Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
17 (37.8%)
1-0
10 (22.2%)
2-1
2 (4.4%)
0-0
6 (13.3%)
1-1
2 (4.4%)
2-2
1 (2.2%)
0-2
3 (6.7%)
0-1
2 (4.4%)
1-2
0 (0%)
άλλο ?
2 (4.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 45

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 27 Φεβ 2013 10:05

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 78597 φορές)

Συνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου
« Απάντηση #325 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 15:26 »
Παίδες μάλλον δεν έγινα κατανοητος. Αυτο που ήθελα να εκφράσω ειναι το σκεπτικό της διοίκησης. Εγω είμαι ο πρώτος που κραζω όσους λένε αυτές της παπαριες. Αλλα σίγουρα ο πρόεδρος δεν σκέφτεται σαν εμάς, μάλλον πιο πολυ προς το ποστ μου τείνει.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 15:42 »
Θα ηθελα να τοποθετηθω και γω στο ζητημα και ελπιζω να καλυψω μερικους-αρκετους με τα γραφομενα μου.

Δεν υπηρξαμε παραρτημα ουτε ειναι ευκολο να γινουμε με τα παραδειγματα των οφη,σουβλακιων,αιγαλεω κτλ.

Δεν θελουμε ομως να παμε κοντρα(ως προς το πως το σκεφτεται η διοικηση παντα μιλαω-οχι εκ μερους της)στον ενιοτε κραταιο!!!(συμβαινει τωρα να ειναι χοντρο αγορι με μουσια,πριν τρια χρονια τα ιδια χαρακτηριστικα ειχε ,ηταν ομως πιο ψηλος ,εφοπλιστης και αυτος,μπαμπας στο πιο λογιο το ονομα του ::)

Παγκοσμια πρακτικη ειναι αυτη.Η μπαλα εχει να κανει με χρηματα, με κερδος.Ακολουθουμε πιστευω αυτη την οδο,οχι γλυφοντας αλλα ουτε πηγαινοντας και κοντρα στο εκαστοτε κατεστημενο.

Συγχαρητηρια για την εμφανιση απο τα δευτερα μας!!!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 16:13 »

από το 1999 που το συνειδητοποίησα σύνταυρε, έπαψα να υποστηρίζω τα βαζέλια.

Ήμουν σίγουρος. Γιατί πριν 3 χρόνια ο Gypas δεν είχε βγει ποτέ να πει τον ΠΑΣ παράρτημα. Τώρα όμως ''ο ΠΑΣ ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο". Και επειδή ο Gypas, αλλά και οι άλλοι Gypas αυτού του καφενέ μας, διαβάζουν τέτοια άρθρα: http://www.greenzone.gr/2013/02/kai-diaithsia-kai-debouto.html
λογικό είναι να γράφουν αυτά που γράφουν.
Τιμή και δόξα στον αδερφό Gila. 
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #328 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 16:17 »
sportdog.gr

Παράθεση
Είναι λογικό να πάρει τον "νόμο" στα χέρια του

Αυτή η λαστιχοποίηση (κατά το δοκούν) της περιβόητης ρήσης "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" μας έχει φάει. Γράφει ο Βασίλης Βέργης.

Τι κι αν ο «πελάτης» είναι άξεστος, απαίδευτος, ενίοτε τομάρι; Α, όλα κι όλα, επειδή είναι «πελάτης», έχει πάντα δίκιο.
Σκατά στα μούτρα και το «δίκιο» (αυτού) του (πελάτη) λέω εγώ και να με συγχωρέσετε για το αγοραίον της έκφρασης. Το δίκιο δεν πηγαίνει ανάλογα με εκείνον που «πληρώνει» ούτε με τον ισχυρό ούτε με τον όχλο. Το δίκιο δεν είναι κορασίδα που μπορεί έκαστος να τη διακορεύσει. Ούτε τραμπάλα να γέρνει κατακεί που μας βολεύει.
«Πελάτης» θεωρείται -και είναι- ο οπαδός που θα πάει στο γήπεδο για να δώσει τα λεφτά του. Πελάτης ο οποίος πρέπει να τύχει ανάλογης μεταχείρισης. Να μη σιχτιρίσει μέχρι να μπει στις εξέδρες και να βρει τη θέση του, να μη στιβαχτεί σαν ζώο, να μην τρώει μέσα στα μούτρα του όλο το τσιγάρο (ή ακόμη χειρότερο...) του πλανήτη, να μπορεί να πάει σαν άνθρωπος στην τουαλέτα και φυσικά να μην κινδυνεύει με ιπτάμενο κάθισμα στο κεφάλι ούτε με ντου και ξύλο από ομάδα «ισχυρών».
«Πελάτης», όμως, είναι και το κατακάθι που πάει στο γήπεδο να σπάσει, να κάψει, να σημαδέψει τους παίκτες με «στυλό» και ενίοτε να μπει στο γήπεδο για... to know us better. Kι αυτός «πελάτης» των ΠΑΕ θεωρείται. Από πολλούς, μάλιστα, εκθειάζεται και ως «υπέροχος λαός»!
Ε, αυτό το τομαριστάν, λοιπόν, εμπίπτει στη διάταξη ότι «ο πελάτης δεν έχει ΠΟΤΕ δίκιο». Και τις περισσότερες φορές έχει τόσο ΑΔΙΚΟ που προσφέρει δίκιο και σε «ακραίες» αντιδράσεις ανθρώπων που θίγονται. Εργαζόμενων που αισθάνονται ότι απειλείται η σωματική τους ακεραιότητα ή προσβάλλονται, κυρίως όμως ΔΕΝ προστατεύονται, και αποφασίζουν να πάρουν τον «νόμο» στα χέρια τους. Γιατί εκεί τους οδηγεί η απουσία πρόληψης, η αδυναμία του κράτους να τους προστατεύσει και η «εγκληματική» αδράνεια πολλών ΠΑΕ που έχουν αφήσει τα αληταριά να σουλατσάρουν.
Προχθές στα Γιάννενα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΣ - Ολυμπιακός, κάποιοι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο και ένας εξ αυτών έκρινε... σκόπιμο να φτύσει τον Ράφικ Τζιμπούρ. Σε κάποιο φυσιολογικό ποδόσφαιρο ο «οπαδός» δεν θα είχε καν προλάβει να φτάσει κοντά στον Τζιμπούρ. Αλλά ακόμη κι αν έφτανε και τον έφτυνε, θα περνούσε το βράδυ του στο κρατητήριο. Στην Ελλάδα του φραμπαλά, όμως, ο Γαλλοαλγερινός αναγκάστηκε να πάρει τον «νόμο» στα χέρια του. Σωστότερα, στα πόδια του. Αλλά... αστόχησε στο σουτ.
Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του ποδοσφαιριστή. Σκεφτείτε ότι μπουκάρει κάποιος στον εργασιακό σας χώρο και σας φτύνει. 'Η σας βρίζει χυδαία. Και πείτε μου μετά τι θα κάνετε: θα γυρίσετε και το... άλλο μάγουλο; Θα ζητήσετε τη Βίβλο και θα ξεκινήσετε τις προσευχές για να συγχωρεθεί η ενέργεια του αμαρτωλού; Θα δώσετε τόπο στην οργή, σκύβοντας το κεφάλι; Ή μήπως θα τον πάρετε στο κυνήγι με σκοπό «πού σε πονεί και πού σε σφάζει»; Ειλικρινά, απαντήστε στον εαυτό σας και μετά... κατηγορήστε τον όποιον Τζιμπούρ.
Κύριοι, οι ποδοσφαιριστές, οι μπασκετμπολίστες, οι αθλητές και οι αθλήτριες δεν είναι ούτε πτυελοδοχεία ούτε κινούμενοι στόχοι ούτε χριστιανοί που τους πετάνε στην αρένα για να τους φάνε τα λιοντάρια. Είναι εργαζόμενοι τους οποίους ο κάθε «πελάτης» ΟΦΕΙΛΕΙ να σέβεται. Οταν όμως ΔΕΝ τους σέβονται; Ε, τότε ο Νικοπολίδης θα «σουτάρει» τον αλήτη ΠΑΟΚτσή που του την έπεσε στο χορτάρι της Τούμπας, ο Σισέ θα απαντήσει στις αλητείες Ολυμπιακών που μπούκαραν στο ντέρμπι του αίσχους στο Καραϊσκάκη, ο Τζιμπούρ θα κλωτσήσει... έστω και αστοχώντας το αληταριό που τον έφτυσε στα Γιάννενα.
Σπάνια θα βρίσκεται κι ένας γίγαντας ολύμπιας ψυχραιμίας με το όνομα Σηφάκης, ο οποίος θα στέκεται όρθιος μπροστά στην καθαρματοσύνη δίχως να αντιδρά. Μπράβο στον Μιχάλη, μακάρι να μπορούσαν άπαντες, παντού, να το διαχειριστούν αναλόγως, όμως όχι μόνο δεν πρόκειται να κακίσω τον «κάθε Τζιμπούρ», αλλά μπαίνοντας στη θέση του κατανοώ απόλυτα γιατί πήρε τον «νόμο» στα χέρια του. Πάει στο διάολο, αλλά το... πελατολόγιο έχει και κάποια όρια!
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...ΚΟΙΜΟΤΑΝ
Θεωρώ ότι ο (πατριώτης μου) Κερκυραίος υπουργός Προστασίας του Πολίτη (έτσι δεν τιτλοφορείται το υπουργείο;) κ. Δένδιας ή οι συνεργάτες του έπρεπε πρώτοι να ευαισθητοποιηθούν μετά την ΑΛΗΤΙΚΗ επίθεση εις βάρος του δημοσιογράφου Δημήτρη Τομαρά την περασμένη Κυριακή ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ του Καραϊσκάκη.
Αντ' αυτού, είδαμε χθες την επερώτηση 5 βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τους αρμόδιους υπουργούς στη Βουλή. Ας είναι. Δεν... κινήθηκε φύλλο από την τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), αλλά η αντιπολίτευση ρωτάει τα αυτονόητα μετά από σειρά επιθέσεων εις βάρος αθλητικών συντακτών. Κι επειδή οι κυβερνήσεις δεν είναι για να... καταδικάζουν «ανακοινώνοντας», αλλά για να ΠΡΑΤΤΟΥΝ ψάχνοντας τους ενόχους, έχω μεγάλη περιέργεια για την απάντηση που θα δώσει ο κ. Δένδιας.
ΥΓ.: Φαντάζομαι ότι μετά την επερώτηση στη Βουλή ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέντζος δεν θα στείλει εκ νέου επιστολή... διαμαρτυρίας στο «Goal», αλλά θα ψάξει ΠΟΙΑ καθάρματα αμαύρωσαν τον σύλλογο. Πού ξέρεις: όλο και κάποια κάμερα μπορεί να βρεθεί ότι λειτουργούσε, κύριε Γιάννη...
Πηγή: Goal
- See more at: http://www.sportdog.gr/article/157073/einai-logiko-na-parei-ton-nomo-sta-xeria-toy#sthash.J9nLF5Nu.dpuf

ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 16:18 »
Διαβάζω τους εδώ προβληματισμούς περί παραρτήματος και πρέπει να πω
ότι ειναι μια ουσιαστική συζήτηση αυτή που μακροπρόθεσμα μόνο καλό
μπορεί να κάνει στον ΠΑΣ μας.

Δυστυχώς ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την σκοπιά του και
μόνο, αρνούμενος να δει όλο το κάδρο.Ευθύνες έχουμε όλοι.

Την άποψη μου την έχω γράψει,η δύναμη του ΠΑΣ δεν του επιτρέπει
να καταστεί παράρτημα κανενός.Απο κει και πέρα ομως θα πρέπει κάποια
στιγμη να δούμε το που και πως εκφράζετε πλέον αυτή η δύναμη.

Ο Κολεμπας ήταν πρόεδρος μιας ομαδας με 6.500 κόσμο κάθε Κυριακή στην
έδρα της και με 1.500 άτομα σε κάθε εκτός έδρας ματς.
Ο Χριστοβασιλης πάλι ειναι πρόεδρος μιας ομαδας με 2.000 κόσμο στο Ζωσιμαδες
και με κάτι αστεία νούμερα εκτός έδρας.Ποιος λοιπόν θεωρεί πως αυτοί οι δυο
μεγαλομέτοχοι έχουν τα ίδια χαρτια στα χέρια τους για να παίξουν το παιχνίδι?

Παρόλα αυτά σίγουρα υπάρχει και μια διαφορά στρατηγικής.Υπάρχουν διάφορα
σωματεία με τα οποία έχουμε πλέον καλές σχέσεις.Η έννοια του παραρτήματος όμως
ειναι διαφορετική.Είναι άθλιο να μπαίνουμε μόνοι μας σε λογικές Βαζέλων που ξέρουν από
την φάση στα Γιάννενα όσα ξέρω εγω για την αστροφυσική.

Στο τέλος του έργου όμως και για να προβληματιστούμε ομαδικώς
Παλαιότερα λέγαμε ΠΑΣ είσαι,μείνε μακριά από τα κέντρα αποφάσεων.
Η διαφορά ειναι ότι δεν το λέγαμε απλώς αλλά η παρουσία μας το απαιτούσε.
Τι μπορεί αυτός ο κόσμος να απαιτήσει το 2013?

Ας δούμε όλο το κάδρο λοιπόν και ας αναλάβει ο καθένας της ευθύνες του.
Η Ομάδα όπως όλοι βλέπουμε αγωνιστικά από τον Αύγουστο αναλαμβάνει τις δικές της.

ΥΓ 1 Γάμησε το πανί!!!!
ΥΓ 2 Μπραβο στους πιτσιρικάδες μας....
ΥΓ 3 Π.Α.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 16:33 »
Το μονο που με πειραζει ειναι η σιωπη της ΠΑΕ για την διαιτησια. Βγαλε ανακοινωση βρε μπουλουκο μου, δεν θα παθεις τιποτα γαμω.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 16:57 »
Aνακοινωση δε βγαζει γιατι υποθετω οτι φοβαται σφαγιαστικες διαιτησιες στο μελλον....

5 χρονια εισαι εδω ρε ανθρωπε δεν εχεις καταλαβει οτι εμεις δε κολονουμε απο ποκ και ποθ και οτι θελουμε παντα να ειμαστε απεναντι τους....

βγαλε ανακοινωση και θα μας κλασουν τα φρυδια οι τραβεστι....κανε επιτελους αυτο που ζηταει ο κοσμος γιατι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 17:00 »

Μια Γ@ΜΗΜΕΝΗ ανακοινωση ρε πρόεδρε.

Κάθε μέρα μέχρι την κυριακή θα το διαβάζετε(ειμαι σίγουρος οτι παιρνετε μάτι εδώ)

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 17:55 »
ο άλλος λέει πριν τρία χρόνια δεν είπα τίποτα για τους βάζελους....ο άλλος λέει έκανα καινούριο λογαριασμό με το όνομα τζίλας(δείτε τις αιπι και πειτε μου)...φυσικά αν αυτά που έγραφε ο ντικει (που διαφωνούμε σε όλα τα άλλα ) τα έγραφα εγώ, πάλι θα τα λασπώνατε...το ξαναλέω ότι έχω όλη την καλή διάθεση να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε αφού έφτασαν εδώ που έφτασαν τα πράγματα...να δούμε αν είμαι ή δεν είμαι αλλόθρησκος...πιστεύω ότι αν έγραφα σήμερα τις απόψεις μου και ποιο ήρεμα, κάπως έτσι θα τις έγραφα όπως του ντικει...αλλά προφανώς έχετε προηγούμενα με την πάρτυ μου και βρήκατε ευκαιρία...μόνο ο αστραλόνιος φαίνεται να το πίστεψε πραγματικά ότι είμαι κωλοβάζελο... ;)
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 18:51 »
ΠΑΣ- 0-1

-Την Πέμπτη το πρωί, βρέθηκα σε ενα Προποτζήδικο
και επάνω στο πάγκο ήταν διάφορες εφημερίδες...

-Αναμεσα στις πολλές ....υπήρχε τo Φώς, η Πράσινη, ο Ηπειρωτικός Αγώνας και το Goal...

-Μια, μια, τις ξεφύλλισα
και έσκισα και πήρα μαζί μου
τα αποκόματα που με ενδιέφεραν...

Ιδού τι διαβάσαμε....

Φώς
Του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Ο διαιτητής Τοπούζης έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων του ΠΑΣ που θεωρούν ότι η ομάδα τους αδικήθηκε από τα σφυρίγματα του Μακεδόνα διαιτητή. Και προφανώς αυτή η αίσθηση της αδικίας έχει να κάνει με κάποια φάουλ που έδωσε ή που δεν έδωσε ο διαιτητής στη σέντρα ή λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ. Γιατί στην απέναντι περιοχή η μπάλα δεν έφτανε. Αν όμως στοιχειοθετεί αδικία η κατάσταση αυτή τί θα πρέπει να πεί η απέναντι πλευρά για την ετημυγορία του Τοπούζη και του Θανασακούδη στη φάση του 24΄στη φάση που ο Λίλα πήρε αγκαλιά τον Μανιάτη και με παλαιστική λαβή τον έριξε στο έδαφος όμως ούτε ο διαιτητής ούτε και ο βοηθός που είχε τη φάση...πιάτο συγκινήθηκαν από την παράβαση που μάλιστα ήταν εντός περιοχής και πρέπει να καταλογιστεί πέναλτι. 'Οσο και αν ο Μανιάτης φαινόταν να λέει στον διαιτητή ''θα το δείς ότι έχεις άδικο'' δεν κατάφερε να βρεί το δίκιο του. Φωνάζει επίσης ο ΠΑΣ για το φάουλ για το οποίο προήλθε το γκόλ του Ολυμπιακού ότι δηλαδή ο Κειτά δεν έκανε το παραμικρό στον Χολέμπας. Αφού κατάφεραν να το δούν από την εξέδρα και αμφισβητούν την απόφαση του Τοπούζη για την αντικανονικότητα της ενέργειας του απλωμένου ποδιού του μέσου του ΠΑΣ στον αντίπαλό του που εφορμούσε κάθετα τί να πεί κανείς.
  Βέβαια το ότι από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός έπαιρνε σφύριγμα με ... αίτηση δεν πειράζει, δεν ασχολείται κανείς. Α και στο 92 αν ο Τοπούζης τηρούσε τον κανονισμό ο Λίλα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για το φάουλ στον Ιμπαγάσα. Και αν γινόταν αυτό δεν θα του έφταιγε κανείς του ΠΑΣ ή του παίκτη.

Πράσινη
Δεν υπάρχει όνομα αναταποκριτή

Ο Ολυμπιακός πήρε χθές προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με το 1-0 αλλά είχε και την ανάλογη βοήθεια. Ο ρέφερι Τοπούζης στο 47 δεν είδε το μαρκάρισμα του Χολέμπας στον Γεωργίου μέσα στην περιοχή και μοιραία ο Αγιαξ έχασε τη δυνατότητα να βρεί δίχτυα πρώτος. ΄Ηταν τόσο ξεκάθαρη η παράβαση πέναλτι που δεν έλειψαν και οι έντονες διαμαρτυρίες από τους παίχτες και τον κόσμο των γηπεδούχων. ΄Εξι λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκόρ με εκτέλεση φάουλ του Αμπντούν με τον Μπαμπανιώτη να κάνει λάθος εκτίμηση και να μπαίνει γκόλ με την μπάλα στο τέρμα.

Ηπειρωτικός Αγών
(Δεν υπάρχει όνομα ανταποκριτή.)

Το γκόλ του Ολυμπιακού στο 53 με ανύπαρκτο φάουλ του Αμπντούν για να φτάσει ο Ολυμπιακός στη νίκη έβαλε το χέρι του και ο απαράδεκτος διαιτητής Τοπούζης από τη Θεσσαλονίκη που ''έσπρωχνε'' όσο μπορούσε τους ερυθρόλευκους στην ουσία όμως τους εξέθεσε γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν έχει αξία η νίκη τους στα Γιάννενα τέτοιοι διαιτητές δεν πρέπει να σφυρίζουν σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Goal
Του Κώστα Κουκουλά

Οπως κινδυνεύει και το ελληνικό ποδόσφαιρο από διαιτητές σαν τον Τοπούζη ο ρέφερι από την Θράκη μάλλον με το αντικείμενο δεν έχει και μεγάλη σχέση. Πρώτο δεν φάινεται να υπάρχει φάουλ στον Χολέμπας απ΄οπου προέρχεται το γκόλ του Ολυμπιακού ενώ βγάζει κακώς κίτρινη κάρτα στον Γεωργίου στο πρώτο ημίχρονο όταν ο παίχτης του ΠΑΣ γλύστρισε και έπεσε μέσα στην περιοχή.Ο Ολυμπιακός μπορεί να διαμαρτύρεται για τράβηγμα του Λίλα στον Μανιάτη όπου θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι, όμως ακόμα μια φάση την έχασε. Επίσης ο κύριος Τοπούζης θα πρέπει να δεί ξανά το παιχνίδι για να καταλάβει και ο ίδιος ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και το πλεονέκτημα. Χθές δεν άφησε να τρέξει ούτε μία φάση δεν έφτανε το γήπεδο σφύριζε κάθε τρείς και λίγο.

==================================================

-Εκεί στο Φώς, δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό
παρα γελοία επιχειρήματα του στύλ ''αφού κατάφεραν να το δούν απο την εξέδρα''..
-Τους αδίκησε η διαιτησία ρε αυτούς...
-Έπαιρναν σφύριγμα με ...αίτηση μετά το 0-1....
-Αναφέρουν και ενα πέναλτι στο 24'

-Στην Πράσινη
είδαν ...πέναλτι στον Γεωργίου (!!!)
δεν είδαν το ανύπαρκτο φάουλ στον Χολέμπας...
-Πρέπει να έχουν προβλημα εκεί...
-Αυτοί βλέπουν τα ανύπαρκτα....και δεν βλέπουν τα υπαρκτά!!

-Ο Ηπειρωτικός αγώνας που δεν ξέρω ποιός υπογράφει
γράφει για ''σπρώξιμο'' Ολυμπιακού
ενώ δεν αναφέρει για το πέναλτι στο 24 που ζήτησαν οι γαύροι....

-Στο Goal
ο ανταποκριτής προσεγγίζει το θέμα
αναφέροντας όλα όσα ανέφεραν ή όχι οι άλλες εφημερίδες ....

===============================

-Ας πεί και ο astralon την ..μαλακία του...

-Καταρχήν, πολύ εύστοχα αναφέρθηκε Σύνταυρος , για μου θύμησε
την διαιτησία Ευθυμιάδη στο ματς ΠΑΣ-Εθνικός Αστέρας 0-0 ....

-2ον θέλω πολύ να δώ την φάση που ζητάνε πέναλτι οι γαύροι
δεν την έχω δεί ακόμα....

-Ο Τοπούζης, ξεκάθαρα εκτελώντας ακριβείς εντολές, ήρθε στα Γιάννενα
ώστε πρωτα απο όλα ο γαύρος να βάλει γκόλ με κάθε πρόσφορο μέσο
να δευτερον μη δεχτεί αν είναι δυνατον...

-Αρχίζω...:
-Kλάδεμα σε παίκτη μας δεν δίνει κάρτα...
-Ακολουθεί επικίνδυνο μαρκάρισμα του Λίλα ...και αμέσως κίτρινη...
-Σφυρίγματα με το παραμικρό, υπέρ του γαύρου...όλα ανάποδα.
-Στο 33.36 (το θυμάμαι γιατί κοίταξα το ρολόι), δεν δίνει φάουλ υπερ του ΠΑΣ
και στην συνέχεια της φάσης, ευκαιρία και παραλίγο γκόλ για τον γαύρο...
-Ανύπαρκτη κίτρινη στον Γεωργίου δήθεν για θέατρο, ενω αυτός γλύστρησε...
-Ανύπαρκτη κάρτα στο Βίλα για χέρι...

-Αρχίζει το β ημίχρονο..
-Συνεχίζονται τα γαύρικα σφυρίγματα....
-Ανύπαρκτο φαουλάκι απο δεξιά στην περιοχή στον Αμ-ντουμ αν θυμάμαι καλά, που βρήκε στο τόιχος...
-Ζητάμε πέναλτι για ανατροπή μεσα στην περιοχή (δεν έχω άποψη και εδώ γιατί δεν έχω δεί την φάση)..
-Ανύπαρκτο φάουλ στον Χολέμπας...και 0-1.....

-Απο εκείνο το σημείο και μετά ...αρχίζει το ξεκάρφωμα...
-Ξεκάρφωμα...που στο ΦΩΣ τθέλουν να το βαφτίζουν αλλιώς...
-Πρέπει να πήραμε το 1ο σωστό σφύριγμα κάπου εκεί...
-Αλλη μια βουτιά για πέναλτι του @@μάγκα Παπαζογλου μεσα στην περιοχή μας...

-Εκεί στο τέλος
ΌΛΟ το γηπεδο , ακόμα και ''μεγάλη''-επειδή κουτόχορτο δεν τρώει-
έβριζε το ...καμαρι της Θράκης....

-Μάλιστα η μεγάλη μόνη της σε 1 φάση φώναζε ρυθμικά
''γαύροι μ...ιά, μ...ιά. , γ...ώ τον Πειραιά..''

-Για να καταλάβουμε οτι ο Τοπούζης έβγαλε απο τα ρούχα τους
ακόμα τα γεροντάκια...

-Οι κροτίδες και τα ...ΤΝΤ εντός αγωνιστικού χώρου απαράδεκτα...
-Το ωστικό κύμα ισχυρότατο...Επικίνδυνο
-Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο απαράδεκτη...
-Τα όσα έγιναν (ακόμα και οι ύβρεις) σε βάρος του Τζιμπούρ...επιεικώς απαράδεκτα...
-Ότι τιμωρία μας επιβληθεί ..την αξίζουμε...

-Η ...αέρινη κλοτσιά του Τζιμπούρ , 2 φορές απαράδεκτη...επειδή είναι επαγγελματίας...
-Μάλιστα ΠΡΕΠΕΙ ο Τζιμπούρ να τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα -βασει κανονισμού
για αυτή του την κίνηση...
-Τι ψάχνω να βρώ ε??

-Απίστευτο το πανό που σηκώθηκε!
-Απο τα πιο φοβερά που έχω δεί μάγκες....
-Το είδα απο το φόρουμ...δεν το είδα απο το γηπεδο δεν μπόρεσα λόγω θέσης....και έπαθα πλάκα...
-Νόμισα αρχικά,  οτι ήταν επεξεργασία -στο laptop- μα την αλήθεια.....Τόσο αληθινό...
-Μπράβο ρε Πασολέδες....1000 μπράβο εκπληκτική δουλειά...
-Και τρομερό νόημα.....

-Το σοβαρό και μεστό πόστ του dk βάζει σίγουρα προβληματισμούς σε όσους το διαβάσουν
αλλα η οπτική γωνία που βλέπω εγω τα πράγματα Σύνταυρε dk
είναι η εξής:

-Δεν γίνεται ο Χριστόπουλος να νομίζει οτι με την χρησιμοποίηση των δευτεροτρίτων
αν θέλουμε να προβληματιστούμε ή να .....πονηρευτούμε στην ακραία περίπτωση
θα πετύχει α,β,γ, σκοπούς...

και τα δευτεροτρίτα
να μπαίνουν και να ιδρώνουν και να τιμούν τον Ταύρο....

-Αυτό δεν γίνεται...
-Η ο Χριστόπουλος είναι άχρηστος και δεν ξέρει τι υλικό έχει....
Ή  οι παίκτες τον ...παράκουσαν..

-Τίποτα απο αυτά δεν συμβάινει....
-Αυτό που έγινε χτές είναι σφαγή.....ενός τίμιου στρατού.....

-Όποιος έχει αποδείξεις περι παραρτήματος (δεν αναφέρομαι σε σενα dK) ;)
περί αρμάτων κτλ
να βγεί και να τις καταθέσει επώνυμα....

-Αν δεν έχει ...όνειρα γλυκά....
-Να ασχοληθεί με την ομάδα του...

-Απο την άλλη,
όποιος τυχόν, θέλει να προδώσει τον ΠΑΣ την Ιστορία του και τον κόσμο του
θα λογοδοτήσει μπροστά του....
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Μάρ 2013 18:56 από astralon »

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 19:13 »
γι' αυτό αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει το ματς να δούμε όλες τις φάσεις μπας και φτιάξουμε και βίντεο...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 19:17 »
Παράθεση
ακόμα τα γεροντάκια...

E Οχι και γεροντακια εμεις οι παππουδες μαπετ  :P :P  της σκεπαστης!!!

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #337 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 19:38 »
Εν ολίγοις και θα επιμείνω αγωνιστικά

Η ομάδα έπαιξε καλά για τα δεδομένα της, και σαφώς καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια.
Δυστυχώς για πολλούς λόγους δεν μπορέσαμε να περάσουμε τον χειρότερο γαύρο των τελευταίων χρόνων.
Οι παίκτες που μπήκαν ήταν ίδιοι με αυτούς που αντικατέστησαν.
Ποιός είναι ο βασικός που είμαστε σίγουροι πως θα έπαιζε καλύτερα από αυτόν που τον αντικατέστησε στην αρχική 11άδα;

Ορθώς δεν έπαιξε ο ΝτεΒιτσέντι από την αρχή για 3 λόγους.
Και γιατί όλοι τον ξέρουν πια (παίζει να είναι και ο μόνος παίκτης που ξέρουν από την ομάδα μας οι άλλοι), και γιατί έχει σκάσει, και γιατί αν σέρνονταν θα λέγαμε πολλαπλάσιες φορές τσιράκι τον ΝτεΒικ και τον Χριστόπουλο που τον έβαλε. Η και τον Πάντο που είναι γαύρος κι αυτός, μην το ξεχνάμε ε;
Περισσότερη ζημιά θα μπορούσε δυνητικά να σου κάνει ο ΝτεΒικ αν έμπαινε ξεκούραστος στο 70 παρά από την αρχή.
Μόνη μου 'αγωνιστική' ένσταση η απόκρουση στο γκολ που φάγαμε. Δεν ηταν και εύκολο, αλλά δεν ήταν και στο Γ.

Όταν περασαμε τον Ολυμπιακό να θυμήσω πως ήμασταν β εθνική. ΚΑΜΙΑ σχέση το τότε πρόγραμμα με το τώρα πρόγραμμα.
Εκείνος ήταν όντως τελικός στα μάτια των παικτών, αυτό απλά ένα ακόμα δύσκολο ματς σε μια σειρά από δύσκολα ματς.
Και κανείς δεν είπε τότε πως ήταν εύκολο αυτό που καταφερε η ομάδα. Αλλά δεν είναι και κάθε μέρα πασχαλιά.
Και φέτος μπορούσαμε να κερδίσουμε εντός έδρας, αλλά δεν έκατσε.

Τέλος θα ήθελα να πω πως κοιτόντας την φετινή χρονιά κι τις σκέψεις που είχα στην αρχή της σεζόν,
δεν είχα καμία απολύτως όρεξη να δω την ομάδα, και τώρα ψάχνω από τη Δευτέρα να δω τι ώρα παίζουμε το επόμενο ΣΚ.
Ψάχνωντας να βρω ποιον να ευχαριστήσω γι΄αυτό το πραγμα βλέπω μόνο τον Χριστόπουλο.
Σε πείσμα της διοίκησης που κάνει ότι μπορεί από την αρχή της χρονιάς προς την αντίθετη κατευθυνση.

Ελπίζω να μην είναι μετρημένα τα ψωμιά του Χριστόπουλου στην ομάδα. Γιατί έχει και μια περίεργη νοοτροπία η διοίκηση να 'στέλνει' όποιον προπονητή κάνει την διαφορά.

ΥΓ. Βλέπω εχει πέσει το σημείο βρασμού στο φόρουμ

http://www.tokoulouri.com/sports/mathe_balitsa/
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 19:45 »
ο άλλος λέει πριν τρία χρόνια δεν είπα τίποτα για τους βάζελους....ο άλλος λέει έκανα καινούριο λογαριασμό με το όνομα τζίλας(δείτε τις αιπι και πειτε μου)...φυσικά αν αυτά που έγραφε ο ντικει (που διαφωνούμε σε όλα τα άλλα ) τα έγραφα εγώ, πάλι θα τα λασπώνατε...το ξαναλέω ότι έχω όλη την καλή διάθεση να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε αφού έφτασαν εδώ που έφτασαν τα πράγματα...να δούμε αν είμαι ή δεν είμαι αλλόθρησκος...πιστεύω ότι αν έγραφα σήμερα τις απόψεις μου και ποιο ήρεμα, κάπως έτσι θα τις έγραφα όπως του ντικει...αλλά προφανώς έχετε προηγούμενα με την πάρτυ μου και βρήκατε ευκαιρία...μόνο ο αστραλόνιος φαίνεται να το πίστεψε πραγματικά ότι είμαι κωλοβάζελο... ;)

Καινουργιο nickname εχεις εδω και καιρο, εγινες Γυπας απο Μολοσσος, το εχεις γραψει κιολας καπου...σημασια εκτος απο το τι λεγεται ειναι και πως το λεει καποιος....οταν σου αντεταξα (-αν) τα αντεπειχειρηματα, δεν μπορεσες να τον αντικρουσεις κανενα, αλλα συνεχισες το ιδιο τροπαριο...να γνωριστουμε οοοοοοοοολοι να συσφιχθουν οι σχεσεις μας.....να εχουμε προηγουμενα μαζι σου δεν νομιζω, αλλα οταν σε σε μια πολιτικη συζητηση, συζητας, διαφωνεις, εκθετεις επειχηρηματα, αντε και ξεφευγει και μια κακια λεξη ειναι λογικο ΑΛΛΑ οταν απειλεις π.χ. τον ΑΠΕΙΡΟ (νομιζω) οτι...οταν ερθετε στη κυβερνηση θα δει τι θα παθει, το πραγμα ξεφευγει...το ιδιο κανεις και τωρα,...
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 19:46 »
Παράθεση
Φώς
Του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Ο διαιτητής Τοπούζης έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων του ΠΑΣ που θεωρούν ότι η ομάδα τους αδικήθηκε από τα σφυρίγματα του Μακεδόνα διαιτητή. Και προφανώς αυτή η αίσθηση της αδικίας έχει να κάνει με κάποια φάουλ που έδωσε ή που δεν έδωσε ο διαιτητής στη σέντρα ή λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ. Γιατί στην απέναντι περιοχή η μπάλα δεν έφτανε. Αν όμως στοιχειοθετεί αδικία η κατάσταση αυτή τί θα πρέπει να πεί η απέναντι πλευρά για την ετημυγορία του Τοπούζη και του Θανασακούδη στη φάση του 24΄στη φάση που ο Λίλα πήρε αγκαλιά τον Μανιάτη και με παλαιστική λαβή τον έριξε στο έδαφος όμως ούτε ο διαιτητής ούτε και ο βοηθός που είχε τη φάση...πιάτο συγκινήθηκαν από την παράβαση που μάλιστα ήταν εντός περιοχής και πρέπει να καταλογιστεί πέναλτι. 'Οσο και αν ο Μανιάτης φαινόταν να λέει στον διαιτητή ''θα το δείς ότι έχεις άδικο'' δεν κατάφερε να βρεί το δίκιο του. Φωνάζει επίσης ο ΠΑΣ για το φάουλ για το οποίο προήλθε το γκόλ του Ολυμπιακού ότι δηλαδή ο Κειτά δεν έκανε το παραμικρό στον Χολέμπας. Αφού κατάφεραν να το δούν από την εξέδρα και αμφισβητούν την απόφαση του Τοπούζη για την αντικανονικότητα της ενέργειας του απλωμένου ποδιού του μέσου του ΠΑΣ στον αντίπαλό του που εφορμούσε κάθετα τί να πεί κανείς.
  Βέβαια το ότι από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός έπαιρνε σφύριγμα με ... αίτηση δεν πειράζει, δεν ασχολείται κανείς. Α και στο 92 αν ο Τοπούζης τηρούσε τον κανονισμό ο Λίλα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για το φάουλ στον Ιμπαγάσα. Και αν γινόταν αυτό δεν θα του έφταιγε κανείς του ΠΑΣ ή του παίκτη.

Γυφτοπουλε

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΥΓ.
Παράθεση
π.χ. τον ΑΠΕΙΡΟ (νομιζω) οτι...οταν ερθετε στη κυβερνηση θα δει τι θα παθει, το πραγμα ξεφευγει...το ιδιο κανεις και τωρα,...
και απο κυβερνηση και απο συγκυβερνηση και απο αντιπολιτευση και απο οπου θελει ας φαει μια φασολαδα.
ΥΓ1.ειναι τουλαχιστον ''ιεροσυλια'' να νομιζεις οτι σε ειπαμε gila.
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 20:36 »
Παράθεση
ταν ερθετε στη κυβερνηση θα δει τι θα παθει, το πραγμα ξεφευγει...το ιδιο κανεις και τωρα,...

φίλε γράψε ότι μαλακία θέλεις...μην το παρατραβάς όμως...
τόσες απειλές έχω δεχθεί...όχι και κερατάς και δαρμένος...
τέλος η ιστορία για μένα εδώ...περιμένω με αγωνία τον επαναληπτικό με τα γαυράκια...σαν πρασινομπερές θέλω να τους μαμήσουμε... ;)
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 21:08 »
Παράθεση
ακόμα τα γεροντάκια...

E Οχι και γεροντακια εμεις οι παππουδες μαπετ  :P :P  της σκεπαστης!!!

με τον αστερία θα είμαι απέναντι!!!!!
....από τη σκεπαστή!

άκου γεροντάκι στα 46μου :joker: :pashat: :pas:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 21:18 »

Μπράβο Γυπάκο (χαιδευτικά)! Έτσι σε θέλω... διαλλακτικό.
Γιατί έτσι είμαστε οι περισσότεροι από εμάς και γιατί έτσι πρέπει να είναι όλοι!!!

Να συνεχίσεις έτσι και όλα θα πάνε καλά!!!

Καλή συνέχεια σε όλους μας.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 21:29 »
Για να κλεισει το θεμα. Αυτη η συνθεση του Πλατανια με την Τριπολη στο Κυπελλο:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ : Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Αγκιλέρα, Ποτουρίδης, Κουρτεσιώτης (46' Δημήτρης), Δέντσας, Μιρτσέτα, Τέτε (62' Στόλερ), Λαμπάρθε (67' Ναζλίδης), Ονιέμα, Γιακουμάκης

Ποιοι παιζουν βαικοι απο αυτους; Ο Λαζαριδης; ο Αργυροπουλος; ο Κουρτεσιωτης, ο Δημητρης, ο Δεντσας, ο Στολερ, ο Λαμπραθε, ο Ονιεμα, ο Γιακουμακης; Και επαιζε με εναν αντιπαλο που ειχε πιθανοτητες περισσοτερες απο εμας να το χτυπησει. Ειναι και ο Πλατανιας παρατημα του Αστερα;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 21:44 »

Μια και είσαι γιατρός ρε jimakos, γράψτου αυτά του σύνταυρου ... τρεις χούφτες τη μέρα (προυμεβρου μετά πτώματος) μέχρι να γυρίσουμε από την Ευρώπη, μετά θα τα αλλάξουμε.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 22:10 »

πρωτη φορα βλεπω ταυτοχρονα τοσες μουτζες μαζεμενες.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 22:21 »
Η μεγάλη έζησε στιγμές δόξας.

Ειδικά η αποθέωση Τοπούζη (το Το-που-ζης Το-που-ζης δηλαδή και όχι το μπινελίκιασμα στη μάνα του), όπως και το έντονο -ειρωνικό- χειροκρότημα σε κάθε σφύριγμά του, ήταν ίσως το καλύτερο πράγμα που έχω δει από τη σκεπαστή τα τελευταία χρόνια.
Στεγνό τρολάρισμα δηλαδή και έτσι έπρεπε.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 22:55 »
Οντως να κλεισει LAMIA FUNS, αλλα δεν το αφηνεις να κλεισει...
 Μην φερνεις ως παραδειγμα τι εκανε ο Πλατανιας και το συγκρινεις με μας, ειναι τουλαχιστον ιεροσυλια.... Φιλικα

Αποσυνδεδεμένος vaggelis-pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 23:24 »
Γραφω μετα απο ενα χρονο αν κ παρακολουθω καθημερινα το forum.Mε καθαρο πλεον το μυαλο βλεπω πως ο Χριστοπουλος απλα διαλεξε διοργανωσεις.Δεν χωρανε δυο καρπουζια κατω απο την φετινη μασχαλη του ΠΑΣ κ μαλιστα τοσο μεγαλα.Θα χτυπαγαμε τα ματς με τον γαυρο κ αφου στο τελος μαλλον θα μεναμε με την πικρα ενος αδικου αποκλεισμου θα ειχαμε χασει ταυτοχρονα κ το πρωταθλημα.Με αλλον αντιπαλο θα το βλεπαμε σοβαρα κ θα το κυνηγαγαμε.Οσοι λετε για το 2007 θυμηθειτε τι καναμε μετα τα δυο ματς με Ολυμπιακο.Ηττα στη Βεροια με σφαξιμο κ Χ στον Θρασυβουλο(μετα την προκριση) εχοντας σκασει οι παιχτες μας απο το ημιχρονο του αγωνα.

Συμφωνω με gila αλλα η αληθεια ειναι αυτη που αναφερει ο αντι-οφη
 Ο Χρισοβασιλης εχει βρει εδαφος κ τα κανει αυτα.Εμεις του το δωσαμε με την αποχη μας
Ο ΑΓΙΑΞ (της Ολλανδιας) κατεβασε τα δευτερα μεσοβδομαδα κ εφαγε τρια εντος απο ΑΛΚΜΑΑΡ για το κυπελλο γιατι διαλεξε το πρωταθλημα

Μονο περηφανια κ συγκινηση μας γεμισε το πανο εμας που ζουμε στην Αθηνα κ μεγαλωσαμε εδω με την ιδεα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.Ποσες φορες μου εκαναν αυτη την ερωτηση κ πηραν την ιδια απαντηση .........
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Μάρ 2013 23:36 από vaggelis-pas »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 23:30 »

Μια και είσαι γιατρός ρε jimakos, γράψτου αυτά του σύνταυρου ... τρεις χούφτες τη μέρα (προυμεβρου μετά πτώματος) μέχρι να γυρίσουμε από την Ευρώπη, μετά θα τα αλλάξουμε.

Έγινεεεεε! Τάστειλα κιόλας!!!
Blue to the hair...