χαλαρώστε εκεί στο "λιμάνι",οι κόκκινοι,γιατί μόνο εύκολο δεν είναι το ματς απέναντι στη CITY,που -θεωρητικά τουλάχιστον- έχει σαφώς καλύτερες μονάδες από σας,έχει ήδη πάρει το league cup(άρα γλυκάθηκε), σταδιακά ανακάμπτει από τη κούραση της ευρώπης,έχει καλό προπονητή ,επιστρέφει κ ο Αguero....αν το ματς κάτσει στο Χ,τότε οι αχώνευτοι του Δ.Λονδίνου κ ο δυστυχώς πολύ καλός προπονητής τους (Μουρίνιο),είναι ήδη πρωταθλητές κατά τη ταπεινή μου άποψη....Τη γκέλα η Liverpool δεν την έκανε -λόγω διαιτησίας- τη προηγούμενη αγωνιστική με τη west ham....αν πάλι πάρει το ματς,η chelsea θα περιμένει για την ανατροπή στο μεταξύ τους παιχνίδι,κ μετά το χθεσινό,έχει αποδείξει ότι δεν της είναι αδύνατο..... υγ. θεωρήματα που μόνο 12χρονα ή γαύροι αναπαράγουν (ποιος έχει περισσότερους τίτλους,ποιος είναι η πρώτη κ ποιος η δεύτερη ομάδα της πόλης,κλπ,)δε θα σχολιάσω,αφού τόχω ξαναπεί ότι ποδόσφαιρο στην Αγγλία σημαίνει συναίσθημα,παράδοση,εντοπιότητα,ετεροκαθωρισμός,χρώματα,θρησκεία,αλλά όχι "μέτρημα τίτλων".....
deceiver ,θα μου επιτρέψεις αν κ γουστάρω τη μπάλα,κ κυρίως την Αγγλική (από το 1985 μου το κόλλησε το μικρόβιο ο οπαδός της αχώνευτης εδώ μέσα,κ τρέχαμε στην ομόνοια να πάρουμε κάθε σάββατο το Match
),να εύχομαι να το πάρει η
CITY, που εκείνα τα χρόνια ήταν για τα πανηγύρια.... υγ2..αχώνευτη είναι η chelsea,κ τρισκατάρατη ή ακατονόμαστη η μικρή ομάδα του Manchester.....