Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

4-0
6 (13%)
3-0
5 (10.9%)
2-0
18 (39.1%)
1-0
2 (4.3%)
4-1
2 (4.3%)
3-1
5 (10.9%)
2-1
1 (2.2%)
3-2
0 (0%)
0-0
2 (4.3%)
1-1
1 (2.2%)
2-2
1 (2.2%)
1-2
1 (2.2%)
0-1
0 (0%)
άλλο ?
2 (4.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 46

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 27 Ιαν 2013 13:08

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης  (Αναγνώστηκε 21327 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 645
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #75 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 12:18 »
Ελεος με τα κλαρινα βαλτε καμια ροκια βαλτε το κομματι rnb  που  εγραψε ο πιτσιρικασ και τα σπαει βαλτε το my heart is blue...στην τελικη βαλτε παλι τον υμνο οπως στην αρχη του αγωνα....φαντασια μηδεν!ΕΛΕΟΣ δεν ειναι για το γηπεδο τα κλαρινα....

Locomondo- Goal!
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #76 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 12:36 »
Ο φετινός ΠΑΣ μας έχει κάνει ένα απαιτητικό κοινό, όπως λέει κι ο mike. Κι ας ήταν χτες η πρώτη φορά που βάζουμε πάνω από ένα γκολ εντός έδρας!
Μας έχει δώσει το δικαίωμα να λέμε "μπας και;" για τη 5η θέση, ακόμη κι αν μέσα μας ξέρουμε ότι δε βγαίνουν τα κουκιά λόγω ελλιπέστατου ρόστερ, για το οποίο έβγαλε παράπονο και ο προπονητής στη συνέντευξη τύπου("όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν, εμείς δεν κάναμε μεταγραφές") και καλά έκανε.

Ένα αρνητικό που μπορεί να επισημανθεί είναι το πρώτο τέταρτο του ματς. Η ομάδα μας έχει συνηθίσει εντός έδρας, να κάνει εκρηκτικό πρώτο τέταρτο, με σορεία ευκαιριών! Πρόχειρα θυμάμαι: Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ.
Χτες είχαμε μόνο ένα σουτ του Γεωργίου, πολλά λάθη, χαμένες κατοχές και καθόλου νεύρο.
Και ξέρετε γιατί; Γιατί χτες αφήσαμε την ομάδα να παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων.
Το νεύρο και το τσαμπουκά, οι παίχτες τα έπαιρναν απ' το κόσμο. Χτες ποιος να τα δώσει; Ντροπή μας, ό,τι και να λέμε.

Ηταν καθοστικό το σημείο στο οποίο βάλαμε το γκολ.
Όσο περισσότερο καθυστερούσαμε, τόσο πιο πίσω θα κλείνονταν αυτοί και τόσο πιο πολύ θα φαινόταν η αδυναμία μας να διασπάσουμε κλειστές άμυνες. Ευτυχώς μας "ξύπνησε" λίγο ο Βοσκάκης με τις συστάσεις του για το που πρέπει να μπει η μπάλα, "νευρίασε" κι ο Ντε Βινσέντι, έκανε ένα καλό κόρνερ και γκολ.
Από κει και μετά όλα φαίνονται εύκολα. Είμαστε μέτρ του είδους να δίνουμε 5-10 μέτρα στο αντίπαλο, μετά το 1-0, και να εκμεταλευόμαστε τους κενούς χώρους με εξαιρετική κίνηση χωρίς τη μπάλα. Έτσι κάναμε και μ' ένα γκολ δουλεμένο όσο κανένα άλλο, κλειδώσαμε το ματς.

Απ' τους παίχτες, για μένα ξεχώρισε ο Λίλα με διαφορά απ' το δεύτερο. Ακόμα κι απ' το Ίλιτς με τα 2 γκολ και το Ντε Βινσέντι με τις 2 ασίστ. Ο Αλβανός Γκατούζο ήταν για standing ovation χθες. Για άλλη μια φορά. Με κεκτημένη ταχύτητα απ' το εξαιρετικό του γκολ στο "Ελ Πάσο", μάρκαρε και για τον κακό Τσουκαλά, κάλυπτε τον κάκιστο Μιχαήλ και αποτέλεσε ουκ ολίγες φορές τον έξτρα παίχτη στην επίθεση. Δεν έχω λόγια. Το MVP είναι λίγο. Όπως έχει πει κι ο Χριστόπουλος "μακάρι να ΄χαμε άλλους 10 Λίλα!"...

Όσο για τον Ίλιτς, το χθεσινό είναι χαρακτηριστικό παιχνίδι για να δουν κι οι τυφλοί τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει.
Είναι φανερό ότι δε μπορεί να παίξει στη περιοχή, να ανοίξει χώρους από κει και να διασπάσει η ομάδα τις άμυνες με αυτόν στο "9".
Αντίθετα, είναι εξαιρετικός στις κινήσεις του εκτός περιοχής, να βοηθάει την ομάδα στην ανάπτυξη, ενώ ως φύσει εξτρέμ, βγαίνει πολύ ωραία στη κόντρα και με τη ταχύτητά του αποκτά προβάδισμα.
Η κεφαλιά που έχασε, όχι απλά δε χάνεται, αλλά θέλει πολύ προσπάθεια για να μη τη βάλεις μέσα. Έπρεπε να το βάλει. Ασυγχώρητο. Ούτε τα 2 γκολ δεν τον "ξεπλένουν" γι' αυτό.

Ντε Βινσέντι. Χωρίς να πει κανείς ότι έκανε τρομερό παιχνίδι, κατάφερε να μοιράσει δύο ασίστ και να κλειδώσει το ματς.
Θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που τον έχουμε έστω και για λίγους ακόμα μήνες κοντά μας.
Να 'ναι καλά κι ας λέει στις συνεντεύξεις που θα δίνει σε λίγα χρόνια στο "ΦΩΣ" ότι "μου άρεσε στα Γιάννενα κι έμενα σ' ένα μικρό χωριό, την Ανατολή".

Αν ο Γεωργίου καταφέρει και βάλει περισσότερη ουσία στο παιχνίδι του, τότε θα ολοκληρωθεί σαν ένα καλό εργαλείο.
Σε καμία περίπτωση δεν έχει τα προσόντα να γίνει ηγέτης, όμως είναι ένας ρολίστας που ο κάθε προπονητής Σούπερ-Λιγκ θα 'θελε να 'χει. Χτες προσπάθησε πολύ. Και ήταν καλός.

Αυτοί που δε μ' άρεσαν(με σειρά, απ' το χειρότερο): Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς.

Πολύ κακό παιχνίδι κι απ' τους 4.
Ο Κοροβέσης, μετά το γκολ στο Πλατανιά, δεν έχει σταυρώσει εμφάνιση για εμφάνιση. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα παραμείνει στάσιμος, αλλά όσο συνεχίζει χωρίς να βελτιώνεται, δεν έχει κανένα απολύτως μέλλον.

Ο Τζημόπουλος έχει και μειονεκτήματα(ταχύτητα) έχει και πλεονεκτήματα(εμπειρία) σαν παίχτης, όμως σαν στόπερ δε νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο απ' τον Οικονόμου φέτος. Ειδικά με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή.

Ο Μιχαήλ δικαιούται ένα κακό παιχνίδι. Έχει βοηθήσει τα μέγιστα, σε μια θέση που παίζει χωρίς αντίπαλο! Μακάρι να 'ναι τέτοια τα κακά του παιχνίδια και να μη στοιχίζουν σε βαθμούς.

Ο Τσουκαλάς ήταν αρκετά κακός χθες. Έχω την εντύπωση ότι στο 4-1-4-1 στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου του έλειπαν ανάσες. Δεν είχε καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα να μη βοηθάει ούτε ανασταλτικά, αλλά και επιθετικά να κάνει πολλές άστοχες πάσες. Είναι πολλά τα παιχνίδια κι είναι μόνος του. Στο τέλος έπαιξε και 10άρι. Χωρίς ανάσα.

Πάμε στη Λιβαδειά τώρα, για ένα ματς μέσα στις αγωνιστικές μας δυνατότητες.
Ο Βασιλείου συμπλήρωσε κάρτες προχτές. Ελπίζω να τον δηλώσει μ' εμάς.
Πάμε για τη νίκη, αλλά δε μας χαλάει καθόλου το Χ... Και σ' ένα πιο προχωρημένο σενάριο ισοβαθμιών, ούτε η ήττα με 1-0! ;)

 :mono:
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #77 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 14:18 »
Πολύ καλή η ομάδα μας χτες. Πρώτη φορά φέτος βάζουμε εντός 2 γκολ (σε πρωτάθλημα, είχαμε το 2-0 στο κύπελλο με Φωστήρα) και αυτό είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια.
Δυστυχώς το γήπεδο είναι ανασταλτικός παράγοντας για την ομάδα μας και τον τρόπο που αγωνίζεται φέτος. Όλοι είδαμε την κούραση του Ντεβισέντι. αλλά και του Λίλα μετά τη λήξη. Και το δυστύχημα είναι ότι και καθημερινά τα γήπεδα των προπονήσεων είναι στο ίδιο χάλι και οι παίκτες μας καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια (άρα και κούραση) σε σχέση με τους αντιπάλους στη S.L.
Θα διαφωνήσω με κάποιους στην κριτική για Τσουκαλά. Εμένα χτες μου άρεσε, ενώ δεν τρελάθηκα τόσο με τον Γεωργίου. Θα συμφωνήσω για Μιχαήλ, αλλά ΟΚ έχει δικαίωμα να κάνει κι αυτός ένα μέτριο ματς.
Όσον αφορά τη Βέροια, η 3η χειρότερη ομάδα που είδαμε μαζί με Ξάνθη και βάζελο!! Σαφώς χειρότερη από Σέρρες και Φωστήρα, ας όψεται ο κόραξ και το κακό μας β ημίχρονο στο ματς του Α γύρου που τζάμπα χάσαμε.
Αλλά και χτες ο κόρακας-τσομπάνης βοσκός ή κάπως έτσι δεν ήταν και καλύτερος. Για παντελώς άσχετο τον κόβω, παρά για  ..... ματιασμένο. Πέραν της φάσης με την μπάλα πάνω του που σφύριξε χέρι, πέραν της 2ης κίτρινης στο 23 σε φάουλ στον Πάντο, μπροστά στον βοηθό μάλιστα, υπάχει μια φάση στο β ημίχρονο, που τρακάρουν 2 παίκτες μεταξύ τους και ένας της Βέροιας τη βγάζει πλάγιο για να μπουν μέσα οι γιατροί. Ε όταν το ματς ξαναρχίζει η Βέροια χτυπά το πλάγιο και ο γιδοβοσκός δεν παίρνει χαμπάρι του τι γίνεται.
Για μένα το ματς της Δευτέρας, διαιτητικά, είναι όλα τα λεφτά. Εκεί θα διαφανούν "προθέσεις", "στόχοι" Κομποτοομάδας κλπ κλπ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #78 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 14:50 »
Στους παραπάνω...νομίζω χρειάζονται και τα κλαρίνα στο γήπεδο.Κρατάμε και λίγο παράδοση..Δεν θα ντραπούμε για αυτά.ΠΑΣ κλαρίνο τσίπουρο.Σαφώς δεν λέω όχι στα υπόλοιπα τραγούδια.Εμένα μου την δίνουν οι ίδιες και οι ίδιες διαφημίσεις. :P Τουλάχιστον φτιάξτε μια έξυπνη...

Αποσυνδεδεμένος GreGPAS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 111
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #79 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 15:09 »
Στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Φωστήρα στην Καλλιθέα, στο ημίχρονο ακούστηκαν: Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε - Βασίλης Καράς - Παντελής Παντελίδης, Δεν ταιριάζετε - Παντελής Παντελίδης και κάτι απο Μαζωνάκη που δεν θυμάμαι. Ε λοιπόν ξέρετε τι χορό ρίξαμε στην κερκίδα κάτω απο την βροχή; μεγάλα hit όλα!

Κάτι άλλο που για πρώτη φορά στην ζωη μου είδα σε αγώνα ποδοσφαίρου... Επανάληψη της σέντρας του β' ημιχρόνου... γιατί η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή και γύρισε κατ ευθείαν πίσω. Κάτσε να δεις ποια ομάδα ήταν στη σέντρα; ααα ο ΠΑΣ, τυχαίο;

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #80 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 15:17 »
Ελεος με τα κλαρινα βαλτε καμια ροκια βαλτε το κομματι rnb  που  εγραψε ο πιτσιρικασ και τα σπαει βαλτε το my heart is blue...στην τελικη βαλτε παλι τον υμνο οπως στην αρχη του αγωνα....φαντασια μηδεν!ΕΛΕΟΣ δεν ειναι για το γηπεδο τα κλαρινα....

Locomondo- Goal!

αυτο το κομματι το οποιο ειναι και γαμω,παιζει στο περιστερι σε καθε γκολ.
οτι ειμαστε γενικα πισω σε φαντασια και σε εξελιξεις σε τετοια μικροθεματα ειναι δεδομενο.
εδω ο λακης ο στεργιου αναφωνει το ονομα του παιχτη που εβαλε το γκολ μολις φετος.....ασε που στο τελος αφου εχει φωναξει η κερκιδα το επιθετο λεει και ''ευχαριστω''   :P
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #81 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 15:35 »
Στο ρελαντι πραγματικα η ομαδα χθες, χρειαζομασταν μια χαλαρη νικη...
 Για το γηπεδο τι να λεμε, τα ξερουμε ολοι... Το μεγαλυτερο μας εμποδιο αυτο ειναι, ειδικα φετος με την μπαλα που παιζει η ομαδα.
Συμφωνω κι εγω για Τζημοπουλο και Μιχαηλ, χθες δεν ηταν τοσο καλοι, αλλα οπως ειπε και ο Pasaris, μακαρι να ναι ετσι, το ασχημο τους παιχνιδι. Οπως και ο Κοροβεσης, δεν πολυτραβηξε χθες.
Λιλα... τι να λεμε, εξελισεται σε αναντικαταστατη μοναδα!!!

Υ.Γ. Αυτος ο Περεζ της Βεροιας, πολυ μου αρεσε. Σ ολο το γηπεδο ηταν. Καλο παιχτακι....

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #82 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 16:30 »
Το no guts no glory ελεγα...ενας νεαρος ΠΑΣΟΛΕΣ εγραψε αυτην την κομματαρα, και αντι στα μεγαφωνα να το παιζουν στα τερματα βαζουν οτι αλλη μαλακια θελεις εκτος απο αυτο...
 :(

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #83 στις: Δευ 28 Ιαν 2013 16:32 »
Κουβεντα σχετικα με την μουσικη γηπεδου.


Υπαρχει σχετικο τοπικ.

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2164.msg69688;topicseen#msg69688
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #84 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 09:23 »
Εγω διαφωνω με τον Γεωργιου που μεν εχει παθος , καλη μικρη πασα γρηγορα αντανακλαστικα αλλα  και στις κρισιμες επιλογες στο τελος σε πασες η σουτ χανει τα αυγα και τα καλαθια , συνεχεια αστοχες επιλογες

οσο για τον Κοροβεση θελει δουλεια ακομα εχει καλα χαρακτηριστικα και αυτος πολυ ειδικα στις πασες του

Ο Ντε Βινσεντι ειναι αυτος που μπορει να κανει την διαφορα ως τωρα οποιος εχει παιξει μπαλα το διακρινει αμεσως και η αποδοση του ειναι βαρομετρο ειδικα οι πασες του οταν ειναι καλες και σωστες
 οπως και ο Ιλιτς που μας εχει στερησει πολλους βαθμους οπως χθες μας τους κερδισε

Οι κεντρικοι μας ηταν σε γενικες γραμμες  καλοι και ο Τζημοπουλος Τσουκαλας και φυσικα ο κορυφαιος ο Λιλα.

Ο Παντος παιδια ειναι η ψυχη η εμπειρια της ομαδας ειδικα στα νεα παιδια της αμυνας δεν ξερετε ποσο σημαντικο ειναι για μια ομαδα

κριμα για την ομαδα οσο αφορα τον αθλιο αγωνιστικο χωρο , αξιζει αυτη ομαδα σε καλυτερο γηπεδο και γεματο , παιζει καλο ποδοσφαιρο και πανω απο ολα στρωτο

Αποσυνδεδεμένος baggelhs o bageremenos

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 90
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #85 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 12:33 »
Επειδη η καλυτερη και μεστη κριτικη που πιανει τοπο πρεπει να γινεται μονο στις νικες(κατα την γνωμη μου)8α αναφερω 2-3 πραγματα που μου αρεσαν η δεν μου αρεσαν....
Δεν μου αρεσε ο μιχαηλ αριστερα...(8ελω να πιστευω και ελπιζω να ειναι απλα κακη παρνθεση)
δεν μου αρεσαν για ενα ακομα παιχνιδι τα πολλα λαθη....
δεν μου αρεσε επισης μικρη προελευση κοσμου....
Αντιθετα μου αρεσε πολυ το οικογενειακο κλιμα και το δεσιμο που υπαρχει στην ομαδα...
ο Κολοβετσιος  πολυ σταθερος πισω...ο τσουκαλας ανεβαινει.....οσο για γεωργιου-κοροβεση ειναι μηχανακια...δουλεια δεν ειναι μονο το γκολ σε εναν αγωνα....ειναι και αλλα..αν ειχαν και το γκολ απλα δεν θα ηταν στον ΠΑΣ...οσο για τον ιλιτς ειναι απο τους καλυτερους και ποιοτικοτερους ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥΣ επι8ετικους αυτη την στιγμη στην ΕΛΛΑΔΑ...δυστυχως για μας δεν παιζουμε με 2 φορ για να το καταλαβουμε.....
για αγωνιστικο χωρο και κορακι δεν λεω κατι γιατι καταντησε κανονας και οχι εξερεση

υγ ο δευτερος γυρος 8α ειναι πολυ πιο δυσκολος απο τον πρωτο

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #86 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 13:40 »
Οπως ειπε κι ο φιλος απο πανω, αν ο Γεωργιου ειχε και το γκολ το ευκολο, μαλλον δε θα παιζε σε μας...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 29 Ιαν 2013 14:21 από VAMOS PAS »

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #87 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 17:47 »
πάντως τώρα που διαβάζω για στρωτό ποδόσφαιρο και το ξανασκέφτομαι...

εάν είχαμε ένα φόρ τύπου Πετρόπουλου, Τοτσέ, Ολαιτάν, για παράδειγμα ή κάτι τέιοιο τέλος πάντων... όλο και κάποιο γέμισμα θα μας ξέφευγε!

αλλά τώρα με αυτούς που έχουμε ποιος να πηδήξει για κεφαλία????


οπότε τη μπάλα κάτω στρωτά όμορφα κι ωραία!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)



παρόλα ταύτα θα το θελα το φορ μου...τα ακούς ΧΒ?????


 :mono: :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #88 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 18:00 »
Εχεις δικιο φιλε pas giannis, ενα φορ για εναλλακτικη λυση, επρεπε να υπαρχει.
 Αλλωστε οπως ειχε πει και ο μεγαλος Σπαλετι της Ελλαδας, που ειχαμε την τιμη να περασει απ την ομαδα μας, ο Γιωργος Χατζαρας, η νικη ειναι μια κουβερτα που τα σκεπαζει ολα!!! Φανταστειτε να κανουμε δυο-τρια "τσαφ". Θυμαστε τι λεγαν αρκετοι στην αρχη???
Μην ξεχναμε, οτι η μεχρι τωρα πορεια της ομαδας, ειναι ενα μικρο θαυμα, με το βαθος του ροστερ που υπαρχει, Η... που δεν υπαρχει καλυτερα.
 Η μονη περιπτωση να κουβεντιαζουμε λαθος, ειναι οτι δεν εχουμε δει τον Γιακο βασικο σε παιχνιδι πρωταθληματος, μηπως μπορουσε αυτος να σηκωσει το "βαρος" της θεσης...

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 645
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #89 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 19:57 »
Διαφωνώ με τη στενή έννοια της ύπαρξης ενός σεντερ-φορ.

Ο τρόπος που παίζει η ομάδα δείχνει ότι αυτό που της λείπει είναι ο παίκτης με ευκολία στο σκοράρισμα, αφού φάσεις γίνονται αλλά χάνονται (τράνο παράδειγμα η κεφαλία του Ίλιτς-παλιότερα τετ-α-τετ του Γεωργίου κ.α.).

Όπως επίσης και η έλλειψη ψυχραιμίας (ή ικανότητας) στην τελική πάσα, αφού πολλές φορές έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταλήγει η μπάλα στον παίκτη που βρίσκεται στην καλύτερη θέση.
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #90 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 20:10 »
Εκεί μπροστά έχεις πλούσιο ταλέντο αλλά μικρή εμπειρία. Δουλεύεις την ομάδα απ' την άμυνα προς τα μπροστά. Πέντε φράγκα θέλει και καλές συνθήκες για να γουστάρει ο άλλος να είναι εδώ. Ομαδάρα θα έφτιαχνες σε 1-2 σεζόν... 

Τώρα πληρώνεις το μικρό ροστερ και την έλλειψη εμπειρίας.

Μην αφήνεις συμβόλαια να λήγουν. 7-8 είναι όλα κι όλα, πρόσεχέ τα κι άσε τον άνθρωπο να χτίσει. Θα φέρει κι άλλους.   


 :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #91 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 20:20 »
Παρ ' όοολα αυτά τα ωραία , συμβαίνει το τραγικό γεγονός  η προσέλευση του κόσμου να μειώνεται όσο η Ομάδα ...ανεβαίνει ! Φτάσαμε στα 2000 μέσο όρο (!!!) , κάτι που δείχνει ότι η πόλη έχει γυρίσει τελέιως πια την πλάτη στην Ομάδα ...Τι έγινε ρε πούστη ? Που είναι η αγάπη για τον ΠΑΣ ? Μας ''τελείωσε '' ??? Χάθηκε στην δίνη της κρίσης και των πραγματικών καθημερινών προβλημάτων της επιβίωσης ? Μεγάλη θλίψη ρε σύντροφοι ...
Τουλάχιστον άραγε οι υπόλοιποι 8000 ( για μένα οι 10000 όρθιοι στο 0-3 με την Καλαμάτα είναι το benchmark της νεότερης ιστορίας μας ) είναι στα καφέ και στο σπίτι και βλέπουν τα ματς ή κάνουν κάτι άλλο ? Θα ήθελα να τους ρωτήσω έναν-έναν ρε γαμώτο ...ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ !!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #92 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 20:39 »
Παντου ετσι ειναι ρε παιδια.....


Στο Καραισκακη που πηγα,το γηπεδο ηταν μισοαδειο,που υποτειθεται πως οι Ολυμπιακοι εκπροσωπουν πλυθυσμιακα πανω κατω την μιση Ελλαδα,στον βαζελο και στην ΑΕΚ ακουμπανε δεν ακουμπανε τα  4 χιλιαρικα,στον Παοκ και στον Αρη που κλασικα τοσες κ τοσες χρονιες τα εβλεπες sold out φετος βαραγαν μυγες  ακομα κ στο παιχνιδι ΠΑΟΚ -Γαυρος πουλουσαν ανημερα εισητηρια!!!!

Εδω ο καθενας μας δυστυχως υπολογιζει μεχρι κ την τελυταια δεκαρα πλεον ετσι οπως μας εχουν κανει!!!!Δυσκολοι καιροι μαγκες.....

Η λυση μονο ειναι το χαμηλωμα του εισητηριου απο πλευρας διοηκησης,κ η αλληλεγγυη μεταξυ Πασολεδων βοηθωντας ο ενας τον αλλο....


Εδω η παρεα μου οταν πηγαινουμε εκτος εδρας,μια τα εξοδα τα βαζει ο ενας,μια ο αλλος και βολευομαστε,δεν γινεται αλλιως το θεμα :(
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #93 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 21:02 »
Φίλε ayuto1966 , συμφωνώ και είμαι απο τους πρώτους που είχα πει ότι η εξαθλίωση ισοπέδωσε τα πάντα , όνειρα , ινδάλματα , ''Θεούς '' και ''Ημίθεους '' , ακόμη και τον καθημερινό χαβαλέ ... Ακόμη όμως στ'αλήθεια δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι π.χ. τα 6 ευρώ ( 10 το εισητήριο στην ''παλιά''  μείον τα 4 που είναι στο καφέ , αν και μετά ίσως πάρεις και κάτι άλλο... ) είναι αυτό που έχει απομακρύνει τον κόσμο . Αυτό είναι  ??? Δεν ξέρω σύντροφε ... Πάντως 1500 άτομα με την Ομάδα στην 6η θέση ( που όσοι είναι κάτω των 38-40 δεν έχουν ξαναδεί ποτέ ) προκαλεί ΄πόνο ! Πολύ ΠΟΝΟ !
Και ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ( ρητορικά ) . Άραγε ... βλέπουν το ματς ??????????????????????????????????

Αποσυνδεδεμένος Blue_Nec_777

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 110
  • pas7peiraiasfans reee
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #94 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 22:55 »
Παντου ετσι ειναι ρε παιδια.....


Στο Καραισκακη που πηγα,το γηπεδο ηταν μισοαδειο,που υποτειθεται πως οι Ολυμπιακοι εκπροσωπουν πλυθυσμιακα πανω κατω την μιση Ελλαδα,στον βαζελο και στην ΑΕΚ ακουμπανε δεν ακουμπανε τα  4 χιλιαρικα,στον Παοκ και στον Αρη που κλασικα τοσες κ τοσες χρονιες τα εβλεπες sold out φετος βαραγαν μυγες  ακομα κ στο παιχνιδι ΠΑΟΚ -Γαυρος πουλουσαν ανημερα εισητηρια!!!!

Εδω ο καθενας μας δυστυχως υπολογιζει μεχρι κ την τελυταια δεκαρα πλεον ετσι οπως μας εχουν κανει!!!!Δυσκολοι καιροι μαγκες.....

Η λυση μονο ειναι το χαμηλωμα του εισητηριου απο πλευρας διοηκησης,κ η αλληλεγγυη μεταξυ Πασολεδων βοηθωντας ο ενας τον αλλο....


Εδω η παρεα μου οταν πηγαινουμε εκτος εδρας,μια τα εξοδα τα βαζει ο ενας,μια ο αλλος και βολευομαστε,δεν γινεται αλλιως το θεμα :(

καταρχας μην συγκρινεις τα γηπεδα της τουμπας και του αρη με το δικο μας σε σχεση με τον κοσμο που εχουν γιατι εκεινα χωρανε 20 και 30 χιλιαδες ενω εμας με δυσκολια 10.  να το παιρνεις με ποσοστα, ειμαστε στην χειροτερη  θεση στα εισιτηρια μεσα στα τελευταια δωδεκα χρονια...που παρεπιπτοντως εχουν γ και β εθνικη και σκαμπανεβασματα.
ο γαυρος που ειδες στο καραϊσκακη με εμας ειχε την δευτερη μεγαλυτερη προσελευση, ναι το παραδεχομαι δεν ειναι αυτο που εχουμε συνηθισει απο τον γαυρο, τον αρη και τον μπαοκ (για την αεκ δεν το συζητω, στα χαλια που ειναι μια χαρα ειναι αυτος ο κοσμος, ειχε 5-6 χρονια να μαζεψει τοσο) αλλα παντου τα εισητηρια τους ειναι 15+ευρω, ενω σε εμας ειναι ποτε 10, ποτε 15. αλλο ειναι το θεμα ομως και ειναι γνωστο, ειδικα ο κοσμος της αθηνας εχει ξενερωσει πολυ και δεν εχει να κανει με την πορεια της ομαδας!!! περιμενες να ερθει το 2012-13 και να διεκδικεις θεση για πλει-οφ ενω παιζεις στο Καραϊσκακη και να μην γινεται μεσα κολαση απο ΠΑΣολεδες??

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #95 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 23:28 »
Φιλε μου blue-nec μιας και εισαι μικρος αλλα απο τους παλιους του foroum,η Θεσσαλονικη εχει πλυθησμο 1 εκατομμυριο κ βαλε,αρα ειναι λογικο να εχουν σταδια οπως λες των 15 χιλιαδων,με λιγα λογια η προσελευση των 7,8 χιλλιαδων κρινεται απροσδοκητα μικρη για τα δεδομενα και την δυναμικη των ομαδων τους!!!!αμα μπεις σε site η μα ρωτησεις κανενενα Αρειανο η Παοκτζη normal  θα δεις οτι και οι ιδιοι απορουν με την τοση λιγη προσελευση που εχουν.....

Τωρα για Αθηνα που λες ειναι πολλα κ συνθετα τα θεματα μιας και θα συμφωνησω με αυτα που γραφεις,αλλα δεν ειναι της παρουσης καταστασης!!!H Αθηνα για τον ΠΑΣ παντως ειναι ενα κοιμωμενος γιγαντας  απλως λειπει η οργανωση,μακαρι να κανουν κινησεις οι καινουργιοι ωστε να συσπειρωσουν κοσμο...


Οσο για Καραισκακη το περιμενα,,,,,Να σου πω και εγω την αληθεια ξενερωσα!!!αλλα σχετικα με περσι υπηρχαν δικαιολογιες πολλες...Μονο και μονο αμα παρατηρησες οτι απο Γιαννενα ηρθαν λιγοι μπορεις να καταλαβεις οτι πλεον το χρημα παιζει πρωτεουοντα ρολο στην προσελευση....Να σκεφτεις οτι εγω το αποφασισα την τελευταια στιγμη για Καραισκακη που υποτειθεται ειμαι μια ωρα δρομο.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 29 Ιαν 2013 23:35 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #96 στις: Τετ 30 Ιαν 2013 01:24 »
όσο σκέφτομαι τη δεκαετία 80 που τρέχαμε να εξασφαλίσουμε εισιτήριο (50 δρχ στην 7 οπαδικό)!!!

Πέμπτη βράδυ κατεβαίναμε από την πλατεία με το μαγικό χαρτάκι στην τσέπη και είμασταν σίγουροι ότι θα είμαστε μέσα...

εάν έκανες το λάθος και δεν εξασφάλιζες το χαρτάκι...κλαιγόσουν για ένα έξω από το εκδοτήριο βάλε και μένα μέσα ...θα πληρώσω...

ε ρε χρόνια... :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος SAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 340
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #97 στις: Τετ 30 Ιαν 2013 09:04 »
μην το ψαχνετε,εχουμε γινει καναπεδακηδες,
φταιει κα η νοβα
πατε στοιχημα πως αν ημασταν β-γ εθνικη σε ματσ ντερμι για ανοδο θα ειχαμε τουλαχιστον 5000
πρεπει να αλλαξουν οι υπηρεσιες που σου προσφερει η ΠΑΕ οταν πας γηπεδο,να κανει το προιον πιο αποδοτικο...... :mono: :mono: :mono:
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #98 στις: Τετ 30 Ιαν 2013 09:58 »
Σε κάθε περίπτωση είναι ασύμβατο να έχεις 1200 εισιτήρια κ να έχεις απαίτηση Ευρώπες κ κύπελλα.
Κ το λέω εγώ που σε κάθε ποστ (από την ημέρα που χάσαμε την αδειοδότηση) τα ρίχνω στον χβ που δεν έπραξε τα αυτονόητα.
Όμως για να είναι αντικειμενική η κριτική πρέπει να υπάρξει κ αυτοκριτική...αλλιώς μπορεί να θεωρηθεί ότι οι σκοποί σου είναι σκοτεινοί.
Πραγματικά οι χιλιάδες αιτιάσεις που υπάρχουν για να μην πατήσεις γήπεδο εξαφανίζονται όταν οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές.
Έτσι λοιπόν όπως λάθος είναι ο χβ λάθος είμαστε κ εμείς.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα- μπακαλης
« Απάντηση #99 στις: Τετ 30 Ιαν 2013 10:56 »
πρεπει να αλλαξουν οι υπηρεσιες που σου προσφερει η ΠΑΕ οταν πας γηπεδο,να κανει το προιον πιο αποδοτικο...... :mono: :mono: :mono:

Μην τα γράφετε αυτά ρε παιδιά, θα θυμώσει ο ΑΠΕΙΡΟΣ και θα αρχίζει να κράζει πάλι, όπως έκανε πέρσι με μένα, μετά το ματς με τον Εργοτέλη.