Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
9 (17.3%)
1-0
26 (50%)
2-1
6 (11.5%)
0-0
1 (1.9%)
1-1
2 (3.8%)
2-2
0 (0%)
0-2
3 (5.8%)
0-1
0 (0%)
1-2
0 (0%)
άλλο?
5 (9.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 52

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 03 Μάρ 2013 12:01

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αστ.Τρίπολης  (Αναγνώστηκε 29898 φορές)

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αστ.Τρίπολης
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 20:04 »
Μαλιστα..... Η... Μπαρτσελονα της Αρκαδιας που προπερσι επεσε για δυο λογους κατηγορια και τελικα σωθηκε!!!!
 Υποψιασμενοι υποθετω πως ειμαστε ολοι για το τι.... καθαρισμα μπορει να μας κανει, αν θελησει κι ο Μποροβηλος την Κυριακη....
Φετος οκ, εχει πολυ καλη ομαδα, αλλα εδω μεσα ΕΙΔΙΚΑ με τετοιες φανελες ΕΛΑΦΡΙΕΣ, φαβορι ειμαστε εμεις...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 20:54 »
ayuto1966 μάθε πρώτα να μιλάς (...Ελληνικά) και δεύτερον να υποστηρίζεις όλες τις επαρχιακές ομάδες. Μόνο έτσι θα ξεβρωμίσει η γαυρίλα και Σια.

Επειδη δεν ξερεις τι σου γινεται κ μπαινεις στο site μια φορα στο τοσο διαβασε το ποσταρισμα μου το χθεσινο με τον γαυρο

'''''Παρτε το χαμαπρι μερικοι γιατι παιζουμε το παιχνιδι του  ΠΟΚ!!

Ο μισητος εχθρος μας δεν ειναι ο ΟΦΗ οπως νομιζουν μερικοι  αλλα διαχρονικα αυτα τα καθικια του Αθηνοκεντρικου κρατους που εμπαιζουν εμας  κ λυνουν κ δενουν κ γαμανε το καθετι αξιολογο που προσπαθει να κανει μια οποιαδηποτε επαρχιακη ομαδα!!!!!!!!αισιχτηρια δν νευριασα στο ματς μιας κ το περιμενα κ μου γυρισαν τα μυαλα τωρα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣ κ το τι λενε οι υπολοιποι ΠΟΚιτες απλα δεν μας ενδιαφερει

Αμα δω κατι στραβω στον ΠΑΣ θα ειμαι ο πρωτος που θα αρχισω να κραζω και με ξερουν πολυ καλα εδω στο site,αλλα η κριτικη επειδη το λενε οι Βαζελοι εγω δεν το δεχομαι κ να πανε να @@@@@ κ αυτοι

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ'''''''''''

Αλλα εσυ σαν κουτοπονηρος ξερολας νεοελληναρας μου ερχεσαι κ πετας ειρωνια....

Το οτι δηλωνεις ΑντιΠΟΚ κ απαιχθανεσαι τους τρεις της Αθηνας δεν σημαινει οτι απαλλασσονται ομαδες της επαρχιας που πατησαν επι πτωματων για να κανουν το κομματι τους......

Eχω σκαλωμα με τον Αστερα και τον Λεβαδειακο πως να γινει δηλαδη

Οταν πας Τριπολη σε καθε αγωνα μα σε καθε αγωνα και σε σφαζουν στο γονατο δεν ειναι τυχαιο γιατι δεν εχει γινει ουτε μια φορα ουτε δυο,και μην πιασω για το πως εμεινε στην κατηγορια οπως λεει κ ο VAMOS PAS.... Πως γινεται να τρεφω συμπαθεια σε αυτην την ομαδα για απαντησε μου κ ειδικα οταν ξερεις κ την προιστορια της απο τα τοπικα.....

*Τα ελληνικα μου δεν τα καταλαβαινεις εεεεεε?κριμα γιατι πιο λιανα δεν μπορω να στα κανω

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 28 Φεβ 2013 21:19 »
Παράθεση
Με μια νικη απεναντι στην πιο βρωμικη ομαδα της τελευταιας δεκαετιας στο ελληνικο ποδοσφαιρο

έλα αφήστε τις συνωμοσίες περί βρόμικων ομάδων...εκτός κι αν έχεις πληροφορίες από τον αστέρα να μας τις πεις...μην φοβάσαι υπάρχει ανωνυμία...

Xωρίς να κάνω το συνήγορο κανενός απλά παραθέτω το δεύτερο κατηγορητήριο που είχε συντάξει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Ανδρέας Φάκος για τον Αστέρα Τρίπολης,σε μια υπόθεση που τελείωσε χωρίς να βραχεί κανείς (πλην μπεου ψωμιάδη)

Παράθεση
"Εγκαλούνται πειθαρχικώς διότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, στην Αθήνα και την Καβάλα κατά το α' δεκαπενθήμερο Μαρτίου 2011 με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση της ίδιας παράβασης, πραγμάτωσαν την αντικειμενική υπόσταση του πειθαρχικού αδικήματος της Δωροδοκίας», αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο αυτό.

Σε άλλο του σημείο… «Πρόσφεραν ως δώρο προς τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη, ουσιαστικό Πρόεδρο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Καβάλα και μεγαλομέτοχο αυτής, καθώς και σε άλλους εμπλεκόμενους στη δραστηριότητα της ομάδας αυτής, το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000) σε μετρητά προκειμένου κατά την επικείμενη τέλεση του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ "Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης" της 8ης Μαρτίου 2011 να εμφανίσουν μειωμένη απόδοση οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας. Η ως άνω προσφορά δεν έγινε αποδεκτή. Ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης γνωστοποίησε στο Ν.Πατέρα τα παραπάνω περιστατικά ενεργητικής Δωροδοκίας".

Μου φαίνεται πως αν συνεχίσουμε την τακτική του μηδενισμού κ του αρνητισμού σε κάθε συζήτηση δε θα βγάλουμε ποτέ άκρη...πάντως αυτά που ξέρουμε δεν θα τα ξεχάσουμε...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 09:05 »
συνολικά είμαι από τους πιό συγκρατημένους έως και απαισιόδοξους στις προβλέψεις μου , αυτρή τη φορά όμως ψήφισα 2-0
Πολλά τα σερί του Αστέρα υπερτιμημένος αν και με καλύτερους πάικτες από εμάς ...
Έχει πλάκα η φετινή Super League έχω την εντύπωση ότι η ομάδα της χρονιάς που "πέσαμε" στο μπαράζ με καλό προπονητή (ενδεχομένως το Χριστόπουλο) θα διεδικούσε στα ίσα το πρωτάθλημα. 

έχει ευνοηθεί από διαιτησία και τύχη σε όλα τα μεταξύ μας κάπου θα σπάσει το σερί...   2-0 λοιπόν

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 10:51 »
εγώ απάντησα 'άλλο', δηλαδή 3-1. :p

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 10:56 »
O Τριτσώνης στο ΠΑΣ- Αστέρας Τρίπολης

O Αθηναίος Σταύρος Τριτσώνης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου (17:15) στο "Ζωσιμάδες". Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Γκάγκας από την Λάρισα και ο Νικόλαος Γεωργάκος από την Αθήνα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Γιάχος από την Χίο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την Μακεδονία.

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 13:03 »
βασικά με καλύπτει το 1-0!!! (αυτό το σκορ ψήφισα)

τα ποντάκια στο σακουλάκι και να πάνε όλοι τους να @#$μηθούνε...

οκ μεγάλο σερί έχει κάνει ο αστέρας...
αλλά εδώ μέσα είναι 'ααααλλο πράμα!!!

εμείς να κοιτάξουμε τα του οίκου μας γιατί δεν μ΄αρέσει η δουλειά...
όλοι μπλε είμαστε ωρέ παίδες...
κι εμείς οι μεγαλύτεροι κι εσεις οι μικρότεροι...
τον ΠΑΣ έχουμε στην καρδιά μας
γι΄αυτό και γράφουμε το ένα και τ΄άλλο γιατί πονάμε!!!!

κατανοώ πως όλοι θέλουμε μεγαλύτερα πράγματα
αλλά αυτά δεν πρόκειται να έρθουν εάν διχαστούμε...

οπότε στο χέρι μας είναι και στη φωνή μας (που παρεπιπτώντος δεν έχει στρώσει από το προσχθεσινό βρισίδι...γμτ τον τοπούζη μου γαμώ.)

ενώστε τα χέρια, ενώστε τη φωνή, ενώστε τη δύναμη κι...
ο ουρανός θα γίνει πιο ΓΑΛΑΝΟΣ που λέει και το τραγούδι...

γιατί μη ξεχνάτε ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται!

:mono: :mono: :mono:

"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 13:08 »
την κυριακη ολοι μαζι το παιχνιδι αυτο ειναι απο τα κρισιμοτερα της συγχρονης ιστοριας του ΠΑΣ , (με τα 6 επομενα )
θυμομαστε ολοι ποιες κατηγοριες παιζαμε και τωρα για ποιο σκοπο παιζουμε την κυριακη για την 5 θεση αφηστε τις γκρινιες εμψυχωση στους παικτες διοτι
ο αστερας δεν θα μας χαριστει αυτο ειναι σιγουρο
φυσικα ουτε η διαιτησια
πρεπει να παιξουμε εξυπνα στο χωραφι

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 14:04 »
ισως ειναι το μοναδικο που συμφωνω με τον κοντο (κουγια)

ο αστερας τριπολης ειναι μεσα στις 2-3 πιο βρωμικες και σιχαμενες ομαδες της ελλαδας.

αυτο δε σημαινει οτι φετος δεν εχει καλη ομαδα.

τριποντο και α στα διαλα
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 15:43 »
Η ομαδα ειναι κομπλε η εχουμε καμια απουσια?μιας με τον Ολυμπιακο και την Τριπολη μας πηρε η μπαλα κ δεν γραψαμε τιποτα που να σχετιζεται με τον αγωνα

Ο Κουγιας στις 10 κουβεντες που ελεγε, οι 8 ηταν τριαρια  αλλα οι αλλες δυο ηταν μεγαλες αληθειες αλλα λογω του χαρακτηρα του δεν τον πιστευε κανεις :P!!!

Η τελευταια σωστη ατακα που ειχε πει μετα τον αγωνα  Παναχαικη-Ολυμπαικος ειναι

''Επειδη τον Μαρινακη τον γνωριζω ειναι  σαν τα  μικρα παιδια που ολο θελουν να νικανε κανοντας ζαβολιες''
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Μάρ 2013 15:50 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #35 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 15:45 »
Η παναγια το θελει το ματς. Μας χρωσταει για να κανουμε καλο σεφτε για Μαρτη.
Μαρτιος Ευρωπης.

Το ματς και λογο, αγωνιστικου χωρου θα κριθει στην δυναμη και στις αντεπιθεσεις, στα 2 τελευταια εχω προσεξει οτι η Τριπολη οτι γκολ εχει πετυχει το βαζει με αντεπιθεσεις.

Απο πλευρα μας το ματς, με τν γαυροτουποζη, ηταν οροσημο οτι παλευουμε με δυναμη και παθος μεχρι τελους, πρεπει να μαθουμε να κερδιζουμε τους παντες διαιτητες, εποπτες, παρατηρητες, κυλικεια,καφενεια.
Αντιπαλος μας, ενας εξισου καλος και συμπαθεστετος προπονητης ο ΣακηΤσιολης.

Να ειμαστε κοντα ολοι στην ομαδα, και επισης, στο ματς της τεταρτης μ'αρεσε που ολη η σκεπαστη φωναζε... να φωναζει και για την νικη οχι μονο στην γκρινια... Να κανουμε τν εδρα μας , εδρα απο τα παλια.

και οπως λεει και ενα πανο ενος φιλου στο γηπεδο....

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΠΑΘΟΣ

Δειξε οτι εισαι ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ...
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 15:46 »
Η ομαδα ειναι κομπλε η εχουμε καμια απουσια?μιας με τον Ολυμπιακο και την Τριπολη μας πηρε η μπαλα κ δεν γραψαμε τιποτα που να σχετιζεται με τον αγωνα

Νομίζω ο Λίλα εκτίει ποινή για κίτρινες και ο Φεγκρούς ενδέχεται ακόμα να μην έχει ξεπεράσει το τράβηγμα γάμπας. Άλλο δεν έχω υπόψη μου.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 16:12 »

Νομίζω ο Λίλα εκτίει ποινή για κίτρινες και ο Φεγκρούς ενδέχεται ακόμα να μην έχει ξεπεράσει το τράβηγμα γάμπας. Άλλο δεν έχω υπόψη μου.
Μονο ο  Μιχαηλ είναι τιμωρημενος

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 17:23 »
Δυσκολο το ματς της Κυριακης ουτως ή αλλως. Η Τριπολη περα απο την διατησια, εχει και μια πολυ καλη και επικινδυνη ομαδα. Για πολλους παιζει την καλυτερη μπαλα την Ελλαδα. Ο αγωνιτικος χωρος ειναι βαρυς και πιστευω οτι οποιος βαλει πρωτος γκολ, εχει σοβαρο προβαδισμα για να παρει το παιχνιδι.

Αρκετα τα δυνατα σημεια της Τριπολης. Ενας καλος και εμπειρος τερματοφυλακας (Φουλοπ) με παραστασεις απο Πρεμιερ Λινγκ. Στην αμυνα ο Σανκαρε, απο τους καλυτερους σεντερ μπακ του πρωταθληματος, Στα χαφ εχουν παιχτες που ξερουν το τοπι, Ουσερο, Ναβαρο και ο δαιμονας Ραγιος.

Πολυ θετικες οι απουσιες Μπαρτολινι και Περονε.

Το ματς θελει υπομονη και προσοχη. Φοβαμαι πολυ την διαιτησια μετα τα προχθεινα, οτι θα μας εχουν βαλει το ματι. Ο κοσμος δεν πρεπει να αντιδρασει οτι και αν γινει!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 17:57 »

Μονο ο  Μιχαηλ είναι τιμωρημενος

όχι είναι και ο Λίλα τιμωρημένος.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 18:10 »
Με Σανκαρέ … χωρίς  Μπαρτολίνι, Κοντοέ
Προβλήματα αντιμετώπιζαν και οι  Περόνε, Κουρμπέλη, Καστέλς, Χουανίτο
Ουσέρο  απουσιάζει 

Παράθεση
Ενόψει του επερχόμενου αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και την κατάσταση του γηπέδου:
«Μας ενοχλεί ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως και τους παίκτες του ΠΑΣ. Ωστόσο, όπως ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες, και εμείς θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει παρά τις αντίξοες συνθήκες πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη μέσα στα Γιάννενα».

Ταμπάσης τέρμας.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 18:37 »
Αμ κι εσυ ωρε Λιλα πασα μ' μ αυτες τις καρτες! Οχι ο Ριμολντι και ο Τζουμπα, αλλα και ο κανονικος ο Γκατουζο, μπροστα σου, ανασα δεν παιρνουν!!!
 Κουραστικος γινομαι, αλλα τεραστια απωλεια, οπως βεβαια και του Μιχαηλ.

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 18:39 »
Φοβαμαι πολυ την διαιτησια μετα τα προχθεινα, οτι θα μας εχουν βαλει το ματι. Ο κοσμος δεν πρεπει να αντιδρασει οτι και αν γινει!

Δηλαδή δεν μπορούμε ν' αποθεώσουμε και πάλι τον Τοπούζη??  :( :(

Αλήθεια, ποιος θα μας κατηγορήσει αν ...αποθεώσουμε και πάλι έναν πρώην ...παίκτη μας?? ;) ;)
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 19:25 »
Βαλτε τα μαρτιτσια σας για καλη τυχη..
2-0

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 20:38 »
Φοβαμαι πολυ την διαιτησια μετα τα προχθεινα, οτι θα μας εχουν βαλει το ματι. Ο κοσμος δεν πρεπει να αντιδρασει οτι και αν γινει!

Δηλαδή δεν μπορούμε ν' αποθεώσουμε και πάλι τον Τοπούζη??  :( :(

Αλήθεια, ποιος θα μας κατηγορήσει αν ...αποθεώσουμε και πάλι έναν πρώην ...παίκτη μας?? ;) ;)

κανένας!!!!

άντε να στε καλά που μου δίνετε θέμα θα ξεσηκώσω τη σκεπαστή

ΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣ
ΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣ
ΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣ.........
αι μιλάμε θα ευχαριστηθώ....
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 23:33 »
Παράθεση
Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ώστε ο Αστέρας Τρίπολης να γίνει μεγάλη ομάδα, αλλά και για το ματς με τον ΠΑΣ.
T
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Αρκάδων στη Nova:

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα του ΠΑΣ γιατί είναι πολύ κοντά στο να μπουν στα πλέι οφ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βγάλουμε μία καλή απόδοση και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Για τον Ντε Βινσέντι:
«Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα αλλά δεν νομίζω ότι ο ΠΑΣ εξαρτάται από έναν ποδοσφαιριστή. Είναι μία ομάδα δουλεμένη με έναν πολύ καλό προπονητή και υπάρχουν παίκτες με ποιότητα στη συγκεκριμένη ομάδα».
Για το πώς θα αποδράσει από τα Γιάννενα με βαθμό ή βαθμούς:
«Εμείς θέλουμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα ανεξάρτητα από το παιχνίδι του ΠΑΣ. Νομίζω πως η ομάδα θα πρέπει να ανταπεξέρχεται σε όλες τις καταστάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο εάν θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα».
- See more at: http://www.sportdog.gr/article/157153/theloyme-na-legomaste-megali-omada-tote#sthash.eEUAqxra.dpuf
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 01 Μάρ 2013 23:42 »
Ο έμπειρος προπονητής δεν υπολογίζει ... Κοντοέ, Μπαρτολίνι, Περόνε, Καλαντζή, Καστέλς, Κουρμπέλη, Χουανίτο και Ουσέρο?

Πως μετά την ήττα στον Τσάτσο (0 – 2) κατέβηκε σε 3 νικηφόρα σερί  εκτός ...

ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης (Καστέλς 85'), Άλβαρες (Καρντάσιο 56'), Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ράγιο, Ναβάρο, Περόνε, Ντε Μπλάσις (Φορμίκα 70').
Σκόρερ: Ράγιος, Περόνε

ΒΕΡΟΙΑ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Άλβαρες (78' Λένσε), Κάστελς, Ντε Μπλάσις (83' Κάφα), Ράγιος, Ναβάρο, Καλαντζής (70' Σέτι), Μπαρτολίνι
Σκόρερ: Ράγιος, Λένσε

ΚΕΡΚΥΡΑ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Άλβαρες, Ουσέρο (78' Φορμίκα), Ντε Μπλάσις (87' Φραγκουλάκης), Ράγιος (90'+1 Κουρμπέλης), Ναβάρο, Περόνε, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι
Σκόρερ: Περόνε

ΟΦΗ: Φούλοπ, Τσαμπούρης (80' Έγκον), Μπαρτολίνι, Φορμίκα,Άλβαρες, Φραγκουλάκης (46' Γκάμπριελ), Κάστελς, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Καλαντζής
Σκόρερ:-

Μπαρτολίνι.........3/4
Καστέλς.............3/4
Περόνε..............2/4
Καλαντζής.........2/4
Κουρμπέλης.......2/2
Ουσέρο..............2/2
Κοντοές.............0/4
Χουανίτο...........0/0

Φούλοπ, Πιπίνης, Αλβάρεζ, Ράγιος, Σανκαρέ, Τσαμπούρης, Μπλάσις, Φορμίκα, Ναβάρο ... όλη η ομάδα.

Παράθεση
Σάκης Τσιώλης  «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα αλλά δεν νομίζω ότι ο ΠΑΣ εξαρτάται από έναν ποδοσφαιριστή. Είναι μία ομάδα δουλεμένη με έναν πολύ καλό προπονητή και υπάρχουν παίκτες με ποιότητα στη συγκεκριμένη ομάδα».
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Μάρ 2013 00:11 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 00:53 »
Ένας ακόμη τελικός ένα ακόμη πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι παίζουμε με τον Παναθηναϊκό η την ΑΕΚ άλλων εποχών παίζουμε με τον δεύτερο του πρωταθλήματος ίσως θα είναι η πρώτη φορά που το βαρύ τερέν θα είναι υπέρ μας ο αντίπαλος είναι καλύτερος ! ακόμα και ο βαθμός θα είναι χρυσός (μένουμε στη 5η θέση ) η νίκη ... κάνουμε τεράστιο βήμα για τα play offs !
θεωρώ ότι η βαζέλα θα αφήσει βαθμούς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ τον κομποτη τον έχουμε στη ισοβαθμία  . Ψυχραιμία τη Κυριακή υπομονή και το γκολ θα έρθει , το σίγουρο είναι ότι θα βρούμε χώρους , η Τρίπολη δεν είναι βεροια , θα παίξει επιθετικά να διεκδικήσει το διπλό  . Στατιστικά  κάναμε  ήττα τη Τετάρτη (γεια σου ρε Τοπουζη ) είχαμε κ δυο συνεχόμενα χι οπότε τι μένει νίκη με μισό μηδέν !  Ας ελπίσουμε ότι κάτω απ τα δοκάρια θα έχουμε κανονικό τερματοφύλακα !!!

Δε βλέπω την ώρα να ακούσω το Χριστόπουλο στη συνέντευξη τύπου να λέει "μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο στόχος που είχαμε θέσει απ την αρχή της χρονιάς επετεύχθη και πλέον κυνηγάμε την 5η θέση και την έξοδο στη Ευρώπη"     

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 01:04 »

Δε βλέπω την ώρα να ακούσω το Χριστόπουλο στη συνέντευξη τύπου να λέει "μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο στόχος που είχαμε θέσει απ την αρχή της χρονιάς επετεύχθη και πλέον κυνηγάμε την 5η θέση και την έξοδο στη Ευρώπη"     

Φαντασου στο μπατσομεγαρο τι δουλεια εχει να πεσει απο τις αιτησεις και ανανεωσεις διαβατηριων και ταυτοτητων (τυπου E.U.)  :P

Θα λεει ο ενας μπατσος στον αλλο:
- Ερε, εφορια γιναμε.
- Μην σου πω Ο.Α.Ε.Δ

:mono:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σαβ 02 Μάρ 2013 01:10 »
Υπομονη στις κερκιδες κ στηριξη μεχρι το 90 οπως το 10'με τον Αστερα!!!!

4 αγωνες γαμημενοι αγωνες μεινανε στην εδρα μας,κ πρεπει να ξυπνησει επιτελους το αλλοτε  απορθητο καστρο των Ζωσιμαδων των προηγουμενων χρονιων γιατι μεχρι τωρα γιναμε ομαδα των εκτος εδρας ματς....Ηρθε η ωρα λοιπον

Με νικη τα playoff ειναι κοντα για οσους ακομα δεν το πιστεουν....Οσοι εχουν χαλαστει με γαυρο πραγματικα δεν με ενδιαφερουν ,η ομαδα φετος παει να γραψει ιστορια κ οσοι εχουν τα κακαλα θα την ακολουθησουν μεχρι τελος..