Ποιός το περίμενε?
Έγιναν όλα τόσο "κανονικά και γρήγορα" ... ο τέρμας κολλημένος με ροπές προς τα δεξιά, λες και ψαρεύει πέναλτι.
Για δες λίγο ρε vagge-lakis-buffon ... 8)
Λοιπον, για να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.
Ο Ραντμαν εκανε την αποκρουση της χρονιας διοτι πριν το γκολ, σουταρουν απο μακρια κινειτε προς την πορεια της μπαλας, αυτη κοντραρη και αλλάζει χερι στον αερα και την βγαζει κορνερ. Φοβερα ενστικα.
Μετα, στα περι γκολ Αρη-Τατου.
Η κινηση του (βηματισμος) ειναι σωστη προς το κεντρο της εστιας γιατι συγκλίνει ο Γιαννιωτας και δινει πασα.
Σκεπτουμενος το πρωτο πατημα που κανει στην πρωτη προσποίηση του Τατου, περιμενε καποιο σουτ.
Μετα το γκολ που δεχεται ειναι καθαρο. διοτι βλεπει 3 αμυντικου πανω στον Τατο αλλά οχι στο ποδι που θα κανει σουτ. Αφου ο Ραντμαν περιμενε απο τα σκουπρα να του κλεισουν το πεδιο, γινεται το σουτ και αιφνιδιάζεται πραγμα που δειχνει και το πέσιμό του με το δεξι πόδι να ειναι το γερό στο πεσιμο.
Για μενα στο γκολ δν φταιει ο ανθρωπος προς θεου, αλλά οι αμυντικοι που ειναι 3 και στο σουτ γυριζουν ολοι πλατη μην την φανε στα μουτρα απο τα 20 cm αποσταση.
Ξανα λεω οτι το στήσιμό του στο τερμα ειναι σωστο, διοτι, αν ο Τατος εσπαγε την μπαλα εξω για σουτ ενος αλλου συμπαιχτη του, τότε εχει τα ζυγια και την αισθηση για το που βρισκονται τα δοκαρια και το κεντρο του τερματος.
Υ.Γ. Φυσικα εγω ομως δν ειμαι Ραντμαν αλλά εχω 2 μετρα χερι. Θα το ειχα βγαλει .......ΧΑΛΑΡΑ