκή 

Ακούστε  από το ΡΑΔΙΟ Γ’ την ραδιοφωνική μετάδοση της  ενημερωτικής συνάντησης  .
http://panaxa-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_17.html

R8 KOYGIAS PANAXAIKH
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 22:11 »
Ροντέο στην Πάτρα με πρωταγωνιστή τον Κούγια!
Ημερομηνία: 19/01/2011 - 20:59
Παράθεση
Ο Δημοσιογράφος Χρήστος Βεργανελάκης έπεσε θύμα του Αλέξη Κούγια στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ενώ οι οπαδοί της Πατρινής ομάδας επιτέθηκαν φραστικά στον ποινικολόγο έξω από το γήπεδο που έγινε... ροντέο.

Ο Κούγιας ζήλεψε το ντου του καπετάνιου! Μετά από τον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο στην Πάτρα, ο Αλέξης Κούγιας μαζί με τον προπονητή της ομάδας, επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο Χρήστο Βεργανελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κούγιας έβρισε τον δημοσιογράφο και στη συνέχεια τον έφτυσε στο πρόσωπο. Ενώ, λίγα λεπτά μετά, μια ομάδα άγνωστων ανδρών προπηλάκισε τον Χρήστο Βεργανελάκη και τον υποχρέωσε να φύγει από την Αίθουσα Τύπου.
Μόλις ολοκληρώθηκε, όμως, η συνέντευξη Τύπου άρχισαν τα... καλύτερα.

Φίλαθλοι της Πατρινής ομάδας ήσαν συγκεντρωμένοι έξω από το γήπεδο, για να διαμαρτυρηθούν για το νέο στραβοπάτημα της ομάδας που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ασπρόπυργο.

Οι οπαδοί της Παναχαϊκής με τους άντρες της προσωπικής ασφάλειας του Κούγια ήρθαν στα χέρια
και οι άνδρες της Αστυνομίας στην προσπάθειά τους να κατευνάσουν τα πνεύματα, έκαναν χρήση δακρυγόνων!

Η αστυνομία, πάντως, δεν έκανε καμία σύλληψη...
http://www.soccerplus.gr/article/ronteo-stin-patra-me-protagonisti-ton-koygia
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 22:57 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 23:11 »
Στο νοσοκομείο πρώην πρόεδρος των οργανωμένων

Άγνωστοι επιτέθηκαν στην καφετέρια που διατηρεί ο Αντώνης Τσουκαλάς, πρώην πρόεδρος του συνδέσμου “Αχαιοί 3”. Στο μαγαζί προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ τον στοχοποίησε, λέγοντας ότι του ζήτησε το κυλικείο του γηπέδου.

Ο Κούγιας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δηλώνοντας ότι έβγαλε τον ώμο του κατά την επίθεση των οπαδών.
enet.gr

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 23:30 »
Πραγματικα τους λυπαμαι τους Πατρινους! :(
Ποτε κ ποιος μπορει να σταματησει αυτο το ον?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 23:35 »
οι φίλαθλοι να πάρουν την παναχαική και να φύγουν.... :P :P

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 23:42 »

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 23:56 »
Ξέφγαν ντίπ τα πράγματα εκεί πέρα...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 23:59 »
Πραγματικα τους λυπαμαι τους Πατρινους! :(
Ποτε κ ποιος μπορει να σταματησει αυτο το ον?

Μπαααά, άστους εκεί, πασχαλίτσα, λούσου τα τώρα...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 20 Ιαν 2011 00:03 »
πολυ σοου ο τυπος!!! μιλαει τωρα στο Γεωργιου και του τα χωνει επειδη ειπε πως τον εδειραν!!τρελο σοου!!!
http://extra3.tv/
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 20 Ιαν 2011 01:47 »
Ειναι απαραδεκτος ο κοντος (οχι πως δεν το ξεραμε)
αλλα τετοια ξεφτυλα...

Αποσυνδεδεμένος GreGPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 20 Ιαν 2011 01:57 »
Κρατάω κάτι που είπε "μου είχε βγεί ο ώμος, μου βγαίνει συνέχεια απο τότε που έπαιζα μπάλα..."  :P

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 21:54 »
Πάει για μοναχός ο Κούγιας
Παράθεση
Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της Παναχαϊκής εξέδωσε μία αστεία ανακοίνωση με αφορμή τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ομάδας και τις αψιμαχίες του με δημοσιογράφους (και φιλάθλους), όπου έδωσε υποσχέσεις για αυτομαστίγωμα στο Άγιο Όρος…

Διαβάστε αναλυτικά..

«Διάβασα τις δηλώσεις όλων αυτών των ευπρεπών κυρίων που έκαναν διαγωνισμό, ποιος θα κάνει την σκληρότερη σε βάρος μου ανακοίνωση και με εντυπωσίασε περισσότερο αυτή του κ. Παπαδημάτου παλιού μετόχου και προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος όπως έχω πληροφορηθεί από σοβαρές δημοσιογραφικές πηγές (βλέπε Βεργανελάκη) όταν ήταν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δαπάνησε περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ μεταξύ των οποίων ήταν και η βουλευτική του αποζημίωση για τα χρέη και τις μεταγραφές, ώστε η ομάδα να παίζει στην Ευρώπη.

Όπως πληροφορήθηκα από τις ίδιες σοβαρές δημοσιογραφικές πηγές (βλέπε Βεργανελάκη) πάρα πολλά χρήματα αλλά και πολύ χρόνο διέθεσαν όλοι, για το ποιος θα κάνει την πιο σκληρή δήλωση.

Ειδικά τα μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής αλλά και τα μέλη του ΔΣ των Παλαιμάχων είναι γνωστό ότι έχουν τόσο βεβαρυμμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και εξαιρώ τον κ. Αθανασόπουλο και τον κ. Τσαούσογλου , που ο χρόνος που έχουν διαθέσει σε όλη τους την ζωή για την Παναχαϊκή να αξίζει περισσότερο από τα 10 εκατομμύρια ευρώ που χάλασε ο Παπαδημάτος.

Επειδή όλα αυτά τα σοβαρά πρόσωπα, είναι αυτά που πριν από 15 ημέρες πλήρωσαν τα χρήματα για να εξοφληθεί ο λογαριασμός του νερού και τους είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, επειδή τα ίδια πρόσωπα μάζεψαν τα λεφτά για να πληρώσουν τους βολεϊμπολίστες, τους μπασκετμπολίστες, τους πυγμάχους της ερασιτεχνικής που δεν είχαν να φάνε και δεν είχαν νερό να κάνουν μπάνιο,

Επειδή όλα αυτά τα σοβαρά πρόσωπα μαζί με τον αγνό φίλαθλο Τσουκαλά τα υπολήπτομαι ιδιαίτερα πήρα τις εξής αποφάσεις:

1) Εις ένδειξη ειλικρινούς μετάνοιας να κλειστώ στο μοναστήρι του Αγίου Όρους και να αυτομαστιγώνομαι καθημερινά,

2) Αποφάσισα να διαθέσω δωρεάν τις μετοχές μου στους αγνούς μου φίλους Γιάννη Χορταράκια και Βασίλη Δοξαρά αφού είναι τα μόνα πρόσωπα που αγαπούν την ομάδα πραγματικά.

Αυτοί οι δύο αγνοί και εκλεκτοί άνθρωποι είμαι βέβαιος πως θα συγκροτήσουν μαζί με όλους αυτούς που έκαναν τις ανακοινώσεις εις βάρος μου, μαζί με τον αγνό φίλαθλο Τσουκαλά και τους απλούς φιλάθλους που από αγνότητα και αγάπη προς την Παναχαϊκή με προπηλακίζουν και με ξεφτιλίζουν καθημερινά δύο χρόνια, ένα τόσο ισχυρό κοινωνικά και οικονομικά συμβούλιο το οποίο είμαι βέβαιος πως θα πληρώνουν από αύριο το πρωί τα ξημερώματα τους μισθούς και τις δόσεις των ποδοσφαιριστών, θα πληρώσουν το ΙΚΑ και την Εφορία, θα πληρώσουν τους προπονητές και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ , θα πληρώσουν τα χρέη των προηγουμένων διοικήσεων της ΠΑΕ Λουκόπουλου, Μουτζουρούλια, Μακρή, θα πληρώσουν και θα αποκτήσουν ποδοσφαιριστές Α’ Εθνικής μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές και γενικώς θα κάνουν τα πάντα ώστε η Παναχαϊκή μας στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους να κατακτήσει και το Champions League.

Είμαι βέβαιος πως τα ίδια πρόσωπα θα ανακατασκευάσουν το καφέ και την μπουτίκ που κατέστρεψαν ο Τσουκαλάς και οι αγνοί φίλοι του.

Μετά από αυτές τις σοβαρές μου αποφάσεις είμαι βέβαιος ότι τελείωσε η αγωνία όλων όσων έκαναν τις ανακοινώσεις και η αγαπημένη μας Παναχαϊκή πήρε τον ίσιο δρόμο.

Υ.Σ. Επειδή το ΔΣ της ερασιτεχνικής έχει και δικηγόρο, καλό θα ήταν να ενημερώσουν τον αγνό φίλαθλο Τσουκαλά τι αδίκημα είναι να βάζεις ανθρώπους να ξεκολλήσουν τον ώμο ενός συνανθρώπου σου, πόσο τιμωρείτε η εκβίαση και τι αδίκημα είναι να βάζεις ανθρώπους να καταστρέφουν την καφετέρια και την μπουτίκ της ομάδας;

Υ.Σ. Αλήθεια γιατί κανένας από αυτούς που έδειραν οι δήθεν μπράβοι μου έξω από το γήπεδο δεν έκαναν μήνυση να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω;

Υ.Σ. Αλήθεια ο κ. Πετσίνης γιατί περίμενε να φύγω από την Πάτρα, να περάσουν εικοσιτετράωρα και να κάνει μήνυση εναντίον μου γιατί δήθεν τον έβρισα και να δίνει συνεντεύξεις και να μην με συλλαμβάνει επ’ αυτοφώρω;

Κύριε Πετσίνη τι αδίκημα κάνει ο αστυνόμος όταν δεν εφαρμόζει τον νόμο, δηλαδή δεν κατεβάζει πανό με υβριστικό περιεχόμενο στο γήπεδο;

Κατά τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και για τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας διαπράττει αδίκημα παράβασης καθήκοντος.

Υ.Σ. Κύριε Ράπτη τελικά ο κ. Τσουκαλάς και οι φίλοι του είναι πρεζάκια και επικίνδυνοι όπως είπατε μπροστά στους δύο αστυνομικούς διευθυντές ή δεν είναι;

Υ.Σ. Πριν από λίγες ημέρες έκανα το ετήσιο check up και μου είπαν ότι θα ζήσω 100 χρόνια οπότε καταλαβαίνετε».
sportdog.gr

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #44 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 22:05 »
Αν ρίξουμε μια ματιά στη βαθμολογία, θα καταλάβουμε γιατί γίνεται τέτοιος χαμός στην Πάτρα.
Η ομαδα υποτίθεται πως θα πηγαινε τρένο, αντ' αυτου είναι στην έκτη θέση (αν και μόνο λίγους βαθμους απο κορυφή). Σφαγή φέτος στο νότιο όμιλο.
Δεν την μπορεί την πίεση ο Κούγιας και σναπάρει.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 22 Ιαν 2011 00:52 »
Sport-Week.gr
Παράθεση
Με αποκλειστικές δηλώσεις του, στον Sport-Week.gr ο Αλέξης Κούγιας εξηγεί πως δεν έχει καμία ευθύνη για τα επεισόδια που του χρεώνονται μετά τον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο, ενώ αναγγέλλει ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ στην ΠΑΕ προς κάθε κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, δήλωσε:" Σταματάω να πληρώνω. Δεν πληρώνω ούτε τα 6.500 ευρώ το μήνα προς την ερασιτεχνική. Και τι λέω; Έχω ξοδέψει 5 εκ. ευρώ για την Παναχαϊκή. Δώστε μου τα 2.5 εκ. ευρώ και φεύγω. Γιατί το κάνω αυτό; Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ να τα δώσει.

Άρα η Παναχαϊκή μένει σε μένα όχι μόνο γιατί το θέλω αλλά γιατί δεν υπάρχει κι άλλη λύση. Δεν μπορεί να εξοφλώ τα χρέη της ΠΑΕ, να έχω μια ομάδα γεμάτη ταλέντο, να ενισχύω και την ερασιτεχνική και να διαπομπεύομαι, να προπηλακίζομαι. Όμως είμαι από μέταλλο εγώ. Πίσω δεν κάνω".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνατ ης Τετάρτης, ανέφερε:" Ήμουν μόνος... Αυτά περί μπράβων είναι αστεία... Έχω ζητήσει όλα τα δημοσίευμα και τα βίντεο γιατί οι περιγραφές είναι ψευδείς. Δεν αποκλείεται να καταθέσω και αγωγές γιατί όλη η Ελλάδα ενημερώθηκε λανθασμένα".

Και πρόσθεσε:" Πήγα στο γήπεδο μόνος. Μετά το 0-1 έφυγα με τον Σπύρο Δεμαρτίνο και πήγα στα γραφεία της ΠΑΕ. Τα επεισόδια ήσαν μεταξύ Παναχαϊκιωτών, τι δουλειά έχω εγώ; Προπηλακίστηκα μου έβγαλαν τον ώμο πόναγα φρικτά. Με πήρε ένας φίλος να με πάει στο Νοσοκομείο και έκανα το λάθος να περάσω από το μαγαζί του Αντώνη Τσουκαλά για να του δείξω που φθάσαμε. Δυστυχώς και ΄κει τα επεισόδια επαναλήφθηκαν, όλα έγιναν χειρότερα".

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 22 Ιαν 2011 14:49 »
newsday.gr

«Με ξυλοκόπησαν μπράβοι του Κούγια»
Παράθεση
Δείτε τις δηλώσεις του Αντώνη Τσουκαλά, επιχειρηματία με κατάστημα έξω από το γήπεδο της «Αγιάς», ο οποίος μετά τα πρωτοφανή επεισόδια

δέχθηκε επίθεση από μεγαλόσωμους άνδρες και σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μπράβους του Α. Κούγια, γνωστού δικηγόρου και προέδρου της Παναχαϊκής. Κατά τα λεγόμενά του, ο Αλέξης Κούγιας τον χτύπησε μαζί με τους τρεις μεγαλόσωμους άγνωστους άνδρες και έκαναν το κατάστημά του… γυαλιά καρφιά.

R6 TSOYKALAS MHNYSH KOYGIAS

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 23 Ιαν 2011 20:29 »
dete.gr

ΚΟΥΓΙΑΣ: Αλλα λέει στην Πάτρα... και άλλα στην Αθήνα

R15 KOYGIAS ANTIFASH GEORGIOY

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 24 Ιαν 2011 11:38 »
Παράθεση
Ο Κούγιας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δηλώνοντας ότι έβγαλε τον ώμο του κατά την επίθεση των οπαδών.

Τράβα ο ένας από 'δω, τράβα ο άλλος από 'κει, του τον έβγαλαν τον ώμο το δεξί  :P :P :P
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 27 Ιαν 2011 00:10 »
πολυ μεγαλο το σημερινο συλλαλητηριο..
κανενας κοντος δεν μπορει να παιζει με το κοσμο των ομαδων
για πολυ..