Τοσα πολλα λαθη σε ενα παιχνιδι δεν εχω ξαναδει. Σπασαμε καθε ρεκορ.
Η ομαδα προσπαθησε, ετρεξε, παλεψε αλλα της ελειπε το κατι παραπανω, της ελειπε η φαντασια, της ελειπε ο Ντε Βινσεντι που μας ξελασπωνε στα προηγουμενα ματς. Καλα σταθηκε η αμυνα μας, το κεντρο εκανε πολλα λαθη και στην επιθεση περα του μαχητικου Ιλιτς, οι αλλοι δυο ηταν λιγο χαμενοι.
Παιρνουμε αποτελεσμα στο Περιστερι και ρεφαρουμε την χασουρα...
Υ.Γ. Πολυ προκλητικος ο Παπαδοπουλος, σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου.
Υ.Γ. 2 Αυτος ο Λουσερο καλη παστα ποδοσφαιριστη, πραγματικος δαιμονας, μας ταλαιπωρησε απιστευτα.
Υ.Γ. 3 Ταμπαση, κατι πρεπει να κανεις με τοςυ φακους σου και τους προβολεις. Δεν γινεται να καιμε μια αλλαγη καθε φορα για εσενα.
Υ.Γ. 4 Φεγκρους πασα μου, ξερεις ποσο σε αγαπαμε! Αλλα ρε αγορι μας, επειδη εσεις εχεις μαλλια, εμεις τι σου φταιμε να καραφλιασουμε; Τι πηγες να κανεις στο πλαγιο;
Υ.Γ. 5 Ο Γιακος μου εδειξε για μια ακομη φορα οτι δεν μπορει σε αυτο το επιπεδο. Το φιλοτιμο δυστυχως δεν φτανει!
Υ.Γ. 6 Γεια σου ρε ΠΑΝΤΑΡΕ αιωνιε εφηβε, χιλιμετρα καταπιες σημερα, εκοβες, εφτιαχνες τα παντα εκανες στο γηπεδο. Πολοι καλοι και οι Μιχαηλ, Οικονομου (μπραβο μικρε και γιατι εχεις τσαμπουκα).
Υ.Γ. 7 Όταν βαζεις μεγαλεπηβολους στοχους (Ευρωπη), τετοια ματς στην εδρα μας πρεπει να τα παιρνεις με καθε τροπο και με τις οποιες ελλειψεις.