Aς γράψω κι εγώ για το ματσάκι.
ΤΖΑΝΗ ΜΑΘΗΜΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΝΤΡΟΛ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥΛΟ.Όλοι για τον πούτσο σήμερα (πρίν ρόβα που όχι ότι έκανε κάτι ιδιαίτερο απλά αξιοπρεπής εμφάνιση)
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ ΣΥΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΑΤΟΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΑΜΑ ΤΟ...
Μεγάλο παιχνίδι σήμερα, ΤΕΛΙΚΟΣ.Και όπως πάντα η ομάδα μας έκανε ότι έχει συνηθήσει να κάνει στους τελικούς.ΠΙΠΑ.
Προσωπικά σήμερα πήγα να δώ το μάτς με τεράστια αυτοπεποίθηση ότι θα μείνουμε κατηγορία ότι θα έρθει το διπλό ότι θα θα θα.Πήρα τον πούλο και ησύχασα.Γενικά έχω εκνευριστεί απίστευτα αλλά όταν το σκέφτομαι ήρεμος θέτω κάποια ερωτήματα στον εαυτό μου και τρελένομαι όταν συνιδιτοποιώ ποιές είναι οι απαντήσεις (που μου βγαίνουν αυθόρμητα σαν πρώτη σκέψη).Ορίστε λοιπόν :
Πέφτουμε στην Β' και είμαστε εκνευρισμένοι, αυτό είναι γεγονός.Ωστόσο για να είσαι σε μια κατηγορία όπως η Α' πρέπει να πληρείς κάποιες προδιαγραφές έτσι δεν είναι;Έχουμε και λέμε:
ΟΜΑΔΑ : παίχτες επαγγελματίες που δέν πονάνε την φανέλα και δεν σκυλιάζουν για αυτή.Θα μου πείς χαίρω πολύ παντού έτσι είναι.ΝΑΙ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ;ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥΛΟ.ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ ΩΡΕ;ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΣΕΣ 0.01 %.ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΣΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΒΑΖΕΣ 11 ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΝ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΠΑΡΟΚΑΡΑΜΕΛΑ "ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΘΕΟΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΒΡΙΣΙΔΙΑ" ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΠΑΝΑΓΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΡΟΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΥ ΠΑΛΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.
ΑΡΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΙΟΙΚΗΣΗ : Άλλο σίχαμα και αυτό. Δεν δίνεις διαρκείας πέταλο δεν γαμιέται. Κοντέυουν να μας σκοτώσουν ΟΑΚΑ τα αγνά παιδιά, μούγκα εσύ δεν γαμιέται, μας γαμάς ιστορία-ψυχολογία-έδρα τα πάντα γενικά με τον άρη δεν γαμιέται, μεταγραφές 0 δεν γαμιέται....ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;;ΔΡΟΜΟ.....
ΑΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΟΣΜΟΣ : Η αγαπημένη μου κατηγορία και αυτή που με ξενερώνει πιο πολύ. Απο πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Η μόνη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει σε μια ομάδα ο κόσμος πλέον (μιας και έχει χιλιοειπωθεί ότι τα έσοδα απο τα εισητήρια είναι σχετικά λίγα μπροστά σε έσοδα απο τηλεόραση, χορηγούς, πινακίδες κλπ) είναι να φωνάζει. Να δημιουργεί ατμόσφαιρα,να δημιουργεί έδρα. Φέτος αυτό που είδα στα εντός (απο τιβί,βίντεο στο ίντερνετ,κουβέντα με άτομα που ήταν μιας και δεν έτυχε να πάω σε κανένα εντός ) ήταν ΝΕΚΡΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ, ΜΕΤΡΙΑ ΠΑΛΙΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΞΑΝΘΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΜΠΑ.ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ ΚΛΠ Α' ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ;ΟΣΦΠ;ΠΑΟ;ΑΕΚ;ΠΑΟΚ;ΑΡΗ;ΗΡΑΚΛΗ;ΑΕΛ;ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ Κ Η ΦΟΦΗ ΣΤΗΝ Β' ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΡΑ ΦΩΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ.ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ...ΤΟ ΠΟΛΥ 4-5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΩΠ!!ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ 10.000 ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.ΣΙΧΑΜΑΤΑ.ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΚΑΤΑΛΗΞΗ :
ΑΡΑ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ Α' ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ Β' ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΙΘΗΣΑΜΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΑΜΑΩ (ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΑΤΟΙ).....................................ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...........................................
.....
ο Π.Α.Σ. είναι καρκίνος.Σε πονάει πολύ ο γαμημένος αλλά δεν έχει ανακαλυφθεί η γιατρειά του...............................