Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
17 (37.8%)
1-0
10 (22.2%)
2-1
2 (4.4%)
0-0
6 (13.3%)
1-1
2 (4.4%)
2-2
1 (2.2%)
0-2
3 (6.7%)
0-1
2 (4.4%)
1-2
0 (0%)
άλλο ?
2 (4.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 45

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 27 Φεβ 2013 10:05

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 78640 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου
« Απάντηση #250 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 12:53 »
προφανώς και δεν έχει απαντήσει κανείς στην ερώτηση:
Γιατί έκανε 6 μήνες ο Χριστόπουλος να βάλει αυτά τα παιδιά στο γήπεδο...και γιατί με τον γαύρο σε προημιτελικό;

Τα παιδια αυτα παιξανε στα παιχνιδια κυπελλου με Πανσερραικο κ Φωστηρα πλην του Μπαμπανιωτη,για ψαχτο

... μήπως θεωρείς γύπα ότι πρέπει να βάζει πάντα τους 'βασικούς' σε κάθε αγώνα; Ειδικά αν μιλάμε για αγώνες Τετάρτης-Κυριακής; 
Η διαχείριση έμψυχου υλικού είναι απλά θεωρία για σένα;
ή μήπως υπάρχουν άλλες ευκαιρίες να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους τα 'δεύτερα' και δεν το ξέρει ο προπονητής;

Υ.Γ. Εγώ παρά την ήττα γιατί αισθάνομαι νικητής;  :pas:

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:00 »
Τα συναισθηματα απο χθες αναμεικτα....ακομα στην τσιτα και ενα γιατι??

ολα τα παιδια που επαιξαν εδωσαν το 110% ...δυνατα στις μονομαχιες, πρωτη στη μπαλα και φοβερα τρεξιματα,ομως δε μπορουσε το κατι παραπανω γιατι δε δημιουργουσε....δυο αλλαγες ηθελε αυτη η ενδεκαδα και τους ειχαμε ...ντε βισεντι που ειχε 10 μερες ξεκουρασης (ισως στη θεση του αυγενικου ,οχι οτι το παιδι πηγε ασχημα, αλλα ο αργεντινος θα βοηθουσε στην αναπτυξη και θα απασχολουσε παιχτες) και ιλιτς στη θεση του βιλα....

προσωπικα εχω ευχαριστησει απειρες φορες τον κοουτς χριστοπουλο χθες ομως εκανε ενα μεγαλο φαουλ για μενα....Ο ΠΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 10% που του ανολογει στατιστικα....η επιλογη του διχασε τον κοσμο ...αυτο ειναι ενα γεγονος και φαινεται και στο φορουμ.....στο ποδοσφαιρο παιζει και ο παραγοντας τυχη ο κοουτς χθες ομως βαζοντας τα δευτερα απεκλεισε και αυτο το ενδεχόμενο....

ξερω οτι πολλοι θα με κραξουν ,ισως ομως αν δεν υπηρχε ο ανεκδιηγητος τοπουζης , οι επιλογες του κοουτς να ηταν πρωτο θεμα σημερα...

υγ: ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙ.

ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.....

την κυριακη παντως θα κερδισουμε.....

το ματς στο καραισκακι πρεπει να το κυνηγησουμε....ο γαβρος ειναι τσιρκο...

τωρα ειδα του μηνυμα του συνταυρου Daveli ...το ιδια ακριβως ελεγε και ο ψυχασθενης κολλητος μου με τον ΠΑΣ...30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ και σημερα αισθανθηκα οτι με κερατωσε  ενω δινω και την ψυχη μου γι αυτον, του ειπα........25 ευρω στη μεγαλη και 15 ευρω η ανεργη νεολαια στην παλια ειναι πολλα για να παιξεις με τα δευτερα ειπε το τριτο αρρωστακι της παρεας...

Αποσυνδεδεμένος diavolakos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:03 »
Καταρχήν καλησπέρα.έχω να γράψω στο φόρουμ απο το 2008 αλλά έσκασα και είπα να μοιραστώ τις σκέψεις μου με σας.
Έχω μία βασική απορία και αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη ας μου το τεκμηριώσει.
Όλα τα χρόνια που ήμουν παιδί ήξερα όταν παίζει παναθηναικός-φόφη ήταν φιλικό ματς. Χθές το απόγευμα προς μεγάλη μου απογοήτευση αισθάνθηκα ότι είμαι φόφη. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του γάυρου. Τέλος. Τα πάντα στην Ελλάδα γίνονται με τις πλάτες άλλων.
Αν είστε υγιείς σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι κολλημένοι πείτε μου ποια η διαφορά μας με την φοφη της δεκαετιες του '90;;;;;
Στήνουμε κώλο να περάσει ο πρωταθλητής και μας δίνει ψύχουλα.

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:15 »
Παράθεση
προφανώς και δεν έχει απαντήσει κανείς στην ερώτηση:
Γιατί έκανε 6 μήνες ο Χριστόπουλος να βάλει αυτά τα παιδιά στο γήπεδο...και γιατί με τον γαύρο σε προημιτελικό;

Ο Χριστόπουλος και ο κάθε Χριστόπουλος δεν έχει κανένα μαγικό ραβδάκι που να δημιουργεί ομάδες με το καλημέρα , πολύ απλά οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές πριν 6 μήνες
δεν ήταν έτοιμοι ! μακάρι να μπορούσε να το κάνει το rotation απ τις πρώτες αγωνιστικές θα είχαμε περισσότερούς βαθμούς , αλλά τους έβλεπε καθημερινά ότι χρειάζονται δουλειά.
Εσύ τι λες να είναι τόσο χαζός που προτίμησε να βγάλει σχεδόν όλη τη σεζόν με 13-14 παίχτες ?

Μάλλον η απορία σου έχει να κάνει  με το γαύρο ! το έκανε λοιπόν με τον Ολυμπιακό γιατί είναι προπονητής και όχι οπαδός , θεώρησε ότι αν χτυπήσει με όλα του τα όπλα τον συγκεκριμένο αντίπαλο μόνο χαμένος θα βγει , η εξέλιξη του παιχνιδιού τον δικαίωσε απόλυτα!!!

Παράθεση
Αν είστε υγιείς σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι κολλημένοι πείτε μου ποια η διαφορά μας με την φοφη της δεκαετιες του '90;;;;;

Μια βασική διαφορά είναι ότι το γήπεδο μας λέγετε Ζωσιμάδες και όχι Ευάγγελος Μαρινακης
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:32 από αντι-ΟΦΗ »

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:20 »
diavolako σου φάνηκε ότι η ομάδα έστησε κώλο; ότι αν είχαμε 50-50 διαιτησία (λέω εγώ παρόλο που παίζαμε έδρα) θα χάναμε;
Αν ναι, τότε εσύ και οι όμοιοί σου να πάτε.... να υποστηρίξετε οφη και παρατήστε μας.

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:21 »
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας χθες!
Πραγματικά, ενώ ξενέρωσα πάρα πολύ με το άκουσμα της 11δας, όσο περνούσε η ώρα, έβλεπα ότι αυτά τα παιδιά που έπαιξαν χθες τα πήγαιναν περίφημα και αν τους άφηνε αυτός ο ανεκδιήγητος κόραξ θα μπορούσαν να είχαν φύγει τουλάχιστον με το 0-0. Και σήμερα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το αποτέλεσμα δε νομίζω να ήταν και πολύ διαφορετικό αν έπαιζαν οι βασικοί παίχτες.

Επειδή όμως, υπάρχουν πολλοί είτε κακοπροαίρετοι οπαδοί άλλων ομάδων, είτε στεναχωρημένοι δικοί μας φίλαθλοι που άλλα περίμεναν χθες, και δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα σκέφονται διάφορα περί στενών επαφών, παραρτημάτων κλπ, ας βγάλει επιτέλους μια ανακοίνωση για τη διαιτησία η διοίκηση για να βουλώσει στόματα! Θα το κάνει???

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:31 »
Διάχυτη ηταν η αποψη χτες στα VIP, οτι το παιχνιδι με τον Αρη πχ. θα ειναι χαλαρό φιλικό, γιατι ο αντιπαλος ειναι πια στην Βορειο Ελλάδα...

Ευθυνη της διοικησης να αποδειξει (με πολλους τροπους) οτι δεν ειμαστε παραρτημα κανενός.

Ευθυνη δικιά μας να απαιτήσουμε  το καθαρό μετωπο που εχουμε ολα αυτα τα χρόνια.....

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:32 »
ρε τι μαλακες ειναι οι σκατογαυροι.μενω στη νικαια και ολοι εδω ειναι κολογαυροι.σημαρα το πρωι βλεπω δυο γειτονες γαυρους και τους ελεγα τοπουζης τοπουζης και μου λενε ¨αντε βγαλε τα γιαλια το πεναλτι στο τραβηγμα του μανιατι δεν το ειδες? μιλαμε τρελαθηκα οι τυποι ειναι τελειος καμενοι δεν πειραζει στην ευρωπη θα χαιρομαστε να τοθς βλεπουμε να ξεβρακονονται σε καθε ματς

Σε παρομοια κουβεντα σημερα εκτος απο το πεναλτυ στον Μανιατη, επρεπε να αποβληθει απο το πρωτο ημιχρονο ο Λιλα και κοκκινη στο Βιλα για την κινηση καρατε προς το τελος του ματς. %-| %-|

Εχει μεγαλη πλακα να συζητας με γαυρους..... μαθαινεις πραγματα !  :P
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:32 »
Παράθεση

Εντάξει δεν παίζεστε ρε πασολέδες
1000 συγνώμη από το φόρουμ που αναγκάζομαι να βάλω το παρακάτω κείμενο από παλιά απάντηση.
αλλά πρέπει να γραφεί κάτι για όσους δεν ξέρουν ιστορία κ προχωρούν σε αυθαίρετους συμψηφισμούς...

Για να θυμουνται οι παλιοι κ να μαθαινουν οι νεοτεροι ;)
Παράθεση
The 1981/82 campaign saw OFI finish in 9th place and the following 1982/83 season in 7th. It seemed clear that Theodoros Vardinogiannis wanted OFI to be a stronger team in the championship. He tried to achieve that, not by spending money for good players, but by sending 2nd hand players from his other team Panathinaikos or young players that could possibly be useful to OFI, but primarily, for Panathinaikos in the future when the time was right. Thus, in 1983/84 3 goalkeepers, 1 midfielder and 1 defender came from the Athenian team to Crete.wikipedia.org
Συνεχιζουμε το "αφιερωμα" στον τσατσο με μια παραθεση απ τη σελιδα της ομαδας στο wikipedia,βεβαια οι ανοικτες διαδικτυακες εγκυκλοπαιδιες ενεχουν τον κινδυνο να παρασχουν ελλιπη ή αμφισβητησημα στοιχεια, ωστοσο το συγκεκριμενο αποσπασμα ειναι αναρτημενο παρα πολυ καιρο κατι που σημαινει οτι ειναι αποδεκτο κατ αρχας απο τους τσατσους διαφορετικα θα φροντιζαν να το "επιμεληθουν" καλυτερα.
Παντως για τους εχοντες καποια ηλικια η παραθεση αποτελει την πραγματικη περιγραφη της καταστασης που επικρατουσε στα mid 80s κ δωθε στην τσασοομαδα του βαζελου.
Ουτε λιγο ουτε πολυ αναφερει λοιπον οτι στοχος του αειμνηστου Θεοδωρου βαρδινογιαννη ηταν να δυναμωσει την φοφη οχι ξοδευοντας χρηματα για καλους παικτες αλλα στελνοντας απο την ομαδα του τον παναθηναικο τους 2ης διαλογης (αναπληρωματικους) αλλα κ νεαρους ελπιδοφορους μελλοντικους πρασινους παικτες που θα ηταν χρησιμοι στην προσπαθεια ανυψωσης της ομαδας της ιδιαιτερης πατριδας του.
Ως γνωστον η οικογενεια βαρδινογιαννη καταδυναστευε το ελληνικο ποδοσφαιρο για πολλα χρονια πριν παρει τα ηνια η παραγκα του αποχωρησαντος πια μπαρμπασωκρατη κοκκαλη.
Με την "αποικιοκρατικη" της πολιτικη η ομαδα των βαρδινογιανναιων πραγματοποιουσε παιδομαζωμα απ ολη την επαρχια εχοντας το προνομιο να μην εχει ανταγωνιστη γεμιζοντας την ακαδημια της με ελπιδοφορους ελληνες ποδοσφαιριστες πολλοι απ τους οποιους κατεληγαν υποχρεωτικα στη φοφη κυριως κ σε αλλα παραρτηματα (π.χ κορινθος,απολλων αθ.,δοξα δραμας,αθηναικος κ.α) μιας κ οι συνθηκες για τους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες εκεινη την εποχη ηταν δυσκολες(12ετη 8ετη συμβολαια κλπ) κ αποτελουσαν ερμαια στις διαθεσεις των παραγοντων.

Πιο συγκεκριμενα παικτες που μετακινηθηκαν απο Παναθηναϊκό σε ΟΦΗ : Συντιχάκης, Παπαδημητρίου, Κίρισιτς, Ορε, Παπαθεοδώρου, Κίζας, Ζιάκος, Βασ. Κωνσταντίνου, Κόβης, Μητσέας, Χοσάδας, Τσινός, Κωνσταντινίδης, Βασιλείου, Παπαβασιλείου, Τσίμπος, Χαραλαμπίδης, Καραβίδας, Μπατσινίλας, Κάβουρας, Βαμβακούλας, Παυλόπουλος, Γεωργαμλής, Τσιφούτης, Λούπου, Θωμαΐδης, Φραντζέσκος, Κωνσταντινίδης, Καρβάλιο, Κολιτσιδάκης, Μάουρο, Γεωργιάδης Γ.Σ., Ηπειρώτης, Σίμος, Σιμπνιέφσκι, Σοάρες, Αναστασιάδης, Γκίτσης, Δέντσας, Χρυσάφης, Κουτσουρές, Μπόατενγκ, Αρβανίτης, Καζάντζης, Νουαφόρ, Ντάβιντσον, Σίλα, Τζόρβας, Γκάντσεφ, Δημούτσος, Εντόϊ καθώς και οι Ιορντανέσκου, Ίσις, Βέρα, Λούπου, Γκόμεζ και Χατζαντριάν

και αντιστροφα
Από ΟΦΗ σε Παναθηναϊκό : Θωμάς Λαφτσής, Βίκτορ Ούγκο Ντελγκάδο, Γιάννης Σαμαράς, Νίκος Νιόπλιας, Αλέξης Αλεξούδης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Μηνάς Πίτσος, Κώστας Κιάσσος, Ματσιέϊ Μπικόφσκι, Κώστας Χρυσάφης, Ηλίας Κώτσιος, Ορέστης Καρνέζης.

γενικοτερα
Από το 1979 μέχρι το 1985 - χρονιά που πήγε ο Ολλανδός Εγκε Γκέραρντ στον ΟΦΗ - 16 παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν "κατηφορίσει" στο Ηράκλειο.

Από το 1986 μέχρι το 1999 - όπου οι μεταγραφές θεωρητικά ήταν της αρμοδιότητας του Γκέραρντ - 13 παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στον ΟΦΗ.

Από το 2000 μέχρι το 2004, σε διάστημα 4 ετών δηλαδή, 14 παίκτες του Παναθηναϊκού μεταπήδησαν στον ΟΦΗ. Σα να μη τους έφτανε αυτό των Κρητικών, ο Παναθηναϊκός άρχισε να στέλνει προπονητές (Σκάζνι) και μανατζερς (Παπαβασιλείου)

Προσεχως οι "αγωνιστικες επιδοσεις" στα ματς παο-φοφη

Και ξαναρωτάω μιας κ δεν πήρα απάντηση...
ότι λέτε είναι απλή εκτίμηση ή ξέρετε πρόσωπα και πράγματα...για να ξέρω αν θα αλλάξω σπορ ενασχόλησης μετά από αυτούς τους ισχυρισμούς:'(
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:35 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος diavolakos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:35 »
Έστησε κώλο παρατώντας τελείως το ματς.
Βγήκε μετά το ματς ο Χριστόπουλος και ευχαρίστησε τον Μίτσελ.θα τρελαθούμε τελείως.
Φάγαμε σφάξιμο απο τον κόρρακα και μιλια δεν ακούστηκε στην συνέντευξη τύπου.
δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ο Χριστόπουλος,συνήθως είναι σκασμένος και τον ενοχλεί όταν τον αδικούν και δεν τον παίζουν
στα ίσια.Χθές όλα μέλι γάλα.
Εγώ και οι ομοιοί μου πιστεύω έχουμε καταλάβει πως παίζεται το ποδόσφαιρο.
Εμείς βάζουμε καρδιά,πάθος και ψυχή και αυτοί που είναι μέσα στα κόλπα βάζουν την τσέπη και το κονέ. ;)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:37 »
Παράθεση
Οτι είχαν ίδιο ιδιοκτήτη..

Αυτή η κουβέντα, είναι υπερβολικη όπως την διατυπώνουμε..
δεν είναι ετσι τα παραρτήματα.

Ο Χριστόπουλος κατηγορειται πως με τις πολλες αλλαγες δεν χτύπησε το παιχνιδι όπως θα μπορουσε.
Ως εδώ θεμιτό και μπορει να διατυπωθει και η αντίθετη άποψη όπως εγινε.
Να μιλάμε όμως για παράρτημα είναι αλλη ιστορια.

Και ερωτω:
Πόσους δανεικούς πήρε ο ΠΑΣ απο τον Ολυμπιακό?
Σε πόσα παιχνιδια ευνοήθηκε η ομάδα?
πήρε αδεια? (αν ηθελε θα μπορουσε καποιος να βάλει το χέρι του και να πάρει)
ποια τα στοιχεια που μας οδηγούν στο συμπερασμα πως η ομαδα λειτουργεί ως δορυφόρος ή υπο τη σκέπη κάποιου?
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ..!!

Καποιος ρώτησε πιο πάνω, εαν ο αντιπαλος ήταν καποιος αλλος θα επελεγε τοσες αλλαγες ο Χριστόπουλος?
Προφανώς και όχι, γι'αυτο και μιλάμε για λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων.

Εαν ο αντίπαλος ήταν κάποιος αλλος, αυτομάτως οι πιθανότητες να ΠΑΣ τελικό (και να κατακτήσεις την κούπα) αυξάνουν
Τώρα?...τώρα ποσες πιθανότητες εχεις να σε αφησει να περάσεις ο γαυρος?
θελει κανενας απάντηση, ή να το αφησουμε ρητορικο το ερώτημα.

Εχει γραψει (και παλιοτερα) κάτι πολυ σωστό ο lemorsero.
Απο τον θεσμό του κυπέλλου το μονο που θυμάται κάποιος ειναι τον τροπαιόυχο, αντε και τον φιναλιστ. Απο εκει και πέρα τιποτα...

Κι ας πουμε πως χθες ξεκινουσε με την βασική ενδεκάδα, ποιος εγγυάται πως δεν θα εκτιθονταν λιγο παραπάνω ο Τοπούζης για να ερθει το αποτέλσμα που ήθελαν.
Αφου το ειδατε, το ειδαμε...σφυραγε μεχρι να μπει το γκολ και μετα το παιζε 50-50
αν χρειαζόταν, θα σφύραγε κι αλλο. ποιον να φοβηθεί?

Η επιλογή του κόουτς να σκεφτει πρακτικα δεν μπορει ετσι ευκολα (και χωρίς καν ενδειξεις) να του χρεωνεται ως δόλος.

Είναι θεμιτό για τον οπαδο να θέλει να κερδαει παντου
είναι απαραίτητο για τον προπονητη να εχει ενα σχεδιο (και διαχείρησης ροστερ που ανέφερε ο PASaris).

Υ.Γ.
Για την διοίκηση συμφωνώ, πρέπει να βγάλει ανακοίνωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:45 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:43 »
Παράθεση

ξερω οτι πολλοι θα με κραξουν ,ισως ομως αν δεν υπηρχε ο ανεκδιηγητος τοπουζης , οι επιλογες του κοουτς να ηταν πρωτο θεμα σημερα...

Παράθεση
αν δεν ηταν ο Τοπουζης θα ειχες φερει 0-0 και θα πηγαινες στο τηγανι για ισοπαλια με σκορ κ αντε γεια..οχι οτι τωρα δεν εχεις πιθανοτητες αλλα θα δουμε τοτε στα κοντα ποσες και πως θα τις διεκδικησεις...αν εβαζες τα πρωτα ονοματα  ας ξεχναες Τροπολιτσες κ πενταδες...παντα φιλικα...η φωνη τς λογικης speaking..

υγ: ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙ.

ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.....

την κυριακη παντως θα κερδισουμε.....

το ματς στο καραισκακι πρεπει να το κυνηγησουμε....ο γαβρος ειναι τσιρκο...

την Κυριακη θα φαει η μυγα σιδερο  ...
στο Καραισκακη  ΜΠΟΡΟΥΜΕ...
:flag:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:50 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:45 »
Παράθεση
Βγήκε μετά το ματς ο Χριστόπουλος και ευχαρίστησε τον Μίτσελ.θα τρελαθούμε τελείως.
Φάγαμε σφάξιμο απο τον κόρρακα και μιλια δεν ακούστηκε στην συνέντευξη τύπου.
δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ο Χριστόπουλος,συνήθως είναι σκασμένος και τον ενοχλεί όταν τον αδικούν και δεν τον παίζουν
στα ίσια.Χθές όλα μέλι γάλα.

έτσι...για να ξέρουμε και τι λέμε...τι να το κάνω αν είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή αν κάνει κοκοκο απέναντι στο ποκ και ποθ;

Γεννήθηκες για να τους πολεμάς;!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:56 από GyPAS »
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:51 »
τεννέ,αναστό,κόβη,βαζάκα....τέτοιους πρέπει να έχουμε στον πάγκο μας....το παραπάνω μας  αρρωσταίνει....

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 13:53 »
Σκατά ρε πούστη ! Τελικά το κολοπάιχνιδο μας άφησε τα εξής αρνητικά ...

- Διχασμό του κόσμου , τουλάχιστον των συμφορουμιτών ...
- Υπόνοιες και ''ψιθύρους'' για θέματα ''ξένα'' σε εμάς προς Πρόεδρο και Προπονητή ...
- Ερωτήματα του τι θα γινόταν εάν βάζαμε τους βασικούς κλπ κλπ κλπ ...
- Καταπόνηση ...του γηπέδου !
- Απογοήτευση για ακόμη μια φορά και απέχθεια για το ''Μαρινάκειο'' - κλινικά νεκρό βέβαια - ελληνικό ποσόσφαιρο .

Και τα εξής θετικά ...
+ Ανάδειξη κάποιων πιτσιρικάδων .
+ Σαφείς ενδείξεις ότι γίνεται δουλειά ''σε βάθος '' .
+ Τεράστια ικανοποίηση στα όρια της υπερηφάνειας για το πάθος και την εμφάνιση της ...δεύτερης 11άδας μας .
+ Ατμόσφαιρα γηπέδου που θύμιζε σε παλμό ( όχι βέβαια σε όγκο...) τα παλιά !
+ Συντήρηση δυνάμεων του βασικού κορμού εν όψει της Κυριακής .

Ας τα ζυγίσει ο καθένας μέσα του και ας βγάλει τα συμπεράσματά του . Προσωπικά , αν και τις πρώτες ώρες μετά το ματς το μόνο που ένοιωθα ήταν υπερηφάνεια και θυμό , με όλα αυτά που διαβάζω και ακούω τις τελευταίες ώρες ...δεν ξέρω . Ισως τελικά το πρόσημο να ψιλοείναι αρνητικό ... Οι ''κάθε είδους '' επιλογές θα κριθούν βέβαια και από την εξέλιξη του Πρωταθλήματος από τώρα και στο εξής συμπεριλαμβανομένου και του επαναληπτικού , του ...πονηρού ματς με τον Άρη ( τι σκατά λέω ρε πούστη ...) αλλά ναι , και της διαιτησίας που θα έχουμε . Καλής ή κακής ...

Υ.Γ. Τελικά ρε γαμώτο τα κάθε είδους ''ζιζάνια'' εξαπλώνονται γρήγορα και πανεύκολα ...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:03 »
τεννέ,αναστό,κόβη,βαζάκα....τέτοιους πρέπει να έχουμε στον πάγκο μας....το παραπάνω μας  αρρωσταίνει....

Φτάνουμε σιγά σιγά στο δια ταύτα για να εντοπίσουμε τι είναι αυτό που κάποιους
 τους αρρωσταίνει... :stop:

-
Παράθεση
Διχασμό του κόσμου , τουλάχιστον των συμφορουμιτών ...
Διχασμός ισχύει όταν οι διαφορετικές απόψεις έχουν ίσα ποσοστά
Για μερικές διαφορετικές απόψεις δεν υφίσταται διχασμός αλλά προβληματισμός για τα αίτια για τα οποία εκδηλώνονται κ μάλιστα σε δύσκολη κ οριακή στιγμή.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:10 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:22 »
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διάθεση να γράψω τίποτα, από τη μία γιατί είμαι ακόμα σκασμένος με τον γιο της ...Άννας ;) και από την άλλη γιατί τα περισσότερα έχουν ήδη ειπωθεί.

Κι εγώ ξενέρωσα λίγο με την ενδεκάδα που είδα στην προθέρμανση, αλλά αυτό που είπα (μεταξύ σοβαρού κι αστείου) σε φίλο στην σκεπαστή είναι ότι θα τους πάρουμε και με τα δεύτερα γιατί οι μεγάλες ομάδες στο Κύπελο παίζουν με τα δευτερότριτα και οι μικρές με τις βασικές ενδεκάδες τους.

Η ροή του παιχνιδιού (στην αρχή) και το πάθος της ομάδας ήταν αυτά που έδειχναν ότι πολύ δύσκολα θα χάναμε (είχα γράψει ότι και το 0-0 στην έδρα μας ήταν καλό για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας). Αυτό κατάλαβε, προφανώς, και ο γιος της Άννας κι έβαλε τα δυνατά του κι έκανε το καλύτερό του παιχνίδι.

Τότε ήταν που δικαίωσα εντελώς τον Χριστόπουλο για τις επιλογές του. Εκεί που διαφώνησα ήταν στην είσοδο Τόμας & Ίλιτς. Δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος (εκτός της απλής προπόνησης των παικτών) να συμμετάσχουν σ' ένα ματς προκαθορισμένου αποτελέσματος. Η άποψή μου ήταν ότι μετά το γκολ έπρεπε να βγάλει και τους άλλους βασικούς γιατί υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού ή αποβολής.

Υ.Γ.1: Χρόνια είχα να αισθανθώ τη σκεπαστή να βράζει. Ελπίζω και την Κυριακή το ίδιο.

Υ.Γ.2: Ο Μίτσελ ζήτησε 6-8 μεταγραφές για τη νέα χρονιά. Τη πρώτη την έκανε χτες με το νέο συμπαίκτη του Σπάθα.

Υ.Γ.3: Το πόσο παίχταράς ήταν ο γιος της Άννας φάνηκε προς το τέλος του ματς που ο Μπαμπανιώτης σε χτύπημα άουτ πασάρει στο Ντάσιο κι αυτός την ακουμπάει πριν περάσει τα όρια της μεγάλης περιοχής. Αντι να δείξει επανάληψη του άουτ άφησε το Μπαμπανιώτη να χτυπήσει ελεύθερο από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Κι όταν στις καθυστερήσεις τον ...αποθέωνε όλο το γήπεδο (κι αφού αφού είχε κάνει νόημα στον τέταρτο να καταγράψει την αποθέωση) πήγε να διακόψει το ματς και το μετάνιωσε διαισθανόμενος το τι θα επακολουθούσε.

Υ.Γ.4: Όταν θέλουμε ν' αποθεώσουμε το γιο της Άννας, μπορούμε να το κάνουμε κι από την εξέδρα. Δεν χρειάζεται να μπουκάρουμε στο γήπεδο ...για να του ζητήσουμε και τη φανέλα με την υπογραφή του.
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:25 »
Στα χθεσινα ματς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Φούλοπ, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Κάφα (59' Κοντοές), Ναβάρο (79' Φραγκουλάκης), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Καλαντζής (31' λ. τρ. Λένσε).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μπαντής(Παγκιτης), Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα(ΠΑΓΚΙΤΗΣ), Φραγκουλάκης(ΠΑΓΚΙΤΗΣ) (Ναβάρο 63'), Κοντοές (Κάφα 54'), Σέτι(ΠΑΓΚΙΤΗΣ), Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Λέντσε(ΠΑΓΚΙΤΗΣ) (Πιπίνης 74').

-5 παιχτες στην βασικη εντεκαδα

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΕΚ:Κηπουρός,,Δημήτρης,Κουρτεσιώτης,Αγκιλέρα,Κάλατζιτς,Τετέ,Ναζλίδης,Γκονζάλεθ,Αναστασάκος,Γιαννου,Καστελς

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Αγκιλέρα, Ποτουρίδης, Κουρτεσιώτης (Δημήτρης 46'), Δέντσας, Μιρτσέτα, Τετέ (Στόλερ 62'), Λαμπάρθε (Ναζλίδης 67'), Ονιέμα, Γιακουμάκης.

ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ,ουτε ο Αναστασιαδης ειναι προπονητης τελικα τσαμπα τον θεοποιησαμε

ΞΑNΘΗ-ΒΕΡΟΙΑ:Λόπεζ, Μπερτέν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Κόστλι, Μπαργκάν (62’ Τζημογιάννης)

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:Καντιμοίρης, Μπερτέν, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Ρεάνο, Καλτσάς, Παυλίδης (62’ Γκιγιέρμο), Μοκάκε (62’ Κόστλι), Ιωάννου (68’ Ολαϊτάν)

Μαλακας κ εδω ο προπονητης...Τι σημασια εχει να σωσει το πρωταθλημα την Βεροια μονο το κυπελλο την ενδιαφερει

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Βαϊρουά (78’ Κοντογουλίδης), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Ντιόγκο, Μουνάφο, Τζανής (59’ Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης (69’ Καστσελάν) 

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Μελίσσης, Καστελάν, Κοντογουλίδης (68’ Τζανής), Μίνγκας (80’ Παπαδόπουλος), Ντιόγκο, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Γωνιάδης (59’ Λουσέρο), Σερφά 

χαζος και ο Δερμιτζακης,απαπαααααα να μην βαλει κ αυτος τους βασικους...Που πας με καποιους Μακρυδημητρηδες και Γωνιαδηδες

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 14 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ.....Α ρε Χριστοπουλε δεν ξερεις απο προπονητης εσυ και διαθεση υλικου!!! %-|

ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ......Τον Ολυμπιακος και μεσι κ Ροναλντο να ειχαμε εντεκαδα δεν τον νικουσαμε,στοχος μας ειναι η πενταδα απο ευρωπη  κ καλως επραξε ο Χριστοπουλος ξερωντας πως δεν θα μας αφησουν οι διαιτητες να κανουμε το παραμικρο προτιμησε να βαλει τους πιτσιρικαδες που παρεμπιμπτοντως ματωσαν την φανελα

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:32 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:32 »
diavolako,

Υπαρχουν χιλιαδες διαφορες και απορω γιατι δεν τις βλεπεις.

Ας πουμε οτι ο τσατσος ειχε ιδιο ιδιοκτητη με τον βαζελο. Δεν το....σκεφτηκες;
Ας πουμε οτι ειχε παρει πανω απο 30 δανεικους παιχτες απο τον βαζελο. Δεν....το σκεφτηκες;
Ας πουμε οτι ειχε ευνοϊκη αντιμετωπιση απο την διαιτησια ο τσατσος σε πλητη αντιθεση με εμας; Δεν.....το σεκρφτηκες;
Ας πουμε οτι ειχε βγει Ευρωπη και ειχε μεινει Α΄Εθνικη  με τις τσατσιες και τις πουστιες του Βαρδηνογιαννη. Δεν....το σκεφτηκες;
Ας πουμε οτι αν ειμασταν παραρτημα θα ειχαμε παρει τρεις παιχτες δανεικους, οπως ο Αρης ενω δεν πηραμε κανεναν. Δεν....το σκεφτηκες;
Ας πουμε οτι αν ειμασταν παρατημα θα ειχαμε παρει αδειοδοτηση το καλοκαιρι. Δεν το σκεφτηκες;
Ας πουμε οτι χθες η ομαδα εχασε χαρη στις αποφασεις ενος κορακα και παρα τις αλλαγες σταθηκε αξιοπρεπεστατα στο παιχνιδι; (τηρουμενων των αναλογιων).

Αν ο ΠΑΣ χθες επαιζε με τους βασικους και εχανε 0-3, παλι παραρτημα θα λεγατε οτι ειμαστε.
Αν ο ΠΑΣ κερδιζε στο Καραϊσκακη παλι παρατημα θα λεγατε οτι ειμαστε.

Για να πιστευει καποιος ΠΑΣΟΛΕΣ; κατι τετοιο χωρις αποδειξεις, ουτε καν χωρις ενδειξεις συμβαινει κατι απο τα παρακατω:
Α) Εχει υψηλες προσβασεις και ξερει πραγματα που δεν γνωριζει ολος ο υπολοιπος κοσμος.
Β) Ειναι εμπαθης με την ομαδα του.
Γ) Ειναι βαζελοχανουμο και πιπιλαει την καραμελα που του πλασαρουνε το leoforos.gr και το aek365.gr.

Θα σας το ξαναπω: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΜΑΖΙ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:35 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:35 »
Το γελοιότερο της υπόθεσης jesPAS για τη φάση που αναφέρεις είναι οτι δεν ήταν καν άουτ αλλά επιθετικό φάουλ. Αυτός που αναφέρεις της ανας τόσο χαμένα τα είχε που νόμιζε οτι ήταν άουτ, και σφύριξε επανάληψη ο πανηλίθιος. 

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:37 »
Παράθεση
Ειναι βαζελοχανουμο και πιπιλαει την καραμελα που του πλασαρουνε το leoforos.gr και το aek365.gr.

το pas.gr τρώει τσίχλα;
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος Pappas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:38 »
Καλησπέρα παιδιά...χθες ο κόραξ μας έδειξε τι εστί γαύρος...εμείς παίξαμε παθιασμένα...και νομίζω ότι αν έδινε σωστά τα φάουλ...θα μπορούσαμε να τους κάνουμε και εμείς την ζημιά...τα παιδιά δώσανε την ψυχή τους...παίξανε για την ομάδα και για τον ΤΑΥΡΟ...εμείς θα πρέπει να τους συγχαρούμε...να μαζέψουμε τα μυαλά μας...και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα...να νικήσουμε τον αστερία για να παραμείνουμε σε τροχιά Ευρώπης...και από βδομάδα...κάνουμε όλοι ντου στο καραισκάκη...και η ομάδα θα κάνει την υπέρβαση και θα κερδίσει με 0-2...ΠΑΣ γερά και γάμα τα μουνιά...!!!!

Υ.Γ.οργανωθείτε για να γεμίσουμε το καραισκάκη...σε όλο το γήπεδο να ανεμίζουνε σημαίες του ΠΑΣ...!!!!

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:39 »
Ας είμαστε ρεαλιστές πάνω απ όλα. Η ομάδα είχε (και έχει ακόμη θεωρητικά) δυο στόχους. 1ος και πιο προσιτός (κατά την άποψή μου) να διεκδικήσει θέση στην πεντάδα και 2ος το κύπελλο.
Ο κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος με τα δεδομένα που υπάρχουν, ειναι εύκολο να αντιληφθεί τι πρέπει να διεκδικήσει και με ποιον τρόπο. Εγώ λοιπόν συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή του Χριστόπουλου στον τρόπο που διαχειρίστηκε το υλικό του χθές. Και τον δικαίωσαν και τον ίδιο τα γεγονότα πανηγυρικά. Η εμφάνιση της ομάδος ήταν εξαιρετική (τηρουμένων των αναλογιών).Και το κυριότερο η εμφάνιση του διαιτητή ήταν επίσης εξαιρετικότατη. Δικαίωσε και τον ίδιο τον Χριστόπουλο που τέτοια εμφάνιση περίμενε από τον ρέφερι και το είχε προβλέψει (από μέσα του).
Η ομάδα πρέπει να είναι επικεντρωμένη σε έναν στόχο, σε αυτόν που είναι πιο εύκολος (ή λιγότερο δύσκολος) να κατακτήσει. Και αυτός είναι ο στόχος της πεντάδας. Το κύπελλο μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό πέρασε στην ιστορία για την ομάδα μας. Το είδατε και χθές γιατί. Κοντάραμε τον Ολυμπιακό με τα δευτερότριτα και αυτό είναι στα πολύ συν μας. Όσο για τα περί παραρτήματος και ότι στήσαμε κ@&ο στον Ολυμπιακό είναι για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό (και πολύ αμφιβάλλω αν κι εκεί μπορούν να σταθούν τέτοιες απόψεις περί αυτού).
Σωστότατη λοιπόν η διαχείριση του ματς από τον κόουτς, επιστημονικά και μελετημένα με τους χρόνους συμμετοχής που πήραν και κάποιοι βασικοί, κέρδος απο την εμφάνιση κάποιων ρεζερβών, και κυρίως πολύ επαγγελματικός και ορθολογικός τρόπος σκέψης. Ας ξεφύγουμε κάποια στιγμή από τα ερασιτεχνικά σύνδρομα αναστοπουλοτενεδωνπαρασχων κ.α με το ηρωικό ποδόσφαιρο και τις μεθόδους, τακτικές και τις πρακτικές της δεκαετίας του΄80 και του΄90.

Αποσυνδεδεμένος Gkoros

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 14:59 »
Χρόνια έχω να γράψω για τον ΠΑΣ εδώ μέσα... ΄

Πολύ παλιά είχα πεί οτι ο καρκίνος αυτής της ομάδας είναι μερίδα του κόσμου του... Πλέον το πιστέυω ακράδαντα αυτό.

Παλαιότερα είχαμε τους νοσταλγούς του Αναστόπουλου... Τώρα έχουμε τους νοσταλγούς του Άγγελου

Έτσι, βαράτε με και ας κλαίω

Για τα του ματς πάνω κάτω τα είδαμε όλοι τι έγινε...

"Μικρά χωράφια κρατημένα με πεζούλια κι άπιαστα γίδια που γκρεμιούνται στους γκρεμούς
ετούτη είναι η πατρίδα μας μα η πούλια, δεν λάμπει πιο καθάρια σε άλλους ουρανούς"
Γ. Κοτζιούλας

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #274 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 15:02 »
και κερδίζουμε την Κυριακή που λέτε, κι έρχονται έτσι τα αποτελέσματα που στον επαναληπτικό με το γαβράκι έχουμε "εξασφαλίσει" την 5η θέση. Και κατεβαίνει ο γάβρος με τα δευτερότριτά του (λόγω του 0-1) και κατεβαίνουμε πλήρης. Και παίρνουμε την πρόκριση εκεί μέσα.
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας? Ισως! Υπαρκτό όμως...
Μετά ποιος Νιαγάρας μας (σας) ξεπλένει γι' αυτά που έχετε ξεστομίσει...?
Πρόεδρε είσαι μικρός!