Μασημένα μας τα 'χει δώσει ο Χριστόπουλος και δε μπορούμε ούτε να τα καταπιούμε.
"Η Ευρώπη είναι το δέντρο και όχι το δάσος".
Αν έρθει, καλώς να 'ρθει.
"Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και πρωταθλητισμό μαζί"
Αυτό που καταφέρνουμε φέτος, είναι θαύμα.
Αν διαφωνώ σε κάτι απ' όσα έχει πει, είναι η δήλωσή του ότι δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές.
Σήμερα είδαν κι οι τυφλοί αν χρειαζόμασταν ή όχι. Μεγάλο φάουλ εκείνη η δήλωση, επαναλαμβάνω, εάν ήταν "δική του".
Συμφωνώ απόλυτα με τον Anton.
Για τη συγκεκριμένη ομάδα, που έχει ήδη κάνει την υπέρβαση της υπέρβασης, δε μπορώ να πω κάτι κακό.
Εννοείται ότι δεν μου άρεσε η εμφάνιση σήμερα, όπως και με τον Πανιώνιο.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα όμως, όταν φορτώνονται πίεση για πράγματα μεγαλύτερα απ' αυτά που μπορούνε, παίχτες με τις εμπειρίες των Οικονόμου, Κοροβέση, Κολοβέτσιου, Κεϊτά κτλ.
Τον έχετε για μαλάκα το Χριστόπουλο που λέει ψάχνουμε 1,2,3 νίκες για να σωθούμε, ενώ είμαστε στη 5η θέση;
Δηλαδή να απαιτήσει επιπλέον πράγματα απ' την ομάδα του, φορτώνοντας με πίεση παίχτες που ίσως για πρώτη φορά στη ζωή τους έκαναν επαγγελματική προπόνηση φέτος; (Το "πού" την έκαναν, είναι μια άλλη, πονεμένη ιστορία...)
Με τι προσωπικότητα και παραστάσεις να τη διαχειριστούν;
Ας πούμε και 2 πραγματάκια για τον αγώνα.
- Πρέπει να είμαστε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κάνει αλλαγή τακτικής τερματοφύλακα και της βγαίνει! Παρόλο που αν μέτραγε το γκολ του Πανθρακικού, όπως θα 'πρεπε, ο Φεγκρούς θα έφερε μεγάλη ευθύνη.
Το τετ-α-τετ που έβγαλε, όμως, ήταν καταπληκτικό.
- Πόσο χαίρομαι να βλέπω το Μάριο να ολοκληρώνεται σαν παίχτης παιχνίδι με το παιχνίδι. Καταπληκτική εμφάνιση και κάλυψε και μερικές πίτες του επίσης καλού Κολοβέτσιου.
- Για τον Πάντο δεν μιλάω, γιατί θα κινδυνεύσω να χαρακτηριστώ γραφικός. Ο Μιχαήλ, με τα λάθη του, έκανε ένα μέτριο ματς, κυρίως γιατί δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά, ενώ θα μπορούσε να έχει προωθήσεις.
- Ο Λίλα είχε αναλάβει το γατάκι το Βαϊρουά. Μία μπαλιά έβγαλε, μέχρι που βγήκε τραυματίας. Εξαφανισμένος όμως, όταν έπρεπε να ζητάει τη πρώτη πάσα απ' τα στόπερ.
- Ο Τσουκαλάς ήταν χάλια, για άλλο ένα ματς. Ήταν όμως σίγουρα πολύ καλύτερος απ' τον οποιονδήποτε θα μπορούσε να τον διαδεχτεί απ' τον πάγκο, στη συγκεκριμένη θέση, με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις. Άποψή μου.
- Φωνάζατε όλοι γιατί δε βάζει το Γιάκο και γιατί δε βάζει Γιάκο. Ορίστε, τον έβαλε. Ικανοποιημένοι; Κατά τη γνώμη μου, η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν λάθος, καθώς σε όσα παιχνίδια τον έχω δει, δεν υπάρχει ένα στοιχείο επάνω του που να μου αρέσει. Τι έχει; Ταχύτητα; Δύναμη; Αλτικότητα; Σουτ; Πάσα; Τρίπλα; Κεφαλιά; Και δεν είναι και σε ηλικία που μπορείς να πεις, θα δουλέψει και θα τα φτιάξει.
- Εάν είχαμε πάρει ένα εξτρεμάκι το Γενάρη, θα μπορούσαν Κοροβέσης και Γεωργίου να πάρουν κάποιες ανάσες, να ηρεμήσουν και να παίξουν όπως στο πρώτο γύρο. Με αντικαταστάτη όμως τον κανένα, όσο θα παίζουν(αναγκαστικά), τόσο θα "καίγονται".
- Όπου και να πήγαινε ο Ίλιτς, δε μπόρεσε να τροφοδοτηθεί σωστά. Στο δεύτερο μισό των δεύτερων ημιχρόνων η απόδοσή του πέφτει κατακόρυφα και φαίνεται να μην έχει καθόλου ανάσες.
Είναι προφανές ότι ο Ντε Βινσέντι ανεβάζει την ομάδα επίπεδο.
Ήταν προφανέστατο το ότι είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη σήμερα.
Όμως, το ότι δεν υπήρχε ένας παίχτης να εκτελέσει ένα στημένο της προκοπής, είναι δείγμα του ότι ο Αργεντίνος είναι απλά αναντικατάστατος φέτος.