Αποστολέας Θέμα: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)  (Αναγνώστηκε 31602 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kostrag

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:10 »
Καλο πρωταθλητισμο του χρονου!

Ενοειτε στην 'Β του χρόνου!Στο διαολο ολοι οι μαλακες και τα κολοπαιδα που εχουμε για παιχτες!

Αποσυνδεδεμένος galatsioths pagoyra LTL

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:13 »
ντροπη ντροπη εμεισ αν πεζαμε θα ημασταν ποιο καλοι.......  η κολο παε  ενα χρονο μασ κοροιδευει ... ρε χοντρομπιλλ ο πασ δεν ειναι ηλυσιακοσ παρτο χαμπαρι

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:18 »
Προσπαθηστε να το διαβαστε και δευτερη και τριτη φορα, παρα τα νευρα που εχετε.

Ξερω οτι μπορει να νευριασετε ολοι με αυτο που θα πω και λογο του σκασιματος που εχουμε ολοι ΚΑΙ σημερα(δεν αντεξα να δω το Β) κι εγω εχω νευριασει ΚΑΙ σημερα, εστω κι αν εχω καταλαβει που παει η δουλεια ακομη και πριν απο το ματς Α γυρου με Λεβαδειακο, αλλα δυο πραγματα μπορεις να κανεις τωρα.

1) Ή τα παρατας τελειως αποτελειωνοντας αυτο που εχεις στην ουσια κανει με πολλους τροπους και απο πολυ καιρο κι αρχιζεις τα ξεκαθαρισματα γυρω και μεσα απο την ομαδα(παιχτες, προεδροι, συνεργατες, πολιτικοι, επιχειρηματιες, επαγγελματιες οπαδοι, δημοσιογραφοι), τα οποια πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

2) Ή συνεχιζεις να το παλευεις οπως κι οσο μπορεις, ελπιζεις να σωθει ο Λεβαδειακος και ο Ηρακλης αλλα καπου προς την τελευταια αγωνιστικη, αφου παρουν ή κοψουν βαθμους απο Ξανθη και Λαρισα στο μεταξυ(οι οποιες ειναι κι αυτες αθλιες ομαδες οπως κι εσυ) και τις οποιες ελπιζεις οτι θα πιασεις βρισκοντας εσυ καπου και με καποιο τροπο βαθμους κι οτι γινει...  και ξεκαθαριζεις μετα.

Aυτονοητο ειναι πως αν επιλεξεις την δευτερη περιπτωση, συγκεκριμενοι παιχτες αρχηγοι και υπαρχηγοι κλικων να μην ξαναπαιξουν φετος και να αλλαξεις αμεσα προπονητη φερνωντας τον οποιονδηποτε.

Στο χερι του κοσμου ειναι παιδια.

Τωρα ή μετα το ξεκαθαρισμα;
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannina

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:26 »
Λοιπόν .
Εναν (τουλάχιστον )γύρο κάνεις σχέδια για το ποιά ομάδα θα αφήσεις πίσω σου για να σωθείς δεδομένου πως είχες σίγουρες Λειβαδιά και Πάνθρακα...Τα λέω καλά?

Και πάς στην Λειβαδιά να παίξεις την ζωή σου και τρώς 4 πολύ μα πολύ ,μα πολύ χαλαραααααά.Και ούτε μπορείς να πείς τίποτα για την διαιτησία.Μπορείς?

Αν απο εδώ και πέρα κάνεις υπολογισμούς για το πως θα σωθείς ,για μένα είσαι πολύ άρρωστος.Πρέπει να κάνεις σχέδια και να προβληματιστείς για το μέλλον σου-το μέλλον της φανέλας του Πας που πιστεύω πως πολλοί -μα πάρα πολλοί δεν αξίζουν με τίποτα,μα με τίποτα να εμπλέκονται με αυτήν.

Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί τέτοια εποχή πέρισυ έκανα σχέδια για μεγάλα πράγματα και τώρα δεν ξέρω για το τι μέλλει γενέσθαι.Η ομάδα μας για μένα έχει καρκίνο και τα καρκινώματα είναι πολλά.......
 :(
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:26 »
Δεν έπρεπε να φύγουν οι Όγιος και Ριμόλντι!

Άντε πάλι τα ίδια....

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:27 »
Dreven νομιζω οτι η ερωτηση σου ειναι λαθος. Δεν τιθεται θεμα "ποτε πρεπει να γινει το ξεκαθαρισμα" αφου ολοι ξερουμε οτι εχει αργησει ηδη πολυ κ το κυνηγι καθε απιαστης "ελπιδας" το καθυστερει κ αλλο.

Το ερωτημα ειναι ποιος θα το κανει αυτο το χιλιοκαθυστερημενο ξεκαθαρισμα? Βλεπεις εσυ καναν καθαρο κ αξιο σε θεση να το πραγματοποιησει? Εδω σε θελω καβουρα.......
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:27 »
ντροπη ντροπη οι μονοι φταιχτες ηταν ο μιχαλοπουλος με το τζανη

ωρε χαμενο τοχετε?

απο μαρτιο στην α ειμασταν και απολαμβανουμε τους καρπους του φοβερου σχεδιασμου

μην χανετε το δασος και καιτε το δενδρο

5000 διαρκειας για να παιζει η ομαδα της γ-β εθνικης............

αυτοι ειν οι παιχτες που ελεγαν καποιοι οτι θα φερουν και θα ειναι ανταξιοι της ιστοριας μας και του κοσμου........

αυτοι ειναι και οι τριατζηδες που φλομωσαν τον κοσμο για μεταγραφες  αεροδρομιου....και εφεραν του καφενειου

αυτοι ειναι που πουλησαν για πρωτη φορα την εδρα μας

αυτοι ειναι που δεν μας σεβαστηκαν σαν οπαδους

αυτοι ειναι που κουνησαν μαντηλι απο τον νοεμβριο

αυτοι ειναι οι φυγοπονοι

αυτοι ειναι οι ριψασπιδες

ντροπη 1000 φορες.........δεν δωσατε μαχη και παρατησατε την ομαδα ερμαιο

ο χειροτερος προεδρος ολων των εποχων σε αναλογια και του μπατζεντ......ουτε να ακουμπησει τα κατορθωματα του μπεχατζη στην α εθνικη χρηστιδη δεν μπορεσε........

ασπρη σημαια απο το νοεμβριο.......και τριαρια στα προβατακια με σαμπανι νοντα...........

ασχετοι και επικινδυνοι.......ανεπαρκεις και ερασιτεχνες.........δειλοι και καβουροχερηδες

φυγετε τωρα

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:28 »

Τωρα ή μετα το ξεκαθαρισμα;
Tωρα ειναι αργα για ξεκαθαρισμα.
Στο Μετα θα εχουν φυγει μονοι τους οι παικταραδες
ΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:32 »
Καταρχήν δεν ξέρω πως μπορεί ο κόσμος να αντιδράσει μετά το σημερινό αποτέλεσμα.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνουν προπυλακισμοί και βιαιότητες κλπ κλπ.
Μπορεί κάλλιστα στον επόμενο εντός έδρας αγώνα ένα πανό, ένα σύνθημα διαμαρτυρίας...αλλά όχι νόμο της ζούγκλας.

Η πίκρα είναι μεγάλη και η αιτία, όχι η αφορμή , είναι η διοίκηση.Άυτή φταίει , αυτή να ζητήσει συγνώμη, αυτή να αλλάξει πορεία. Ούτε διαιτησίες ούτε εξωγήινοι φταίνε.

Σίγουρα και οι παίκτες δεν κάνουν για την ομάδα για σούπερλιγκ. Η πλειοψηφία τους.

Παράθεση
Αν απο εδώ και πέρα κάνεις υπολογισμούς για το πως θα σωθείς ,για μένα είσαι πολύ άρρωστος.
Σίγουρα μαθηματικά δεν πέσαμε. Αλλά συνεχώς να μην λέμε ποιός φταίει, δεν είναι αρρώστια. Είναι επικίνδυνο.
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:36 »
Παράθεση
Καταρχήν δεν ξέρω πως μπορεί ο κόσμος να αντιδράσει μετά το σημερινό αποτέλεσμα.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνουν προπυλακισμοί και βιαιότητες κλπ κλπ.
Μπορεί κάλλιστα στον επόμενο εντός έδρας αγώνα ένα πανό, ένα σύνθημα διαμαρτυρίας...αλλά όχι νόμο της ζούγκλας.

Η πίκρα είναι μεγάλη και η αιτία, όχι η αφορμή , είναι η διοίκηση.Άυτή φταίει , αυτή να ζητήσει συγνώμη, αυτή να αλλάξει πορεία. Ούτε διαιτησίες ούτε εξωγήινοι φταίνε.

.

+100000

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:41 »
Ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στις πολλές ευκαιρίες που έχασε και σήμερα η ομάδα του στη Λιβαδειά και έδωσε το σύνθημα να γίνει στη συνέχεια η προσπάθεια της παραμονής.

Πιο συγκεκριμένα σημείωσε: «Δυστυχώς εμείς κάναμε τις ευκαιρίες και ο Λεβαδειακός έβαζε τα γκολ. Δεν έχει σημασία τόσο η εμφάνιση όσο το να παίρνεις έστω και το βαθμό. Εμείς δεν πήραμε τίποτα, αλλά συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά για το παιχνίδι με την Τρίπολη. Δύσκολα κάνουμε το γκολ και εύκολα το δεχόμαστε. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μετράνε τα γκολ και όχι οι ευκαιρίες. Υπάρχουν ακόμα δυνατότητες για σωτηρία και το παλεύουμε. Σήμερα δεν ήταν μόνο θέμα προσπάθειας. Δεχτήκαμε 2 γκολ χωρίς φάσεις από τον αντίπαλο. Έγιναν δύο σέντρες στην περιοχή μας και δεχτήκαμε δύο γκολ». Ακόμα ο τεχνικός του ΠΑΣ αναφερόμενος στα προβλήματα της ομάδας, όπως για τις προπονήσεις που γίνονται σε δύσκολες συνθήκες και στις απουσίες παικτών υπογράμμισε:  «Προβλήματα θα υπάρχουν πάντα, αλλά δεν μ' αρέσει να τα επικαλούμαι. Αυτούς έχουμε, με αυτούς θα προχωρήσουμε. Δεν ήμασταν κομπλέ σήμερα. Η προσπάθεια δεν μας βγήκε στο γήπεδο, γιατί χωρίς ο Σικαλιάς να ακουμπήσει μπάλα φάγαμε στο α' ημίχρονο δύο γκολ». Για τη συνέχεια ο Αναστόπουλος σημείωσε: «Υπάρχουν και μαθηματικές και αγωνιστικές ελπίδες. Δεν τα βάφουμε μαύρα». Σε ερώτηση για τον παραγκωνισμό του Αλγερινού μέσου Σαλίμ Αράς τόνισε: «Πρώτα να είναι σωστός επαγγελματίας. Δεν μπορεί η ομάδα να χάνει κι αυτός να συμπεριφέρεται αλλιώς. Δεν υπάρχουν μόνο απαιτήσεις όταν είσαι επαγγελματίας, αλλά και υποχρεώσεις. Και ο Μαραντόνα να ήταν πάλι θα έμενε έξω με αυτό που έκανε».
gianninasports.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:47 »
ρε αναστόπουλε αντε και γαμησου.  στο τέλος θα μας πείς οτι σλημερα έπρεπε να κερδίσουμε.

τα κωλόπαιδα οι παίχτες δεν είπαν τίποτα, δεν έδωσαν κανενα όρκο τιμής-παραμονής ; γιατι όλο τέτοια λένε και όλο το αντίθετο βλέπουμε.

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:49 »
Διαμηνύστε στον άσχετο προπονητή ότι οι ευθύνες του είναι μεγάλες και να βαγέρ... Προκοπή με αυτόν δε θα δει η ομάδα ποτέ ... κι αν φύγει άνεργος θα είναι...
γιατί; Αράς Μπουχάν Σενόνε... Καζναφέρης κλπ

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 20:56 »
Ανυπομονώ να ανοίξει το νέο hot spot που θα είναι cafe-bar-bistro-pub-restaurant και μπυραρία στη Γαριβάλδη. All day και all night εκεί θα είμαι να του τα ακουμπάω για το καλό που μας έκανε.

Αποσυνδεδεμένος g1966

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 21:01 »
Mόλις γύρισα και εγώ από Λεβαδειά και θέλω να αναφερθώ στα σχόλια των φιλάθλων του λεβαδειακού.
Λέγανε για την άμυνά του ότι με όποιον αντίπαλο και να παίζανε ήταν για τρία γκόλ αλλά τελικά με εμάς κατάφεραν και έβαλαν τέσσερα γκόλ.
Οι μισοί φίλαθλοι βρίζαν τον Σίσιτς και οι άλλοι μισοί βρίζαν τους υπόλοιπους γιατί ο Σίσιτς έπαιζε για αυτούς αφού ο παίκτης μας ήταν εντελώς ανύπαρκος και αδιάφορος.
Με τον Μπακαγίοκο έσπαγαν πλάκα γιατί όσες φορές πήρε τη μπάλα δεν μπόρεσε να τη δώσει σε συμπαίκτη του αλλά ούτε και να κάνει κάτι ουσιαστικό.
Αυτά όλα ισχύουν για το πρώτο ημίχρονο που και τους δύο παίχτες τους είχα μπροστά μου όχι ότι στο δεύτερο ημίχρονο κάνανε τίποτε σπουδαιότερο.
-Η δική μου πρόταση είναι του χρόνου στη Β΄Εθνική να μην πουληθεί κανένας αστεράτος παίκτης μας, να μειωθούν οι αποδοχές τους και να προπονούνται μόνοι τους στο Πανηπειρωτικό και ας πάνε στα δικαστήρια να βρούν το δίκιο τους.
-Να παίξουν μπάλα μόνο αυτοί που πονάνε τη φανέλλα της ομάδας μας και όπου βγεί η χρονιά.
-Να απολυθεί σήμερα ο κ.Αναστόπουλος διότι δεν είναι προπονητής.
-Ο κος Νομάρχης να κάτσει στην πόλη του και να ενδιαφερθεί περισότερο για τη βελτίωση του άθλιου γηπέδου μας.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 21:01 »
Δεν πιστευω οτι μπορει συνδεσμοι ή μεμονωμενοι δημοσιογραφοι να μπορουν να αλλαξουν την χρονια σαπιλα mh_per αν ρωτας αυτο.
Ειναι πολυ μεγαλη η διαπλοκη και θα αντισταθει.
Παντα πιστευα πως η μεγαλη σκεπαστη εχει την πραγματικη και οχι την επιτηδευμενα επικοινωνιακη δυναμη στα Γιαννινα.
Ξερει τι γινεται διαχρονικα κι αν δεν ξερει τα παντα, καταλαβαινει πολλα.
Δεν ειχε ως τωρα τουλαχιστον τη διαθεση να αρχισει αυτους που πρεπει στη σφαλιαρα και νομιζω δεν εχει συνειδητοποιησει και τη δυναμη της αν δρασει μαζικα.
Οι πολλοι και ανωνυμοι λειτουργωντας απο κοινου μπορουν να φερουν την αλλαγη στον ΠΑΣ, ετσι νομιζω.
Και σε αυτους πρεπει να απευθυνθει για να στηριχτει ο οποιος προεδρος θελει να δημιουργησει.

Απο οταν ανεβηκαμε περυσι και πριν τελειωσει το πρωταθλημα ειχα γραψει στο φορουμ πως πρεπει και πως δεν πρεπει να παμε Α εθνικη.
Αυτη η γνωση ειναι κατι που το κατακτας μεσα απο τα χρονια και τις ασχημες εμπειριες που σου προσφερουν οι ιδιοι και οι ιδιοι στον ΠΑΣ.
Τελικα πηγαμε με το πως δεν πρεπει.
Την εχουν και αλλοι στο φορουμ αυτη την πικρη γνωση, κριμα που την αποκτουν και οι πιο νεοι.
Κι οσο πηγαινουμε με αυτο, οι κυκλοι σε αυτη την ομαδα ξαναρχιζουν απο την αρχη.
Αν δεν σπασει ο κυκλος... προκοπη δεν!!!

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

mikeb

• Επισκέπτης
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 21:09 »
Ανυπομονώ να ανοίξει το νέο hot spot που θα είναι cafe-bar-bistro-pub-restaurant και μπυραρία στη Γαριβάλδη. All day και all night εκεί θα είμαι να του τα ακουμπάω για το καλό που μας έκανε.
Και η επωνυμία του μαγαζιού: "Agnantiotis Fataulas".
Ανοίγουμε και σας περιμένουμε...και εδώ

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Απ: Λεβαδειακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-1.
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 21:14 »
Συγνώμη αλλά για μένα δεν έχασε ο πας ... Έχασαν κάτι μαλακες που μαζεύτηκαν και κάνανε τον περιοδευων σύλλογο κάτι σαν καραγκιόζης ας πούμε κάτι τέτοιο με τον άλλον εκεί να τον κάνει ακόμη καλύτερο.
Κρίμα στα παιδιά που χυσανε αίμα πέρυσι να ανεβεί η ομάδα για να ερθουν οι άνετοι οι μάγκες από που δεν ξέρω και εγώ να την ρίξουν έτσι το άνετο .
Για τα παλιά παιδιά καμία κουβέντα για τους φετινούς αι στα γαμηδια και γρήγορα φευγατε έτσι μην εχουμε τραβαλα την Κυριακή .

Αυτά τα λίγα 

mikeb

• Επισκέπτης
Απ: Απ: Λεβαδειακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-1.
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 21:17 »
Ξήλωμα! Σάρωσέ τα όλα! Μην αφήσεις κανέναν πούστη σε χλωρό κλαρί! Εμάς μας ποδοπάτησαν τα συναισθήματα εσένα σε έκλεψαν! Γαμησέ τα όλα! Αν θελεις να κάνει ομάδα! Αλλιώς κάτσε με αυτούς που έχεις να στα τρώνε και να μας δουλεύουνε!
Μήπως έχουμε μπερδέψει λίγο το ποιος τα έφαγε από ποιον?

mikeb

• Επισκέπτης
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 21:23 »
Ευτυχώς με το διπλό που κάναμε στην Κομοτηνή,μάλλον γλυτώνουμε την τελευταία θέση

Αποσυνδεδεμένος maletsko

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 21:54 »
Ντροπή σε αυτά τα απομεινάρια που  σήμερα μας πίκραναν πολύ. Ανάξιοι  είναι όλοι τους, γιατί φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας μας.
Ντροπή στους διοικούντες που κατάφεραν (στην κυριολεξία ) να διασύρουν  τη ομάδα μας  Δε θυμάμαι ποτέ στην ιστορία του ΠΑΣ τόσα εξευτελιστικά σχόλια.
Για σένα μεγάλε προπονητή, δε θα σου πω ντροπή, γιατί η νοημοσύνη σου δεν είναι αρκετή να ερμηνεύσει τα συναισθήματα όλων των ηπειρωτών.. Εσύ πρέπει να φύγεις αύριο.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 21:59 »
Από 'δώ έρχονται τα πράγματα, από εκεί, πάντα καταφέρνουν να μας ξενερώνουν...
Αισθάνθηκα όπως στο μπαράζ με τον ...αιώνιο στο Αλκαζάρ, με την Καλαμάτα εδώ μέσα και το 0-3 κλπ κλπ κλπ
Έχουμε γερά στομάχια, αλλά ώς πότε?
Μας πονέσαν τα μυαλά και τα μάτια μας...
Όλοι τους, με την διοίκηση, (χαχαχα, ποιά???) πρώτη και καλύτερη, αρώματα και φρου-φρού είναι, τίποτα άλλο από ατμός...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος MONO PAS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 22:14 »
ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 22:26 »
Αισθάνθηκα όπως στο μπαράζ με τον ...αιώνιο στο Αλκαζάρ, με την Καλαμάτα εδώ μέσα και το 0-3 κλπ κλπ κλπ
Όλοι τους, με την διοίκηση, (χαχαχα, ποιά???) πρώτη και καλύτερη, αρώματα και φρου-φρού είναι, τίποτα άλλο από ατμός...

Αν θυμάσε αφού ήσουν και στα δυο ότι ποτέ στα γιάννενα δεν έχει πληρώσει κανεις για όλα αυτά . Τους χαϊδεύουμε πάντα γιατι εμείς είμαστε (άλλοι φίλαθλοι) με πολύ επίπεδο . Ε οχι ρε παιδιά δεν θέλω άλλο να είμαι καλός
Θέλω να γίνω σαν τους άλλους .... μπας και καταλάβουν ότι δεν τρώμε πάντα κουτόχορτο ξέρουμε και εμείς απο μπάλα. Βλέπουμε ποιός τα έχει γραμμένα και ποιός προσπαθεί .,
Την κυριακή δεν θέλω να βρίσω κάποιου τη μάνα η να φάει χριστοπαναγίες θέλω απλα να τον χιουχάρω να καταλάβει ότι μου έχει γαμήσει την ψυχολογία και ότι είμαστε πολλοί και δεν είμαστε πειραματόζωα για να περάσει αυτός ο καθένας άσχετος την ώρα του .
Νεύρα φέτος παλικάρια πολλά νεύρα .. πιστεύω οτι για μένα είναι η χειρότερη ομάδα όλων των εποχών. Από το μπαράζ και μετά που θυμάμαι περίπου και λίγο πριν. Δεν ξέρω αν έχετε και εσείς την ίδια εντύπωση η την ίδια γνώμη.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 22:35 »

Αν θυμάσε αφού ήσουν και στα δυο ότι ποτέ στα γιάννενα δεν έχει πληρώσει κανεις για όλα αυτά . Τους χαϊδεύουμε πάντα γιατι εμείς είμαστε (άλλοι φίλαθλοι) με πολύ επίπεδο . Ε οχι ρε παιδιά δεν θέλω άλλο να είμαι καλός
Θέλω να γίνω σαν τους άλλους .... μπας και καταλάβουν ότι δεν τρώμε πάντα κουτόχορτο ξέρουμε και εμείς απο μπάλα. Βλέπουμε ποιός τα έχει γραμμένα και ποιός προσπαθεί .,
Την κυριακή δεν θέλω να βρίσω κάποιου τη μάνα η να φάει χριστοπαναγίες θέλω απλα να τον χιουχάρω να καταλάβει ότι μου έχει γαμήσει την ψυχολογία και ότι είμαστε πολλοί και δεν είμαστε πειραματόζωα για να περάσει αυτός ο καθένας άσχετος την ώρα του .
Νεύρα φέτος παλικάρια πολλά νεύρα .. πιστεύω οτι για μένα είναι η χειρότερη ομάδα όλων των εποχών. Από το μπαράζ και μετά που θυμάμαι περίπου και λίγο πριν. Δεν ξέρω αν έχετε και εσείς την ίδια εντύπωση η την ίδια γνώμη.

Πολύ καλά το έθεσες... συμφωνώ απόλυτα...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ