Κατευθείαν από το γήπεδο στο πασ τζι αρ!
Επαγγελματική νίκη 2-0 με 2 γκολ στο τέλος του Α και στην αρχή του Β με εμφάνιση μέτρια έως κακή. Πάλι σαν το ματς με τας σέρρας εδώ μέσα οι παίχται δεν κατάλαβαν οτι αν φάς γκολ μετράει για 2. Κι αυτές τις κάρτες τι θέλαμε και τις φάγαμε?
Στα αξιοσημείωτα:- Στην προηγουμενη φάση πριν το πρώτο γκολ έγινε ακριβώς το ίδιο που έγινε στο ματς με τον πάοκ. Ο αμυντικός του φωστήρα ακουμπάει τη μπάλα χωρίς πρόθεση να τη γυρίσει και την πιάνει ο τέρμας. Φυσικά και δεν είναι έμμεσο. Αυτός ο διαιτητής δεν τό δωσε, ο άλλος με τον παοκ το δωσε ο καργιόλης.
- Στο 2-0 γίνεται φάση μέσα στην περιοχή μας. Πέφτει ένας φωστήρας, δεν ξέρω αν ήταν μπεναλτι ή όχι, αλλά
στο γήπεδο φάνηκε καραμπινάτο μπέναλτι. Ο διαιτητής σκύβει, βάζει τη σφυρίχτρα στο στόμα, πάει προς τη γραμμή, το ξανασκέφτεται και τελικά
δεν δείχνει βούλα ακαριαία!
Μια λαμπάδα στον κυριο από μένα. Τραβάτε ένας απ την παε στο αεροδρόμιο να του δώσετε 2 κιλά λουκούμια να δώσει στη γυναικούλα του και μια ντραμζάνα τσίπρο να χει να μας θυμάται. Α να σ' έχει ο Θεός καλά ανθρωπέ μου. Δεν ξέρω αν ήταν ή όχι αλλά στο γήπεδο φάνηκε οτι ήταν κ ο διαιτητής άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή. Τον κράξανε οι 50 περιπου φίλοι του φωστήρως όταν πήγαινε αποδυτήρια.
- Μπέναλτι υπήρχε και για μας όπως φάνηκε. Πριν λήξει το ημίχρονο ο Ντάσιος κάνει μπούκα από δεξιά και φάνηκε οτι επίτηδες έπεσε στο πόδι ενός φωστήρα για να κερδίσει πέναλτι. Με βάση τον κανονισμό ομως μάλλον είναι πέναλτι γιατί υπάρχει επαφή.
- Απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του ενος επόπτη. Τελειώνει το ημιχρονο και εκεί που πρέπει οι 3 διαιτητες να φύγουν μαζί για τα αποδυτήρια, ο τζες βάζει μια τρεχάλα και σε dt έφτασε στη φυσούνα. Τι διάολο κόψιμο τον έπιασε? Τεσπα, συμβαίνουν αυτα, λες. Σχολάει και το Β ημίχρονο και αντί να περιμένει τους άλλους 2 (
παρεπιπτόντως η άλλη επόπτης ήταν γυναίκα) να φύγουν μαζί για τη φυσούνα, πάλι ο τζες έγινε Ουσέιν Μπολτ και έφυγε με σπριντ κατευθείαν μόλις άκουσε το σφύριγμα του διαιτητή. Και η άλλη η επόπτρια κανονικά βγήκε με το διαιτητή τηρώντας τα πρωτόκολλα που διδάσκονται σε σχολές διαιτησίας.
Αν ήμουν πρόεδρος των διαιτητών θα τον έπαιρνα τηλέφωνο και θα του έλεγα επι λέξη:
"Κρύωσες μωρή λούγκρα και έβαλες τρεχάλα για τ αποδυτήρια? Σε ξεφτύλισε ακόμα και ο άλλος επόπτης που ήταν γυναίκα. Και όλα αυτά επειδή είσαι λουλού. Απολύεσαι!!!" Δεν είμαι όμως πρόεδρος διαιτησίας, οποτε τσάμπα τα όνειρα!
ΥΓ.
Από το θεσμό του κυπέλλου κάθε χρονιάς, τα 4 πράγματα που θυμούνται οι ποδοσφαιροφιλοι μετά από χρόνια είναι:
1) ο κυπελλούχος,
2) ο φιναλίστ
3)το γηπεδο του τελικού
και
4) τα επεισόδια που γίνανε στον τελικό μιας και στους τελικούς πάντα γίνονται επεισόδια.
Απολύτως τιποτε άλλο δε θυμαται κανένας ποδοσφαιρόφιλος στην Ελλάδα από τους αγώνες κυπέλλου, ούτε καν ημιτελικούς που έχουν γίνει ματσάρες στην παραταση και στα μπέναλτι.
Αρα το σημερινό 2-0 υπερκαλύπτει την πολύ μέτρια εμφάνιση της ομάδας.
Μπράβο ΠΑΣ!