Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

4-0
5 (16.1%)
3-0
6 (19.4%)
2-0
13 (41.9%)
1-0
2 (6.5%)
4-1
0 (0%)
3-1
0 (0%)
2-1
0 (0%)
0-0
1 (3.2%)
1-1
0 (0%)
0-1
1 (3.2%)
1-2
1 (3.2%)
άλλο ?
2 (6.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 31

Η ψηφοφορία έληξε: Πεμ 10 Ιαν 2013 09:16

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας  (Αναγνώστηκε 15065 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Panapas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 44
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #25 στις: Τετ 09 Ιαν 2013 23:07 »
Ελπίζω κοουτς να ξεκολλησεις απο τα κόλληματα σου & να δώσεις ευκαιρία και σε παιδιά που δεν έχεις βάλει μέχρι τώρα .Θα ήθελα να δώ τον Μπεριο ,τον Γιακο ,τον Γιαννάκη , τον Νικλη γιατι & αυτά τα παιδιά μπορεί να μας χρειαστούν κάποια στιγμή στην ομάδα μας και θα πρέπει να έχουν στα πόδια τους κάποιους αγώνες .Αν δεν παει κάτι καλα έχουμε και την επανάληψη
Οτι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 08:10 »
Παράθεση
Οι 18 "εκλεκτοί" του κ. Ψυρρόπουλου είναι οι: Αρχοντάκης, Μπότος, Μπίλιτς, Σκόπελας, Πενταυράκης, Τσώνης, Παραράς, Μπούμπας, Μπούκουρης, Βαβάτσικος, Στάμος, Καλέργης, Παντελής, Κούτρας, Τασουλής, Κάμπας, Μπαμπούνης, Ζαχαρόπουλος.

http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=5559:%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%86%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CE%B1&Itemid=138
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 10:20 »
novasports.gr
Παράθεση
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης του κυπέλλου με τον Φωστήρα, επέστησε την προσοχή στους παίκτες του. Οπως τόνισε θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει σκορ πρόκρισης στην επόμενη φάση.

"Έχουμε δει τον Φωστήρα σε κάποια παιχνίδια. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά, με ταχύτητα. Βγάζει πίεση σε όλο το γήπεδο. Έχει μεγάλο κίνητρο για διάκριση. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι απέκλεισε μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο. Μέσα στην έδρα του δεν έχει δεχτεί γκολ, ούτε με τον Πανιώνιο ούτε στο πρωτάθλημα. Μία πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Το θέλουμε αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς", είπε αρχικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αγωνιστικότητα του Φωστήρα: "Ο Φωστήρας έχει καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχει έμπειρους παίκτες όπως Παραράς και άλλα παιδιά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι το πνεύμα το αγωνιστικό που έχει, η ταχύτητα και η δύναμη που παίζει τα παιχνίδια. Είμαστε όμως έτοιμοι, τον έχουμε μελετήσει, και θα τον αντιμετωπίσουμε".

Ο προπονητής του "Αγιαξ της Ηπείρου" αναφέρθηκε και στους διπλούς αγώνες του θεσμού: "Αν θέλετε την άποψη μου, προτιμώ το κύπελλο να έχει διπλά παιχνίδια. Είτε ήμουν προπονητής μίας ομάδας μικρότερης κατηγορίας, είτε μίας μεγαλύτερης. Από εκεί και μετά όμως δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Επαναλαμβάνω ότι ο Φωστήρας μπορεί να αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία αλλά η εικόνα που δείχνει σίγουρα του αρμόζει να ήταν στην παραπάνω κατηγορία. Και νομίζω ότι τα παιχνίδια θα είναι πολύ πιο δύσκολα από τη σειρά με τον Πανσερραϊκό".

Βέβαια ρωτήθηκε και για το αν το κύπελλο είναι στους στόχους της ομάδας: "Εμείς έχουμε μάθει με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε να μπαίνουμε μέσα για να κερδίσουμε. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο κύπελλο.
Από εκεί και μετά, μία κλήρωση στο κύπελλο εύκολη ή πιο δύσκολη, σίγουρα είναι σημαντική και μιλάω και για τώρα με το Φωστήρα και να καταφέρουμε να περάσουμε. Το κύπελλο δεν είναι μία εύκολη".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό: "Από το ξεκίνημα της περιόδου έρχονται τα παιχνίδια λίγο ανάποδα. Όπως με τον Πανσερραϊκό ο οποίος δεν είχε αγώνα πρωταθλήματος, είχε ρεπό. Όπως και ο Φωστήρας που δεν αγωνίζεται την Κυριακή, παίζει πρωτάθλημα την Τετάρτη. Εμείς έχουμε πάλι ένα σημαντικό ματς την Κυριακή και θα διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το υλικό που έχουμε, σε συνεργασία πάντα με τους συνεργάτες μου, και νομίζω ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 10:52 »
Παράθεση
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Με σκοπό να κυνηγήσει το... θαύμα ταξίδεψε στα Γιάννενα ο Φωστήρας για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΣ! Η αποστολή του "Φονέα" μετά την πρωινή προπόνηση αναχώρησε οδικώς για την πόλη των Ιωαννίνων και λίγο πριν τις 9 το βράδυ κατέλυσε στο ξενοδοχείο. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Μπότος, Παραράς, Τσώνης, Πεταυράκης, Μπιλίτσης, Μπούκουρης, Μπούμπας, Βαβάτσικος, Κούτρος, Στάμος, Κάμπας (πιθανή ενδεκάδα), Αρχοντάκης, Κόπελας, Τασουλής, Παντελής, Καλλέργης, Ζαχαρόπουλος, Μπαμπούνης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Δωροβίνης, Τσούκης, για αγωνιστικούς λόγους οι Φωστέρη, Καλδέλης, ενώ οι Βλάχος και Κετσετζόγλου δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα δελτία τους. Από κει και πέρα, εδώ και δύο μέρες συμμετέχει στις προπονήσεις των "κιτρινόμαυρων", ο Αλέκος Κακλαμάνος, με τον οποίο οι διοικούντες της ομάδας του Ταύρου βρίσκονται σε συζητήσεις για πιθανή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

mikri liga
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 13:43 »
Κοκκορόχιονο έριχνε πριν από λίγο τώρα σταμάτησε. Μπαίνεις στα μετεωρολογικά σάιτ και δε βγάζεις άκρη. Σύννεφα λέει το ένα, ασθενή βροχή το άλλο, βροχή το παραάλλο. Τι διάολο θα γίνει δεν ξέρεις.
Το πιο σημαντικό σήμερα είναι ο καιρός. Ας το κρατήσει λίγο κι ας βρέξει μετά τις 19:00. Να γίνει το ματς χωρίς βροχή.
Άμα τυχει και ρίξει καμιά γκριτσκέλα στη διάρκεια του ματς και πατηθει από παίχτες τότε θα φθαρεί πολύ το γήπεδο για τον αγώνα της Κυριακής κάτι που ευνοεί τη χειρότερη ομάδα που είναι ο παναθηναικός.
Και συ ρε Πάντο μην αρχίζεις πάλι τα τάκλιν σε βρεγμένα τερέν, αυτά που γλιστράς καμιά 20αριά μέτρα και αφήνεις γραμμή πισω σου. Το ξέρω ότι ψοφάς για τάκλιν όταν βρέχει, αλλά σήμερα άστο.

Χρειάζεται μεγαλη σοβαρότητα σημερα κάτι που στο πρώτο ματς με τις Σέρρες η ομάδα δεν επέδειξε. Δεν ξέρω, αλλά κάπως δε μ' άρεσε εκείνο το ματς. Πήγαμε να το φάμε στο τέλος από ομάδα Β εθνικής που έπαιζε με 10 παίκτες. Ηρεμία σήμερα και μη φάμε γκολ.

Και το 0-0 σκορ πρόκρισης είναι.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Ιαν 2013 13:46 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 14:15 »
Βρέξει, χιονίσει........ :pas: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 15:22 »
Ρισκάρω πρόβλεψη 11άδας 1 ώρα και 39 λεπτά πριν την έναρξη του ματς:

Ταμπάσης
Λίλα - Οικονόμου - Τζημόπουλος - Μιχαήλ
Κεϊτά - Αυγενικού
Γεωργίου - Γιάκος - Νικλητσιώτης
Villa


Καλή μας επιτυχία!  :mono:

Υ.Γ. Θα βάλουμε και στις τσέπες κρύο σήμερα!
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 19:48 »
Κατευθείαν από το γήπεδο στο πασ τζι αρ!

Επαγγελματική νίκη 2-0 με 2 γκολ στο τέλος του Α και στην αρχή του Β με εμφάνιση μέτρια έως κακή. Πάλι σαν το ματς με τας σέρρας εδώ μέσα οι παίχται δεν κατάλαβαν οτι αν φάς γκολ μετράει για 2. Κι αυτές τις κάρτες τι θέλαμε και τις φάγαμε?

Στα αξιοσημείωτα:

- Στην προηγουμενη φάση πριν το πρώτο γκολ έγινε ακριβώς το ίδιο που έγινε στο ματς με τον πάοκ. Ο αμυντικός του φωστήρα ακουμπάει τη μπάλα χωρίς πρόθεση να τη γυρίσει και την πιάνει ο τέρμας. Φυσικά και δεν είναι έμμεσο. Αυτός ο διαιτητής δεν τό δωσε, ο άλλος με τον παοκ το δωσε ο καργιόλης.

- Στο 2-0 γίνεται φάση μέσα στην περιοχή μας. Πέφτει ένας φωστήρας, δεν ξέρω αν ήταν μπεναλτι ή όχι, αλλά στο γήπεδο φάνηκε καραμπινάτο μπέναλτι. Ο διαιτητής σκύβει, βάζει τη σφυρίχτρα στο στόμα, πάει προς τη γραμμή, το ξανασκέφτεται και τελικά δεν δείχνει βούλα ακαριαία!
Μια λαμπάδα στον κυριο από μένα. Τραβάτε ένας απ την παε στο αεροδρόμιο να του δώσετε 2 κιλά λουκούμια να δώσει στη γυναικούλα του και μια ντραμζάνα τσίπρο να χει να μας θυμάται. Α να σ' έχει ο Θεός καλά ανθρωπέ μου. Δεν ξέρω αν ήταν ή όχι αλλά στο γήπεδο φάνηκε οτι ήταν κ ο διαιτητής άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή. Τον κράξανε οι 50 περιπου φίλοι του φωστήρως όταν πήγαινε αποδυτήρια.

- Μπέναλτι υπήρχε και για μας όπως φάνηκε. Πριν λήξει το ημίχρονο ο Ντάσιος κάνει μπούκα από δεξιά και φάνηκε οτι επίτηδες έπεσε στο πόδι ενός φωστήρα για να κερδίσει πέναλτι. Με βάση τον κανονισμό ομως μάλλον είναι πέναλτι γιατί υπάρχει επαφή.

- Απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του ενος επόπτη. Τελειώνει το ημιχρονο και εκεί που πρέπει οι 3 διαιτητες να φύγουν μαζί για τα αποδυτήρια, ο τζες βάζει μια τρεχάλα και σε dt έφτασε στη φυσούνα. Τι διάολο κόψιμο τον έπιασε? Τεσπα, συμβαίνουν αυτα, λες. Σχολάει και το Β ημίχρονο και αντί να περιμένει τους άλλους 2 (παρεπιπτόντως η άλλη επόπτης ήταν γυναίκα) να φύγουν μαζί για τη φυσούνα, πάλι ο τζες έγινε Ουσέιν Μπολτ και έφυγε με σπριντ κατευθείαν μόλις άκουσε το σφύριγμα του διαιτητή. Και η άλλη η επόπτρια κανονικά βγήκε με το διαιτητή τηρώντας τα πρωτόκολλα που διδάσκονται σε σχολές διαιτησίας.
Αν ήμουν πρόεδρος των διαιτητών θα τον έπαιρνα τηλέφωνο και θα του έλεγα επι λέξη: "Κρύωσες μωρή λούγκρα και έβαλες τρεχάλα για τ αποδυτήρια? Σε ξεφτύλισε ακόμα και ο άλλος επόπτης που ήταν γυναίκα. Και όλα αυτά επειδή είσαι λουλού. Απολύεσαι!!!" Δεν είμαι όμως πρόεδρος διαιτησίας, οποτε τσάμπα τα όνειρα!


ΥΓ.
Από το θεσμό του κυπέλλου κάθε χρονιάς, τα 4 πράγματα που θυμούνται οι ποδοσφαιροφιλοι μετά από χρόνια είναι:
1) ο κυπελλούχος,
2) ο φιναλίστ
3)το γηπεδο του τελικού
και
4) τα επεισόδια που γίνανε στον τελικό μιας και στους τελικούς πάντα γίνονται επεισόδια.

 Απολύτως τιποτε άλλο δε θυμαται κανένας ποδοσφαιρόφιλος στην Ελλάδα από τους αγώνες κυπέλλου, ούτε καν ημιτελικούς που έχουν γίνει ματσάρες στην παραταση και στα μπέναλτι.

Αρα το σημερινό 2-0 υπερκαλύπτει την πολύ μέτρια εμφάνιση της ομάδας. Μπράβο ΠΑΣ!  :)  :flag:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Ιαν 2013 19:58 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 20:02 »
Συμπληρώνω:

- Η Κουρουμπλιά (πώς-σκατά-τέλος-πάντων) σημείωσε κάτι στο μπλοκάκι της (!) την ώρα που άκουσε 1 (ένα) μπινελίκι. Τυχαίο; ίσως...

- Ο Βίλα δοκίμασε νέες τεχνικές, ζεσταίνεται και περιμένω να κάνει την Κυριακή αυτό που δεν έκανε πέρυσι στο αντίστοιχο ματς. Όχι να κάνει 10 τετ α τετ, να βάλει το ένα! Όταν δε, έπεσε πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες, είμαι βέβαιος οτι οι γιατροί μπήκαν μέσα γι' αυτές.

- Μανούρα στο τέλος με τους φωστήρες που ήρθαν από Αθήνα (ρε, τίμιοι ρε, μπράβο τους) και τους άλλους Φωστήρες από τη μεγάλη. Γιατί αυτό;

Περιμένω απλά την κλήρωση κι ελπίζω στα καλύτερα. Θέλω έναν γαμωτίτλο.


 :mono:     
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #34 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 20:11 »
Τι κοσμο ειχαμε το περιπου;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #35 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 20:13 »
καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας...δεν τίθεται θέμα για το ότι θα προκριθούμε...την ομάδα την χαρακτηρίζει φέτος μεγάλη σοβαρότητα, οπότε στο μυαλό μας πλέον είναι μόνο η κλήρωση...ας φανούμε και εμείς μια φορά τυχεροί...οσφπ,παοκ,τρίπολη(όχι ότι φοβάμαι κανέναν από αυτούς, ΠΑΣ είσαι) από την μια μεριά και όλοι οι άλλοι από την άλλη...

Υ.Γ.1  καλή χρονιά σε όλους έστω και λίγο καθυστερημένα...
Y.Γ.2 lemorsero ο επόπτης που είναι πιο κοντά στη φυσούνα, είναι νομίζω αναγκασμένος να φεύγει προς αυτή για να βλέπει αν όλα είναι καλά και να ακολουθούν τα άλλα 2 κοράκια...
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #36 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 20:41 »
Παράθεση
Στην προηγουμενη φάση πριν το πρώτο γκολ έγινε ακριβώς το ίδιο που έγινε στο ματς με τον πάοκ. Ο αμυντικός του φωστήρα ακουμπάει τη μπάλα χωρίς πρόθεση να τη γυρίσει και την πιάνει ο τέρμας. Φυσικά και δεν είναι έμμεσο. Αυτός ο διαιτητής δεν τό δωσε, ο άλλος με τον παοκ το δωσε ο καργιόλης.

Μεγιστος Καργιολης.  :P

 
Παράθεση
lemorsero ο επόπτης που είναι πιο κοντά στη φυσούνα, είναι νομίζω αναγκασμένος να φεύγει προς αυτή για να βλέπει αν όλα είναι καλά και να ακολουθούν τα άλλα 2 κοράκια...
 
Ακριβως ετσι ειναι για να μην πεφτουν ψιλες στην φυσουνα...


Η ομαδα μου αρεσε απο το 80-85 οπου επαιξε οπως η Μπαρτσα.
Εφτανε ενα τεταρτο 35-50 για να τελειωσουμε την προκριση, αν και μπορουσαμε 3ο γκολ.
Αν τοβαζε ο Κειτα στο τελος, θα τον πουλαγαμε κι αυτον :P :P
Εχει κι ωραιο μαλλί....

Φανταστειτε ρε μαγκες η ομαδα να ειχε 4 Ντεβισεντι μπροστα??? :mono: :mono:  Τρελαινομαι

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #37 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 20:48 »
Τι κοσμο ειχαμε το περιπου;

ενάμισυ με δύο χιλιάρικα



 
Παράθεση
lemorsero ο επόπτης που είναι πιο κοντά στη φυσούνα, είναι νομίζω αναγκασμένος να φεύγει προς αυτή για να βλέπει αν όλα είναι καλά και να ακολουθούν τα άλλα 2 κοράκια...
 
Ακριβως ετσι ειναι για να μην πεφτουν ψιλες στην φυσουνα...


Μάϊστα.

ΥΓ.
Τελικά ήταν ή δεν ήταν μπέναλτι του φωστήρως? Υπάρχει περίπτση να δουμε στυγμιότυπα πουθενά?

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.039
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #38 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 20:56 »

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 645
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 21:06 »
Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Ο Ντάσιος έχει πατημένα και τα δυο πόδια στο έδαφος και ο ...Φωστηριώτης ρίχνει το αριστερό του πόδι πάνω στο αριστερό του Ντάσιου.

Έχω μελετήσει Βαρούχα και Βασιλάκη εγώ και ξέρω. :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Ιαν 2013 21:14 από jesPAS »
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 21:26 »
ΥΓ.
Τελικά ήταν ή δεν ήταν μπέναλτι του φωστήρως? Υπάρχει περίπτση να δουμε στυγμιότυπα πουθενά?

Μπααα, ο Κάπταιν βρίσκει τη μπάλα του άψογα ... και όλοι διαλύονται αδιαμαρτύρητα.

Μπράβο στον ΤαμΠΑΣη!
      "     στο Σταύρο για το καπάρωμα του παιχνιδιού.
      "     στο σκυλί Βίλα για το πάρε Ντε βάλε.
Αν έμπαινε και το οριζόντιο του Ντε, θα ξηλώνονταν ο Μαρινάκης.

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Ιαν 2013 21:31 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 21:29 »
Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Ο Ντάσιος έχει πατημένα και τα δυο πόδια στο έδαφος και ο ...Φωστηριώτης ρίχνει το αριστερό του πόδι πάνω στο αριστερό του Ντάσιου.

Έχω μελετήσει Βαρούχα και Βασιλάκη εγώ και ξέρω. :P :P

΄Ετσι ακριβώς έγινε.Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα.Στο γήπεδο φάνηκε για πέναλτι.Ο Κάμπας ήταν.Καλομαθημένος από το ματς με τον ηλυσιακό που ό,τι ζήταγε το έπαιρνε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 21:41 »
Λοιπον...
ταμπασης πιο σταθερος απο καθε αλλη του εμφανιση με τον ΠΑΣ.
Ντασιος-χαλια μαυρα στο πρωτο τον εκανε ο 40χρονος καμπας οτι ηθελε
Οικονομου-Κολοβετσιος-σταθεροι
Μιχαηλ- καλος αλλα εχασε ενα γκολ που δεν χανεται
Τσουκαλας-ωραιο γκολ, καλη παρουσια
Γεωργιου-ανυπαρκτος
Νικλη-γαμησετα
Βιλα-καλο παιχνιδι, ωραια ασσιστ
Ντε Βισεντι-κορυφαιος του ματς
Λιλα -σταθερος
Γιακος-θετικοτατος. πιστευω πως σωστα παιζει πισω απο τον επιθετικο και οχι κορυφη
Κειτα-δεν προλαβε να δειξει κατι. εχασε και μια ευκαιρια για γκολ.
Ιλιτς-κρατησε μπαλα οταν χρειαστηκε.. εκανε ομως και αρκετα λαθη



Το πρωτο ημιχρονο αν εξαιρεσεις 5 λεπτα στην αρχη με το Φωστηρα στην επιθεση
και 5 λετα στο τελος απο το εμμεσο το οποιο πιστευω ηταν καταφανεστατο και μπροστα στα ματια διαιτητη και εποπτη μεχρι το γκολ
σε επαιρνε ο υπνος ΑΝΕΤΑ...

Το δευτερο μερος ηταν πιο καλο μεχρι που βγηκε ο Ντε Βισεντι.
μετα ισσοροπησε ο φωστηρας χωρις ομως να απειλησει

ΜΠΡΑΒΟ στος περιπου 50 φιλους του Φωστηρα
για την ωραια παρουσια
κατι εγινε εκει στο τελος
αλλα ειχα βγει απο το γηπεδο και βαρεθηκα να ασχοληθω με τους εκατερωθεν πορδοτσογλανους.

γυρω στους 2000 ο κοσμος στο γηπεδο
ερωτηση: γιατι αφου βαζουμε το εισητηριο στο μηχανημα πρεπει η συμπαθεστατη κατα τα αλλα κοπελια να μας το σκιζει μετα?
δηλαδη αν το ξαναβαλω θα ανοιξει παλι η πορτα?


υγ. το πεσιμο του ΚαμπΙα  απο το γηπεδο φανηκε σαν πεναλτι
αλλα ηταν πολυ κοντα ο αλλος
και πιστευω πως αν ηταν εστω και λιγο θα το εδινε
ηδη ετοιμασε τη σφυριχτρα αν το ξαναδειτε
ισως τον απετρεψε ο εποπτης τι να πω...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Ιαν 2013 21:46 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #43 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 21:56 »
Οι φωστηρες στο τέλος του ματσ επειδη έπεσε βαρύ το 2 -0 άρχισαν  να βρίζουν τους παιχτες  μας κατι που δεν άρεσε στον κόσμο,δέκα καφροι να σε  βριζουνε στην έδρα σου.Ημουν στην μεγαλη κοντα στην φυσουνα και ειδα την φαση.
Επειδη καβαλησαν το καλαμι με τον αιωνιο νομισαν ηρθαν για παρτυ.Ας μην ειχε παγο να παιξει η ομαδα την μπάλα που ξέρει και θα φεύγανε με 5άρα .
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Ιαν 2013 22:08 από pantser »
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος ltz

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 692
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #44 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 21:58 »
Εγώ δεν ζητάω πολλά.  :P Μόνο μια κλήρωση όπως η Καστοριά όταν το σήκωσε κάτι δεκαετίες πριν.  :mono:
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 21:59 »
Καλο αποτελεσμα και δεδομενου οτι ο φετινος ΠΑΣ δειχνει σοβαρος, μπορουμε να θεωρουμε οτι η ομαδα εχει προκριθει την επομενη φαση του Κυπελλου. Σιγουρα ισχυουν τα κλισε "Αν βαζαμε ενα τριτο γκολ, θα πηγαιναμε εκδρομη στην Αθηνα για τον επαναληπτικο..." αλλα εγω πιτευω οτι ελαχιστα σοβαρος να ειναι ο ΠΑΣ δεν θα κινδυνευσει.

Υ.Γ. Ο Ταμπασης δειχνει καλα στοιχεια οταν παιζει, μακαρι να συνεχισει ετσι!

Υ.Γ. 2 Τι εγινε με τους Φωτηραιους; Ξερει, κατλαβε κανεις;

Υ.Γ. 3 Π.....Α ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 22:13 »
Ο υμνος μας σε καποιο σημειο λεει : << Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες Λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια >>

Δν χαμπαριαζουμε εμεις απο <<Φονιαδες>> κ παπαριες.

Ωραιο, ποδοσφαιρο σε σχεδον ολη την διαρκεια του ματς, δν λεω οτι οι παιχτες μας εδωσαν το 100% γιατι μετα το ματς εκατσαν ολοι μεσα για προπονηση τακτικης.
Ακολουθει ματς δυσκολο με τν ΠΑΟ, οι αναπληρωματικοι Ντασιος, Νικλητσιωτης, Βιλα, επαιξαν λιγο πιο γρηγορα και πιο παθιασμενα λογικο κιολας.
Ο Οικονομου θελει λιγο φτιαξιμο γιατι στο πρωτο πολλα επιπόλαια λαθοι εκανε και δν μπορουσε να συνεννοηθει με τν Ταμπαση.

Σε γενικες γραμμες παιχτηκε ενα ματς ρελαντι και καλη δοκιμασια συνδυασμων ενοψη ΠΑΟ.

Ο Φωστηρ καλη ομαδουλα φαινεται για την κατηγορια του και ετσι οπως τους εβλεπα μου θυμισε τν περσυνι Δοξα Δραμας, του στυλ '' 7 παιχτες μπροστα απο το τερμα, 11 πισω απο το κεντρο , και αντεπιθεσεις με εναν γρηγορο  (Νο9) και με εναν εμπειρο τν Καμπα.

Παλικαρια οι 50 που ηρθαν ωραια οι τζεδες και καλο δρομο να εχουν.

Κριμα που το ματς δν εγινε Τεταρτη για να ερθει περισσοτερος κοσμος .

ΤΟΥ ΜΠΕΙ ΚΟΝΤΙΝΙΟΥΝΤ

Δηλωσεις Χριστοπουλου

Παράθεση
«Νομίζω ότι τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αντίπαλο. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας και μας δυσκόλεψε πολύ. Θέλαμε να γίνει το παιχνίδι σε ένα καλύτερο τερέν. Παρόλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν, έχασαν ευκαιρίες και είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ μέσα στην έδρα μας. Το 2-0 δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση. Σίγουρα όμως έχουμε πάρει το προβάδισμα σ’ αυτή τη σειρά των αγώνων και είμαστε το φαβορί για να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου».

Σε ερώτηση για τον αποκλεισμό του Τζημόπουλου χτες το πρωί από την αποστολή ανέφερε: «Είχε ένα χτύπημα από τον Πλατανιά, το πρωί είχε ενοχλήσεις, έκανε μαγνητική που ήταν καθαρή, αλλά επειδή έχει ένα ιστορικό στο ισχίο τον προφυλάξαμε. Ο Βίλα χτύπησε στο πόδι και στο χέρι στην πινακίδα, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».
Δηλωσεις Τσουκαλα:

Παράθεση
«Δεν ήταν εύκολο. Δουλέψαμε σκληρά και πήραμε ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Από εκεί και πέρα θα πάμε στον επαναληπτικό να πάρουμε τη νίκη. Το αποτέλεσμα μετράει. Από την αρχή μπήκαμε για τη νίκη. Είναι ένα καλό σκορ και θέλουμε να κλείσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό».
Υ.Γ. ερε γλεντια που γινονται στην Καλλιθεα
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Ιαν 2013 22:22 από vagge-lakis-buffon »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 22:24 »
και πιστευω πως αν ηταν εστω και λιγο θα το εδινε
ηδη ετοιμασε τη σφυριχτρα αν το ξαναδειτε
ισως τον απετρεψε ο εποπτης τι να πω...

Τον πέρασε για το Θεοδωρίδη ... οι φανέλες βλέπεις, των Φωστήρων.
Ναι ρε συ pagourenko1966, είδες? ... την έβγαλε απ' το στόμα ο τζες και το κοψε όλο αριστερά! [/quote]


Παράθεση
ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΣΕ ΗΤΤΑ 2-0 ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.
ΠΑΝΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟ 57


ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ

You might also like:

Πάντος :P

Παράθεση

Υπαίθριο :P
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Ιαν 2013 22:42 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 22:39 »
Παράθεση
ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΣΕ ΗΤΤΑ 2-0 ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.
ΠΑΝΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟ 57


ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ

You might also like:




Ας μάθουν γράφουν καλύτερα κ μετά μιλάνε εκεί στον ταύρο.
Θέλανε κ πέναλντι κ θέλουν λέει ο φωστήρας να ''λύση τις διαφορές εκεί''.


''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος gecks

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 590
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Φωστήρας
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 10 Ιαν 2013 22:59 »
Και μόνο του αυτό το "στον Ταύρο η πρόκριση" εμένα με καλύπτει.