Παιδες, και το Χ καλο ειναι ! Δν ειμαστε δα και η Μπαρτσελονα.
Πριν το ματς στην πρωτη κιολας σελιδα αυτου το τοπικ ειχα γραψει ( και εδω θελω την συμπαράσταση του PASari)
οτι, '' το ματς δν ειναι ευκολο, και οτι ειναι ισα ισα πολυ δυσκολο. Εχουν γρηγορους παιχτες μπροστα παιζουν κατω την μπαλα και ψηλους πισω''
το ματς θα πηγαινε στο 0-0 ή στο ποιος απο τους δυο θα εβαζε το γκολ.
Αλλά κοροιδευατε ολοι και γραφατε πελατες και άλλες παπαριες. οτι 3-0 και τετοια. Για να ειμαστε προσηλωμένοι, κοψτε το Football Manager.
Λοιπον, να παρακολουθουμε τις ομαδες πιο συγκεντωμενα, να μην νομιζουμε οτι ειμαστε καμια Μπαρτσελονα, γιατι τοτε εγω νομιζω οτι ειμαι στο Καμπ Νου.
Απο την στιγμη που εχεις στο ρολο οργανωτη τον Γιακο κατι δν παει καλα. Παιχτης απειρος σε αυτη την θεση, αλλά και οχι ντριπλα-δωρος. Το ''δωρος'' γιατι εδωσε πολλες λαθος πασεςτου προς τους αντιπαλους και ενω ανεβαινε η ομαδα για να πιεση να πετυχη καποιο γκολ, τρεχαμε να μαρκαρουμε παλι. Οπως, επισης, σαν κεντρικος δν τοποθετουσε σωστα το σωμα του και δν επαιρνε κανενα ομως φαουλ, στα μετοπισθεν δν μαρκαρε. ( περισσοτερα φαουλ πηρε ο Κοροβεσης και ο Οικονομου.)
Για την αλλαγη του Ταμπαση δν ξερω αλλά ο Καριμ Φεγκρους ειναι Αιλουροειδες.
Ο Γεωργιου παλι ήταν το πρωτο σουτ του ματς για εμας αλλά αυτος ο ανθρωπος πρεπει να βλεπει ''τερμα'' και να του ερχεται εφιαλτης. Πρεπει να ξεκινηση να βλεπει τσοντες με καλσον διχτυωτά για να ξεκινησει ερωτα.
Μαχητης ο εορτάζων, ( και Χρονια του πολλα με υγεια και πολλα γκολ) Ιλιτς, αλλά ελειπε παντα το ενα στηριγμα οπου θα τραβηξει εναν αντιπαλο πανω του για το σουτ.
ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ. Το πιο νεανικο δίδυμο της Superleague και επαιζαν αψογα. Θερμα συγχαρητήρια γιατι ειναι το μελλον μας.
Κοροβεσης, δν εχει εμπιστοσύνη στον σωματοτυπο του, εχει μια μπετονιερα μπροστα του και μπορει να ανοιξει μπαλα να μπει κλείσει προς το κεντρο να παιξει το 1-2 και να σουταρει, πραγμα που το εκανε μια φορα μονο στο πρωτο ημιχρονο και απλα εδωσε μπαλα παραπισω. ( ετσι, εβαλε το γκολ τον Πλατανια, με διεισδυση)
Λιλα, Βραχος σταθερος και καλο.
Τσουκαλας, μια απ τα ιδια με τν Γεωργιου. ΣΟΥΤΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σου στρωνεται 5 φορες η μπαλα εξω απο την περιοχη για να σουταρης και πασα πισω και πασα πισω αυτο γαμημενο το πισω, καντο μια φορα απο της 5 μπροστα ΣΟΥΤΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 2 μετρα ανθρωπος.
Τασος ΠΑΝΤΟΣ. ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΗΒΟΣ, ο ανθρωπος ειναι υποδειγμα θαρρους-θρασους και εμπνευσης για ώθησει να μην το βαλουν κατω κανεις
Μιχαηλ, ΑΨΟΓΟΣ, ενα λαθος εκανε (στιγμη αδρανειας ) και κοστισε τον Λιλα με καρτα.
για τις 2 επομενες αλλαγες, πιστευω ο Κοουτς αργησε να αλλάξει τν Γιακο.
Για μενα καλυτερα θα επαιζε ο Κειτα, θα ειχε κεφαλιες και μαρκαρισματα.
Ο Νικλητσιωτης θελει προσαρμογει στο ματς στα 7-8 λεπτα που μπηκε δν πηρε τιποτα παρα μονο ενα πλαγιο και το εκτελεσε και λαθος.
Ο Βιλα ειχε καλα τρεξιματα στο Κεντρο και τους ανησυχησε λιγο τους μπετονιερους.
Συνεχιζουμε το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα.
Σημασια ειναι οτι δν χασαμε πηραμε εναν για μενα ΥΠΕΡ-πολύτιμο βαθμο.
ΕΙΣΑΙ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Υ.Γ. Λετε να παταμε στο γηπεδο οπως με την Βεροια λιγοι και καλοι, πολυ γκρινια απο τα καφενεια με εσπασαν τα νευρα. Τους τον κερναω εγω (θεωρητικα ) τον καφε.
Υ.Γ. Το γηπεδο ρε πουστη μου ειχε 2 βδομαδες να το φροντίσουν αυτοι που ειναι να το φροντίσουν μονο κουρεμα το καναν ελεος ρε .
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΠΛΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ.
ΡΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΣΠΟΡΟ ΜΕΣΑ. ΛΙΓΟ ΑΜΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΩ ΝΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.
Υ.Γ. 2 ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΑΜΑΝ