Moλις γυρισα σπιτι
Λοιπον
1)Ταμπασης:Στο πρωτο ημιχρονο για τα σκυλια οπως και παντα αλλα στο δευτερο εκανε δυο επεμβασεις που δεν πιστευαν τα ματια μου,αλλα εξακολουθω να μην μου εμπνει καθολου σιγουρια
2)Οικονομου:Στο πρωτο αντιμετωπισε πολλα προβληματα,αλλα στο δευτερο ηταν αποσπελαστος...Απο αγωνα σε αγωνα γινεται ολο κ καλυτερος
3)Kολοβετσιος:Λαθη πολλα ειδικα στο δευτερο
4)Παντος:ΣΚΥΛΟΣ......Απο τους υποψηφιους mvp του σημερινου ματς!!Εκει που ελεγες την γαμησαμε τσακ εμφανιζονταν ενα ποδι του παντου που την εστελνε αουτ η κορνερ....Ψυχη της ομαδος
5)Μιχαηλ ωχ παναγια μου στο πρωτο,αισθητα βελτιωμενος στο δευτερο
6)Κειτα:Ο μοναδικος διασωθεντας του πρωτου!!Μοιραζε παιχνιδι,εκοβε,κρατουσε μπαλα την στιγμη που τα ειχαμε χαμενα
7)Τσουκαλας:Xαμενος σε ολην την δειαρκεια του παιχνιδιου
8)Βιλα:Bρε Βιλα αγορι μου,οταν δινεις πασα κανεις κινηση για να βγεις μπροστα η ξαναβοηθας το συμπαιχτη σου στην πασα,το μονο που εκανε ηταν να κρυβονταν πισω απο τους αμυντικους του Ατρομητου....αχ βρε βιλα
9)Κοροβεσης:ο μακραν χειροτερος του γηπεδου....Ισως χρειαζεται λιγο ξεκουραση οπως εκανε με Γεωργιου σημερα ο Χριστοπουλος
10)Γιακος:Φιλοτιμος αλλα πανω του εχει πολλες ποδοσφαιρικες ελλειψεις
11)Ιλιτς:Ισως ειναι απο τις λιγες φορες που δεν θα το κρινω μιας και το κεντρο δεν βοηθησε καθολου,αλλα οπως παντα πολλα χιλλιομετρα
12)Αλλαγες:Boηθησαν αρκετα καθως μετα απο το 70 η ομαδα ψιλοισορροπησε το παιχνιδι
Εξωαγωνιστικα
Παρα πολυς κοσμος αξαφνα θετικο,ισως και πανω απο 500 και βαλε!!!Στο δευτερο μετα το 70 η κεκρκιδα πηρε φωτια και θυμισε κατι απο τις παλιες εποχες,και ενα αλλο θετικο ειναι οτι βρεθηκαν στην κερκιδα πολλοι εξαφανισμενοι!!!!Η ομαδα τωρα θελει την βοηθεια και φανηκε αυτο με τα τραγουδια μας στο δευτερο που τους εβλεπες ολους τους ποδοσφαιριστες μας να δινουν τα παντα στο αγωνιστικο χωρο.......Μια παρατηρηση, δεν χρειαζεται να το παιζουν ολοι οργανωτες,ελεος,αφου κουραστηκα κ εγω ο ιδιος με τις παπαριες αυτες οπως συναιβηκε στο πρωτο ημιχρονο