Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
17 (37.8%)
1-0
10 (22.2%)
2-1
2 (4.4%)
0-0
6 (13.3%)
1-1
2 (4.4%)
2-2
1 (2.2%)
0-2
3 (6.7%)
0-1
2 (4.4%)
1-2
0 (0%)
άλλο ?
2 (4.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 45

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 27 Φεβ 2013 10:05

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 78600 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-γαύρος προημιτελικά κυπέλλου
« Απάντηση #350 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 23:42 »
πρωτη φορα βλεπω ταυτοχρονα τοσες μουτζες μαζεμενες.

Δυστυχώς έχω δει περισσότερες στο Σύνταγμα προς τη Βουλή!  :(

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #351 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 00:13 »
Λοιπόν,προχθες ο διαιτητης έπαιξε 90-10 υπερ του Ολυμπιακού ηταν οφθαλμοφανες.
Οθαλαμοφανες είναι επίσης ότι η ομάδα θέλει ξεκούραση και ειδικά βασικοί  παιχτες όπως ΙΛΙΤΣ ,ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ,ΠΑΝΤΟΣ,ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ κτλ γιατι έχουν σκάσει.Επιπλέον οι δικοί μας τα εντος παιχνιδια και οι προπονήσεις γίνονται σε πολυ βαρυ γηπεδο και επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο.Θα ελεγα ότι οι συνθηκες ειναι αντιαθλητικες.

Τωρα η ομαδα με ενα ροστερ 15 παιχτων δεν μπορει να κρατησει 2 καρπουζια σε μια μασχάλη, ο προπονητής αποφάσισε οτι ειναι πιο σημαντικο το πρωταθλημα,το μέλλον θα το δείξει,αν την Κυριακη πάρουμε την ΤΡΙΠΟΛΗ ,φτάνουμε μια ανάσα απο την Ευρωπη και θα δικαιωθει.Επαγγελματικη είναι η ομάδα ,επαγγελματικα αποφασισε ο κοουτς.

Τωρα σχετικά με τα παραρτήματα,Ο Γαυρος ειναι γνωστός τραμπούκος του ποδοσφαίρου,η νοτροπια του ειναι δια πυρος και σιδηρου.Όσοι κατηγοριτε γαιτι δεν βγαζει μια ανακοινωση.ρωτηστε τον ΚΟΜΠΟΤΗ που ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ έκρινε διαιτησια μετα το παιχνιδι με τον ολυμπιακο και στις δεκα πρωτες αγωνιστηκες ήταν για β εθνικη....Καλως η κακως δεν μπορουμε να μιλισουμε γιατθα παμε ακλαφτοι.
Ο Πας ποτε δεν ηταν παρατημα κανενος και παντα αποκομμενος απο τα κεντρα των αποφασεων.Απλα παρατηρειτε μια καλυτερη σχεση με τον Ολυμπιακο (και σε οπαδικο κομματι).Αυτο αρχισε περισυ με τον δανεισμο του ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ,και με την αποφαση του Μαρινακη μετα την 20 αγωνιστηκη  να ριξουν περισυ τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ,που ηταν συμμαχος του ΠΑΟ,για αυτο και σε αυτο μας στειλαν τον ΣΠΑΘΑ,που αφησε τον εργοτελη με 9 παιχτες(δικαια μεν,αλλα άλλες χρονιες δεν θα γινοταν ποτε),Αρα θα ελεγα οτι έχουμε μια καλυτερη σχεση με τον ΟΣΦΠ που ειναι συγκιριακη περισσοτερο,πραγμα που φαινετε και από την περσινη επιθεση του χοντρου στον ΓΟΝΤΙΚΑ στο Δ.Σ αλλα και απο της ψηφοφοριες στην ΕΠΑΕ.
Κατα την γνώμη μου καλα κανει ο χοντρος και τα εχει καλα με τον γαυρο,διοτι χερι που δεν μπορεις να το κοψεις το φιλας.Από την άλλη προ 3ετιας ο ΧΒ ειχε ψηφισει τον πατερα για προεδρο,στηριζε τον ΠΑΟ οταν εκανε κουμαντο στο παρασκηνιο,δεν χτυπησαμε τον ημιτελικο και πιο το αποτελεσμα??Σφαγιαστηκες διαιτησιες, παιζαμε εντος με την Ξανθη που ηρθαμε 0-0 με διαιτητη τον ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ που εδωσε 50 φαουλ και δεν παιχτηκε ενα λεπτο παιχνιδιου,σφαγη στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ζητησαμε 1-2 δανεικους τον Γεναρη και πηραμε το 3 το το μακρυτερο,ενω απεναντιας ο ΠΑΤΕΡΑΣ εσωσε τα παραρτηματα του γαυρου και πεσαμε εμεις...

Συμπερασμα, ναι υπαρχουν καλες σχεσεις (νομιζω η οπαδοι μας ειναι ειναι απο τους ελαχιστους που πανε οραγνωμενα καραισκακη)με τον Ολυμπιακο,αλλα παιδια στην Ελλαδα ζουμε δεν ζουμε σε μια ευνομούμενη κοινωνια,πρεπει με καποιους να τα εχεις καλα και να εχεις και "ανεπιθυμητες φιλιες" ,αν σηκωσεις κεφαλι στο κοψανε για πλακα.Τωρα δεν ειναι ολα μαυρο η ασπρο,υπαρχει και το γκρι,δεν σημαινει οτι αν εχεις με καποιον καλες σχεσεις εισαι και  παραρτημα του ,Κανετε σαν τα χωρια που αν βγεις με μια φιλη σου για ποτο σημαινει πως την πηδας κιολας.

Τωρα σχετικα με το κυπελλο,δινετε περισσοτερη σημασια σε ενα παιχνιδι απο οτι επρεπε,το παν αποφάσισε ο κοουτς ειναι το πρωταθλημα και η πεμπτη θεση που οδηγει στην Ευρωπη και αυτη θα πρεπει να κυνηγησουμε.Να σας απασχολει περισσοτερο που η ομάδα ειναι κοντα στην μεγαλύτερη της επιτυχια που ειναι η εξοδος στην ευρωπη και ειναι πιθανο να την καταφερει χωρις την μαζικη βοηθεια απο  κοσμο της που την κραταγε ορθια τοσα χρονια,περιεργη που ειναι η ζωη....
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Μάρ 2013 00:17 από pagouras83 »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #352 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 00:38 »
Παιδες για να τελειωνει εδω το στορι

την Κυριακη εχουμε αλλο ματς..

Παράθεση
Θέμα έχει δημιουργηθεί (άραγε από ποιούς;) με την ανάρτηση στην προσωπική ιστοσελίδα στο Facebook του Γεν. Γραμματέα του ΣΔΗΠ Αποστόλη Γεωργίου κειμένου για την διαιτησία του Γιάννη Τοπούζη στον αγώνα ΠΑΣ-Ολυμπιακός.

Επειδή γνωρίζω προσωπικά τον κ. Γεωργίου πολλά χρόνια και χωρίς να θέλω να το παίξω υπερασπιστής του θα ήθελα να πω το εξής οτι ούτε βλάκας δεν θα δημοσίευε ένα τέτοιο κείμενο στην προσωπική του ιστοσελίδα από την στιγμή που είναι δημόσιο πρόσωπο. Αυτό θα πρέπει να το ξέρουν αυτοί που έτρεξαν αμέσως να στήσουν στον τοίχο τον κ. Γεωργίου, ο οποίος δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα να τον κατηγορήσουν για κάτι όλα τα χρόνια που ασχολείται με την διαιτησία.

Δεν θα πω περισσότερα, θα παραθέσουμε τα δυο κείμενα πρώτα αυτό που ανέβηκε στο Facebook (και μετά  αναρτήθηκε στο σάιτ diaititis.gr με τίτλο "Ντροπή τα όσα έγραψε ο Γεν. Γραμματέας του Σ.Δ.Ηπείρου") και πιο κάτω υπάρχει η απάντηση του κ. Γεωργίου.

Ρεπορτάζ του diaititis.gr

Aηδία, αίσχος, αποτροπιασμός,ΕΜΕΤΟΣ.Δολοφόνισαν και» τεμάχισαν» το σώμα του Ελληνικου ποδοσφαίρου πάλι χθες στα Γιάννινα όπως γίνεται τα τελευταία 17 χρόνια.Τα πάντα υποταγμένα στον Στάλιν. Με την μισή Κ-20 έπαιζε ο ΠΑΣ και έπρεπε να γίνει και πάλι επίδειξη ισχύος. Αξιος ο μισθός του κυρίου με τα μαύρα,είναι σίγουρος για την Α εθνική το καλοκαίρι με τέτοιες υπηρεσίες στον μπαμπά!Αν υπήρχε στοίχημα για τους REF,θα τον έπαιζα σίγουρα ,αν και με πολύ μικρο ποσοστό,μόνο 1,005!!!( παρακαλούνται οι φίλοι του κρατικού,διορισμένου,σταλινικού «πρωταθλητή» να μην απαντήσουν ,εέω πολλα νεύρα!!!)

Αυτό το κείμενο που διάβαζετε δεν είναι ενός απλού οπαδού. Η ανάρτηση έγινε στο διαδίκτυο απο τον γενικό γραμματέα του συνδέσμου διαιτητών Ηπείρου Αποστόλη Γεωργίου και αποτελεί ντροπή γιατί ένας διαιτητής εκφράζεται έτσι για ένα συνάδελφο του ,εν προκειμένω τον Γιαννη Τοπούζη που σφύριξε τη συνάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό. Είναι όμως αναιδής αφού αυθαίρετα φωτογραφίζει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον αποκαλεί Στάλιν. Κείμενο που δεν θα έγραφε ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της Ηπειρωτικής ομάδας.

Ο Γεωργίου που ειναι φίλα προσκείμενος στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου Βασίλη Μάντζιο ειναι εκτεθειμένος και δεν μπορεί να είναι μέλος στο Δ.Σ του συνδέσμου Ηπείρου αφού με όσα έγραψε προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών και πλέον μόνος του άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για να βρεθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων αφού λέει χοντρά πράγματα .

Η απάντηση (μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας) του κ. Γεωργίου:

Πριν από λίγο πληροφορήθηκα για ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρεται σε κείμενο που έγραψα για το διαιτητή του αγώνα ΠΑΣ-Ολυμπιακός. Εχω να δηλώσω ότι προσωπικά δεν ήμουν στο γήπεδο ούτε είδα τον αγώνα στην τηλεόραση λόγω εργασίας. Το κείμενο έγραψε ο μικρός μου γιος με ένα φίλο του, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα που φέρει το όνομα μου. Φέρω βαρύτατη ευθύνη σαν γονέας που μου ξέφυγε ο έλεγχος. Οφείλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον κ. Τοπούζη, τον οποίο δεν γνωρίζω. Δεν υιοθετώ τίποτε απ' αυτά ούτε θα μπορούσα ποτε να διαννοηθώ να γράψω εναντίον συναδέλφου, δεν είναι στο χαρακτήρα μου και το έχω αποδείξει ολα αυτά τα χρόνια, που έχω κάνει μόνο φίλους. Δημόσια συγνώμη σαν γονέας, εκπαιδευτικός και διαιτητής από όποιον θίγεται από τα γραφόμενα που προήλθαν από τη σοβαρότατη αμέλειά μου. Επιφυλάσσομαι να σκεφτώ αν μπορώ να φέρω την τιμή του μέλους του Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.ΗΠ. Απόστολος Γεωργίου.

www.passports.gr
Επιμέλεια: ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 00:49 »
Παράθεση

Σε αλλαγή ημερομηνίας του επαναληπτικού αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ.Καραϊσκάκης"  προχώρησε η ΕΠΟ.

Έτσι αντί για την Πέμπτη 7 Μαρτίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένος μετατέθηκε για την Τετάρτη  13 Μαρτίου και ώρα 18:00.

Στην ουσία ο ΠΑΣ δεν γλυτώνει τα 2 ταξίδια σε Αθήνα και Ξάνθη σε διάστημα 3 ημερών απλά αλλάζει η σειρά των ταξιδιών.

Επομένως μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ θα προετοιμαστεί για μια τριάδα συνεχόμενων αναμετρήσεων εντός 6 ημερών. Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα ταξιδέψει στη Ξάνθη όπου στα Πηγάδια θα αντιμετωπίσει τη Skoda. Την Τετάρτη 13 Μαρτίου θα κατηφορίσει στην Αθήνα για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και το Σάββατο 16 Μαρτίου θα υποδεχτεί τον Άρη στους "Ζωσιμάδες".

http://www.passports.gr

Για ποιο λόγο μετατέθηκε το παιχνίδι δεν μας λένε...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 01:15 »
Επειδή γνωρίζω προσωπικά όχι μόνο τον κ. Γεωργίου (χρόνια τώρα) τον οποίο συμπαθώ ιδαίτερα γιατί είναι τέλειος άνθρωπος, γεγονός που επιβεβαιώνεται στα καθέκαστα.
Καλά, για το κείμενο f.b. ... δεν το συζητάμε, είναι "κακό" και άσχετο με τον ύφος του.
Καλά θα ήταν να είχε γράψει ο ίδιος, αλλά δεν θα ήταν αυτός που είναι.
Πάντος, περί Σταλινισμού, δεν έχουν άδικο τα χαϊβανάκια "συντάκτες".   

Αλλά, γνωρίζω επίσης καλά και τον κ. V  doukιs,  ο οποίος με εξέπληξε με την υπεργαυροφροσύνη του ... και σιγά τώρα.
Είπαμε ρε φίλε να είσαι γαύρος, τι δικαστήρια τσαμπουνάς τώρα … άντε και αντί "τεμάχισε" πούμε "έκλασε" ο Τοπούζης και η ΚΕΔ, θα αλλάξει το σφύριγμα?
Και τι έγινε που βγήκε ο κ. Σαρρής, άλλαξε κάτι?

Και ο κ. Ιωαννίδης είναι Γ.Γ. Αθλητισμού και θα μας φτιάξει και το γήπεδο.
Και Άρης έχει 22 βαθμούς και ψάχνει άλλους 11 και έχει και γήπεδο.
Για Θεσσαλονίκη μιλάμε τώρα ... ξεφύγαμε?
Το χειμώνα είχαμε παίξει με τους παλαίμαχους της εθνικής μπάσκετ, ο κ. Ιωαννίδης ήταν κόουτς και ο κ. Λοβέρδος διαιτητής και παίκτης.
Το είχα δει το ματς. 

Τα μπέρδεψα τώρα ... πάω για τούφες.

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Μάρ 2013 01:33 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 01:22 »
Παράθεση
-Για να καταλάβουμε οτι ο Τοπούζης έβγαλε απο τα ρούχα τους
ακόμα τα γεροντάκια...

E Οχι και γεροντακια εμεις οι παππουδες μαπετ  :P :P  της σκεπαστης!!!

με τον αστερία θα είμαι απέναντι!!!!!
....από τη σκεπαστή!

άκου γεροντάκι στα 46μου :joker: :pashat: :pas:

-Αν το άθροισμα της μετρημένης μεγάλης Πίεσής σας Σύνταυροι daveli και PAS Gianni
ξεπερνάει το 32
τότε υπάρχει θέμα ευθιξίας
τουλάχιστον για τον έναν απο σας... :P :P :P :P :)

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 10:54 »
Την ωρα που αποθεωναμε τον γιό της ..Αννας  ;) που ειπε ο συνταυρος παραπάνω, μονο η δική μου η πιεση θα ηταν γυρω στο 30.
Μην θεωρεις λοιπον την πιεση μέσο μετρησης της ηλικίας...

Γιατι εγω ειμαι παιδάκι ακόμα.... :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 11:26 »
Παράθεση
Για ποιο λόγο μετατέθηκε το παιχνίδι δεν μας λένε...

To παιχνίδι μετατέθηκε επειδή ο ΠΑΣ είναι παράρτημα του γαύρου κ έτσι αφού εμείς κάτσαμε κ χάσαμε στον 1ο αγώνα
εξαργυρώσαμε την εκδούλευση με το να μας μεταθέσουν τον επαναληπτικό, ώστε να πάμε ξεκούραστοι στην ξάνθη για το 2πλό.
Έτσι θα μπορέσουμε να δώσουμε με τη σειρά μας το 2πλό στον Άρη, την μεθεπόμενη Κυριακή, μιας κ είναι κ αυτός γαυροπαράρτημα κ έχει το ματς με τον ΠΑΣ "κλεισμένο".
Άλλωστε για το λόγο αυτό δήλωσε τον καλύτερο παίκτη του(Τάτος) να εκτίσει την ποινή στο σίγουρο ματσάκι με τον ΠΑΣ.

Σατανικό ε?

Όποιοι ικανοποιούνται με αυτή την απάντηση, ας μας αφήσουν στην ησυχία μας  μέχρι την Κυριακή που έχουμε δύσκολο ματς που κρίνει κατά πολύ την είσοδο μας στην 5άδα.
Βέβαια όλα πιθανά είναι σ αυτή τη ζωή αλλά θα πρέπει τα σενάρια να επαληθεύονται για να υπάρχουν ένοχοι...
Όταν επαληθευτούν τα σενάρια τα ξαναλέμε ;) το λέω χωρίς δόση ειρωνείας γιατί όντως στο τέλος θα χρειαστούμε τον....

ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ.MP4
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Μάρ 2013 11:36 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 16:54 »
-Στον απόηχο του 1ου σφαγιαστικού προ-ημιτελικού με τον γαύρο
(αύριο παίζουμε σπουδαίο μάτς με Τρίπολη)
θέλω να παρατηρήσω κ εγώ
-αυτό που και άλλοι Σύνταυροι ανέφεραν και αναμένουν-

το ότι δηλαδή
δεν υπήρξε κάποια αντίδραση με την μορφή ανακοίνωσης
απο πλευράς διοίκησης...

-Παρότι που ήθελα και θέλω και εγώ να διαβάσω μια ανακοίνωση
μετά απο μια τέτοια διαιτητική σφαγή

θα πρέπει να σκεφτούμε 1-2 πράγματα
τα οποία
-σε άλλους ίσως να μην λένε απολύτως τίποτα
-και σε άλλους ίσως να έχουν εναν πιο αντικειμενικό χαρακτήρα...

-1ον η απουσία μιας ανακοίνωσης
δεν σημαίνει οτι σιωπαίνουμε μπρός στον φόβο περαιτέρω αντιποίνων
ή οτι αμέσως γίναμε οσφυοκάμπτες ...

-Η ...ηχηρή αυτή σιωπή (μεχρι την στιγμή που μιλάμε)
ενδεχομένως να είναι μια απόλυτως συνειδητή επιλογή απο πλευράς διοίκησης...

-Ενδεχομένως να είναι μια στρατηγική...

-Μην ξεχνάμε το γεγονός οτι
ο ΠΑΣ (διοίκηση και Χριστόπουλος), κατηγορήθηκε ως ...παράρτημα
μερικά λεπτά μετά
απο την στιγμή που έγινε γνωστή η βασική ενδεκάδα του 1ου προημιτελικού...

-Όμως η έκβαση του παιχνιδιού
η συγκινητική και περήφανη παρουσία των πιτσιρικάδων
σε συνδυασμό με την προκλητική διαιτησία του Τοπούζη
διέψευσαν πανηγυρικά τους ....δημόσιους κατήγορους...

-Φυσικά και δεν πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία (η οτιδήποτε άλλο)
η παράλειψη αυτή απο μεριάς της διοίκησης
γιατί το να μην απαντάς δεν είναι απαραίτητα υποχώρηση ή φόβος...

-Επιπροσθέτως
είναι τόσες οι φετινές εχθρικές (εως σφαγιαστικές) διαιτησίες
που θα έπρεπε να έχουμε βγάλει.... 31 ανακοινώσεις σε 30 μάτς (σχήμα λόγου ;)) !!!

-Έπειτα ας σκεφτούμε οτι
μας έσφαξαν και αλλού,
και εκεί όπου κερδίσαμε (πχ στο 1-2 Χαριλάου)
και εκεί που χάσαμε (πχ 1-2 στους Ζωσιμάδες με Πανιώνιο)
αλλα ανακοίνωση δεν υπήρξε...

-Εμείς σαν οπαδοί και φίλαθλοι
ας αναλάβουμε πρώτα τις ευθύνες μας για όσα έγιναν στο γήπεδο (κροτίδες-εισβολή και επεισόδιο με Τζιμπούρ)
και ας καταλάβουμε οτι με αυτά
ζημιώσαμε και ζημιώνουμε τον ΠΑΣ
σε μια ενδεχόμενη (και την βλέπω) τιμωρία μας
(ακόμα και οικονομική αν είναι αυτή)...

-Και εγώ έφτασα στο αμήν...αλλα δεν μπούκαρα να κυνηγήσω και να βρίσω
τον @@μαγκίτη, @@Πειραιώτη, @@Παπάζογλου
που φύσαγε την μύξα απο μύτη του, γυρίζοντας προκλητικά στην Θ10

=========================

-Και για να μην παρεξηγηθώ,
αμέσως μετά το παιχνίδι Κυπέλλου ΠΑΣ-γαύρος 0-1
περίμενα και περιμένω και εγώ να δώ μια ανακοίνωση απο πλευράς διοίκησης...

-Όμως δεν το αποδίδω σε παρασκηνιακούς παράγοντες,
όπως έκαναν άλλοι,
μετονομάζοντας τον ΠΑΣ, χωρίς δισταγμό και μετά αλαλαγμών,... σε Τσάτσο και παράρτημα!

-Το αποδίδω σε μια απλή παράλειψη
και φυσικά άλλοι είναι υπεύθυνοι να αναλάβουν μελλοντικά
τις ευθύνες τους των πράξεω ή των παραλείψεών τους...

-Και αν στο μέλλον, διαπιστώσουμε κάτι ,
τεκμηριωμένα όμως και αδιάσειστα,
εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα κρίνουμε και θα πράξουμε ανάλογα....

================================

-Απ τον Χριστόπουλο, δεν περίμενα να αναφερθεί στην διαιτησία...
-Πολύ απλά γιατί μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκε με αυτήν...
-Μια φορά είπε κάτι απέξω απέξω για πόλεμο....και αμέσως κατηγορήθηκε οτι ...κατηγορεί ...!

-Εγώ θεωρώ οτι ο Χριστόπουλος και ο ΠΑΣ
απάντησαν στο γήπεδο....και εκεί πρέπει να απαντούν...
-Γι αυτό και στο τέλος απέσπασαν το χειροκρότημα του κόσμου...

-Αντίθετα η Ερασπόρ (αμέσως μετά το παιχνίδι που έβαλα και άκουσα)
δεν ανέφερε καθόλου
ούτε για Τοπούζη , ούτε για ανύπαρκτα φάουλ ...ούτε για τίποτα !

-Αυτό που έκαναν όλα τα τηλεοπτικά αθλητικά
και οι φυλλάδες
να μιλάνε δηλαδή για γκολάρα Αμπ-ντούμ , για Θρύλο.... και τέτοια....

-Πάντως πρέπει να έχουμε υπόψη μας
πως ο ΠΑΣ φέτος δεν έχει ούτε μια διαιτησία αβάντα.... ;)

-Εχει και αυτό την σημασία του...

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 17:41 »
-
Παράθεση
Πάντως πρέπει να έχουμε υπόψη μας
πως ο ΠΑΣ φέτος δεν έχει ούτε μια διαιτησία αβάντα....
το πρώτο παράρτημα στα χρονικά που αδικείται συστηματικά από τα κοράκια
έχοντας χάσει αρκετούς βαθμούς κ χωρίς ούτε ένα παίκτη δανεικό. :stop:
άλλη μια πρωτιά ο ΠΑΣ  :-?

Αφού λοιπόν είναι έτσι τα πράγματα μακάρι του χρόνου να πάρουμε 6 δανεικούς απ το γαύρο κ
να μας πάει η διαιτησία πρίμα μέχρι το EUROPA LEAGUE.
Τουλάχιστον να είμαστε παράρτημα αλλά με όλα τα ευεργετήματα
παρά να μας θεωρούν παράρτημα κ να τρώμε την πίκρα κ την αγωνία. :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 19:10 »
Παράθεση
http://sfapeirotan.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html?spref=fb

ενα σχολιο απο τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 20:49 »
Δεν πιστευω οτι θα υπαρξει ποτε πρωταθλημα που θα δουμε μερικες μαζεμενες διαιτησιες ευνοικες για τον ΠΑΣ
Ακομα και με καλες σχεσεις των 2 χοντρων
Οπως δεν εχουμε δει ποτε 45 χρονια τωρα
Φυσικα ουτε λογος για 50-50 που και αυτο δεν θα το δουμε ποτε
Να το ξερετε οτι σε ολο το αθηναικο κατεστημενο τους καθομαστε ασχημα στο στομαχι
Ειναι ενα ανεξηγητο φαινομενο
Ισως επειδη οταν ανεβαινανε πανω τη δεκαετια 75-85 δεν ξερανε ποτέ που θα σταματησει το κοντερ
Τους καταλαβαινω ειναι λογικο να σου μενει το κομπλεξ
Εφημεριδες και δημοσιογραφοι των αθηνων ειναι εχθρικοι απεναντι μας αποδεδειγμενα αλλα χωρις σοβαρο λογο
Για ολες τις επαρχιακες ομαδες ολο και κατι καλο θα ακουστει ή θα γραφτει
Για εμας ποτε
Θα ζησουμε και με αυτη την ανιση μεταχειριση δεν εχουμε αναγκη κανεναν
Οσο για την αλλαγη του ματς φυσικα και μας συμφερει
Και αν εγινε επειδη το ζητησε ο ενας χοντρος απο τον αλλο στα αρχιδια μας
Ας παρουμε και κατι εκτος γηπεδου αφου εντος παιρνουμε τα 3 μια ζωη απο τα κορακια

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 21:02 »
Εφημεριδες και δημοσιογραφοι των αθηνων ειναι εχθρικοι απεναντι μας αποδεδειγμενα αλλα χωρις σοβαρο λογο

Αν θες δίνεις 1 παράδειγμα, θα με διευκόλυνε να διακρίνω τη στάση των ΜΜΕ.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Κυρ 03 Μάρ 2013 00:34 »

Αν θες δίνεις 1 παράδειγμα, θα με διευκόλυνε να διακρίνω τη στάση των ΜΜΕ.

drakolimni ... άστο αυτό, άκυρον.
Αλλά πιάνω το παραπάνω αν γουστάρεις κουβεντούλα ... αν όχι την πάω μόνος μου.

Ισως επειδη οταν ανεβαινανε πανω τη δεκαετια 75-85 δεν ξερανε ποτέ που θα σταματησει το κοντερ

Στους "αθηναίους" που αναφέρεσαι, έχουν τιγκάρει με τόσο χρήμα το τομάρι τους που έχουν ξεχάσει και τη μάνα τους ... σιγά μη χρειαστούν Ψυχολόγο ... πέρσι η Νόβα έκανε μια μνεία στη 10ετία 74-84 ... (ρε πούστη μου, αποφεύγουμε και τη φράση "... Δεκαετία"). 
Δεν γνωρίζω αν είσαι σύγχρονος εκείνης της 10ετίας, αλλά τότε και αν δε σφάζανε στο γόνα ...
Απλώς είχαμε "συλλάβει" μια καλή ομάδα άλλης "πάστας" ... υπήρχε και λίγη τσίπα από τα κέντρα ... λίγο το δέος, λίγο κρατούσες πολιτικές (Καραμανλής), λίγο το θωρηκτό Αβέρωφ και περισσότερι ο Λαός του ΠΑΣ.
Και ο Λαός τότε έβγαινε από μια δικτατορία και ένιωσε την ανάγκη της μαζικότητας ... τώρα βγήκε από τις επιδοτήσεις και τα χρηματιστήρια και έχει ανάγκη  να κάνει ταμείο στην ατομικότητα ΄... μέχρι να κλείσει ο κύκλος του φόβου ... για το ξέσΠΑΣμα.
Αργεί αυτό ...

Μια και λέγαμε για τους παραγγελιογράφους, γενικά η άποψη των ΜΜΕ μιλάει για 1 καλό ΠΑΣ "μια από αν όχι τις 3ς, τις 4ς καλλίτερες ομάδες"  και απέναντι στη διοίκηση είναι διακριτικού, πόσο μάλλον στο Χριστόπουλο που όλοι γνωρίζουμε το ήθος και το ύφος του ... μέχρι και ο Νόβας την Τετάρτη βρήκε το γήπεδό μας σε αρκετά καλή κατάσταση, μόνο αρνητικό που έβρεξε.

Απλώς μαζεύουν το στόμα τους στα σχετικά με το Γαύρο ... σλάμα εδώ ... θα καούν τα καρβέλια.

Για αύριο λένε "μισός" ο Αστέρας και λένε Χ ... και όταν λένε Χ εννοούν Α. 

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 03 Μάρ 2013 00:38 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Κυρ 03 Μάρ 2013 11:14 »
ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ.

Τι θα γινει με το μπασταρδακι απο πανω?
εχει παραβιασει κατ εξακολουθηση ενα σωρο κανονες του φορουμ
1. γραφει με κεφαλαια
2. βριζει-προκαλει
3. ειναι αρχιμαλακας
ΠΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑ.

Αν εχεις τα αρχιδια γραψε ονομα και διευθυνση
και μετα πες ολα αυτα για βλαχους χωριατες σφαλιαρες κτλ
αιντε κακομοιρη μη σου αρχισω τιποτα παναγιες  πρωι πρωι

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Κυρ 03 Μάρ 2013 11:22 »
κατα καιρους ολοι οι πονεμενοι μαζευονται εδω μεσα......αεκακια/οφακια/τριπολιτσακια κτλ

μην αγχωνεσαι pagourenko ,αλλος ενας μαλακας ειναι,θα περασει.

ολοι οι ντενεκεδες σου λενε.....ποιον δε μπορω να κανω καλα?τους ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ..........ωραια ας παω να τους ζαλισω τον πουτσο

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Κυρ 03 Μάρ 2013 13:10 »
ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ.

Τι θα γινει με το μπασταρδακι απο πανω?
εχει παραβιασει κατ εξακολουθηση ενα σωρο κανονες του φορουμ
1. γραφει με κεφαλαια
2. βριζει-προκαλει
3. ειναι αρχιμαλακας

προχθές έσβυσα 9 μαλακίες του εν λόγω ασπόσνδυλου και άφησα απαντώντας - νομίζω κατάλληλα-  άλλες 5 ίσα ίσα για να καταδεικνύεται η διαφορά ποιότητας... Μακάρι να είμαστε σε θέση να την διατηρούμε ... κρατώντας ψηλά το δικό μας επίπεδο !   
άστο το "παληκάρι" είναι λογικό να μην ξεμπουκώνει με θριάμβους τύπου Τοπούζη και να χρειάζεται να ξεδίνει κάπου ...

Σιγά σιγά θα πιστέψουμε στον Άγιο Λεβαντ...ίνο!
\

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Δευ 04 Μάρ 2013 02:51 »
αν δε κανω λαθος (που δεν κανω) η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετα το ματς με τον παοκ και εκεινη την τραγικη διαιτησια εξεδωσε ανακοινωση που την εκραζε.
ετσι ως απαντηση σε μερικους  που λενε με σιγουρια οτι η ΠΑΕ δεν το εχει κανει ποτε.....αρα γιατι να το κανει με τον σκατογαυρο?

το ασπρο δε γινεται μαυρο οπως και να το κανουμε.

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Δευ 04 Μάρ 2013 04:01 »
υγ: ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙ.

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΧΑΟΣ champions league

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Δευ 04 Μάρ 2013 04:30 »
Τοπε και ο Χριστόπουλος στην συνέντευξη δίνουμε ΤΙΜΙΟ αγωνα.....απλα πραγματα
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Δευ 04 Μάρ 2013 18:48 »
χτυπα τον επαναληπτικο ρε χριστοπουλε αγορι μου και στειλτους ολους για τσα'ι'

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Δευ 11 Μάρ 2013 12:19 »
αφηστε τον αρη τον ξεκωλιαρη.....εχουμε κυπελλο και ολα μπορουν συμβουν αρκει να δωσουμε τη δεουσα προσοχη.....τσιρκο ειναι ο πουστης ο δαφνοστεφανομενος....

ΑΓΙΑΞ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΑΓΙΑΞ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ....

Αποσυνδεδεμένος Pas74

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Δευ 11 Μάρ 2013 12:29 »
Στα πέναλτυ θα περάσουμε με εύστοχο το τελευταίο.Το χτυπάει ο Πάντος. :pas: :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Δευ 11 Μάρ 2013 14:08 »
O Iωαννίδης στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ

O Κωνσταντίνος Ιωαννίδης του συνδέσμου Αργολίδας ορίστηκε να διευθύνει την ρεβάνς του κυπέλλου για την φάση των "8" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη στις 18:00. Βοηθοί του εν λόγω ρέφερι θα είναι οι κ.κ. Αλεξέας (Μεσσηνίας), Καρατζίκας (Αθηνών).

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος GreGPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Δευ 11 Μάρ 2013 15:57 »
Έχει ακουστεί κάτι για εισιτήρια στο Καραϊσκάκη;