Προσπαθηστε να το διαβαστε και δευτερη και τριτη φορα, παρα τα νευρα που εχετε.
Ξερω οτι μπορει να νευριασετε ολοι με αυτο που θα πω και λογο του σκασιματος που εχουμε ολοι ΚΑΙ σημερα(δεν αντεξα να δω το Β) κι εγω εχω νευριασει ΚΑΙ σημερα, εστω κι αν εχω καταλαβει που παει η δουλεια ακομη και πριν απο το ματς Α γυρου με Λεβαδειακο, αλλα δυο πραγματα μπορεις να κανεις τωρα.
1) Ή τα παρατας τελειως αποτελειωνοντας αυτο που εχεις στην ουσια κανει με πολλους τροπους και απο πολυ καιρο κι αρχιζεις τα ξεκαθαρισματα γυρω και μεσα απο την ομαδα(παιχτες, προεδροι, συνεργατες, πολιτικοι, επιχειρηματιες, επαγγελματιες οπαδοι, δημοσιογραφοι), τα οποια πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
2) Ή συνεχιζεις να το παλευεις οπως κι οσο μπορεις, ελπιζεις να σωθει ο Λεβαδειακος και ο Ηρακλης αλλα καπου προς την τελευταια αγωνιστικη, αφου παρουν ή κοψουν βαθμους απο Ξανθη και Λαρισα στο μεταξυ(οι οποιες ειναι κι αυτες αθλιες ομαδες οπως κι εσυ) και τις οποιες ελπιζεις οτι θα πιασεις βρισκοντας εσυ καπου και με καποιο τροπο βαθμους κι οτι γινει... και ξεκαθαριζεις μετα.
Aυτονοητο ειναι πως αν επιλεξεις την δευτερη περιπτωση, συγκεκριμενοι παιχτες αρχηγοι και υπαρχηγοι κλικων να μην ξαναπαιξουν φετος και να αλλαξεις αμεσα προπονητη φερνωντας τον οποιονδηποτε.
Στο χερι του κοσμου ειναι παιδια.
Τωρα ή μετα το ξεκαθαρισμα;