Αποστολέας Θέμα: Παναχαϊκή  (Αναγνώστηκε 23194 φορές)

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Παναχαϊκή
« στις: Τετ 24 Φεβ 2010 16:38 »
Παράθεση
Ο Γκέραρντ στην Παναχαϊκή

Ο Αλέξης Κούγιας συμφώνησε με τον Ολλανδό τεχνικό,που επιστρέφει στους πάγκους έπειτα απο έξι σεζόν.Oι 2 άντρες συναντήθηκαν χτές το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Αχαίας,και περίπου στις 8.30 ανακοινώθηκε πως ο Ολλανδός υπέγραψε συμβόλαιο μεχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση που οι κοκκινομαυροι ανεβούν στην Β Εθνική.
 Μεχρι πρότινος ο Ολλανδός ήταν υπέυθυνος ακαδημιών του Οφη,όμως έλυσε την συνεργασία του με του κρητικούς πρίν απο 1 μήνα λόγω διαφοράς φιλοσοφίας.
 Σε δηλωσεις του ο Γκέραρντ αναφερε ''... ακόμα και η Β εθνική είναι μικρή κατηγορία για την Παναχαική.Ελπίζουμε πως σε 4-5 χρόνια η ομάδα θα βρίσκεται στην σουπερ λίγκ.''
εφημερίδα goal news

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Παναχαϊκή
« Απάντηση #1 στις: Τετ 03 Μάρ 2010 19:46 »
Παράθεση
Χάνει το τρένο της ανόδου η Παναχαϊκή, καθώς έδειξε αδυναμίες που δεν της επέτρεψαν να νικήσει τον Παναιγιάλειο στο ντέρμπι της Πελοπονήσσου, μένοντας οι δύο ομάδες στο 0-0.

Και μπορεί ο Σπανός να έφυγε και ο Γκέραρντ να ήρθε, όμως τίποτα δεν άλλαξε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας της Πάτρας που μπορεί να είχε την υπεροχή, αλλά δεν κατόρθωσε να λύσει το βασικό της πρόβλημα, που δεν ήταν άλλο από την αδυναμία της στο σκοράρισμα.
Τέτοια εμφάνισε και κόντρα στην ομάδα του Αιγίου που με έξυπνη τακτική πήρε άνετα το Χ και ας έπαιζε με δέκα παίκτες από το 65' λόγω αποβολής του Ζαφειρόπουλου με δεύτερη κίτρινη.
Πλέον η Παναχαϊκή με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή και θα πρέπει να περιμένει πολλαπλές "αυτοκτονίες" του Βύζαντα για να μπορέσει να αντιστρέψει την κατάσταση, ενώ πλέον κυνηγάει και την Καλλιθέα που έχει ήδη κάνει το ρεπό της...

DOKARI.GR

Γαμωτο,,,δεν θα δουμε Κουγια του χρονου... ::) ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 03 Μάρ 2010 19:56 »
Παράθεση
Χάνει το τρένο της ανόδου η Παναχαϊκή, καθώς έδειξε αδυναμίες που δεν της επέτρεψαν να νικήσει τον Παναιγιάλειο στο ντέρμπι της Πελοπονήσσου, μένοντας οι δύο ομάδες στο 0-0.

Και μπορεί ο Σπανός να έφυγε και ο Γκέραρντ να ήρθε, όμως τίποτα δεν άλλαξε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας της Πάτρας που μπορεί να είχε την υπεροχή, αλλά δεν κατόρθωσε να λύσει το βασικό της πρόβλημα, που δεν ήταν άλλο από την αδυναμία της στο σκοράρισμα.
Τέτοια εμφάνισε και κόντρα στην ομάδα του Αιγίου που με έξυπνη τακτική πήρε άνετα το Χ και ας έπαιζε με δέκα παίκτες από το 65' λόγω αποβολής του Ζαφειρόπουλου με δεύτερη κίτρινη.
Πλέον η Παναχαϊκή με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή και θα πρέπει να περιμένει πολλαπλές "αυτοκτονίες" του Βύζαντα για να μπορέσει να αντιστρέψει την κατάσταση, ενώ πλέον κυνηγάει και την Καλλιθέα που έχει ήδη κάνει το ρεπό της...

DOKARI.GR

Γαμωτο,,,δεν θα δουμε Κουγια του χρονου... ::) ::) ::)
ισως ΔΕΝ τον δουμε σαν αντιπαλο........
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 03 Μάρ 2010 20:24 »
Eχουν και αυτοι τα προβληματα τους

«Δεν ακολουθούμε τον Κούγια στον κατήφορο»      
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι πρώην παράγοντες της Παναχαϊκής, Απόστολος Βανταράκης, Κώστας Γερόλυμος, Γρηγόρης Τσάμης, με αφορμή τις κατηγορίες εις βάρος τους από τον Αλέξη Κούγια με αφορμή τις αγωγές που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ. «Ο μοναδικός υπεύθυνος, όμως, για το κατάντημα της Παναχαϊκής είναι ο ίδιος», τονίζεται μεταξύ άλλων. (2/3/2010)

Oι Απόστολος Βανταράκης, Κώστας Γερόλυμος, Γρηγόρης Τσάμης με την παρακάτω γραπτή δήλωσή τους, απάντησαν στο δριμύ «κατηγορώ» που εξαπέλυσε εναντίον τους ο Αλέξης Κούγιας και τα όσα τους καταλόγισε με αφορμή τις αγωγές που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ.

«Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε, και να ακολουθήσουμε τον κ. Κούγια στον κατήφορο που τραβάει εδώ και καιρό. Κατήφορο δίχως χειρόφρενο… Κάναμε υπομονή ως τώρα και δεν μιλάγαμε για τα τεράστια λάθη του, ελπίζοντας ότι η ομάδα θα έβρισκε κάποια στιγμή το δρόμο της.

Δυστυχώς όμως, ούτε η ομάδα έχει βρει ακόμα το δρόμο της, ούτε πολύ περισσότερο ο κ. Κούγιας, ο οποίος αντί να ασχοληθεί με το πώς θα συνέλθει η ομάδα και να κυνηγήσει τον στόχο της, ασχολείται – με φανερή πρόθεση να αποπροσανατολίσει τον πικραμένο φίλαθλο της Παναχαϊκής – με δήθεν ενέργειες και παραλείψεις των προηγούμενων διοικήσεων, των οποίων τη σύθεση δεν έχει κάνει τον κόπο να διαβάσει, με συνέπεια να εκτίθεται κατ’ επανάληψη. Κι όμως, είναι κάτι που όπως φαίνεται δεν τον ενοχλεί! Δεν τον πειράζει να εκτίθεται. Εκείνο που τον πειράζει είναι να μην ασχοληθεί κανείς με το πραγματικό πρόβλημα της Παναχαϊκής, δηλαδή με την πορεία της, η οποία είναι αποκλειστικό «έργο» του κ. Κούγια.

Η φίλαθλη κοινωνία της Πάτρας είμαστε βέβαιοι ότι έχει αντιληφθεί το ρόλο του και έχει εξαντλήσει τις αντοχές της. Ο ρόλος του είναι να παρουσιάζεται διαρκώς ως διαμαρτυρόμενος, ο αδικημένος, ο κυνηγημένος, ο χαροκαμένος παράγοντας, στον οποίο όλοι του φταίνε εκτός από τον εαυτό του.

Ο μοναδικός υπεύθυνος, όμως, για το κατάντημα της Παναχαϊκής είναι ο ίδιος. Έκανε δεκάδες μεταγραφές το καλοκαίρι, τα Χριστούγεννα (δεν έχουμε αμφιβολία ότι αν υπήρχε μεταγραφική περίοδος το Πάσχα θα έκανε κι άλλες μεταγραφές), τις οποίες χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχημένες, με τις οποίες (υποτίθεται ότι) θα παίρναμε το πρωτάθλημα αήττητοι, όμως τελικά έχουμε βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Έχει ανοίξει δεκάδες μέτωπα με ομάδες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, πλαϊνούς, μπροστινούς, οπαδούς, παράγοντες. Και δυστυχώς οι κόντρες του αυτές μας κάνουν να χάνουμε από «τυροπιτάδες» που δύο μέρες πριν το παιχνίδι ήταν προπονηταράδες. Σε καθημερινή βάση βγαίνει σε ραδιοσταθμούς και τηλεοράσεις και αντί να ασχολείται με τα ουσιαστικά προβλήματα της ομάδας, μιλά ακατάπαυστα για τα κατορθωματά του και για τον αθλητικό πολιτισμό που διδάσκει, πολιτισμό που τον γεύθηκαν οι παράγοντες του ΠΑΟ Ρουφ, όταν η ομάδα τους έκανε το λάθος να προηγηθεί μέσα στην Πάτρα.

Επί μήνες ολόκληρους ασχολείται με τις πρώην διοικήσεις και τα δήθεν λάθη τους, απειλεί «Θεούς και δαίμονες», όμως μέχρι σήμερα δεν έχει ασκήσει εναντίον τους, οποιοδήποτε ένδικο μέσο. Ας προχωρήσει λοιπόν σε αγωγές και μηνύσεις και ας σταματήσει τους ανέξοδους λεονταρισμούς από ραδιοφώνου και τηλεόρασης.

Ας σταματήσει να ψάχνει εξιλαστήρια θύματα για το κατάντημα της Παναχαϊκής. Ας σοβαρευτεί, γιατί αν συνεχίσει το ίδιο τροπάριο τον εμπαιγμό της πόλης μας και των φιλάθλων της, είναι βέβαιο ότι θα επαναληφθεί και εδώ η ιστορία της άρον – άρον απομάκρυνσής του από τα Γιάννενα.

Ευχόμαστε καλή πορεία στο υπόλοιπο της ομάδας μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την πρώτη θέση.»

(πηγή: sportfmpatras.gr)
mikriliga.com

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 03 Μάρ 2010 21:14 »
Μιλάμε οτι ο τύπος είναι η καταστροφή προσωποποιημένη...

Ρε, λες...;;;;  (μπρρρρρρρ   %-|)

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 12 Μάρ 2010 00:55 »
Παράθεση
Κούγιας: «Δεν ασχολούμαι με γελοιότητες»

Στο δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, περί προχωρημένων συζητήσεων για συγχώνευση της Παναχαϊκής με τον Αστέρα Τρίπολης, απάντησε ο πρόεδρος των Πατρινών, Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα οισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής δήλωσε:
«Είναι γελοίο να ασχολούμαστε μ’ αυτό. Απαγορεύονται εκ του νόμου οι συγχωνεύσεις. Δεν με έχει πλησιάσει ποτέ κανείς γι’ αυτό το θέμα αλλά δεν μπορώ να ασχολούμαι με γελοιότητες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συζητηθεί τέτοιο πράγμα. Και δεν μπορώ να ασχολούμαι ανυπόστατα δημοσιεύματα».
Όσον αφορά το ματς της Κυριακής με τον Αίαντα Σαλαμίνας δήλωσε:
«Είναι ένα ματς όπως όλα τα ματς το πρωταθλήματος στο οποίο μας περιμένει μια ακόμα μάχη και ένας ακόμη πόλεμος. Νιώθω όμως ότι αυτό το παιχνίδι που είναι καθοριστικό θα το πάρουμε».

Γκέραρντ: «Δύσκολα τα πράγματα με Αίαντα»

Για τη συνέχεια και τη δική του παρουσία στην Παναχαϊκή μίλησε σε τοπικούς ρεπόρτερ της Πάτρας ο τεχνικός της ομάδας Ευγένιος Γκέραρντ.«Είμαι αισιόδοξος, αλλά και προσγειωμένος. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα, όμως δεν πετάμε στα σύννεφα. Χρειάζεται πολύ δουλειά απ’ όλους, με πίστη στις δυνάμεις μας και με λίγη τύχη θα τα καταφέρουμε.

Πρέπει να μας ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς και όχι οι αντίπαλοι. Μ’ αυτούς θα ασχοληθούμε αργότερα. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αν όμως κερδίσουμε την Κυριακή θα βλέπουμε με άλλο μάτι την κατάσταση. Δεν με απασχολεί αν μπορούμε να βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι, παρά μόνο το παιχνίδι με τον Αίαντα».

Για το θέμα γυμναστή και την πρόσληψη Μαραντά ο Γκέραρντ ανέφερε: «Ο Νότης Παολίνος μπορεί να κάνει μια χαρά τη δουλειά αυτή. Η πρόσληψη Μαραντά είναι απόφαση του Αλέξη Κούγια, με την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Όσο για το πόσο θα μείνει στην Παναχαϊκή, από την οποία αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση το 2006 επί Κώστα Μακρή, συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, σήμερα είσαι εδώ αύριο δεν είμαι. Όσο είμαι ευχαριστημένος θα είμαι στην Παναχαϊκή».
sportdog.gr

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 12 Μάρ 2010 11:08 »
Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, σήμερα είσαι εδώ ΠΡΟΕΔΡΟΣ αύριο  είσαι ΑΛΛΟΥ :P :P :P
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 19 Απρ 2010 23:14 »
Θα μπορουσα να τα βαλω και στα ανεκδοτα
Σε προσωπική δήλωση που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Παναχαϊκής  προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας (φωτό.). Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επισήμανε ότι θα κάνει τα πάντα για να ανέβει η πατρινή ομάδα στη Β’ Εθνική, ενώ τόνισε ότι επέβαλε πρόστιμο στους παίκτες που αντιστοιχεί στο 10% των συμβολαίων τους μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο. Στο μεταξύ, "καμπανάκι" προς όλους χτύπησε ο Κούγιας με δηλώσεις του στο ΣΠΟΡΤ FM Πάτρας.(19/4/2010)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Προσωπική δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκής κ. Αλέξη Κούγια: 1. «Μια δήλωση έχω να κάνω από τώρα μέχρι τις 9 Μαΐου, θα κάνω τα πάντα για την άνοδο της ομάδας στη Β’ εθνική» 2. Το 10% των ετήσιων συμβολαίων τους θα είναι το πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. 3. Στα επόμενα δυο εντός έδρας παιχνίδια και επειδή από την Ένωση Β και Γ Εθνικής κατηγορίας, απαγορεύεται η δωρεάν είσοδος, καθώς έχουν τυπωθεί τα εισιτήρια των αγώνων θα εισέρχονται στο γήπεδο δυο άτομα με ένα εισιτήριο. 4. Συγχαρητήρια σε όλη την κοινωνία της Ζακύνθου για την συμπεριφορά τους απέναντι στους δυο χιλιάδες Πατρινούς φιλάθλους που επιστέφτηκαν το νησί τους και άφησαν σε δύσκολους καιρούς, περισσότερα από 150.000 ευρώ. 5. Συγχαρητήρια στους παίκτες, το τεχνικό τιμ και την διοίκηση της Ζακύνθου για το μίσος που επέδειξαν εις βάρος των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των φιλάθλων της Παναχαϊκής, ειδικά δε οι χειρονομίες των ποδοσφαιριστών της Ζακύνθου προς τον κόσμο μας, θα μας μείνουν αξέχαστες».

Καμπανάκι για όλους

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3 και στην εκπομπή των Σπύρου Μπουλή και Χρήστου Βεργανελάκη έστειλε τα δικά του μηνύματα προς παίκτες, Γκέραρντ και φιλάθλους, ενόψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών της Γ’ Εθνικής.

Τα κυριότερα σημεία των τοποθετήσεών του.

* Ένιωσα την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Ανεξαρτήτως του τι συνέβη μέσα στην ομάδα και τις συμπεριφορές της ομάδας γιατί μεταδώσατε. Στη ζωή σας τέτοιο μίσος, τέτοια χυδαία συμπεριφορά έχετε συναντήσει; 30 χρόνια κάνω διακοπές στη Ζάκυνθο. Χθες ήταν 2000 Ζακυνθινοί. Εγώ δεν ήξερα ότι ο Γιώργος Γιατράς ήταν ο υπεύθυνος του Σταδίου. Αυτοί είναι φίλοι μου. Ο Γιώργος Γιατράς δεν είναι χθεσινός είναι αδερφικός μου φίλος. Ο Μάκης Πυλαρινός είναι αδερφικός μου φίλος.

* «Η ανακοίνωση που έβγαλα δεν το έκανα τυχαία. Ήταν σε συνεννόηση με τη διοίκηση της Ζακύνθου. Εγώ δεν είχα καμία διάθεση να κάνω ανακοίνωση, παρά μόνο τις βραβεύσεις που εγώ ήθελα να κάνω, ούτως η άλλως. Γιατί χρόνια μου διαμαρτύρονται ότι κανείς δεν τους είχε τιμήσει. Και μάλιστα και στις 28 Μαΐου με έχουν καλέσει σε φιλικό με τον Παναθηναϊκό! Αλλά ο Σ. Καπανδρίτης δεν έχει σχέση με τη διοίκηση της Ζακύνθου. Εγώ θα το έκανα ούτως ή άλλως, αλλά νόμιζα ότι θα είχαμε τελειώσει το πρωτάθλημα. Η επιλογή του Λιβέρη ήταν αυθόρμητη και δεν ήξερα ότι ήταν πατέρας του παίκτη, αλλά θείος του, όπου είχα διαβάσει».

* Όσον αφορά την ανακοίνωση για τους φιλάθλους η διοίκηση της Ζακύνθου ήθελε να μας βοηθήσει αλλά φοβόντουσαν την αντίδραση κάποιων ακραίων φιλάθλων τους. Εγώ ήθελα να μας βοηθήσουν με την συμπεριφορά τους, να μας χειροκροτήσουν και να μην μας βρίζουν. Δε μιλάμε για τη διοίκηση, αλλά στους φιλάθλους να μην φανατίσουν τους παίκτες. Είχα την εντύπωση ότι είχαμε να κάνουμε με πολιτισμένους ανθρώπους που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, τους έχεις βοηθήσει και σε επαγγελματικό επίπεδο και πας να τους βραβεύσεις και συγχρόνως ένας συγγενείς τους να σε βρίζει χυδαία. 

* «Εγώ δεν είμαι ο πρόεδρος ή ο μεγαλομέτοχος που δεν βλέπει τα πάντα. Δεν το έχασε χθες το παιχνίδι η Παναχαϊκή από το μίσος. Και αν θες να είσαι Παναχαϊκή πρέπει να το ξεπερνάς και μπαίνεις μέσα και να κερδίζεις. Πρέπει να έχεις παίκτες και προπονητές που να είναι ίδιοι σαν τους φιλάθλους σου. Όπως οι φίλαθλοί σου δεν σκέφτονται την σωματική τους ακεραιότητά. Αυτό με γεμίζει θετικό δέος απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους.

* «Χθες οι φίλαθλοι της Ζακύνθου είχαν ένα μίσος, μέχρι πυροτεχνήματα λες και πήραν το πρωτάθλημα! Η Μπαρτσελόνα ήταν Μπαρτσελόνα χθες; Η Μπαρτσελόνα ήταν καλή στο β’ μέρος; Εσύ αν ήσασταν διοικών βλέποντας αυτά που είδατε στα γκολ πείτε μου μπορείτε να το δεχθείτε ποτέ μια ομάδα που έχει πληρώσει 500.000 ευρώ στην αμυντική της γραμμή;   

* Αυτό που είδατε χθες στο β΄ μέρος, έχει σχέση με αυτό που η Ζάκυνθος αντιμετώπιζε ως Μπαρτσελόνα. Υπάρχει γκολκίπερ τοπικού που να τρώει τέτοια γκολ που δέχθηκε το γκολ ο τερματοφύλακάς μας; Όχι μόνο για την φάση, αλλά κυρίως για τις κινήσεις. Έγιναν 20 φάσεις έγιναν από δεξιά. Εγώ τα έχω δει τα προβλήματα αυτά από τον Α’ γύρο και γι’ αυτό πήρα τον Χρόνη και τον Πάνου και μπορείτε να μπορεί να αντικαθίστανται δύο καλύτεροί σου παίκτες οι Πάνου και Ουρτάδο;

Είδα έναν πάγκο, να μπαίνουν μέσα και να τον δέρνουνε και να μην αντιδρά κανείς.  Και από την άλλη πλευρά είδα έναν προπονητή που ήταν 90 λεπτά όρθιος και να ουρλιάζει στους παίκτες του. Εμένα μου έχουν απαγορέψει να κάθομαι στον πάγκο ο προπονητής μου και το σεβάστηκα. Όμως, δεν είμαι μόνο για να πληρώνω, γι αυτό είμαι διαφορετικός και έχω απόψεις. Και τους ποδοσφαιριστές μου τους μάζεψα χθες οι οποίοι σαν κότες δεν μπήκαν στο καράβι για να γυρίσουν με τον κόσμο. Μόνο εγώ κατέβηκα από το πούλμαν.

Μετά μίλησα με τους προπονητές μου στο ξενοδοχείο Τζάκι. Εγώ δεν κοιμάμαι και  επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να παλεύω δεν θα αφήσω αυτό το πρωτάθλημα, μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Για μένα, αυτοί οι ποδοσφαιριστές που όλη την εβδομάδα είναι στα κομμωτήρια και στις καφετέριες θα πρέπει από δω και πέρα να κλειστούν σπίτια τους και στο γήπεδο. Το μπαλάκι πέφτει σε μένα πια και πέφτει και σ’ αυτούς γιατί πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο στα τρία παιχνίδια, όλοι μας γινόμαστε πολεμικό έργο. Όποιος δεν μπορεί να γίνει πολεμικό έργο δεν υπάρχει για μένα στην Παναχαϊκή. Πρέπει να το καταλάβετε. Εγώ από την Τετάρτη θα είμαι στον πάγκο ως προστάτης της ομάδας. Για να μην μπαίνουν αληταράδες να την δέρνουν. Για να μην κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου όλοι τους!

* «Έχω χαλάσει 3.300.000 ευρώ για την Παναχαϊκή σε 1,5 χρόνο. Ότι οικονομίες είχα και δεν είχα. Πληρώνω μισθούς Σούπερ Λίγκα και δεν μπορείς να πληρώνεις ένα προπονητικό τιμ με 4 προπονητές στον πάγκο και να βλέπεις αυτή την εικόνα της Παναχαϊκής στο β’ μέρος. Ότι είπα σε παίκτες και προπονητές τα λέω τώρα στο ραδιόφωνο. Και να σας πω και κάτι; Εγώ 1.5 χρόνο δεν έχω βρίσει άνθρωπο. Σε κάποιους παίκτες χθες τους έβρισα. Με ότι σημαίνει αυτό. Πρώτη φορά στη ζωή μου, έχω βρίσει ποδοσφαιριστή μου.

Όταν υπάρχει ένας κόσμος, με 2.000 Πατρινούς με τις γυναίκες και τα παιδιά τους και τρώνε πέτρες, τρώνε βεγγαλικά και όταν εγώ κάθομαι με τον κόσμο αυτό μιάμιση ώρα στο καράβι και βλέπω το βλέμμα τους, δεν μ αρέσει ο κάθε ποδοσφαιριστής που περνάει ζωή χαρισάμενη, δουλεύοντας 2 ώρες κάθε πρωί και γυμνάζοντας το κορμί τους και παίρνοντας, άλλος 60.000 ευρώ, άλλος 50.000 ευρώ, άλλος 40.000 ευρώ, άλλος 30.000 ευρώ και άλλος 20.000 ευρώ, γιατί στην Παναχαϊκή δεν υπάρχει παίκτης να παίρνει λιγότερα πια, δηλαδή μισθούς ακριβοπληρωμένων δημοσίων υπαλλήλων ή ιδιωτικού τομέα που δουλεύουν 8 και 10 ώρες και να έρχονται στη Ζάκυνθο για διακοπές.

Το ίδιο και το προπονητικό τιμ που σου στοιχίζει περισσότερες από 20.000 ευρώ πια το μήνα, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για μένα; Όλοι θα αναλάβουν από δω και πέρα τις ευθύνες μας και πρώτος απ’ όλους εγώ».

* Εγώ μπορώ να γίνω πιο βρώμικος από τον καθένα αν θέλω. Δεν μπορώ να γίνω στη ζωή μου. Είναι το σύστημα αξιών μου τέτοιο.

* Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ζήσει το μαρτύριό μου την προηγούμενη εβδομάδα. Να πάτε να κάνετε μια συνέντευξη στον Σωτήρη που έχει ένα καφενείο απέναντι από τον Αγυιά, ο οποίος είχε προσωπική συζήτηση μια εβδομάδα ολόκληρη με τον πρόεδρο της Ζακύνθου.

* Μόνο με το Θεό δε μπορώ να τα βάλω.

* Η ουσία είναι ότι εγώ δεν πετάω λευκή πετσέτα. Υπάρχουν παίκτες που για μένα δεν αξιοποιούνται, όπως ο Ρόμαντσουκ που απαγορεύεται να είναι σε αχρηστία. Και αν έχει προβλήματα πρέπει να το ζωντανέψεις. Είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μετά τον Κυβελίδη.

* Υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες που χθες ήταν κότες και χαραμοφάηδες. Βοηθάει ναι. Τι βοηθάει τότε; Όταν τους πληρώνεις την Παρασκευή και τους δίνεις και 60.000 ευρώ πριμ νίκης χθες και αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν με τον κόσμο μαζί τους, μ αυτό τον πρόεδρο μαζί τους και μ’ αυτή την ομάδα μαζί τους σ’ αυτό το παιχνίδι, είναι κότες ή δεν είναι; Είναι χαμοφάηδες ή δεν είναι αν δεν βγάζουνε το ψωμί τους; Τόσο καιρό τους χαϊδεύουμε. Είδατε να πω κάτι στους παίκτες αυτό το διάστημα; Πέντε φορές ο κ. Σπανός είχε παραιτηθεί. Εγώ δεν έχω δει τα λάθη του Σπανού; Τα πήρα πάνω μου;

* Εγώ βλέπω την συμπεριφορά του προπονητή και αξιολογώ την συμπεριφορά των παικτών. Το χθεσινό ήταν το μαρτύριο του σταγονόμετρου. Εγώ ξέρω την αξία των παικτών μου. Τον Ρόμαντσουκ δεν τον πήραμε τυχαία. Δεν του δίνουμε τυχαία τα χρήματα που του δίνουμε κάθε χρόνο. Δεν ξέχασε την μπάλα ξαφνικά. Δεν θα παρέμβω ποτέ στον κ. Γκέραρντ. Όπως δεν έκανα παρέμβαση στον κ. Σπανό όταν δεν έβαζε τον Σήφη. Με νοιάζει όμως αυτοί που βάζει να δικαιώνουν και τον Γκέραρντ και τα λεφτά που παίρνουν.

Αλλά αν δεν αφυπνίσουμε πραγματικά αυτούς που κοιμούνται και αν δεν αφυπνίσουμε ή δεν υπενθυμίσουμε σε κάποιους ότι τελειώνει το πρωτάθλημα στις 9 Μαϊου. Ενώ ο στόχος της Παναχαϊκής είναι να πάρει το πρωτάθλημα και πλήρωσε τα λεφτά σε παίκτες να πάρουν το πρωτάθλημα, κάποιοι έχουν πάρει τα λεφτά τους και σε 20 μέρες εάν δεν αφυπνιστούν τώρα αυτοί που πρέπει να αφυπνιστούν και αν δεν δουν οι παίκτες ότι απέναντί τους σε 20 μέρες δε θα έχουν μόνο τον Κούγια, θα έχουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι παίκτες αυτοί δεν είναι περαστικοί. Οι 20 απ’ αυτούς έχουν συμβόλαιο από 2-4 χρόνια.

* «Αν έβαζα μόνο τα λεφτά μου θα ήταν ανώδυνο για μένα. Βάζω την ψυχή μου. Εγώ γίνομαι ένα μ ‘αυτούς που ίσως είναι όλη τους η ζωή η Παναχαϊκή. Εγώ το συναισθάνομαι. Δεν πρέπει να το συναισθανθούν και αυτοί που πληρώνονται. Εγώ πληρώνω. Εγώ θα τιμήσω τον κόσμο. Είχα αποφασίσει δωρεάν είσοδο την Τετάρτη, αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται. Γι’ αυτό επειδή έχουμε τυπώσει τα εισιτήρια, δηλώνω από τώρα ότι με ένα εισιτήριο των 7 ευρώ θα μπαίνουν δύο άτομα. Και στο τελευταίο παιχνίδι μας, είτε έχει επιτευχθεί είτε όχι ο στόχος μας, επειδή έχουμε τυπώσει τα εισιτήρια των 5 ευρώ, με ένα εισιτήριο θα μπαίνουν δύο άτομα. Αυτή είναι η τιμή που μπορώ να κάνω εγώ στον κόσμο που πήγε χθες στη Ζάκυνθο.

Τα χρήματα αυτά που θα χάσει η Παναχαϊκή θα τα πληρώσουν οι παίκτες! Χθες, ήδη υπεβλήθη πρόστιμο στους παίκτες με το 1/10 του ετήσιου μισθού τους που το επιτρέπει η Νομοθεσία. Δεν θα απομακρυνθεί κανένας παίκτης από την ομάδα γιατί έμαθα ότι κάποιοι γράφουν ότι θα φύγει κάποιος παίκτης. Αυτή την στιγμή δεν περισσεύει κανείς. Δεν είπα ποτέ ότι τελείωσα την συνεργασία μου με τον Καλομοίρη. Άλλο είπα, ότι τελείωσε ψυχικά μέσα μου. Κανείς δεν απομακρύνεται από την ομάδα. Προπόνηση θα κάνουν κανονικά, τα λεφτά τους θα τα παίρνουν κανονικά. Κάποιοι έχουν πάρει προκαταβολικά τα λεφτά τους, όπως ο Καλομοίρης. Υπάρχουν παιδιά που έχουν ψυχή και πιστεύω ότι μπορούν να πάρουν τα πρωτάθλημα. Για μένα στην Παναχαϊκή δεν υπάρχουν ούτε ένας που να μην έχει ταλέντο και ψυχή. Απλώς κάποιοι, είτε γιατί το θέλουν, είτε γιατί δεν μπορούν σ’ αυτό το χρονικό σημείο, δεν προσφέρουν αυτό που πρέπει. Αλλά, εμείς αυτή την ώρα που έχουμε την ευθύνη να τους ζωντανέψουμε, όχι με χάδια πια. Και κάποιοι περνούν ζωή χαρισάμενη στην Πάτρα, αλλά αυτό τελείωσε πια».

* «Βαρέθηκα τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Ούτε μια ομάδα απ’ αυτές που αντιμετωπίσαμε σπίτι της, εκτός από την Χερσόνησο και την Κόρινθο δεν συναντήσαμε ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Αλητεία παντού αντιμετωπίσαμε. Και δεν θα επιτρέψω στα παιχνίδια που απομένουν να κάνουν κάποιοι αυτά που έκαναν στον πάγκο της ομάδας μου. Να τρομοκρατούν τους ανθρώπους. Γι αυτό πρέπει να είμαι στον πάγκο. Και δεν έγινε πρώτη φορά, έγινε και στον Ατσαλένιο και δεν ήμουν εκεί, έγινε στο Πέραμα αλλά δεν ήμουν εκεί, έγινε στο Χαϊδάρι και πάλι δεν ήμουν εκεί, δεν έχω καμία διάθεση παρά μόνο να είμαι αυτός που θα τον βλέπει ο τέταρτος διαιτητής και δεν θα ξεφτιλίζει έναν άνθρωπο σαν τον Γκέραρντ και να τον βλέπουν και κάποιοι αληταράδες και κάποιοι αληταράδες αστυνομικοί, γιατί χθες αντί να πάνε να χτυπήσουν αυτούς που χτυπούσαν τον πάγκο, πήγαν να χτυπήσουν τους ποδοσφαιριστές μας. Οι ίδιοι οι Αστυνομικοί που είπαν ότι θα φρουρούν το πούλμαν μας και πήγαμε σήμερα το μεσημέρι να το παραλάβουμε και ήταν κατεστραμμένο. Αυτό το έκανε η Αστυνομία»!

Τυχαία κερδίσαμε τον Αίαντα Σαλαμίνας. Κοιμήθηκε ο Θεός! Κακό ποδόσφαιρο στο Χαϊδάρι, κακό ποδόσφαιρο με Σαρωνικό στην Πάτρα και δεν είναι εικόνα αυτή για μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και κοστίζει για 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Εγώ πληρώνω τους παίκτες και τους προπονητές. Υπάρχουν παίκτες που έχουν απαξιωθεί επώνυμα από την 2η αγωνιστική. Έχουν απαξιωθεί από μια μερίδα νταραβεριτζίδων. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν κάποιοι σε ποια ομάδα είναι, ποιος είναι ο πρόεδρός π[ου καταλαβαίνουν, ποιος κόσμος είναι γύρω γύρω και να κλειστούν στο γήπεδο και στο γήπεδο.

* Δεν είμαι εραστής της θέσεως του προέδρου ούτε κανένα πρόβλημα έχω να φύγω. Αν νιώθω ότι είμαι ακατάλληλος και αδύναμος να δηλώσω ότι μπορεί να αποχωρήσω. Στο τέλος της σεζόν εύχομαι η Παναχαϊκή να είναι στην Β’ Εθνική. Το ίδιο θα κάνω και τότε. Εμένα είτε ανέβει η ομάδα είτε όχι, είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερομένου οι μετοχές μου. Αν θεωρούν κάποιοι στην Πάτρα ότι δε είμαι καλός πρόεδρος, ότι δεν είμαι καλός ιδιοκτήτης μετοχών, ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος και δεν εκφράζω αυτό που θέλει η Πάτρα, αύριο να έρθει η επόμενη λύση και θα κάνω και τεράστιες διευκολύνσεις. Όχι βέβαια ότι θα χαρίσω όπως έκανα στα Γιάννινα, όταν ένιωσα ότι πρέπει να φύγω και τώρα με παρακαλάνε να γυρίσω, αλλά ακόμα μου χρωστάνε τα λεφτά. Το ίδιο θα κάνω και τώρα αρκεί να υπάρχουν οι τραπεζικές εγγυήσεις για τα χρηματά μου και δε με νοιάζει αν τα πάρω και σε δύο και σε τρία χρόνια. Η Παναχαϊκή είναι εξοφλημένη, έχει ελάχιστες υποχρεώσεις πια… Έχει υλικό με 5ετή συμβόλαια.

* Εγώ δεν θέλω να φύγω με τίποτα! Είμαι ερωτευμένος με την Παναχαϊκή. Όμως μένω μόνο όταν το ευχαριστιέμαι.  Θέλω να γεράσω εκεί, θέλω να πεθάνω εκεί. Δεν θα κάνω τον νταβαντζή πάνω σε μια ομάδα που είναι λαϊκό κίνημα που εγώ αυτόν τον ρόλο δεν το θέλω με τίποτα. Είτε θα πρέπει να με θεωρήσουν μέλος της οικογένειάς τους και θα είμαστε μαζί σε χαρές και λύπες ή θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει.

Λαϊκά δικαστήρια έστησαν οι οπαδοί της Παναχαϊκής που περίμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο από τη Ζάκυνθο με προορισμό την Πάτρα. Οι Αχαιοί έβαλαν κατά του Αλέξη Κούγια, των παικτών αλλά και του Ευγένιου Γκέραρντ.  Στο πλοίο με τους οπαδούς επιβιβάστηκε ο Κούγιας, σε άλλο οι παίκτες και ο Γκέραρντ. (18/4/2010)

Κρίμα… Άδικο; Χμ… Εδώ θέλει κουβέντα, πολύ κουβέντα. Άλλωστε, ιδιαίτερα μετά από μεγάλες ήττες, τα αίτια που μπορεί να ανακαλύψει κανείς, είναι δεκάδες! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Η Παναχαϊκή, εκ προοιμίου, ήταν καταδικασμένη να κερδίσει στη Ζάκυνθο. Έναν ακόμη, «τελικό». Μετά από εκείνον στη Φυλή με το Θρασύβουλο και μετά το Άργος και τον Παναργειακό. Αμ δε!

Τρίτωσε το «κακό»… Και το χειρότερο απ’ όλα; Πέρα από το βαθμολογικό κόστος, η πίκρα και η απογοήτευση των Πατρινών φιλάθλων και εκδρομέων, που για άλλη μία εξόρμησή τους, δεν κατάφεραν να γυρίσουν με το χαμόγελο στα χείλη.

Η Παναχαϊκή λοιπόν, δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Πολύ κακή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, «κλώτσησε» την ευκαιρία. Άλλη μία φορά τα τελευταία χρόνια, άλλη μία φορά φέτος!

Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο ξεκίνημα. Είχε άλλα 90’ λεπτά να αντιδράσει. Η Ζάκυνθος είχε δοκάρι με τον Μόσκαλ, ο Λίτσος έσωσε δύο φορές στη γραμμή, για να ισοφαρίσει η Πατρινή ομάδα με πέναλτι, όταν ο Κωστάκης απέκρουσε με το χέρι και ο Κοζανίδης, έφερε το ματς στα ίσια.

Στα ίσια έληξε και το ημίχρονο, με τον Ουρτάδο να «χτυπάει»την πιο κατάλληλη στιγμή: Στις καθυστερήσεις με ένα συρτό διαγώνιο σουτ.

«Αυτό ήταν!» σκέφτηκαν οι «κοκκινόμαυροι» στην κερκίδα! "Στο β’ ημίχρονο θα κερδίσουμε…»

Κι όμως, στο β’ ημίχρονο, η Παναχαϊκή, αδικαιολόγητα «έριξε»την απόδοσή της. Ο Μαρίνος δεν είπε «όχι» στην… ασίστ του Καλομοίρη (που προσπάθησε να πιάσει τη μπάλα δίνοντάς την όμως, στον επιθετικό της Ζακύνθου) και εκεί, τοματς είχε τελειώσει…

«Παίξτε μπάλα, δεν είναι αγγαρεία, σήμερα η νίκη, είναι κατηγορία», υπενθύμιζαν οι «κοκκινόμαυροι» φίλαθλοι από την κερκίδα στους παίκτες της ομάδας, αλλά μέχρι τη λήξη, μία κεφαλιά του Κυβελίδη, ήταν το μόνο αξιοσημείωτο, με την μπάλα να περνάει ψηλά πάνω από την εστία του Αποστόλου.

Αυτά για το αγωνιστικό…

Πάμε στην επιστροφή, η οποία είχε αρκετή ένταση, καθώς οπετροπόλεμος και το κυνηγητό μεταξύ των οπαδών και των δύο ομάδων, μόλις είχε ξεκινήσει. Οι «κοκκινόμαυροι» συνοδεία αστυνομικής δύναμης, επιβιβάστηκαν στο«Δ. Σολωμός», την ίδια στιγμή που οι Ζακυνθινοί, αποχαιρετούσαν με βρισιές από την παραλιακή οδό του νησιού. Κάποιοι άλλοι, την είχαν «στήσει» στο μώλο, στον φάρο,να πουν το… τελευταίο αντίο!

Την ίδια στιγμή, η απογοήτευση ήταν έκδηλη στις τάξεις των φιλάθλων της Παναχαϊκής. Απογοήτευση που «φούντωσε», όταν ήρθε και το πούλμαν της ομάδας. «Ντροπή, ντροπή, αλλιώς ονειρευόμαστε την Παναχαϊκή», φώναζαν οι φίλαθλοιαπό το πλοίο, για να αναγκαστεί η αποστολή να αναχωρήσει με το «Ιονίς».

«Δεν πρέπει να πάμε μαζί με τους φιλάθλους. Θα αναστατωθεί η ομάδα. Αν πάμε παραιτούμαι», έλεγε ο κ. Γκέραρντ στον Αλέξη Κούγια. «Εγώ πάντως θα πάω», απαντούσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος με το που έγινε αντιληπτός με την εισοδό του στο «Δ. Σολωμός», άλλοι τον αποδοκίμασαν, λιγότεροι τον επιδοκίμαζαν και τον πλησίασαν να του δώσουν κουράγιο.

Η κατεύθυνσή του; «Πρίμα» (σ.σ. στο πίσω μέρος του πλοίου)! Εκεί,όπου στήθηκε λαικό δικαστήριο. Με τον κ. Κούγια να είναι το επίκεντρο σε ένα «πηγαδάκι» που αποτελείτο από 40 φιλάθλους, οι οποίοι στην ουσία ήταν πάνω από 500, αφού κάθε τόσο, κάποιοι έφευγαν, κάποιοι άλλοι έρχονταν να ακούσουν, ή να πουν τις δικές τους απόψεις…

«Αν δεν ανέβουμε φέτος, θα φύγω», έλεγε απογοητευμένος ο κ. Κούγιας. «Αν είναι έτσι, καλύτερα να μην ανέβουμε», απαντούσε κάποιος από τους φιλάθλους.

«Να έρθει ο Καϋμενάκης να βοηθήσει, ή να αναλάβει αυτός», έλεγε κάποιος άλλος. «Να έρθει, αλλά δεν έχει μαντήλι να κλάψει», η άμεση απάντηση του κ. Κούγια.

Η κουβέντα είχε ξεφύγει, όσο περνούσε η ώρα, καθώς προτείνονταν διάφορα απίστευτα και άσχετα για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πράγματα.

«Nα δώσουμε 1.800.000 και τον Κυβελίδη, να πάρουμε τον Σκόκο», παρότρυνε τον κ. Κούγια, φίλαθλος, προφανώς, αστειευόμενος…

Τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και ένα μεγάλο ποσοστό των φιλάθλων τα είχε με τον Καλομοίρη (ο οποίος παρεμπιπτόντως, το λάθος του στο 3ο γκολ, είναι παιδικό, όμως, νωρίτερα έχει αποσοβήσει 2-3 σίγουρα γκολ). «Τον τελείωσα», μαρτυρούσε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, αποκαλύπτοντας πως η θητεία του τερματοφύλακα που αποκτήθηκε τον χειμώνα, είχε λάβει τέλος!

Όσο περνούσε η ώρα, «στόχος», έγινε και ο Ευγένιος Γκέραρντ!!! «Ο Ουρτάδο με τον Πάνο ήταν από τους καλύτερους και πάει και τους βγάζει, τι να πω;», ακούστηκε να λέει ο κ. Κούγιας, άποψη που υιοθετήθηκε από αρκετούς, χωρίςνα σημαίνει ότι ο κ. Γκέραρντ έπαψε από την Κυριακή να είναι καλός προπονητής…

Η απογοήτευση, ήταν φανερή άλλη μία φορά… Κυρίως για τον κόσμο. Για τους απλούς Πατρινούς, που πήραν μαζί την οικογένεια, τα μικρά παιδιά, ταλαιπωρήθηκαν, κινδύνεψαν και εν τέλει, γύρισαν πικραμένοι και στεναχωρημένοι. Ήταν αρκετοί, από αυτούς που είχαν τα ίδια συναισθήματα και στη Φυλή και στο Άργος...
 mikriliga.com

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 19 Απρ 2010 23:32 »
Κ με μας ερωτευμένος ήταν,μετά μας παράτησε κ τώρα  δεν ακούει τα παρακάλια μας για επιστροφή..... :( :( :( :( :( Α ρε ερωτύλε ,πως ξεχνάς.....

Βίκυ Μοσχολιού - σαν το πακέτο (άλλη αγάπη έπιασες)

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 20 Απρ 2010 12:14 »
Παράθεση
Τέλος ο Γκέραρντ

Πολύ σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Έγκε Γκέραρντ από την Παναχαϊκή. Μία μέρα μετά την ήττα από την Ζάκυνθο η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ολλανδό τεχνικό. Ούτε δύο μήνες δεν πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο καθώς είχε αναλάβει την ομάδα στις 24 Φεβρουαρίου. Χρέη προπονητή θα εκτελεί πλέον ο μέχρι πρότινος βοηθός του 70χρονου, Γιώργος Μαράντος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής:
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι ελύθη η συνεργασία με τον προπονητή Ευγένιο Γκέραρντ και από αύριο προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Γκέραρντ, Γιώργος Μαραντάς».
sportaction.gr.

-Συνηθισμένα τα χιόνια....

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 20 Απρ 2010 15:20 »
Τάδε έφη Ζαρατούστρας, εεεεεε Κούγιας ήθελα να πω!

Παράθεση
Συγχαρητήρια σε όλη την κοινωνία της Ζακύνθου για την συμπεριφορά τους απέναντι στους δυο χιλιάδες Πατρινούς φιλάθλους που επιστέφτηκαν το νησί τους και άφησαν σε δύσκολους καιρούς, περισσότερα από 150.000 ευρώ.

Με άλλα λόγια ο κάθε πατρινός άφησε 7.500 ευρώ κατά μέσο όρο προχθές την Κυριακή στη Ζάκυνθο.
Μπουχα χα χα χα!

Έγραψες ρε Αλέξη για μια φορά ακόμα...

Ωρέ καλά λες πολύ μακριά έπεσα! 2 μηδένια απόσταση!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Απρ 2010 16:21 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 20 Απρ 2010 15:26 »
Για ξανακανε την πραξη ωρε Τζιμακο.....

υ.γ.Των θεωρητικων επιστημων εισαι?  :P
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 21 Απρ 2010 04:00 »
gazzetta.gr
Παράθεση
Καταγγελία
Παράλληλα ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε καταγγελία σύμφωνα με την οποία «Όπως σας είναι γνωστό εδώ και ένα χρόνο περίπου είμαι κάτοχος του 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, όπως και Πρόεδρος. Τόσο πέρσι, όσο και φέτος, τις τελευταίες αγωνιστικές η ποδοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει το εξής παράνομο ποδοσφαιρικό φαινόμενο το οποίο ουσιαστικά αποτελεί «στήσιμο» ποδοσφαιρικού αγώνα.
Ενώ, όταν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ αγωνίζεται με μια ομάδα, επιστρατεύονται να αγωνιστούν εναντίον της όλοι οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, ακόμη και αυτοί που είναι τιμωρημένοι επιλέγονται να τιμωρηθούν σε άλλο αγώνα, όταν η ίδια ομάδα, προηγούμενη αντίπαλος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, αγωνίζεται με ουσιαστικό αντίπαλο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, επιλέγονται να μην χρησιμοποιηθούν όλοι οι βασικοί ποδοσφαιριστές και επιλέγονται μόνο αναπληρωματικοί και νεαρά παιδιά.

Την περασμένη Κυριακή η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ αντιμετώπισε απάνθρωπη συμπεριφορά από την ποδοσφαιρική ομάδα της ΖΑΚΥΝΘΟΥ και τους διοικούντες της. Το πούλμαν της ομάδας κατεστράφη, οι ποδοσφαιριστές μας προπηλακίστηκαν και οι οπαδοί μας, ακόμη και τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν πήγαν να αποφύγουν βεγγαλικά. Ο επόμενος αντίπαλος της ΖΑΚΥΝΘΟΥ είναι ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, ο οποίος για να μείνει στην κατηγορία εις βάρος του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ και του ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ, πρέπει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που υπολείπονται για τη λήξη του πρωταθλήματος, μεταξύ των οποίων και το παιχνίδι με την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ την επόμενη Κυριακή, προϋπόθεση όμως για να μπορεί να έχει ελπίδες με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι να κερδίσει το αυριανό παιχνίδι με την ΖΑΚΥΝΘΟ. Σήμερα μαθαίνουμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι η έντιμη ομάδα της ΖΑΚΥΝΘΟΥ που αγωνίστηκε την Κυριακή για την ιστορία της, στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ δεν θα χρησιμοποιήσει τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές, βασικούς, μεταξύ των οποίων τον σκόρερ των 2 γκολ εις βάρος μας, Μαρίνο, γιατί πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά για το ταξίδι αναψυχής που θα κάνει στην Αυστραλία το επόμενο διάστημα, δεν θα χρησιμοποιήσει όμως κι άλλους ποδοσφαιριστές, βασικούς, για διάφορους κωμικούς λόγους.
Πληροφορηθήκαμε επίσης, από τον Κρητικό τύπο (εφημερίδα «ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ»), ότι ο προπονητής της ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ κος Παπαματθαιάκης στο αυριανό παιχνίδι με τον ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ που έχει μεγάλη σημασία μεταξύ ΒΥΖΑΝΤΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, για το ποια ομάδα θα ανέβει στην Β΄ Εθνική, δεν θα χρησιμοποιήσει τους βασικούς παίκτες, αλλά επίσης νεαρά παιδιά. Επειδή αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται να γίνεται σε αγώνες μόνο αντίπαλων ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και είναι το ίδιο φαινόμενο που εμφανίστηκε πέρσι σε όλους τους αγώνες στον Β΄ γύρο με την ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, η οποία κέρδισε και την άνοδο εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Επειδή η συμπεριφορά αυτή αποτελεί «στήσιμο» ποδοσφαιρικού αγώνα. Επειδή σας προσκομίζουμε περσινές μας καταγγελίες. Σας καλούμε όπως άμεσα επιληφθείτε και προβείτε στις δέουσες νομικά ενέργειες για να επιβληθούν κυρώσεις για τις παράνομες αυτές συμπεριφορές».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 21 Απρ 2010 23:50 »
Κούγιας: Παιδάκια σαν και αυτά τα βλέπω για… πρωινό!      
Σε προσωπική δήλωση προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν εις βάρος του στον αγώνα της Παναχαϊκής με αντίπαλο τον Κεραυνό Κερατέας. Στους αντιεξουσιαστές «χρέωσε» τα συνθήματα μέσω των οποίων του ζητούσαν να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ. Δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της προσωπικής δήλωσης του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξη Κούγια:

«Πληροφορήθηκα πως ορισμένα ΜΜΕ στην Πάτρα και ειδικά ο Sportfmpatras.gr δημοσιοποίησαν την ψευδή είδηση ότι οι οπαδοί της Παναχαϊκής, με αποδοκίμασαν και μου ζήτησαν να δώσω τις μετοχές της ΠΑΕ. Η είδηση αυτή είναι ψευδής και η αλήθεια είναι πως από τους 4.000 οπαδούς της Παναχαϊκής, οι 3.950 με χειροκρότησαν και με αποδοκίμασαν μόνο οι γνωστοί αντιεξουσιαστές, οι οποίοι με αποδοκιμάζουν από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Πάτρα, επειδή ανέλαβα την δίκη Κορκονέα Τα παιδία αυτά, τα οποία, για τους δικούς τους  λόγους, έχουν αυτή την θέση, μέχρι σήμερα τα σεβάστηκα γιατί, οι μισοί είμαι 15χρονών και ακόμα πιο μικρά παιδιά και οι υπόλοιποι έχουν ψυχολογικά προβλήματα, είτε έχουν εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες. Από την επομένη φορά όμως, που θα έρθω στην Πάτρα και θα αντιμετωπίσω την αδικαιολόγητη αυτή συμπεριφορά, που δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, τα πρόσωπα αυτά, θα αντιμετωπιστούν όπως τους πρέπει και ήδη γνωρίζω τα ονοματεπώνυμα τους. Και ένα προσωπικό μήνυμα στον κ. Σπύρο Μπουλή: «κ. Μπουλή, γνωρίζω και γνωρίζετε ότι γνωρίζω καλά, τον λόγο που έχει αρχίσει αυτή η τακτική από τον σταθμό σας, μαζί με τον κ. Βεργανελάκη, και για μια ακόμα φορά, θα σας ενημερώσω πως δεν έχω διαφημιστικό αλλά δικηγορικό γραφείο. Στην Πάτρα αντιμετωπίζω την καθολική εκτίμηση όχι μόνο των οπαδών της Παναχαϊκής, αλλά και όλων των Αχαιών γιατί, όλοι εκτιμούν το έργο που έχω κάνει σε διάστημα ενός χρόνου και που αφορά τόσο στην οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ όσο και τις εγκαταστάσεις της ομάδας, κυρίως, όμως, στην αγωνιστική της ανάταση. Αυτών των ανθρώπων λαμβάνω υπόψη μου την γνώμη και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη αυτών που εξαρτούν την εκτίμηση τους, από τις διαφημίσεις. Δεν έχω καμία διάθεση να πουλήσω τις μετοχές της ΠΑΕ και θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας όλοι, ότι δεν έχω γεννηθεί στο Κολωνάκι αλλά στην Πετρούπολη και κάτι παιδάκια σαν και αυτά τα βλέπω για… πρωινό. Εγώ δεν είμαι ούτε Λουκόπουλος, ούτε Μακρής και αν θέλετε περισσότερα μπορούμε να μιλήσουμε ζωντανά στην εκπομπή κάνοντας διάλογο, και όχι μονόλογο όπως κάνετε εσείς. Αυτά και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω ούτε με δηλώσεις, ούτε να θυμηθώ την δικηγορική μου ιδιότητα. Από εδώ και στο εξής να προσέχετε την κάθε λέξη που θα λέτε και θα γράφετε».
mikriliga.com

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 22 Απρ 2010 00:01 »
Κούγιας: Παιδάκια σαν και αυτά τα βλέπω για… πρωινό!      

Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει???

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Παρ 14 Μάι 2010 17:49 »
dokari.gr

Παράθεση
Εβαλε... πωλητήριο στην Παναχαϊκή ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι παραχωρεί το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών που κατέχει έναντι ποστού 5.500.000 ευρώ.
Ξεκάθαρισε όμως, ότι θα περιμένει δέκα ημέρες τον υποψήφιο επενδυτή να πάει κατευθείαν σε αυτόν και όχι με μεσολαβητές, ενώ ως όρο θέτει τη διατήρηση του ρόστερ, καθώς ανέφερε ότι οι περισσότεροι παίκτες έχουν πενταετή συμβόλαια. «Έχω δαπανήσει 3.500.000 ευρώ και η Παναχαϊκή έχει χρέη αυτή την ώρα 600.000 ευρώ τα οποία αφορούν και το ΙΚΑ με το οποίο έχω έρθει σε συμφωνία για εξόφληση σε 84 δόσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, ο οποίος ξεκαθάρισε πως αν παραμείνει θα προχωρήσει σε πλήρη αναδιάρθρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εχει και συνεντευξη τυπου αναλυτικη αλλα θα πιασει πολυ χωρο.Οποιος θελει ας κοπιασει στο dokari

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 14 Μάι 2010 18:00 »
Σαν να μοιάζουν κάποια πράγματα :P και τα ποσά ανεβαίνουν....

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 18 Μάι 2010 14:58 »
Παράθεση
Στον Βόρειο όμιλο θέλει την Παναχαική, την επόμενη σεζόν, ο Κούγιας!

Στο πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Γ΄ Εθνικής θέλει ο Αλέξης Κούγιας να συμμετάσχει η Παναχαϊκή την επόμενη περίοδο, λόγω του ότι ο Νότιος είναι, πλέον, υπεράριθμος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου από την Αχαΐα επικοινώνησε χθες σχετικά με τον πρόεδρο της ΕΕΠ Β΄ και Γ΄ Εθνικής, Σπύρο Καλογιάννη και του μετέφερε το αίτημά του, μετά και τον υποβιβασμό της Καλαμάτας και του Αιγάλεω. 

Υπάρχει, δηλαδή, το ενδεχόμενο την επόμενη σεζόν να υπάρχουν μέχρι και 21 ομάδες στον Νότιο όμιλο και μόλις 15 στον Βόρειο, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να περιμένει την απάντηση της ΕΕΠ.
sportdog.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 18 Μάι 2010 15:04 »
Είδε και αποείδε στο νότο και είπε να δοκιμάσει στον βορρά...Αλλά πάλι καλύτερα εκεί παρά εδώ...

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 25 Μάι 2010 18:05 »
contra.gr

Παράθεση
Επτά εκατομμύρια ευρώ ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας για την πώληση της Παναχαϊκής στον Γιάννη Καϋμενάκη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Δημάρχου της Πάτρας, Ανδρέα Φούρα.

Ο κ. Φούρας ήταν παρών στο ραντεβού των δύο αντρών στην Αθήνα, στο οποίο ο επικεφαλής του συλλόγου αποκρίθηκε στο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει ο συνιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης. Το ποσό που έπεσε στο "τραπέζι", πάντως, δεν ικανοποίησε τον κ. Καϋμενάκη, ο οποίος θεώρησε τα χρήματα πολλά.
Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Δημάρχου Πατρών

"Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι η θέση της ομάδας και η εν γένει πορεία της τα τελευταία χρόνια δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία της, στις επιθυμίες των χιλιάδων φιλάθλων της και στο μέγεθος της Πάτρας. 

Η Γ΄κατηγορία δεν αξίζει στην Παναχαϊκή και δεν ταιριάζει στην πόλη μας. Ο Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας συμμερίζεται αυτήν την πεποίθηση και με βάση την πρόσκληση που του απηύθυναν η ερασιτεχνική Παναχαϊκή, απλοί φίλαθλοι αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αλ. Κούγιας, παρενέβη στις εξελίξεις σε αναζήτηση ισχυρής λύσης με θετική προοπτική. 

Ο Δήμαρχος αφού έλαβε υπ’ όψιν το δημοσιοποιημένο ενδιαφέρον του κ. Γ. Καϋμενάκη για την ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενθάρρυνε την πραγματοποίηση συνάντησης μεταξύ των κ.κ. Αλ. Κούγια και Γ. Καϋμενάκη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στην οποία πήρε μέρος και ο ίδιος. 

Κατά τη συνάντηση ο κ. Αλ. Κούγιας προέβη σε «προσφορά» που υπερβαίνει τα 7 εκατ. ευρώ, ποσόν που κατά την άποψη του κ. Γ. Καϋμενάκη δεν συνιστά ρεαλιστική πρόταση και δεν αφήνει περιθώρια συνεννόησης. Ο Δήμαρχος συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις με την προσδοκία ότι θα καταστεί δυνατή μια λύση που θα οδηγήσει την Παναχαϊκή εκεί που πραγματικά της αξίζει".

Καυμενακη,ελα προς τα εδω.Ειναι λιγο πιο φτηνα  :P

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 25 Μάι 2010 19:28 »
Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία της Παναχαϊκής  άφησε ο Αλέξης Κούγιας  στην επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης με αφορμή την παρουσίαση του Παναγιώτη Κορδονούρη. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι αν παραλάβει τα χρήματα που έχει διαθέσει για το σύλλογο μέχρι την Παρασκευή, θα παραδώσει τα ηνία. «Αιχμές» κατά Φούρα  και Καϋμενάκη. Η συνέντευξη διεκόπη όταν ομάδα φιλάθλων μπήκε στην αίθουσα! (25/5/2010)

Αρχικά, έλαβε χώρα η παρουσίαση Παναγιώτη Κορδονούρη από την κ. Δαβουρλή, η οποία είπε: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κούγια για όσα έχει κάνει στην Παναχαϊκή, ιδιαίτερα για τον Κώστα και να ευχηθώ στον Παναγιώτη ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να φτάσει όπου θέλει ο ίδιος».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Κορδονούρης που δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ την κ. Δαβουρλή για τα καλά της λόγια. Είναι πολύ μεγάλη μέρα για μένα αφού γυρίζω στο πατρικό μου σπίτι. Έρχομαι σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα που όλοι ξέρουμε ότι δεν της αξίζει να είναι εδώ. Ευχαριστώ τον κ. Κούγια για το ενδιαφέρον και όλα όσα μου έδωσε για να με φέρει στην Παναχαϊκή και μαζί με τους φιλάθλους, αλλά και τον προπονητή που είναι νέος και φιλόδοξος πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Ήρθα για τίτλους στην Πάτρα».

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε τα οικονομικά μεγέθη της ΠΑΕ, επισημαίνοντας: «Από τη μέρα που ήρθα έως σήμερα με αριθμούς, το σύνολο των καταβολών από μένα είναι 4.387.181, 16 ευρώ. Σήμερα ως καθαρά έσοδα είναι 780.893.11 ευρώ. Η διαφορά που προκύπτει από τα έσοδα είναι τα χρήματα που έχω καταβάλει εγώ. Επειδή άκουσα ότι κάποιοι θέλουν να βάλουν ορκωτούς λογιστές, θέλω να τους πω ότι δεν χρειάζονται να ξοδεύονται. Είναι όλα εδώ συγκεντρωμένα. Η Παναχαϊκή μέχρι την Παρασκευή πρέπει να καταβάλλει στην Εφορία χρέος για παρακρατηθέντες φόρους των διοικήσεων από Μουτζουρούλια έως την μέρα 389.000 μόνο στην Εφορία, 89.000 το μήνα! Αν δεν το καταβάλει το ποσό εκτοξεύεται στο 1.000.000 ευρώ! Εγώ ή όποιος είναι ο ιδιοκτήτης πρέπει να το καταβάλλει. Το δικό μου ποσοστό το πλήρωσα χθες.».

Σε ότι αφορά τη συνάντηση του με τους Φούρα και Καϋμενάκη, ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Συναντηθήκαμε το βράδυ, μαζί με μια νεαρή δικηγόρο. Μού είπαν ότι ο κ. Καϋμενάκης ενδιαφέρεται αλλά απαιτεί η συνάντηση να είναι απόρρητη επειδή υπήρχε πρόβλημα με τον κ. Μπάκο. Ρώτησα τι με ήθελαν και γιατί δεν ήρθε η γραπτή πρόταση και γιατί ενώ ήξερε το τηλέφωνό μου δεν με πήρε τηλέφωνο προσωπικά. Του είπα ότι έρχομαι γιατί μου το ζήτησε ο Φούρας και ότι δεν τον εκτιμώ, ενώ θεωρώ ότι η παρουσία του στο ποδόσφαιρο είναι 'βρώμικη' και δεν ήθελα να πέσει η Παναχαϊκή στα χέρια του. Με παρέμβαση του κ. Φούρα άρχισε η συζήτηση».

Συνεχίζοντας, ο Κούγιας ξεκαθάρισε τις προθέσεις του, λέγοντας: «Είμαι έτοιμος να φύγω αύριο το πρωί και όχι γιατί το θέλει ο κ. Φούρας. Οι άνθρωποι σαν την κα. Δαβουρλή δεν το θέλουν. Δεν έχω παπαγαλάκια, ούτε δημοσιογράφους, αλλά έχω αξιοπρέπεια. Αν λοιπόν ο κ. Δήμαρχος θεωρεί ότι ο κ. Καϋμενάκης είναι ανώτερος εμού, μέχρι την Παρασκευή πρέπει να καταβληθούν χρήματα για να εξοφληθούν χρέη. Η Παναχαϊκή δεν ανήκει στο Δήμαρχο αλλά όλη στην Πάτρα. Του είπα δεν θέλω ούτε μια δραχμή παραπάνω, απ' όσα έχω δώσει. Εκείνη την στιγμή μου είπαν ότι αφού έβαλα τόσα χρήματα, γιατί δεν ανέβηκε η ομάδα; Τους είπα ότι δεν έγινε αυτό επειδή τα χρήματα δεν πήγαν μόνο στην ομάδα, αλλά σε εγκαταστάσεις και άλλα. Ο κ. Φούρας μου είπε 'πούλα γιατί έρχονται για σένα δύσκολες μέρες'. Σηκώθηκα και αποχώρησα και δεν τους έδωσα καν το χέρι μου. Τήρησα το απόρρητο, αλλά έμαθα ότι κάποιοι συνεργάτες του δημάρχου το διαρρεύσαν».

Επιπλέον, εξαπέλυσε επίθεση στον Καϋμενάκη τονίζοντας: «Ο κ. Καϋμενάκης δεν ενδιαφερόταν για κανέναν παίκτη. Αλλά αυτή δεν είναι λογική ποδοσφαίρου. Εγώ ζητώ μόνο τα χρήματα που έχω βάλει. Αν δεν θέλουν τους παίκτες να μου το πουν εγκαίρως να τους καλέσω για να σβήσω τα συμβόλαιά τους και αν πραγματικά ο κ. Καϋμενάκης θέλει πραγματικά να πάρει την Παναχαϊκή, η πρόκληση είναι ανοικτή και θα την κάνω ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου. Έχω επικοινωνήσει με τον κ. Φλωράτο, τον κ. Δημαρά Και τον κ. Πελετίδη και αύριο θα ζητήσω προτάσεις, από την στιγμή που παρεμβαίνει ο Δήμος».

Ολοκληρώνοντας, ο «ισχυρός άνδρας» της Παναχαϊκής ανέφερε: «Αν κάποιος αμφισβητεί ότι λέω την αλήθεια και τους προκαλώ να μου κάνουν μήνυση. Εγώ είμαι ποινικολόγος και μπορώ να αποδείξω ότι λέω. Φεύγω αύριο. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι. Αυτοί που δεν πλήρωναν φόρους και τώρα διοικούν την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή. Ήθελα να μείνω, αγόρασα σπίτι, τα παιδιά μου τους αρέσει πολύ, αλλά δεν έχω διάθεση να μείνω σ αυτό το βρώμικο πολιτικοοικονομικό περιβάλλον. Και μια προειδοποίηση προς τον κ. Τσαούσογλου, δεν φοβάμαι κανέναν! Μέχρι την Παρασκευή θα περιμένω, γιατί παίκτες έρχονται και δεν μπορεί να καλλιεργείτε μια ανασφάλεια».

* Η συνέντευξη διεκόπη οριστικά καθώς μια ομάδα φιλάθλων της Παναχαϊκής μπήκε στην αίθουσα και με συνθήματα προέτρεπε τον Αλέξη Κούγια να πουλήσει τις μετοχές του! Ο κ. Κούγιας αποχώρησε από την αίθουσα εκνευρισμένος.
** Συνθήματα με σπρέι έγραψαν στο γήπεδο της Παναχαϊκής οι φίλαθλοι της ομάδας, ζητώντας την απομάκρυνση του Αλέξη Κούγια
*** Την ώρα της συνέντευξης φίλαθλοι της Παναχαϊκής φώναζαν έξω από τα γραφεία και ο κ. Κούγιας εμφανώς εκνευρισμένος δήλωσε: «Κάποιοι δε θέλουν να ακουστεί η αλήθεια. Φαντάζομαι δεν είναι σχέδιο του κ. Φούρα αυτό», ενώ τη δεύτερη φορά που ακούστηκαν συνθήματα δήλωσε: «Καταγγέλλω τον κ. Φούρα γι' αυτό»!
mikriliga.com

Απο κει φευγει.Να δουμε που θα παει

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 25 Μάι 2010 20:46 »

Απο κει φευγει.Να δουμε που θα παει

Που να πάει ο έρμος,πάλι σε Ινδιάνους αχπάν θα πέσει,άσε που ένα ψυχολογικό κατιτίς θα μείνει στα παιδιά του με τόσα σπίτια που έχει αγοράσει ανά την Ελλάδα,κ δε στεριώνει πουθενά.Τάχει μουρλάνει στη μετακόμιση τα καημένα...Τελικά Ματιασμένο τον έχουν οι Ινδιάνοι ,γιατί τον ζηλεύουν..... :P

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 26 Μάι 2010 19:11 »
Παραμενει στο ινδιανικο χωριο ο αφεντης Κουγιας,και υποσχεται να χαρισει περισσοτερους καθρεπτες στους ιθαγενεις  :P

dokari.gr

Παράθεση
Nέα σφοδρή επίθεση, προς τον Γιάννη Καϋμενάκη, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και με ξεκάθαρη πλέον, την πρόθεσή του να μην αποχωρήσει από την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Είμαι βέβαιος ότι το Δημοτικό συμβούλιο δεν ανεβλήθη λόγω της δήλωσης μου ότι θα παρευρεθώ αλλά για άλλους σοβαρότερους λόγους .Για να σοβαρολογούμε όμως μετά την τοποθέτηση του (Κροίσου) Γιάννη Καϋμενάκη ότι τα μόνα χρήματα που έχει για την αγορά της Παναχαϊκής είναι 1.000.000 ευρώ (η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έχει ούτε αυτό) έκλεισε οριστικά το θέμα πουλήσεως των μετοχών μου. Οι εμπνευστές αυτής της βρομερής υπόθεσης που είχε σαν στόχο την αποχώρηση μου με εκβιασμό από την ιδιοκτησία και προεδρία της Παναχαϊκής οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη πρώτα από τους οπαδούς της Παναχαϊκής και τους πολίτες της Πάτρας και μετά από εμένα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτά τα παιδιά που παρασύρονται αλλά έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτούς που τους παρασύρουν.

Λυπάμαι που το λέω αλλά να μην περιμένουν οι κύριοι κύριοι Α. Φούρας, Α. Βανταράκης, Χ. Βεργανελάκης και τα εξαπτέρυγα τους να τους ζητήσει συγνώμη που τους ρεζίλεψε αυτό το διεθνές λαμόγιο ο Γ. Καϋμενάκης, γιατί συγνώμη ζητάνε αυτοί που έχουν αίσθηση της ντροπής και τα λαμόγια δεν έχουν αίσθηση της ντροπής. Προσωπικά αυτές τις μέρες ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα ψυχικά για τις συμπεριφορές απέναντι μου από ανθρώπους που εκτιμούσα και πίστευα ότι με εκτιμούσαν και αυτοί (π.χ. Κίζας), αλλά αποδεικνύεται ότι είναι διπρόσωποι.

Από αυτήν την ιστορία βγήκα σοφότερος γιατί ξέρω καλύτερα τι συμβαίνει στην Πάτρα. Δίνω μια υπόσχεση, πως θα προσπαθήσω στο μέλλον να κάνω λιγότερα λάθη .Θα συνεργαστώ με τίμιους και υγιείς ανθρώπους έστω και αν δεν είναι επώνυμοι. Αυτοί θα είναι το Δ.Σ. της νέας Παναχαϊκής. Από σήμερα εντατικοποιείται ο σχεδιασμός μιας και μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι νέες μεταγραφές αλλά θα γίνουν και κάποιες αποδεσμεύσεις. Κάνω μια έκκληση σε όλους να ασχοληθούν από σήμερα μόνο με το ποδόσφαιρο και οποιοσδήποτε είναι άσχετος με αυτό, να μας αφήσουν ήσυχους να κάνουμε την δουλειά μας σωστά».

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 15 Ιούλ 2010 21:21 »
χτες το βραδυ ,σε ειδησεις Πατρινου καναλιου (μαλλον σουπερ Β),εδειχνε σκηνες απειρου καλους......
Ειχε μια συναυλια η Χαρουλα Αλεξιου στο γηπεδο της Παναχαικης και επειδη οι καρεκλες εμπαιναν μεσα στο χορταρι,παρεβη ο Κουγιας με μαγιο και τσιτσιτος απο τη μεση και πανω... :P :P :P
Αν βρει κανενα λαγονικο μας,το βιντεακι στο ιντερνετ ας το κατεβασει..

Ενα θα πω,,,,Ο Κουγιας δεν ειναι τοσο κορμι θανατηφορο,οσο δειχνει εξωτερικα με την κουστουμια.. :P :P :P.....Εχει κοιλιτσα τελικα... :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Παρ 16 Ιούλ 2010 10:18 »
Τα μεγαλα σερπετα, κρυβονται παντα κατω απο βραχους.... :P :P :P :P :P