Ωπα.... καπως σαν να συνήλθα....
Για πειτε μου ποσο πηγε το ματς ???
Παιξαμε καλα... ??
Μας πατησανε.. ?? Τους πατησαμε... ?? ...Αλληλοπατηθηκαμε ??
Το κορακι μας μαμησε παλι .. ??
Ειχαμε κανα τραυματισμο-ηλεκτρισμο??
Κανα μ-πεναλντι, κλαψε μανα, χεσε πατερα ... ?
Ολη μερα αυτους τους στιχους σκεφτομαι ...
"Να `μαι στα σύννεφα ψηλά
μ’ ένα τηλέφωνο αγκαλιά
όπως οι φλέβες δυνατά
τ’ ακούω πάλι να χτυπά
Υποχρεώσεις και δουλειά
μου κλέβουν κάτι απ’ τη χαρά
Είναι πληγή να σ’ αγαπώ
όταν μου είσαι μακριά
Μόνο αν είσαι εσύ, εγώ απαντώ...
Μη, δεν είμαι εδώ, όνειρο ζω
και μη με ξυπνάτε τώρα......
Μη, για ό,τι καλό ή ό,τι κακό
τα λέμε άλλη ώρα...
Μη, είμαι αλλού σ’ άλλη τροχιά,
σ’ άλλη γη, σ’ άλλη χώρα
Μη, δεν είμαι εδώ, όνειρο ζω,
μη με ξυπνάτε τώρα... "Αυτος ειναι η δυναμη και αυτος ειναι ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ..... σημερα ολη η πολη μιλαει για την Ευρωπη.
Αγωνιστικα, οτι και να γραψουμε ειναι λιγο.
MVP Κοροβεσης Γεωργιου Ιλιτς, Τσουκαλας, Τζημοπουλος, Παντος, και η φετινη εκπληξη του εφετινου ΠΑΣ ο Αντι ΛΙΛΑ .... Ο τζες ειναι βραχος. Τι οργανωνε επιθεσεις, τι ηρεμουσε το παιχνιδι, τι μοιραζε σωστες πασες, τι και αν βγει ενας αχρηστος να μου πει οτι εχασε μια κεφαλια στο κεντρο. Πολλα μπραβο σε ολους.
Πολλα μπραβο αξιζουν στα τσιμεντενια θεμελια αυτου του ναου που εζησε τον Αγιαξ της Ηπειρου, των πατεραδων μας, και φτανει σημερα να αντεχει να βλεπει τον ''δικο'' μας ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, να βγαινει ΕΥΡΩΠΗ...
Πολλα, μπραβο, στον πρωτο μαστορα αυτης της ομαδας, Χριστοπουλο.
Πολλα μπραβο, σε φιλους και γνωστους που φαγαμε κοτρωνες, μπετοβεργες, ξενερες, πικρες, χωραφια, προβατα, σουβλακια, τρενα, ΚΤΕΛ, πλοια, γαιδουραγκαθα, αλλαγη παπουτσιων απο το περπατημα, ξιδια, καφεδες, μπαραζ, ασανσερ.
Πολλα μπραβο σε ενα ξιωπαρμενο τρελο που το εχει προβλεψει χρονια τωρα με το Nickname του εδω μεσα TASEUROPAS....
Πολλα μπραβο, στον ΛΟΚΟ που δν θα μπορει να ξαναπει ιστορια με τους Αργεντινους
Πολλα μπραβο στις γυρω πολυκατοικιες του σταδιου, και τα φιλια μου στους γειτονες του.
Πολλα μπραβο, στην λιμνη , στο νησακι.
Πολλα μπραβο στους απανταχου ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ..... ΝΑΙ ΡΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ.
Υ.Γ. Νομιζω οτι απο σημερα το πρωι πρεπει να αυξηθηκαν κατακορυφα τα ραντεβου στους οδοντιατρους απο το ΗΛΙΘΙΟ-ΧΑΖΟ.....αλλά .... ΩΡΑΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ που μονο ο Χριστοπουλος και οι παρεα του, μπορουν να το δωσουν.