Αποστολέας Θέμα: γαύρος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2ος προημιτελικός Κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 19024 φορές)

Αποσυνδεδεμένος baggelhs o bageremenos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: γαύρος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2ος προημιτελικός Κυπέλλου
« Απάντηση #75 στις: Τετ 13 Μάρ 2013 23:33 »
Λοιπον με αυτα που εχω διαβασει και ακουσει απο το πρωτο ματς με το γαυρο μεχρι σημερα...και με αυτα που ειδαμε σημερα.....φανερωθηκαν τα παντα........και πλεον ξερουμε ποια 8α ειναι η συνεχεια...
Εξηγουμε...
Ο γαυρος ζητησε να κατεβουμε να παιξουμε με τα δευτερα για να μην ζοριστει και στο κυπελο γιατι εχει και καθε τεταρτη αγωνα ευρωπης νιωθει και την ανασα του παοκ στο πρωτα8λημα εχει και την διαιτησια κοντρα..........ζοριζετε.....εμεις σαν παραρτημα του το καναμε.....επισης ζητησε να δωσουμε το ματς στον αρη την κυριακη για να σω8ει και αυτος και 8α κα8αρισει για μας διπλο στο ηρακλειο....ο μπαοκ (απο σοβαρη πηγη) για να μας βαλει στο δικο του αρμα......μασ δινει διπλο στην τουμπα.....τα παγανελια τα χουμε πελατες.....μας μενει η αεκ.....οποιος δεν τα ειδε ολα αυτα αποψε ειναι ανιδεος απο μπαλα.....να το γυρισει στι τεννις...

υγ 1 μην μου πειτε τι μαλακιες γραφω....να μην γραφετε να μην γραφω και εγω

υγ 2 ΠΑΣ μια ζωη αδικια..ΠΑΣ μια ζωη αγωνια....ΠΑΣ μια ζωη γκρινια....αλλα ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #76 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 00:05 »
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε σε τι θέατρο καλούμαστε να συμμετάσχουμε;
Εσένα βρήκα πρόχειρο, αλλά δε πάει σε σένα μόνο.
Δηλαδή θες ας πούμε να περάσεις ένα γεφύρι.
Και το φυλάει ένας μαύρος νταβραντισμένος.
Και σου λένε όλοι οτι θες δε θες για να περάσεις το γιοφύρι, θα σε περάσει ο μαύρος.
Δηλαδή κατόπιν τούτου, το σωστό είναι να γυρίσεις να πας να πλυθείς, να πεταχτείς μέχρι το φαρμακείο να πάρεις και ψίχα βαζελίνη και να πας του στηθείς χαμογελαστός, για να μη δυσκολευτεί ο καψερός κιόλα?

Θα επανέλθω

Υ.Γ.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να πας να μασκαρευτεις σε πεταλουδίτσα και να τ κανεις τσιροτζάντζουλες μη και σε πηδήξει λίγο.
Είναι θέμα κι αυτό προς συζήτηση

Δε νομίζω ότι το παράδειγμα με το μαύρο και το γεφύρι είναι απολύτως ταιριαστό με τα δικά μας γεγονότα.
Καλύτερα να επανέλθεις με πιο ποδοσφαιρικά επιχειρήματα, για να μπορέσουμε να κάνουμε κουβέντα σωστή.
Αν και δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος να προσθέσει κάτι. Ο καθένας έχει την άποψή του.

Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα απ' όταν μπήκε στα πράγματα το φαινόμενο Μαρινάκης.
Μια κατά μέτωπο επίθεση με όλα μας τα "όπλα" και στα δύο παιχνίδια, το μόνο που θα κέρδιζε ήταν να τους αναγκάσει να εκτεθούν λίγο περισσότερο. Το να περνούσαμε, το αποκλείω. Εδώ δεν μας άφησαν να βάλουμε ένα γκολ για δείγμα.

Αν υπολογίσουμε και τις "ζημίες"(κούραση, τραυματισμοί, κάρτες) απ' τη συμμετοχή των βασικών μας, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοση στα παιχνίδια με Τρίπολη και Άρη, έχουμε τη συμπλήρωση του παζλ. Ενδεχομένως και όχι. Δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Όμως, το σωστό, ήταν αυτό που έγινε, κατά τη γνώμη μου.

Υπάρχει κανείς που δεν θέλει να χτυπάμε το ..."κατεστημένο"; Δε νομίζω.
Εγώ γιατί νομίζω ότι το χτυπήσαμε; Και το κερδίσαμε! Όπως έγραψε κι ο λεμορσέρο, τους αναγκάσαμε να μας ξανασφάξουν, έχοντας σκορ πρόκρισης. Αν δεν είναι αυτό "νίκη", τότε τι είναι;

Εννοείται πως δεν είμαι της λογικής Κόβη ότι "αυτά τα ματς ο ΠΑΣ δεν πρέπει να τα χτυπάει".
Όμως, ορισμένα διοικητικά εγκλήματα οδήγησαν τον προπονητή να ιεραρχήσει στόχους.
Κι πλάστιγγα έγειρε στο κυνήγι της 5ης θέσης. Το 'χω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω:
Όταν μοναδική αλλαγή ενός εκ των τεσσάρων της επίθεσης είναι ο Βίλα, δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις.
Πρέπει να καταλάβουμε μέχρι που έφτανε το πάπλωμα για φέτος και μέχρι που το ...τράβηξαν αυτοί οι παίχτες κι ο προπονητής.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 00:07 »
Βιντεο με τις καλυτερες φασεις του ματς εχει βγει; Γαιτι απο τις διαδικτιακες μου βολτες δεν βλεπω τιποτα;

Υ.Γ. Εκανε μια επισκεψη σε 4 gayrosite, μονο το ΕΝΑ! ανεφερε την φαση του Βιλα, τα υπολοιπα την εξαφανισαν! Μπεεεεεεεεεεεεε!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 00:11 »
-Εμφάνιση μεγάλη,αντάξια, αξιοπρεπέστατη και πεντακάθαρη
απο τους πιτσιρικάδες μας...

=====================================

-2 μάτς παίξαμε με τον γαύρο για το Κύπελλο...:

-Κατακρίναμε την επιλογή των Πασολέδικων 11άδων που παρατάχθηκαν

-Περιμέναμε, μια μη αναμενόμενη απόδοση...

-Βγάλαμε συμπεράσματα...με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς...

==========================

-Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΣ..:

-κατέθεσαν ψυχή και στα 2 μάτς

-έδωσαν απαντήσεις

-αμφισβήτησαν χαρακτηρισμούς

-άφησαν πολλές υποσχέσεις

-ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ και στα 2 μάτς με ανύπαρκτες κάρτες, ανύπαρκτα φάουλ
και 1 πεντακάθαρο ακυρωμένο γκόλ...

=======================================

-Τώρα
αντί να αποθεώσουμε την συγκλονιστική σημερινή εμφάνιση
αντί να πούμε ένα απλό μπράβο και ΤΊΠΟΤΑ άλλο
μια λέξη είναι

αφού οι 2 Κυπελλικές εμφανίσεις μας ήταν παλικαρίσιες....

...περιμένουμε το Σαββατιάτικο μάτς με τον Άρη
μπάς και χάσουμε ή δεν παίξουμε καλά

μήπως επιτέλους και ...δικαιολογηθεί ο ...τίτλος
που αποδόθηκε στην ομάδα :stop: :stop:

==============================================

-Σηκώνω τα χέρια ψηλά...

-Η ομάδα, έτσι όπως παρατάχθηκε στα 2 ματς Κυπέλλου με γαύρο
αγωνίστηκε πολύ καλύτερα
αυτό είναι μια πραγματικότητα και δεν αμφισβητήται απο κανέναν

και απο την εμφάνιση στο ΠΑΣ-Πανθρακικός 0-0
και απο το Ατρόμητος -ΠΑΣ 0-0
και απο το ΠΑΣ-Τρίπολη 1-2
και απο το Ξάνθη-ΠΑΣ 0-1

...και εμείς τώρα
κοιτάμε να υποβαθμίσουμε την προσπάθεια των πιτσιρικάδων
επειδή ηττήθηκαν και στα 2 μάτς...

-Δηλαδή, οι βασικοί , είμαστε σίγουροι , χτυπάνε τα μάτς και διεκδικούν την πρόκριση
και οι αναπληρωματικοί όχι....  %-|

-Ή-μα-ρτον!

-ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣ
-Για το μάτς απ' αυριο....

-Καληνύχτα.

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 00:13 »
Παιδες μην το ψαχνετε άλλο το θεμα ολοι το ειδαμε το ματς, ολοι η Ελλαδα ειδες το ματς.

Κατα διαστηματα ακουσαμε τα γιουχαρισματα των γαυρων προς τους παιχτες τους.

Αυτο γιατι το πηρανε πρεφα οτι τους παιζαμε με τα δευτερα παλι και παλι τους καναμε φασεις.

Προσωπικα ειμαι παρα πολυ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.... ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΝΑΙ ...

Ακουνε ολες οι ομαδουλες ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

και τρεχουν στα φαρμακεια για χαπι διαρροιας.

MVP. Ντασιος ( Αμπτουν κοιτα το Νο2 εχει και απογονο που θα σε γαμαει )
Σε μια φαση που δινει για πολλοστει φορα αναποδο πλαγιο διαμαρτυρεται ο Ντασιος στον βλακα που λεγετε Ρεφερι και του το λεει παρα πολυ ωραια. " ειναι για αυτους ε .. ?? ( Λογικα ο αλλος ''Ναι'' θα του ειπε). Και στο καπακι του λεει '' Ελα να μου το πεις εδω βλακα ε βλακα " Εισαι αρχηγος ρε  :mono: 
και  Ρουμπουλακος.

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Μάρ 2013 00:17 από vagge-lakis-buffon »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 00:32 »
Ενταξει, δεν αξίζει να χαλιέσαι και πολυ..
λιγο πολυ ηταν αναμενωμενο το αποτέλεσμα.

Και τώρα που ολοκληρωθηκαν οι αναμετρησεις με τον Ολυμπιακό
έχω να πω πως παρόλο που μας κέρδισαν 4 φορές
δεν εδειξε σε κανενα παιχνίδι πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλυτερος.

Γενικοτερα κερδισε με τον τρόπο που πήρε τα περισσότερα παιχνιδια φετος
(εχω ξανα γραψει, θεωρω πως εχει κακη ομάδα, για τα δεδομενα των τελευταίων χρόνων)

Δεν ξερω αν υπήρχε 50-50 διαιτησια (αλλωστε 50-50 δεν υπάρχει σε κανενα ματς, αλλα καπως πιο υποφερτη), εαν θα ήταν διαφορετική η εκβαση των αγωνων, αλλα στις λεπτομέριες κερδήθηκαν και οι λεπτομέριες δωθηκαν απο τους διαιτητές.

Για την αγωνιστηκη αντιμετωπιση απο τον κόουτς τα ξανα γραψαμε
εγω συμφωνω μαζι του, το ποδόσφαιρο εχει λογικη αλλωστε και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται απο σοβαρο προπονητή..

Περι παραρτήματος, ξανα ειπα ειναι βαρια εκφαση.
στο ελληνικο ποδοσφαιρο, ποτε δεν λες ποτε για τίποτα.
αλλα, δεν προκύπτει απο την εξελιξη των αγωνων.

Πέρι ανακοινωσεων, συμφωνω, θα μπορουσε να βγει
ετσι για το γαμώ το, αλλα καταννοω που δεν βγαίνει....γιατι δεν βγαινει κάτι...

αφου
ή θα είναι για τα μάτια του κόσμου
ή φωνή βοώντος εν τη ερήμω

Υ.Γ.
Παει τελείωσε αυτό
το πρωτάθλημα όμως ακομη δεν τελειωσε, δεν χρειάζεται αποπροσανατολισμός.

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 01:50 »
Μέσα σε πενήντα μέρες παίξαμε τρεις φορές με τον Ολυμπιακό.

Δηλώσαμε να μην παίξουν όλοι όσοι είχαν συμπληρώσει κάρτες.
Χρησιμοποιήσαμε πολλούς αναπληρωματικούς.
Τρεις ήττες. Τρεις τραγικές εναντίων μας διαιτησίες για τις οποίες διοίκηση, προπονητής και παίχτες δεν έβγαλαν κιχ.

Δε μου άρεσε το σετάκι.
Κι είμαι σίγουρος ότι δεν άρεσε σε πολλούς που προσποιούνται ότι εντάξει μωρέ σιγά.

Αποσυνδεδεμένος Pasalek

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 01:59 »
Δεν ήθελα να μπω στη λογική του σχολιασμού για τα 2 ματς, αλλά τρελλαίνομαι με τον διαχωρισμο των οπαδών μας και θα καταθέσω την αποψή μου, ως ένας 35 χρονος που βλέπει πρώτη φορά την καψούρα του σε τέτοια αγωνιστική πορεία...

- Με ενοχλεί ο όρος ''κατέβηκε με τα δεύτερα''....Αν είχαμε αδειοδοτηθεί, το καλοκαίρι ποιος ξέρει τι μεταγραφές θα κάναμε...Θα παίρναμε σαν <<πρώτο>> έναν μαιστόροβιτς ή κωτσιο και θα αφήναμε δεύτερο τον κολοβετσιο-οικονόμου('οπως κάναμε τόσα χρόνια και καταλήγαμε ασανσερ γεμάτο χρέη και απορίες)
Άρα η φετινή πορεία της ομάδας γίνεται με τα <<δεύτερα>>...Στο κύπελλο δλδ επαιξαν τα <<τρίτα>>!

-Με ενοχλέι που αυτό το ροτέισον δεν έγινε πιο γρήγορα... καθώς φαίνεται πως μάλλον τελικά, εχουμε βάθος με αξιόλογα <<τρίτα>>- <<δευτερα>>.

-Με ενοχλει που πρέπει να παραδεχτούμε ότι η μεγαλύετρη ομάδα της ελλαδας πέρασε δίκαια τα δεύτερα -τρίτα μας..το φαουλ στον κολέμπα ήταν πεντακάθαρο και δεν υπήρξε ποτέ πέναλτυ στις 27/2/2013 πάνω στον γεωργιου...
Σημερα επίσης δίκαια αφού ο Βιλα ήταν 10 μετρα οφσαιντ, και γι αυτό άλλωστε δεν τίθεται καν θέμα αμφισβητούμενης από κανένα καναλοραδιοσαιτ,το μανιατικο γκολ πεντακαθαρο μαλλον γι αυτο δεν το βλεπουμε απο τα πλαγια, οι δικοί μας δεν βλεπόταν και ο ολυμπικ ντε πειραιε παίζει την καλύτερη διαιτησία..εεεε   μπαλα ήθελα να πω.....με συγχωρήτε......στην ευρώπη

ΧΑΒΑΛΕ, ΧΑΒΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ...Κάνουμε την καλύτερη <<live μας>> πορεία..ας ελπίσουμε να τελειώσει ακόμα καλύτερα....Ήθελα όσο τπτ άλλο να περάσουμε αυτόν τον θίασο αλλά τι να κάνουμε...Ο Κοουτς κακώς μίλησε για ένα απο τα δύο(πρωτάθλημα -κυπελλο)...Δεν διαχειρίστηκε σωστά την επικοινωνία αλλα κατανοητός...Απλά διχάστηκαν οι πασολέδες.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 02:22 »
gamieste oloi mono pas....τον διαιτητη (αυτο το αρχιδι) τον λενε ιωαννιδη οχι ιωαννου  ;)

pas1966.......εμετικος και χυδαιος ο βλακας ο τρισαθλιος που ανεβασε βιντεο με μωρο παιδι να βριζει αλλες ομαδες.

και μετα ψαχνουμε να βρουμε τι εχουν τα ερμα και ψοφαν.....

υγ.ενδιαφερον αρθρο.....

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/380537-paradexthoyme-eimaste-ethnos-ampalon%E2%80%A6
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Μάρ 2013 02:28 από ΑΠΕΙΡΟΣ »
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος baggelhs o bageremenos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 02:40 »
Φιλε pasalek οχι και 10 μετρα οφσαιντ ο τιμωρος........μην τρελαθουμε....
γκολ βαζαμαν οπως κοιτας το ματς στην τηλιοραση δεξια...που ταν ενα ψηλο παιδι ντερεκη τερμα....οχι ζερβα που ταν ενας μπλετσοκεφαλος.....μεχρι και ο σπικερ(ακουγα ραδιοφωνο και εβλεπα το ματς)δαγκαθκε ξαναδαγκαθκε και αφου ξεροβηξε κανα δυο φορες ηπιε λιγο νερο και το ειπε πως κακος δοθηκε γτ δεν υπαρχει κανενα οφσαιντ......

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 03:44 »
Παράθεση
pas1966.......εμετικος και χυδαιος ο βλακας ο τρισαθλιος που ανεβασε βιντεο με μωρο παιδι να βριζει αλλες ομαδες.
συμφωνω γιαυτο το ποσταρα να δειξω επιπεδο κοσμου...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 08:18 »
To μόνο κέρδος απο χθές η "επιστροφή" του Αρχηγού εστω και πεντε αγωνιστικές πριν το φινάλε και ο Μπαμπανιώτης.

υγ.Δυστηχώς αλλα την είχαμε την προκριση...
υγ2.Μόνο νίκη με Αρη οποιοδηποτε αλλο αποτέλεσμα  αποτυχία και γκρίνια για την οχι σωστη διχείρηση του ροστερ στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.Πραγμα που δεν το θελουμε με τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 09:27 »
Παράθεση
Daveli πασαμ', μετά το πρώτο ματς με το γαύρο, εχς κάτς σαν τον Νταβέλ τον οριτζινάλε, και φιλάς καραούλι!!! Οπως σε διαβάζω και σκάσει κάνα περίεργο αποτέλεσμα το Σάββατο, σκιάζομαι μη με πάρουν τα σκάγια! :-)

Αχιλλέα, αν εγω εβγαλα καρυοφυλι και παραφιλάω, μερικοί αλλοι που κανω παρεα εχουν παρει ΤΟR M1 απ αυτους του Τσοχατζόπουλου.  :P

Εγραψα οτι το Σαββατο θα δειξει...
Εξηγουμαι:
Επιλεξαμε, για δημοσιες σχεσεις πρωτα του προπονητη, και μετα της φιλοολυμπιακης διοικησης μας, να μην κοντραριστουμε με τον γαυρο, σε κανενα απο τα τεσσερα φετεινα ματς.
Ο προπονητης παιζει 4-2-3-1 σε ολα τα ματς, πλην που Ολυμπιακου που παιζουμε με 5 στην αμυνα και στα τεσσερα αυτα παιχνιδια.
Σε κανενα αλλο ματς.

Ολα αυτα εμενα , αλλα και πολλους αλλους, τους στεναχωρουν, ασχετα αν οι υπολοιποι παικτες που δεν πολυχρησιμοποιουνται, τα δωσαν ολα και προς τιμή τους. 
Θελω ρε παιδι μου να κοντραρω με ο,τι εχω τους εκαστοτε δυνατους. Ειμαι πνευμα αδαμαστο (εξου και το davelis :P   )
Κιαυτο γιατι οι μεγάλες ομάδες γινονται μονο μεσα απο τις νίκες.

Υπαρχει μια μεριδα κόσμου, που λεει θα μας σφαζαν, αρα δικιο εχει ο προπονητης και καλα εκανε.
Δεκτο, τουλαχιστον απο μενα.
Υπαρχουν κι αλλοι σαν τον Γυφτοπουλο πχ. που δεν ειναι ΠΑΣ απ τις μεγάλες.  ;)
Κιαυτο δεκτο.

Το Σαββατο θα δειξει...
Μια εμφανιση παρομοια της ξανθης, που βαριόμασταν σαν ομάδα,  ασχετα αν κερδισαμε, θα ξανααπογοητευσει τον κοσμο του ΠΑΣ,
Μια εμφανιση οπως εναντιον του βαζελου εδω μεσα, αχετα αν δεν κερδίσαμε, νομιζω ολοι θα τη χειροκροτήσουμε, νικήσουμε ή οχι.
Τετοιο παθος θελω να δω
Αυτο μονο.
Ουτε καραουλι ουτε τιποτα.

Οσο για την υπερηφάνεια, θα ημουν λιγο καλυτερα, οπως πιστευω  και πολλοι που την επικαλλουνται εδω μεσα , αν τους κοντραραμε με το συνολο των εφοδιων μας, ασχετα αν αυτοι ειχαν 3 παραπάνω .
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Μάρ 2013 09:40 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 10:10 »
Παράθεση
Daveli πασαμ', μετά το πρώτο ματς με το γαύρο, εχς κάτς σαν τον Νταβέλ τον οριτζινάλε, και φιλάς καραούλι!!! Οπως σε διαβάζω και σκάσει κάνα περίεργο αποτέλεσμα το Σάββατο, σκιάζομαι μη με πάρουν τα σκάγια! :-)

Αχιλλέα, αν εγω εβγαλα καρυοφυλι και παραφιλάω, μερικοί αλλοι που κανω παρεα εχουν παρει ΤΟR M1 απ αυτους του Τσοχατζόπουλου.  :P

Παράθεση
Kρυβε λογια ,μερες που ναι με τα δικαστηρια του ακη...θα τς χωσς μεσα για αποδοχη προιοντων εγκληματος... :P
Παράθεση

Οσο για την υπερηφάνεια, θα ημουν λιγο καλυτερα, οπως πιστευω  και πολλοι που την επικαλλουνται εδω μεσα , αν τους κοντραραμε με το συνολο των εφοδιων μας, ασχετα αν αυτοι ειχαν 3 παραπάνω .
   ρε φιλε ,ΚΑΙ τα πολεμοφοδια που ειχες ηταν λιγοστα μην πω μουσκεμενα ΚΑΙ τα οπλα που εριχνες ειχαν παθει εμπλοκη απ το πολυ ριξε-ριξε...Δεν ξερω τι αλλο να πω...ας μιλησ και κανενας ειδικοτερος ...απ τους πυρηνες της φωτιας :P λησταρχος :P η τουλαχιστον οπλουργος εννοω... :P :joker: :pas:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Μάρ 2013 10:15 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 11:03 »
Ἓχω μία ἀπορία ,τόσο μίζεροι καί καρμίρηδες εἶστε καί στήν προσωπική σας ζωή;40 χρόνια ὀπαδός τοῦ ΠΑΣ πρώτη φορά φτάνουμε κοντά στήν ἐπίτευξη ἑνός στόχου,πἐραν τῆς παραμονῆς καί τοῦ τίτλου στήν Β΄Ἐθνική καί ἐσεῖς ὀμφαλοσκοπεῖτε.Κοιτᾶξτε νά γεμίσουμε τό γήπεδο τό Σάββατο καί μήν μᾶς τά πρήζετε μέ παπαριές γιατί άρκετά φορτωμένοι εἲμαστε ὃλοι μέ τήν ἐπιδημία τῆς "ὀξείας ἀφραγκίτιδας" πού ἀπό ὃτι φαίνεται θά εἶναι καί χρονία !!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 11:17 »
Όπως πάρα πολλοί άλλοι σύνταυροι-πριν το παιχνίδι- εξέφρασα την άποψή μου και μάλιστα με αιχμηρό τρόπο.
Δεν μπαίνω στη διαδικασία να γράψω για το παιχνίδι, αναμενόμενες καταστάσεις, γεια σου Γιώργο, γεια σου Γιάννη...

Η 5η θέση καλή είναι, αλλά θα προτιμούσα 1000 φορές την κούπα.
 :mono:Κατ΄ αρχήν είναι τρόπαιο και γράφει ιστορία, μπαίνεις στο πάνθεο...
 :mono:Κατά δεύτερο καμμία ατμόσφαιρα δεν συγκρίνεται με ένα τελικό στο ΟΑΚΑ με 10-15-20000 ΠΑΣολέδες κρεμασμένους στς κερκίδες.
 :mono:Και τρίτον και πιο σημαντικό -το ξαναείπα- τις όποιες πιθανότητες έχω για κάθε ματς (ακόμα και με το γαύρο)
            δεν γουστάρω να τις μηδενίζω κάνοντάς τις αντικείμενο διαπραγμάτευσης και εκδούλευσης.

Άντε και του χρόνου...

...καλύτερα και πιο μαγκιόρικα!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 11:24 »
με την πικρια του χθεσινου rotation παμε παρακατω και ελπιζω αυτη τη φορα η στρατηγικη του κοουτς να μας βγει σε καλο, καθως με την τριπολη δε μας βγηκε........

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ.....ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.............

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 11:43 »
Βλεπω  τα σημερινα πρωτοσελιδα των αθλητικων αθηναϊκων και θεσσαλονικιωτικων εφημεριδων και δεν αναφερεται τιποτα απολυτως για την χθεσινη διαιτητικη σφαγη. "Αεντη προκριση...", "Με σβηστες τις μηχανες..." και λοιπες μπαρουφες μας λενε μονο.  Μονο το "ΦΩΣ" (προς τιμη του) αναφερει καπου στα ψιλα οτι ΚΑΚΩΣ ακυρωθηκε το γκολ του Βιλα.

Κατοπιν τουτου:

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 12:43 »
άλλο ένα πεντακάθαρο τρόπαιο στα 88 χρόνια ιστορίας....ωχ κάτσε να αλλάξω πλευρό,πιάστηκα.

τι να ασχοληθείς.τι να πεις.όλα χαμένα πάνε.
τι να πουν και αυτές οι ομαδούλες όπως Μάλαγα,Λεβάντε κτλ....Θέλουμε να τις κοντράρουμε....θρύνε γερά,τα προκριματικά είναι κοντά....

μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν.Το πάλεψαν.Συνεχίζουμε όμως.Έχουμε δύσκολους αγώνες μπροστά.Δεν τέλειωσε η χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 13:25 »
Παράθεση
Όταν μοναδική αλλαγή ενός εκ των τεσσάρων της επίθεσης είναι ο Βίλα, δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις.

Ελάτε όμως λίγο και στη θέση του Βίλα.

Είσαι ο Βίλα. Ένας γεννημένος επαγγελματίας άμπαλος τιμωρός. Πιο άμπαλος πεθαίνεις, πιο τιμωρός ανασταίνεσαι.
Ολη τη σεζόν έχεις τιμήσει δεόντως την πρώτη ιδιότητά σου. Ήσουν πιο άμπαλος ακόμα κι απ τον Μιχαλόπουλο της εποχής Κούγια. (Και εδώ αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όσων λέω. Ναι, ήταν πιο άμπαλος ακόμα και από το Μιχαλόπουλο!)

Και ήρθε η στιγμή που αναλαμβάνεις εργολαβία να κάνεις την κηδεία του αιώνα. Να κάνεις το 0-1 στο Καραισκάκη σε επαναληπτικό κυπέλλου με αρνητικό σκορ από το πρώτο ματς και να κηδέψεις το φαβορί.
Φεύγεις από κανονική θέση, δέχεσαι την κάθετη πάσα, ΠΑΣ να κάνεις ξερό σουτ αλλά στην πορεία σου βγαίνει άμπαλο σκαφτό, η μπάλα παίρνει τροχιά που ούτε ο Ζιντάν δε θα πετύχαινε και πάει στο μπακλαβωτό με τον Κάρολ άγαλμα. Και ο επόπτης σε στάση "άγαλμα της ελευθερίας" καταστρέφει το σπάνιο αλλά τίμιο επάγγελμα του άμπαλου τιμωρού, ξενερώνοντας αυτούς που πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Αυτό που έγινε χθες συμβαίνει κατά κόρον στην κοινωνία αυτής της άδικης χωρας. Ακόμα και τέτοιες εποχές δε λέμε να βάλουμε μυαλό. Ο ολυμπιακός είναι ο καθρέπτης της χώρας  πραγματικά. Εχει ψευτο-δύναμη, αλλά επιβιώνει μόνο με μπινιές και στην ευρώπη πάτος κάθε χρόνο. Μα κάθε χρόνο οι άχρηστοι.

Το αναπάντητο ερωτημα που έρχεται σαν συμπέρασμα μετά από κάθε κουβέντα σε αυτή τη χώρα είναι: "Γιατί να σωθούμε αφού δεν το αξίζουμε?" Το ρωτάς κάθε φορά και απάντηση δεν παίρνεις. Για ποιό λόγο να σωθεί μια χώρα με κατσαπλιάδες άχρηστους κατοίκους που δε σέβεται ούτε καν το σπάνιο επάγγελμα του άμπαλου τιμωρού (εκτός όλων των άλλων), ας μου εξηγήσει κάποιος.
Αν σωθεί τελικά θα είναι μια τεράστια αδικία για όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 13:32 »
Ήμουν ακριβώς μπροστά στην εστία που έγινε η φάση και σχημάτισα την εντύπωση ότι η μπάλα βγήκε άουτ.
Διαβάζω όλους να γράφουν ότι το πλασέ του Βίλα μπήκε γκολ.
 %-|

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 14:21 »
Eχει κανεις την φαση με το πετσινο οφσαιντ?
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος g@mieste-oloi-MONO PAS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 15:24 »
ΑΠΕΙΡΕ..... ιωαννου,ιωαννιδη, τοπουζη, όπως στα σκατα και να τον λένε. Το αποτέλεσμα το ίδιο είναι.
1.3.1.2
Ajax μου για σένα τα κόβω όλα και όσο αντέξω..

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 15:33 »
Ήμουν ακριβώς μπροστά στην εστία που έγινε η φάση και σχημάτισα την εντύπωση ότι η μπάλα βγήκε άουτ.
Διαβάζω όλους να γράφουν ότι το πλασέ του Βίλα μπήκε γκολ.
 %-|

-Επειδή οσοι το είδαμε απο την ΤΒ
το ριπλέη δείχνει την μπάλα να σκάει μπροστά απο το τέρμα
και σε εκείνη τη στιγμή το ρηπλέη κόβεται...

-Ποτέ δεν δείχνει την μπαλα να μπαίνει γκόλ...

-Συμπερασματικά είπαμε όλοι γκόλ
αλλα σε καμία των περιπτώσεων
δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε εναν
ο οποίος το είδε με τα μάτια του, οτι τελικά η μπάλα βγήκε άουτ...

-Λεπτομέρεια που την σχολιάσαμε με Σύνταυρο
οτι ο Βίλα μάλλον το πλασέ το έκανε στο χαλαρό
έχοντας ήδη ακούσει το σφύριγμα του κόρακα...

-Εαν έχει βγεί άουτ (δεν έχουμε δεί την κατάληξη της φάσης)
ανακαλούμε το ''πεντακάθαρο γκόλ''

αλλα το διαιτητικό σφαγιαστικό σφύριγμα
δεν συγχωρείται ούτε προσπερνάται....

-υγ Σαν γκόλ έμοιαζε ρε....

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Μάρ 2013 15:53 από astralon »

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Πεμ 14 Μάρ 2013 16:34 »
Πραγματικα δεν θελω να χαλαστω,για αυτο σκοπιμα δεν μιλαω για την διοιηκηση εδω κ τοσο καιρο γιατι θα σιχτηρισω ασχημα και αφετερου σεβομαι την προσπαθεια κ την θυσια αυτων των παιδιων κ του προπονητη που μας κανουν περηφανους αγωνιστικη με αγωνιστικη....Μονο αυτοι αξιζουνε το χειροκροτημα μας κ κανεις αλλος!!!Οσο για την διοικηση ανεξαρτητης καταληξης του ΠΑΣ θα επιλεξω να ασχοληθω στο τελος του πρωταθληματος

Περιμενουμε να βγαλει ανακοινωση ο ΧΒ...καλα κρασια!!!!!!!
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS