Αποστολέας Θέμα: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)  (Αναγνώστηκε 31402 φορές)

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #75 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 10:12 »
Δώσαμε πάτημα και στον μπαστουνόβλαχο τον ταραλίδη!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο γραφικός και αμόρφωτος μπορεί να είναι κάποιος???????
Ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Ptolemeos

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 67
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #76 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 10:15 »
Παιδια το θεμα ειναι πανω απο ολα η οργανωση , ολα εγιναν τσαπατσουλικα χωρις οργανωση χωρις τιποτα γι αυτο αξιζουμε στην Β εθνικη .
Τα πραγματα ειναι απλα,για να λεγεσαι μεγαλη ομαδα , πανω απο ολα επενδυεις τα λεφτα σου -φτιαχνεις υποδομη δηλαδη αψογο γηπεδο και προπονητικα κεντρα, δεν παει να βρεχει καθε μερα οι αγωνιστικοι χωροι πρεπει να ειναι αψογοι. (Οπως κανουν πολλοι προεδροι ..Αστερας Τριπολης-Εργοτελης-ο Μπεος τωρα με τον Ολ Βολου κτλ).

Δευτερον οργανωση στο διοικητικο τμημα , το σκαουτιγκ σου πρεπει να ειναι αψογο ,να επενδυεις στα ταλεντας της περιοχης και  σε ολα τα ταλεντα που βρισκεις, και να τους δινεις την ευκαιρια να παιξουν στην πρωτη ομαδα, και οχι οπως τωρα να αγοραζεις 25 παικτες κατωτερης ποιοτητας και μισθοφορους χωρις οργανωση .
Να παρεις εναν καλον προπονητη αλλα καλον εργατικο και με ορεξη για δουλεια.
Η ομαδα να ειναι ζωντανο κομματι της πολης σε ολες τις κοινωνικες εκδηλωσεις να προσελκυεις τα παιδια αλλα και ολα τα μελη της κοινωνιας, και στην περιπτωση του Πας σε ολη την Ηπειρο ,( Στο περιστερι πριν απο καθε αγωνιστικη οι παικτες του Ατρομητου πανε σε σχολεια και σε ιδρυματα και μιλανε μοιραζουν μπλουζακια ερχονται κοντα με την τοπικη κοινωνια)
Ειναι καποια απλα πραγματα που πρεπει να βλεπεις μακροπροθεσμα εαν εχεις οραμα παθος με την ομαδα και οχι κοντοφθαλμα με σκοπο το αμεσο κερδος!
συν  ο Πας για μενα επρεπε να εχει εναν συνδεσμο μεγαλο και οχι τοσους πολλους ο κοσμος να ειναι συσπειρωμενος ! ειδικα σε στην πολη των Ιωαννινων δεν γινεται να ειναι χωρισμενος

Σε ολα αυτα η ομαδα μας απετυχε!
Δεν γινεται να παιζει σε τετοιο χωραφι και ας βρεχει και καθε μερα
Δεν γινεται να παιζουν παικτες οι οποιοι δεν μπορουν και δεν ξερουν το τοπι
Δεν γινεται να μην ειναι γεματο καθε αγωνιστικη το γηπεδο, βαλε φθηνα εισητηρια. βγαλε λεφτα απο τα ταλεντα που βρισκεις

Πρεπει ο Προεδρος να εχει ισχυρη προσωπικοτητα και θεληση για την ομαδα που λεγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  Ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #77 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 10:19 »
Παράθεση

γαμ..το ρε πούστη μου, ανύπαρκτη άμυνα, παίκτες χωρίς πάθος, εκτός ίσως του Σαιτιώτη που προς τιμή του είναι ο μόνος που παλεύει σήμερα.
...

Να τελειώσει επιτέλους αυτό το παραμύθι με τον Σαιτιώτη....Ο άνθρωπος το μόνο που περιμένει όταν δέχεται τη μπάλα είναι να κερδίσει φάουλ και μάλιστα ανύπαρκτα όπως αυτά που ζητάει κάθε κυριακή και γελάει ο κόσμος....
Επιτέλους πρέπει να αρθεί η ασυλία προσ το πρόσωπο του.............Καλός για τις χαμηλότερες κατηγορίες αλλά μέχρι εκεί....Για την Α φάνηκε ελάχιστος
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #78 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 10:26 »
                                  FASTMANAKOS

Επίτησες γράφω με καφαλαία το παρατσούκλι σου!
Είσαι 100% μέσα στο μυαλό μου σε όλα όσα γράφεις. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα, παρά μόνο παραθέτω το πολύ σωστό σου ποστ:

Aς γράψω κι εγώ για το ματσάκι.

ΤΖΑΝΗ ΜΑΘΗΜΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΝΤΡΟΛ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥΛΟ.Όλοι για τον πούτσο σήμερα (πρίν ρόβα που όχι ότι έκανε κάτι ιδιαίτερο απλά αξιοπρεπής εμφάνιση)
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ ΣΥΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΑΤΟΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΑΜΑ ΤΟ...
Μεγάλο παιχνίδι σήμερα, ΤΕΛΙΚΟΣ.Και όπως πάντα η ομάδα μας έκανε ότι έχει συνηθήσει να κάνει στους τελικούς.ΠΙΠΑ.
Προσωπικά σήμερα πήγα να δώ το μάτς με τεράστια αυτοπεποίθηση ότι θα μείνουμε κατηγορία ότι θα έρθει το διπλό ότι θα θα θα.Πήρα τον πούλο και ησύχασα.Γενικά έχω εκνευριστεί απίστευτα αλλά όταν το σκέφτομαι ήρεμος θέτω κάποια ερωτήματα στον εαυτό μου και τρελένομαι όταν συνιδιτοποιώ ποιές είναι οι απαντήσεις (που μου βγαίνουν αυθόρμητα σαν πρώτη σκέψη).Ορίστε λοιπόν :

Πέφτουμε στην Β' και είμαστε εκνευρισμένοι, αυτό είναι γεγονός.Ωστόσο για να είσαι σε μια κατηγορία όπως η Α' πρέπει να πληρείς κάποιες προδιαγραφές έτσι δεν είναι;Έχουμε και λέμε:

ΟΜΑΔΑ : παίχτες επαγγελματίες που δέν πονάνε την φανέλα και δεν σκυλιάζουν για αυτή.Θα μου πείς χαίρω πολύ παντού έτσι είναι.ΝΑΙ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ;ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥΛΟ.ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ ΩΡΕ;ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΣΕΣ 0.01 %.ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΣΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΒΑΖΕΣ 11 ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΝ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΠΑΡΟΚΑΡΑΜΕΛΑ "ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΘΕΟΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΒΡΙΣΙΔΙΑ" ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΠΑΝΑΓΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΡΟΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΥ ΠΑΛΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.ΑΡΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ : Άλλο σίχαμα και αυτό. Δεν δίνεις διαρκείας πέταλο δεν γαμιέται. Κοντέυουν να μας σκοτώσουν ΟΑΚΑ τα αγνά παιδιά, μούγκα εσύ δεν γαμιέται, μας γαμάς ιστορία-ψυχολογία-έδρα τα πάντα γενικά με τον άρη δεν γαμιέται, μεταγραφές 0 δεν γαμιέται....ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;;ΔΡΟΜΟ.....ΑΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

ΚΟΣΜΟΣ : Η αγαπημένη μου κατηγορία και αυτή που με ξενερώνει πιο πολύ. Απο πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Η μόνη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει σε μια ομάδα ο κόσμος πλέον (μιας και έχει χιλιοειπωθεί ότι τα έσοδα απο τα εισητήρια είναι σχετικά λίγα μπροστά σε έσοδα απο τηλεόραση, χορηγούς, πινακίδες κλπ) είναι να φωνάζει. Να δημιουργεί ατμόσφαιρα,να δημιουργεί έδρα. Φέτος αυτό που είδα στα εντός (απο τιβί,βίντεο στο ίντερνετ,κουβέντα με άτομα που ήταν μιας και δεν έτυχε να πάω σε κανένα εντός ) ήταν ΝΕΚΡΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ, ΜΕΤΡΙΑ ΠΑΛΙΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΞΑΝΘΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΜΠΑ.ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ ΚΛΠ Α' ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ;ΟΣΦΠ;ΠΑΟ;ΑΕΚ;ΠΑΟΚ;ΑΡΗ;ΗΡΑΚΛΗ;ΑΕΛ;ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ Κ Η ΦΟΦΗ ΣΤΗΝ Β' ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΡΑ ΦΩΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ.ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ...ΤΟ ΠΟΛΥ 4-5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΩΠ!!ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ 10.000 ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.ΣΙΧΑΜΑΤΑ.ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΚΑΤΑΛΗΞΗ : ΑΡΑ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ Α' ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.





ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ Β' ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΙΘΗΣΑΜΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΑΜΑΩ (ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΑΤΟΙ).....................................ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ........................................... .....




ο Π.Α.Σ. είναι καρκίνος.Σε πονάει πολύ ο γαμημένος αλλά δεν έχει ανακαλυφθεί η γιατρειά του............................... :(

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #79 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 11:02 »
Φταίει ο Αναστόπουλος,ο Μιχαλόπουλος,ο Τζάνης, ο Μενδρινός,ο........., ο.......... και πάει λέγοντας.Βρήκαμε τους ενόχους για τον ταπεινωτικό υποβιβασμό.Ευτυχώς που η διοίκηση δεν έχει ευθύνες και θα κάνει πάλι τις σωστές κινήσεις έτσι ώστε να μας οδηγήσει σε νέους θριάμβους.
Τυπικά πήραμε το εισιτήριο της ανόδου τον Απρίλιο του 2009.Ουσιαστικά ξέραμε από πολύ πιο πριν ότι δε χανόταν η άνοδος.Με όλο αυτό το χρονικό διάστημα μπροστά μας για να σχεδιάσουμε την ομάδα του 09-10 τι κάναμε? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχει έστω έναν ξένο που να κάνει τη διαφορά.Αυτό είναι επίτευγμα.Πρέπει να θεσπιστεί βραβείο.
Τι ψάχναμε? Έναν αμυντικό χαφ επιπέδου Ριμόλντι  και φέραμε τον .........................Μπαλάφα δανεικό.Θέλαμε τον αντι Λουτσιάνο και ποιον πήραμε?Κανέναν (πιθανώς για να αιφνιδιάσουμε τους αντιπάλους).Θέλαμε σέντερ φορ που να αξιοποιεί τις ευκαιρίες και να κάνει ένα καλό δίδυμο με το Σαιτιώτη και τελικά παρακαλάγαμε το Μπακαγιόκο.Μετά από πολύ πρέσινγκ πραγματοποιήθηκε αυτή η μεγάλη μεταγραφή.
Δεν αναφέρομαι στις υπόλοιπες μεταγραφικές επιτυχίες γιατί αυτές θεωρώ ότι ήταν οι κορυφαίες και οι πιο αντιπροσωπευτικές της φιλοσοφίας που κινηθήκαμε.
Από τον Οκτώβριο είδαμε ότι η ομάδα ήθελε:Το σεντερ φορ που λέγαμε (και δεν ήταν ο Μπακ) ,τον αμυντικό χαφ που λέγαμε (και δεν ήταν ο Μπαλ) και δύο εξτρέμ τύπου Σίσιτς (έναν από κάθε πλευρά).Είχαμε πάλι όλο τον καιρό να ψάξουμε και να ''χτυπήσουμε'' παίκτες για τον Ιανουάριο και τι κάναμε? ΠΑΛΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Η για να είμαστε δίκαιοι 1,5 μεταγραφή.Το Σίσιτς και το Ρόβα,ο οποίος ήρθε σαν δανεικός ,αλλά τα δίνει όλα σε κάθε ματς και μπράβο του.
Είχαμε βέβαια και τη δικαιολογία ότι ''τον Ιανουάριο δε βρίσκεις παίκτες''.Ναι ενώ το καλοκαίρι βρήκαμε.Ο Λεβαδειακός (πόσα διαρκείας έχει πουλήσει?) χτες μας πάτησε με 3- παίκτες που πήρε τον Ιανουάριο.Και όλοι οι υπόλοιποι ανταγωνιστές μας ενισχύθηκαν.Αυτοί που τους βρήκαν?
Και μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι πάμε για πορεία πρωταθλητισμού στη Β'.Με αυτή τη διοικητική φιλοσοφία,θα είμαστε το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό στη Γ'.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #80 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 11:06 »
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που έγραψες ,απλά θέλουμε όλοι να πιστεύουμε ότι τα λάθη της διοίκησης έγιναν από την απειρία και ότι δεν θα επαναληφθούν και του χρόνου......γιατί αν επαναληφθούν ζήτω που καήκαμε.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #81 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 11:15 »
Παράθεση
απλά θέλουμε όλοι να πιστεύουμε ότι τα λάθη της διοίκησης έγιναν από την απειρία

φιλε μου,,,αν και στη ζωη του (ο Χριστοβασιλης) ,εκανε τοσα πολλα συνεχομενα λαθη(οπως εκανε στον ΠΑΣ) επικαλουμενος την απειρια,θα επρεπε να ειναι μεγαλος μπατηρης......,και αστεγος.....
Ολοι μας κανουμε λαθη ,αλλα προσπαθουμε να μην τα ξανακανουμε.Αλλιως δεν ξεχωριζουμε απο τα ζωα....
Επιτρεπεται να πεσεις...επιβαλεται να σηκωθεις....(να δουμε τον Χριστοβασιλη ποιος γερανος θα τον σηκωσει,μεταφορικα και κυριολεκτικα  :P)

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #82 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 11:16 »
Μακάρι.Εννοείται ότι εύχομαι να διαψευστώ (η απάντηση απευθύνεται στον pagouras83.Μέχρι να γράψω είχε στείλει post-καταπέλτη ο SirBak).

Αποσυνδεδεμένος blue_geo

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 97
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #83 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 11:27 »
Ρε παιδες, μήπως είναι απλήρωτοι οι παίχτες???????????????????

Πως αλλιώς δικαιολογείται αυτό το πράμα???

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #84 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 13:03 »
Το ξαναγράφω
Αλλο το συμφερον του προεδρου κι αλλο το συμφερον των οπαδων και της ομάδας.
Μην το ξεχνάτε αυτο...

Αποσυνδεδεμένος nektariosgoulas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 5
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #85 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 13:06 »
                                    Τραβάει αγέρας και βοριάς που κυματάει η λίμνη

                                        να βγάλει τον Μαιστοροβιτς   και τον Κοντογουλίδη

                                    -   Ελέ σε κλαίει το σπίτι σου, σε κλαίνε τα παιδιά σου

                                        σε κλαίν΄ όλα τα Γιάννινα δια την ομορφιά σου

                                    -Αναστο  σε κλαίει η άνοιξη, σε κλαίει το καλοκαίρι

                                        σε κλαίει κι ο Καρπετοπουλος με το τσεβρέ στο χέρι.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Μάρ 2010 13:11 από nektariosgoulas »

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 190
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #86 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 13:10 »
Μετα απο το χτεσινοβραδυνο κυνηγητο στο αεροδρομιο καταφεραμε να τα πουμε με τους παιχτες...
Μεγαλη εντυπωση μου εκανε ο Ροβας που εχει 1 μηνα στην ομαδα παρολα αυτα καθησε και τα ακουσε.. κατι ομως πιο <<παλιοι>> στην ομαδα την εκαναν με ελαφρα σιγα σιγα χωρις να τους καταλαβει κανεις...
Προσωπικα απο τις συζητησεις εμαθα πολλα πραγματα.. και κυριως απο την πλευρα των παιχτων...
Για την αστυνομικη δυναμη αδιαφορη μου ηταν.. δεν χρειαζοταν και τσαμπα ηρθε..

Υ.Γ.1  Πολυ παντελονατος για μενα ο Κανακουδης.. ειπε πολλα,σωστα και χωρις φοβο...
Υ.Γ.2 Μπραβο σε μερικους που με το πληκτρολογιο γραφουν και γραφουν και ειναι πρωτοι στο κραξιμο... αλλα στα χτεσινοβραδυνα ηταν απων...
Υ.Γ.3 Και για μερικους που ρωταν..  δεν παραδεχτηκαν οτι ειναι οι πουτανες τις S.L. κυριως εδωσαν βαση κυριως στις συνθηκες που κανουν προπονηση αλλα κα στον αγωνιστικο χωρο...
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 526
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #87 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 13:21 »
Παράθεση
Τραβάει αγέρας και βοριάς που κυματάει η λίμνη

                                        να βγάλει τον Μαιστοροβιτς   και τον Κοντογουλίδη

                                    -   Ελέ σε κλαίει το σπίτι σου, σε κλαίνε τα παιδιά σου

                                        σε κλαίν΄ όλα τα Γιάννινα δια την ομορφιά σου

                                    -Αναστο  σε κλαίει η άνοιξη, σε κλαίει το καλοκαίρι

                                        σε κλαίει κι ο Καρπετοπουλος με το τσεβρέ στο χέρι.
:P
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #88 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 13:36 »
Ισως η απαντηση στις ερωτησεις σας ειναι εδω:

Παράθεση
ΚΑΜΙΑ νύξη για καταβολή του υπεσχημένου ή άλλου πριμ δεν έγινε απʼ τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ πριν τον αγώνα...
ΟΠΩΣ... «στρώνει»... κοιμάται κάποιος...
Απο Πρωινό Λογο.

Επισης πριν τον προηγούμενο αγωνα οι παικτες πηραν δινημες επιταγές (δηλαδή υποσχεσεις για πληρωμή σε τρεις μήνες). :(

Ερχεται να δεσει λοιπον με την περυσινη απεργία των παικτων (περιπου την ιδια εποχή). Θυμιζω οτι η απεργία χρεωθηκε στον ΟΓΙΟΣ και τους Λατιν.
Μηπως ο Ογιος συγκρατουσε τους παικτες να μην κανουν απεργία τοσο καιρό? Μηπως το ιδιο γινεται και τωρα?

Επισης καπου εδω διαβασα για την "κουβεντα" που ειχε?  ο Σισιτς με τον Κομπότη
Τι ακριβως κουβεντιασαν?

Αιντε γεια και κριμα που λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν θα ειμαι την Κυριακή γήπεδο. Θα εχει πολυ πικρα και πολυ πλακα Κριμα... :(

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #89 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 13:37 »
Υ.Γ.3 Και για μερικους που ρωταν..  δεν παραδεχτηκαν οτι ειναι οι πουτανες τις S.L. κυριως εδωσαν βαση κυριως στις συνθηκες που κανουν προπονηση αλλα κα στον αγωνιστικο χωρο...

Φθηνές δικαιολογίες. Υπο τις ίδιες συνθήκες έκαναν προπόνηση και στους ίδιους άθλιους αγωνιστικούς χώρους παίζαν κι όταν πετάγαν 4 στον ΠΑΟΚ και κεντάγανε. Το 50% του πάθους που βγάλανε στο ματς αυτό να βγάζανε στα υπόλοιπα του πρωταθλήματος θα είχαμε τουλάχιστον 5-6 βαθμούς παραπάνω τώρα και θα είμαστε άνετοι. Η αδιαφορία και η έλλειψη τσαμπουκά και πάθους ακόμη και σε πολλά εντός έδρας παιχνίδια δεν δικαιολογούνται με τίποτα.

Υ.Γ Σχετικά με το πόστ του davelis, αν οι παίχτες είναι απλήρωτοι να βγούνε και να το πούνε ξεκάθαρα ωστε να μη στρέφονται όλα τα βέλη πάνω τους.

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #90 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 13:52 »
Οι παίχτες ήταν κατηγορηματικοί σε αυτό. Οι καθυστερήσεις είναι σε λογικά πλαίσια. Άλλα ήταν τα παραπονά τους.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #91 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 14:04 »
Τα περι επισκεψης Κομποτη στο ξενοδοχειο του ΠΑΣ σαββατο βραδυ και την κουβεντα του με Σισιτς που ειναι το πουλεν του, συμπαθεια του απο παλια και μπλα-μλπα οπως λεχθηκε (ο μονος που φοβοταν σαν παιχτη ισως... λεω εγω) ακουστηκαν στο χτεσινο πρι γκεϊμ του σουπερ εφεμ:

-''Σε θελω στην ομαδα του χρονου"'
-''Μα η ομαδα θα πεσει, δεν θα ειναι Α"
-''Δεν πεφτει η Λιβαδεια"

Μετα βγηκε ο Αγγελης στο ραδιο και ειπε οτι ειπε, κατι σαν διαψευση τελος παντων.

Σχετικα με την αλλη διαψευση για μπραβους και πυροβολισμους, ο Τζιαφας επιμενει οτι εγιναν, τον ακουσα που μιλαγε και σημερα στο δημοτικο ραδιοφωνο στο νικοτσολη, τα ιδια ειπε και χτες στο πρι γκεϊμ στο σουπερ εφεμ.

Σχετικο με αυτο παντως πρεπει να ειναι και αυτο που διαβασα στον πρωινο λογο
Παράθεση
ΤΕΣΣΕΡΙΣ «χτιστούς» με... κουμπούρια αναγκάστηκε να πάρει μαζί της στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΣ για τον... φόβο των... Ιουδαίων...

Και κατι ακομη απο πρωινο λογο, για Αναστο και Αρας
Παράθεση
Σε ερώτηση που του έγινε για τον Αράς είπε: «Δεν είμαι Παππάς ή δικαστής να τον συγχωρήσω...».

Εχω και μια ερωτηση προς οσους μιλησαν χτες αργα με τους παιχτες.
Σαν ειπαν μηπως τι εγινε στα αποδυτηρια μετα το ματς;
Να μας το πειτε να μαθουμε κι εμεις, αλλα και ο νικοτσολης που το εθεσε ως ερωτημα κλεινοντας την εκπομπη στο ραδιο σημερα.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #92 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 14:41 »
5-6 σκεψεις κ απο μενα τωρα που κατακαθησε κ λιγο η σκονη.

Κατ'αρχην πραγματικα απορω με την ψυχοσυνθεση μερικων απο εμας. Εχουμε παρει αποφαση οτι εχουμε πεσει απο τις αρχες Γεναρη, δεν αφηνουμε περιθωριο για καμια ελπιδα αντροπης του σκηνικου, βλεπουμε την ηττα να ερχεται καθε αγωνιστικη (ενιοτε κ τη συντριβη) αλλα καθομαστε κ χαραμιζουμε ενα 2ωρο του πιο πολυτιμου κ απαραιτητου χρονου ξεκουρασης κ ηρεμιας απο ολη την πιεση της εβδομαδας για να δουμε το "μοιραιο". Δε μας περναει καν απο το μυαλο να πουμε "Οχι ρε φιλε, δε θα τους αφησω ολους αυτους τους ανικανους να μου γαμησουν την ψυχολογια κ το Σ/Κ. Αστους να τραβιουνται κ παω να κανω τιποτα που ν'αξιζει τον κοπο.". Ειχα ψηφισει πριν τον αγωνα 3-1, την εβλεπα τη δουλεια οτι παει για τσοντα κ δεν μπορεσα να παρω αποφαση να κανω κατι δημιουργικο το μεσημερι της Κυριακης μου. Ουτε καν να τα παρατησω στη μεση του αγωνα δεν μπορουσα, επρεπε να τον δω μεχρι το τελος.......Μυστηριοι καμμενοι ειμαστε......

Να ξεκινησουμε απο τα προεορτια. Η αντιδραση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιαννινα, οπως εκφραστηκε απο το μεγαλομετοχο της, στους τραμπουκισμους της κακιας ωρας του "μαφιοζου" της πλακας Κομποτη ηταν νομιζω η καλυτερη απαντηση σε οσους εχουν ακομα στο μυαλο τους τη ρομαντικη εικονα ενος αξιοπρεπους κ ηρεμου Χριστοβασιλη. Το απιστευτο "κο κο κο" που βγηκε απο τα χειλη του δεν ειναι αντιδραση αξιοπρεπους κ ηρεμου ανθρωπου αλλα αυτη ενος απιστευτα μικρου κ ασημαντου ανθρωπακου. Οταν επιτρεπεις να σε κανει ο,τι θελει ο καθε απατεωνακος χωρις να χεις το σθενος να αρθρωσεις μια λεξη διαμαρτυριας εισαι κατι πολυ περα απο αξιολυπητος κ γραφικος. Δεν αξιζεις καν το σαλιο που θα χαραμισει καποιος για να σε φτυσει. Καλα σου κανε ο Κομποτης ρε αποτυχημενε. Κ οταν λεω αποτυχημενε δεν το εννοω μονο σαν παραγοντας κ ιδιοκτητης ΠΑΕ, το εννοω σαν ανθρωπος.

Ποσο χαζοι ειμασταν κ μεις που απαιτουσαμε να αντιδρασεις κ να σηκωσεις ενα, εστω κ μικρο αναστημα, μετα τα αισχη του ΟΑΚΑ. Εδω φοβασαι τον Κομποτη κ δεν αντιδρας σε παρενοχληση δικη σου κ της αποστολης που συνοδευες, δε θα φοβηθεις τον Πατερα κ θα αντιδρασεις σε επιθεση στους οπαδους-πελατες σου?

Παμε παρακατω.

Στα του αγωνα τι να πουμε οτι ειδαμε που δεν το χουμε ξαναδει? Να μιλησουμε για το απιστευτο καψιμο Καζναφερη απο τον δοξολογουμενο ως κλεφτη ταυτοτητων? Να μιλησουμε για το ζευγαρωμα του Αγκαλι -ενος απο τα πιο δυνατα φορ της λιγκας- με τον πολυ πιο σοφτ Μαιστοροβιτς αντι για τον Κουσα? Να αναφερθουμε στο 2ο γκολ που ηρθε απο μια στημενη μπαλλα που ταξιδεψε καμια 30ρια μετρα στον αερα οντας βουτυρο στο ψωμι οποιασδηποτε στοιχειωδως σοβαρης αμυνας? Να μιλησουμε για τις δημιουργικες αρετες του Τζανη, τα τελειωματα του Μπακαγιοκο, την εξαφανιση απο προσωπου γης καποιων παικτων που εχουνε ρε φιλε κατι να δωσουν (στην παρεα των οποιων παει να προστεθει κ ο Βαντερσον)? Τι να πουμε για ολα αυτα που θα τα δουμε ξανα κ ξανα για ολες τις υπολοιπες αγωνιστικες?

Αφου ολα αυτα ειναι γνωστα ας σταθω μονο σε 3 παρατηρησεις:
- Η φαση του Μαιστοροβιτς δεν ηταν τοσο απλη οσο φαινοταν κ νομιζω αδικα του τα χωνουμε. Η μπαλλα του ηρθε σχετικα ψηλα κ προς τα πισω κ για εναν παικτη χωρις ιδιαιτερα τεχνικα χαρισματα ηταν δυσκολο να κανει κατι καλυτερο.

- Μπραβο στο Ροβα. Δεν ξερω αν παιζει για να τον δει ο Αρης, για να τον δει καποιος αλλος, για την παρτη του, για τον κοσμο αλλα δειχνει φιλοτιμο κ προσπαθεια ανωτερη ισως απο οποιοδηποτε αλλο μελος αυτου του θιασου. Κ με αυτα που διαβασα για την υποδοχη στο αεροδρομιο βλεπω οτι δειχνει κ σεβασμο στον κοσμο ενω ειναι ο τελευταιος απο τον οποιο θα απαιτουσαμε κατι τετοιο.

- Η καρδια μου πραγματικα ποναει τον Καζναφερη. Αυτον τον παιχτη που απο οταν ηρθε στην ομαδα ανηκει σταθερα μεσα στις 2-3 πιο προικισμενες μοναδες της, αυτον τον παικτη που περασε τους εκβιασμους του Κουγια, την περυσινη απαξιωση, τις φετινες εξοριες στην U21 κ τωρα εγινε το αγαπημενο πειραματοζωο του κλεφτη ταυτοτητων που τον βαζει στο πιατο του καθε μεσοεπιθετικου μεχρι να βρεθει καποιος να τον καταβροχθισει οπως εγινε χθες. Εχω την ακραδαντη πεποιθηση οτι η θητεια του στον ΠΑΣ ηταν ο,τι χειροτερο μπορουσε να συμβει στην καριερα του που υπο αλλες συνθηκες θα επρεπε να ειναι απογειωμενη τωρα. Αν υπαρχει ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη χρωστα πολλα σε αυτο το παιδι κ θελω να τον δω συντομα να τα εισπραττει.

Για να κλεισω με τα του ματς, να σημειωσω απλα οτι αυτος ο Λεβαδειακος που ξεβρακωσε  στα ισα το πτωμα του ΠΑΣ ειναι η ομαδα που πιστευουν πολλοι οτι θα σωθει μονο λογω παρασκηνιου. Μπορει ο Κομποτης να ειναι μεγαλος αλητης αλλα εφερε στην ομαδα του παικτες οπως ο Μπαρκογλου, ο Γκονζαλες (μην τον γελας καθολου φιλε Θωμα, εχει βαρια διαπιστευτηρια ο Ουρουγουανος), ο Ναπολεονι, ο Βαγιεχο, οταν εμεις παμε με τον Μπακαγιοκο, τον Τζανη κ τα αποφορια του Κομποτη. Αλλα περα απο το οτι δεν αναγνωριζουμε την οποια αξια των αλλων, ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουμε -ακομα κ τωρα- καταλαβει ποσο λιγοι ειμαστε εμεις σαν ομαδα. Για να ειναι δικαιη η τελικη καταταξη πρεπει μεχρι το τελος να μας περασει κ ο Πανθρακικος, γιατι η μονη θεση που αξιζει σε αυτην την ομαδα ειναι ο πατος της βαθμολογιας.

Οσον αφορα τα μεθεορτια: Μπραβο στους λιγους που τιμησαν τα παντελονια τους κ καθησαν να ακουσουν τι ειχε να πει ο κοσμος, η ψυχη αυτης της ομαδας. Κατι τετοιες χειρονομιες δεν ξεχνιουνται, οπως δεν ξεχνιουνται κ αυτοι που νομιζουν οτι ειναι μεγαλες βεντετες κ δεν αξιζουν κριτικης απο κανεναν......

Οσον αφορα τις ευθυνες: 100% υπευθυνος για ΟΛΑ ειναι ενας ανθρωπος, ο ιδιοκτητης. Ειτε γιατι κανει αρπαχτες, ειτε γιατι ειναι βλακας κ τον παιζουν στα δαχτυλα οι πιο εξυπνοι, ειτε γιατι ειναι ανικανος να διοικησει επαγγελματικα κ να διαλεξει συνεργατες, μου ειναι αδιαφορο. Κανενα απο τα δεινα που πληττουν την ομαδα δε θα μπορουσε να αποτραπει απο μια σοβαρη διοικηση. Δε φταιει ο Παρασχος (αλλος τον κρατησε οσο τον κρατησε), δε φταιει ο Αναστοπουλος (αλλος τον εφερε κ του δωσε την ομαδα να την αποτελειωσει), δε φταιει ο χλοοταπητας (αλλος αφηνει την ομαδα του να παιζει κ να προπονειται ετσι), δε φταιει το παρασκηνιο (ολοι οι συνυποψηφιοι μας παιξανε στα ισα κ το καλυτερο που καταφεραμε ηταν να τσιμπησουμε κανα Χ, πλην Λαρισας). Τελος, δε φταινε οι κλικες οσο κ αν φαινεται περιεργο. Ειναι μια πανανθρωπινη αρχη οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των εργαζομενων οπουδηποτε θα δειχθουν αφιλοτιμοι, αδιαφοροι, εγωκεντρικοι, ιντριγκαδοροι οταν δουλευουν σε μια εταιρια με την οποια δεν τους συνδεει τιποτα αλλο απο μια επιταγη καθε μηνα. Αν η διοικηση της εταιριας δεν εχει το σθενος κ την ικανοτητα να επιβαλλει την ταξη κ επιδεινωνει επιπλεον την κατασταση με αθετημενες υποσχεσεις κ αδιαφορια, τοτε δε φταινε οι εργαζομενοι που σου κανουν το μαγαζι μπουρδελο.

Για να κλεισω: Αν ο Χριστοβασιλης ηταν επιχειρηματιας με φιλοδοξιες για την επενδυση του που αντιστοιχουν σε αυτα που περιμενουμε εμεις κ αν δεν ηταν το ανθρωπακι που ειναι, θα ειχε ηδη απολυσει συσσωμο το Δ.Σ. κ καθε απασχολουμενο σε οποιοδηποτε ποστο της ΠΑΕ, θα ειχε βγει σε αναζητηση αντικαταστατων τους, θα ειχε ηδη ξεκινησει τον προγραμματισμο για του χρονου, θα ειχε ηδη ζητησει ενα μεγαλο συγγνωμη απο τον κοσμο, θα ειχε ηδη βαλει ελευθερη εισοδο για το υπολοιπο της σεζον ως μια απειροελαχιστη κινηση καλης θελησης κ θα κρατουσε για το υπολοιπο της χρονιας στην ομαδα μονο οσους κερδισαν το ψωμι τους φετος (ας τους συμπληρωνε κ με τους πιτσιρικαδες απο τις μικρες ομαδες, ας εβαζε κ το Λαδια προπονητη να πεσουμε με αξιοπρεπεια τουλαχιστον). Ουτε φιλοδοξιες εχει ομως (που να μη σχετιζονται με την προσωπικη κονομα), ουτε εχει εστω το ελαχιστο αναστημα. Ας τον παρακολουθησουμε λοιπον να μας οδηγει σε νεες σφαλιαρες, ολο κ πιο ηχηρες......
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Μάρ 2010 14:45 από mh_per_ »
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος ale7

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 23
  • Στα υπόγεια είναι η θέα...
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #93 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 15:16 »
ολοι την κυριακη στο γηπεδο με μαυρες μπλουζες.... ::)

Αποσυνδεδεμένος mia_zoi_PAS

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 59
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #94 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 15:27 »
κανονικα τη Κυριακη στο γηπεδο αλλα να κατσουμε αν οχι ολοι, μεριδα φιλαθλων με γυρισμενη πλατη στο γηπεδο και μουγκοι εντελως να καταλαβουν λιγο οτι μας ξενερωνουν περισσοτερο απ'οτι νομιζουν.... και μαυρα πανο δε θα ηταν ασχημο σαν κινηση.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να τους δειξουμε οτι μας σπασανε τ'αρχ@@@@@ιδια φετος και οτι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ οποιος θελει απ'αυτους σπιτ για ναν
ΡΕ ΘΕΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 526
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #95 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 15:49 »
Ελπίδες υπάρχουν ακόμα.

Λίγες αλλα υπάρχουν.

Δεν έχουμε να παίξουμε με την Μπάρτσα και τη Ρεαλ.

Έχουμε 3 αδιαφορους αντιπάλους (Τριπολη - Εργο - Ατρομητο) έναν ακόμα τελικό (Ηρα) κι εναν πιθανόν αδιαφορο (ΠΑΟ).
Το Γαυρο τον αφήνω απόξω πριν το ντέρμπι (βλ. χειρουργείο).
Δεν λέω πως έχουμε 12 βαθμούς στο τσεπάκι αλλά δεν έχουμε ξεψυχήσει ακόμα.

Ας οριστικοποιηθεί το μοιραίο και μετά μαζί σας στο κράξιμο ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ που ΠΡΕΠΕΙ κι οχι κατα πάντων.

Στήριξη την Κυριακή στην ομάδα.

Αυτο λέω εγώ.

 :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Μάρ 2010 15:52 από ELTORO »
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος spiros315

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 285
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #96 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 16:00 »
Ελπίδες υπάρχουν ακόμα.

Λίγες αλλα υπάρχουν.

Δεν έχουμε να παίξουμε με την Μπάρτσα και τη Ρεαλ.

Έχουμε 3 αδιαφορους αντιπάλους (Τριπολη - Εργο - Ατρομητο) έναν ακόμα τελικό (Ηρα) κι εναν πιθανόν αδιαφορο (ΠΑΟ).
Το Γαυρο τον αφήνω απόξω πριν το ντέρμπι (βλ. χειρουργείο).
Δεν λέω πως έχουμε 12 βαθμούς στο τσεπάκι αλλά δεν έχουμε ξεψυχήσει ακόμα.

Ας οριστικοποιηθεί το μοιραίο και μετά μαζί σας στο κράξιμο ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ που ΠΡΕΠΕΙ κι οχι κατα πάντων.

Στήριξη την Κυριακή στην ομάδα.

Αυτο λέω εγώ.

 :mono:
Δεν χρειάζεται να οριστικοποιηθεί το μοιραίο για να κράξουμε.Μόνο και μόνο η ξεφτίλα του να τρως 4 γκολ από το λεβαδειακό φτάνει.Το ότι θα είμαστε γήπεδο την Κυριακή είναι δεδομένο.Οσο για το κράξιμο θα είναι σίγουρα σε αυτούς που πρέπει αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Αποσυνδεδεμένος drakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 908
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #97 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 16:04 »
Ο ΠΑΣ διαχρονικά ήταν η χαρά του πεθαμένου,έχουμε αναστήσει την μισή Ελλάδα στο μοναδικό κρίσιμο αγώνα πού θυμάμαι να πείραμε αποτέλεσμα ηταν το Χ στον Πανθρακικό (Πατραϊκος,Αγ.Δημήτριος,Παναιγιάλειος,Παναργειακός κτλ).Στο τέλος θα μάς κάνουν και προληπτικούς ...

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 526
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #98 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 16:07 »
Τα ΠΑΟΚια φάγαν 4 απο μας και δεν κουνήθηκε φύλλο στο γήπεδο και πάνε για πρωτάθλημα.

Οταν οριστηκοποιηθεί ο φούντος  το κράξιμο.

Αλλά ακόμα κι αν σωθεί - με θαύμα - η κατηγορία κάποιοι θέλουν κράξιμο που υποσχόταν Ευρώπες το καλοκαίρι...

Αυτή είναι η γνώμη μου.
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.039
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #99 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 16:12 »
Στα παόκια δεν έπεσε κράξιμο;Είσαι σίγουρος;Για δες σε φόρουμ και ραδιόφωνα τι κράξιμο έπεσε.Που έλεγαν ρίξτε τις γριές και το Γιάννενο.Άσε δεν έπεσε κράξιμο.