Αποστολέας Θέμα: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)  (Αναγνώστηκε 505113 φορές)

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 642
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2050 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 12:07 »
Το άσχημο είναι πως βλέπω πολλά φιλαράκια που τους έχει χαλάσει η διάθεσή τους.
Όχι ρε παιδιά. Να κάνουμε το καλαμπούρι μας, να μιλήσουμε και για την ομάδα, να πούμε τα καντήλια μας αλλά ως εκεί.
...............
Deceiver,antiofi,mikkael+ , αναφέρομαι σε σας μιας και σας ξέρω,
ούτε αξίζει να στενοχωριεστε ούτε να φτάσετε στο άλλο άκρο και να ακούτε ΠΑΣ και να κόβετε πέρα.

Συμφωνώ , δεν αξίζει , αλλά τι να κάνω έτσι μου βγαίνει , απ τη στιγμή που βγήκε αυτή η ριμάδα απόφαση που έβαλε μαύρο (σαν αυτό της ΕΡΤ ) στα όνειρά μας !

Το πρώτο διαρκείας που είχα πάρει ήταν σε φωτοτυπία , λογαριάστε πόσα χρόνια πριν , από τότε μέχρι σήμερα κάθε χρόνο η αγορά του εισιτηρίου συνοδεύονταν με καλοκαιρινές παγωμένες μπίρες και ατελείωτες κουβέντες για την αγαπημένη μας ομάδα (μεταγραφές προπονητής εκδρομές και όνειρα πολλά ) φέτος υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις να γίνουμε αλκοολικοί απ τις μπίρες ένα καλοκαίρι γεμάτο , εκδρομή στο Μπέλφαστ και μια ομάδα πολλά υποσχόμενη !

Όμως

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έβαλε ταφόπλακα σε όλα αυτά , όχι επειδή δεν ήξερε η δεν πρόλαβε η είναι ανίκανος να το διαχειριστεί , το έκανε συνειδητά γιατί δεν ξέρω απλά φαίνεται  να έχει απώτερους σκοπούς και απλά χρησιμοποιεί το όνομα του ΠΑΣ ! για να μην κουράζω έχουν χιλιοειπωθεί (2050 απαντήσεις έχει το θέμα του filosofou) έχω απίστευτη στεναχώρια , μετά από 30 περίπου χρόνια αποφάσισα να σταματήσω αυτή τη συνήθεια του γηπέδου , είναι τραγικό λάθος (πάντα υποστήριζα και υποστηρίζω ότι οι μάχες δίνονται  στα τσιμέντα και όχι στους καναπέδες ) αλλά  δεν έχω τη δύναμη να αντικρίσω όσους  παίχτες έμειναν απ τη περσινή χρονιά , δεν έχω το κουράγιο να κοιτάξω το πάγκο απέναντι εκεί που κάθονταν ο τεράστιος Γιάννης ! Δεν έχω τα ψυχικά αποθέματα να δω όλους τους φίλους μου πάλι εκεί στο καθήκον , "δεν ξενερώνω και τραγουδάω"

Ακατανόμαστε μάζεψέ τα και  φύγε , ντροπιάζεις τη πόλη μου την ομάδα μου τους συμπολίτες μου  και ας πέσουμε στη Γ εθνική το έχουμε ξανακάνει με ψηλά το κεφάλι , επαναλαμβάνω είναι τεράστιο λάθος αν κάποιος κόψει το γήπεδο , τώρα πρέπει πιο δυνατά να μην του κάνουμε το χατήρι , μου είναι δύσκολο να ακολουθήσω !


ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 463
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2051 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 12:08 »
Όσων αφορά το δημοσίευμα του haberi.gr :

Αναφέρει :
"Είναι οι ίδιοι κύκλοι πάντα που εύκολα πετροβολούν στην πρώτη αποτυχία της ομάδας και πολύ πολύ εύκολα χειροκροτούν ακόμη και μια διαγώνια μπαλιά ενός παίκτη που είχαν αμφισβητήσει λόγω του νεαρού της ηλικίας του και του «ρίσκου» του προέδρου να του δώσει τη φανέλα με τον ταύρο."

Απαντάω :
Ο κύριος Χριστοβασίλης πήρε το ρίσκο αναγκαστικά εξαιτίας της μη αδειοδότησης (με αποκλειστική δική του ευθύνη). Και πήρε το ρίσκο επίσης από συμφέρον δηλαδή πήρε παίκτες με ψίχουλα ή τίποτα.


Αναφέρει :
"Είναι οι ίδιοι βέβαια που πανηγύρισαν την άνοδο του ΠΑΣ ,που χειροκρότησαν τις υποκλίσεις του Χριστόπουλου, που έγραψαν λόγια αγάπης στη σελίδα του στο fb και που ξέχασαν όμως, να ρίξουν και ένα χειροκρότημα στον επενδυτή και ιδιοκτήτη της ομάδας που τους ικανοποίησε τις επιθυμίες δεκαετιών."

Απαντάω :
Πραγματικά η επιθυμία δεκαετιών για μένα ήταν να βγει η ομάδα Ευρώπη και να την απορρίψουν στα χαρτιά λόγω ανικανότητας και ανυπαρξίας της διοίκησης. Αν θέλει χειροκρότημα γι αυτό ο κύριος Χριστοβασόλης και οι οσφεοκάμπτες, σφουγγοκολάριοι παρατρεχάμενοι του, ας το αναζητήσουν από άλλους . Εγώ θλίβομαι.


Αναφέρει :
"Είναι βέβαιο πως η λατρεία για τον ΠΑΣ έχει πολλές όψεις αλλά η πραγματικότητα θα πρέπει να μας αγγίξει και να αντιληφθούμε πως και η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μια Ανώνυμη Εταιρία ,η οποία από όσο θυμάμαι λειτουργεί μέσα στο ελληνικό κράτος το οποίο σήμερα βρίσκεται στην δυσκολότερη οικονομική κατάσταση που βρέθηκε ποτέ."

Απαντάω :
Αφού λοιπόν θέλει να κρίνουμε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ως επιχείρηση και ανώνυμη εταιρεία θα αναφέρω ότι μια ματιά στις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της αρκεί. Και ο πιο αδαής θα αντιληφθεί ότι η εταιρεία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια προς την υπερχρέωση και την χρεοκοπία. Ας διαβάσει κάποιος τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών κάτω από τους ισολογισμούς και θα καταλάβει. Η έως τώρα θητεία της διοίκησης του κυρίου Χριστοβασίλη είναι υπόδειγμα προς αποφυγή για την διοίκηση επιχειρήσεων και δη Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας. 


Και κάτι τελευταίο και σημαντικό :

Αυτοί που αναγορεύουν τον κύριο Χριστοβασίλη ως τον πιο πετυχημένο πρόεδρο, θα μπορούσαν να τεκμηριώσουν που συνίσταται η επιτυχία του ????
Περιμένω απαντήσεις με επιχειρήματα χειροπιαστά (και όχι σιροπιαστά) για να τελειώσει αυτό το παραμύθι του επιτυχημένου προέδρου.


Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές της αναφοράς μου.


« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 27 Ιούν 2013 12:28 από pasgiannina1967 »

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2052 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 12:32 »
Τι περιμενεις και εσυ αγαπητε?
Κανενας δεν εχει να βγει να πει κατι υπερ του γιατι μετα απο 5 χρονια φαινεται οτι μας παραμυθιαζανε
Αυτη η αποτυχια της ευρωπης καθορισε σχεδον τα παντα και ητανε το κομβικο σημειο
Αλλα φαινεται ομως οτι τα πραγματα ητανε πολυ χειροτερα στο οικονομικο κομματι απο οτι τα παρουσιαζανε καποιοι
Μη σου πω οτι μας εκανε καλο τελικα αυτο το ανευ προηγουμενου ξεμπροστιασμα της ουεφα γιατι ημασταν σε ληθαργο
Απλα περιμενουμε ολοι να μπει και η ταφοπλακα της ευρωπαικης εξοδου οριστικα(αναρωτιεμαι ποιος το πιστευει πραγματικα αυτο με το cas) και μετα να δρομολογηθουνε οι οποιες εξελιξεις
Το γηπεδο ρε παιδια αν δεν αντεχετε μην το κοβετε εγω ετσι και αλλιως κομμενο το εχω εδω και 2 χρονια για διαφορους λογους
Ξεροντας ομως οτι τα χρηματα πανε στην τσεπη του και οχι στην βελτιωση της ομαδας δεν μπορω να διαθεσω ουτε μονολεπτο
Κατι τετοια καραγκιοζακια-δημοσιογραφους  και διαφορους γλυφτηδες ο σωστος προεδρος του ΠΑΣ θα τα βλεπει και θα ειναι σαν να μην υπαρχουν γι'αυτον



 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2053 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 12:47 »
δεν υπάρχουν πρακτικά να δούμε;;;

Παράθεση από: sentragoal.gr
   Πέρα από τα όσα συζητήθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Αστροναυτών, η χθεσινή πρώτη συγκέντρωση των προέδρων στην Super League κατέδειξε την ανθρωπογεωγραφία και τις συμπάθειες που αρχίζουν να δημιουργούνται ανάμεσα στους επικεφαλής των ΠΑΕ.

Την παράσταση στην «πρώτη» των προέδρων έκλεψαν οι δυο νεοφώτιστοι -και σύμμαχοι- στην κατηγορία, Σταμάτης Βελλής (Απόλλων) και Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), οι οποίοι παρέστησαν περισσότερο ενημερωτικά αφού είναι αναγκασμένοι να βρεθούν και στη ΓΣ (3/7) της Football League.

Ο μεγαλομέτοχος της «ελαφράς ταξιαρχίας», φορώντας όπως πάντα τις αγαπημένες του τιράντες, τράβηξε τα βλέμματα και με την ασημί Porsche Carrera την οποία πάρκαρε ακριβώς έξω από την είσοδο της Λίγκας. Λάτρης των σπορ και γρήγορων αυτοκινήτων ο Βελλής (είχε τρέξει και σε αγώνες ράλι το παρελθόν) έδειξε με το καλημέρα τις άγριες διαθέσεις του.

Από την άλλη, ο Κωστούλας, που δεν είναι πρωτάρης στη Super League, είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Ζήση Βρύζα αποδεικνύοντας τις φιλικές σχέσεις του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ, σχέσεις τις οποίες αρκετοί στο Αγρίνιο δεν θέλουν ακόμα να τις προβάλλουν ιδιαιτέρως.

Στα αξιοσημείωτα η εκ νέου εκπροσώπηση του ΠΑΣ Γιάννινα από τον γιο του Γιώργου Χριστοβασίλη (βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη) Γιάννη αλλά και ο -όπως πάντα- σικάτος Γιώργος Μποροβήλος.

Σημείωση:
Bolds by PAS-o-media
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2054 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 13:21 »
Παράθεση
Υποκρισία μεταξύ ...ενόχων!

Το πιγκ πογκ μεταξύ της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας στο θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων αντί για θέμα ουσίας έχει φτάσει να αντιμετωπίζεται ως καθαρά επικοινωνιακό ζήτημα.

Η διαδικασία αφορά σαφέστατα την ομοσπονδία κι επειδή από τότε που άρχισε να εφαρμόζεται κατ΄ επιταγήν της ΟΥΕΦΑ έχουν χυθεί τόνοι μελάνης, θα περίμενε κανείς από την ΕΠΟ να κάνει πράξη την «απειλή» του προέδρου της και να δώσει στη δημοσιότητα τους φακέλους των ομάδων που αμφισβητούν την ετυμηγορία των αρμόδιων επιτροπών.

Ειδικά μετά το δυνατό χαστούκι της ΟΥΕΦΑ σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο τους ότι η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι κοντά! Τόσο κοντά μέχρι τα... Πηγάδια της Ξάνθης, που πήρε τη θέση τους.

Αντί λοιπόν, η ΕΠΟ να ανοίξει τους φακέλους για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος, μετέφερε την όποια ευθύνη στη Λίγκα κι εκείνη την επέστρεψε στην ομοσπονδία! Κοινός στόχος η απόπειρα μετάθεσης των ευθυνών μέχρι να χαθούν τα... ίχνη των «ενόχων».

Ο Παναθηναϊκός πήγε με τον Γιάννη Αλαφούζο δύο φορές στη Νιόν. Ήξερε απολύτως τι φάκελο θα έπρεπε να έχει για να πάρει την άδεια. Αλλά ο φάκελος δεν ήταν πλήρης. Κι ενώ η ΕΠΟ του έκανε τη... χάρη και του έδωσε άδεια, οι πράσινοι τα βάζουν με την ομοσπονδία γιατί απλά δεν μπορούν να τα βάλουν με την ΟΥΕΦΑ.

Στα Γιάννενα οι φίλαθλοι την είδαν πιο ψύχραιμα και ζήτησαν άμεσα εξηγήσεις από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλη. Κι αυτό είναι το σωστό. Οι «ένοχοι», αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι, για τους κενούς ή τους ελλιπείς φακέλους δεν άλλοι από τους παράγοντες που διαχειρίζονται τις τύχες των ομάδων.

Κι αυτό το ξέρουν άριστα και στην ΕΠΟ και στη Σούπερ Λίγκα. Απλά επειδή το ποδόσφαιρο βιώνει κι αυτό την οικονομική κρίση και προσπαθεί να μείνει ζωντανό, δεν το παραδέχεται κανένας ανοιχτά και ξεκάθαρα.

Φυσικά και δεν είναι λογικό να κατεβάσει ρολά το ποδόσφαιρο στη χώρα. Ούτε να γίνεται πρωτάθλημα με τις 6 ή 8 ομάδες που είναι συνεπείς. Αλλά δεν είναι σωστό, ούτε και δίκαιο να υπάρχουν 6 ή 8 τακτοποιημένες ομάδες και να αντιμετωπίζονται ως «ίσος προς ίσο» με τις υπόλοιπες που έχουν ένα σωρό εκκρεμότητες να επιλύσουν.

Επειδή λοιπόν, βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης που κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα ξεπεραστεί, η ανάγκη για την διαβάθμιση κάποιων ποινών -ανάλογα με τις ελλείψεις κάθε ομάδας- είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Οι ομάδες οφείλουν να προχωρήσουν από μόνες τους στον προσδιορισμό του ποινολογίου ανά περίσταση και να χωρίς κορώνες και φανφάρες να το τηρήσουν με ευλάβια. Όλα τα υπόλοιπα είναι για... κατανάλωση!   
novasports.gr

Παράθεση
Ετοιμάζουν... ΣΚΑΝΔΑΛΟ εις βάρος του Παναθηναϊκού

Στην Σούπερ Λιγκ αποφάσισαν να ρίξουν το μπαλάκι με τις αδειοδοτήσεις και πάλι στην ΕΠΟ.... που κινείται κάτω υπό "ερυθρόλευκα" νήματα και μαγειρεύουν σκάνδαλο εις βάρος του Παναθηναϊκό.



Αυτά μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Στην Σούπερ Λιγκ αποφάσισαν να στείλουν πίσω στην ΕΠΟ το μπαλάκι για την απόφαση της άδειας του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια ακύρωσης της άδειας που πήραν οι πράσινοι από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, με αφορμή την απόφαση της UEFA.

Η Ξάνθη που ήταν σταθερή στην στάση της όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος άλλαξε στάση το τελευταίο διάστημα, κατέθεσαν ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα, ζητώντας από την SuperLeague να πάρει θέση.

Έτσι στο Δ.Σ. της Λίγκας έγινε ψηφοφορία που αποφάσισε με ψήφους 12-1 να ερωτηθεί η ΕΠΟ αν ισχύουν ακόμη οι άδειες που έχουν δοθεί σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ. Το Τριφύλλι ήταν η μοναδική ομάδα που μειοψήφησε καθώς οι Γιαννιώτες δεν είχαν δικαίωμα ψήφου αφού δεν είχαν νόμιμο εκπρόσωπο.

Σε άλλες συνθήκες και σε χώρα που υπάρχουν κανονισμοί οι πράσινοι δεν θα ανησυχούσαν γιατί η ΕΠΟ έχει τονίσει πως η Επιτροπή που εξέτασε τελευταία τις υποθέσεις, είναι ανεξάρτητη και το όλο θέμα έχει τελεσιδικήσει και επειδή σε κανένα άρθρο κανονισμού δεν προβλέπεται να ανοίξουν εκ νέου οι φάκελοι και να υπάρξει 3ος εν Ελλάδι έλεγχος.

Ωστόσο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου όλα γίνονται. Ακόμη και να αφαιρεθεί η άδεια από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ που θα έχουν υποβληθεί σε 4 συνολικά ελέγχους και οι ΟΦΗ, Πανθρακικός να παίζουν κανονικά με μόλις 2 ενώ την ίδια ώρα ομάδες που δεν κατέθεσαν καν φάκελο όπως ο Πανιώνιος και ο Άρης είχαν και δικαίωμα ψήφου.

Με την ίδια λογική πρέπει να προβλεφθούν αυστηρότερες ποινές και για αυτούς.
prasinanea.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2055 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 13:31 »
Ετσι οπως παει η ιστορια, η θα μας παρει η μπαρα στο πολεμο Μαρινακη - Αλαφουζου και θα την πληρωσουμε και εμεις ή θα τη γλιωτωσουμε λογω του οτι οι ομαδες του ΠΟΚ σε αυτη την χωρα ποτε δεν τιμωρουνται.

Με αλλα λογια η τυχη μας εξαρταται απο αλλους, το θεμα ειναι ποια συμφεροντα θα επικρατησουν.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2056 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 13:40 »
Δεν το περίμενα ότι θα πάμε στο cas και ήταν ευχάριστη έκπληξη.
Το να πολεμάς μέχρι τέλους για το ένα τοις εκατό είναι μια αξιοθαύμαστη στάση ζωής.
Φυσικά αποκλείεται να είναι προσωπική απόφαση του ΧΒ. Οπότε αξίζουν συγχαρητήρια σε όποιον ή όποιους από το περιβάλλον του τον πίεσε να το κάνει.
Ποιά λεφτά που θα μπορούσαν να πέσουν στο προπονητικό κέντρο αν δε πηγαίναμε στο cas και ποιά επιπλέον μεταγραφή που θα μπορούσε να γίνει... Αυτά είναι ανέκδοτα.
Το παλεύουμε μέχρι τέλους για Ευρώπη γιατί δεν ξέρουμε πότε και αν θα μας ξαναδωθεί η ευκαιρία.


Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2057 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 13:53 »
δεν υπάρχουν πρακτικά να δούμε;;;

Παράθεση από: sentragoal.gr
   Πέρα από τα όσα συζητήθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Αστροναυτών, η χθεσινή πρώτη συγκέντρωση των προέδρων στην Super League κατέδειξε την ανθρωπογεωγραφία και τις συμπάθειες που αρχίζουν να δημιουργούνται ανάμεσα στους επικεφαλής των ΠΑΕ.

Την παράσταση στην «πρώτη» των προέδρων έκλεψαν οι δυο νεοφώτιστοι -και σύμμαχοι- στην κατηγορία, Σταμάτης Βελλής (Απόλλων) και Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), οι οποίοι παρέστησαν περισσότερο ενημερωτικά αφού είναι αναγκασμένοι να βρεθούν και στη ΓΣ (3/7) της Football League.

Ο μεγαλομέτοχος της «ελαφράς ταξιαρχίας», φορώντας όπως πάντα τις αγαπημένες του τιράντες, τράβηξε τα βλέμματα και με την ασημί Porsche Carrera την οποία πάρκαρε ακριβώς έξω από την είσοδο της Λίγκας. Λάτρης των σπορ και γρήγορων αυτοκινήτων ο Βελλής (είχε τρέξει και σε αγώνες ράλι το παρελθόν) έδειξε με το καλημέρα τις άγριες διαθέσεις του.

Από την άλλη, ο Κωστούλας, που δεν είναι πρωτάρης στη Super League, είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Ζήση Βρύζα αποδεικνύοντας τις φιλικές σχέσεις του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ, σχέσεις τις οποίες αρκετοί στο Αγρίνιο δεν θέλουν ακόμα να τις προβάλλουν ιδιαιτέρως.

Στα αξιοσημείωτα η εκ νέου εκπροσώπηση του ΠΑΣ Γιάννινα από τον γιο του Γιώργου Χριστοβασίλη (βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη) Γιάννη αλλά και ο -όπως πάντα- σικάτος Γιώργος Μποροβήλος.

Σημείωση:
Bolds by PAS-o-media


Aπο τον γιο του Χριστοβασιλη!!!
Τελικα καθε μερα ανακαλυπτουμε  και κατι καινουργιο.....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2058 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 14:06 »
Παράθεση από: sentragoal.gr
   

Στα αξιοσημείωτα η εκ νέου εκπροσώπηση του ΠΑΣ Γιάννινα από τον γιο του Γιώργου Χριστοβασίλη (βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη) Γιάννη


Τον ποδοσφαιριστη;;;;;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2059 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 14:17 »
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Βγήκαν τα ΠΑΣόμετρα....

Παράθεση
Haberi.gr : Είναι βέβαιο πως όπου και αν γυρίσεις στην πόλη των Ιωαννίνων, όταν η συζήτηση έρχεται στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ,αρκετοί είναι αυτοί που τοποθετούνται αρνητικά για τον Γ.Χριστοβασίλη και την μεταΧριστόπουλου εποχή.
Είναι οι ίδιοι βέβαια που δεν πιστεύουν το «ρίσκο» Παντελίδη και που δεν είχαν πιστέψει όμως και το «ρίσκο» Χριστόπουλου , πριν από ένα χρόνο .
Είναι οι ίδιοι κύκλοι πάντα που εύκολα πετροβολούν στην πρώτη αποτυχία της ομάδας και πολύ πολύ εύκολα χειροκροτούν ακόμη και μια διαγώνια μπαλιά ενός παίκτη που είχαν αμφισβητήσει λόγω του νεαρού της ηλικίας του και του «ρίσκου» του προέδρου να του δώσει τη φανέλα με τον ταύρο.
Είναι οι ίδιοι κύκλοι που αμφισβήτησαν (φαντάζομαι όχι από κακία αλλά από συνήθεια ) τον Χριστόπουλο( που από σκάουτερ έγινε πρώτος προπονητής) ,αρκετούς νεαρούς παίκτες (που σήμερα έχουν βγάλει μάτια ) αλλά αμφισβήτησαν και το θέλω του Χριστοβασίλη ( ότι δήθεν δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο κύπελλο ΟΥΕΑ).
Είναι οι ίδιοι βέβαια που θα χειροκροτήσουν την ενδεχόμενη θετική απόφαση του cas αλλά θα ξεχάσουν παράλληλα πως ο πρόεδρος του ΠΑΣ δαπάνησε για την ένσταση στο cas περίπου 70,000,00€(από την τσέπη του και όχι από χορηγία) .
Είναι οι ίδιοι βέβαια που πανηγύρισαν την άνοδο του ΠΑΣ ,που χειροκρότησαν τις υποκλίσεις του Χριστόπουλου, που έγραψαν λόγια αγάπης στη σελίδα του στο fb και που ξέχασαν όμως, να ρίξουν και ένα χειροκρότημα στον επενδυτή και ιδιοκτήτη της ομάδας που τους ικανοποίησε τις επιθυμίες δεκαετιών .
Έτσι απλά μπορεί κάποιος ,να περιγράψει τις σημερινές αντιδράσεις αρκετής μερίδας των «οπαδών» του ΠΑΣ .
Είναι βέβαιο πως η λατρεία για τον ΠΑΣ έχει πολλές όψεις αλλά η πραγματικότητα θα πρέπει να μας αγγίξει και να αντιληφθούμε πως και η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μια Ανώνυμη Εταιρία ,η οποία από όσο θυμάμαι λειτουργεί μέσα στο ελληνικό κράτος το οποίο σήμερα βρίσκεται στην δυσκολότερη οικονομική κατάσταση που βρέθηκε ποτέ.

Σίγουρα όλοι μας θα θέλαμε να δούμε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο όπως αυτό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ή της MANCHESTER, να έχει προπονητή τον ΜΠΛΆΝ , να πίνουμε καφέ και να βολτάρουμε στις μπουτίκ της ομάδας κάτω από τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου, με κατάξανθες ή μελαχρινές καλλονές οι οποίες θα μας δειγματίζουν τα προϊόντας της αγαπημένης μας ομάδας με τον ταύρο .

Καλό θα ήταν, αλλά σήμερα βρισκόμαστε στο 2013 ,σε μια εποχή βαθύτατης οικονομικής κρίσης, σε ένα ασταθές οικονομικό περιβάλλον και γι’ αυτό θα πρέπει να αναλογιστούμε όλοι μας , πως εφόσον οι δικές μας επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας και δίνουμε αγώνα για να τις κρατήσουμε όρθιες έτσι και η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα και δίνει την μάχη της να σταθεί όρθια και να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της έστω και με επιλογές «ρίσκου» τη νέα αγωνιστική περίοδο .
Το χειρότερο είδος ερπετού... Να μιλάς εσύ, που όπου και αν πήγες, έφυγες βράδυ και αποτυχημένος?... Που όταν μάθαινες οτι κάποιος θα έθετε υποψηφιότητα για βουλευτής, του γινόσουν βδέλα το ίδιο κιόλας βράδυ?... Εσύ πού ήσουν ο πρώτος που πήγαινες σε μαγαζί υποψηφίου βουλευτή και του έσφιγγες το χέρι και του ευχόσουν καλή σταδιοδρομία, μπας και κεράσει κανένα ποτό... Εσύ που κοιμάσαι πασοκτζής και ξυπνάς νεοδημοκράτης...Εσύ ο ανεξάρτητος, που προωθείς (αμισθί να φανταστώ) την Αμερικανο-Ελληνίδα...Εσύ που είχες πάρει σβάρα τα ράδιόφωνα πριν την μη-αδειοδότηση και έλεγες οτι υπάρχει εγκύκλιος της UEFA και οτι ο ΠΑΣ θα πάρει 100% αδειοδότηση...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος probato

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 34
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2061 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:01 »
Δυο - τρια πραγματα και απο εμενα για το συγκεκριμενο αρθρο. Χωρις να γνωριζω ποιος ακριβως ειναι ο συντακτης του (αν και φανταζομαι) ειναι ευκολο να καταλβεις το στοχο απο το περιεχομενο του:

- Αυτοι που τοποθετουνται αρνητικα εναντιον του ΧΒ δεν ειναι "αρκετοι" ειναι η συντριπτικη πλειονοτητα των οπαδων του ΠΑΣ. Οι μονοι που δεν του ριχνουν φταιξιμο για την αδειοδοτηση ειναι οι αφελεις και οι επαγγλματιες.
- Η δυσαρεσκεια στο προωπο του ΧΒ δεν ξεκινησε στην μετα - Χριστοπουλου εποχη, αλλα προϋπηρχε απο τα πτωρα δειγματα γραφης στη προεδρεια προ πενταετιας. Απλα τοτε οσοι ειχαμε παρει μυρωδια τι συμβαινει ημασταν σαφως λιγοτεροι και μας βαφτιζαν καποιοι "κομπλεξικους", "μοδατους" κ.α.
- Δεν ειπε κανεις οτι δεν θελει ο ΧΒ να παει η ομαδα στο ΟΥΕΦΑ, αλλα ειπωθηκε οτι δεν μπορει.
- Προσεφυγε ο ΠΑΣ στον CAS και δεν το εμαθα; Ποτε; (αν εχω χασει εξελιξεις - γραψτε λαθος).
- Καλα οτι θα βαλει τα λεφτα απο την τσεπη του και οχι απο χορηγια, ειναι απλα απιστευτο. Δηλαδη τι περιναμε; Να παει ο ΧΒ στο CAS και το κουστουμια στο πετο να γραφουν "ΖΑΓΟΡΙ";
- Το να ειναι ο ΠΑΣ στην Α΄Εθνικη ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και οχι επιτευγμα.
- Το οπαδοι γιατι μεσα σε εισαγωγικα;
- Κανεις μας δεν ζητησε να γινουμε Γιουναϊτεντ, αλλα κανεις δεν θα επιτρεψει να γινουμε Ηλυσιακος.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος SAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 340
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2062 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:07 »
μαγκες ας χαλαρωσουμε..,

ΟΛΟΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ....

ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Β ΚΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΣΑΣ

ΛΑΘΗ ΕΓΙΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΙΞΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 42 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΥΚΙΑ,ΠΟΤΕ ΟΜΩς ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ......
ΕΛΑ ΡΕΕΕΕ ΓΙΑΑΑΝΝΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
 :mono: :mono: :mono:

Α ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ,ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ...,ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ,ΞΕΡΕΤΕ.......,ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2063 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:07 »
Παράθεση
Το να πολεμάς μέχρι τέλους για το ένα τοις εκατό είναι μια αξιοθαύμαστη στάση ζωής.

ρε μαγκες ειμαστε καλα?
τι λετε??
να πολεμας τι????τον ιδιο σου τον εαυτο????
αυτος μας εφτασε εκει και τωρα θελει να περασει το προφιλ του πολεμιστη?

ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ.

εδω μας λεει οτι θελει να κανει εξυγιανση.
εξυγιανση στην ομαδα που ο ιδιος χρεωσε!!!!!!!!!!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2064 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:11 »
ωραίο το κείμενο...το ξανάφερε ο τσίλι..
άντε να τσοντάρουμε να κάνουμε άγαλμα στον χβ έξω από τους ζωσιμάδες.
πλήρωσε 70000 στο κας;κάτσε να πάει πρώτα και βλέπουμε....γιατί τα πλήρωσε δεν μας είπε το κείμενο...
σίγουρα όλοι θέλαμε να δούμε τον ΠΑΣ στην ευρώπη;Ε ωρε σιγά...και άλλοι έπαιξαν....αθηναικός,ιωνικός,απόλλων.δεν έγινε και τίποτα.2 αγώνες είναι.
για τα γήπεδα κτλ.ε ναι θέλουμε.δεν είμαστε στο 80 και στο 90.ο κόσμος αλλάζει και προχωράει.αν κάποιος θέλει να μείνει πίσω ας μείνει.πρόβλημα του.πάντως οι ίδιες τακτικές που έχουμε εδώ οδήγησαν στην καταστροφή.βλέπε ΠΑΣ,άρη,αεκ,οφη.α και από γήπεδα ας ξεκινήσει με τα βασικά πχ ένα πλαστικό.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2065 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:12 »
μαγκες ας χαλαρωσουμε..,

ΟΛΟΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ....

ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Β ΚΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΣΑΣ

ΛΑΘΗ ΕΓΙΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΙΞΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 42 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΥΚΙΑ,ΠΟΤΕ ΟΜΩς ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ......
ΕΛΑ ΡΕΕΕΕ ΓΙΑΑΑΝΝΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
 :mono: :mono: :mono:

Α ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ,ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ...,ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ,ΞΕΡΕΤΕ.......,ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ


α ναι ρε μαγκες.....καλα τα λεει.....πως δε το σκεφτηκαμε νωριτερα??

ΡΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ........ελα ρε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑ

η ομαδα ειναι μεσα στο καλο κι εμεις παρα τριχα να τηςε κανουμε κακο.
τι πηγαμε να παθουμε......ΡΕ ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2066 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:19 »
chilly κι όλοι, τα "σημάδια" που λέω και σαν λόκος (:P) παραπίσω, είχαν μιλήσει ξανά..
1 ολόκληρη ώρα πριν ακόμα κι απο σουπεργκουφάκη..!, είχε βγει η είδηση για τη ρύθμιση στην εφορία
αποκλειστικά, όπως κάμποσες μέρες αργότερα και το επίσημο έγγραφο ότι είμαστε τζετ σε όλα..

Υ.Γ: ούτε το 10% των "παρασήμων" του φονικού αργαλείου..
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2067 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:19 »
Αντι να κάνει την αυτοκρίτικη του.
ξεκινησε με μια άθλια ανακοινωση
και τώρα συνεχίζει με "δημοσιογραφική" σπέκουλα...

Βδέλες...!!!

15 χρόνια δίπλα στην ομάδα τι έκανες κι εσύ και οι αλλοι.
Απαντηστε στην ουσία
κι αφήστε τα πονήματα για Γιαννενοφροσύνη.

Απαντησεις χρειάζονται από ολους
από τον Πρόεδρο κυριο Χριστοβασίλη, μεχρι και τους επωνυμους οπαδους
πρωην συνδεσμητες, νυν μελη λεσχης, νυν υπαλληλοι της ΠΑΕ
που ειχαν άμεση σχεση μαζί της.
Τί καναν όλοι αυτοι?
τι βλεπαν?
τι δεν βλεπαν?
τι αφησαν να συμβει?
και τι δεν επέτρεψαν να συμβεί?

Εγω θα συμφωνησω σε κάτι με τον συντακτη του "χαμπεριου"
όντως το προβλημα δεν ειναι μόνο ο Χριστοβασίλης
αυτός είναι μονο 4-5 χρονια εδώ,
αλλοι αλλωνιζουν 15 χρόνια....
Σίγουρα θα ξέρει ποιοι...


Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2068 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:23 »
chilly κι όλοι, τα "σημάδια" που λέω και σαν λόκος (:P) παραπίσω, είχαν μιλήσει ξανά..
1 ολόκληρη ώρα πριν ακόμα κι απο σουπεργκουφάκη..!, είχε βγει η είδηση για τη ρύθμιση στην εφορία
αποκλειστικά, όπως κάμποσες μέρες αργότερα και το επίσημο έγγραφο ότι είμαστε τζετ σε όλα..

Υ.Γ: ούτε το 10% των "παρασήμων" του φονικού αργαλείου..
μην τους πεις όμως ότι έπρπε να είσαι εντάξει 31/3 και όχι 28/5 και πάθουν κοκομπλόκο.
μην τους πεις ότι γίνεται ξανά έλεγχος μέσα στην χρονιά και μπορεί να πέσουν καμπάνες...

edit
Παράθεση
Στα αξιοσημείωτα η εκ νέου εκπροσώπηση του ΠΑΣ Γιάννινα από τον γιο του Γιώργου Χριστοβασίλη (βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη) Γιάννη αλλά και ο -όπως πάντα- σικάτος Γιώργος Μποροβήλος.

*Eπιμορφωτικό   σεμινάριο για το TMS (ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής μεταγραφών της FIFA (Transfer  Matching System ), που χρησιμοποιούν 4.600 σωματεία παγκόσμια και αφορά συναλλαγές ποδοσφαιριστών ανάμεσα σε ομάδες και γίνεται ηλεκτρονικά η συμπλήρωση των στοιχείων) πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας στην Θεσσαλονίκη. Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συμμετείχε και εκπροσωπήθηκε με τον  Ανδρέα Πότση
http://www.pasgiannina.gr/articles/e_semerine_mera_17
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:37 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2069 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:41 »
άντε να τσοντάρουμε να κάνουμε άγαλμα στον χβ έξω από τους ζωσιμάδες.

Μαρμαρινο;;;;; Καταλαβα θα τη ξηλωσουμε ολη  την Πεντελη!!!! :P :P
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2070 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:42 »
fon, φαντάζεσαι να πάμε κάνα CAS και να ξαναρχίσουμε να στέλνουμε ότι συμπληρωματικά στοιχεία κι έγγραφα μας ζητάει για τον πληρέστατο, από την πρωτοβάθμια ακόμη επιτροπή τς ΕΠΟ, φάκελό μας

και να πρέπει να το ξανακάνουμε απ την αρχή σε κάνα Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αν οι οχτροί μας τοχουν αλλώσει και το CAS, και παράλληλα να μαθαίνουμε πότε ξαναεκδικάζεται η κατάπτωση εγγυητικής από Παγώνη κι όποιον τυχόν άλλον;

(θέμα για το οποίο πως και γιατί κάνουν όλοι στα Γιάννενα το ΠΑΓΩΝΙ)

Εγώ ούτε να το φαντάζομαι δεν θέλω. Ασε τα έξοδα του χορηγού-ων(ελεήστε τον αόματον)...
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2071 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:44 »
άντε να τσοντάρουμε να κάνουμε άγαλμα στον χβ έξω από τους ζωσιμάδες.

Μαρμαρινο;;;;; Καταλαβα θα τη ξηλωσουμε ολη  την Πεντελη!!!! :P :P
δεν μας έμεινε καθόλου μάρμαρο;εκτός αν το κάνουμε όπως του πύρρου.

πως δεν ρώτησαν ποτέ τον χβ να απαντήσει ότι αφού έλεγε ότι ο φάκελος είναι πλήρης βγήκε οφ;για δεύτερη χρονιά.

μερικές απλές ερωτήσεις
πόσα είναι τα έσοδα σύνολο;
πόσο επί τις % πάνε σε ποδοσφαιριστές και προπονητές;
                      πάνε σε χρέη της ομάδας;
                      πάνε σε λοιπά έξοδα;
                      πάνε στις ακαδημίες;
                      πάνε σε εγκαταστάσεις;
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:51 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 463
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2072 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:46 »
Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ορθολογική, ρεαλιστική και όσο το δυνατόν αντικειμενική προσέγγιση της κατάστασης που βρίσκεται η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Έχουν διαπραχθεί τραγικά λάθη, αστοχίες και παραλείψεις στην διαχείριση τόσο των οικονομικών του συλλόγου όσο και και της γενικότερης διαχείρισης, οργάνωσης αλλά και φιλοσοφίας που υπάρχει στον σύλλογο.
Πέρα από τις οικονομικές δυνατότητες αλλά και τις φυσικές δεξιότητες του ιδιοκτήτη-μεγαλομετόχου-προέδρου διαπιστώνεται περίτρανα ένα έλλειμμα ικανοτήτων που στοιχίζει ακριβά στην ομάδα.
Αυτό το έλλειμμα προσπαθεί ο κύριος Χριστοβασίλης να το αναπληρώσει με μεθόδους "παλαιάς κοπής" που δεν έχουν σχέση με το σύγχρονο και αποτελεσματικό διοικείν.
Το να στελεχώσω την εταιρεία με δικά μου παιδιά, ανίκανα και αδέξια ίσως και απαίδευτα πολλές φορές, είναι ένας σίγουρος δρόμος προς την αναποτελεσματικότητα και την αποτυχία.
Το να τα έχω καλά με μία μερίδα οπαδών που θα με λιβανίζουν στο σωστό και στο λάθος αγνοώντας την φωνή των φιλάθλων είναι η εξασφάλιση της αδράνειας και της ανεπροκοπιάς.
Το να χειρίζομαι τα οικονομικά του συλλόγου με την γνωστή μέθοδο της "Δημιουργικής Λογιστικής" είναι υπονομευτικό και εγκληματικό για την ίδια την ομάδα.
Το να μην έχω όραμα στρατηγική, πλάνο και προγραμματισμό (πως να τα έχω όλα αυτά βέβαια όταν έχω όλα τα παραπάνω) είναι ένας σοβαρός λόγος να με κάνει να αναρωτηθώ : Ποιός ο λόγος τηα παρουσίας μου σε αυτή την ομάδα???

Αν δεν αναρρωτηθήκατε ακόμη εσείς κύριε Χριστοβασίλη είναι καιρός να το πράξετε.
Κι αν δώσετε απάντηση στον εαυτό σας να την πείτε και σε μας που απορούμε πραγματικά.


Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2073 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:56 »
Επίσημη

Παράθεση
Decisions on PAS Giannina and Panathinaikos
Published: Thursday 27 June 2013, 12.17CET
http://www.uefa.com/uefa/disciplinary/news/newsid=1967500.html#decisions+pas+giannina+panathinaikos

The UEFA Club Financial Control Body, following a meeting of its adjudicatory chamber, decided not to admit PAS Giannina FC and Panathinaikos FC to the 2013/14 UEFA Europa League.

The UEFA Club Financial Control Body (CFCB), further to the investigation performed earlier this June and after the meeting of its adjudicatory chamber in Nyon, Switzerland, has taken decisions with regard to the two Greek clubs PAS Giannina FC and Panathinaikos FC.

The CFCB has concluded that the licence awarded to both clubs by the national association to participate in the UEFA club competitions was not issued in accordance with the UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations (Edition 2012) due to the non-fulfilment of financial criteria.

Therefore, PAS Giannina FC, who were entitled to enter the 2013/14 UEFA Europa League on sporting merit, and Panathinaikos FC, who as the next best-placed club would be first considered to replace PAS Giannina FC, have both been refused the admission to this season’s competition.

These decisions are final and may be appealed before the Court of Arbitration for Sport.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 27 Ιούν 2013 15:59 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2074 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 16:09 »
μιας και διαβάζω τις τελευταίες μέρες περί παρί,ΠΑΣ και ffp
Παράθεση
Η αραβική δοκιμασία του Πλατινί
«Εμείς θα συνεχίσουμε να επενδύουμε γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε την Παρί μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Αλλοι ξοδεύουν εδώ και 20 χρόνια κι εμείς που μπήκαμε πριν 1,5 χρόνο, θα πρέπει να σταματήσουμε; Δεν είναι δίκαιο και δεν θα το κάνουμε». Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου της Παρί, Νασέρ-Αλ-Κελαϊφί σε ερώτηση που του έγινε από τη γαλλική εφημερίδα «Εκίπ», τον περασμένο μήνα, για τη στάση της ομάδας, απέναντι στο Financial Fair Play της ΟΥΕΦΑ.

Τρεις μέρες μετά τη δήλωση αυτή του προέδρου της Παρί, ο Μισέλ Πλατινί βρέθηκε στη γαλλική εθνοσυνέλευση, καλεσμένος των Γάλλων βουλευτών, για να τους παρουσιάσει και να τους εξηγήσει τις βασικές αρχές του FFP. Οι μεγάλες μεταγραφικές δαπάνες των Αράβων της Παρί σε αυτή την περίοδο οικονομικής κρίσης, είχαν προκαλέσει τη γαλλική κοινωνία, ενώ από τον Δεκέμβριο η γαλλική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της για τη φορολόγηση της μεγάλης περιουσίας. Στη Γαλλία υπάρχει μία ανεξάρτητη διεύθυνση (Direction Nationale du Controle de Gestion), που ελέγχει την οικονομική κατάσταση των ομάδων, η οποία δεν έχει τους συγκεκριμένους χρονικούς και αυστηρούς ποσοτικούς περιορισμούς που θέτει το FFP και με τους οποίους θα πρέπει να συνταυτιστεί. Θυμίζω ότι η εξαγορά της Παρί από την QSI (Quatar Sports Investment) ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2012 και κόστισε συνολικά 100 εκατ. ευρώ.

Οι Aραβες έχουν ξοδέψει και άλλα 250 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, γεγονός που τους βγάζει έξω από τις ρυθμίσεις του FFP. Η ιστορία της εξαγοράς της Παρί είναι ένα μέρος μόνο μίας μεγάλης διμερούς εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Γαλλίας και του Κατάρ, με πολλά σκοτεινά σημεία, στην οποία συμφωνία πρωτοστάτησε ο προηγούμενος πρόεδρος της Γαλλίας, ο Νικολά Σαρκοζί. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τον τρόπο που το Κατάρ κέρδισε τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, περιλαμβάνουν και στοιχεία για τον ρόλο που έπαιξαν υπέρ της υποψηφιότητας του κρατιδίου του Κόλπου, τόσο η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όσο και η ΟΥΕΦΑ, που έχει πρόεδρο τον Γάλλο Μισέλ Πλατινί. Μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη συνολική εικόνα. Ο γιος του Πλατινί εργάζεται στην εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια της γαλλικής ομάδας. Ο πρόεδρος της Παρί, ο Αλ Κελαϊφί, είναι και πρόεδρος του Al Jazeera Sports, που έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια στα τηλεοπτικά δικαιώματα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Μόνο για τα δικαιώματα των παιχνιδιών της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2012 οι Αραβες πλήρωσαν 130 εκατ. ευρώ.

Συστάσεις χωρίς αντίκρυσμα;

Η ΟΥΕΦΑ παρουσιάζοντας πρoχθές τον απολογισμό της για την εφαρμογή του FFP την περίοδο 2010/11 απηύθυνε προειδοποίηση σε 3 μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα και ξεπερνούν τους περιορισμούς του FFP. Πρόκειται για τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν. Η Τσέλσι για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2012 παρουσίασε κέρδη και υποστηρίζει ότι την περίοδο 2014/15, που λήγει η τριετία παρακολούθησης, θα εκπληρώνει τους στόχους του FFP. Με τη Σίτι και την Παρί τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Κυρίως γιατί έχουν βρει τρόπους να ξεπεράσουν τις απαγορεύσεις. Ή προσπαθούν.

Σύμφωνα με τους κανόνες του FFP, τα χρήματα που οι ομάδες ξοδεύουν για επενδύσεις, θα αφαιρούνται από το συνολικό ποσό των δαπανών τους, που εξετάζει η ΟΥΕΦΑ. Ετσι, η Σίτι εμφανίζει ως επένδυση ύψους 400 εκατ. ευρώ τη δημιουργία του προπονητικού κέντρου της ETIHAD Park, που γίνεται εφικτή χάρη σε μία χορηγία της αεροπορικής εταιρείας που ελέγχεται από την οικογένεια που έχει τη Σίτι στην ιδιοκτησία της. Σαν να βγάζεις χρήματα από τη μία τσέπη και να τα βάζεις στην άλλη. Κάτι ανάλογο γίνεται και στην Παρί. Πρώτα ανακοινώνεται μια πενταετής χορηγία με την αεροπορική εταιρεία Emirates, ύψους 125 εκατ. ευρώ, που είναι κατά πολύ υψηλότερη από την προηγούμενη, της ίδιας εταιρείας, που έφτανε τα 5 εκατ. ετησίως.

Η ώρα της κρίσης

Η Παρί, εκτός από αυτήν τη χορηγία, παρουσίασε μία ακόμη ετήσια ύψους 200 εκατ. ευρώ που γίνεται από την QTA (Quatar Tourist Authority) κάτι σαν τον ΕΟΤ του Κατάρ. Πού είναι το πρόβλημα, θα αναρωτηθεί κάποιος. Λοιπόν, το Κατάρ έχει δημιουργήσει έναν επενδυτικό οργανισμό από το 2005, τον QIA (Quatar Investement Authority) ο οποίος διαχειρίζεται τις επενδύσεις του κρατιδίου, στο εξωτερικό. Ο επενδυτικός οργανισμός διαχειρίζεται χρήματα που προέρχονται από την αξιοποίηση των πετρελαϊκών κοιτασμάτων και εκείνων του φυσικού αερίου. Η εταιρεία που έκανε τη χορηγία στην Παρί, είναι θυγατρική αυτού του επενδυτικού ταμείου. Του ίδιου ταμείου, όμως, είναι θυγατρική και η εταιρεία που έχει αποκτήσει την Παρί. Αν η ΟΥΕΦΑ μπορέσει να ακυρώσει αυτές τις χορηγίες σε Σίτι και Παρί, η αξιοπιστία του FFP θα επιβιώσει. Αλλιώς, θα αποδειχθεί πως τους κανόνες, τους φτιάχνει εκείνος που πληρώνει.
sday.gr

και για τον Ντιπόν που γίνεται αναφορά στο ίδιο άρθρο
Παράθεση
Το financial fair pay στο απόσπασμα
Για να οδηγηθεί η υπόθεση στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, υπάρχει δρόμος να διανυθεί μέσα από νομικές διαδικασίες.
 Πριν από λίγο καιρό, αναζητώντας κάποιες πληροφορίες στο Διαδίκτυο, είχα συναντήσει στην εφημερίδα «Wall Street Journal» την επιστολή - άρθρο του Βέλγου δικηγόρου Ζαν Λουί Ντιπόν, που υποστήριζε ότι η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά των ρυθμίσεων που προβλέπει το ffp, θα αποδείξει ότι εμποδίζει τον ελεύθερο ανταγωνισμό, αφού δεν επιτρέπει στις ομάδες να ξοδέψουν όσα επιθυμούν και να αγοράσουν τους ποδοσφαιριστές που θέλουν. Περιορίζεται, υποστηρίζει ο Ντιπόν, και  η ελεύθερη κυκλοφορία κεφαλαίων και η κυκλοφορία προσώπων.

Πρόκειται για τις δύο από τις τέσσερις βασικές ελευθερίες της Ε.Ε. που είναι κατοχυρωμένες στην συνθήκη της Ε.Ε. κάτι σαν το σύνταγμα. Τότε, είχα γράψει ότι η προσφυγή ήταν θέμα χρόνου, όπως ήταν φανερό σε πολλούς λόγω του Ντιπόν. Ο Βέλγος δικηγόρος είχε εμπλακεί στις δύο σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές υποθέσεις που έφτασαν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Την υπόθεση Μποσμάν και την υπόθεση Μέκα - Μεντίνα το 2006. Υπέθετα τότε ότι κάποια ομάδα θα ήταν εκείνη που θα ξεκινούσε την όλη διαδικασία, ως έχουσα νόμιμο συμφέρον. Υπέθεσα λάθος. Τον χορό άνοιξε στις 6 Μαΐου, ένας Βέλγος μάνατζερ, ο Ντανιέλ Στριάνι που είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα της Βελγικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Ο Στριάνι, που ακολουθώντας την επίσημη διαδικασία κατέθεσε μια έγγραφη αναφορά-προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εκπροσωπείται νομικά από τον Ντιπόν.

Αναμενόμενο αν σκεφθεί κάποιος την εμπειρία του συγκεκριμένου δικηγόρου. Στα διαδικαστικά, τώρα. Για να οδηγηθεί η υπόθεση στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, υπάρχει πολύς δρόμος να διανυθεί μέσα από νομικές διαδικασίες. Κατ' αρχήν πρέπει η αναφορά να γίνει δεκτή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από ό,τι φαίνεται, αυτό θα συμβεί αφού το κείμενο είναι νομικά τεκμηριωμένο. Ο Στριάνι δεν αποκλείεται να είναι άνθρωπος-βιτρίνα πίσω από τον οποίο να κρύβονται ομάδες ή παράγοντες που δεν θέλουν τους περιορισμούς του ffp. Τι υποστηρίζει με την προσφυγή του ο Στριάνι; Οτι το μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται με το άρθρο 57 του ffp που ουσιαστικά απαγορεύει στις ομάδες να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα από τα έσοδά τους.

Στο κείμενο της αναφοράς υποστηρίζεται πως οι περιορισμοί αυτοί έρχονται σε αντίθεση με το άρθρο 101 της συνθήκης της Ε.Ε. και συγκεκριμένα παραβιάζει βασικές αρχές του ελεύθερου ανταγωνισμού, καθώς εμποδίζει τις επενδύσεις αφού απαγορεύει τις μεταγραφές, τις αμοιβές και τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών όπως και τη δραστηριότητα και τις αμοιβές των μάνατζερ. Η αναφορά στους μάνατζερ δεν είναι τυχαία, καθόσον έχει ήδη ξεκινήσει μιά διαδικασία από τη ΦΙΦΑ για τον περιορισμό του αριθμού τους και του ποσοστού αμοιβής τους.
 
Μιλάει το χρήμα

Η αναφορά του Στριάνι υποστηρίζει ακόμη ότι εμποδίζεται η ελεύθερη κυκλοφορία κεφαλαίων, ζήτημα που αφορά τους ιδιοκτήτες, η ελεύθερη κυκλοφορία προσώπων, ζήτημα που αφορά τους ποδοσφαιριστές και η ελεύθερη κυκλοφορία υπηρεσιών, ζήτημα που αφορά τους μάνατζερ. Τις τρεις από τις τέσσερις βασικές ελευθερίες της Ε.Ε. Καταλήγοντας η αναφορά ζητεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να κηρύξει ασύμβατο το ffp με την κοινοτική νομοθεσία και συνακόλουθα, την ακύρωσή του από την ΟΥΕΦΑ.

Θυμίζω ότι το τελικό σχέδιο του ffp πριν δοθεί στη δημοσιότητα, είχε υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία είχε δώσει την έγκρισή της. Αρα, αν δεν συμφωνεί με τα όσα υποστηρίζει στην αναφορά του ο Στριάνι ή την απορρίπτει ή ανοίγει ο δρόμος για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο που θα είναι μακρύς. Μία από τις όχι και τόσο εμφανείς πλευρές του ffp που πιθανόν να αποκαλύψει αυτή η προσφυγή του Στριάνι, είναι η αντιπαλότητα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε διαφόρους συλλόγους.

Είναι κοινό μυστικό, για παράδειγμα, ότι στην Πρέμιερ Λιγκ η Γιουνάιτεντ, η Αρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Τότεναμ δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τη διάθεση των Σίτι και Τσέλσι να ξοδέψουν. Το ίδιο συμβαίνει και στη Γαλλία, όπου η οικονομική δύναμη των Αράβων ιδιοκτητών της Παρί, της έχουν αλλάξει ταχύτητα. Αν η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο κι ο Στριάνι δικαιωθεί, τότε μία χούφτα ομάδες θα λειτουργήσουν ως οδοστρωτήρες στη μεταγραφική αγορά, γεγονός που δεν είναι καθόλου θετικό.
sday.gr