Το χειρότερο δευτερο ημίχρονο του ΠΑΣ που έχω παρακολουθήσει φέτος.
Ρε μ@λ@κ@ Βίλα βάλε το γμνο το γκολ, γ@μω τη πουτάνα μου, το ειχα παίξει 2-3 γοκλ, βάλ'το να πάω και εγώ μια φορά ταμείο...
Απο κει και πέρα, τα μπράβο γι'αυτά τα παιδιά και γι'άυτόν τον προπονητή δεν τελειώνουν! Έσπασε αυτή η γαμοέδρα επιτέλους.
Το οτι η ομάδα δεν έχει τόσο καλή απόδοση στα τελευταία παιχνίδα,είναι αποτέλεσμα της κούρασης... όταν εχουν βγάλει όλο το πρωτάθλημα 14-15 παίχτες είναι λογικό καποια στιγμή να κουραστούν.
Άλλα ρε παιχταράδες μου σας παρακαλώ 14 ματς είναι ακόμα, δώστε τα όλα!! ΧΒ ξύπνα και εσύ καμιά φορά, μια δήλωση στήριξης προς τα παίδια, ένα πριμ, κατι ρε παιδι μου... 8)
Και επιτελους ας ξυπνήσει και ο κόσμος του ΠΑΣ, φέτος βρήκαμε να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτή την ομάδα; Ας ευχηθώ στο ματς με Πανθρακικό ο κόσμος να μην κινηθεί στη μετριότητα που μας έχει συνηθήσει φέτος, αλλα να δώσει για μια φόρα βροντερό παρόν... το αξίζουν αυτά τα παιδιά!!
Συνεχιστε να μας κανετε να εχουμε ολοι οι Ηπειρωτες ( αυτο το λεω γιατι εμαθα απο τηλ, οτι στην Αρτα πανηγυριζανε το γκολ του Ιλιτς και χειροκροτουσαν) ενα χαζο-ηλιθιο αλλά συνάμα ευχάριστο χαμογελο.