Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
17 (37.8%)
1-0
10 (22.2%)
2-1
2 (4.4%)
0-0
6 (13.3%)
1-1
2 (4.4%)
2-2
1 (2.2%)
0-2
3 (6.7%)
0-1
2 (4.4%)
1-2
0 (0%)
άλλο ?
2 (4.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 45

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 27 Φεβ 2013 10:05

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 78655 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου
« Απάντηση #225 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 02:07 »
Παράθεση
Ρε Γυπα εξήγησέ μου σε παρακαλώ τι σχέση μπορεί να έχει ο Κόβης με το Χριστόπουλο.
Είναι δυνατόν να συγκριθούν οι δύο τους;;;Με τι κριτήριο;
Από τις δηλώσεις και μόνο μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα του καθενός.

δεν κρίνω τους προπονητές...την δικιά μας αντίδραση και νοοτροπία κρίνω...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 02:16 από GyPAS »
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 02:11 »
Έχω μια θεια στο χωρίο που από το ένα μάτι βλέπει 20% και από το άλλο 10%.
Μετά τα σημερινά απέκτησε γερακίσιο μάτι.

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 02:46 »
Με μια γρήγορη ματιά στην εντεκάδα στο ζέσταμα η πρώτη σκέψη που μου ήρθε ήταν , τι κάνει ο μαλάκας ο Χριστόπουλος θα ξεφτιλιστούμε σήμερα , ο γαύρος παίζει κομπλέ κι εμείς με τα τριτοτέταρτα τρελάθηκε , όμως καθώς κυλούσε το παιχνίδι όλοι βλέπαμε κάτι ιδιαίτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο , βλέπαμε κάποιους παίχτες που ούτε τα ονόματά τους δεν ξέραμε καλά καλά να βγάζουν τέτοιο παθός και τέτοια ενέργεια που θα ζήλευε  και ο Μιτσελ!!

και οι 11 επιλογές δικαίωσαν τον προπονητή μας 100% !!! και δεν πέταξε λευκή πετσέτα σε καμία περίπτωση
θα μου πείτε εδώ με τα τριτοτεταρτα και τους παίξαμε έτσι με τη βασική ομάδα θα τους κερδίζαμε σίγουρα... δεν νομίζω
Η λογική του οπαδού (δηλ η δική μας λογική ) λέει κατεβαίνουνε κομπλέ τους κερδίζουμε τους ξεφτιλίζουμε και μετά έρχεται και η σειρά της Τρίπολης !!!
Ο Χριστόπουλος όμως δεν είναι οπαδός είναι προπονητής και σήμερα μας απέδειξε ότι εκτός από τακτική ξέρει πολύ καλά και την διαχείριση έμψυχου δυναμικού , επίσης ξέρει πολύ καλά  πως να προετοιμάσει ψυχολογικά 20χρονους και να τους ρίξει σε ματς φωτιά (κανένας μα κανένας δεν φοβήθηκε ούτε μια στιγμή )
Μετά το σημερινό παιχνίδι  μεγάλωσε το ροστερ και αυτό είναι το μεγαλύτερο +

Την Κυριακή είναι άλλος ένας τελικός πάμε με το ίδιο πάθος  και με την ίδια δύναμη όσο για την εντεκάδα  ... ξέρει ο Χριστόπουλος !!!!!!!

ΥΓ Ένα μεγάλο μπράβο στο διαιτητή κύριο Τοπουζη , πρώτη φορά τέτοια αποθέωση στους Ζωσιμάδες

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #228 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 03:11 »
Δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί ασχολείστε με αυτό που λέει ένας και χαλάτε τα νεύρα σας. Αποψή του. Σεβαστή ναι. Αποδεκτή? Ισως για κάποιους ίσως όχι για κάποιους άλλος (φαινεται εξάλου από τα "συμφωνώ" που μαζεύουν τα ποστς).

Για το παιχνίδι τώρα. Ξενέρωσα με την 11άδα στην αρχή. Οπως ξενέρωσα και με την κοιλίτσα του Μπαμπανιώτη. Στην πορεία ο Μπαμπανιώτης έγινε το νέο μου πουλέν. Και η 11άδα με ενθουσίασε. Αλλά περισσότερο με ενθουσίασε ο τρόπος που ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ο Χριστόπουλος.
Και ναι ξενέρωσα με την ήττα, αλλά φαντάζομαι ότι θα ξενέρωνα περισσότερο με την ήττα (που θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς όπως φάνηκε) με την πρώτη ομάδα. Και θα ξενέρωνα περισσότερο την Κυριακή που θα ήταν όλοι χώμα.
Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο το είχε πει ο κόουτς πριν 2 Κυριακές? Ε αυτό. Αλλά έχει καταφέρει να κάνουμε και πορεία ταυτόχρονα! Αυτό είναι ανήκουστο.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα κι ένα μεγάλο μπράβο. Μακάρι να είχαμε (ή να έχουμε) αυτόν τον προπονητή με μια διοίκηση εξίσου ανοιχτόμυαλη και σκεφτόμενη.

RESPECT στον κ. Χριστόπουλο, RESPECT σε όσους έχουν αγωνιστεί φέτος στην ομάδα!
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 08:44 »
Καταρχήν!
Ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα!

Τώρα στα υποδέλοιπα...
Ντρέπομαι γιατί ενώ πήγα χαλαρός
καθώς έβλεπα ένα μεγάλο ροτέισον
έσκασα και 75 γιούρα
ντρέπομαι λοιπόν που δεν μπόρεσα
να συγκρατηθώ μπροστά στα παιδιά μου...

Δε θεωρώ και το καλύτερο θέαμα να βρίζει έτσι
όπως εγώ, ένας πατέρας μπροστά στα παιδιά του...

Η αποστολή μου είναι να φτιάξω στην κοινωνία που ζούμε
σωστούς και έντιμους πολίτες...
Λυπάμαι για την εικόνα που είδαν τα παιδιά μου χτες...

Δεν ξαναπάω με τα παιδιά μου γήπεδο.
Δεν είμαι το καλύτερο πρότυπο...

Ή μάλλον δεν ξαναπάω με γαυροβαζελους και λοιπούς
που δεν μπορώ να συγκρατηθώ...
Λυπάμαι τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω...

...φοβάμαι και για τον αστερία...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 08:53 »
Αν δεν είχαμε κληρωθεί με τον γαύρο αλλά με τον Πανθρακικο την ίδια εντεκάδα θα έβαζε ο Χριστοπουλος;
Με στεναχώρησε πολύ ο τρόπος που ειδε το παιχνίδι ο κόουτς.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 08:55 »
MVP του αγώνα χωρίς να θεωρώ οτι υστέρησε κανείς. Ντάσιος μετά από πάρα πολύ καιρό.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 09:45 »
Εγώ στενοχωριέμαι που μας στήνουν κ εμείς το γυρίζουμε στην εσωστρέφεια.
Μέχρι κ Κόβη τον είπαμε τον προπονηταρά τον Χριστόπουλο. :(
Με άστοχες συγκρίσεις δεν επιχειρηματολογείς.
Αν όσοι βλέπουν μεθόδευση από πλευράς ΠΑΣ κ εκδούλευση στο σκατόγαυρο, ας μας πουν αν αυτά που λένε είναι αποτέλεσμα πληροφοριών που έχουν ή αν αποτελούν απλά εκτιμήσεις.
Ανωνυμία υπάρχει δεν θα θιγεί κανένας...απλά να μας πούν με ειλικρίνεια για να μην σκάσουμε στο τέλος...το χόμπυ μας κάνουμε αλλά όταν ξεστομίζεις βαριές κουβέντες χτυπάει κόκκινο στο νευρικό σύστημα...πείτε μας αν ξέρετε,αν έχετε γνώση εκ των έσω αν αυτά που λέτε είναι η αλήθεια, για να το τελειώνουμε με το μπουρδέλο το ποδόσφαιρο να πάμε ν ασχοληθούμε με τίποτα άλλο...δεν το λέω ειρωνικά το λέω με το άγχος ενός οπαδού που πονάει. :-?

Σήμερα κανείς δεν ασχολείται με τα εγκλήματα του διαιτητή,αλλά με τον βούρκο των Ζωσιμάδων,την επίθεση στον Τζιμπούρ κ το γκολ του αμπντουν. >:(
Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση το οτι η νεανική ομάδα του ΠΑΣ "στήθηκε" κανονικά ότι είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος,από έναν επικίνδυνο διαιτητή.
Η εθελοτυφλία,η εκδούλευση,η κουτοπονηριά, η αντιεπαγγελματική κ εγκληματική συμπεριφορά των παρατρεχάμενων του μαρινάκη,χτυπάνε τα νεύρα μας κ μας κάνουν ακόμη πιο εχθρικούς στη σιχαμένη ομάδα...μας έπαιξαν πουστιά για άλλη μια φορά κ σήμερα όλα είναι ωραία... για αυτούς...πραγματικά αχώνευτο. >:(

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 09:57 »
Αν δεν είχαμε κληρωθεί με τον γαύρο αλλά με τον Πανθρακικο την ίδια εντεκάδα θα έβαζε ο Χριστοπουλος;
Με στεναχώρησε πολύ ο τρόπος που ειδε το παιχνίδι ο κόουτς.
  αν ειχαμε κρισιμο παιγνιδι απανωτα σε δυο μερες κι οι βασικοι παιχτες ηταν σκασμενοι,οπως βλεπαμε ΟΛΟΙ τς τελευταιες αγωνιστικες,τοτε ναι ,θαθελα να παιξν τα δευτεροτριτα μ οποιονδηποτε αντιπαλο και ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤς , ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Π ΜΑς ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥς...Εγω δεν περιμενα τπτ αλλο απ το χθεσινο παιγνιδι και Μπραβο και στα παιδια στν κερκιδα που εδωσαν το συνθημα...ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ...
  το μονο που θα μπορουσε να κανει η Διοικηση ηταν να ζητησει Ευρωπαιο διαιτητη ,επικαλουμενη καποιο αρθρο τς Ευρωπαικης συνθηκης  8) ,αλλα ξεχασα...εδω ειναι Μπαλκανια. ;)
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ 18ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ Π ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ Π ΦΟΡΑΝΕ ... :pas: ΕΙΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕς :pas:
οσο για τν φτιασιδωμενη πουτ@ν@ τς Ευρωπης π γυρισε στο σπιτι τς <νικητης>,παντοτε θα βρισκει καποιους ΛΕΒΑΝΤΕς να τν ξεβρακωνει ,αποκαλυπτοντας τη γυμνια της...δυστυχως ,ελεω Τοπουζη ,απο δω εφυγε με το στριγκακι στη θεση του...
                :pas: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :pas:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 10:38 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 09:59 »
Τι εγινε ρε παιδια χτες?

Ηρθε ο πρωταθλητης, επαιξε μπαλαρα, εβαλε εκπληκτικο γκολ ο Αμπτουν, περασε απο την λασπη, χορευε στο βουρκο, Πασας στην λάσπη, και καποια κωλόπαιδα, που μαλλον ηταν βαζελοι (οπως ειπε ο Υπευθυνος τυπου της ομάδας),  επιτεθηκαν στον Τζιμπουρ. (Δεν διευκρινιζεται αν ειναι κι αυτος πολυτραυματίας) >:( :(

Ετσι γραφουν οι εφημεριδες, ετσι εγινε.  :(
Και μετα λεμε γιατι χρεοκοπησε η Ελλάδα...

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 10:15 »
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ετοιμαζόμουν να γράψω ρε Davelis ! Κλαυσίγελος πραγματικά με την στάση εφημερίδων και γενικά Αθηναικών ΜΜΕ ...
Α ! Και φυσικά πρέπει να δώσουμε για ένα πράγμα τα εύσημα σε αυτή τη ατελή μορφή ζωής με την σφυρίκτρα . Ότι κατάφερε όσα - δυστυχώς - δεν κατάφερε η έως τώρα προσπάθεια , πορεία , και θέση της Ομάδας μας . Να ''ξυπνήσει'' την Μεγάλη , να συσπειρώσει τον κόσμο και να ''σηκώσει'' το γήπεδο στο πόδι ! Το ''αντικρυστό'' σύνθημα στο τέλος θύμιζε την συμμετοχή στο ''Γιαννενάρα - Ομαδάρα " το πάλαι ποτέ ... Ανατρίχιασα !
Όσο για το σύνθημα, δεν το επαναλαμβάνω διότι η μάνα αυτού του πλασμιδίου δεν φταίει σε τίποτα για την επιλογή του γιου της να εξελιχθεί σε ένα έκτρωμα που θα σέρνει έρποντας και γλύφοντας τα 80 άχρηστα κιλά του επάνω στην γη για μια ζωή ...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 10:32 »
Παράθεση
Όσο για το σύνθημα, δεν το επαναλαμβάνω διότι η μάνα αυτού του πλασμιδίου δεν φταίει σε τίποτα για την επιλογή του γιου της να εξελιχθεί σε ένα έκτρωμα που θα σέρνει έρποντας και γλύφοντας τα 80 άχρηστα κιλά του επάνω στην γη για μια ζωή ...
Μπα παραπάνω τον κάνω καμμιά 100στή +...χοντροκόλης ήτανε :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 10:42 »
http://sportsioannina.gr/pas-giannina/30396-l----r.html

μιλαμε οι τυποι εχουνε κανει σεμιναρια πως να σου τσακιζουν τα νευρα.

μπορει να μου πει καποιος τι στο πουτσο ειναι αυτο το καραπαπας και εχει και αποψη?

O Καραπαπας ειναι αυτος που πριν απο λιγα χρονια οντας ακομη δημοσιογραφος, αλλα με τα ιδια μυαλα και τις ιδιες συνηθειες ειχε φιλοξενηθει σε πασολεδιοκο στεκι μαζι με εναν φιλο του  δημοσιογραφο με καταγωγη απο τα Γιαννινα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 10:51 »
Παράθεση

Είναι δυνατόν να είναι αυτός το σπερματοζωάρια που νίκησε;

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 10:52 »
Από όλα τα ματς κυπέλλου που έχουν γίνει τα τελευταία 50 χρόνια στην Ελλάδα, κανένας έλληνας ποδοσφαιρόφιλος δε θυμάται τίποτε άλλο, παρά μόνο τον τελικό κάθε χρονιάς. Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία του ποδοσφαιρικού κοινού είδε τη χθεσινή σφαγή, όπως και σεις δε θα βλέπατε προημιτελικό οσφπ-λεβαδειακός για παράδειγμα. Σε αυτά τα ματς παίρνεις αποτέλεσμα για να προχωρήσεις. Τίποτε άλλο.

Παρόλο που μοιάζει το χθεσινό με το ματς πρωταθλήματος στην εξέλιξη του, δεν είναι το ίδιο. Ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλύτερος και τα δευτεροτρίτα παίξανε καλύτερα από τους βασικούς. 'Αρεσε ο ΠΑΣ, ήταν καλύτερος και από τα 3 τελευταία ματς πρωταθλήματος και θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο, που ήταν το να μη φας γκολ και μπροστά ότι βγει. Ο οσφπ μπήκε δυνατά μεχρι το 15’. Από το 15’ μέχρι το 55’ τα δευτεροτρίτα του ΠΑΣ παίξανε στα ίσια και ήταν καλύτεροι στο γήπεδο. Είχανε κατοχή, κερδίζανε μονομαχίες από τους βασικούς του οσφπ και το παλέψανε πολύ δυνατά. Ότι πηγαίναμε να δημιουργήσουμε όμως το κατέστρεφε αυτό το χωριατόπαιδο από τη Θράκη που άρπαξε από το μαλλιά τη μεγάλη ευκαιρία καριέρας. Ακόμα και τώρα είμαι εκτός εαυτού. Πολύ μεγάλη σφαγή επιστημονικής φύσεως, όλα τα σφυρίγματα για τον οσφπ μέχρι να το βάλει και μετά όλα τα σφυρίγματα για τον ΠΑΣ, μόνο και μόνο για να γράψουν οι φυλλάδες σήμερα «λάθη ο Τοπούζης και για τις 2 ομάδες». Δεν είναι τυχαίο το ξέσπασμα της μεγάλης, της πιο cool κερκίδας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, που έβριζε εν χορώ για πολλή ώρα.

Τοπούζη τσμα τσμι! Το ξέρεις το τσμα τσμι σκούπρο? Εμείς θα το μάθουμε πάντως.

Διαβάζω και τις συγκρίσεις με την περίπτωση Κόβη.  Αχ αυτοί οι συμψηφισμοί πόσο άδικοι είναι... Ότι να’ ναι πραγματικά. Πολύ διαφορετικές οι συνθήκες εκείνου του ματς που έγινε ακριβώς στη μέση του πρωταθλήματος σε άλλες εποχές από όλες τις απόψεις. Εδώ μιλάμε ότι η ομάδα τώρα είναι ντεφορμέ, οι παίχτες σκασμένοι, παίζουμε εναντίον των διαιτητών που σπρώχνουν τον οσφπ στον τελικό και την Κυριακή με νίκη ΠΑΣ Ευρώπη. Είναι σα να παίζει ο γαύρος σε 3 μέρες αγώνα για να πάει τελικό ουέφα. Δεν θα τον δικαιολογούσες κάπως?

Και στο φινάλε θα ρωτήσω και κάτι άλλο: Πιστεύει κάποιος ότι πήρε τηλέφωνο κάποιος το Χριστόπουλο και του είπε «Βάλε τα δεύτερα για να κερδίσει ο γαύρος»? δε νομίζω. Ήταν καθαρά απόφαση του προπονητή με βάση την κούραση των παικτών και τη σκανδαλώδη εύνοια που πάντα έχει ο οσφπ που αποδείχτηκε και χθες.

Πάντως τα δευτεροτρίτα του ΠΑΣ αφήσαν υποσχέσεις. Πολύ καλή εμφάνιση από όλους. Mvp ο παθιασμένος Κειτά που έριξε πολύ ξύλο στο χώρο του κέντρου σε όλο το ματς. Ακόμα και ο «πολύς» Τζιμπούρ έκανε πίσω στη φυσούνα όταν αντίκρυσε στον Πωλ και περιόρισε τις βλαχομαγκιές του.

Κερδίσαμε κι έναν ακόμα τερματοφύλακα ή μου φάνηκε εμένα? Η αλήθεια είναι ότι το φάουλ θα το έπιανε ο πιο αίλουρος Φεγκρούς, αλλά ο Μπαμπανιώτης είχε σωστές τοποθετήσεις σε όλες τις φάσεις. Και μπυροκοιλιά, αλλά και η φανέλα απ’ έξω! Ναι ρε είδωλο!

ΥΓ1.
Πάλι νίκη η Τρίπολη εκτός έδρας! 3 στο πρωτάθλημα + 1 στο κύπελλο = 4 συνεχόμενες εκτός έδρας! Και από την Κρήτη την Τετάρτη έρχεται στα Γιάννενα την Κυριακή. Ε, δεν μπορεί άλλο. Είναι σα να παίζουμε εμείς ζνΑθένα νΤιτάρτ και ζντγκζανθ ντγΚυργιακή. Ε δε γίνεται, δε μπορεί άλλο. Πολύ καλά για μας πλέον τα δεδομένα για τον τελικό της Κυριακής!

ΥΓ2.
Κερδισμένος συνολικά ο ΠΑΣ από το χθεσινό ματς. Πολύ το χάρηκα που ήρθαν μόνο οι άρρωστοι Πασολέδες στο γήπεδο. Φωτιά η μεγάλη! Συμμετοχή στα συνθήματα μετά από καιρό και εν χορώ βρίσιμο για πολύ ώρα. Ρε τι γίνεται.  Κι εγώ που νόμιζα ότι στα ματς με το ποκ έρχονται οι οπαδοί του ποκ και γεμίζουν το γήπεδο…       

Πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΣ χθες το χτύπησε το ματς όσο δεν πάει. Και κλάμα τα γραφικά πρωτοσέλιδα των ερυθρόλευκων φυλλάδων για ζούγκλες και κάφρους σήμερα.
Ρε το παράρτημα ρε...

ΥΓ3.
Μίτσελ παλτό, ο Μπουντραγκένιο σε είχε μόνο για πρωινό.

ΥΓ4.
Καμία ομάδα δεν είναι ντροπή, εκτός από του τσάτσου και του διαιτητή!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 10:58 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 11:11 »
Και στο φινάλε θα ρωτήσω και κάτι άλλο: Πιστεύει κάποιος ότι πήρε τηλέφωνο κάποιος το Χριστόπουλο και του είπε «Βάλε τα δεύτερα για να κερδίσει ο γαύρος»?

Προφανώς και για πρωτοσέλιδο ... "ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

Τα σφυρίγματα του Τοπούζη δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα γνωστά  "λάθη" των διαιτητών.
Έχω δει 100δες ματς και 10δες ματς  ντεπούτα νέων διαιτητών (έχουν στοιχειώδη πειθαρχικό έλεγχο, το γκαητέρουν  το γήπεδο)... αυτό ήταν κάτι άλλο, δηλ., "γύρνα πίσω να στον βάλω".

Η ΚΕΔ έχει ξεσκιστεί στα σεμινάρια και οι Καθηγητάρες της εργώνουν την Ελλάδα.
Σε πρόσφατο σεμινάριο που έγινε για τις ΕΠΣ Ανατ.Μακεδονία - Θράκη, εκπαιδευόμενος ήταν και ο κ. Αρχίδης Τοπούζης.

Το θέμα του σεμιναρίου ήταν: "Πως θα σφυρίζουμε Ολυμπιακό με κορυφούμενη την κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ελληνική κοινωνία"

Υ.Γ.: Όσο για τις "συζητήσεις - παρεξηγήσεις", υπάρχουν και ερμαφρόδυτες εκδοχές υποστηρικτών του ΠΑΣ.

Υ.Γ.2: Τόσα χρόνια, πρώτη φορά νιώθω ότι "τέλειωσα" πάνω στο Γαύρο ... πιο απλά, "έτσι πηδάνε" ... με το "αποτέλεσμα".

Y.Γ.3: Ρεπορτάζ  και σχόλια στο  redplanet.gr
«Στο 24', ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε κράτημα του Μανιάτη από τον Λίλα εντός περιοχής»
RIERA Zio1925:«Εντελως αντικειμενικα φιλε.. Δεν υπαρχει καμια περιπτωση πεναλτυ, αντιθετως ειναι 2η κιτρινη για θεατρο..!!»

%-|Ανεβάστε το ματς στο forum (τις φάσεις) ... όλα τα site δείχνουν το γκολ και τον Τζεμπούρ
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 11:48 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 11:39 »
ρε τι μαλακες ειναι οι σκατογαυροι.μενω στη νικαια και ολοι εδω ειναι κολογαυροι.σημαρα το πρωι βλεπω δυο γειτονες γαυρους και τους ελεγα τοπουζης τοπουζης και μου λενε ¨αντε βγαλε τα γιαλια το πεναλτι στο τραβηγμα του μανιατι δεν το ειδες? μιλαμε τρελαθηκα οι τυποι ειναι τελειος καμενοι δεν πειραζει στην ευρωπη θα χαιρομαστε να τοθς βλεπουμε να ξεβρακονονται σε καθε ματς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 11:49 »
Παράθεση

Είναι δυνατόν να είναι αυτός το σπερματοζωάρια που νίκησε;
Φαντασου τα επιλοιπα  :P ...η επιτομη της οκνηριας :P ισως παλι το συγκεκριμενο βιαζονταν να βγει για να γινει στa γληγορα διαιτητης Φιφα..γλυψε -σπρωξε,σπρωξε-γλυψε, που θα παει θα το καταφερει...πως λεμε  pipa στην pipa st afentiko gia fifa? :P
 :flag:

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 12:00 από paspaliars »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 12:00 »
Μεγάλη κουβέντα χτες το βράδυ μετά το ματς.

Η τριάδα φιλάθλων, απαρτιζόμενη από τον υποφαινόμενο, τον Βασίλη και τον Χρήστο, αποσύρθηκε σεμνά σε ουζερί και ξεκίνησε την τριπροκουβέντα.

Ο Χρήστος επέμενε ότι ο Ολυμπιακός χτες έπαιζε με 15 (11 + 3 + τον Χριστόπουλο, ο οποίος κάνει δημόσιες σχέσεις στην πλάτη του ΠΑΣ (αλλά με την στήριξη του μεγαλομετόχου, όπως μάθαμε,)) κοροϊδεύοντας στην ουσία τον κόσμο μας (δεν υπήρχε κανένας λόγος να μπουν Ντεβισέντι και Ιλιτς μετά το 1-0), και έλεγε ότι σαράντα χρόνια ψυχασθένειας  για αυτή την ομάδα διαταράχτηκαν σοβαρά χτες, μπορεί να μην έρθει καθόλου στο ματς με τον Αστέρα κλπ.

Εμείς οι δυο προσπαθούσαμε να πούμε ότι καλά έκανε, ότι έτσι κι αλλιώς ο στημένος διαιτητής θα μας καθάριζε, ότι καλά παίξαμε, ότι σε όλα τα κύπελλα κάπως έτσι παίζαμε, κλπ.  επιχειρήματα που αραδιάσατε παραπάνω.

Ο αντίλογος  ήταν ότι η Καστοριά είναι πια στο ερασιτεχνικό, αλλά όλη η Ελλάδα ξέρει ότι πήρε κύπελλο, κι ότι έχει μείνει στην Ιστορία, και ότι σήμερα με την κανονική ομάδα θα τους πατούσαμε, (ξεχνώντας τον  επαναληπτικό αγώνα στο Καραϊσκάκης).

Ήθελε ότι ο κάθε πικραμένος οπαδός . Τι κι αν δεν γνώρισα χαρές μεγάλες….

Η συζήτηση δεν οδηγούσε πουθενά, η κάθε πλευρά είχε τα δίκια της. Το μόνο που είπαμε είναι ότι ο χρόνος θα δείξει αν είχε δίκιο ο Χριστόπουλος, με την κάλυψη της διοίκησης επιμένω, για ότι έπραξε.

Η αλήθεια είναι ότι ξένισε πολλούς η σύνθεση της εντεκάδας, ειδικά αυτούς που πλήρωσαν για να δουν μια αναμέτρηση επί ίσοις οροις της ομάδας με τον πρωταθλητή (ο θεός να τον κάνει).

Βέβαια, οι παραπάνω δεν πήραν υπόψη τον ανεκδιήγητο που παρίστανε τον διαιτητή (όπως είπε κι ο Άγγλος σπήκερ, ο διαιτητής φορούσε κόκκινη φανέλα από μέσα).

Καταφανέστατο πέναλτι στον  Γεωργίου στο 0-0, ανύπαρκτο το φάουλ από όπου προήρθε το γκολ τους, οι δυο προεξέχουσες φάσεις αδικίας….

Σκεφτόμουνα την χτεσινή κουβέντα μας με τον Χρήστο, και θυμήθηκα τους βλάκες και απαράδεκτους που ήταν στην θύρα 7 που πανηγύριζαν για την ομάδα τους.
Πόσο ηλίθιος λαός είμαστε τελικά ρε παιδιά…...
Γι αυτό τραβάμε αυτά που τραβάμε….

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 12:04 »
προφανώς και δεν έχει απαντήσει κανείς στην ερώτηση:
Γιατί έκανε 6 μήνες ο Χριστόπουλος να βάλει αυτά τα παιδιά στο γήπεδο...και γιατί με τον γαύρο σε προημιτελικό;
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 12:04 »
το 20λεπτο συμμετοχης για Ιλιτς ,ντε Βισεντι δεςτε το σα μια καλη προπονηση κ μονο,εν οψη Κυριακης ...τπτ αλλο... :dj:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 12:32 »

%-| Ανεβάστε το ματς στο forum (τις φάσεις) ... όλα τα site δείχνουν το γκολ και τον Τζεμπούρ :takataka:
Παράθεση
  και το σχολιο του Αγγλου σπικερ αν γινεται... :dj:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 12:37 »
προφανώς και δεν έχει απαντήσει κανείς στην ερώτηση:
Γιατί έκανε 6 μήνες ο Χριστόπουλος να βάλει αυτά τα παιδιά στο γήπεδο...και γιατί με τον γαύρο σε προημιτελικό;

Τα παιδια αυτα παιξανε στα παιχνιδια κυπελλου με Πανσερραικο κ Φωστηρα πλην του Μπαμπανιωτη,για ψαχτο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 12:49 »
λιγο πιο ηρεμα σημερα,
το ξαναλεω καλα εκανε και εβαλε τα δευτερα , η ομαδα με τα δευτερα επαιξε πιο καλα απο οταν μπηκε ο ανετοιμος τομας και ο ιλιτς
τι περιμενατε πρεπει να παρουν ανασες οι παικτες μας.
απλα ειμασταν ατυχοι που τυχαμε πανω στον διορισμενο πρωταθλητη τοπουζη και οτι παιξαμε το πρωτο παιχνιδι εδω.
οσο για τις φυλλαδες σημερα τι να πουμε , για αυτο δεν θα παμε μπροστα . το γλυψιμο ηταν ανεκαθεν ..

Για το αστερα  δεν θα μετρησει μονο το παθος αλλα πρεπει να γινουμε καλυτεροι επιθετικα αλλα και αμυντικα σε αυτο το χωραφι .
δεν υπαρχει καπου αλλου να παιξουμε

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 12:52 »
ακόμα σκασμένοι....τι ήταν αυτό χθες....το πιστεύουν κι όλας...θα λένε αδικήθηκαν.....εκεί αναρωτιέσαι τι γίνεται....
στην ελλάδα πρωταθλητής και στην ευρώπη κλαρίνα στο κλαρί....
όσο για τις εφημερίδες να κλείσουν....δουλεύουν τέτοια ζώα εκεί μέσα....σιχαμένοι....ούτε ευρώ δεν αξίζουν....
κλέφτες