Αποστολέας Θέμα: Liverpool F.C.  (Αναγνώστηκε 38766 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΕΒΕΡΤΟΝ
« Απάντηση #50 στις: Τετ 09 Απρ 2014 14:59 »
απο την αρχη της χρονιας μας τα εχουν πριξει με την 2η ομαδα του λιβερπουλ, την στιγμη που η 1η ΕΒΕΡΤΟΝ χωρις καμια ευνοια διαιτησιας και φορωντας τα αγαπημενα μου χρωματα βρισκεται μολις 6-7 ποντους πισω εχοντας κοψει βαθμους απο ολους τους διεκδικητες, εδω στην ελλαδα οι αθλητικογραφοι δεν μπορουν να το δουν αλλα φυσικα και ελαχιστοι γενικως μπορουν να το νιωσουν. Ας τους κερδισουμε λοιπον να μαθουν να εκτιμουν και ισως στο τελος τους προσπερασουμε κιολας αλλα παλι για λιβερπουλ θα μιλανε. Εγινα ΕΒΕΡΤΟΝ εκτος λογω χρωματος, επειδη την εποχη των νιατων μου μεσουρανουσε η λιβερπουλ

Μισό λεπτό φίλε μου,

Το κριτήριο του χρώματος ΔΕΝ υπάρχει. Για την με την λογική του λατρεμένου στην Ελλάδα μπλε του ΠΑΣ, θα έπρεπε να ήμασταν Ρεάλ (φτου κακά), Λάτσιο (φτου κακά), Σίτι ή Τσέλσι (φτου κακά).

Από όπου και ως που είναι πρώτη ομάδα του Λιβερπούλ η Έβερτον. Στην καρδιά σου ως φιλάθλου μπορεί και να είναι. Αντικειμενικά όμως δεν είναι: από άποψη φιλάθλων, δυναμικής, τίτλων, μπραντνέϊμ είναι η Λιβερπούλ. Εγώ έγινα όμως Λιβέρπουλ όταν δεν έπαιρνε τίτλους για δικούς μου λόγους, όπως και εσύ έγινες Έβερτον για τους δικούς σου.

Ε όχι ρε μεγάλε έχει ευνοηθεί η Λιβέρπουλ στο φετινό πρωτάθλημα! Προχθές μέτρησε γκολ εναντίον της ανύπαρκτο, το δεύτερο γκολ της Σίτι είναι 5 μέτρα οφσαϊντ, γκολ της έχουν ακυρωθεί. Αν θυμάσαι ένα ματς στα 40 ....εντάξει.

Λίγο δύσκολο να με προλάβεις φέτος.... :P :joker: 11 βαθμούς πίσω είσαι!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ παντου

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΕΒΕΡΤΟΝ
« Απάντηση #51 στις: Τετ 09 Απρ 2014 15:13 »

Λίγο δύσκολο να με προλάβεις φέτος.... :P :joker: 11 βαθμούς πίσω είσαι!
[/quote] Εγινε, ενταξει συμφωνω με ολα οσα λες, αλλα 11 β. με ενα ματς λιγοτερο παντως πολυ δυσκολο να σε φτασω.        υ.γ. για να απαντησω σε καποιων αλλο η Λιβερπουλ σε εγχωριους τιτλους με περασε την δεκαετια του 70  και το 79' ηταν 10 με 7 και το 1990 ειχαν φτασει 18 με 9. Εσεις εχετε να παρετε απο το 1990 εμεις απο το 1987 εσεις μπορει να το παρετε φετος εμεις μπορει του χρονου, ποια σκια λεει καποιος αλλος αυτα δεν νομιζω οτι ισχυουν σε αυτο το πρωταθλημα  (παντως τοτεναμ respect ειναι και ο συνταυρος αδερφος μου).
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 09 Απρ 2014 15:17 από ΠΑΣ παντου »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Liverpool F.C.
« Απάντηση #52 στις: Τετ 09 Απρ 2014 15:27 »
χαλαρώστε εκεί στο "λιμάνι",οι κόκκινοι,γιατί μόνο εύκολο δεν είναι το ματς απέναντι στη CITY,που -θεωρητικά τουλάχιστον- έχει σαφώς καλύτερες μονάδες από σας,έχει ήδη πάρει το league cup(άρα γλυκάθηκε), σταδιακά ανακάμπτει από τη κούραση της ευρώπης,έχει καλό προπονητή ,επιστρέφει κ ο Αguero....αν το ματς κάτσει στο Χ,τότε οι αχώνευτοι του Δ.Λονδίνου κ ο δυστυχώς πολύ καλός προπονητής τους (Μουρίνιο),είναι ήδη πρωταθλητές κατά τη ταπεινή μου άποψη....Τη γκέλα η Liverpool δεν την έκανε -λόγω διαιτησίας- τη προηγούμενη αγωνιστική με τη west ham....αν πάλι πάρει το ματς,η chelsea θα περιμένει για την ανατροπή στο μεταξύ τους παιχνίδι,κ μετά το χθεσινό,έχει αποδείξει ότι δεν της είναι αδύνατο..... υγ. θεωρήματα που μόνο 12χρονα ή γαύροι αναπαράγουν (ποιος έχει περισσότερους τίτλους,ποιος είναι η πρώτη κ ποιος η δεύτερη ομάδα της πόλης,κλπ,)δε θα σχολιάσω,αφού τόχω ξαναπεί ότι ποδόσφαιρο στην Αγγλία σημαίνει συναίσθημα,παράδοση,εντοπιότητα,ετεροκαθωρισμός,χρώματα,θρησκεία,αλλά όχι "μέτρημα τίτλων".....    deceiver      ,θα μου επιτρέψεις αν κ γουστάρω τη μπάλα,κ κυρίως την Αγγλική (από το  1985 μου το κόλλησε το μικρόβιο ο οπαδός της αχώνευτης εδώ μέσα,κ τρέχαμε στην ομόνοια να πάρουμε κάθε σάββατο το Match  :) ),να εύχομαι να το πάρει η CITY, που εκείνα τα χρόνια ήταν για τα πανηγύρια.... υγ2..αχώνευτη είναι η chelsea,κ τρισκατάρατη ή ακατονόμαστη η μικρή ομάδα του  Manchester.....  :)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τετ 09 Απρ 2014 15:32 »
Στο Liverpool υπάρχουν 2 ομάδες...Η Liverpool και η 2η ομάδα της Liverpool...
Bill Shankly (1913-1981)
https://www.youtube.com/watch?v=zcm0mmW9QHM
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τετ 09 Απρ 2014 15:33 »
μια διαφορα ραστα! οι γαυροι μιλανε για τιτλους ενχωριους και ξερουμε ολοι πως τους πηραν τους μισους κ βαλε!

εδω μιλαμε για ευρωπαικους τιτλους και δικαιους!
εχει μεγαληηηηηηηη διαφορα αυτο!
και ο τελευταιος να εισαι το αουτσαιντερ και να χανεις 3-0 στο ημιχρονο! δν γινοντε ευκολα αυτα!

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τετ 09 Απρ 2014 15:39 »
υγ. θεωρήματα που μόνο 12χρονα ή γαύροι αναπαράγουν (ποιος έχει περισσότερους τίτλους,ποιος είναι η πρώτη κ ποιος η δεύτερη ομάδα της πόλης,κλπ,)δε θα σχολιάσω,αφού τόχω ξαναπεί ότι ποδόσφαιρο στην Αγγλία σημαίνει συναίσθημα,παράδοση,εντοπιότητα,ετεροκαθωρισμός,χρώματα,θρησκεία,αλλά όχι "μέτρημα τίτλων".....   υγ2..αχώνευτη είναι η chelsea,κ τρισκατάρατη ή ακατονόμαστη η μικρή ομάδα του  Manchester.....  :)
Τους τιτλους τους ανεφερα για να τους πω οτι νσε μια ιστορια 100 και βαλε χρονων τα μισα πρωταθληματα τα πηραν σε μια δεκαετια (οπως οι γαυροι) με την μονη διαφορα οτι η λιβερπουλ ειχε ΚΑΙ ομαδα, ΟΧΙ και γαυρος να πουμε. Συμφωνω με το υ.γ.2 το μονο αντιπαθητικο της σιτι μπορει να ειναι οι ιδιοκτητες της, οπως και της λιβερπουλ.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τετ 09 Απρ 2014 16:00 »
παντως την προ τελευταια  αγωνιστικη που εχω μες στο γκουντισον την σιτι να ευχεσαι να εχω στοχο γιατι θα σε σεβαστω αναλογως κυριε ''bill shankly'' οπως εσεις τοτε την μανα σας και τον πατερα σας μαζι. H να ευχεσαι να εχεις καθαρισει μονος σου (πραγμα σχεδον αδυνατο).

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τετ 09 Απρ 2014 16:06 »
Πλακα κανω ετσι, δεν θελω φιλαθλοι του ΠΑΣ να σκεφτονται με αυτον τον τροπο ουτε, ομως, βεβαια να μην σεβονται το δικαιο (πορεια φετινης Λιβερπουλ).

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τετ 09 Απρ 2014 17:02 »
Πλακα κανω ετσι, δεν θελω φιλαθλοι του ΠΑΣ να σκεφτονται με αυτον τον τροπο ουτε, ομως, βεβαια να μην σεβονται το δικαιο (πορεια φετινης Λιβερπουλ).

Σημείωση: Κάποιοι φίλαθλοι του ΠΑΣ (όπως ο γράφων) δεν ασχολούνται καν με ξένες ομάδες ώστε να τους νοιάζει ποιο είναι το δίκαιο.  :P
Αν καμια φορά ανάβουμε την τηλεόραση με ξένον αγώνα είναι για να δούμε μπάλα χωρίς να μας νοιάζει ποιος θα κερδίσει  :pas:

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τετ 09 Απρ 2014 18:34 »

Σημείωση: Κάποιοι φίλαθλοι του ΠΑΣ (όπως ο γράφων) δεν ασχολούνται καν με ξένες ομάδες ώστε να τους νοιάζει ποιο είναι το δίκαιο.  :P
Αν καμια φορά ανάβουμε την τηλεόραση με ξένον αγώνα είναι για να δούμε μπάλα χωρίς να μας νοιάζει ποιος θα κερδίσει  :pas:
μπραβο ρε φιλος και γω στην ελλαδα στο ελληνικο πρωταθλημα δεν εχω υποστηριξει ποτε κανεναν εκτος τον ΠΑΣ (απο 6 χρονων), για τα ξενα απλα πρωτη φορα μπηκα να κανω λιγο χαβαλε αλλωστε δεν εχω καν παρακολουθησει ενα ματς ουτε ξερω τις ομαδες ουτε τους παικτες , ετσι κι αλλιως πρωτη φορα αναφερθηκα γενικως και οπουδηποτε για ξενο πρωταθλημα. Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 13 Απρ 2014 12:32 »
με όσα διαβάζω στα εγγλέζικα σάιτ,φαίνεται ότι θα το πάρει το ματς σήμερα η Liverpool, αλλά μη βιαστείτε να πανηγυρίσετε ,ο Μουρίνιο είναι ακόμα "ζωντανός".....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 13 Απρ 2014 17:14 »
10 λεπτα ακομα ρε Λιβερπουλαρα και τεζα η city :) :) :) :) :)

3-2 λεμεεεεεε

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 13 Απρ 2014 17:31 »
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 3 - 2

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 13 Απρ 2014 17:50 »
καλό ματς,πιο ουσιαστική η Λίβερπουλ-σε ένα ματς που η κατοχή ήταν 47-53,έχουν πλάκα τα στατιστικά-,έβαλε το χέρι του κ ο διαιτητής που ήταν ελαφρά άθλιος....θάχει αγωνία ο τίτλος μέχρι τη τελευταία αγωνιστική....

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 13 Απρ 2014 18:14 »
καλό ματς,πιο ουσιαστική η Λίβερπουλ-σε ένα ματς που η κατοχή ήταν 47-53,έχουν πλάκα τα στατιστικά-,έβαλε το χέρι του κ ο διαιτητής που ήταν ελαφρά άθλιος....θάχει αγωνία ο τίτλος μέχρι τη τελευταία αγωνιστική....

Πιστευω πως αυτο το ματς ηταν το πιο κομβικο για την Λιβερπουλ.....Με Τσελσι οπως φαινεται ακομα κα με ισοπαλια βολευομαστε ανετα....Και μη ν ξεχναμε πως το αχωνευτο σωματειο του Λονδινου με τους αθλιους οπαδους της εχει να αντιμετωπισει Καρντιφ και Νοριτς που παλευουν την κατηγορια

Μην μας ματιασω αλλα πιστευω πως την πηραμε την καταραμενη κουπα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 13 Απρ 2014 18:20 »
Μεγάλη μέρα ξημέρωσε για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. 24 ήταν πολλά... ;) ;)
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 13 Απρ 2014 22:23 »
να λεμε την αληθεια στο 2ο το γηπεδο πηρε κατηφορα υπερ της city και μετα το 2-2 λεω το χασαμε....
κοντρα στη ροη μπηκε το 3ο!
αλλα η νικη ειναι διπλη αν λαβεις υποψη οτι η city κανει αλλαγη και βαζει αγκουερο και εμεις..... καλα παικτακια αλλα ακομη ειναι παικτακια!

στο 3-2 το πηρε η φανελα κ ο κοσμος (σ-υ-γ-κ-λ-ο-ν-ι-σ-τ-κ-ο-ς) γιαυτο στραβοπατησε ο κομπανυ  :P

ΠΑΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΜΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 13 Απρ 2014 23:29 »
Toν αγώνα τον πήρε ο κόσμος.
3 ώρες πριν την έναρξη:

2 ώρες πριν την έναρξη:

Άφιξη ομάδας:

"Όλα τα λεφτά του κόσμου δεν μπορούν να εξαγοράσουν αυτό που νιώσαμε όταν φτάσαμε στο Anfield." Brendan Rodgers, 13/4/2014.
Y.Γ. Τον αγώνα με τον Μουρίνιο όμως πρέπει να τον πάρουν οι παίχτες. Απαράδεκτη εμφάνιση μετά το 2-0. Τα μισά λάθη να κάνουν με την ομάδα του και θα το πληρώσουμε ακριβά.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 13 Απρ 2014 23:43 »

Y.Γ. Τον αγώνα με τον Μουρίνιο όμως πρέπει να τον πάρουν οι παίχτες. Απαράδεκτη εμφάνιση μετά το 2-0. Τα μισά λάθη να κάνουν με την ομάδα του και θα το πληρώσουμε ακριβά.

γιαυτο σου λεω ειναι διπλη η νικη,γιατι μιαχαρα παικτες ειναι της λιβερπουλ αλλα ειναι πιο απειροι οσο να ναι απο αυτους που εχει η σιτυ και τι παγκο εχουν αμα συγκρινεις κ οι 2!
τωρα οσον αφορα το ματς με την τσελσι ειναι εντελως αλλο ματς,θα ναι πιο κλειστο και λογω μουρινιο! θα κρυθει στο γκολ κ με χαμηλο σκορ! δν θα ναι οπως σημερα.....

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 14 Απρ 2014 19:55 »
Σαββατοκύριακο για το Hillsborough ήταν, παράξενο θα ήταν το να μην είχε η Liverpool την εύνοια της διαιτησίας στο παιχνίδι της.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 14 Απρ 2014 20:15 »
Σαββατοκύριακο για το Hillsborough ήταν, παράξενο θα ήταν το να μην είχε η Liverpool την εύνοια της διαιτησίας στο παιχνίδι της.

Εύνοια διαιτησίας η φετινή Λίβερπουλ; Που της έχει κόψει η διαιτησία πάνω από 10 βαθμούς καθαρούς στο φετινό πρωτάθλημα; Που στο προηγούμενο παιχνίδι με την ισοφαρίστηκε από τη Γουέστ Χαμ από γκολ - φαουλ και την ίδια αγωνιστική η City προηγήθηκε της Σαουθάμπτον με 4!!!!!! μέτρα οφσαϊντ. Πλάκα μας κάνεις gecks;

Και στο χθεσινό παιχνίδι, δεν της δόθηκαν δύο πέναλντι, που το δεύτερο είναι καθαρό, της κόπηκε τετ - α - τετ με ανύπαρκτο οφσαϊντ και κιτρινίστηκε ο Σουάρεζ από το 15΄. Για το μόνο που δικαιούται να φωνάζει η City είναι για το χέρι στο 94΄.

Υ.Γ. Ρε μην ακούτε την οπαδό της City Καραλή. Δεν το κατέχει το ποδόσφαιρο ο άνθρωπος!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 14 Απρ 2014 20:39 »
η λιβερπουλ φετος αν το παρει θα το αξιζει και μονο για τη μπαλα που παιζει....
ποιος παιζει φετος στην αγγλια τετοια μπαλα? η τσελσι με το μουρινιο ολο συστημα κ πισω πισω να βαλουμε κανενα στη ζουλα μισο μηδεν? αγγλια παιζεις αδερφεεε! αγγλιαααα,ξερεις τι θα πει αγγλια....?
η αρσεναλ? η γιουναιτεντ? ακομα κ η σιτυ με τους παικταραδες των εκατομυριων τετοια μπαλα δεν παιζει....

η λιβερπουλ ανοιγει σαν βενταλια,μπροστα ειναι καταιγιδα!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 14 Απρ 2014 22:12 »
Πονεμένε gecks και το τάληρο, εξάρα, (πόσα έφαγες δεν θυμάμαι) από την διαιτησία τα έφαγες? Γιατί έμαθα οτι γυρνάς σε μαγαζιά της πόλης και θάβεις την Liverpool. Τόσο κόμπλεξ?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 14 Απρ 2014 23:21 »
Και σε άλλες πόλεις, όχι μόνο εδώ. Δεν έχω τοπικιστικά κολλήματα για το πού θα θάψω μια αντίπαλη ομάδα.
Σε κέρδισα 2 φορές φίλε μου όταν είχα πλήρη ομάδα, δεν έχω πρόβλημα.

Όπως απεχθάνομαι τη united σα σύλλογο, όπως μισώ τον Μουρίνιο σαν άνθρωπο (τι άνθρωπο, ο τύπος είναι ο Εωσφόρος), έτσι αντιπαθώ και τους scousers και την αλαζονεία τους.
Εδώ βάζουν τη φωτογραφία του Rοdgers δίπλα από το Shankly, είναι να μη γελάει με αυτά τα πράγματα κανείς;

Να ορίστε. Πόσταρα και εμφανίστηκαν τρια ποστ στη σειρά που με δικαιώνουν.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δευ 14 Απρ 2014 23:37 »
Και σε άλλες πόλεις, όχι μόνο εδώ. Δεν έχω τοπικιστικά κολλήματα για το πού θα θάψω μια αντίπαλη ομάδα, δεν έχω πρόβλημα.
Σε κέρδισα 2 φορές φίλε μου όταν είχα πλήρη ομάδα, δεν έχω πρόβλημα.

Όπως απεχθάνομαι τη united σα σύλλογο, όπως μισώ τον Μουρίνιο σαν άνθρωπο (τι άνθρωπο, ο τύπος είναι ο Εωσφόρος), έτσι αντιπαθώ και τους scousers και την αλαζονεία τους.
Εδώ βάζουν τη φωτογραφία του Rοdgers δίπλα από το Shankly, είναι να μη γελάει με αυτά τα πράγματα κανείς;
Προφανώς, το οτι θάβεις την ομάδα μου στα μαγαζιά είναι δικαιωμά σου και ήταν αστειάκι (ψυχρό μάλλον) δικό μου.
Από εκεί και πέρα, εσύ όποια ομάδα και αν κέρδισες (από τις μεγάλες) την κέρδισες με ένα-δυο γκολ διαφορά βαριά. Όποια ομάδα σε κέρδισε αντίθετα σου έριξε και 4 και 5 και 6 και 7 και 8 (μην τα ξεχνάμε). Το γεγονός αυτό δεν σου λέει τίποτα λοιπόν. Ας πάμε παρακάτω, το γεγονός οτι η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας σου δεν θέλει πια τον Βενγκερ δεν σου λέει τίποτα?Και αν δεν σου λέει τίποτα, τότε έχεις πρόβλημα με το να ασχολείσαι με τον Ροτζερς και τον Σάνκλυ. Μάθε λοιπόν οτι την βάζουν την φωτογραφία επειδή η ομάδα του Ρότζερς έκανε ομαδικό ρεκορ στην επίθεση, ξεπερνώντας την ομάδα του Σάνκλυ που είχε πάρει πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια. Προφανώς και υπάρχει μια σημειολογική-σημαδιακή αναφορά σε αυτά τα δυο και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στους δύο. Ακόμα...
φορεβερ