Αποστολέας Θέμα: 26η Αγωνιστική Superleague 2012-13  (Αναγνώστηκε 13482 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
26η Αγωνιστική Superleague 2012-13
« στις: Δευ 11 Μάρ 2013 10:56 »
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

17.15 - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ - NS1
17.15 - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ - NS2
19.30 - ΑΕΚ - ΒΕΡΟΙΑ NS2

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

15.ΟΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - NS1
17.15 - ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  NS2
17.15 - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ NS1
19.30 - ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΑΝΑΪΚΟΣ NS1

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

19.30 - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ - NS2

Μη χαλαμε και τα γουρια!!! :) :)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: 26η Αγωνιστική Superleague 2012-13
« Απάντηση #1 στις: Δευ 11 Μάρ 2013 11:35 »
To θέμα με τον ΑΡΗ δεν βλέπω να παίρνει κάποιος την ευθύνη να το ανοίξει...Προσοχη θέλουμε κάποιο γουρλή όχι κανένα κατσικοποδαρο....
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #2 στις: Τετ 13 Μάρ 2013 17:57 »
Παράθεση
«Φορτώνεται» ο άσος στο Πλατανιάς-Πανιώνιος και στην... Ασία
«Φορτώνεται» ο άσος στο Πλατανιάς-Πανιώνιος και στην... Ασία

ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΟΥ

Ηδη έχει αρχίσει να... φορτώνεται ο άσος του στον «τελικό» της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. Τι κι αν ακόμη δεν βρισκόμαστε στα μισά της εβδομάδας, η νίκη της κρητικής ομάδας παίρνει γερό ποντάρισμα, ενώ η τιμή της (στοιχηματικά) κυριολεκτικά κατρακυλάει. Η αγορά των Ευρωπαίων μπουκμέικερ άνοιξε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, με τον μέσο όρο του άσου να πληρώνει 2,23 (σε κάποιες εταιρείες τον έβρισκες και 2,50).

Η πρώτη βουτιά έγινε μετά τη νίκη του Πανιώνιου επί του Ατρόμητου, με την τιμή να διαμορφώνεται από 1,80 ως 2,00. Προφανώς τη νύχτα κάποιοι... πονηροί μπουμπούνισαν τον άσο του Πλατανιά προκειμένου να πιάσουν στον ύπνο τους «μπούκηδες». Κάτι που απέφερε μεγάλες αλλαγές στο σετ των αποδόσεων της αναμέτρησης, ενώ σε εννιά εταιρείες στοιχημάτων (από τις 24 πιο γνωστές που το είχαν αρχικά συμπεριλάβει στα κουπόνια τους) ήταν φραγμένο χθες βράδυ! Πώς «έκλεισε» η βραδιά όσον αφορά τον μέσο όρο των αποδόσεων για το Πλατανιάς - Πανιώνιος; Στο 1,48 ο «1», στο 3,75 το «Χ» και στο 6,69 το «2» . Κι επειδή η Κυριακή αργεί ακόμη, νομίζω πως η... φραγή είναι κοντά.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2

Φυσικά πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στοιχηματική... συμπεριφορά της συγκεκριμένης αναμέτρησης στην αγορά της Ασίας. Εκεί δηλαδή που παραδοσιακά «απευθύνονται» οι μεγαλοπαίκτες με τις... βαλίτσες τα λεφτά. Και εκεί, μέσα σε ένα 24ωρο, η τιμή του άσου στο Πλατανιάς - Πανιώνιος παρουσίασε κάθετη πτώση (κοινώς, έκανε... μακροβούτι). Ανοιξε στο χάντικαπ -0,25 (κάτι που σημαίνει πως ακόμη και στην ισοπαλία παίρνεις μέρος του πονταρίσματός σου πίσω) σε τιμή 2,10. Μόνο που πλέον έχει αλλάξει ΚΑΙ το χάντικαπ (δίνεται στο -0,5, δηλαδή σε καθαρή νίκη) ΚΑΙ η τιμή, που έφτασε στο 1,54! Πώς ερμηνεύεται τέτοιου είδους μεταστροφή; Από τα... πολλά λεφτά που ήδη έχουν παιχθεί στη νίκη του Πλατανιά! Προφανώς, πάντως, και δεν ποντάρουν στη... βοήθεια της Παναγίας.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17304&subid=2&pubid=129323937
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 16:51 »
Αν ο Αστέρας Τρίπολης κερδίσει στο Περιστέρι, ο Ατρόμητας μπαίνει στο κόλπο και την επόμενη αγωνιστική θα γελάμε.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 15 Μάρ 2013 15:26 »
Οι προβλεψεις μου:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ                              1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ                              No betting
ΑΕΚ - ΒΕΡΟΙΑ                                           1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ            U
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                            2
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ              1
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ                             2           
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ                  1

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 15 Μάρ 2013 15:29 »
Τα επιθυμητα αποτελεσματα:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ                               1 (για να πεσουν οι τσατσοι)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ                               1
ΑΕΚ - ΒΕΡΟΙΑ                                            αδιαφορο
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ            2
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                            αδιαφορο
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ              1
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ                             1         

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 15 Μάρ 2013 15:41 »
Θα γράψω τις επιθυμίες μου. γιατί στις προβλέψεις δεν ειμαι καλός.                                                     

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ, νομίζω θα μας βόλευε να κερδίσει ο ΟΦΗ γιατί ο επόμενος αντιπαλός του είμαστε εμεις και σε περίπτωση που δεν παρει βαθμους με Λεβαδειακό θα πάιξουμε δευτερο (και ισως πιο) ζορικο παιχνίδι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ (οχι μονο επειδή θα είναι ενα βήμα προς την ευρώπη, αλλα κυρίως για την συνοχή της ομάδας.)
ΑΕΚ - ΒΕΡΟΙΑ, μάλλον μας βολευει να κερδίσει η ΑΕΚ, γιατί επίσης μετά παίζουμε μαζί της και επίσης δεν θα θέλαμε ενα ακόμα παιχνίδι "αιμα και αμμος" για τον αντίπαλο.                                   
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, διπλό μαλλον για την περίπτωση που μπλεξει και ο Ατρόμητος ή ασσος για να είναι δευτερος ο ΠΑΟΚ, ή διπλο για να μην ειναι χαλαρός ο ΠΑΟΚ με τον βάζελο. (δεν ξέρω)
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, μαλλον αδίαφορο, αλλά καλυτερα να χασει η Κερκυρα για να μην εχει αξιώσεις παραμονής στο παιχνίδι στα Γιάννενα.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (και οι δυο παιζουν με τον βάζελο, ισοπαλια θα βολευε περισσότερο)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (να χασει βαθμούς ο Παναθηναϊκός)           
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ (αδιαφορο σε πρωτη φαση, δεν ξερω που βολευουν ισως καραμπόλες)   

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 15 Μάρ 2013 18:40 »
Οι προβλεψεις μου:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ                              1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ                             1  betting
ΑΕΚ - ΒΕΡΟΙΑ                                           2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ            2X
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                            2X
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ              1 μεχρι την Παναγία
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ                             1           
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 15 Μάρ 2013 19:55 »
Συμφωνω με τον Λαμια εκτος απο το ντερμπυ της Θρακης που το βλεπω Χ..

Αυριο ολοι γηπεδο...
 :mono: :mono: :mono:
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 11:29 »
http://www.sportdog.gr/article/159687/tora-ti-thymithike-ti-symmaxia-o-alafoyzos

Για να δουμε και εδω!!!!

Οσοι ψιθυροι υπαρχουν για το ματς το δικο μας αλλο τοσο υπαρχουν και για το Παοκ-Παο....

Τελευταια ματς ο Βαζελας εχει ευνοια τρομερη....γκολ οφσαιντ ενος ενος μετρου με Ατρομητο,πετσινο πεναλντι στο 80 με Κερκυρα και τωρα ο φιλος του το Μπαοκι!!!Αμα ερθει διπλο η σαπιλα θα μυρισει μεχρι τα Γιαννινα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος President

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 11:42 »
Σήμερα τρεις άσσοι ...

αλλά προσέξτε απόδοση.

Λειβαδιά    ....>     1.85
ΠΑΣ          ....>      2
αεκ           ....>      1.80

... σύνολο ;  1,85 χ 2 χ 1,80 =   666
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 11:53 »
Νίκη σήμερα ο ΠΑΣ κ σε συνδυασμό με τις ήττες ατρόμητα κ βάζελα βάζουμε πλώρη για 4η θέση

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 19:09 »
Κομπότης - Τσάτσος 1 - 1 τελικό
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος tom81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 21:01 »
Γκολ ο Μπακάλης!!!!Ισοφαρίζει η Βέροια στο 75.

Αποσυνδεδεμένος tom81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 21:10 »
Κούλα 2-1 στο 84 με Κατίδη
Κούλα - Μπακάλης    =  2-1 Τελικό
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 16 Μάρ 2013 21:20 από tom81 »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 21:43 »
Sorry αλλα ...αυτό το καλοπαιδο ο Κατιδης καπως περίεργα δεν χαιρέτησε μετά το γκολ ? Για δείτε το ...Λίγο "αρχαιοελληνικα" μήπως ???

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 22:09 »
Σκατα στους φασιστες.

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 22:10 »
Και το "get rich or die trying" που έχει τατού στην κοιλιά πρέπει να ήταν επιγραφή σε αρχαιοελληνικό αμφορέα.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 22:13 »
Εντάξει,το παιδάκι ειναι ηλίθιο,δεν πρέπει να σαι και Αινσταιν
για να το καταλάβεις.

Αλλα παρ ολα αυτά αν έχουν καθόλου φιλότιμο εκεί στην
Οριτζιναλ μέχρι αύριο πρέπει να έχει σαπιστει στο ξύλο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 22:27 »
Η καλυτερη του τιμωρια ειναι να μην τιμωρηθει και μαλιστα να παιξει βασικος σε εδρες οπως την δικια μας και του Ατρομητου,οχι οτι με την Οριτζιναλ θα την βγαλει καθαρη αλλα λεμε

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #20 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 23:24 »
sport24.gr
Παράθεση
Η ΑΕΚ πήρε τελικά την πολύτιμη νίκη απέναντι στην Βέροια με 2-1 με τον Γιώργο Κατίδη να πετυχαίνει το χρυσό γκολ της Ένωσης στο 84ο λεπτό.

Ο νεαρός άσος ξέσπασε μετά την επίτευξη του τέρματος και έτρεξε στο κόρνερ, όπου έβγαλε τη φανέλα του. Ο τρόπος που το πανηγύρισε το τέρμα του, όμως, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, καθώς σήκωσε το δεξί του χέρι προς την εξέδρα, κατά τρόπο που θυμίζει ναζιστικό χαιρετισμό.

www.dailymotion.com/video/xy97pz_y-yyyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyy-yyyyyy_sport

Δείτε το βίντεο με τον πανηγυρισμό και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του... Ο νεαρός άσος πάντως δήλωσε λίγο αργότερα στην κάμερα της NOVA:

"Θέλω να λύσω μια παρεξήγηση. Δεν σημαίνει κάτι αυτό για μένα. Έδειχνα στην κερκίδα τον Μιχάλη Παυλή και αφιέρωνα το γκολ. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

'Θέλω να χαρώ τη νίκη. Δεν έχουν να κάνουν με μένα αυτά τα πράγματα. Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να χαρώ την νίκη", ήταν τα λόγια του.

Αργότερα μίλησε και στο ραδιόφωνο του "NovaΣπορ Fm 94,6" λέγοντας χαρακτηριστικά:

Για την κίνησή του να χαιρετίσει με τον συγκεκριμένο τρόπο το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια:  "Είμαι διεθνής παίκτης και πληροφορήθηκα τώρα τι επιπτώσεις μπορεί να έχω. Έμαθα τι σημαίνει ο πανηγυρισμός όταν μπήκα στα αποδυτήρια. Το έκανα για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος και μόνο.

Καταλαβαίνω την ένταση που έχω δημιουργήσει. Ζητάω συγγνώμη και θέλω να πω πως ξέρω πού βρίσκομαι και σε ποιον σύλλογο. Έχω πληροφορηθεί τα πάντα από τον Μιχάλη Παυλή. Είμαι 20 χρονών και δεν θα ήθελα να βάλω τέλος στην καριέρα μου με κάτι τέτοιο".

Για τις αντιδράσεις του κόσμου:  "Καταλαβαίνω πως ο κόσμος δεν μπορεί να το δεχτεί ότι δεν ξέρω. Παρόλα αυτά να σας πω την αλήθεια έχω παρακολουθήσει κάποια βίντεο στο internet και νόμιζα πως ήταν για να σηκωθούν επάνω οι οπαδοί μας. Μου το εξήγησε ο Αλέξανδρος Κολιάδης λίγο αργότερα. Το έκανα στον κόσμο. Όλη αυτή η κριτική που έχω δεχτεί, επειδή δεν έβαζα γκολ, δεν μου κάθονταν κάποιες φάσεις. Το έκανα για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος.

Ο κόσμος έχει δικαίωμα να μην με πιστέψει. Το έκανα για να ζητήσω λίγο σεβασμό από τον κόσμο για την κριτική στα τελευταία παιχνίδια. Ο κόσμος θα κρίνει και θα πιστέψει αυτό που θέλει. Παίζεται η καριέρα μου αυτή την στιγμή, για μια νίκη που ήθελε η ομάδα μου, για ένα γκολ που ήθελα και δεν μπορώ να την χαρώ. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι στεναχωρημένοι. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστής".

Η όλη υπόθεση έχει και πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 16 Μάρ 2013 23:53 »
Το ότι το παιδί είναι χαζό κάνει μπαμ από μακριά.

Το ότι έιναι μόνο 20 χρονών και ζητάει συγνώμη εμένα με καλύπτει.

Μεγαλύτερος φασισμός είναι να τον ρίξεις στην πυρά για να ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη και να μην του αναγνωρίσεις κανένα ελαφρυντικό (με πρώτα την άγνοια και τη μειωμένη αντίληψη), παρά η κίνηση που έκανε.

Η πολιτική, ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό και πολύ περισσότερο στο ποδόσφαιρο που είναι το πιο λαοφιλές άθλημα και το πλέον αξιοκρατικό.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 17 Μάρ 2013 00:44 »
20 χρονων περιπου ηδη εχεις μια ολοκληρωμενη προσωπικοτητα κ ξερεις τι ζητας απο τον ευατο σου πανω κατω!Ολοι περασαμε απο αυτη την ηλικια αλλα δεν καναμε τετοιες μαλακιες..Διαβαζεις,κρινεις,κα­ι μετα επιλεγεις ,αυτο το μαλακιστηρι παρεκαμψε τα δυο πρωτα κ επιλεγει χωρις να ξερει που πανε τα τεσσερα!!!!!!!

Συγνωμη φιλε alcoholic δεν ζητησε,παρα μοναχα λεει δικαιολογιες της που@@ας σαν το οτι χαιρετησε τον Παυλη λες κ βρισκονταν ο συγκεκριμενος στο 9 διαζωμα του ΟΑΚΑ που δεν υπαρχει

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Κυρ 17 Μάρ 2013 01:11 »
Ακόμα και στο δικαστήριο να δικαζόταν ως εγκληματίας, θα του αναγνωρίζονταν το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Το θέμα όμως δεν είναι να τον καταδικάσεις, αλλά να τον κάνεις να καταλάβει τη μλκία που έκανε. Από ότι φαίνεται και από τις δηλώσεις του και τις αντιφάσεις του τα έχει χαμένα, το IQ του δεν τον βοηθάει και πολύ, όλοι έχουν πέσει να τον φάνε, με πρώτη τη μνημονιακή ΔΗΜΑΡ, ο κόσμος διψάει για αίμα, είναι ότι πρέπει το θέμα για αποπροσανατολισμό από κουρέματα και όσα γίνανε σήμερα και το παιδί (γιατί περί παιδιού πρόκειται), ζήτησε ξεκάθαρα συγνώμη.

Τον Βορίδη που άνοιγε κεφάλια με στυλιάρια τον έχουν όλοι ξεχάσει και τον έχουν ως συνοδοιπόρο όλοι οι ευαίσθητοι τύπου Ψαριανού (και καλά κάνουν αν όντως έχει αλλάξει μυαλά από τότε που ήταν έφηβος όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει), αλλά όχι δύο μέτρα και σταθμά για να ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη και να παραδειγματιστούν τα νέα τα παιδιά.

Κάποια πράγματα δεν μαθαίνονται με παραδειγματισμό, αλλά στα σπίτια από γονείς και στα σχολεία απο δασκάλους.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Κυρ 17 Μάρ 2013 01:49 »

Η ORIGINAL21 δεν επικυρώνει το γκολ του Κατίδη.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς