Καλά ρε πόσες φορές έχει παίξει ο γαύρος κύπελο με ομάδα σαν κι εμάς και έγινε ακριβώς το ίδιο;
Δηλαδή η μικρή ομάδα να βάζει δευτερότριτα και να την κράζετε σαν παράρτημα...
Τώρα που είμαστε εμείς τι γίνετε;
Ενω μαγκα αμα εβαζε την βασικη εντεκαδα θα κερδιζε ο ΠΑΣ?Τα @@@@@ του καραμπελα θα περναμε παλι
Μονο και μονο απο τον ορισμο ενος διαιτητη που δεν το ξερει ουτε η μανα του ψυλλιαζεσαι...Οσοι ειδαν τον αγωνα Παναχαικη-Ολυμπιακος μπορουν να καταλαβουν ποιος ειναι ο σκοπος του βρωμολίμανιου!!
Και στο κατω κατω της γραφης προς εμε ορθος επραξε ο Χριστοπουλος κ δεν εβαλε ντεβινσεντι κ τους λοιπους,γιατι θελετε δεν θελεται το παιχνιδι ηταν χαμενο πριν την σεντρα κ δεν συμφερε στον αγωνα με την Τριπολη ειτε στο θεμα κουρασης ειτε κ στο θεμα καρτων
1)Οσο για το πρωταθλημα που λες αμα ειμασταν του Γαυρου ομαδα γιατι δεν μας εδιναν το ματς αφου ο Ολυμπιακος εχει παρει πρωταθλημα απο Νοεμβριο,ενω καλιστα ξερουν πως με μια νικη δικια μας μπορουμε να αφησουμε τον βαζελο εκτος ευρωπης?
2)Αμα ησουν προπονητης εσυ ρε προφεσορα σε ποια ματς θα επιλεγες να εκτισει την τιμωρια του ο Βικεντιος κ ο Λιλα?
3)Ειδες σημαδια οτι ομαδα κ σημερα κ στο Καραισκακη εκατσε να χασει?
Παρτε το χαμαπρι μερικοι γιατι παιζουμε το παιχνιδι του ΠΟΚ!!
Ο μισητος εχθρος μας δεν ειναι ο ΟΦΗ οπως νομιζουν μερικοι αλλα διαχρονικα αυτα τα καθικια του Αθηνοκεντρικου κρατους που εμπαιζουν εμας κ λυνουν κ δενουν κ γαμανε το καθετι αξιολογο που προσπαθει να κανει μια οποιαδηποτε επαρχιακη ομαδα!!!!!!!!αισιχτηρια δν νευριασα στο ματς μιας κ το περιμενα κ μου γυρισαν τα μυαλα τωρα
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣ κ το τι λενε οι υπολοιποι ΠΟΚιτες απλα δεν μας ενδιαφερει
Αμα δω κατι στραβω στον ΠΑΣ θα ειμαι ο πρωτος που θα αρχισω να κραζω και με ξερουν πολυ καλα εδω στο site,αλλα η κριτικη επειδη το λενε οι Βαζελοι εγω δεν το δεχομαι κ να πανε να @@@@@ κ αυτοι
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ