Επειδή ακούω διάφορα οτι θα δώσουμε το ματς, ένα πράμα έχω να πω: Όποιος λέει τέτοια να ρθει να το παίξει στοίχημα σε μένα. Από τώρα ξεκαθαρίζω τη θέση μου. Του δίνω απόδοση ότι δωσει ο ΟΠΑΠ + 1 μονάδα.
πχ θα δώσει 3,50 ο οπαπ στο διπλό? Ο λεμορσέρο θα το δώσει 4,5.
Θα δώσει 5 ο οπαπ? 6 δίνει ο λεμορσέρο.
Ελάχιστο ποντάρισμα 500 τσίπουρα σε παλιακό καφενείο, ή 100 πάστες γκατό απ το διεθνές αφού είστε τόσο μάγκες και μέσα στα πράγματα. Ευκαιρία να συνδιάσεις με κέρδη το πόσο ξύπνιος είσαι. Όποιος θέλει στοιχηματάκια εδώ είμαστε. Αλλιώς μόκο. Μην ξανακούσω για στημένα και μαλακίες.
Πάμε πάλι να γίνω κουραστικός με copy paste:
Για ποιό λόγο μετατέθηκε το ματς, ενω ήδη είχε οριστεί το ματς με τον άρη Σάββατο?
Και αφού κρίθηκε οτι έπρεπε να μετατεθεί ο επαναληπτικός Κυπέλλου, γιατί δεν έγινε αίτημα να μετατεθεί το ματς πρωταθλήματος με τον άρη για Κυριακή ή Δευτέρα, όπως έγινε με το Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός την 23η αγωνιστική που πηγε Κυριακή αντί για Δευτέρα? ε?Αυτά είναι τα πραγματικά μεγάλα λάθη που είναι καθαρή ευθυνη της διοίκησης και για αυτά δε μιλάει κανένας! Ούτε στο φόρουμ ούτε πουθενά...
Αντί για αυτά διαβάζεις 100 άλλα για τα οποία καμία ευθύνη δεν έχει η διοίκηση. Τι να πεις...Και το συνεχίζω. Ολόκληρο θέμα έγινε για κείνο το ματς με τον άρη από πολύ κόσμο και εδώ στο φόρουμ ενώ
η αλήθεια είναι διαφορετική. Μάλλον δεν είσασταν στο γήπεδο. Ήμουν στο γήπεδο 2 ώρες πριν το ματς. Στη θύρα 7 μπήκαν οι αρειανοί που ήρθαν οργανωμένα με πούλμαν. Στο άλλο πέταλο μπήκαν οι αμαξάτοι αρειανοί που φτάσαν στα γιάννενα απ το πρωί. Στην ανηφόρα του φρότζου και στα γύρω στενά έβλεπες μόνο παρκαρισμένα αμάξια με θεσσαλονικιώτικες πινακίδες. Ήρθαν, πάρκαραν και πήγανε στις ταβέρνες στο μώλο και αλλού. Ήταν και οικογενειάρχες και γυναίκες αλλά και κάποιοι ζωηροί που ήταν και πιωμένοι από τις ταβέρνες (αυτοί που μπήκαν μέσα στο γκολ). Γενικά ήταν ψιλο-κυριλε πάντως, η πλέμπα ήταν στα πούλματα και μπήκε στην 7.
2 ώρες πριν το ματς κατεύθαναν στο γήπεδο αρειανοί που ψάχνανε εισιτήρια και 1 ώρα πριν το ματς το πάνω εκδοτήριο έξω από την 3 είχε
εκατοντάδες αρειανους που είχαν κάνει ουρά. Η συντριπτική πλειοψηφία πήρε εκεί εισιτήρια για το πέταλο και λίγοι πήραν για τη μεγαλη και τη 10, αλλά πηγαν όλοι στο πέταλο. Μισή ώρα πριν το ματς και αφού παρίμεναν έξω από το πέταλο όλοι να δουν τι θα κάνουν, μπήαν οι πρώτοι 50 μεγαλύτεροι που κάθισαν στην άκρη του πετάλου χωρι΄ς πολλά διακριτικά. Μετά από 10 λεπτα μπήκε το μπουλούκι 500-600 άτομα όλοι μαζί, όχι ακριβώς με ντου, αλλά γρήγορα, με ελλειπή έλεγχο και δεν κόψανε όλοι εισιτήρια.
Οι αρειανοί προμυθεύτηκαν τα εισιτήρια έξω από το γήπεδο από το εκδοτήριο. Αυτή είναι η γνώμη μου μιας και είδα εκατοντάδες να το κάνουν. Το αν πουλήθηκαν αλλού δεν το ξέρω, αλλά μάλλον χλωμό. Μας πιάσανε στον ύπνο γενικά μιας και δεν είχαμε ξαναδεί τέτοιο φαινόμενο.
Τυπική ευθύνη ίσως είχε η αστυνομιά από οτι παραδέχτηκαν και οι ίδιοι σε αυζητήσεις στο γήπεδο, αφού υπήρχε νόμος που απαγόρευε την προσέλευση φιλοξενουμένων με διακριτικά. Ουσιαστική ευθύνη ίσως είχε ο κόσμος του ΠΑΣ που δεν εξάντλησε τα εισιτήρια και πήγαινε και στιβαζότανε στην 9-10 και ο ταμίας στο πάνω εκδοτηρίο ο οποίος όμως τι να έκανε ο έρμος σε 200 άτομα, να αρνιότανε?
Όλοι πιάστηκαν στον ύπνο λοιπόν. Και δε μπορείς να μιλήσεις για ευθύνες από κανέναν από τους παραπάνω αφού ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο.
Και αν θυμάστε στον επόμενο εντός με τον παοκ στο κύπελλο έξω απ το γήπεδο είχε δεκάδες διμοιρίες ματ για να απαγορέψουνε τυχόν πρόσβαση σε άτομα με διακριτικά.
Αυτά γίνανε τότες. Και τι δεν έχω διαβάσει από τότε. Υπερβολές και εμπάθειες. Για εισιτήρια κάτω από γέφυρες, για πακέτα που έφυγαν από το γραφείο του ΧΒ, οτι τους έβαλε επίτηδες, οτι τους επέτρεψε την είσοδο κλπ. Λες και έπρεπε να πάει ο ΧΒ να παίξει ξύλο με τους αρειανούς και να τους πετάξει έξω απ το γήπεδο!
Αλλά για τα πράγματα που είναι καθαρή ευθυνη του ΧΒ και της διοίκησης (βλέπε bold) δε λέμε τίποτα!
ΥΓ.
5. Η Αστυνομία: Στενό μαρκάρισμα στα Αρειανά, παντού και όχι μόνο στο γήπεδο.
φίλε itz ατυχέστατο αυτό που έγραψες. Μάλλον άλλο θα εννοούσες και μπερδεύτηκες.
Τι θα κάνουμε δηλαδή? Θα παρακαλάμε την αστυνομία να μην αφήσει τους αρειανούς? Ε όχι ρε παιδιά εκεί καταντήσαμε ρε?
Ελάτε στη γήπεδο, εξαντλήστε τα εισιτήρια, κάντε το γήπεδο όπως παλιά και δε θα έρθει κανένας αρειανός από μόνος του και όχι γιατί του το απαγορέψανε...