Αποστολέας Θέμα: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)  (Αναγνώστηκε 31396 φορές)

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 729
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 22:48 »
Απο τις μεγαλυτερες ξεφτυλες που ενιωσα ποτε σαν φιλαθλος του ΠΑΣ.
Μεσα σε μια βδομαδα σε δυο παιχνιδια χωρις επιστροφη και καταφεραμε να φαμε 7!!!!! γκολ.
Ναι φιλοι μου  7 γκολ σε 2 παιχνιδια που επρεπε να τρωμε σιδερα.
ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ να ασχολουμε με ΑΜΠΑΛΟΥΣ που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ απο την τσεπη του καθε οπαδου.
Αυτοι φυσικα δεν φταινε για την αποδοση τους,τοσα ξερουν τοσα παιζουν.
Φταινε ομως γαι την ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που δειχνουν μεσα στον αγωνιστικο χωρο(και εξω,ακομα εχω την εικονα του μαιστοροβιτς ενω εμεις χαναμε να γελαει και να χαριεντιζετε στις εξεδρες με την δικια του προφανως).
Ουτε για μενα φταΙνε οι προπονητες 100%.Ειδαμε και τον οτσαλαν που ηρθε και μας κερασε τρια παστελακια ΕΥΚΟΛΑ.
Το ροστερ της ομαδας ειναι πολυ λιγο
για σουπερ λιγκα παει και τελειωσε αλλα βλεπωντας τα χαλια της λαρισας και της ξανθης ελπιζεις ρε πουστη μου και εκει την πατησα εγω προσωπικα.
Αλλα σιγουρα τους χρειαζετε μια γερη ξεφτιλα στον επομενο αγωνα (και μη μου κανεις οτι ενταξει δεν ειναι σοβαρα αυτα και τετοια)
Αυτοι που ηρθαν να παιξουν μπαλα στα Γιαννενα θα φυγουν με γεματες τσεπες το καλοκαιρι και το αγγουρι θα το φαμε παλι εμεις.
ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ πανω στην πλατη μας παλι και χωρις κοστος τουλαχιστον ψυχολογικο.Μας ρωτατε εμας πως μας εχετε κανει τα νευρα και την ψυχολογια μας?ΕΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ?
Οσο γαι τον Χιστοβασιλη εχω πει σε αλλα ποστ ποιο παλια την γνωμη μου.Αλλα να πω και κατι αλλο..Ρε συ Προεδρε εχω δει μαλακες στη ζωη μου αλλα η δικια σου περιπτωση ειναι αλλο πραμα...ελεος πια ΞΥΠΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Αυτα απο εμενα και καλο κουραγιο σε ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ που ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΠΣ.Θα παρακαλεσω χωρις να εχω χουντικες η φασιστικες αντιληψεις ο επομενος που θα γραψει οτι ενταξει εχουμε ακομα ελπιδες και ματσ της χρονιας με τον αστερα να το σκεφτει καλυτερα γιατι βλεπω το pc μου να πηγαινει απο κει που ηρθε.Ας εχουν αρχιδια(δεν υπαρχει αυτο) να νικησουν αστερα και ηρακλη και μετα το συζηταμε
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Αποσυνδεδεμένος pasajax

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 318
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 22:50 »
Αν εμείς είμαστε φίλαθλοι με επίπεδο δεν ξέρω.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαστε φίλαθλοι που κοιμούνται, είμαστε φίλαθλοι που τα δεχόμαστε όλα, είμαστε φίλαθλοι που κάνουμε κριτική αφού χαθεί το τρένο των προσδοκιών, είμαστε φίλαθλοι που τα κάνουμε όλα σιάδ.

Βλέπουμε και ακούμε: Αρχικά για διαιτησία, μετά για στημένο παιχνίδι,μετά για το χορτάρι, μετά για τον Αναστόπουλο, μετά για τους παίκτες.

Σίγουρα δεν θα πάμε γήπεδο να γαμωσταυρίσουμε, να βρίσουμε μανάδες, να πάμε να δείρουμε κάποιον. Μπορούμε όμως να δείξουμε ότι έχουμε και υπομονή και ανοχή.

Πρέπει να καταλάβουνε ότι ούτε στις σπηλιές ζούμε...και ούτε μπορεί καμιά εφημερίδα, κανένα ραδιόφωνο, καμιά τηλεόραση και κανένα τηλεπικοινωνιακό μέσο να μας κοροιδέψει.

Πρέπει αυτό που έκανε πάντα την ομάδα υπολογίσμη, ο κόσμος της , να ορθώσει ανάστημα. Και όχι ανάστημα μάο-μάο, ταρζάν και ζούγκλα....αλλά σαν άνθρωπος.

Η διοίκηση κύριοι ευθύνεται. Φέτος.
Η σαβούρα γύρω από τον ΠΑΣ ευθύνεται. Τόσα χρόνια.

Και σίγουρα, παραγκα και κατεστημένο από τα κέντρα εξουσίας υπάρχει. Αυτό όμως δεν δίνει σε κανέναν πρόεδρα το δικαίωμα να κάνει την ομάδα μας μπουρδέλο.

Και θεωρώ είναι κρίμα να ρίξουμε τώρα το φταίξιμο...που σφίγγει η θηλιά.
Οι ευθύνες που αρκετοί εδώ μέσα γράψανε...αφορούνε τον σχεδιασμό που έγινε εξ'αρχής.

 Στο χειρότερο πρωτάθλημα για εμένα των τελευταίων χρόνων με τους τυφλούς, τους κουτσούς, τους ανάπηρους που είχαμε για αντιπάλους.Για να πέσεις έπρεπε να αυτοκτονήσεις.

Και ακόμη αν σωθούμε...πάλι έπρεπε να γίνει κριτική. Γιατί το καράβι πάει όπου φυσάει ο άνεμος και όπου βγεί.
Μπορεί να μην πέφταμε φέτος...σίγουρα σύντομα θα γινότανε όμως.


« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Φεβ 2010 23:02 από pasajax »
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος mia_zoi_PAS

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 59
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 23:05 »
τελικα η αληθεια ειναι μια οτι πρωτη φορα βγηκαμε κατηγορια απο Μαρτιο και τη χασαμε πριν το Μαρτιο.
δε γαμιεται Β εθνικη τι να κανουμε αν και η αληθεια ειναι οτι εχουμε ελπιδα για σωτηρια αν παμε και κανουμε μαζικα ταματα και ο καλος Θεουλης και η καλη Παναγιτσα μας ακουσουν.
αααααααα ξεχασα να αναφερω οτι ο φετινος ο υποβιβασμος ειναι ο πρωτος που μας αξιζει για την αγωνιστικη μας ανικανοτιτα....
ΡΕ ΘΕΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 28 Φεβ 2010 23:11 »
τελικα η αληθεια ειναι μια οτι πρωτη φορα βγηκαμε κατηγορια απο Μαρτιο και τη χασαμε πριν το Μαρτιο.
δε γαμιεται Β εθνικη τι να κανουμε αν και η αληθεια ειναι οτι εχουμε ελπιδα για σωτηρια αν παμε και κανουμε μαζικα ταματα και ο καλος Θεουλης και η καλη Παναγιτσα μας ακουσουν.
αααααααα ξεχασα να αναφερω οτι ο φετινος ο υποβιβασμος ειναι ο πρωτος που μας αξιζει για την αγωνιστικη μας ανικανοτιτα....

...και την διοικητική μας ανυπαρξία θα συμπλήρωνα εγώ

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #54 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 01:01 »
Ακούω Γεωργίου, λέει για εμας,ότι οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί όλες, απλά λέει η τεσσάρα που φάγαμε ήταν μεγάλη κατραπακια και ότι είναι κατασροφική για την  ψυχολογία!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #55 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 01:07 »
Διαφορα παραλειπομενα που αλιευσα απο την Αθλητικη Γνωμη

Παράθεση
Λευκή πετσέτα πέταξαν χθες στη Λιβαδειά, παίκτες και ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι πρώτοι δεν στάθηκαν όρθιοι στον αγωνιστικό χώρο σε ένα κρίσιμο για την ομάδα παιγνίδι, έστω και αν πέτυχαν το πρώτο γκολ στην ιστορία τους μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού, οι δε έτεροι με ένα ιδιαίτερο ραγιαδισμό δέχτηκαν τις προκλήσεις των πυροβολισμών (γίνοντας ...αρραβώνες σε διπλανό οίκημα, δικαιολογήθηκε ο Κομπότης και τον πίστεψε ο Χριστοβασίλης!), αλλά και αποχώρησαν από το γήπεδο μόλις έγινε το 4-0 για το παρακείμενο ξενοδοχείο “Λιβάδι”, όπου έκλαψαν τη μοίρα τους.
Παράθεση
Στο 73’ και μετά το 4-0 αποχώρησαν από το γήπεδο ο κ. Χριστοβασίλης με τους διοικητικούς παράγοντες κ. κ. Καχριμάνη, Σουκουβέλο, Βήτα και Φίλο και Αγγελή.
Παράθεση
Το άριστο κλίμα στην ομάδα διαπιστώθηκε από την ώρα της αναχώρησής της την Παρασκευή στο King Pyrros όπου είχαμε το πρώτο επεισόδιο για τη σειρά επιβίβασης. Και αν δεν το πήρατε χαμπάρι την ώρα του chekin οι δύο έγχρωμοι του ΠΑΣ Γιάννινα, Μπακαγιόκο και Ντιμπαλά έδωσαν την πρώτη μάχη για το ποιός θα θεράσει πρωτός και ποιός δεύτερος. Κερδισμένος από την ιδιότυπη διαμάχη ο ψηλότερος και ομορφότερος! Που να πάει αυτή η ομάδα με την τόση ομοψυχία δεν ξέρουμε.
Παράθεση
Αφιλόξενοι ήταν οι γηπεδούχοι σύμφωνα με τον κ. Αγγελή που μίλησε στον superfm και έκανε λόγο για άρνηση διάθεση προσκλήσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα, “σε αντίθεση -όπως είπε- με τη φιλοξενία που παρείχαμε στα Γιάννινα. Απάντηση γι αυτό έδωσε ο κ. Κομπότης σε συνομιλία που είχε με τον συνεργάτη μας κ. Καρύτσα. Λεπτομέριες παρακάτω.
Παράθεση
Σε ερωτηση του συνεργάτης μας προς τον κ. Κομπότη για την είσοδο των φιλάθλων, είπε ότι είναι υπερβολές αναφορικά με τις προσκλήσεις, αφού έδωσε ο Λεβαδειακός όσες έπρεπε, ήτοι 40. Ενώ πρόσθεσε ότι δεν ισχύουν τα περί τεντυμποϊσμών στο ξενοδοχείο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός πρέπει να βρίσκονται στην κατηγορία και να σωθούν, ανέφερε ο κ. Κομπότης.
Παράθεση
Ο Κώστας Φραντζέσκος βρέθηκε στη Λιβαδειά και θεάθηκε να πίνει καφέ σε κεντρικό στέκι της πόλης με τον κ. Ηλία Φίλο του ΠΑΣ που πήγε εκεί την Κυριακή.
Παράθεση
Ο κ. Αγγελής διέψευσε ότι το Σάββατο ο πρόεδρος του Λεβαδειακού κ. Κομπότης είχε συνομιλία με τον παίκτη του ΠΑΣ Σίσιτς, τονίζοντας ότι αν έγινε κάτι τέτοιο δεν ήταν αντιληπτό και ενδεχόμενα να υπήρξε τηλεφωνική επαφή.
Παράθεση
Επεισόδιο έγινε μεταξύ του πατέρα του Σικαλιά και Γιαννιώτη φιλάθλου που έβριζε τον παίκτη και του ζήτησε το λόγο. Με την παρέμβαση των πιό ψύχραιμων το επεισόδιο τελείωσε. Ετσι κι αλλιώς η  απογοήτευση από την απόδοση των παικτών του ΠΑΣ ήταν δεδομένη. Ομως δεν νομιμοποιείται ο πατέρας του κάθε παίκτη να επιτίθεται σε φίλαθλο, πολύ δε περισσότερο όταν δεν τον προκάλεσε προσωπικά, αλλά έκανε κριτική για την άμυνα του ΠΑΣ που ήταν για τα πανηγύρια. Πάντως τα (οινο)πνεύματα ηρέμησαν αργότερα από τους “μαινόμενους”


 

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Friedman PAS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 7
  • OΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟ!!!
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #56 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 01:21 »
Mπράβο ρε γιαννενάρα μας κάνεις περίφανους που τρώς μόνο 4 απο την λεβαδιά!!!
Μπράβω αλάνια παιχταράδες μας βάλτε τα λεφτά στο κώλο σας πουλημένοι παίχτες και διοίκηση...

ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Ο AJAX ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ............................ >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #57 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 01:24 »
Τι να γράψεις και τι να πεις....ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....Λίγό ψυχή ρε γμτ.Δεν υπάρχει;;;;;Τι να το κάνω να παίζουν στο κύπελο να σκίζονται και στο πρωτάθλημα να είναι κότες.Ρε ούτε μια πάσα,μια κόντρα,τίποτα;;;;;Ο Κοντογιωργάκης έλεγε άμα έχαναν από τέτοιες ομάδες τους έπαιρναν με τις πέτρες και δεν έβγαιναν από το σπίτι.Αυτούς τι να τους κάνουμε;;;;Έχουμε αναστήσει τον κάθε πεθαμένο.Μέχρι και τον Εθνικό αναστήσαμε και έριξε 3.Μας έχει μουτζώσει ο θεός...Τι να πω;;;;;Με τον Αστέρα γίνεται μόνο μαύρα πανό και σημαίες γιατί μας μαύρισαν την ψυχή σήμερα....Όλοι τους...Από διοίκηση μέχρι παίχτες.Όλοι τους....
Τουλάχιστον τώρα χαλαρά και χωρίς άγχος στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος Therion

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 17
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #58 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 01:49 »
Παράθεση
Το άριστο κλίμα στην ομάδα διαπιστώθηκε από την ώρα της αναχώρησής της την Παρασκευή στο King Pyrros όπου είχαμε το πρώτο επεισόδιο για τη σειρά επιβίβασης. Και αν δεν το πήρατε χαμπάρι την ώρα του chekin οι δύο έγχρωμοι του ΠΑΣ Γιάννινα, Μπακαγιόκο και Ντιμπαλά έδωσαν την πρώτη μάχη για το ποιός θα θεράσει πρωτός και ποιός δεύτερος. Κερδισμένος από την ιδιότυπη διαμάχη ο ψηλότερος και ομορφότερος! Που να πάει αυτή η ομάδα με την τόση ομοψυχία δεν ξέρουμε.

 :pashat: :pashat: :pashat:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Ο ετήσιος μισθός ενός αστροναύτη στην ESA (European Space Agency) είναι στα 60.000 ευρώ.
Η εργασιακή του ρουτίνα περιλαμβάνει τεράστιες σωματικές και ψυχικές καταπονήσεις και προϋποθέτει βίο σχεδόν ασκητικό.
Οι αποδοχές του Μπακαγιόκο και των ομοίων του είναι τριπλάσιες. Για να κλωτσάνε ένα τόπι.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
 :pashat: :joker: :pashat: :joker: :pashat: :joker:

Λύση πρώτη.
Δημιουργούμε μια αντίστοιχη F.C. United of Manchester, ομάδα των φιλάθλων δηλαδή. Έχουμε για σήμα τον ταύρο και παίζουμε φιλικά σε όλη την οικουμένη. Με ελληνικά χωριά, με επαγγελματικά σωματεία, με την ομάδα των πυροσβεστών κ.τ.λ.
Η ενδεκάδα θα βγαίνει με κλήρωση κατά τα πρότυπα της Αθηναϊκής δημοκρατίας. Οι υπόλοιποι στην κερκίδα για λιώσιμο, μουσική και χαβαλέ. Τι ωραίες Κυριακές με ταξίδια και πατριδογνωσία χωρίς μαφιόζους, μπάτσους και την τις φυλλάδες της εξηλιθίωσης. Ούτε πουτά νασγιοί ούτε γαμήσια με το στόμα.
Βανάκια, πικ-νικ, ταξίδια και χόρτο. Χαχαχαχα. Και αθλητισμός.
Με οργάνωση σωστή κανονίζουμε φιλικά με Βεδουίνους, με Παλαιστίνιους, με φαλαινοθηρευτές στα Φερόε, με κρατουμένους σε διάφορα ''σωφρονιστικά'' ιδρύματα ανά τον κόσμο.
Διαφωνεί κανείς;

Λύση δεύτερη.
Γαμήστε την μπάλα και ζητήστε να σας φτιάξουν Κολοσσαίο. Προσφέρεται και ο αγωνιστικός μας χώρος. Λιονταράκια, τιγρούλες αλλά και πιο hi-tech επινοήσεις για όλα τα βίτσια. Θα επιτρέπεται και η ρίψη αντικειμένων. Τουλάχιστον σε μια τέτοια περίπτωση οι Μπακαγιόκηδες θα τα αξίζουν τα λεφτά τους.
Και το εννοώ πραγματικά. Οι αλήτες μας αφήνουν να χρησιμοποιούμε  μόνο την λεκτική βία και έτσι αναγκαζόμαστε  να παίρνουμε τις μπαντιέρες  και να πετάμε πέτρες μέσα στις καρκινουπόλεις.  :joker: :pashat: :joker: :pashat:
Με το Κολοσσαίο έχεις δύο σε ένα.


Σε δέκα χρόνια πάλι μάγκες
Εννοείτε πως παντού και για πάντα  :mono:

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #59 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 02:04 »
Κατάφερα και είδα το ματς μεχρι το 70. δηλαδή στο 3-0 σταματησα. Εγω σε αντίθεση με πολλους είδα το ματς χαλαρά, σαν να μην έπαιζε ο ΠΑΣ. Εξάλλου ήμουν ήδη πολύ ξενερωμένος απο την προηγούμενη Κυριακη και είπα να μην χαλάσω την ζαχαρένια μου και αυτήν την Κυριακή.

Αυτό που είδα δεν ήταν και κατι ασυνήθιστο. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε μια πάσα, ήμασταν μπροστά γιατί μας ευνοούσαν οι κόντρες και υπήρχαν μόνο ατομικές εκρήξεις χωρίς αποτέλεσμα. Ο τζάνης εχει όλα αυτα που λέμε καιρο. Τοσο μπορεί, τρεχει για δεκα, εχει παθος. Δυστυχώς (και για αυτόν και για εμάς) το κοντρόλ είναι κατι βασικό στο ποδοσφαιρο, τελεία και παύλα. Το πρώτο γκολ είναι η απόδειξη πως ο καζναφερης δεν ειναι αμυντικός (μπορεί ο κουσας να έδιωξε άτσαλα, αλλα και αυτός ήταν 3 μέτρα απο τον παίκτη του). Στο δεύτερο και στο τέταρτο μας το κάρφωσε ενας θηριώδης παίκτης, απο αυτούς που συνήθως τους φωνάζουμε 'νταμάρια', που νομίζω πως τον μάρκαρε στα στημένα μόνο ένας δικός μας (μαιστό) και μάλιστα όχι ο σωστος (κούσας). Στο τρίτο μας χόρεψε ενας και μόνο παικτης... αλήθεια εμείς έχουμε κανέναν τέτοιο; και μια σημείωση. Ο σικαλιας μαζεψε όσα και ο Ελε... Δεν φταίνε μόνο οι τερματοφύλακες ρε παιδια.

Αναρωτήθηκα πόσες φορές φετος εχω πεί τη φράση 'Ε αυτά δεν χάνονται ρε πο**τη μου'. Προσέθεσα και το Μαιστόροβιτς στη λιστα με τα αχαστα-χασμένα, περαν των γνωστών βασικών υποψηφίων.

Θα ήθελα παντως να μην είμαι και τόσο αρνητικός και θα ήθελα να πω πως είμαστε και στα ημιτελικά του κυπέλου. Με την κατασταση όμως αυτή στην ομάδα εκεί που χρειαζόμασταν ενα θαύμα για να περάσουμε, τωρα χρειαζόμαστε 2, αντε 3 σκάρτα!

Το εχω πεί, αλλα θα το ξαναπώ. Φετος δεν υπάρχει καποιος που να μην απέτυχε. Διοικηση, προπονητης, παικτες οπαδοι και αγωνιστικος χώρος. Ας μην κυνηγάμε μάγισσες αφού βαλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας.

ΥΓ. Υπάρχουν αποτυχίες και αποτυχίες. Καταλαβαίνω την ξενέρα πολλών, αλλα η χειρότερη διοικηση που είχε ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια ήταν αυτή με την οποία ο Θρασύβουλας καταφερε να παίξει Α' εθνική και μεις να μείνουμε στη Β... τουμπέκα όμως τότε, γιατί ο κοντός νευρίαζε και εύκολα.

ΥΓ2 Να δω τομ Μπαγκαγιοκο με στολή αστροναύτη και τι στον κοσμο. Ευτυχώς δεν στείλαν αυτόν στο φεγγαρι, γιατι ούτε την σημαία δεν θα μπορούσε να καρφώσει.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 76
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #60 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 02:04 »
Οι περισσοτεροι λενε οτι πεφτουμε λογω ανυπαρξιας διοικησης (σωστον) και λογω της κακης αποδοσης η αδιαφοριας (διαλεγετε και παιρνετε) των νεων παιχτων.
Οι μεταγραφες δεν βγηκαν πλην Βαντερσον (αληθεια, που ειναι αυτος στις τελευταιες 2 αγωνιστικες?).
Βλεποντας (και) σημερα τον Κουσα να μην μπορει να πηδηξει ουτε εφημεριδα, να μην μπορει να μαρκαρει σωστα τον αντιπαλο επιθετικο, να μην μπορει να αλλαξει πασα στα 2 μετρα και να γινεται περιγελως απο καποιον Γκονζαλες στο 3ο γκολ (μια ντραμαμινη γρηγορα στον Γεωργιο, παρακαλω...)
Βλεποντας τον Ντασιο να μην μπορει στα περισσοτερα παιχνιδια να σταματησει εναν αντιπαλο και να αφηνει τη θεση του ακαλυπτη απειρες φορες.
Βλεποντας τον Μιχαλοπουλο να βολοδερνει σαν την αδικη καταρα μεσα στο γηπεδο, να εχει τη μπαλα και να μην σηκωνει το κεφαλι του να δει τι γινεται.

Αναρωτιεμαι...

Ειναι αυτοι παιχτες Α εθνικης?
Τι να το κανω το παθος και την αγαπη για τη φανελα?
Τραγικα λιγοι για τετοιο επιπεδο.
Αυτοι δηλαδη δεν εχουν ευθυνες και τα ριξαμε ολα στο Μενδρινο, τον Μαιστοροβιτς και τον Μπακαγιοκο?
Αλλα και περα απο τα αγωνιστικα...
Γιατι δεν προστατευσαν την ομαδα απο τις κλικες που εχουν δημιουργηθει?
Που ειναι το κυρος των "παλιων" στα αποδυτηρια?

Η ομαδα πασχει απο ελλειψη προσωπικοτητας.
Μικρη και αβουλη διοικηση.
Μικροι και λιγοι προπονητες και "προπονητες".
Μικροι και αδιαφοροι παιχτες.
Μικροι και μοιραιοι οπαδοι.

Γιατι τη μεγαλυτερη ευθυνη την εχουμε εμεις που επιτρεψαμε να γιγαντωθει το αποστημα που δημιουργηθηκε πριν απο 26 χρονια και δεν λεει να σπασει.
Μουγγα, ωχαδερφισμος και "ω πας ολε ολε και στη Γ εθνικη"...
Περιμενουμε σαν χαχες να ακουσουμε τις βαθυστοχαστες αναλυσεις δημοσιων υπαλληλων, συνταξιουχων χασοδικηδων που τρωνε ενα εξτρα κομματι ψωμι (μερικοι βεβαια εχουν φαει καρβελια ολοκληρα) επειδη ειμαστε η 6η ομαδα στην Ελλαδα σε εισητηρια...

Εκατσα, ετσι σχεδον απο καθαρο βιτσιο, να ακουσω τι θα πει ο "Διευθυντης αθλητικου τμηματος του TV1" αποψε...
Ασχετο, αλλα το αθλητικο τμημα του εν λογω σταθμου αποτελειται μονο απο τον ιδιο...διευθυντης του εαυτου του δηλαδη...
Και τι βγηκε να πει?
Οτι ολοι προσπαθουν και ματωνουν φετος, με πρωτον τον προεδρο φυσικα αλλα δεν μας παει...
Και προετρεψε, χρησιμοποιωντας το γνωστο τροπαριο περι "βλαψιματος της ομαδας" που τεινει να εξελιθει στο 13ο ευαγγελιο των μουτζαχεντιν υπερπασολεδων, να μην κανουμε κριτικη τωρα.
Αμ ο φιλαθλος κυρ διευθυντα μου πληρωνει, ταξιδευει, παραταει σπιτια και οικογενειες, στενοχωριεται και χαιρεται συμμετεχοντας στα της ομαδας...
Και εχει δικαιωμα να στηλιτευει αυτα που θεωρει τα κακως κειμενα στην ομαδα οποτε τα βλεπει.
Δηλαδη αυτο το πραγμα να αποπροσανατολιζουμε τον κοσμο συνεχεια για να καλυψουμε αυτους που εχουν καταστρεψει την ομαδα ειναι αδιανοητο...
Και πολυ φοβαμαι οτι παλι αυτο θα γινει φετος και παλι θα πετυχει.

Η ομαδα δειχνει προς τα εξω μια αποπνικτικη σαπιλα και παρακμη.
Δεν βλεπει ο κοσμος κατι να πιαστει, μια αμυδρη εστω χαραμαδα φωτος.
Αγγελικη Νικολουλη, ο πας σε χρειαζεται...
"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"

Αποσυνδεδεμένος athens

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 45
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #61 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 02:42 »
Μπραβο στην διοικηση για τον σχεδιασμο...
Μπραβο στον πρωην προπονητη(λεμε τωρα) για τις επιλογες.. κοουτσαρισμα μπλα μπλα..
Μπραβο σε καποιους παιχτες που δινουν και την ψυχη τους...στο playstation..


ΝΤΡΟΠΗ ομως σε αυτο τον κοσμο που πηρε διαρκειας και εχει απαιτησεις, πηγαινει οπου παιζει η ομαδα σε ολα τα..χωρια αλλα γκρινιαζει, τρωει το 3ο γκολ σημερα και γελανε ολα τα πιτογυρα λες και εισαι η μαρκο..και..
εχοντας ολοι τον ΤΑΥΡΟ μεσα τους ΔΕΝ.. ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ..
Ντροπη μεγαλη..αυτοι ειναι η αιτια..τελος

Αποσυνδεδεμένος Καραβατιανός

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 13
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #62 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 02:52 »
Πέσαμε που πέσαμε, γιατί στο διάολο δε στέλνει τους αστερίες που κωλοβαράνε στο σπιτάκι τους να ξεκουραστούνε για το επόμενο τρίμηνο και να βάλει τα "δεύτερα" που ξεσκίσανε τον ΠΑΟΚ και γιαλίζει το ματάκι τους για να παίξουν; Και να θέλουν, δε μπορούν να τα σκατώσουν περισσότερο από τ' "αστέρια" της ομάδας.


Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #63 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 03:26 »
Κατά 9/11 αυτοί που έπαιξαν χτες έπαιξαν και με τον ΠΑΟΚ.
Παίξαν με τον ΠΑΟΚ και δεν παίξαν χτες οι Ντάσιος, Αρας αντί των Μενδρινού, Σίσιτς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #64 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 03:31 »
Παράθεση
Και η επωνυμία του μαγαζιού: "Agnantiotis Fataulas".
Ανοίγουμε και σας περιμένουμε...και εδώ
         
Παράθεση
Συγνώμη αλλά για μένα δεν έχασε ο πας ... Έχασαν κάτι μαλακες που μαζεύτηκαν και κάνανε τον περιοδευων σύλλογο κάτι σαν καραγκιόζης ας πούμε κάτι τέτοιο με τον άλλον εκεί να τον κάνει ακόμη καλύτερο.

Έπεσα καταής λέμε  :P :P :P :P :P

Ότι και να διαβάσω τώρα μου φαίνεται τρομερά αστείο! Τι έγραψαν οι άνθρωποι;  :P :P

Κατά τ' άλλα, πληρώσαμε την άμυνα-παιδική χαρά σήμερα και την έλλειψη ενός ικανού φορ που θα έκανε εύκολα το γκολ. Ευκαιρίες κάναμε, είχαμε και χειρότερα παιχνίδια φέτος. Αν είχαμε σκοράρει πριν το ημίχρονο, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Κρίμα γιατί και την ξεφτίλα της 4αρας θα αποφεύγαμε (λογικά) και θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν "χρυσό" βαθμό.

Η χρονιά ξεκίνησε με πολλούς από εμάς ξενερωμένους, για πολλούς λόγους. Ίσως αυτό πάντως, να μετριάζει κάπως και την πίκρα που νιώθουμε τώρα.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα να πεθάνει αλλά δυστυχώς ο κόσμος την κάνει με ελαφρά. Ας βρει λύσεις ο πρόεδρας. Και κυρίως, να αποδώσει τις ευθύνες εκεί όπου αυτές αναλογούν, να τελειώνουμε. Όντας αδαής ο "Αγναντιώτης Φαταούλας" εμπιστεύτηκε ανθρώπους (μανατζαρέους, καλλικαντζαρέους, οργανωμένους -πολύ οργανωμένους όμως- οπαδούς) να κάνουν τη δουλειά. Κι ορθώς έπραξε! Απέτυχαν, να πάνε σπίτι.

Ο ποκοφλοκο έβαλε το γκολ της τιμής σήμερα, ο παοκ δεν είχε βάλει ούτε αυτό (έτσι να ευθυμήσουμε αδερφέ).

Θα διασκεδάσω ακόμα λίγο την κατηγορία γιατί η β' εθνική δεν αντέχεται ούτε σαν σκέψη.

Την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ, η βαθμολογία θα είναι "γρίφος για γερούς λύτες", με...

Ξάνθη.... 25
Αελ.... 24 ή 25
Λειβαδιά.... 24
ΠΑΣ.... 24

Να δεις για πότε ξαναβγαίνουν κομπιουτεράκια, για πότε επιστρέφει η αισιοδοξία και για πότε πιστεύουμε σε θαύματα για... τρελά διπλά σε Πειραιά, Θεσ/νίκη, Κρήτη. 

Εννοείται πως παντού και για πάντα  :mono:


Υ.Γ. Συμφωνώ απόλυτα με πρόταση Therion! Εξαιρετική!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #65 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 03:44 »
Απιστευτες σκηνες σημερα εξω απο τα Γιαννενα με την αστυνομια να φυγαδευει το λεωφορειο της ομαδας απο... δεν καταλαβα κι εγω που. Καναμε αγωνα δρομου να φτασουμε στο αεροδρομιο πρωτοι, οπου και τελικα τους βρηκαμε

Τελικα περιπου 40 ΠΑΣολεδες συζητησαν με ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ 4 παιχτες της ομαδας και πηραμε μια εικονα για το κλιμα που επικρατει μεσα στα αποδητηρια, οι υπολοιποι παιχτες την κανανε με ελαφρα. Μπορω να πω πως αν και η συζητηση με τους παιχτες ηταν εντονη, ηταν πολυ πολιτισμενη. Εντυπωση μου εκανε πως παιχτες που φορανε χρονια την τιμημενη φανελα του ΠΑΣ κρυβονταν απο τον ΛΑΟ του ΠΑΣ. Επισης εντυπωση μου εκανε και η αστυνομικη δυναμη που ηταν παρων (8-9 περιπολικα, τζιπ, ανακριτικα, λιτικα).

Τους παιχτες τους βρηκαμε.. καιρος να μιλησουμε και με τους αλλους υπαιτιους αυτης της καταστασης. το νου..

αυτα..συνεχιζουμε! Εμεις ειμαστε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η κατασταση στα χερια μας! 3x6=18
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Μάρ 2010 04:36 από Siatrovouni »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #66 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 04:57 »
Και τι σας ειπαν οι παιχτες?

Παραδεχτηκαν οτι ειναι οι πουτανες της Σουπερλιγκ??

Ελπιζω πως ναι.

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #67 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 08:30 »
Και επειδή θέλω ο κόσμος να μαθαίνει ποιοι κάθησαν για να ακούσουν τα παράπονα μας, οι 4 που έκατσαν ως το τέλος ήταν φυσικά οι Ντάσιος, Κούσας (ποιοί άλλοι εξάλλου;) και 2 εκπλήξεις: Κανακούδης και Ρόβας. Ο οποίος Ρόβας, συμπεριφερόταν σαν να είναι Γιαννιώτης και χρόνια στην ομάδα. Επίσης ο Μπακαγιόκο έκατσε 5 λεπτά με τα ακουστικά και το ΜΡ3 και δεν τα έβγαλε καθόλου (με άλλα λόγια στα παπάρια του) ενώ πρώτοι αναχώρησαν οι βεντέτες Μιχαλόπουλος-Τζάνης.
Οι παίχτες δεν είχαν κάτι συγκεκριμένο να μας πουν για το τι φταίει εκτός βέβαια από την κακοτυχία και τους κακούς αγωνιστικούς χώρους.
Υ.Γ. Καλά ρε Χριστοβασίλη..πόσο κότα μπορεί να σαι και να μην γουστάρεις να λες στον κόσμο την αλήθεια;Αδερφέ γύρνα στον Ηλυσιακό. Πιο ανύπαρκτος από σένα δεν έχει περάσει ποτέ από την ιδιοκτησια της κωλοΠΑΕ.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #68 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 08:36 »
Παράθεση
  Παραδεχτηκαν οτι ειναι οι πουτανες της Σουπερλιγκ??             
εαν ξαναπεις κάτι τέτοιο θα γίνουμε απο 2 χωριά .
τι σου φταίνε οι πουτάνες να τις συγκρίνεις με τους παίχτες του ΠΑΣ ; Οι πουτάνες προσφέρουν στην κοινωνία πολλά, και δημιουργούν μια χαρά  στους πελάτες τους, οι παίχτες μας το μόνο που μας δημιουργούν είναι κανένα εγκεφαλικό , καρδιοπαθολογικό νόσημα !!!
 8)


Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #69 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 08:37 »
Παράθεση
Ντάσιος, Κούσας (ποιοί άλλοι εξάλλου;) και 2 εκπλήξεις: Κανακούδης και Ρόβας. Ο οποίος Ρόβας, συμπεριφερόταν σαν να είναι Γιαννιώτης και χρόνια στην ομάδα.

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους εδώ μέσα, αλλά αυτός ο Ρόβας μου έχει κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση και αγωνιστικά με το πάθος του αλλά και εξωαγωνιστικά με τα χθεσινοβραδυνά... μπράβο του....

Παράθεση
ενώ πρώτοι αναχώρησαν οι βεντέτες Μιχαλόπουλος-Τζάνης

στον αντίποδα, αυτοί μου σπάνε τα νεύρα όλο και περισσότερο...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #70 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 09:59 »
Αναρωτιεμαι...

Ειναι αυτοι παιχτες Α εθνικης?
Τι να το κανω το παθος και την αγαπη για τη φανελα?
Τραγικα λιγοι για τετοιο επιπεδο.
Αυτοι δηλαδη δεν εχουν ευθυνες και τα ριξαμε ολα στο Μενδρινο, τον Μαιστοροβιτς και τον Μπακαγιοκο?
Αλλα και περα απο τα αγωνιστικα...
Γιατι δεν προστατευσαν την ομαδα απο τις κλικες που εχουν δημιουργηθει?
Που ειναι το κυρος των "παλιων" στα αποδυτηρια?

Φίλε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όλοι αυτοί που έχουν απλώσει μια ασπίδα προστασίας μπροστά απο τους "παλιούς" λες κι αυτοί έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν επειδή έτυχε να παίζουν στον ΠΑΣ στην Β και τη Γ εθνική έχουν ευθύνη. Πρέπει να παραδεχτούμε οτι οι παίχτες αυτοί όσο κι αν τους αγαπάμε και εκτιμούμε την προσφορά τους δεν είναι παραπάνω απο μέτριοι για το επίπεδο της SL. Κι όταν λέω το επίπεδο εννοώ αν θέλεις να ξεφύγεις και να κάνεις κάτι παραπάνω απο αυτό που έκανες μια ζωή - ασανσέρ δηλαδή - όπως η Καβάλα ή ο Εργοτέλης.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #71 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 10:01 »
Παράθεση
SPORT 24 | Ποδόσφαιρο | Super League | Λεβαδειακός
Ταραλίδης:"Ο ΠΑΣ έχασε από το ζέσταμα"
Δημοσίευση: 01 Μαρτίου 2010 09:00
Ο Γιάννης Ταραλίδης μίλησε στο Sport24.gr για την αποφασιστικότητα που έδειξε η ομάδα του στον "τελικό" με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας μας πως είδε στο πρόσωπο των αντιπάλων του πως θα χάσουν.

Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ίσως το πιο κρίσιμο της αγωνιστικής, αφού σε ένα μεγάλο βαθμό έκρινε το μέλλον των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ.

Οι Βοιωτοί όχι μόνο πέτυχαν τον στόχο τους, που ήταν οι τρεις βαθμοί, αλλά διέλυσαν τον αντίπαλο τους, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον... "σερβιτόρο" των περισσότερων φάσεων για τον Λεβαδειακό, Γιάννη Ταραλίδη, που μας αποκάλυψε πως ήξερε πριν αρχίσει το παιχνίδι, πως η ομάδα του θα είναι εκείνη που θα κερδίσει.

Είδα στα μάτια τους ότι είχαν χάσει

"Κοιτάξτε από το ζέσταμα ακόμα δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο από αυτούς, γιατί τους είδα από τα αποδυτήρια που βγαίναμε, ότι στα πρόσωπα τους το παιχνίδι το είχαν χάσει. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θα είμαστε οι κυρίαρχοι στο παιχνίδι και καταφέραμε να πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο εφόσον είχαμε προηγηθεί με δυο γκολ, ήταν δύσκολο να χάναμε ένα τέτοιο παιχνίδι μέσα από το χέρια μας".

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε πως οι Βοιωτοί θα έπαιρναν τόσο εύκολα τη νίκη, κάτι που παραδέχθηκε και ο 28χρονος άσος του Λεβαδειακού.

"Σίγουρα και εμείς δεν περιμέναμε αυτή τη νίκη ότι θα έρθει τόσο εύκολα. Το ότι θα κερδίσουμε όμως το πιστεύαμε όλοι από την πρώτη στιγμή. Απλά δεν περιμέναμε ένα τόσο εύκολο σκορ. Από εκεί και πέρα μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο αγωνιστικός χώρος.

Όταν πατήσαμε το χορτάρι τους είδα να λένε μεταξύ τους: "Τι αγωνιστικός χώρος είναι αυτός; Πως θα παίξουμε;"

Τους επηρέασε λοιπόν, γιατί περίμεναν ότι θα βρουν ένα καλύτερο γήπεδο από το δικό τους και ξέρεις στην μπάλα η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Πιστέψανε ότι θα κάνουν το παιχνίδι τους, όμως τους κερδίσαμε κατά κράτος σε όλο το γήπεδο".

sport24
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #72 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 10:06 »
Παράθεση
Όταν πατήσαμε το χορτάρι τους είδα να λένε μεταξύ τους: "Τι αγωνιστικός χώρος είναι αυτός; Πως θα παίξουμε;"

Τους επηρέασε λοιπόν, γιατί περίμεναν ότι θα βρουν ένα καλύτερο γήπεδο από το δικό τους και ξέρεις στην μπάλα η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Πιστέψανε ότι θα κάνουν το παιχνίδι τους, όμως τους κερδίσαμε κατά κράτος σε όλο το γήπεδο".

 :P :P :P :P :P :P :P

Ελλας το μεγαλειο σου

Αποσυνδεδεμένος gel

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 148
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #73 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 10:06 »
Παράθεση
Και η επωνυμία του μαγαζιού: "Agnantiotis Fataulas".
Ανοίγουμε και σας περιμένουμε...και εδώ
         
Παράθεση
Συγνώμη αλλά για μένα δεν έχασε ο πας ... Έχασαν κάτι μαλακες που μαζεύτηκαν και κάνανε τον περιοδευων σύλλογο κάτι σαν καραγκιόζης ας πούμε κάτι τέτοιο με τον άλλον εκεί να τον κάνει ακόμη καλύτερο.

Έπεσα καταής λέμε  :P :P :P :P :P

Ότι και να διαβάσω τώρα μου φαίνεται τρομερά αστείο! Τι έγραψαν οι άνθρωποι;  :P :P

Κατά τ' άλλα, πληρώσαμε την άμυνα-παιδική χαρά σήμερα και την έλλειψη ενός ικανού φορ που θα έκανε εύκολα το γκολ. Ευκαιρίες κάναμε, είχαμε και χειρότερα παιχνίδια φέτος. Αν είχαμε σκοράρει πριν το ημίχρονο, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Κρίμα γιατί και την ξεφτίλα της 4αρας θα αποφεύγαμε (λογικά) και θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν "χρυσό" βαθμό.

Η χρονιά ξεκίνησε με πολλούς από εμάς ξενερωμένους, για πολλούς λόγους. Ίσως αυτό πάντως, να μετριάζει κάπως και την πίκρα που νιώθουμε τώρα.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα να πεθάνει αλλά δυστυχώς ο κόσμος την κάνει με ελαφρά. Ας βρει λύσεις ο πρόεδρας. Και κυρίως, να αποδώσει τις ευθύνες εκεί όπου αυτές αναλογούν, να τελειώνουμε. Όντας αδαής ο "Αγναντιώτης Φαταούλας" εμπιστεύτηκε ανθρώπους (μανατζαρέους, καλλικαντζαρέους, οργανωμένους -πολύ οργανωμένους όμως- οπαδούς) να κάνουν τη δουλειά. Κι ορθώς έπραξε! Απέτυχαν, να πάνε σπίτι.

Ο ποκοφλοκο έβαλε το γκολ της τιμής σήμερα, ο παοκ δεν είχε βάλει ούτε αυτό (έτσι να ευθυμήσουμε αδερφέ).

Θα διασκεδάσω ακόμα λίγο την κατηγορία γιατί η β' εθνική δεν αντέχεται ούτε σαν σκέψη.

Την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ, η βαθμολογία θα είναι "γρίφος για γερούς λύτες", με...

Ξάνθη.... 25
Αελ.... 24 ή 25
Λειβαδιά.... 24
ΠΑΣ.... 24

Να δεις για πότε ξαναβγαίνουν κομπιουτεράκια, για πότε επιστρέφει η αισιοδοξία και για πότε πιστεύουμε σε θαύματα για... τρελά διπλά σε Πειραιά, Θεσ/νίκη, Κρήτη. 

Εννοείται πως παντού και για πάντα  :mono:


Υ.Γ. Συμφωνώ απόλυτα με πρόταση Therion! Εξαιρετική!

Μωρέ εκει ειναι το θέμα θα είμαστε έτσι το πιστεύω αυτο αλλά με τέτοιες ομάδες φέρος είναι δυνατόν να μην έχεις σωθει απο καιρό .....
Αλλα απο την άλλη τι σε κάνει να πιστεύεις στον 1 την κυριακή για πες μου θέλω να σε ακούσω λίγο να με φτιάξεις και εμένα να πάω με καλή διάθεση στο γήπεδο

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακος-ΠΑΣ 4-1 (Σχολια, φωτο, κτλ.)
« Απάντηση #74 στις: Δευ 01 Μάρ 2010 10:12 »
Δώσαμε πάτημα και στον μπαστουνόβλαχο τον ταραλίδη!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο γραφικός και αμόρφωτος μπορεί να είναι κάποιος???????
Ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: