Αποστολέας Θέμα: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)  (Αναγνώστηκε 509349 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1025 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 22:55 »
Πρεπει να μας απασχολησει κ το ενδεχομενο να πηραμε την αδεια με βαση την ωχαδερφικη ελληνικη νοοτροπια που μπορει να λειτουργει με παραλειψεις κ να κανει αυθαιρετες ερμηνειες των νομων δινοντας τους διασταλτικες ερμηνειες υπο το βαρος πιεσεων κοινωνικων πολιτικων οικονομικων.
Πρεπει καποτε να καταλαβουμε οτι δεν μπορουμε να λειτουργουμε ως ουγκαντα κ οτι καποια στιγμη οι νομοι θα υπερισχυουν των συμφεροντων.Αρκει να υπαρχει ισονομια και αντικειμενικη θεωρηση.
Τα ψεμματα καποια στιγμη τελειωνουν αλλο η απλη διεκπεραιωση των υποχρεωσεων πολλων απο αυτων αυτονοητων κ αλλο το οραμα.
Μακαρι να υπαρξει αισιο τελος κ να αποφυγουμε οιΠΑΣολεδες αλλη μια μαχαιρια στην καρδια.
Ειμαι πολυ απογοητευμενος κ θυμωμενος κ οχι κατ αναγκη με τους διαφορους πανοπουλους που μπορουν να κινουν τα νηματα αλλα φαινεται να μη χρωστανε.
Να θυμισω οτι οταν ο χβ εψαχνε 700χιλιαρικα απο δω κ απο κει για την πραγματοποιηση ενος ονειρου ο πανοπουλος τα εισεπραττε πουλωντας παικτη των ακαδημιων του (Λοντιγκιν).
Αν ο ΠΑΣ ειναι παρατυπος να τιμωρηθει αλλα οχι επ ωφελεια αλλων.
Εκτος κ αν για αλλη μια φορα ισχυει η φραση "αν χρωστας 100 χιλιαρικα στην τραπεζα εχεις προβλημα αν χρωστας 100 εκατομυρια εχει προβλημα η τραπεζα".
Τηρηση της ισονομιας λοιπον κ μετα να βαλουμε μυαλο(αν κ δεν το βλεπω). :-(

Αποσυνδεδεμένος pasoles7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1026 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 22:56 »
Μην ακούτε τι λένε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλά στον Καραλή ο άλλος έλεγε οτι δεν θα πάρει άδεια ούτε ο ΠΑΣ ούτε ο ζέλας και η Ξάνθη να ετοιμάζεται για Ευρώπη!!!!!!!!!!!!!!!!Εσείς εκεί της UEFA φάτε καλύτερα μια φασολάδα φτιαγμένη από τον Αλα-σκουζο και κλάστε μας τ'α@@@@ια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρε δεν μασάμε λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για άλλη μια φόρα θα φάτε άκυρο ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! >:( :mono: :pas: :pashat: :joker: >:(
ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1027 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 22:58 »
Aντε ρε ξεφτιλισμενοι...................

Κυριοι της ουεφα θα μας απαντησετε γιατι περσι δεν πηγατε καν να ελεγξετε το φακελο του ΒΑΖΕΛΟΥ?αλλα  τι λεω εκει ειναι νομιμοι,τρομαρα τους

Αμ το αλλο...θελουν να μας πεισουν οτι σε ολακερη ευρωπη μονο εμεις εχουμε προβλημα και πουθενα αλλου,και ολως τυχαιως ηρθανε να ελεγξουν τον ΠΑΣ απο 800 ομαδες που βρισκονται στις ευρωπαικες διοργανωσεις....ρε μουνοπανα ποιον κοροιδευετε,ειναι φανερο πως εδω παιζει ρουφιανιλικι.......

Ελατε ρε παιδια,,,αυτο δεν εχει ματαξαναγινεΙ....30 χρονια γαμημενοι ελληνικου επαγγελματικου ποδοσφαιρου και αποφασισαν τωρα πως πρεπει να γινουν αυστηροι κ ολως τυχαιως με τον ΠΑΣ!!!!!

Και εγω mike ειμαι της αποψης αυτης στο αν χρωσταει μια ΠΑΕ πρεπει να αντιμετωπιζετε με αυστηροτητα,αλλα το χρονικο σημειο που γινετε αυτο ειναι υπερβολικα υποπτο κ ειδικα οταν για πρωτη φορα ο Βαζελας ειναι νομοτυπα εκτος ευρωπαικων διοργανωσεων

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.....ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ  ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

ΨΟΦΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Sorry για τα μπινελικια που ριχνω αλλα ελεος ρε πουστη μου,δν αντεχω τετοια αδικια

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:04 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1028 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 22:59 »
Σκωτσέζικο ντους. :(

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1029 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:04 »
ρε πανε καλα αυτοι θα τρελαθουμε τελειως βρηκανε προβλημα στην αδειοδοτηση η ο αλασκουζοσ εχει βαλει το χερι του

μποχα βρωμα του παο ιστορια μεσα στην πουστια η θυρα 13

πουτανασ γιοι παναθηναικοι

τις μανες γαμαμε καθε μερα

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1030 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:06 »
Παράθεση
Aντε ρε ξεφτιλισμενοι...................

Κυριοι της ουεφα θα μας απαντησετε γιατι περσι δεν πηγατε καν να ελεγξετε το φακελο του ΒΑΖΕΛΟΥ?αλλα  τι λεω εκει ειναι νομιμοι,τρομαρα τους

Αμ το αλλο...θελουν να μας πεισουν οτι σε ολακερη ευρωπη μονο εμεις εχουμε προβλημα και πουθενα αλλου,και ολως τυχαιως ηρθανε να ελεγξουν τον ΠΑΣ απο 800 ομαδες που βρισκονται στις ευρωπαικες διοργανωσεις....ρε μουνοπανα ποιον κοροιδευετε,ειναι φανερο πως εδω παιζει ρουφιανιλικι.......

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.....ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ  ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

ΨΟΦΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Sorry για τα μπινελικια που ριχνω αλλα ελεος ρε πουστη μου,δν αντεχω τετοια αδικια

καταλαβαινω τα νευρα σου αλλα ας ησουν πεντακαθαρος και ας καναν οτι ηθελαν...εκει πρεπει να νευριασεις...δεν ειναι ωραιο να λεμε ειμαστε εμεις για τον πουτσο αλλα επειδη ειναι και οι αλλοι ας βγουμε μωρε...και γω ξενερωνω αμα δε βγουμε αλλα μη το παιζουμε και παρθενες!

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1031 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:12 »
Ας βγει καποιος να μας πει οτι μας κανει πλακα...
Τι γινεται ρε πουστη μου;γαμω το σπιτι σας ρε καριοληδες θα μας τρελανετε τελειως!!!

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #1032 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:16 »
Μην αντιδράτε σαν ΠΑΟΚτζήδες. Σοβαρευτείτε.

Απλά τα πράγματα. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.
Αν ο φάκελος σου είναι κομπλέ, ας έρθει να ελέγχξει και η Μέρκελ.

Αν, όμως, έχει πρόβλημα, οποιαδήποτε ανεξάρτητη και αδιάβλητη αρχή κάνει έλεγχο, δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις.
Όχι μόνο ο ΠΑΣ, ο καθένας.

Γιατί αν ο ΠΑΣ -ω μη γένοιτο- κριθεί και αποδειχθεί "σκάρτος", σειρά θα πάρει ο βάζελος.
Θα είναι κομπλέ αυτοί; Αν είναι μαγκιά τους.  Όπως και μαγκιά του ΧΒ αν είναι ο ίδιος κομπλέ.

Τελικά, το συμπέρασμα που βγάζω εγώ απ' την όλη υπόθεση είναι ότι θέλουμε ένα ΔΝΤ στο ποδόσφαιρό μας, μπας και δούμε άσπρη μέρα.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1033 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:21 »
Δεν το παιζω ουτε οσια παρθενα ουτε τιποτα!!!!

αλλα για πες μου τι γνωμη θα εχεις λογου χαρη που ειναι πολυ πιθανο,στο να παρει αδειοδοτση ο βαζελος που μεχρι και στο μπακαλη της γειτονιας μου εχει ανεκπληρωτους λογαριασμους

Sorry αλλα τελος η ανοχη μου

Αμα δεν ειμαστε σωστοι,ορθα θα πραξουνε και ας εχουνε πεσει ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ,αλλα μην μας λενε και μαλακες.... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΕ 8 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Ι-Σ-Ο-Ν-Ο-Μ-Ι-Α

ΜΑΣ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΣΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ........αλλα τι λεω ορθα μας ριξανε αφου χρωστουσαμε

Φτασαμε αισιως το 2013 για να ξαναδουμε το ιδιο εργο....εεεε οχι ρε φιλε......Και στο κατω κατω ας ξεκινησει μια φορα η εξυγιανση απο το γαμημενο το ΠΟΚ

Η ΑΕΚ λογου χαρη απο το 2004 μεχρι τωρα δεν ηξερε που χρωστουσε,αλλα δεν ειδα καμια γαμημενη ουεφα να τις βαζει χερι...αλλα ειπαμε ο ΠΑΣ ειναι η αιτια του ποδοσφαιρου μας-της οικονομικης καταντιας της χωρας-και της διαφθορας

ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΠΑΙΡΕΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ Ο ΠΑΣ-ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Κ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #1034 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:23 »
να δω τι <<ανεξάρτητη και αδιάβλητη>> θα είναι η ουέφα αν δεν πάρουμε εμείς και πάρει ο πόα...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1035 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:24 »
Παντως αν κοπει ο ΠΑΣ κ παιξουν κανονικα παο κ παοκ θα ειναι αλλο ενα σκανδαλο αλλη μια αδικια που θα τη λουστουμε χωρις δυνατοτητα αντιδρασης
Ειναι σοκαριστικη για μας αυτη η κατα ριπας αναρτηση δημοσιευματων εγω πριν απο λιγο μπηκα κ εχω μεινει παγωτο.
Δυστχως γινεται λογος για κοινοποιηση αποφασης σε μια βδομαδα κατι που θα μας βασανισει αφανταστα οσους ασχολουμαστε καθημερινα με τον ΠΑΣ.
Υπαρχουν ασαφειες για το πως υπηρξαν τοσες διαρροες.
Αν κ μας εχουν κοπει τα ποδια θα πρεπει να περιμενουνε να δουμε τι θα αποφασιστει τελικα γιατι ολο αυτο το πανηγυρι μου μοιαζει σαν ανακουφιση κ αντεκδικηση-αντεπιθεση των ΠΟΚοδιαιτων ΜΜΕ που μετα το τελος της αεκ τους πεφτει βαρυς κ ο αποκλεισμος του βαζελου.
Τι θα γραφουν ολη μερα για το απηλιον κ το ελληνικο?
Ολοι αυτοι απο τα ντερμπυ τις μεταγραφες κ την ευρωπαικη εμπειρια του ΠΟΚ ζουνε.
Οπως ειπα ομως κ πιο πανω πρεπει να αναρωτηθουμε κ εμεις για εμας.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1036 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:29 »

Απο τo www.apodytiriakias.gr πριν λιγο.

Kλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ ήρθε χθες τη νύχτα στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αυτά που σας έλεγα. Τους παρέλαβε άνθρωπος της ΕΠΟ, τα είπαν στο όρθιο, ήπιαν τα ντρίγκ και έδωσαν ραντεβού για την επομένη. Τι είπαν; Δεν ξέρω. Δεν έμαθα. Δεν πρόλαβα να μάθω.

Και σήμερα το πρωί οι ουεφατζήδες επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΕΠΟ για τα περαιτέρω. Περί τίνος πρόκειται; Υποψιάζομαι για την απείθεια που επέδειξαν οι γκαγκατσικές ενώσεις προσφεύγοντας στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτά δεν γίνονται ανεκτά από την ΦΙΦΑ.

Είναι σα να περνάς με κόκκινο το φανάρι μπροστά στα μάτια του τροχονόμου. Το ίδιο και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το λόγο έχει η ΦΙΦΑ, κατά δεύτερο, μην πω κατά πρώτο τρίτο η ΟΥΕΦΑ. Οι φιφατζήδες, όμως, έχουν το συνέδριο στον Άγιο Μαυρίκιο και στην Αθήνα μας κουβαλήθηκαν οι ουεφατζήδες.

Ποιος είναι, σου λένε οι απ'έξω, ο κάποιος κύριος Τζώρτζογλου, κουμπάρος του Γκαγκάτση, που φόρα παρτίδα δεν αναγνωρίζει την υπερκείμενη αρχή, την ΕΠΟ. Τελειώστε τον. Σβήστε τον από τον χάρτη. Αυτό είναι το μήνυμα. Αν δεν αποσύρουν τις κατηγορίες σε βάρος της ΕΠΟ με μήνυση στα πολιτικά δικαστήρια κι εσείς, η ΕΠΟ, δεν τους διαγράψετε, τότε οι ομάδες σας δεν παίζουν στα κύπελλα Ευρώπης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,UEFA,ΕΠΟ,ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ,ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ,FIFA• •
ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ
Όνομα:

Email:

Μήνυμα:

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 TWITTERFACEBOOK

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ
ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ
Ο ΤΙΓΡΗΣ ΜΕ ΟΠΑΠ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΗΣ
ΠΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΑ

14ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΤΟΥΣ
13ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ
8ΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΡΕΧΑΓΚΕΛ
8ΜΑΙΜΟΥ ΓΑΒΡΟΣ Ο ΑΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
7ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑ Ο ΑΡΗΣ
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #1037 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:30 »
Πείτε με μετα Χριστον προφήτη,αλλά αυτό το μπαραζ Ξάνθης - Παναθηναϊκού ποτε δεν μου άρεσε,ηταν κάτι το απίστευτο σαν να μας ξεγραψαν.Η όλη ιστορία είναι για να βγει Ευρώπη ο παο χωρίς να φταίει η επο και να βγουμε εμείς  στον δρόμο. Από όταν έγινε το μπαράζ φάνηκε που παει η ιστορία.

Δεν είναι τυχαίο που μας κουβαλήθηκε η  ουεφα ξαφνικά και συστημένη στον δικό μας φάκελο. η δουλειά βρωμάει και θα δείτε πολύ φοβάμαι ότι θα μας ανακαλέσουν την άδεια.
Φυσικά η ουεφα δεν ελέγχετε από κανέναν ΠΑΟ,απλά είμαι σίγουρος ότι και εμείς  τους δίνουμε λαβή καθώς ο φάκελος μας έχει  ελλείψεις(από ότι ακούγετε και ξέρω),καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει,αν είμαστε και εμείς ΟΚ δεν θα μας ένοιαζε.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #1038 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:31 »
Καλά θα κάνει κατά τη γνώμη μου να μιλήσει η ΠΑΕ.
Δέχεται κι αυτή και τα νεύρα του κόσμου του ΠΑΣ"πυρ ομαδόν".
Και κάλιστα θα κάνει να ζητήσει ν ανοίξουν οι φάκελοι των "εμπλεκομένων".
Κι επειδή δε μπορεί η ίδια να απαιτήσει να ανοιχτεί ο φάκελλος του βάζελου, ας το κάνει δίκην πρόκλησης.
Ιδού ο δικός μου, αν έχετε πελέ δείξτε τα μας, ανοίγοντας και τον θκο σας.

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:38 »
Να ρωτησω εγω το αλλο ?
Αν οι φακελοι ΠΑΣ και βαζελας δεν ειχαν παει "πακετο" στην ΕΠΟ για αδειοδοτηση (και ειχε πλασαριστει ετσι και απο τα ΜΜΕ αυτο) υπαρχει κανενας εδω μεσα που να πιστευει οτι θα παιρναμε αδεια?
Υπαρχει κανενας που να πιστευει οτι ο φακελος μας ηταν οκ?
Αν δεν μας εξεταζαν μαζι με το "θηριο" που κανενας δεν θελει να πληγωσει (βλεπε οικονομικα, πολιτικα και ολων των λογιων συμφεροντα) το οποιο προφανως και δεν δικαιουταν αδειοδοτηση, θα παιρναμε τα τσιοκια μας...
Απλα δεν μπορουσαν να εκτεθουν τοσο απροκαλυπτα...
Ο Δημητριου αυτα ειδε, αυτα εκρινε, αυτη την εισηγηση εκανε ξεροντας οτι δεν ειναι δικη του αποφαση η αδειοδοτηση και αρα δεν ειχε και καποιο κινητρο για να κουκουλωσει πραγματα...
Και ερχεται τωρα ενας σοβαρος θεσμος οπως η ΟΥΕΦΑ (χωρις εμενα να  με νοιαζει ποιος την εστειλε) να φερει τα πανω κατω (?)
Τα πραματα ειναι οπως τα λεει ο απαχπαν...εισαι κομπλε? Δεν πα να φερει και τον Παπα ο καθε Αλαφουζος...τους δειχνεις τα χαρτια και αντε γεια...
Αλλα ο θκος μας ο μπουφος επρεπε να φτασουμε στο αμην για να παρει ταρα το ιδιο του το συμφερον και να προσπαθησει να σωσει την παρτιδα...τελαυταια στιγμη ολα...μηδεν επαφη με την πραγματικοτητα και τα της ομαδας...
Ας μην τα ριχνουμε λοιπον τοσο ευκολα ολα στους αλλους και ας κοιταξουμε το θκο μας το μαγαζι πρωτα να ειναι ενταξ...
"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΠΠΟΥΣ

• Jr. Member
  • **
  • ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:40 »
εγω ενα ξερω εαν εισαι ενταξει δεν φοβασαι τπτ το θεμα ειναι οτι ολοι ελεγαν ο πας απο την αρχη δεν θα παρει αδεια οι δικοι μας τι εκαναν ;ετοιμασετα κατεθεσε πληρη φακελο και παρε αδειοδοτηση απο την αρχηκαι ασε στον σκουζο να σκουζει , τωρα βραστα...
υ.γ δεν φταιει κανεις μονο οι δικοι μας
υ.γ2 αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι μην σκασει μυτη μετα απο αυτα και κανενας κυπουρος για προπονητης γιατι εχει πολλους φιλους εκει στη παε

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:45 »
Βαρέθηκα αυτή η ομάδα να διοικείται από σκούπρα ρε πούστη μου!
Πάμε γι' άλλα...

Το "πάμε γι' άλλα" δεν έχει σχέση μόνο με την ευρωαδειοδότηση φίλε!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:50 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:46 »
Ακομη δεν βγηκε καμια αποφαση για τις αδειοδοτησεις απο την ΟΥΕΦΑ. Απορω γιατι προτρεχετε!!!! Καντε λιγο υπομονη. Τοση καναμε ολα αυτα τα χρονια. Δεν ειναι παντα οπως φαινονται τα πραγματα. Και το κυριότερο, δεν ειναι παντα οπως τα παρουσιαζουν. Υπομονη.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1043 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:47 »
Παράθεση
nikos74
23:41 | 06-06-2013

Και ξανα αναρωτιέμαι! Εντάξει της ήρθε της uefa να ελέγξει! Και συμφωνώ αν ο φάκελος του ΠΑΣ δεν είναι εντάξει να την πληρώσει! Αλλά γιατί το θυμήθηκε τώρα? Η ΑΕΚ χρωστάει της μιχαλούς τόσα χρόνια! Που ήταν η UEFA? Γιατί δεν ήρθε να ελέγξει μια φορά!!!! Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός? το ίδιο και ο ΠΑΟ!!! Τόοοοοοοσα χρόνια και περίμεναν τον ΠΑΣ να εξυγιάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο! Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε το εξυγίαναν το ελληνικό ποδόσφαιρο πρίν 10 χρόνια πάλι με τον ΠΑΣ που ενώ κέρδισε την παραμονή του στην Α εθνική στους αγωνιστικούς χώρους τότε τον έριξαν για χρέη!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Λές και ήταν η μοναδική ομάδα που χρώσταγε! Ξέρετε τι λέει η παροιμία! Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!!! Πάντως δεν πολυπιστεύω τα Αθηναϊκά δημοσιεύματα μιας και είναι κατευθυνόμενα. Από την διοίκηση του ΠΑΣ, που κανένας δεν έγραψε τίποτε, λένε οτι απλά τους ζητήθηκε ένα τυπικό επιπλέον χαρτί, που παραδόθηκε, περισσότερο για τυπικούς λόγους!!!!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

σχόλιο ενός χρήστη της ιστοσελίδας γκαζέτα....
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: Πεμ 06 Ιούν 2013 23:54 »
Μην αντιδράτε σαν ΠΑΟΚτζήδες. Σοβαρευτείτε.

Μη το λες φίλε σύντροφε PASaris ... στο ότι δεν αντιδρούμε σαν Παοκτσήδες (βλ. επέβαλαν το Γκαρσία στον Ιβάν), σε αυτό οφείλονται οι ένδοξες προεδρίες μας, των Χριστίδη, Γκλίναβου και ούτω καθ΄εξής.
Αν ποτέ σοβαρευτούμε θα είναι ... άμα τη ιδία νουθεσία και βούληση.

Για την ΠΑΕ που λέει ο ΛΟΚΟ, συμφωνώ ... αν και θα έπρεπε να είχε ήδη "διαρρεύσει" το περιεχόμενο του Φακέλου της (3ος δικηγόρος) ... 1,2,3,4, 5 ... αυτά βάλαμε μέσα.
Εσείς κ. Μποροβήλο και κ. Σπανέ τί βάλατε πέρσι και φέτος ... κάνε και μια ερώτηση στους συνεταίρους της S.L.,

Ενδεχόμενα, η 4η θέση να κάθεται στα μαλακά μόρια της ψυχολογίας μας από την 1η ή τη 2η ... να σκέφτηκαν σε άλλη κωμικοτραγική  και απευκταία, περίπτωση.

Αν κάποιος "σκέφτεται και συζητάει" σοβαρά αυτές τις ώρες με την  Άδεια, είναι ο προπονητής και κανένας άλλος.
Πάντως λέω ότι ο Φάκελός είναι εντάξει ... και δε χρειάζεται ο αλαφού να ρίξει κυβέρνηση, ξέρει μόνη της αυτή.   

Για τους δημοσιογράφους της  gazzetta και της goal,  βρήκα προσφορότερο αυτό:

http://pics.ricardostatic.gr/14_708504498_Big/sxolika-ekpedeftika/tzartzanos-ah-suntaktikon-tis-arhaias-ellinikis-glossis.jpg

Υ.Γ.: Αν και πιστεύω ότι, η ΟΥΕΦΑ ήρθε για ισχυροποιήσει τη θέση Σαρρή που τον αναγνωρίσει ως Κανονκό πρόεδρο και να εγκυροποιήσει τις αποφάσεις "του" ... έναντι των επικριτών του (ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς)
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 07 Ιούν 2013 00:26 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 00:09 »
Η ΑΕΚ 15 χρονια επαιζε σε ευρωπαικες διωργανωσεις και συναμα χρωστουσε εκατομμυρια ευρω αλλα η ΕΠΟ κ η ουεφα κιχ

Ο ΒΑΖΕΛΟΣ που εδω και δυο χρονια εχει φεσωσει τους παντες κ τα παντα τσιμουδια παντου-ακρα ταφου σιωπη...Μην χαλασουμε χατιρι στον καραφλομπεκατσο μωρε κ τον αποκλεισουμε απο την ευρωπη

Ο ΠΑΟΚ.....τι και ο Παοκ φεσατζης απαπαπααααα να ναι καλα Βουλινος-Μπατατουδης-Ζαγορακης που βγαζανε την ομαδα τους στν ευρωπη.....Τι χρωσταει ακομα ο ΠΑΟΚ του μεγαλου Ιβαν  απαπααααααα δν το πιστευω,αλλα χαλαλι τα παιδια πανε τσαμπιονς λιγκ

O Αρης απο το 2003 χρωσταει,αλλα χαλαλι τους κ αυτουνους μας εκαναν περηφανους στη ευρωπη

Αληθεια της ουεφα τα παιδια που ηταν τοσο καιρο?????σπιτια τους μεχρι τοτε φαινεται αφου δεν ειχε πεσει καρφωμα απο τους καλοθελητες της λιγδας μας

Αστε μας ρε μαγκες

Ο Χριστοβασιλης εχει πολλες ευθυνες για τα οικονομικα ζητηματα κ αυτο το γνωριζουμε πολυ καλα κ θα τον σιαξουμε αργοτερα ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ,αλλα δυστυχως δεν καταλαβαινετε τις θυσιες αυτων των παιδιων που δωσανε κ την ψυχη τους στο γηπεδο,δεν καταλαβαινετε πως για τον Χριστοπουλο ειναι μεγαλο κινητρο να συνεχισει μαζι μας ,δεν καταλαβαινετε πως αυτο που καταφεραμε τωρα ειναι το ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ

Εμεις δικαιως λ.χ πως δεν παιρνουμε αδεια,και παιρνει ο Ρουφιανος ο Βαζελος...Θελω να δω ολοι σας οι υπερανω το τι θα λετε.....Τι να πω

Μια ζωη υποταγμενοι και με σκυμμενο το κεφαλι ειμαστε

Τελικα του ΟΦΗ  δυστυχως που το λεω,εχουνε πολλα κιλα αρχιδια!!!Γιατι αμα συνεβαινε κατι τετοιο στην ΦΟΦΗ θα ειχανε γυρισει την Κρητη αναποδα αλλα τουλαχιστον κατι θα ειχανε καταφερει

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 00:13 »
Παράθεση
Μια ζωη υποταγμενοι και με σκυμμενο το κεφαλι ειμαστε

στην Ευρώπη...όχι εδώ...εδώ τους έχουμε όλους τζι-τι-πι...

Αποσυνδεδεμένος THRAKI Fans

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 00:25 »
Πως τα καταφέραμε πάλι;;; και οκ, ο φάκελος μας έχει ελλείψεις. Του παο είναι κανονικός;;; του μπαοκ τόσα χρόνια είναι κανονικός;;;

και μην ξεχνάμε ότι όταν περιμέναμε για την αδειοδότηση, όλοι μας είχαν ξεγραμμένους εντελώς συμπτωματικά!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 07 Ιούν 2013 00:30 από THRAKI Fans »

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 01:12 »
Παράθεση
Αξίζει να σημειωθεί πως η UEFA δεν προτίθεται να ανακοινώσει κάποια απόφασή της σε αθηναϊκό έδαφος. Αφού ολοκληρώσει τη δουλειά της, θα αποχωρήσει από τη χώρα μας, θα λάβει αποφάσεις από την έδρα της και ακολούθως θα ενημερώσει την ΕΠΟ.

sport-fm.gr

με την ησυχία σας παιδιά δε τρέχει και τίποτα , μέχρι τις 18 Ιουλίου έχετε  χρόνο  , κάντε και μια βόλτα στις Κυκλάδες ελάτε κι απ τα Ζαγοροχώρια κι αν θυμηθείτε αποφασίζετε !
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 07 Ιούν 2013 01:26 από αντι-ΟΦΗ »

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 01:17 »
Ας ηρεμήσουμε καί να δούμε πως θα εξελιχθεί το πράγμα...Θεωρώ τα περισσότερα που ακούγονται καί γράφονται είναι μπαρούφες για εμπορικούς λόγους κυρίως στην Αθήνα καί οι πιθανότητες να μη μας δώσουν άδεια ελάχιστες. Το πιο πιθανό είνα να μπεί η ομάδα σε μορατόριουμ με επίβλεψη ανα τακτά χρονικά διαστήματα από την UEFA. Αυτό που με φοβίζει είναι η καθυστέρηση σε όλα τα άλλα ζητήματα (Χριστόπουλος-ανανεώσεις-μεταγραφες-γηπεδικό κ.τλ.) που δημιουργείται απ' το θέμα της αδειοδότησης καθώς όλος ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα είτε από την καθυστέρηση της απόφασης της UEFA είτε από ενδεχόμενη μη αδειοδότηση.

Ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι με τις αδειοδοτήσεις καί να δίνονται όλοι οι φάκελοι στη δημοσιότητα ώστε να μη δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις ότι υπάρχουν 2 μέτρα καί 2 σταθμά (καλά τώρα, λέμε καί κανα ανέκδοτο...). Πόσο μάλλον σε περίπτωση μη αδειοδότησης μας, κάτι το οποίο θα είναι σοβαρότατο πλήγμα για την ΕΠΟ καί την αξιοπιστία της (εδώ γελάμε...  :P :P %-|).

Όπως καί να χει, ότι καί να γίνει εμείς  :mono:  θα παραμείνουμε...Για αυτό καί από το τρίπτυχο (ΕΥΡΩΠΗ-ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ) καί έχοντας μεγάλη συναίσθηση των όσων λέω, ρίχνω το βάρος στον κοουτς καί στην παραμονή του εδώ. Μπορεί η Ευρώπη να είναι κάτι το πρωτόγνωρο για μας φέτος, πιστεύω όμως ότι αν δεν υπάρξει συνέχεια (καί τη συνέχεια-θέλουμε δε θέλουμε-μόνο ο Χριστόπουλος μπορεί να την εγγυηθεί τη δεδομένη στιγμή...), θα είναι ένα πυροτέχνημα (όπως η Λάρισα το 2009,10 δε θυμάμαι ακριβώς)...Αν τακτοποιηθούν με πρόγραμμα όμως όλα τα άλλα ζητήματα (τα οποία βάζει μπροστα ο Χριστόπουλος), ίσως καί να βαράμε ευρώπη κάθε χρόνο που είπε κι ο Άγγελος...

Τεσπα ας ελπίσουμε ότι αυριο-τις επόμενες μέρες κάτι καλό θα υπάρξει... :pashat: