Για το ματς: Απλές διαπιστώσεις:
Είναι το χειρότερο μας παιχνίδι φέτος. Δεν κάναμε ούτε μία φάση.
Πόνεσαν τα μάτια μας.
Είχαμε την κατοχή, αλλά ο Πανθρακικός έκανε περισσότερες φάσεις. Όχι ευκαιρίες. Φάσεις.
Ευκαιρίες είχε 2. Μία σε κάθε ημίχρονο.
Εμείς ούτε φάσεις, ούτε ευκαιρίες.
Μόνο κάτι παραλίγο φάσεις...
Οι αιτίες για την κακή εμφάνιση είναι πολλές.
Έλειπε το πρώτο βιολί.
Όχι ο μαέστρος. Ο μαέστρος κάθεται στον πάγκο.
Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα.
Κάποιοι παίκτες είναι σκασμένοι.
Υπάρχει ο ίλιγγος της κορυφής (4ο ματς φέτος που δεν κάνουμε την υπέρβαση).
Και άλλα...
Είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς, που η επιθετική τετράδα δεν παίζει καλά.
Τρίτο συνεχόμενο ματς που δε χάνουμε. Δεύτερο που δεν τρώμε γκολ.
Δε θυμάμαι ποτέ τον ΠΑΣ να μην παίζει καλά και να μη χάνει! Εύχομαι και ελπίζω τα χειρότερα να πέρασαν και από το Περιστέρι να αρχίσει η ανάκαμψη.
Δεν εννοώ να κερδίσουμε. Εννοώ να δούμε τη μπάλα που είδαμε στα Χανιά π.χ.
Κι ας χάσουμε.
Για τα αγωνιστικά δεν έχω να πω κάτι, σε σχέση με το ματς.
Το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι κι εμείς οι οπαδοί, έχουμε μάτια και βλέπουμε.
Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από εμάς, αλλά καμιά φορά, επειδή κι ο προπονητής άνθρωπος είναι, μπορεί να του ξεφεύγει κάτι. Σας θυμίζω λοιπόν ότι
ο Ντάσιος, έκανε την καλύτερη του χρονιά στον ΠΑΣ, παίζοντας ως δεξιός χαφ. Ίσως ήταν και η τελευταία του καλή χρονιά.
Άρα λοιπόν, επειδή ίσως ο Χριστόπουλος δεν το γνωρίζει αυτό, μπορώ εγώ να το γράψω αυτό και να πιστεύω ότι ίσως δε θα ήταν κακή ιδέα να πάρει καμιά ανάσα ο Γεωργίου, βάζοντας μέσα έναν δεξιοπόδαρο, έμπειρο που είναι και αρχηγός της ομάδας.
Να σημειώσω ότι εγώ τον Γεωργίου τον θεωρώ πολύ καλό, συνολικά φέτος.
Απλά προτείνω και κάτι άλλο ως επιλογή.
Αυτό κάποιοι μπορούν να το διαβάζουν "γκρίνια, εχθρός της ομάδας" κλπ, εγώ το λέω "εποικοδομητική κριτική". Συγχαρητήρια σε όσους ήταν στο γήπεδο και φώναζαν, ειδικά στο Β ημίχρονο.
Νομίζω πως ήταν η καλύτερη κερκίδα φέτος.
Τουλάχιστον, απ'την τηλεόραση, έτσι μου φάνηκε, σε σχέση με προηγούμενα ματς.
Και ήταν από τις ελάχιστες φορές που ο κόσμος (ειδικά της σκεπαστής) έσπρωχνε την ομάδα αντί να περιμένει να παίξει η ομάδα για να φωνάξει. Λίγοι, αλλά οπαδοί του ΠΑΣ! ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ!