Φιλε fastmanako ειναι φανερο απ τς τοποθετησεις σου οτι δεν το κατεχεις το τοπι σε βαθος ..θα λεγα μαλιστα οτι μοιαζεις με το μικρο μου γυιο που χαρακτηρισε το γκολ μας στον αιωνιο τυχερο...οταν ομως βλεπεις 2 τρειλερ ν ακολουθουν τη φαση μετα το σουτ και να ναι στο σωστο χρονο σε θεση βολης αυτο λεει πολλα σε καποιον γνωστη του αθληματος....και για να μην παρεξηγηθω με τη μια θα σ εξηγησω 2-3 πραγματα πανω στο αντικειμενο...
η ομαδα μας δεν εχει τα χαρακτηριστικα τς μεγαλης ομαδας του 70(φαντασια στο παιγνιδι ,περιτεχνες ατομικες ενεργειες,ευχερεια στο σκοραρισμα,κ.α.που μπορουν να συμπληρωσουν οι παλιοτεροι
,αλλα παρουσιαζει πολλα χαρακτηριστικα γνωρισματα του συγχρονου ποδοσφαιρου λιγοτερο θεαματικα μεν, πολυ ουσιαστικα δε...
κατ αρχην πολλα τρεξιματα, ταχυτητα αντιδρασης στα μαρκαρισματα και γρηγορη μεταβαση απο αμυνα σ επιθεση , αλληλοκαλυψη και πολυ καλη ομαδικη τακτικη συμπεριφορα..αν ειχαμε και λιγο καλυτερα τελειωματα ,που εχουν σε μεγαλο βαθμο το στοιχειο της ψυχολογιας,θα χαμε πορεια ανταγωνιστικη του γαυρου..
αν προχτες ο Φωταρας εκτελουσε με τη μια σε μια υποψια ευκαιριας μετα απο κοντραρισμα αμυντικου σε ατομικη ενεργεια και σουτ του Ιλιτς θα χαμε ενα ακομα τριποντο στο σακουλι μας κ ολοι ,μαζι κ εσυ θα μιλουσαν για τυχη...εγω ομως θα μιλουσα για ικανοτητα στο συγκεκριμενο στοιχειο του παιγνιδιου..
προχτες παιξαμε μ Εγγλεζικα στοιχεια στην αναπτυξη του παιγνιδιου με μεγαλη μακρινη πασα απο αμυνα σ επιθεση...,σωστα κατα τη γνωμη μου και το μονο εφικτο ζντελικη ,αφου ελειπε ο δημιουργικος μεσος οπου μπορουσε να δημιουργησει συνθηκες υπεροχης στο ευαισθητο μεσοεπιθετικο χωρο ..
ειναι ενας τροπος αναπτυξης κ αυτος καθολου θεαματικος αλλα με μειωμενες πιθανοτητες λαθους στο χωρο του κεντρου και πετυχημενος οταν εχει αποτελεσμα...ελα ομως που μας διαβασαν σωστα οι Πανθρακες και πηγαιναν γρηγορα αλληλοκαλυψεις στον παιχτη που δεχονταν τη μακρινη ΠΑΣα κ εκοβαν την επιθεση εν τη γενεσει της..τι εναλλακτικες ειχε ο κουτς?πολυ λιγες...Βιλα μεσα και πιεση στν αμυνα τς μηπως γινει κανα λαθος..αυτο δεν εγινε τερμα και τελειωσε και παμε παρακατω...
εγω θα σου θυμησω και παιγνιδια που η ομαδα επαιξε πολυ καλα και δεν πηρε αυτο που της αναλογουσε ,οπως το β. ημ. στην Τριπολη,οπου ηταν χαρμα ιδεσθαι...
μ αυτα και μ αυτα και τις παραστασεις που προσλαμβανουν οι παιχτες ,αποκτουν αυτο που λεμε Μεταλλο,δηλ τη νοοτροπια του ειμαι μαχητης και νικητης..αυτη η νοοτροπια εναι που κανει την ομαδα μας να μη χανει ευκολα απο καεναν ,κι αν χασω ο αντιπαλος θα φτυσει αιμα...
ποσοι τετοιοι αντιπαλοι υπαρχουν στη σουπερκλικα?ετσι εξηγειται η φετινη μας πορεια...
οσο για τη θεση μας ζντπενταδα με Αεκ,Βαζελο ,Αρουκο απο κατω ,εγω θα σ απαντησω οτι θα γουσταρα θεση στνπενταδα και με γαυρο απο κατω μας,με Πλατανια ,εθνικο, κ Aπολλων Zμυρνης μαζι μας στην πενταδα, αν το αξιζανε βασει αποδοσης στο γηπεδο...σΠΑΣε τα στερεοτυπα που εχεις στο μυαλο σου κ ολα θα σ φανουν πιο φυσιολογικα...
αυτα γι αποψε κ συγνωμη για την καταχρηση του χωροχρoνου σας ,γ..μω το μποζονιο του χιγκς π μας εκανε ποδοσφαιροφιλους και δεν κοιταμε τη φτωχεια μας...
υ.γ.μεταξυ μας τωρα...μηπως εφαγες τωρα τελευταια χυλοπιτα απο σαβουρογκομενα και τα βλεπεις ολα εμετικα απντγκερκιδα?
ρε...κι ολα θα διορθωθουν..