Δυστυχώς ο ΠΑΣ αντιμετωπίζεται από την πόλη βάσει των συμφερόντων που έχει ο καθένας από τον εκάστοτε ιδιοκτήτη του.
Έρχεται ο τάδε πχ κ αν δε βάλει την ανηψιά του σε πόστο στην ομάδα γίνεται εχθρός
Έρχεται ο δείνα κ επειδή δεν βάζει τον ξάδερφό μας στην 11άδα γίνεται εχθρός
Έρχεται ο χ,ψ,ω κ επειδή δεν παίρνει μίζες αυτός η γυναίκα του η κουμπάρα του τα ανήψια του ο μπατζανακης του τα βάζει με την ομάδα.
Έχουμε μπλέξει τον ΠΑΣ με μαγαζιά με καφετέριες με πόστα στην ΠΑΕ, με κοιλαράδες αθλητές του στίβου,με στέγαστρα με χορτάρια με λάσπες,με ενοίκια, με δήθεν ευαισθησίες,με μισθοφόρους οπαδούς, με μισθοφόρους κοντυλοφόρους,με μπλαμπλάδες, με γιαννιώτες βάζελους/γαύρους,με δικηγόρους, με μανατζερ,με πρώην οπαδούς, με δήθεν οπαδούς, με αρχ@##$ μύδια... γαμώ το κερατό μου γαμώ
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε ότι οι εκάστοτε ιδιοκτήτες δεν ήταν όντως ανάλογου επιπέδου με την κληρονομιά της ομάδας φτάνουμε στο εκρηκτικό μίγμα που έχει δημιουργηθεί σήμερα κ που δημιουργεί τα πραγματικά θύματα που είναι οι αγνοί οπαδοί αυτής της ομάδας(αγνοί με την κυριολεξία της λέξης μην το θεωρήσετε γραφικότητα).
Γιατί υπάρχουν πολλοί αγνοί οπαδοί κ αυτοί αδικούνται γιατί αυτοί είναι που τραβάνε το ζόρι της απογοήτευσης,αυτοί που όταν χάνει η ομάδα πάει η βδομάδα νωχελικά κ στραβά κ όταν νικάει η ομάδα πετάνε.
Δεν είναι οι διπρόσωποι που μετά το ματς τρέχουν να το γυρίσουν στο νοβα 1 να δουν το μίασμα το βάζελο ή το σκατόγαυρο για να ικανοποιηθούν.
Αφού εδώ μιλάμε και οπαδικά θα μου επιτρέψετε τη λογοδιάρρεια...για αυτό υπάρχουν αυτά τα site για να λεμε τον πόνο μας την άποψή μας να μοιραστούμε τη χαρά μας με Συνταυρους κ ΠΑΣολέδες...
ΜΟΝΟ ΠΑΣ Κ ΑΣ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
FREE PAS