Αποστολέας Θέμα: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)  (Αναγνώστηκε 505041 φορές)

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1150 στις: Δευ 10 Ιούν 2013 12:11 »
νομιζω οτι ολη την δουλεια στην ομαδα την εκανε ο θωμαιδης.ο ομορφονιος επαιρνε την δοξα..... :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:


Όπως ο Ράικαρτ με τον Τεν Κάτε που έκανε κουμάντο. Το απέδειξε και η τιτάνια καριέρα του έκτοτε.

Αν φύγει ο Χριστόπουλος (ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ), η μόνη λύση, σίγουρη και δοκιμασμένη, που έχει αποδείξει πως μπορεί να διαδεχτεί επιτυχημένους προπονητές είναι ο Μίλτος ο Μάστορας.

Ρε συνέλθετε και ηρεμήστε. Τι άλλο θ' ακούσουμε %-|
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1151 στις: Δευ 10 Ιούν 2013 12:45 »
Καλύτερα ο Μπόμπ ο Μάστορας, λέω εγώ.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1152 στις: Δευ 10 Ιούν 2013 12:55 »
αν ειναι πολλα τα λεφτα ,τοτε καλα κανει κ το σκεφτεται κ το ξανασκεφτεται ..γνωμη μου ειναι πως το ειδικοτερο θα πρεπει να υποτασσεται στο γενικοτερο συμφερον.....

 ΑΛΛΑ...

  σκεψου Γιαννη ποσο συναλλαγμα θα φερεις και στην ομαδα και στην τσεπη σου αναδεικνυοντας κι αλλα ταλεντα οπως εκανες φετος σμιλευοντας ποδοσφαιρικες ικανοτητες κ χαρακτηρα στα πιτσιρικια που ανελαβες...μην ψαχνεις απ τον πρωτο σου πινακα το τζακ ποτ ..ειμαι βεβαιος οτι το εργο σου θ αναγνωριστει στο πολλαπλασιο οταν κανουμε  τον ΠΑΣ Club ευρωπαικου επιπεδου,ετσι οπως τ ονειρευτηκες κ εσυ καποια στιγμη μαζι με ολους μας... :mono:

  Παντως οτι κι αν κανεις δικαιολογημενος απο μενα .. :flag:

παιδιά για να μην πολυλογούμε η ομάδα δεν θα πάει Ευρώπη...ο Χριστόπουλους θα φύγει για ουκρανία....οι λίλα και ιλιτς θα φύγουν...μπορεί και ο οικονόμου...αυτά πιστεύω ότι θα γίνουν...μακάρι να διαψευστώ...αλλά δεν νομίζω... :( :( :( :(
ειδες κακο ονειρο εψες πασιοπλο μ?μη τρως τοσο βαρια το βραδ για να σε πιο αλαφρυς κ πιο αισιοδοξος :joker: :P
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 10 Ιούν 2013 13:03 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1153 στις: Δευ 10 Ιούν 2013 17:56 »
Παράθεση
Η ΟΥΕΦΑ δεν δίνει άδεια στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός.. πιο κοντά σε εκ νέου απόρριψη

Συντάκτης: Μανώλης Γαβαθιώτης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Δύο αγκάθια στον φάκελο του Παναθηναϊκού, φέρνουν κοντά την εκ νέου απόρριψη της αδειοδότησής του

Α ) ΣΕ … «ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ» Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ( ΣΚΑΪ )

Β ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Ελάχιστες έως μηδενικές ελπίδες έχει ο Παναθηναϊκός να εγκριθεί η αδειοδότησή του από την αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Αυτό αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, οι οποίες επιμένουν ότι οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ πού εξέτασαν τον φάκελο στην Αθήνα και τώρα ετοιμάζουν το πόρισμά τους, διαπίστωσαν πολύ σοβαρά κενά στο περιεχόμενό του.

Συγκεκριμένα, ως μεγάλα αγκάθια για την έγκριση του φακέλου και την παροχή της άδειας συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναφέρονται δύο περιπτώσεις, πού – κατά τα λεγόμενα των αρμοδίων – «βγάζουν μάτια».

Η πρώτη περίπτωση, αφορά την χορηγία των έξι εκατομμυρίων ευρώ, πού προστέθηκε στο περιεχόμενο του φακέλου μετά την απόλυτη αδυναμία να κατατεθεί η απαιτούμενη εγγυητική. Η «χορηγία» αυτή, σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο του φακέλου, θα προέλθει από το τηλεοπτικό κανάλι «ΣΚΑΪ» ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζου, πλήν όμως θα αφορά … «διαφημιστικό χρόνο» ! Δηλαδή, τα έξι εκατομμύρια δεν θα αφορούν κατάθεση μετρητών, αλλά εκμετάλλευση διαφημιστικού χρόνου και βεβαίως, όλοι καταλαβαίνουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό, όταν αφορά μορφή εγγυήσεων.

Το δεύτερο μεγάλο αγκάθι, όπως αναφέρουν, επαναλαμβάνω, οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, αφορά τους διακανονισμούς των χρεών της ΠΑΕ προς διαφόρους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι διακανονισμοί αυτοί – όχι όλοι, αλλά αρκετοί – δεν συνοδεύονται από το απαραίτητο στοιχείο πού θα αποδείκνυε την αξιοπιστία τους : Την θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής των ποδοσφαιριστών πού φέρονται να συμφωνούν και να έχουν υπογράψει τον διακανονισμό των απαιτήσεών τους από την ομάδα !

Φυσικά, αυτό το δεύτερο στοιχείο θα ήταν αρκετό για την απόρριψη οποιασδήποτε απαίτησης από επίσημο φορέα, πόσο μάλλον για την ΟΥΕΦΑ !

Οπως και να έχει, η απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΟΥΕΦΑ, δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν την ερχόμενη Παρασκευή, οπότε και θα συνεδριάσει. Και φυσικά, θα αφορά τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον φάκελο του οποίου υπάρχουν άλλες, εξ ίσου σοβαρές όμως, παραλείψεις.

Υπενθυμίζω ότι στο σάϊτ μας, parapolitika.gr δημοσιεύσαμε για πρώτη φορά και κατ’ αποκλειστικότητα ( στις 10 Μαϊου ) την πληροφορία για την απόρριψη του αιτήματος αδειοδότησης των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα.

απο parapolitika.gr

αφου το γραφει ο....μεγας δημοσιογραφος Γαβαθιωτης.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 341
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1154 στις: Δευ 10 Ιούν 2013 18:57 »
Παράθεση
http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1962169.html

UEFA opens disciplinary proceedings
Published: Monday 10 June 2013, 12.36CET
UEFA has opened disciplinary proceedings in relation to FC Steaua Bucureşti and Beşiktaş JK, with both cases now to be reviewed by the UEFA Control and Disciplinary Body.

   

UEFA opens disciplinary proceedings
UEFA has opened disciplinary proceedings against two clubs ©UEFA.com
News

    Disciplinary proceedings opened


    UEFA Disciplinary Regulations - Edition 2013
 


UEFA has today opened disciplinary proceedings relating to FC Steaua Bucureşti (Romania) and Beşiktaş JK (Turkey). The UEFA Control and Disciplinary Body will review each of these cases before communicating its decisions.
Related Items


Proceedings have been opened against Steaua Bucureşti on the basis of Articles 2.04.g), 2.05 and 2.10 of the 2013/14 UEFA Champions League Regulations, regarding the admission criteria for participation in UEFA competitions.


Proceedings have also been initiated against Beşiktaş and two club officials in relation to match-fixing activities alleged to have taken place around the 2011 Turkish Cup final.

Both cases will be heard by UEFA's Control and Disciplinary Body on Friday 21 June at the House of European Football in Nyon, Switzerland.

Furthermore, following the investigation into alleged match-fixing activities involving Fenerbahçe SK (Turkey), the UEFA Disciplinary Inspector has submitted his findings to the Control and Disciplinary Body, in the context of disciplinary proceedings against this club and five club officials.

This case will be heard by the Control and Disciplinary Body on Saturday 22 June at the House of European Football.

All hearings will be closed to the media, and no access to the UEFA premises will be granted during the proceedings.

The decisions of the UEFA Control and Disciplinary Body will be communicated in the course of the week starting 24 June.

Δεν νομίζω να τρέχει κάτι με τους φάκελους… ούτε το δικό μας ούτε του ΠΑΟ….

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1155 στις: Δευ 10 Ιούν 2013 19:03 »
Παράθεση
Σοκαρίστηκαν οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ όταν είδαν το φάκελλο του Παναθηναϊκού. Ούτε ο πρόεδρος του ΟΦΗ που έχει ραδιόφωνο στο Ηράκλειο δεν θα το έκανε αυτό που τόλμησε ο Αλαφούζος. Να βάλει χορηγό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το κανάλι σκάυ. Όχι ότι η τηλεόραση ιδιοκτησίας Αλαφούζου θα χορηγήσει αυτό ή, εκείνο το πακέτο στον Παναθηναϊκό, αλλά ότι διαθέτει στην ΠΑΕ... διαφημιστικό χρόνο. Φοβερά πράγματα.

Ότι, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός θα βρει ρεκλάμες π.χ. για σερβιέτες ή, για αποσμητικά σπραίυ και θα κονομήσει κάνοντας χρήση του διαφημιστικού χρόνου   :P :P :P :P  που του δίνει τζάμπα ο σκάυ. Αυτά ούτε λέγονται, όχι να γράφονται σε φακέλλους εν όψει αδειοδότησης.

apodythriakias

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1156 στις: Δευ 10 Ιούν 2013 19:10 »
Εlcapitan το κάνεις πιο λιανά για μας τους αμόρφωτους?

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1157 στις: Δευ 10 Ιούν 2013 19:17 »
αυτή είναι η μετάφραση του google για το απαχπαν κειμενο
Παράθεση
Οι διαδικασίες έχουν κινηθεί κατά Steaua Bucureşti βάσει των άρθρων 2.04.g), 2.05 και 2.10 του 2013/14 UEFA Champions League κανονισμούς, όσον αφορά τα κριτήρια αποδοχής για τη συμμετοχή σε διοργανώσεις της UEFA.

Πρακτικά έχουν επίσης κινηθεί κατά Μπεσίκτας και δύο υπαλλήλους club σε σχέση με τη νόθευση των δραστηριοτήτων που φέρεται να έλαβαν χώρα γύρω από την τουρκική 2011 τελικό του Κυπέλλου.

Και οι δύο περιπτώσεις θα πρέπει να ακουστεί από τον έλεγχο της UEFA και πειθαρχικού οργάνου την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο σπίτι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη Νιόν της Ελβετίας.

Επιπλέον, μετά την έρευνα για τις καταγγελίες περί στημένων παιχνιδιών δραστηριότητες που αφορούν Fenerbahçe SK (Τουρκία), η UEFA Πειθαρχικό Επιθεωρητής υπέβαλε τα ευρήματά του στον έλεγχο και πειθαρχικό όργανο, στο πλαίσιο της πειθαρχικής διαδικασίας κατά αυτό το κλαμπ και πέντε υπαλλήλους club.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί από τον έλεγχο και πειθαρχικού οργάνου στις Σάββατο 22 Ιουνίου στο σπίτι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όλες οι ακροάσεις θα είναι κλειστή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και δεν έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις UEFA θα πρέπει να χορηγείται κατά τη διάρκεια της δίκης.

Οι αποφάσεις του ελέγχου και πειθαρχίας της UEFA σώμα θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινά στις 24 Ιουνίου.

οπως το πιανω εγω ειναι οτι βγηκαν κατι αποφασεις της Uefa για την Στεαουα,την Φενερ και την Μπεσικτας.Στην πρωτη για τα κριτήρια συμμετοχής της και στις αλλες 2 για στημενα.Αλλά δεν νομίζω να απέκλησαν την πρώτη ενω τις άλλες 2 θα τις πανε κατι σαν δικάσημο...

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1158 στις: Δευ 10 Ιούν 2013 21:25 »
Παράθεση
Δεν νομίζω ότι ευσταθούν οι πληροφορίες που βγήκαν στον αέρα και με ενυπόγραφα ρεπορτάζ πως η ΟΥΕΦΑ θα ανακαλέσει τις αδειοδοτήσεις  σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό. Τέτοια περίπτωση δεν παίζει. Η ομάδα, άλλωστε, των ουεφατζήδων που ήρθε και ήδη έφυγε από την Αθήνα δεν ασχολήθηκε με τους φακέλλους των δύο ΠΑΕ, οι οποίοι βέβαια είναι ελλιπέστατοι. Που σημαίνει ότι κακώς, σκανδαλωδώς αδειοδοτήθηκαν. Πάει, όμως. Τελείωσε αυτό.

Έξω, όχι εδώ, έξω, στην ΟΥΕΦΑ σφυρίχθηκε ότι είναι σε εκκρεμότητα κάποιες προσφυγές ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Χριστοβασίλης, όμως, το τακτοποίησε με διακανονισμούς που παρουσίασε.

Όπως υπήρξε θέμα και για το γήπεδο στα Γιάννενα, που δεν είναι σόι, που όπως είναι δεν γίνεται εκεί ματς ευρωπαϊκό. “Μην ανησυχείτε” είπαν από την ΕΠΟ, στους κυρίους της ΟΥΕΦΑ που ήρθαν στην Αθήνα, “ο ΠΑΣ θα παίξει στον Πανιώνιο”.

Υπάρχει, δηλαδή, μία υποστήριξη από πλευράς ΕΠΟ προς τα Γιάννενα. Δεν είναι κακό αυτό.
ποιος γιος πουτανας ειναι ο ρουφιανος?αθανατη ελληνικη δημοσιογραφια αν ισχυει το ρεπορταζ...και συνηθος ο αποδυτηριακιας βγαινει σωστος...θυμαστε προβλεψε οτι θα παρουμε αδεια με την εφεση πριν καν ανοιξουν οι φακελοι..
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1159 στις: Τρι 11 Ιούν 2013 01:04 »
soccerplus.gr
Παράθεση
Οι "ράμπο" της UEFA και ο ρόλος του Σώματος Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων
Ημερομηνία: 10 Ιουνίου, 2013 23:36

Πριν από έναν χρόνο, στις 30 Ιουνίου 2012, η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA ενέκρινε και επισημοποίησε τον διορισμό των μελών του Σώματος Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων (CFCB) για  θητεία που θα λήξει στις 30 Ιουνίου 2015.

Η CFCB είναι το όργανο που αντικατέστησε με πρόσφατη απόφαση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας την Ομάδα Οικονομικού ελέγχου της UEFA και οι επιθεωρητές της έλεγξαν την περασμένη εβδομάδα τους φακέλους αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού.

Η CFCB υποστηρίζεται από ένα Τμήμα Ερευνών, καθοδηγούμενο από τον επικεφαλής ερευνητή της CFCB, για το κομμάτι που αφορά στις έρευνες επί των διαδικασιών αδειοδότησης, καθώς και ένα Τμήμα Εκδίκασης υπό την ηγεσία του προέδρου της CFCB, για το κομμάτι που αφορά την απονομή δικαιοσύνης.

Τα καθήκοντα του CFCB είναι να επιβλέπει την εφαρμογή του συστήματος αδειοδότησης των ομάδων των ομοσπονδιών μελών της UEFA και την τήρηση των κανονισμών του Financial Fair Play.

Η CFCB μπορεί να λάβει πειθαρχικά μέτρα και τις τελικές αποφάσεις της μπορεί κανείς να τις προσβάλει μόνο απευθείας στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) στη Λωζάνη.

Είναι σημαντικό ότι η CFCB είναι αρμόδια να επιβάλει πειθαρχικά μέτρα σε περίπτωση μη τήρησης των απαιτουμένων και να αποφασίσει για υποθέσεις που αφορούν την επιλεξιμότητα συλλόγων για συμμετοχή στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Της CFCB θα προεδρεύει ο Χοσέ Ναρκίσο Ροντρίγκες ντα Κούνια, ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας της Πορτογαλικής Δημοκρατίας. Ο Κούνια Ροντρίγκες θήτευσε ως δικαστής στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2000 έως το 2012.

Επικεφαλής στο τμήμα ερευνών είναι ο Ζαν Λουκ Νταέν (φωτό). Πρόκειται για τον 73χρονο πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου (1992-1999) και ευρωβουλευτή (2004-2009)

Τα μέλη της επιτροπής που θα πάρει την απόφαση είναι οι:

José Narciso da Cunha Rodrigues (POR), Chairman of the CFCB
Christiaan Timmermans (NED), Vice-chairman of the CFCB
Louis Peila (SUI), Vice-chairman of the CFCB
Charles Flint (ENG), Member
Adam Giersz (POL), Member

soccerplus.gr
Παράθεση
Ποιες ΠΑΕ θα βρεθούν στο "πλευρό" της ΕΠΟ στο δικαστήριο και ποιες όχι
Ημερομηνία: 11 Ιουνίου, 2013 00:06

Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας γίνονταν προσπάθειες ώστε η ΕΠΟ να έχει στο πλευρό κατά τη συζήτηση της διαδικασίας εκούσια δικαιοδοσίας που γίνεται την Τρίτη 11 Ιουνίου στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όσες περισσότερες ομάδες μπορεί από τις πέντε που έχουν κερδίσει τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ως γνωστόν κατά την πρώτη συζήτηση της υπόθεσης στις 28 Μαϊου η ΕΠΟ είχε υποβάλλει αίτημα για προσεπίκληση παρέμβαση των πέντε ομάδων που θα παίξουν στην Ευρώπη, επειδή όπως ανέφερε το έγγραφο που κατέθεσε στο δικαστήριο και έφερε στη δημοσιότητα το SoccerPlus η ευρωπαϊκή τους συμμετοχή κινδυνεύει σε περίπτωση που γίνει δεκτό το αίτημα που έχουν καταθέσει οι ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου και εκπέσει η διοίκηση της ΕΠΟ, κάτι που δεν αποδέχονται FIFA και UEFA.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να παραστεί στο δικαστήριο. Την ίδια στάση μέχρι το βράδυ της Δευτέρας είχαν ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης όμως γύρω στις 21.30 πληροφορηθήκαμε ότι η ομάδα της Τρίπολης το πιθανότερο είναι να παραστεί, γεγονός που δείχνει ότι γίνονταν επαφές και ζημώσεις...

Στο πλευρό της ομοσπονδίας θα βρεθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα η συμμετοχή του οποίου στην Ευρώπη τελεί υπό την κρίση του Σώματος  Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων (Club Financial Control Body - CFCB).
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1160 στις: Τρι 11 Ιούν 2013 01:13 »
Αν κάποιος "σκέφτεται και συζητάει" σοβαρά αυτές τις ώρες με την  Άδεια, είναι ο προπονητής και κανένας άλλος.
Πάντως λέω ότι ο Φάκελός είναι εντάξει ... και δε χρειάζεται ο αλαφού να ρίξει κυβέρνηση, ξέρει μόνη της αυτή.   
(...)
Υ.Γ.: Αν και πιστεύω ότι, η ΟΥΕΦΑ ήρθε για να ισχυροποιήσει τη θέση Σαρρή που τον αναγνωρίζει ως Κανονκό πρόεδρο και να εγκυροποιήσει τις αποφάσεις "του" ... έναντι των επικριτών του (ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς)

Συμφωνείς pasalek? ;) ...


Υ.Γ.: Μια και λέγαμε για Παόκ ... τώρα που απόκτησε διοίκηση ξεπάγωσαν και τα πληθωριστικά χρέη του ... δεν τα χώραγε ο Φάκελος της Αδειοδότησης???

Υ.Γ.2: ΣΚΑΙ ΔΙΚΗ δεν παίζουν απόψε??

Υ.Γ.3: Είδες ο Ρωσογαμπρός, φαρσί τα Ουκρανέζικα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Ιούν 2013 01:19 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1161 στις: Τρι 11 Ιούν 2013 13:54 »
Σε ρυθμούς Europa League κινούνται πλέον οι πάντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι είναι σίγουροι την θετική έκβαση της υπόθεσης, μετά το έλεγχο της UEFA στον φάκελο και περιμένουν την οριστικοποίηση της απόφασης εντός της εβδομάδας.
Σε επικοινωνία του Γιάννη Αναστασίου με τους Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τον Χρήστο Παναγόπουλο ο οποίος χειρίζεται τα οργανωτικά θέματα της προετοιμασίας, τους ενημέρωσε για τις διαφοροποιήσεις στον προγραμματισμό ανάλογα με την απόφαση.
Παράλληλα στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καμία διάθεση να εμπλακούν σε αυτόν τον πόλεμο διαρροών που έχει ξεκινήσει και συντηρείται από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα.

 paomou.gr



Ενταξει ειναι μικροι θεουληδες τα ρουφιανακια μας..........πολεμος διαρροων που ξεκινησε απο εμας!!!!!

Ελα ενταξει πεστε τι στο διαολο πινετε,θελουμε κ εμεις
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 645
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1162 στις: Τρι 11 Ιούν 2013 17:47 »
Εκτός Ευρώπης η Μάλαγα – Στο Europa League η Σεβίλλη

Το CAS απέρριψε την έφεση της Μάλαγα κάτι που σημαίνει πως η ισπανική ομάδα δεν θα δώσει το παρών στο Europa League την επόμενη σεζόν, με την Σεβίλλη να παίρνει την θέση της.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε αρχικά τιμωρηθεί από την Ουέφα με μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που τελικά θα ισχύσει.

Αιτία είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσει η Μάλαγα, η οποία δεν προσπάθησε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Financial Fair Play. Μπορεί τα έσοδά της από το Champions League φέτος να ήταν αρκετά, μπορεί να πούλησε κάποιους παίκτες το καλοκαίρι όμως αυτά τελικά δεν ήταν αρκετά.

Έτσι τη θέση της βάσει βαθμολογικής κατάταξης θα την έπαιρνε κανονικά η Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία δεν έχει πάρει άδεια από την Ουέφα ως τώρα. Το πιθανότερο είναι πως η ομάδα του Πάκο Χέμεθ δε θα περάσει από τον έλεγχο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κι έτσι το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που δικαιούται η Ισπανία θα πάει στη Σεβίλλη που τερμάτισε 9η.

NEWSIT.GR
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1163 στις: Τρι 11 Ιούν 2013 20:42 »
Ευρώπη λοιπον

Ηρθαν και κοιταξαν το γήπεδο μας οι Ουεφιανοί, :P
Κοιταξαν και την Νεα Σμυρνη (αδερφια μας Πανθηρες τι σας ετυχε - μια η κουλα, μια εμεις :P :P :P :P  )

Ζήτησαν και κατι καταστασεις αναλυτικά, να επιβεβαιωσουν τα τελικά νουμερα.

Μαλλον ολα καλά. Το ταξιδάκι θα το πάμε....

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1164 στις: Τρι 11 Ιούν 2013 22:11 »
Αμα παρουμε το χαρτι ολα καλα...

Μπορει να χασαμε τον Χριστοπουλο αλλα η ζωη προχωραει κ πλεον ανοιγει μια νεα σελιδα στρον ΠΑΣ,κ ειναι η ευκαιρια να την αξιοποιησουμε


Μακαρι να πανε ολα καλα,και να τελειωνει αυτη η ιστορια γιατι μας εχουν κανει ενα μηνα και βαλε, ζωνανους νεκρους...αντε ρε γαμω να γελασει το χειλακι οριστικα και αμετακλητως!!!

Δεν θελω καν να σκεφτομαι σε ασχημη εκβαση της αδειοδοτησης......το μονο που ξερω ειναι οτι υπαρχει ενας δρομος χωρις επιστροφης
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1165 στις: Τετ 12 Ιούν 2013 10:25 »
Τι θα γινει ρε μαλακα Πλατινι με αυτη την γαμημενη την αποφαση;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1166 στις: Τετ 12 Ιούν 2013 10:58 »
Τι θα γινει ρε μαλακα Πλατινι με αυτη την γαμημενη την αποφαση;

Υπομονή ... ώσπου να κρυώσει ο Ζελές και να πάει πακέτο στη Γ΄.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1167 στις: Τετ 12 Ιούν 2013 15:29 »
Παράθεση
ΤΑ «ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Αλαφούζος: «Είμαι βέβαιος ότι ο φάκελός μας είναι εντάξει»


Την πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από τον έλεγχο που πραγματοποίησε το κλιμάκιο της UEFA στο φάκελο αδειοδότησής του, εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι το «τριφύλλι» θα περιμένει ενημέρωση για το αν θα χρειαστεί να δώσει κάποια επιπρόσθετα στοιχεία, αλλά δήλωσε βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει θέμα.

Για τις μεταγραφές σχολίασε ότι όλες οι υποθέσεις προχωρούν και ότι δε γνωρίζει κάτι για πρόβλημα με την περίπτωση Μπεργκ, ενώ για το θέμα του προπονητικού κέντρου επεσήμανε ότι δεν πρέπει «ντε και καλά» ο Παναθηναϊκός να φύγει την 1η Ιουλίου από την Παιανία και ότι λογικά εκεί θα ξεκινήσει η προετοιμασία, πριν γίνει η μεταφορά στο «Απήλιον».

- Για το θέμα της αδειοδότησης και της Ευρώπης:

«Περιμένουμε είτε απόψε, είτε αύριο να βγει το πόρισμα της Επιτροπής που εξέτασε τους φακέλους και να μας γίνει μία ενημέρωση, για το αν θα χρειαστεί να δώσουμε κάποια επιπρόσθετα στοιχεία. Μετά αυτό το πόρισμα θα το μελετήσει μία ανεξάρτητη επιτροπή και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε την τελική απόφαση. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει για τις άλλες ομάδες, μπορώ να μιλήσω για τη δική μας και να εκφράσω τη βεβαιότητά μου πως ο φάκελός μας είναι εντάξει. Αν και θέλω να επισημάνω πως και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό υπήρξε μεγάλη προκατάληψη απέναντί μας. Και με τρόπο πολύ προκλητικό. Και να σας πω και κάτι; Αν δεν υπήρχαν ειδικοί λόγοι θα είχαμε κάνει αγωγές και μηνύσεις διότι θεωρούμε ότι υπερέβη τα όρια τα φυσιολογικά το πρόσωπο που έκανε τις εισηγήσεις».

- Για το αν θα αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, εάν βγει Ευρώπη:

«Όχι. Η ομάδα που θέλουμε να φτιάξουμε, θα είναι ούτως ή άλλως πιστεύουμε πολύ ποιοτική».

- Για τον Μπεργκ αν έχουμε κάποια ενημέρωση:

«Προχωράνε όλες αυτές οι υποθέσεις. Δεν έχω μάθει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση».

- Για τις αποχωρήσεις:

«Γίνονται πολλές συζητήσεις, αλλά ακόμη δεν έχουμε κάτι οριστικό»

- Για το Απήλιον:

«Θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε σταδιακά στο “Απήλιον”. Το πότε θα είναι όπως το θέλουμε είναι σχετικό. Διότι και η Παιανία είχε ουσιαστικά τρία γήπεδα και το ένα ήταν σε τόσο κακή κατάσταση από έλλειψη συντήρησης που έπρεπε να αλλαχθεί ολόκληρο. Όπως και το συνθετικό γήπεδο της Παιανίας ήταν πολύ παλαιάς γενιάς. Δηλαδή είχαμε δύο γήπεδα ουσιαστικά. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το χώρο που έχουμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση των γηπέδων στο “Απήλιον”. Και από εκεί και πέρα θέλουμε άμεσα να φτιάξουμε άλλα δύο γήπεδα, γιατί έχουμε χώρο που δεν είχαμε στην Παιανία. Δηλαδή μέχρι το φθινόπωρο θέλουμε να έχουμε πέντε γήπεδα σε λειτουργία στο “Απήλιον”. Το βασικό κτίριο στο “Απήλιον” που χωράει αυτή τη στιγμή άνετα την ακαδημία και περιλαμβάνει εστιατόριο για τους παίκτες, είναι σε καλύτερη κατάσταση από το αντίστοιχο κτίριο της Παιανίας. Είναι καινούργιο και μάλιστα έχει ψύξη στο πάτωμα και στους τοίχους, δεν έχει air-condition. Γενικά θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που μας βολεύει περισσότερο. Θεωρούμε πως ακόμη κι ενοικιαστής αν είσαι, δεν φεύγεις κατευθείαν από την πρώτη στιγμή. Υπάρχει μία νομική διαδικασία, ακόμη κι αν θέλουν να σε πετάξουν έξω που κρατάει μήνες. Φαντάζομαι ότι μετά από 32 χρόνια, είναι λογικό να γίνει σταδιακά η μετακόμιση μέσα σε μερικούς μήνες. Δεν πρέπει δηλαδή ντε και καλά να φύγουμε την 1η Ιουλίου από την Παιανία».

- Για το πού θα ξεκινήσει η πρώτη ομάδα και αν αυτό θα γίνει στην Παιανία:

«Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη. Λογικά ναι. Εξαρτάται κι από το πότε θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας. Αν ξεκινήσουμε άμεσα, οπωσδήποτε θα είμαστε στην Παιανία. Αν ξεκινήσουμε αργότερα, θα μιλήσουμε και με το τεχνικό τιμ και θα το δούμε τι μας συμφέρει. Σίγουρα πάντως μέσα στους επόμενους μήνες θα φύγουμε από την Παιανία όλοι μας...».

- Για τα άλλα κτίρια και το αν θα χτίσει εκεί και τα γραφεία της ΠΑΕ:

«Εκτός από το κεντρικό κτίριο τα άλλα δύο κτίρια που είναι σε φάσης νομιμοποίησης, διότι ήταν αυθαίρετα θέλουν κάποια συντήρηση. Είναι θέμα χρόνου, προτεραιοτήτων και οικονομικών.

Στην τελευταία διοικούσα επιτροπή αποφασίσαμε να μετακομίσει η ΠΑΕ στο Σύνταγμα. Σε γραφεία που θα ανήκουν στην ΠΑΕ. Γιατί βρήκαμε μία πολύ καλή προσφορά. Εδώ πληρώνουμε 18.000 ευρώ ως ενοίκιο το μήνα. Στο Σύνταγμα έχουμε βρει ένα κτίριο το οποίο με leasing το παίρνουμε 5.000 το μήνα. Με ενοίκιο μας το έδιναν 4.000 ευρώ το μήνα. Το συζητήσαμε στη διοικούσα και αποφασίσαμε να πάμε στο leasing για να αποκτήσουμε και αυτό το περιουσιακό στοιχείο. Διότι σε 2-3 χρόνια όταν έχουν εξομαλυνθεί τα πράγματα, θα μπορέσουμε είτε να το πουλήσουμε, είτε να το νοικιάσουμε σε κάποιον άλλο και να έχουμε κι ένα επιπλέον όφελος...».

απο Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1168 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 14:00 »
Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να τελειώσει ένα ακόμη θέμα που απασχολεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πρόκειται για την απόφαση της UEFA για το αν θα δώσει το ΟΚ για να αγωνιστεί η ομάδα στο Europa League.

Οι άνθρωποι της UEFA εξέτασαν τα στοιχεία του φακέλου και αναμένεται με το πόρισμα για το αν θα οριστικοποιηθεί και η πρώτη συμμετοχή των κυανόλευκων σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση

sport.gr


Λιγοτερο απο ενα 24ωρο...μαλιστα!!!

Παω να ριξω κανα υπνο για να παρω δυναμεις το βραδυ κ υστερα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1169 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 15:23 »
Οι τηλεθεατές ψήφισαν όχι άλλο τούρκικα, ναι στις ελληνικές σειρές...

Κι οι μ@λ@κες το πήραν στα σοβαρά και κάναν σήριαλ την ...αδειοδότηση του ΠΑΣ!!!

Ρε δεν πάμε καλά :takataka: :takataka:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.723
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1170 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 15:32 »
o ΠΑΣ "πουλαει" και στην ευρωπη

μαγαζι γωνια ρε   :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1171 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 15:37 »
Παράθεση
Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να τελειώσει ένα ακόμη θέμα που απασχολεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πρόκειται για την απόφαση της UEFA για το αν θα δώσει το ΟΚ για να αγωνιστεί η ομάδα στο Europa League.

Οι άνθρωποι της UEFA εξέτασαν τα στοιχεία του φακέλου και αναμένεται με το πόρισμα για το αν θα οριστικοποιηθεί και η πρώτη συμμετοχή των κυανόλευκων σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση

sport.gr


Λιγοτερο απο ενα 24ωρο...μαλιστα!!!

Παω να ριξω κανα υπνο για να παρω δυναμεις το βραδυ κ υστερα

ΚΑι τι νομίζεται; Οτι μετά θα ησυχάσουμε? Το σήριαλ θα συνεχιστεί με τον 3ο κύκλο που θα είναι η απόφαση από το δικαστήρια! Μιας και η FIFA και UEFA το ξεκαθάρισε οτι σε περίπτωση έκδοσης υπέρ της ΕΠΣΗ τότε όλες οι ελληνικές ομάδες θα αποκλειστούν από οποιαδήποτε διοργάνωση! Τελικά πιστεύω οτι μέχρι της 18 Ιουλίου και μέχρι  να αρχίσει το μάτς δεν θα γνωρίζουμε σιγουρα αν στο γήπεδο θα βγει η ομάδα μας η κάποια άλλη! 50 χρόνια το περιμέναμε και οχι απλά ξυνό μας βγήκε αλλά και ανάλειμα!!!

http://www.soccerplus.gr/article/37706-oi-treis-epistoles-tis-fifa-stin-epo-ta-gkriza-simeia-toys
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιούν 2013 15:53 από nkats_99 »

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1172 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 15:44 »
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1173 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 18:23 »
Εκλεισε κι η ΕΡΤ και ειμαστε και  ανενημερωτοι.....

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1174 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 21:10 »
Παράθεση
Written on Ιουνίου 13th, 2013 by To trito mati

Είς αύριον τα σπουδαία!

Τελειώνει η αναμονή των 3 υποψηφίων αύριο το μεσημέρι . ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναικός και Ξάνθη θα έχουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων στα χέρια τους .

Ήταν ένα μακρύ διάστημα αναμονής που ξεκίνησε με το τέλος του πρωταθλήματος και συνεχίζεται μέχρι σήμερα .  Διπλή εξέταση των αδειοδοτήσεων από τις επιτροπές της ΕΠΟ,  αγώνας μπαράζ-παρωδία ανάμεσα σε Παναθηναικό και Ξάνθη αλλά και  ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων από μεριάς Super League,ΕΠΟ , ΠΑΕ ! Η UEFA δεν ένιψε τας…χείρας της , πήρε το θέμα προσωπικά και αυτό γιατί δεν της άρεσε το γεγονός οτι ο υπεύθυνος των αδειοδοτήσεων Δημητρίου Γεώργιος, ήταν κάθετα αρνητικός στο να λάβουν αδειοδότηση οι ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναικός με συνέπεια οι πρώτοι να πάρουν το εισιτήριο για το Εuropa League. Όμως επειδή δεν είχε δικαίωμα ψήφου, η ΕΠΟ φάνηκε να ξεπερνάει τον σκόπελο που δημιούργησε και αυθαίρετα να δώσει άδειες  , κλείνοντας τα μάτια στα προβλήματα τους!

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την ΕΠΟ έρχεται να προστεθεί και η αυριανή ημέρα που θα καθορίσει το ποιά εκ των 3 ΠΑΕ θα συμμετάσχει στους Ευρωπαικούς θεσμούς. Η Ξάνθη θέλει να βγαίνει εντός γηπέδου στην Ευρώπη και όχι μέσω δικαστηρίων. Αν της δοθεί η ευκαιρία δεν θα έλεγε όχι όμως και το γεγονός οτι ξεκινάει προετοιμασία στις 19 Ιούνη , δυο μήνες πρίν την έναρξη του πρωταθλήματος ( 17 Αυγούστου ), ίσως δείχνει μια αισιοδοξία στον κόσμο της πώς η απάντηση θα είναι…<< Ξάνθη >>. Εις αύριον τα σπουδαία .

ΥΓ: Δεδομένα το μεγαλύτερο πρόβλημα μοιάζει να το έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα την δεδομένη στιγμή.
olaxanthi.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.