Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
17 (37.8%)
1-0
10 (22.2%)
2-1
2 (4.4%)
0-0
6 (13.3%)
1-1
2 (4.4%)
2-2
1 (2.2%)
0-2
3 (6.7%)
0-1
2 (4.4%)
1-2
0 (0%)
άλλο ?
2 (4.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 45

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 27 Φεβ 2013 10:05

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 78629 φορές)

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου
« Απάντηση #200 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 00:29 »
γιατι γαμω τον &*&^&^% μου..να βριζω εγω για καποιον που κανει το διαιτητη;
απορω γ&^ την που&^% μου πως γινονται γαυροι, βαζελοι, χανουμια γιαννιωτες,δεν τα βλεπουν; αισθανονται περηφανοι;
απορω πως πανε παικτες ειδικα ελληνες σε αυτη την σκατοομαδα μονο το χρημα τους νοιαζει; (βασικα σε αυτα τα 2 ξερω την απαντηση αλλα δννν γινεταιιι γαμωω)
γ*&ω και το συναφη των δημοσιογραφισκων που οι μισοι τις τρωνε και δν μιλανε και οι αλλοι μισοι ειναι καφροι και πουλανε οπαδιλικι
μερικοι κανετε σαν τους βαζελους που θελανε να κερδισουμε για να χαρουν ενω αν χαναμε ειμαστε παραρτημα
και οσοι λενε οτι ολοι ειδαν τα σημερινα οργια..ε λοιπον κανεις δεν τα ειδε μονο εμεις αυριο εμεις θα ειμαστε μεσα στα νευρα κανεις αλλος..οπως δεν αλλαξε τπτ σε ολα τα προηγουμενα δν θα αλλαξει και απο αυριο

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ SOLO PAS

:pas: :pas: :pas: :pas:

ΥΓ.οσο για εμας να δουμε την κυριακη ποσο κοσμο θα εχει και ποσοι πηγαν για να δουνε τον γαυρο...και αυτο με τον κοσμο ρε μαγκες ειναι πικρα..γτ ακομα και τα μυαλα που καναν ονειρα για τελικους..ελεγα ωραια αντε και πηγα..ο κοσμος που θα κατεβει ομως θα ειναι αυτος που ονειρευτικα εγω; ΟΧΙ..θα μου πειτε τι σκεφτεσαι ρε ανθρωπε..ε ομως ετσι ειναι θα ηταν μια στεναχωρια

ΥΓ.1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 02:57 από Achilleas »

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #201 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 00:31 »
Παράθεση
Όποιοι και να παίξουν, πρέπει να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν το 1% των πιθανοτήτων πρόκρισης που μας αναλογεί, κόντρα σε μία απ' τις μεγαλύτερες αιτίες απομάκρυνσης του κόσμου απ' τα γήπεδα και απαξίωσης του προϊόντος "ποδόσφαιρο" στην Ελλάδα. Τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη.

Αυτά έγραψα πριν το ματς.
Μετά απ' αυτό που είδαμε:

1) Δε νοείται να πιστεύει κάποιος μετά απ' αυτή την εμφάνιση ότι είμαστε παράρτημα ή ότι η ομάδα δεν το χτύπησε.

2) Δε νοείται να πιστεύει κάποιος ότι αν έπαιζαν οι βασικοί, θα κερδίζαμε. Ή δε θα χάναμε.

Παίχτες που δεν έχουν ανάσες, όπως οι Τσουκαλάς, Ίλιτς και Κοροβέσης, μόνο κακή εμφάνιση μπορούσαν να κάνουν, καθώς όσο περισσότερο παίζουν, τόσο περισσότερο "καίγονται".
Έχετε απαιτήσεις απ' τον Πάντο να παίζει Τετάρτη-Κυριακή;
Αν έπαιζαν τα άλλα 2 μας στόπερ, Οικονόμου και Κολοβέτσιος, σε τι θα βοηθούσε, εφόσον η άμυνά μας τα πήγε καλά;
Ο Ντε Βινσέντι έπρεπε να παίξει από ένα ημίχρονο με τον Κεϊτά, γιατί τη Κυριακή έχουμε τελικό, αν δεν το ξεχάσατε.

Ή μήπως φταίει το ότι ήταν εκτός 18άδας ο Κωστάκης ο Παππάς κι ο Γιάκος;

Στη θεωρία και στην επιδερμική ανάλυση, είστε καλοί.
Οι περισσότεροι δεν έχετε ιδέα από διαχείριση έμψυχου δυναμικού. Μην εκτίθεστε τουλάχιστον, πάνω στα νεύρα σας.

Τη Κυριακή έφταιγε ο Χριστόπουλος που δεν έβγαζε το Κοροβέση.
Σήμερα φταίει επειδή δεν τον έβαλε.

Αυτοί είμαστε.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος taseuropas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 00:41 »
Θελετε την αποψη μου?
καλα εκανε και εβαλε τα δευτερα.
εγω το ελεγα αυτο εδω και 2 βδομαδες.
η ομαδα ειχε μπουκωσει.
ο τελικος ειναι με την Τριπολη.

σιγα μη σε αφηνε ο ΤοΠΟΥΣΤΗΣ  και ο καθε ΠΟΥΣΤΗΣ να προκριθεις
Στα αρχιδια μας το αποτελεσμα..
ΠΑΣ εισαι...
και θα γινεις και PAS αμα λαχει...

εγω παντως θα αφηνα τον ΠΑΣ να κερδισει κι ας ειμαι...

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 00:43 »
Ακόμη 2-3 επιγραμματικά , διότι πριν μιλήσω καθαρά ποδοσφαιρικά θέλω πρωτα να καθησει μέσα μου το παιχνίδι λίγο περισσότερο . Λοιπόν ...
1. ΔΕΝ είμαι σίγουρος ακόμη εάν μου άρεσε η σημερινή 11αδα ...ΙΣΩΣ άγγιξε τα όρια της υπερβολής , ίσως και όχι .Το λέω έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χριστοπουλο.
2. Η εικόνα όμως οσων έπαιξαν ήταν εξαιρετική , το πάθος απίστευτο , η προσπάθεια στο 110% , και γενικά ο καθένας έκανε και ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο αυτά που μπορεί . Και αξια αναφοράς η αντίδραση των παικτών απέναντι στις αποφάσεις αυτού του πιθηκου , παρά το νεαρό της ηλικίας τους ! Φαίνεται ότι έχει γίνει δουλειά ΚΑΙ σε αυτό .
3. Θεωρώ υπερβολικους και αστοχους τους αφορισμούς , τα αναθέματα και τα συμπεράσματα περί παραρτήματος απο κάποιους φίλους παραπάνω . Ισως να είναι απο τον εκνευρισμό η τις προσδοκίες τους για κάτι καλύτερο απόψε ... Κατα την γνώμη μου είναι απολύτως σε λάθος δρόμο .
4. Ωστόσο ΝΑΙ , εάν πχ το έκανε ο ΟΦΗ η ο Αρης σε αντιστοιχο ματς με τον Ολυμπιακό , ίσως το χλευαζαμε κι εμείς ! Πριν το σφύριγμα της έναρξης όμως ...
5. ΝΑΙ , έπειτα απο τέτοια διαιτησία , και με ένα γήπεδο να βράζει , μάλλον θα περίμενα έστω μια νύξη απο τον Χριστοπουλο στην συνέντευξη .Εστω , έναν μικρό προβληματισμό η ευγενη ερωτηματικά για κάποιες φάσεις . ΝΑΙ σε αλλα ήθη , αλλα ΙΣΩΣ ΟΧΙ  και τόσο κόντρα στο κοινό αίσθημα , πόσο μάλλον όταν αυτό είναι προϊόν γεγονότων .
6. ΟΧΙ ! ΔΕΝ θέλω την συμπάθεια και υποστήριξη του Κου Καραπαπα ! ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ,όσο και η  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ του ανδρεικελου !

Πολυ το τράβηξα πάλι ...

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 00:45 »
Παικτες, φίλαθλοι, διοίκηση και λοιποί κωλόγαυροι υποστηρικτές του διορισμένου πρωταθλητή,

Σας εύχομαι ολόψυχα να κατακτήσετε και το κύπελλο προσφέροντας νέες συγκινήσεις στη φίλαθλη Ελλάδα.

Και να πάτε να γαμηθείτε.

Εγώ γελοίος και ξεβράκωτος "μεγάλος" και "πρωταθλητής" δε θέλω να καταντήσω

Από τις ΜΕΓΑΛΕΣ, λοιπόν, ΜΟΝΟ ΠΑΣ :mono:
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 00:46 »
Θυμάμαι κάποτε είχαμε τον Λιβαθινό προπονητή και σε ένα αντίστοιχο παιχνίδι με τον βάζελο αυτή τη φορά, είχε πει ο τότε προπονητής μας ότι τέτοιου είδους παιχνίδια δεν τα χτυπάμε και είναι απλά μία καλή εμπειρία για τους παίκτες...την επόμενη μέρα είχε φύγει από την ομάδα για αυτή του την δήλωση...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 00:47 »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 00:55 »
Εγω το κλεινω εδω γιατι δε θα συμφωνησουμε
απλα να θυμισω οτι το θεμα με την επιβαρυνση των παικτων δεν ειναι
καινουργιο...κ η προσπαθεια που κανει ο κοουτς για ανασες στους βασικους ειναι γνωστη
πριν το ματς με γαυρο
Στο περιστερι ξεχασατε πως κατεβηκε η ομαδα?
Με ποσους βασικους στον παγκο?

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 00:57 »
Επειδη οπως ειπα και πριν κατι για την ενδεκαδα που κατεβασαμε , οτι δεν ηταν σωστο και μετα ειδα πολλους απο εσας να λενε οτι καλα εκανε γιατι ετσι κι αλλιως θα κερδιζε ο ολυμπιακος , σκεφτομαι οτι το 2007 που εγινε το αντιθετο , εμεις παιξαμε κανονικα και ο ολυμπιακος ηρθε εδω με τα δευτερα νικησαμε και προκριθηκαμε και κανεις δε μας το στερησε .Πηγαμε στη Λαρισα μια μεγαλειωδη εκδρομη και αποκλειστηκαμε δικαια .Αρα δεν ενδιεφερε τη διοικηση στην παρουσα φαση και για τους δικους της λογους να διεκδικησει της οποιες ελπιδες μας για  προκριση στην επομενη φαση κυπελλου .

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:00 »
O Κοβης τα χε πει αυτα gypas με τους ζελεδες το 2000, 0-4 εδω μεσα...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:03 »

Μάλλον δεν ξέρει καλά τον ΠΑΣ και την ιστορία του.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:05 »
Ο προπονητής σήμερα κέρδισε 3-4 νέους παίκτες για την ομάδα μας. Τους έβαλε σε παιχνίδι φωτιά για να μάθουν να παίζουν με τη φωτιά. Και δε μάσησαν ούτε από βεντέτες ούτε από διαιτητές. Ακόμα και στους τσαμπουκάδες χωνόταν με τα χίλια. Μεγάλη υπόθεση να ξέρεις οτι ο πλήρης γαύρος δεν μπορεί να σε κερδίσει ακόμη κι αν τις περισσότερες φορές δεν είσαι ούτε καν δεκαοκτάδα. Σήμερα μεγάλωσε το ρόστερ της ομάδας.
Ο Χριστόπουλος σήμερα πήγε για το μηδέν στην άμυνα και θα το έπερνε αν δεν υπήρχε αυτό το μου/πανο ο τοπούζης. Κατέβασε την ενδεκάδα του κυπέλλου(σε όλους τους αγώνες κυπέλλου κάτι τέτοιο κατέβαζε), και του βγήκε. Ένα γκολάκι είναι ο επαναληπτικός, καθώς οι γαύροι θα κατέβουν χαλαροί, δεν θεωρώ οτι χάθηκε τίποτα...με νορμάλ διαιτησία μιλάμε.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:08 »
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΝΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ.

Πανηπειρωτικός Αθλητικός
Σύλλογος Γιάννινα 1966..........Γήπεδο   Δημοτικό Στάδιο "Oι Ζωσιμάδες",
Ιωάννινα,
(χωρητικότητα: 7.652 θέσεις)..Πρωτάθλημα..''Albanian Superliga''. ;)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:10 »
Ηταν ένα κλασικό παιχνίδι Ολυμπιακου και σημερα...
πιστευω ακράδαντα εδω και καιρο πως ο Ολυμπιακός εχει την χειρότερη ομάδα
που ειχε τα τελευταία 15 χρονια.
Σαφώς δεν δικαιούται να εχει μια μόνο ήττα στο πρωτάθλημα και ο λογος που συμβαίνει αυτό το ειδαμε σημερα απο πρωτο χερι με αυτές τις περίεργες διαιτησίες που σε κανουν να θελεις να σκοτώσεις άνθρωπο.

Οπως εγραψα και νωρις το απογευμα, ημουν σιγουρος πως όποιος και να αγωνιζονταν
θα το παλευε. η ομαδα εχει συνοχή και αυτό βοηθαει οποιονδηποτε παιχτη να μπει πιο γρηγορα στο κλήμα.

Πιστευα και συνεχιζω να πιστευω πως η καταληψη της 5ης θεσης, ειναι πιο ρεαλιστικη απο (τουλάχιστον) τελικο κυπελλου.
Θεωρω πως σωστά πιστευει το ίδιο και ο προπονητής.
τωρα το εαν επρεπε να κανει 4-5 ή 7 αλλαγες στην βασικη, το αφηνω στην δικη του ευχερια.δουλεια του ειναι αλλωστε.
Ως κατευθυνση πάντως συμφωνω..

Οπως εγραψα και το απογευμα, δεν απλωνονται ετσι η πετσέτες
και νομιζω πως ουτε καν πληθηκε η μπουγάδα.

Οι παιχτες με την μικρότερη συμμετοχη του ΠΑΣ, ήταν καλυτεροι απο τους βασικούς
του Ολυμπιακου και θα μπορουσαν να τον κερδίσουν.

Νταξει, τι αλλο να πουμε..ισως η ιδεα της Κ-17 να μην ειναι παράλογη..

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:20 »
http://sportsioannina.gr/pas-giannina/30396-l----r.html

μιλαμε οι τυποι εχουνε κανει σεμιναρια πως να σου τσακιζουν τα νευρα.

μπορει να μου πει καποιος τι στο πουτσο ειναι αυτο το καραπαπας και εχει και αποψη?

ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:24 »

Μάλλον δεν ξέρει καλά τον ΠΑΣ και την ιστορία του.

πασόμετρο τώρα....
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος taseuropas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:25 »
εδω δεν  κολλαει αυτο για την αλεπουδα και τα κρεμασταρια ρε γυπα?

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:28 »
Επειδη οπως ειπα και πριν κατι για την ενδεκαδα που κατεβασαμε , οτι δεν ηταν σωστο και μετα ειδα πολλους απο εσας να λενε οτι καλα εκανε γιατι ετσι κι αλλιως θα κερδιζε ο ολυμπιακος , σκεφτομαι οτι το 2007 που εγινε το αντιθετο , εμεις παιξαμε κανονικα και ο ολυμπιακος ηρθε εδω με τα δευτερα νικησαμε και προκριθηκαμε και κανεις δε μας το στερησε .Πηγαμε στη Λαρισα μια μεγαλειωδη εκδρομη και αποκλειστηκαμε δικαια .Αρα δεν ενδιεφερε τη διοικηση στην παρουσα φαση και για τους δικους της λογους να διεκδικησει της οποιες ελπιδες μας για  προκριση στην επομενη φαση κυπελλου .

Ο Κοντογουλίδης ήταν βασικός τότε, λοιπόν, και όχι ο Σαϊτιώτης που ξεκίνησε στο Φάληρο. Η ιστορία ξαναγράφεται.

Μήπως ήταν βασικοί και ο Αράς με τον Καζναφέρη κ τον Ρόβα που ξεκίνησαν στην τεσσάρα με τον ΠΑΟΚ?

Ή ζητάμε και χειροκροτάμε προσπάθεια και μπαλίτσα ή είμαστε γαύροι και ζητάμε νίκες κ τίτλους πάση θυσία.

Αν είναι δυνατόν να γίνονται αναλύσεις επί αναλύσεων για την τιμιότητα της ομάδας επειδή δεν ξεκίνησαν τρεις παίκτες κάτω των 23 ετών και στη θέση τους ξεκίνησαν τρεις άλλοι.

Σιγά τον πολυέλαιο
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:32 »
Παρακαλειται ο κυριο Καραππαπάς να καταθέσει την αποψή του
και όταν κληθει σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Υπάρχει προηγουμενο αλλωστε στον αγωνα Παναχαικη - Ολυμπιακός
μετα το ξυλο αθωωθηκαν και οι δυο γιατί δεν αποδείχθηκε(?) πως ενεπλάκησαν οπαδοι των δυο ομάδων.

Εμ ΠΑΣη περιπτωση,εδω η άποψη Καραππαπά μας συμφέρει. :joker:

Υ.Γ.
Καποια στιγμη αυτοι που κανουν την μλκια θα πρέπει να σκεφτονται και το συνολο
ολοι ειχαν νευρα σήμερα, αλλα δεν μπορεις να κρεμας ετσι την ομάδα.
Ελπιζω να μην κατεγραψαν στα χαρτιά τους οι αρμόδιοι.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:37 »
οι ελληνες δημοσιογραφοι μπορουν να συνεχισουν να αφιερωνουν αρθρα και αναλυσεις στο τι μπορει να συμβαινει στη μπαρτσελονα και εκανε 2 σερι ηττες.
και να μην ασχολειται κανεις τους με το τι γινεται στο γαμημενο ελληνικο πρωταθλημα.

ρε μαλακες εσεις το τρωτε το ξυλο στο τελος.

καλα σας κανουν και σας παταριαζουν ρε ψωριαρηδες.......

ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #220 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:38 »
Για να γελασουμε με λιγο σατηρα ....

Ε ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΕΩ
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος g@mieste-oloi-MONO PAS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:47 »
Προς το παρόν, ένα πράγμα θα πω.
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο AJAX ΔΕ ΠΕΘΕΙΝΕΙ
ΓΑΥΡΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ Ο AJAX ΔΕ ΠΕΘΕΝΕΙ
0-2 στο Καραϊσκάκης και αλεμαο μετά.
1.3.1.2
Ajax μου για σένα τα κόβω όλα και όσο αντέξω..

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:50 »
   Τι ανακάτεμα έκανε ο "ποκεράς" σήμερα? ::) Δεν περίμενα "πείραματική ενδεκάδα" σε τόσο μεγάλο βαθμό 6/11 παρόλα αυτά, αμυντικά σταθήκαμε αρκετά καλά καθώς ο αντίπαλος έκανε 3-4 ευκαιρίες μόνο.Δεν νομίζω πως θα περίμενε κάποιος να κάνουμε και πολλές ευκαιρίες σήμερα,με μια κεφαλιά σε ένα 90' δύσκολα κερδίζεις τέτοιο μάτς.
  Δημιουργικά στα 3 τελευταία ματς είμαστε εντελώς ακίνδυνοι,ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε χάλια.Το κοράκι αν και στο πρώτο 20 λέπτο μου φάνηκε σωστός "μετά το γύρισε το μπιφτέκι"   ;)
   Όποιος ακόμα πιστεύει πως έχουμε μικρό ρόστερ ας αναθεωρήσει καλλύτερα  :) την άρπαξαν την ευκαιρία απο τα μαλλιά,δεν υστέρησε κανείς σήμερα.
   Ο κόσμος στη μεγάλη σκεπαστή λίγος για προημιτελικό με γαύρο,το 25 αλμυρό για να δεις το σαπιο-πρωταθλητή :P    Λιγότερα εισητήρια-εισπράξεις σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου,τα δεδομένα έχουν αλλάξει απο το σεμπτέμβριο,τα πάντα ρει... τουλάχιστον υπήρχε παλμός :joker:
   Οποιος οπαδός-φιλαθλός θέλει φανέλα απο παίκτη δεν πρέπει να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο κατά την αποχώρηση τους,έχετε δει κατί αντίστοιχο σε Αγλλία? Μήπως μπήκαν για να πατήσουν το πανέμορφο χορτάρι μας? :-?  Ας περιμένουν έξω απο τα αποδητήρια, η καλλύτερα ας αγοράσουν από τη μπουτίκ.

Μη ξεχνάτε τη κυριακή έχουμε ραντεβού με την ιστορία και πρέπει να είμαστε όλοι στο ναό δεν είναι ματς για μοδάτους αυτό

ΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 01:59 »
Ρε Γυπα εξήγησέ μου σε παρακαλώ τι σχέση μπορεί να έχει ο Κόβης με το Χριστόπουλο.
Είναι δυνατόν να συγκριθούν οι δύο τους;;;Με τι κριτήριο;
Από τις δηλώσεις και μόνο μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα του καθενός.

Για το ματς δεν έχω να προσθέσω κάτι με κάλυψαν οι περισσότεροι σύνταυροι. Όταν είδα την ενδεκάδα τρελάθηκα από τη χαρά μου επιτέλους λειτουργούμε προπονητικά σαν ομάδα του εξωτερικού, όπως ανέφερα και σε προηγούμενό μου ποστ. Κρίμα για αυτά τα παιδιά που δεν μπήκε ένα γκολ να πάρουν περισσότερο κουράγιο από τη σημερινή τους εμφάνιση. Για το σίχαμα τον κόρακα τι να πεις αρκετά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, έχουμε και μια πτυχιακή να παρουσιάσουμε την άλλη βδομάδα.  :P

Η ονειρική φετινή πορεία συνεχίζεται...

Υ.γ.: Πολλά συγχαρητήρια σε όσους πήγαν και για τις εξαιρετικές ιδέες!!
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 02:02 »
 Το 23  συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. ;)
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!