Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
17 (37.8%)
1-0
10 (22.2%)
2-1
2 (4.4%)
0-0
6 (13.3%)
1-1
2 (4.4%)
2-2
1 (2.2%)
0-2
3 (6.7%)
0-1
2 (4.4%)
1-2
0 (0%)
άλλο ?
2 (4.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 45

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 27 Φεβ 2013 10:05

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 78603 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου
« Απάντηση #300 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 20:56 »
Αντι να βριζετε τους ανεγκεφαλους (αγανακτησμενους) οπαδους μας, δεν λετε καμια κουβεντα καλυτερα για την ασυλια των γαυρων σεκιουριτι. Που προκαλουσαν τα παιδια που πηραν να παρουν φανελες να ερθουν πιο κοντα να τους την πεσουν με τα πτυσομενα στα χερια. Και ρωταω εδω εσας ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ σε αυτους τους μπραβους με τις καρτελιτσες να βολταρουν στο ταρταν στο σπιτι ΜΟΥ με τα γκλοπ στα χερια και να ψαχνονται για μανουρα?
Εμ η αστυνομοκρατια? Νομιζα πως ηρθε ο Σαμαρας πραγματικα.. Σιγα ρε μαρινακη γαμω τα παντα σου.. ποσα μεροκαματα τους δινεις γαμω?

Αλλα βεβαια αυτα δεν τα ειδατε σε κανενα βιντεο ουτε φυσικα οι δημοσιοκαφροι που ψαχνουν να βγαλουν καμια ειδηση απο το πουθενα.

Εγω ξερω οτι αυτοι οι 5-6 που μπηκαν στην αρχη, μπηκαν για φανελες παιχτων. Και μετα οταν εγινε το σκηνικο με τον τρομοκρατη μπηκε το μπουγιο απο την 10, το οποιο χαρακτηριστηκε ως ντου χουλιγκανων.
Εγινε και μια παρεξηγηση οταν πηγαν οι δικοι μας στον Κειτα και ο αλγερινος τρομοκρατης στον οποιο ευχομαι τα χειροτερα να παθει στη ζωη του αντεδρασε με κλωτσια, τον εσωσαν οι σεκιουριτι και τελος και βασικα καλυτερα γιατι αμα τον ακουμπαγαμε θα λεγανε για δολοφονικη επιθεση εναντιων του αλγερινου τρομοκρατη με κινδυνο της ζωης του.. ΗΜΑΡΤΟΝ! Μην ανυσηχεις αλγερινε τρομοκρατη καπου καποτε ρε μπαστι...

Προσεξτε μερικοι και εδω και στο fb οταν χαρακτηριζετε ατομα που εχουν χιλιομετρα δικαστηρια στις πλατες του για αυτην την ομαδα και εχουν δωσει λεφτα και αιμα σε καθε γωνια της ελλαδας για να λεμε εμεις μετα πω πω τι κερκιδαρα κανουμε, τι ωραιο λαο εχουμε. προσεξτε τους χαρακτηρισμους σας.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 20:59 »
Εγω θα πω κάτι αλλο και συγνωμη.

Μια Γ@ΜΗΜΕΝΗ ανακοινωση ρε πρόεδρε.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 22:39 »
Αρχίζουμε και χάνουμε την ψυχραιμία μας ή μου φαίνεται;

Απ' ότι κατάλαβα έχεις ξεκινήσει να μαζεύεις τα κουβαδάκια σου...

τη χάρη αυτή δεν θα σας τη κάνω...όσο και να με βρίζεται 20 άτομα.....και φυσικά χάνω τη ψυχραιμία μου όταν μου την πέφτετε 20 φιλαράκια...και φυσικά θα σας βρίσω όπως με βρίζεται...έχετε κάνει ολόκληρη φασαρία για την πάρτη μου και μόνο...το φόρουμ μπουρδέλο για την πάρτη μου και μόνο...τα κουβαδάκια όποιος θέλει ας τα πάρει και να την κάνει...εγώ μένω...εκτός κι αν το φόρουμ είναι μόνο για τα φιλαράκια και για συγκεκριμένες απόψεις αθλητικές πολιτικές κλπ...εντάξ;
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 23:16 »
Μεγαλο κατορθομα .Αυτόγραφα μοιραζεις;
Ο ρολος του οπαδού ειναι στην έξεδρα.Μεγαλυτερη μαλακια απ  την χθεσινή δεν υπάρχει.Μπήκαν 150 μέσα και περιφερόταν γύρω απ τα κοράκια και τους γαύρους με αποτελεσμα να κινδυνεψουμε με τιμωριες και προστημα .Και πρόπερσι για ενα αθώο αυτοκόλλητο πλήρωσε 200 χιλιάρικα ο αλλος.
11 φανελες για 150 άτομα δεν φτάνουν .Και η αλήθειά ειναι οτι ο Τζιμπουρ τζάμπα δεν αντέδρασε κάτι παίχτηκε εκεί αλλά κανένας δεν έδωσε σημασια. Θα μπορούσε κι αυτος να πάει για στεφανιογραφια στο χατζηκωστα όπως ο πρεζάκιας ο βεζυριδης.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 23:33 από pantser »
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 23:18 »
προφανώς και δεν έχει απαντήσει κανείς στην ερώτηση:
Γιατί έκανε 6 μήνες ο Χριστόπουλος να βάλει αυτά τα παιδιά στο γήπεδο...και γιατί με τον γαύρο σε προημιτελικό;

Περίμενε να βγάλουν μαλλί στα αρ.χί.δια.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος baggelhs o bageremenos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 23:48 »
τι να πω???παντα ετσι γινεται.....ΟΛΕΣ οι αποψεις ειναι δεχτες μεχρι ενος σημειου.....
ο αλλος εστειλε ενα μηνυμα το 2008 και θυμηθηκε να γραψει ξανα το 2013 να την πει στον χριστοπουλο γιατι λεει ειπε ευχαριστω στον αλλον προπονητη που ειπε καλα λογια για την ΟΜΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ...τι να πω....
αντε τωρα το 2018 αδερφε....8α περιμενουμε μνμ σου σε ηττα της ομαδας...
οσο για τους λοιπους που προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειμαστε παραρτημα..ΑΠΛΑ...
ΠΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.......ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ....ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΗΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...

αυτα απο εναν παγουρα που χαρηκε οταν ειδε παιχτακια 20-23 χρονων να παιζουν στα ισια τον "πρωταθλητη" και να χανει ετσι οπως εχασε

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 00:33 »
Γυπα σε ειχα πετυχει κατι καλοκαιρια εδω πανω στη δρακολιμνη να πετας αμεριμνος πανω απο κατι κουφαρια αγελαδων
Για ηρεμησε λιγακι αν θες να ζησεις μεχρι τα βαθια σου γεραματα και να κανεις και αλλα γυποπουλα
Εχω ακρες εδω περα και μπορει να καταληξεις με τροφικη δηλητηριαση καμια μερα
Ασε που ξερω και σε ποιο βουνο συχναζεις

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 01:30 »
-Δυστυχώς θα αρχίσω ανάποδα σήμερα....

-Έχουμε ενα εκπληκτικό ταλέντο
να μας γαμάει η διαιτησία (ακόμα μια φορά-για ακόμα ενα παιχνίδι)
και μεις στην στέγη, ....να παίζουμε το ...βιολάκι μας....

-Πραγματικά, θέλει τέχνη το πράμα....

-Gypas,
δεν ξέρω αν ξαφνικά έγινες σοφότερος απ' όλους εμάς
ή αν κατέχεις (πλέον) τρανταχτές αποδείξεις
οτι ο ΠΑΣ ειναι παράρτημα....

-Δεν ξέρω γιατί
οι απόψεις σου (που είναι περα για πέρα σεβαστές)
ξαφνικά έγιναν άκρως χλευαστικές
για τον ΠΑΣ και γι αυτό που πρεσβεύει ...

-Εσύ δεν ήσουνα που μέχρι πριν 2 μήνες
έλεγες τον Χριστόπουλο ''προπονητή με προσωπικότητα??''

-Εσύ δεν ήσουνα που πριν 2 μήνες
έλεγες τους παίκτες του ΠΑΣ οτι προσδίδουν χαρακτήρα στην ομάδα??

-Εσύ δεν ήσουνα που πριν 2 μήνες
που έλεγες οτι με το υλικό που διαθέτουμε παίζουμε άνετα Ευρώπη του χρόνου??

-Εσύ δεν ήσουνα που έγραφες
να δώσει ο Χριστόπουλος ανάσες στον Πάντο???

-Τι έγινε ξαφνικά ...Gypa??

-Γίναμε ξαφνικά όλοι εμείς
οι μαλάκες με τις μπλέ παρωπίδες??

-Με το που ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες και με το μπήκε το γρουσούζικο στο 20
ξανα-ανακάλυψες το παρασκήνιο στο οποίο περιπλέκεται ο ΠΑΣ?

-Που ήσουν όταν μας έσφαζε μέσα στο Καραισκάκη ?
-Πουθενά...δεν σε ένοιαξε!

-Που ήσουν οταν μας έσφαζε στους Ζωσιμάδες με Πανιώνιο?
-Πουθενά...δεν σε ένοιαξε.
-Μόνο το πέναλτι του Καπάνταη ''είδες'' καθαρό
και οτι έπρεπε ο Πανιωνιος να προηγηται 1-3 γιατι η μπάλα πέρασε όλη την γραμμή.....

-Που ήσουνα στις φετινές χαρές??
-Πουθενά....δε σε ένοιαξε...!

-Που ήσουνα, να τοποθετηθείς για την χτεσινή σφαγή Τοπούζη??
-Πουθενα ξανά....Στα @@ τον έχεις τον ΠΑΣ!

-Μόνο παράρτημα ξέρεις να τον λές..... :stop:
-Μόνο οτι ο ΠΑΣ είναι παραρτημα σε ένοιαξε... :stop:

-Μάθε λοιπόν οτι τα γραφόμενά σου θα είχαν βάση και δείγματα σοβαρότητας
ΑΝ
οι ....πιτσιρικάδες που ο Χριστόπουλος χρησιμοποίησε χτές
έμπαιναν στο γήπεδο και δεν έκαναν απολύτως τίποτα!!!

-Όμως χτές,
μπήκαν μέσα και έδωσαν τα ΠΑΝΤΑ
οτι μπορουσε ο καθενας,
....μόνο τον Τοπούζη δεν κατάφεραν να κερδίσουν.....

-Χτες, μάς έκαναν υπερηφανους (ΕΜΑΣ) και τίμησαν την φανέλα του ΠΑΣ....
-Οχι ΕΣΑΣ.....

-Αυτό για να σε κάνει να σκεφτείς περισσότερο....

==========================

-Ξέρεις γιατί κατηγορείς τον Χριστόπουλο που έβαλε πιτσιρικάδες ''μετα απο 6 μήνες και στο ματς με τον γαύρο''' ???
(απίστευτο το θράσος σου, να μας προκαλείς να σου απαντήσουμε

-Ξέρεις γιατί λές τον ΠΑΣ παράρτημα?
-Ξέρεις γιατί τσίμπησες  άγρια (και δεν το περίμενα, πιάστηκες εν αγνοία σου)
στο σχόλιο του Σύνταυρου Chilly, λέγοντας τον Κόβη,'' Λιβαθηνό''???
-Ξερεις γιατί επικαλέστηκες τα πασόμετρα, μην έχοντας τι άλλο να πείς?
-Ξέρεις γιατί στάζεις χολή ??
-Ξέρεις γιατί ????
-Ε? Ξέρεις???

-Να σου πώ εγώ γιατί...:

Παράθεση
Τέρμα λοιπόν τουλάχιστον για μένα το παραμύθι με τις ομάδες των εφοπλιστών, των πολυμετοχικών συμμαχιών, των εμποροπολοιάρχων κ των καναλαρχών :stop:(ωχ σαν τον λεβέντη ακούγομαι :P)...εθνική ελλάδος...μέχρι εκεί κ πολύ είναι.

από το 1999 που το συνειδητοποίησα σύνταυρε, έπαψα να υποστηρίζω τα βαζέλια...από τότε είμαι πιστός πασολές και μόνο...ας το καταλάβουνε όλοι οι Έλληνες...ίσως τότε να υπάρχει ένα ισάξιο πρωτάθλημα...τελείωσε ο δικομματισμός, καιρός να τελειώσει και ο διομαδισμός...

-Γι αυτό ακριβώς Gypa...
-Επειδή τα γραπτά μένουν....

-Έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα, αν δεν το έχεις καταλάβει...

-Ησουν και είσαι προκλητικότατος, με το μας το παίζεις ειδήμονας....
...αλλα δυστυχώς για σενα, οτι γράφουμε μένει...

-Δεν νομίζω να έχεις κανένα αποδεικτικό ή άλλο στοιχείο
με το να αποκαλείς τον ΠΑΣ...Τσάτσο του φετινού Πρωταθλήματος .... >:( :stop:

-Μου έκανες φοβερή εντύπωση, γιατί με τα γραπτά σου
ξεχώρισες σαν την μύγα μεσα στο γάλα....

-Αλλα τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή....

-Το τυρί το έβλεπες ....αλλα την φάκα μάλλον όχι....

-Είσαι και σύ ένας απο αυτούς που φοράνε μπλέ κασκόλ
και πράσινο βρακί.....

-Ψάξε λοιπόν αλλού για Τσάτσους...

-ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ??
-ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ

-Λες και τα παιδιά,  το φτιαξαν για κατι τύπους σαν κι εσενα!

-Αντε καληνύχτα, όνειρα γλυκά και ....καλές πτήσεις...!

-Όταν μεγαλώσει το πουλί,  να αλλάξεις nickname...

-Που θα μας πείς οτι εθελοτυφλουμε κιόλας... :stop:

-Κυριακή 3 Μαρτίου, Νova1 στις 19:30 παίζετε...Συντονίσου...

-Ψάξε τώρα κλωστή και βελόνα να τα μπαλώσεις.....

ΥΓ Για το ματς Σύνταυροι ....απο αυριο τώρα :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Μάρ 2013 01:38 από astralon »

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 02:17 »
είμαι κι εγώ από αυτούς που φοράνε πράσινο σκουφάκι...γεια σου ρε αστραλόνιε πλατωνικέ...

τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά που είπα με το χθεσινό παιχνίδι;
ακόμη και για τον χριστόπουλο...
οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές κάνουν τη δουλειά τους...
συνεχίζω να τα πιστεύω όλα αυτά που έγραψες...
αλλά πως αναιρούν τα χθεσινά μου λεγόμενα;
ίσως έπρεπε να περιμένω μερικές μέρες για να τα γράψω, αλλά ήμουν κι εγώ θολωμένος...
τώρα εντάξ γράφει ο ένας για αλλόθρησκους και το δένουμε κόμπο...όποιος θέλει να με γνωρίσει ας μου το πει...
να σας φύγει και η περιέργεια...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 07:48 »
Πίστευα ότι θα ήμουν πιο ήρεμος και γι αυτό ανέβαλα να γράψω την άποψή μου
Προχθές ξεμπροστιάτηκαν πάρα πολλοί κάποιοι αναμενόμενα κάποιοι απρόβλεπτα:
Είδαμε μία διαιτησία η οποία ήταν αντίστοιχη του χειρουργείου Ευθυμιάδη (προ πολλών ετών με Εθνικό Αστέρα). Αυτό  είναι 100% αναμενόμενο σε παιχνίδια με τον  άρχοντα της τρέχουσας παράγκας (και με το ΠΟΚ γενικότερα). Για μένα βέβαια εξακολουθεί να παραμένει απορία μου το πόσο ζώα είμαστε ως λαός  έτσι ώστε να υπάρχουν φίλαθλοι του θρήνου οι οποίοι δεν καταγγέλουν από μόνοι τους αυτή την υποτιμητική για την ομάδα τους αντιμετώπιση. Αυτό όμως δεν βλέπω να είναι άσχετο με το ότι οι περισσότεροι σε όλες τις κοινωνικοοικονομικές εκφάνσεις της ζωής μας αποδεχόμαστε (και τελικά μπορεί και να δικαιολογούμε) την οποιαδήποτε αδικία έναντι του συμπολίτη τους για να έχουν προσωπικό όφελος. (αυτό έχει πολλές προεκτάσεις για συζήτηση αλλά το αφήνω για να εστιάσω στα του παιχνιδιού).

Το επιχείρημα  που διαβάζω από πολλούς περί διαιτησίας και ότι ανεξάρτητα από εμάς θα σφαγιαζόμαστε, εκτιμώ ότι είναι απλοϊκά και ενδεχομένως χωρίς να το αντιλαμβάνονται όσοι το χρησιμοποιούν, αποπροσανατολίζουν. Να υπενθυμίζω ότι η πρόκριση με τον ολυμπιακό στον ίδιο γύρο το 2007 έγινε με 2 σφαγιαστικές διαιτησίες οι οποίες έδωσαν και μεγαλύτερη αξία στο κατόρθωμα. Ο κ. Πολατιάν είχε αποτρέψει το 3-0 μη σφυρίζοντας penalty το οποίο θα έδινε ακόμα και ο Κόκκαλης (ίσως και ο Μαρινάκης) απλά είχε ξεχαστεί με δεδομένο το θρίαμβο του 2-0. Ο ανεκδιήγητος της ρεβάνς είχε δώσει penalty το οποίο δεν ζήτησαν ούτε οι καλομαθημένοι του θρήνου, είχε αποσιωπήσει αναμφισβήτητη αποβολή του Rivaldo για γροθιά και δεν είχε διακόψει το παιχνίδι για είσοδο φιλάθλου ο οποίος είχε κτυπήσει τον Antando (αν θυμάμαι σωστά όνομα). Αυτά όμως έδωσαν και μεγαλύτερη αξία στην πρόκριση την οποία πανηγύρισε ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα.

Οι πάντες υπηρετούν το άρμα του ΜαρινάκηΔιαιτησία , «δημοσιογράφοι»  οι οποίοι είναι έμμισθοι ΑΛΗΤΕΣ σε μεγάλο βαθμό υποκινητές της βίας. Δυστυχώς όμως αυτό που με καίει είναι η συμμετοχή σε αυτό το αλισβερίσι της ομάδας για την οποία έστω και ρομαντικά σκεφτόμενος έχω άλλο όραμα.  Δυστυχώς επαναλαμβάνω ξεμπροστιάστηκε μαζί με τα αναμενόμενα και ο κ.Χριστόπουλος και η διοίκηση του ΠΑΣ.
Τα εκ των υστέρων επιχειρήματα περί rotation μόνο γέλιο καταρχάς και θλίψη στη συνέχεια (κυρίως για τη δουλικότητά μας) προκαλούν. Είμαι από αυτούς οι οποίοι είναι φανατικοί υπέρ του rotation.
Προφανώς ο κ. Χριστόπουλος είναι αντίθετος στην εφαρμογή του rotation και το έχει αποδείξει όλη τη χρονιά.  Έχω διαβάσει ένα σωρό αηδίες για την κούραση των παικτών η οποία είναι προφανώς εμφανέστατη  και στα δικά μου μάτια. Προφανώς ο σοβαρότατος προπονητής μας (καμία δόση ειρωνίας) δεν πιστεύει σε αυτά τα παιδιά που χρησιμοποίησε προχθές. Αλλιώς θα είχε δώσει 10λεπτα έως 90λεπτα συμμετοχής σε αυτά σε πολύ περισσότερα παιχνίδια για να αποφύγει την εξάντληση των 14 όλων και όλων τους οποίους πιστεύει και χρησιμοποιεί. Αν πιστεύει δηλαδή ότι ο Μπέριος έχει πιθανότητα να αντιμετωπίσει τον Μήτρογλου και τον Djebour θα έπρεπε να του είχε δώσει 15λεπτα συμμετοχής απέναντι στα λιμά της Ξάνθης ή της αεκ ή τουν πανιωνίου του Πλατανιά κ.ο.κ. Αντίστοιχα σχόλια για τον Μπαμπανιώτη τον Ρουμπουλάκου τον Αυγενικού τον Ιωάννου κλπκλπ οι οποίοι θα μπορούσαν ΑΝ εφαρμοζόταν  το rotation να είχαν ξεκούραστους τους Κολοβέτσιο, Κοροβέση, Γεωργίου, Πάντο κλπκλπ. ώστε να αποδίδουν 100% στα κρίσιμότερα παιχνίδια.
Απλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά από τα αναμενόμενα και άλλαξαν την agenda της συζήτησης. Οι παίκτες αυτοί είτε γιατί είναι διψασμένοι και βρήκαν μία τεράστια – στα μάτια τους ευκαιρία – είτε γιατί εν μέρει έχουν εμποτιστεί από τη ρομαντική άποψη για  την ομάδα την οποία διατηρεί μερίδα των φιλάθλων έδωσαν το 150% των δυνατοτήτων τους και ήταν ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Τίμησαν την ομάδα όσο κανείς άλλος προχθές. Με δεδομένο ότι και λόγο της περιρρέουσας φιλολογίας περί ακαταλληλότητας του γηπέδου οι κότες του πρωταθλητή δεν μπαίναν σε όλες τις φάσεις και με λίγη δόση τύχης και την αποδεδειγμένη καλή δουλειά των προπονήσεων , κάναμε απρόβλεπτα καλή εμφάνιση και κρατήσαμε το 0 (άλλωστε το γκόλ για μένα ποτέ δεν μπήκε). Ουσιαστικά αυτοί οι 14 δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις απέτρεψαν τα χειρότερα και επιτρέψαν σε αυτούς οι οποίοι πούλησαν εκδούλευση στην πλάτη της ιστορίας της ομάδας εκ των υστέρων να επικαλούνται οτιδήποτε.
Σκεφτείτε το απλούστατο σενάριο. Οι παίκτες τα έδιναν όλα όπως και έγινε αλλά ο αντίπαλος ήταν σε καλή ίσως και τυχερή ημέρα και έχαναν με 4-0. (έχει γίνει πάμπολλες φορές ακόμα και με πιο ισχυρούς από εμάς αντιπάλους καθότι η παράγκα του μαρινάκη έχει φροντίσει να υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας εντός και εκτός γηπέδου του αξιοθρήνητου με τους υπόλοιπους). Δεν θα είχαν καεί όλοι οι πρωτοεμφανιζόμενοι παίκτες μας. Αν για παράδειγμα έστω και με την τρέχουσα ροή του αγώνα ο Ιωάννου έχανε στο τέλος  μία άχαστη ευκαιρία ή ο Μπαμπανιώτης έτρωγε ένα γκολ με ευθύνη του και  χάναμε 1-0 δεν θα είχε τεράστιο (ίσως και οριστικό πισωγύρισμα η καριέρα τους για την οποία δήθεν κόπτονται οι υποκριτές που τους έθεσαν σε κίνδυνο? ).  Αλήθεια προχθές δηλαδή ξεκουράστηκε ο 20 χρονος Οικονόμου ή ο DeVicentis ο οποίος έχει να παίξει 15 ημέρες και είχε και ένα επιπρόσθετο λόγο να διακριθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι?   Και για να το τελειώσω – για το τρέχον μήνυμα και για να μην διαβάζουμε μαλακίες.  Rotation ΔΕΝ σημαίνει  χρησιμοποίηση της 2ης ομάδας αλλά η χρησιμοποίηση εναλλάξ 1-2 παικτών σε κάθε παιχνίδι.    Το να χρησιμοποιήσω 7 αναπληρωματικούς ΞΑΦΝΙΚΑ σημαίνει ότι τους εκθέτω και δυστυχώς ότι πουλάω εκδούλευση.  Απλά οι παίκτες ήταν >100% παλικάρια.  Θα τολμήσω να συμφωνήσω με την άποψη του  gypas (παρότι διαφωνώ  σχεδόν με  ΟΛΑ όσα έχει αναφέρει σε άλλα θέματα και τα κίνητρα της οποίας ενδεχομένως ξεμπροστιάζονται από τον astralon). Προφανώς ακόμα δεν συμφωνώ στον χαρακτηρισμό παράρτημα αλλά στον τρόπο αντιμετώπισης ειδικά αυτού του αγώνα. Άλλωστε αν κατάλαβα σωστά κάπως έτσι το βλέπει πχ και ο pastakis. Η εκδούλευση δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είσαι παράρτημα (θα μπορούσε για παράδειγμα να σημαίνει είτε δήλωση πρόθεσης να γίνουμε παράρτημα από τον Χριστοβασίλη είτε προσπάθεια αυτοπροώθησης του προπονητή) 
Το δεδομένο είναι ότι στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς (έχω αναλύσει πολλές φορές την άποψή μου περί κυπέλλου και πρωταθλήματος και συμφωνώ με την άποψη σύνταυρου νωρίτερα περί Καστοριάς) κατεβάσαμε μία σύνθεση η οποία δεν θα έπαιζε ούτε στο φιλικό με τον Θεσπρωτό… (δεν είναι το σχόλιο υποτιμητικό για τον Θεσπρωτό τον οποίο εκτιμώ σαφώς περισσότερο από οποιονδήποτε εκπρόσωπο του ΠΟΚ) και στα σίγουρα δεν διεκδικούσε τις έστω και λίγες πιθανότητες επιτυχίας μας (όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας).  Ο μόνος αναπληρωματικός ο οποίος θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί προχθές ήταν ο Ντάσιος ο οποίος ως αρχηγός αυτής της ομάδας και συναισθανόμενος όσα έγραψα πιο πάνω περί ιστορίας και ιδιαιτερότητας της ομάδας ήταν ΗΓΕΤΗΣ και έδωσε όσα δεν είχε δώσει όλη τη χρονιά. 

Το ότι είμαστε 5οι σε ένα πρωτάθλημα χειρότερο από αυτό της β΄, ελληνικής εθνικής κατηγορίας προ δεκαετίας, ασφαλώς πιστώνεται στον κ. Χριστόπουλο και στους παίκτες προφανώς εκ του αποτελέσματος και στη διοίκηση… αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι πρέπει να τρώμε κουτόχορτο. Προφανώς δεν πρέπει να αποδεχόμαστε τις σφαγές τύπου Τοπούζη και η αντίδραση του συνόλου του γηπέδου μόνο ως θετική μπορεί να λογιστεί. Αντίστοιχα δεν πρέπει να αποδεχόμαστε συμπεριφορές σαν αυτή των απαράδεκτων οι οποίοι δημιούργησαν επεισόδιο με τον μονίμως εριστικό Τζιμπούρ. Αυτές  όμως οι συμπεριφορές και η αποδοχή τους συνάδει με την συνολική πτώση ποιότητας των φιλάθλων του ΠΑΣ οι οποίοι φαίνεται ότι ασυνείδητα ή ενσυνείδητα (ίσως για κάποιους πιο ρεαλιστικά ) έχουν αποδεχθεί ότι είμαστε μία ομάδα σαν όλες τις άλλες  συμμετέχοντας σε διαδικασίες οι οποίες ξενίζουν και απωθούν τους λιγοστούς που έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης.       

p.s.1 Καλώ όσους καταθέτουμε την άποψή μας εδώ να προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε επιχειρήματα σχολιάζοντας απόψεις και όχι ανθρώπους και όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
p.s.2 Τελειώνοντας για άλλη μία φορά θέλω να συγχαρώ όλους όσους αγωνίστηκαν προχθές

και από τις μεγάλες;   :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Μάρ 2013 08:04 από dk »

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 09:55 »
Επειδή έχω γράψει την άποψη μου δεν θα χρειαστεί να κουράσω.
Απλά θέλω να διαφωνήσω κάθετα με τον σύνταυρο dk για την άποψή του.
Το μόνο καινούργιο που θα βάλω στην κουβέντα είναι πως αν είναι λάθος η μη χρησιμοποίηση όλων των βασικών (εφόσον δεν λαμβάνεται υπόψη κ χλευάζεται το επιχείρημα περί rotation κ κούρασης),τότε για μένα θα ήταν απλά το δικαίωμα του Χριστόπουλου να κάνει ένα λάθος κ τίποτα άλλο...
Όπως όλοι στη δουλειά τους μπορούν να κάνουν μια χοντρή γκάφα...
Όμως πιστεύω ότι ούτε περί γκάφας πρόκειται ούτε περί εκδούλευσης.
Φυσικά για μένα ισχύουν όλοι οι λόγοι που θα μπορούσε μια ομάδα που ξαφνικά από υποψήφια για υποβιβασμό βρέθηκε με 2 καρπουζάρες στην ίδια μασχάλη κ φυσικά στην ιδιαίτερη αυτή συγκυρία θα δικαιολογούσα μια ψύχραιμη θεώρηση του πράγματος απαλλαγμένη από την οπαδική ματαιοδοξία.

Πως να δαιμονοποιήσω όμως το Χριστόπουλο,όταν πριν από τα Χριστούγεννα ξεκινήσαμε την τελική αντίστροφη μέτρηση ενός πιθανού κλαταρίσματος?
Έγινε με το γαύρο...έγινε...εξακολουθώ να μη βρίσκω κανένα μεμπτόν
Κ να αντιστρέψω το ερώτημα (γιατί 4 δεν φάγαμε) αν κερδίζαμε 1-0 τι θα λέγατε? δεν έβαλε τους βασικούς για να κερδίσουμε 3-0?

Εντάξει δε βγάζουμε άκρη δικαίωμα του καθένα είναι να έχει οποιαδήποτε άποψη...

Βέβαια είναι άλλο να το λέει o καθένας πρώην βάζελος κ άλλο να το λέει ο dk κ οφείλω να πω ότι προβληματίστηκα ιδιαίτερα από την τοποθέτηση.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 10:09 »
Φιλε ΜΙΚΕ
Τα γραφόμενα του dk, αλλα και ο προβληματισμός του Χρήστου που μετεφερα σε προηγουμενο ποστ μου, απηχουν μεγαλο μερος της μεγαλης κερκίδας.
Μαζί με την προιστορια του Χριστόπουλου σαν προπονητη, αλλα και τις μαλακίες του προεδρου (προσεχε σε ποιες πιτες πας Προεδρε  ;) ) αλλα και την οπαδικη τοποθετηση μελων του ΔΣ , κανουν τα προχτεσινά υποπτα στα ματια του  καθε πραγματικου ΠΑΣολέ που εχει την περηφάνεια του Ηπειρωτη.
Δεν φτανουμε σε ακρότητες (να μιλάμε για παραρτηματα), αλλά ειναι πολυς κοσμος σοβαρά προβληματισμένος...
Γιαυτο ξαναποσταρω εδω το παρακάτω που εγραψε συνταυρος:
Τα τελευταια 7 ματς του πρωταθληματος και το πως θα παιξουμε, θα κρινουν για μενα το να μεγαλωσε φετος πραγματικα η ομαδα, γιατι διαβασα και ακουω πολλα.....

Ας φροντισουν οι αρμόδιοι να μην απογοητευσουν τον κοσμο γιατι του χρόνου θα μαστε 200 στο γήπεδο...

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 11:00 »
Ο dk με κάλυψε πλήρως με το κείμενο του. Έγραψε αυτά που γράφω και σβήνω δυο μέρες τώρα στη προσπάθεια μου να αρθρώσω ένα ποστ.

Επιπροσθέτως

Γινόμαστε όλο και πιο μαλακοί και δεκτικοί. Έλα μωρέ εντάξει με το γαύρο παίζαμε τι περίμενες, τον ξέρει όλη η Ελλάδα, έχουμε 1% πιθανότητες κτλ κτλ. Και η ομάδα δεν δείχνει να θέλει να τον κοιτάξει στα μάτια.. Ακόμα και οι φίλαθλοι, δεν το πιστεύουν.. Και όσο πάει, όλο και λιγότεροι θα το πιστεύουν..

Αντί να βγει η διοίκηση, ο προπονητής στις δηλώσεις, οι παίχτες στις δηλώσεις, να μιλήσουν για "αρπαγή" αποτελέσματος κλείστηκαν όλοι στο καβούκι τους και ανέχονται τον πρωταθλητή κόσμου σαν δερβέναγα.. Με την ανοχή των φιλάθλων για το παρόν κατεστημένο.. Μαλακοί και δεκτικοί γαμώ τον οφη μου!!
Κ τον γαμιόλη τον Τζεμπουρ να ρίχνει κλωτσιές με την ασυλία των μπράβων του ολυμπιακού στο γήπεδο μας..

Φτάσαμε στις κοντά στις 15 σελίδες σχολίων, με πυροσβέσεις υποψιών και υπόνοιας για τον χειρισμό τόσο του ματς όσο και μετά το ματς.. Το ίδιο γίνεται και σε πηγαδάκια ΠΑΣολέδων γύρω μας.. Και μετά ψάχνουμε γιατί δε πατάει ο άλλος στο γήπεδο και με φτηνό εισιτήριο.. Και 3000 στο γήπεδο με το γαύρο.. Και λιγότεροι του χρόνου

Διαφορετικός είσαι όταν τους πολεμάς, όχι να τους πολεμάς λίγο ή καθόλου και απαλά. Στα ίσα παντελονάτα και ας χάνουμε και χωρίς υπόνοιες..

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 11:11 »
Γεια χαρα σε ολους.

Απ'το 2001 παρακολουθω το φορουμ,εχω ομως πανω απο 5ετια να γραψω κατι.
Αφορμη για την σημερινη μου τοποθετηση αποτελει  η ανασφαλεια μου που αγγιζει τη βεβαιοτητα
οτι η ομαδα μας εχει μετατραπει σε υποχειριο του εκαστοτε ισχυρου του ποδοσφαιρου και μερος της ''αυλης'' του.

Δεν αναφερομαι σε καμια περιπτωση στο αγωνιστικο τμημα της ομαδας(παιχτες-προπονητης)στους οποιους και
πιστωνω εξ'ολοκληρου την ανελπιστη φετινη πορεια,αλλα η κριτικη μου επικεντρωνεται στην,ακομα μια φορα,
κατωτερη των περιστασεων-απαιτησεων αποσιωπουσα διοικηση.

Στην πρωτη θητεια Χριστοβασιλη στην α' εθνικη,με ισχυρο του ποδοσφαιρου το βαζελο,εκανε τα στραβα ματια και
καταπιε τη γλωσσα του στη δολοφονικη επιθεση των αγνων παιδιων στο οακα και στις μετεπειτα προκλητικες δηλωσεις
του αδιστακτου Πατερα,αγνοωντας την οργη του κοσμου,στο βωμο παντα των ''λεπτων''ισορροπιων.Παραλληλα την ιδια
χρονια ''βαφτησε''αδερφια μας τους αρειανους φροντιζοντας κυριολεκτικα να μας καβαλησουν στο γηπεδο.

Σημερα,αρκετες ωρες μετα το ματς-παρωδια με την ομαδα-χουντα του ''γαμαω και δερνω'' γλοιωδη ιδιοκτητη της,
ο λαλιστατος(και καλα εκανε) Χριστοβασιλης κατα Αλαφουζου στα ραδιοφωνα για την υποθεση ντε βισεντι και κατα
διαιτητη Παπα(και παλι καλα εκανε)μετα το ματς με παοκ,καταπιε για ακομα μια φορα τη γλωσσα του και γραφει στα
παπαρια του τον οργισμενο κοσμο της ομαδας του μη βγαζοντας ανακοινωση για το περασμα της προχτεσινης λαιλαπας απ'το ζωσιμαδες.Και ρωτω:Αφου δεν εβγαλες ανακοινωση μετα το προχτεσινο εντος εδρας χειρουργειο,οπου
στα γεροντια της σκεπαστης η πιεση ξεπερασε το 20,δικαιουσαι να ξαναμιλησεις για διαιτησια και αδικια??

Καποτε χλευαζαμε τα ''αρματα'',προτασσοντας τη δυναμικη του κοσμου μας ως κοκκινη γραμμη ανεξαρτησιας...
Σημερα,δυστυχως,εχουμε συρρικνωθει πολυ(και με δικη μας ευθυνη)και μετατραπει σε ευκολο στοχο χειραγωγησης.

υγ. Δεν θεωρω οτι ειμαστε παραρτημα κανενος.Ειμαι βεβαιος ομως οτι ο Χριστοβασιλης σαν αλλος χαμαιλεοντας

αποτελει την ουρα του εκαστοτε ισχυρου-νταβατζη του ελληνικου ποδοσφαιρου και αυτο με προσβαλλει.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 11:23 »
Τείνω να μην συμφωνώ με τον dk. Θα πρέπει όμως αν θέλει κανείς να επιχειρηματολογήσει, να πιάσει τους βασικούς έναν έναν για να δει αν θα τον έβαζε ο ίδιος να παίξει αν ήταν προπονητής (προπονητολογία δλδ). Δηλαδή ποιοί είναι τραυματίες (π.χ. Φεγκρούς), ντεφορμέ (π.χ. Κοροβέσης), κουρασμένοι (π.χ. Πάντος), κλπ.
Ρωτάνε κάποιοι γιατί δεν έβαλε τον Ντεβινσέντι. Έχετε παίξει ποτέ μπάλα μετά από μια βδομάδα πυρετό και μάλιστα πρωταθλητισμό; Είσασταν στο 100%; Πολύ αμφιβάλλω. Και αυτό φάνηκε την Κυριακή με τον Τόμας.

Παράθεση
Rotation ΔΕΝ σημαίνει  χρησιμοποίηση της 2ης ομάδας αλλά η χρησιμοποίηση εναλλάξ 1-2 παικτών σε κάθε παιχνίδι.

Θα συμφωνούσα αν οι αγώνες ήταν ένας τη βδομάδα. Όταν όμως έχεις 2 τη βδομάδα νομίζω ο αριθμός αυξάνεται σε 3-4, έτσι δεν είναι;

Το μόνο που κατακρίνω είναι ότι η διοίκηση δεν έβγαλε μια ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 11:47 »
Ρε το γαμωπαίχνιδο του κερατά , που μακάρι να είχαμε αποκλειστεί ρε πούστη από τον Φωστήρα με 2 ήττες και σύνοικό σκορ 10-0 !!! Ρε σεις έχετε καταλάβει ότι πάμε μόνοι μας να διαλύσουμε και να κυρώσουμε το φετεινό ΘΑΥΜΑ ? Που οπαδοί άλλων Ομάδων στην θέση μας θα ασχολούνταν περιχαρείς μόνο με το ματς της Κυριακής πηγαίνοντας και 300 άτομα σε κάθε προπόνηση , και εδώ έχει διχαστεί η ...Πόλη για το εάν είμαστε παράρτημα ή όχι !
Και καλά η ''τεχνική'' κριτική στις επιλογές Χριστόπουλου .Καλοδεχούμενες και ώς ένα βαθμό λογικές , όπως πχ το κομμάτι του κειμένου του dk που αφορούσε την άποψή του περί rotation .
Αλλά να τίθεται θέμα εάν είμαστε ...παράρτημα του Ολυμπιακού ή του οποιουδήποτε ? Απο που κι ως που ρε γαμώ την τρέλα μου ? Από τους δανεικούς που ΔΕΝ έχουμε ( πχ Άρης ) ? Από τις ευνοικές διαιτησίες που ΔΕΝ έχουμε ( πχ Πλατανιάς ) ? Από την Αδειοδότηση που ΔΕΝ πήραμε ? Από τα κονδύλια για υποδομές που ΠΟΤΕ ΔΕΝ μας δόθηκαν ? Από τι διάολο επιτέλους ? Και ακόμη και σε ένα σενάριο συνομωσίας δεν θα ήταν πιο απλά τα πράγματα το να έβαζε βασικούς και να πηγαίναμε σε ένα ήσυχο ματσάκι , χωρίς λασπομαχίες , τσαμπουκάδες , διαιτητικές σφαγές κλπ που θα έληξε με το αξιοπρεπές 0-1 ???
Άσε που τώρα θυμήθηκαν όλοι την ''περηφάνεια'' τους , την ''αγνή αγάπη'' τους για τον ΠΑΣ , την στήριξή τους μόνο σε μια ''ανεξάρτητη Ομάδα '' κλπ . Ποιοί δηλαδή ? οι ...1800 που πάνε τον τελευταίο καιρό στο γήπεδο για να δουν τον ΠΑΣ στην καλύτερη πορεία της νεώτερης ιστορίας του !!!
Και όσο για το ''μεγάλο κομμάτι της μεγάλης  Κερκίδας'' - δηλαδή περί τα 500-600 άτομα για να ξέρουμε και για τι αριθμό μιλάμε - που συζητούσε όοολα τα περί παραρτήματος , ας μην ξαναπάει στο γήπεδο ! Απλά αντί για 2700 θα είναι την Κυριακή οι σταθεροί ...2000 , δηλαδή ο μέσος όρος μας ... ΛΥΠΑΜΑΙ που το λέω αυτό ρε , αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΠΛΕΟΝ ! Και που κοντεύω να ΞΕΧΑΣΩ ότι την Κυριακή παίζουμε για την 5η θέση με τον 2ο του Πρωταθλήματος ! ΚΡΙΜΑ , ΚΡΙΜΑ , ΚΡΙΜΑ !!!
Παρ'όλα αυτά όμως , θα ήθελα όντως να δω κι εγω ...

1. ΝΑΙ , μια έστω μικρή και επιδερμική αναφορά του Χριστόπουλου στην σφαγιαστική διαιτησία .
2. ΝΑΙ , μια ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ίδιο θέμα και μια απάντηση στην ''επίθεση'' στον Τζεμπούρ.
3. ΝΑΙ , 10 ευρώ γενική είσοδο την Κυριακή . Έστω και ως ένδειξη σεβασμού σε όοσυν πληρωσαν ακριβά για να δουν την Β Ομάδα μας , έστω και για λόγους τακτικής , rotation κλπ ..................

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 11:49 »
Υπάρχει 1 σοβαρό πρόβλημα που η διοργανώτρια αρχή δεν το διαχειρίζεται σωστά ... το αγνεί επιμελώς και η Ζωσιμαία αρχή.
Ο φίλαθλος και με τη λήξη του ματς, θα πρέπει να βγει από εκεί που μπήκε (Θ.x) ... Τέλος.
Από τη στιγμή που με τη λήξη το "ντου" στον αγωνιστικό χώρο είναι επιτρεπτό ... είτε για γδύσιμο παίκτη, είτε για ξέφρενους πανηγυρισμούς, θα υπάρχουν πάντα τα απρόοπτα και ασφαλώς ο καθένας θα εκδηλώσει ενστικτωδώς τις προθέσεις του ... όπως εδώ στη φωτο.

Προσωπικά, καταδικάζω η διοργανώτρια αρχή για πλημμελή εφαρμογή και υλοποίηση κανόνωνμέτρων ασφαλείας κ.τ.λ.,  που αφήνει ανεξέλεγκτα κ.λ.π., ... και ο αυτοκόολητος της Βεζυροπούλας ανεβοκατέβηκε άνετα και με φουλ συνδρομή, στην κερκίδα ...

Αν μαλάκας ο μισθοφόρος Τζεμπούρ είχε ανεβεί στην κερκίδα, τότε θα μιλάγαμε για παρανοϊκό ποδοσφαριστή και  Ψυχιατρείο Κορυδαλλού ... όμως ο παίκτης ήταν στο φυσικό του χώρο, στον αγωνιστικό χώρο.
Κάποιοι άλλοι δεν θα έπρεπε να είναι ούτε στο απέναντι προποτζήδικο ... όπως ο Γύπας.

Και πούσαι Γύπα ... … δεν είσαι και τόσο μυστήριο "όρνεο" όσο νομίζεις ... έριξα μια ματιά να δω αν συμφώνησες ποτέ με κανένα κείμενό μου.
Είναι τόσα πολλά φωτοκείμενά μου (χομπίστας περιοπής) που στατιστικά θα έπρεπε να συμφωνήσεις έτσω μια φορά και με κατά λάθος πάτημα ... αρ.χί.δια.
Και ο πιο  φαν "διαφωνητζής" μου εδώ στο Pas.Gr, έχει συμφωνήσει μια φορά τουλάχιστο. %-|
Γιατί επικαλούμαι τα "Συμφωνώ" μου? Απλά γιατί σπάνια συμφωνεί κανείς μαζί μου.
Γιατί ότι λέω εγώ πέρσι, το λες εσύ και κάποιοι άλλοι βαρβάτοι Πασολέδες του χρόνου.
Σας φταίνε αυτοί που γράφουν ...

Γουστάρετε ομαδούλα για μπάτσες και άδειες εξέδρες του κώλου ... πείτε το ρε, μη ντρέπεστε ... έτσι κι αλλιώς είστε αόρατοι.

Συνέχισε τις κωλοτούμπες ...

Χριστοβασίλης

Η ΠΑΕ οφείλει να σχολιάσει επίσημα τους ορισμούς και τους προορισμούς της ΚΕΔ και όχι τον αχυράνθρωπο Τοπούζη ... την ΚΕΔ.
Ας το πράξει μιας και διατείνεται καθαρό ποδόσφαιρο και εφ'  όσον θεωρεί ότι υπήρξε χειραγώγηση ματς και αλλοίωση αποτελέσματος.
Αλλά και σε περίπτωση που δεν θεωρεί κάτι από τα παραπάνω ... να δηλώσει τα αντίθετα.

Αυτά και τα πασόμετρα σε άλλους κώλους.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 12:02 »
είμαι κι εγώ από αυτούς που φοράνε πράσινο σκουφάκι...γεια σου ρε αστραλόνιε πλατωνικέ...

τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά που είπα με το χθεσινό παιχνίδι;
ακόμη και για τον χριστόπουλο...
οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές κάνουν τη δουλειά τους...
συνεχίζω να τα πιστεύω όλα αυτά που έγραψες...
αλλά πως αναιρούν τα χθεσινά μου λεγόμενα;
ίσως έπρεπε να περιμένω μερικές μέρες για να τα γράψω, αλλά ήμουν κι εγώ θολωμένος...
τώρα εντάξ γράφει ο ένας για αλλόθρησκους και το δένουμε κόμπο...όποιος θέλει να με γνωρίσει ας μου το πει...
να σας φύγει και η περιέργεια...

-Τώρα, τι προσπαθείς να μας πείς και τι προσπαθείς να κάνεις??

-Μόνος σου και εν αγνοία σου, εκτέθηκες...

-Αλλά, δεν ξέρω τι βίτσιο είναι αυτό που έχετε ρε...

-Περιμένετε την ώρα και την στιγμή
 να θυμηθείτε να χαρείτε λίγο...

-Τι να μας πείς τώρα, καημένε...
-Τι να πρωτο-μπαλώσεις....

-Δηλαδή, αμα τα έγραφες λίγες μέρες αργότερα
θα άλλαζε τίποτα δραματικά???

-Άσε, ...ασχολήσου με την βαζέλα σου καλύτερα....κι άσε το...παράρτημα τον ΠΑΣ

-υγ Μέχρι και το pas.gr που σε φιλοξενεί προσέβαλες...
...λέγοντας το εξής πανέξυπνο : το pas.gr τσίχλα τρώει? :stop:

-ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ?
-ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Μάρ 2013 12:07 από astralon »

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 12:37 »
Δυσαρεστημενος και πολυ μαλιστα,ειμαι με την διοικηση που δεν εχει βγαλει μια ανακοινωση ως οφειλε για το μπουμπουκι που σφυριζε.Δυσαρεστημενος για τον Χριστοπουλο δεν μπορω να ειμαι,γιατι ο ανθρωπος κυνηγαει την εξοδο στην Ευρωπη μεσω 5ης θεσης.Εβαλε μεσα παιδια και παλεψαν τον γαυρο στα ισια.Περυσι που παιξαμε με τους βασικους με τον Αγγελαρα,φαγαμε 4!!!
Το οτι ο χοντρος ξερογλυφεται γυρω απο το εκαστοτε αφεντικο ειναι γνωστο,αλλα δεν καταλαβαινω τι στον διαολο εχει κερδισει απ'αυτο.Οι διαιτησιες ειναι μονιμως σφαγιαστικες απεναντι μας,γι'αυτο δεν μπορω να δεχτω την ταμπελα του παραρτηματος.
Για 2 μηνες αν μπορειτε σταματηστε την γκρινια,να χαρουμε την ωραια χρονια που μας χαρησαν τα παιδια και ο προπονητης μας και εχουμε ολοκληρο καλοκαιρι να τσακωθουμε.
Και που ξερεις,μπορει να τσακωνομαστε καθως θα ταξιδευουμε στην Ευρωπη...

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 13:28 »
Παράθεση
Γεια χαρα σε ολους.

Απ'το 2001 παρακολουθω το φορουμ,εχω ομως πανω απο 5ετια να γραψω κατι.
Αφορμη για την σημερινη μου τοποθετηση αποτελει  η ανασφαλεια μου που αγγιζει τη βεβαιοτητα
οτι η ομαδα μας εχει μετατραπει σε υποχειριο του εκαστοτε ισχυρου του ποδοσφαιρου και μερος της ''αυλης'' του.

Δεν αναφερομαι σε καμια περιπτωση στο αγωνιστικο τμημα της ομαδας(παιχτες-προπονητης)στους οποιους και
πιστωνω εξ'ολοκληρου την ανελπιστη φετινη πορεια,αλλα η κριτικη μου επικεντρωνεται στην,ακομα μια φορα,
κατωτερη των περιστασεων-απαιτησεων αποσιωπουσα διοικηση.

Στην πρωτη θητεια Χριστοβασιλη στην α' εθνικη,με ισχυρο του ποδοσφαιρου το βαζελο,εκανε τα στραβα ματια και
καταπιε τη γλωσσα του στη δολοφονικη επιθεση των αγνων παιδιων στο οακα και στις μετεπειτα προκλητικες δηλωσεις
του αδιστακτου Πατερα,αγνοωντας την οργη του κοσμου,στο βωμο παντα των ''λεπτων''ισορροπιων.Παραλληλα την ιδια
χρονια ''βαφτησε''αδερφια μας τους αρειανους φροντιζοντας κυριολεκτικα να μας καβαλησουν στο γηπεδο.

Σημερα,αρκετες ωρες μετα το ματς-παρωδια με την ομαδα-χουντα του ''γαμαω και δερνω'' γλοιωδη ιδιοκτητη της,
ο λαλιστατος(και καλα εκανε) Χριστοβασιλης κατα Αλαφουζου στα ραδιοφωνα για την υποθεση ντε βισεντι και κατα
διαιτητη Παπα(και παλι καλα εκανε)μετα το ματς με παοκ,καταπιε για ακομα μια φορα τη γλωσσα του και γραφει στα
παπαρια του τον οργισμενο κοσμο της ομαδας του μη βγαζοντας ανακοινωση για το περασμα της προχτεσινης λαιλαπας απ'το ζωσιμαδες.Και ρωτω:Αφου δεν εβγαλες ανακοινωση μετα το προχτεσινο εντος εδρας χειρουργειο,οπου
στα γεροντια της σκεπαστης η πιεση ξεπερασε το 20,δικαιουσαι να ξαναμιλησεις για διαιτησια και αδικια??

Καποτε χλευαζαμε τα ''αρματα'',προτασσοντας τη δυναμικη του κοσμου μας ως κοκκινη γραμμη ανεξαρτησιας...
Σημερα,δυστυχως,εχουμε συρρικνωθει πολυ(και με δικη μας ευθυνη)και μετατραπει σε ευκολο στοχο χειραγωγησης.

υγ. Δεν θεωρω οτι ειμαστε παραρτημα κανενος.Ειμαι βεβαιος ομως οτι ο Χριστοβασιλης σαν αλλος χαμαιλεοντας

αποτελει την ουρα του εκαστοτε ισχυρου-νταβατζη του ελληνικου ποδοσφαιρου και αυτο με προσβαλλει.

Γεια σου ρε gila , σαν τα χιόνια ....

γενικά συμφωνώ μαζί σου απλά θεωρώ οτι πρέπει να το ψάξουμε λίγο βαθύτερα το θέμα Χρηστοβασίλη και των εκάστοτε προέδρων της ομάδας . Κατ αρχήν δεν θεωρώ  επ' ουδενί ότι είμαστε σε κάποιο άρμα όπως γράφτηκε από μερικούς , πρέπει όμως να είμαστε λίγο ρεαλιστές και να συνειδητοποιήσουμε σε ποια χώρα ζούμε ! Όλοι (το λέω με βεβαιότητα ) όσοι γράφουμε εδώ μέσα , όσοι πάμε στο γήπεδο , όσοι είναι φίλαθλοι - οπαδοί αυτής της ομάδας , θέλουμε να διεκδικούμε ότι μας αναλογεί αγωνιστικά , να έχουμε καθαρό κούτελο και να βροντοφωνούμε  περήφανα ότι εμείς τσάτσοι δε θα γίνουμε ποτέ !
Μετά το προχθεσινό χειρουργείο (έχουν υπάρξει και χειρότερα ) απ τον καθηγητή κύριο τοπουζη το λογικό είναι η ΠΑΕ να βγάλει μια ανακοίνωση-διαμαρτυρία , να χτυπήσει δηλαδή γροθιά στο μαχαίρι και όλοι θα αισθανθούμε μια ανακούφιση μια δικαίωση οτι ρε αδερφέ μη μας περνάτε και για μαλάκες ! Όταν όμως κάποιος είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρίας θα πρέπει να αναλογιστεί και τις επιπτώσεις μιας τέτοιας ενέργειας , αν θυμάστε την προηγούμενη χρονιά μετά το παιχνίδι γαυρος-αγρινιο ο παναιτωλικος έκανε το αυτονόητο , διαμαρτυρήθηκε με ανακοίνωση για τη διαιτησία το αποτέλεσμα ήταν να τον φάει το μαύρο φίδι και να αποχαιρετίσει τη κατηγορία ! κάτι ανάλογο θα συνέβαινε και την Κυριακή θα έρχονταν ένας στυλιαρας η ένας βοσκακης 0-1 η Τρίπολη  γεια σας ! και επειδή δεν προλαβαίνουμε να υποβιβαστούμε θα τερματίζαμε κάπου στη μέση ! μπορεί επίσης ο γαύρος να μας έριχνε και 2-3 αγωνιστικές για τη επίθεση στο Τζεμπουρ ! στη χούντα όταν είσαι πολύ μικρός είναι δύσκολο να τα βάλεις με το δικτάτορα και απ τη στιγμή που συναινέσαμε( εδώ βάζω μέσα και όσους από μας πάμε στο γήπεδο ) να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα του Μαρινακη  δεν θα πρέπει να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις ! αυτή είναι η αλήθεια , συμφωνώ σε όλα όσα έγραψε ο gilas απλά εξηγώ τη πολιτική που ακολουθεί ο Χρηστοβασίλης  που θεωρώ ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του για κρητική , όταν τελειώσουμε και βγούμε στην ευρωπη θα ρθει κι η δική του η σειρά !!!!   

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 13:47 »
δυστυχως ουτε η ευρωπη ειναι σιγουρη , ποιος ειναι σιγουρος οτι θα βγουμε? :-?

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 15:03 »
Παιδια αφήστε της ανακοινώσεις κατα μέρος. Τσατσοι τους δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτε αλλα δεν ειναι και να τον προκαλεις τον μαρινακη. Άσε να μας αφησει τουλάχιστον να βγούμε στην ευρωπη όπως μας αξίζει.  :mono: :mono:
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 15:11 »
Παιδια αφήστε της ανακοινώσεις κατα μέρος. Τσατσοι τους δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτε αλλα δεν ειναι και να τον προκαλεις τον μαρινακη. Άσε να μας αφησει τουλάχιστον να βγούμε στην ευρωπη όπως μας αξίζει.  :mono: :mono:

σκεφτειτε λιγο πριν γραψετε κατι!

αν καταλαβες φιλε ,μας λες......δεν ειμαστε αλλα ειμαστε!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 15:11 »

Μάζεψε το δε βγαίνει....

Δεν είσαι τσάτσος, αλλά μη θυμώσει ο καλός ο κυριούλης και δε μας δώσει την Ευρώπη...  %-|

Ρε μαστίγιο και καρότο που θέλετε μερικοί..

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 15:14 »
Ας πούμε δυο λόγια ακόμη μήπως φωτιστούν λίγο κάποια σκοτεινά μυαλά που γεννούν σενάρια και πλάθουν φανταστικές ιστορίες.
Υπάρχει κάποιος που βλέποντας τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδος μας, διαφωνεί με την επιλογή της ξεκούρασης των Τσουκαλά, Κοροβέση, Πάντου, Ντεβισέντι (εμπύρετος επί εξαημέρου, καταβεβλημένος σωματικά και με μείον 3 κιλά βάρος), Ταμπάση (φακοί επαφής) ???
Νομίζω πως όχι.
Η ένστασή τους λοιπόν και η διαφωνία τους ποια είναι ακριβώς?
Ότι δεν έβαλε τον Μέσι τον Ινιέστα και τον Ρονάλντο? Το ρόστερ μας είναι συγκεκριμένο και ευτυχώς αυτοί που μπήκαν ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΡΘΩΣ τους επέλεξε ο προπονητής τους και με την εμφάνισή τους ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΌΠΟ.
Ας μου εγγυηθεί κάποιος ότι, παίζοντας με τους βασικούς :
Α) Θα κερδίζαμε
Β) Δεν θα υπήρχε η παραμικρή σωματική καταπόνηση.
Γ) Δεν θα δεχόταν κανένας κάποια κρίσιμη κάρτα.
Δ) Δεν θα τραυματιζόταν κανένας

Ορθολογικά σκεπτόμενος λοιπόν ο κόουτς απέφυγε εκ του ασφαλούς να συμβούν τα Β, Γ, Δ (που αν συνέβαιναν θα ήταν τραγικά για την συνέχεια των αγώνων μας) και πάλεψε με αυτήν την ομάδα για το αποτέλεσμα. Το γιατί δεν ήρθε και το θετικό αποτέλεσμα το είδαμε όλοι.

Αν χάναμε με τους βασικούς μας 2-0, 3-0 ή 4-0 όλη αυτή η κουβέντα θα γινόταν σε ένα διαφορετικό πεδίο:
«Γιατί δεν ξεκούρασε βασικούς», «Τι ελπίδες είχε με τον Γαύρο και έκαψε την ομάδα», «Τόσο χαζός είναι που δεν βλέπει ότι πρέπει να κυνηγήσει την πεντάδα και όχι το κύπελλο», «με το κατεστημένο πήγε να τα βάλει» και πάρα πολλά άλλα τέτοια.
Πάντα υπάρχουν δυο όψεις του νομίσματος και αν θες να τρώγεσαι με τα ρούχα σου διαλέγεις πάντα αυτήν που δεν ήρθε και εκ του ασφαλούς την αναγορεύεις ως καλύτερη.
Ας ξεφύγουμε λοιπόν από αυτή την εσωστρέφεια που μας κατέκλυσε όλους μας και ας κοιτάξουμε μπροστά αναλογιζόμενοι την πορεία της ομάδος μας όλη αυτή την χρονιά.