Αποστολέας Θέμα: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)  (Αναγνώστηκε 505032 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #300 στις: Τρι 21 Μάι 2013 16:50 »
Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η προφορική διαδικασία ακρόασης στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, για το φάκελο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Περιμένουμε κάποιες πρώτες αντιδράσεις από στιγμή σε στιγμή.
 ;)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #301 στις: Τρι 21 Μάι 2013 16:59 »
Παράθεση
ΟΚΕΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
21/05/2013

Αποκάλυψη αποδυτηριάκια.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα καθαρίζει με την αδειοδότηση. Λάθος! Δεν πρόκειται για αποκάλυψη διότι ακόμα δεν βγήκε η σχετική απόφαση. Πρόβλεψη κάνω. Σε πρώτο βαθμό η επιτροπή της ΕΠΟ θα του πει του Χριστοβασίλη ότι είσαι άκυρος, δεν πας Ευρώπη, αλλά τελικά σα μεταξεστέος ο ΠΑΣ θα πάρει την πράσινη κάρτα. Αυτή είναι η εκτίμηση του αποδυτηριάκια.

Άνοιξε τα μπακαλοτεφτέρια του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ και του είπανε: Εντάξει αυτό, οκέυ εκείνο, το μασάνε και το άλλο, αλλά κύτταξε να κλείσεις την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Κλείστην! Όσα έβαλες, έβαλες, αυτά τα πεντακόσα, όμως κλείσε την αύξηση.

Δεν παρέλειψαν να του πουν του Χριστοβασίλη τα περσινά. Ότι τους δουλέψανε από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ότι θα κάνουν Α.Μ.Κ. και δεν έκαναν.

Και γιατί τον ταλαιπωρούν από την ΕΠΟ τον ΠΑΣ; Ε, να δείξουν στην ΟΥΕΦΑ ότι κάτι κάνουν, ότι τις κυνηγάνε τις ΠΑΕ να νοικοκυρευθούν.
http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2013/05/21/okeu-gia-europi-o-pas-giannena.aspx?facebook

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #302 στις: Τρι 21 Μάι 2013 17:00 »
Αν εδωσε προφορικα εξηγησεις ο προεδρος τοτε...............
την βαψαμε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #303 στις: Τρι 21 Μάι 2013 17:24 »
Παράθεση
Αρνητικά διακείμενη η ΕΠΟ απέναντι στον Παναθηναϊκό
21 Μαϊ. 2013 16:37
Από Μπάμπης Τσιμπίδας
http://prasinanea.gr/football/article2262399.ece


Παράθεση
Ούτε τα προσχήματα...
21 Μαϊ. 2013 16:37 
Από  Μπάμπης Τσιμπίδας   
http://www.prasinanea.gr/

Το www.prasinanea.gr μεταφέρει το... θέατρο σκιών που παίχτηκε στην ΕΠΟ κατά την παρουσία της αντιπροσωπείας του Παναθηναϊκού στην Επιτροπή Αδειοδότησης, καταγράφοντας τη σιγουριά των στελεχών της Ομοσπονδίας για την απόρριψη του φακέλου, προτού καν αυτός εξεταστεί!

Το www.prasinanea.gr μεταφέρει το ... θέατρο σκιών που παίχτηκε στην ΕΠΟ κατά την παρουσία της αντιπροσωπείας του Παναθηναϊκού στην Επιτροπή Αδειοδότησης, καταγράφοντας τη σιγουριά των στελεχών της Ομοσπονδίας για την απόρριψη του φακέλου, προτού καν αυτός εξεταστεί!

Στην καλύτερη... αρνητική μπορεί να χαρακτηριστεί η διάθεση με την οποία υποδέχτηκαν τα στελέχη της ΕΠΟ την αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού, το μεσημέρι της Τρίτης (21/5) κατά την εξέταση των φακέλων από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης.

Ήταν φανερό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ανεπιθύμητος στο Γουδί και η παρουσία του προκάλεσε νευρικότητα και δυσαρέσκεια. Στο διάστημα της παραμονής του, οι υψηλόβαθμοι της ΕΠΟ παρέμειναν στα γραφεία τους, προκειμένου να αποφύγουν τη συνάντηση μαζί του και κυκλοφόρησαν αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν την αποχώρηση του!

Το www.prasinanea.gr ήταν παρών στα γραφεία της Ομοσπονδίας και κατέγραψε όσα όσα συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο της αίθουσας όπου συνεδρίασε η Επιτροπή Αδειοδότησης...

Υποδοχή με ενόχληση...

Πρώτος έφτασε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδί ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης γύρω στις 12:20 και είχε μία ολιγόλεπτη συνομιλία με τον επικεφαλής της επιτροπής, Δημήτρη Δημητρίου. Δέκα λεπτά αργότερα, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος και η Αθηνά Μπαλομένου και οι τρεις τους εισήλθαν στην αίθουσα προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία.

Στη διάρκεια της παρουσίας των τριών εκπροσώπων του Τριφυλλιού ενώπιον της Επιτροπής Αδειοδότησης, περίμεναν έξω από την αίθουσα ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης με τον δικηγόρο του Αργύρη Λίβα και ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, με τον νομικό του, Χάρη Γρηγορίου.

Την ίδια στιγμή τα στελέχη της ΕΠΟ κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους και εξέφραζαν τη σιγουριά τους για την απόρριψη του φακέλου του Παναθηναϊκού. Υποστήριζαν ότι έχει σημαντικές ελλείψεις και παράλληλα, δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους για την επίσκεψη του Αλαφούζου στον υπεύθυνο του τμήματος Αδειοδότησης της UEFA, Αντρέα Τραβέρσο. Όπως σημείωναν, η ΕΠΟ ελέγχει τους φακέλους των ελληνικών ομάδων και όχι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία...

Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης αναμένεται την Παρασκευή (24/5) και η έγκριση ή η απόρριψη των προσφυγών, όσων καταθέσουν σε δεύτερο βαθμό, θα ανακοινωθούν μετά το τέλος των πλέι οφ.

Το τετ α τετ Αλαφούζου - Χριστοβασίλη

Η εξέταση του φακέλου του Παναθηναϊκού από την Επιτροπή Αδειοδότησης διήρκεσε δύο ώρες, αφού οι Αλαφούζος, Μπαλομένου, Κάρμης, εξήλθαν στις 14:20. Ακριβώς στην είσοδο των γραφείων της ΕΠΟ βρισκόταν ο Γιώργος Χριστοβασίλης και ο Γιάννης Αλαφούζος ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του. Μόλις ο ένας αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου, έστρεψαν αλλού τα βλέμματα τους...

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού προτίμησε να μην τοποθετηθεί για την εξέταση του φακέλου και αρκέστηκε να επαναλάβει την πάγια θέση του: "Έχουμε προσκομίσει ότι μας έχει ζητηθεί. Δεν υπάρχει λόγος να μην πάρουμε την άδεια". Ήταν φανερό πάντως ότι παρότι θεωρεί πληρέστατο τον φάκελο, έχει τις αμφιβολίες του για τις προθέσεις της ΕΠΟ...

Ο Αλαφούζος συζήτησε για πέντε λεπτά με τον Γιάννη Κάρμη και την Αθηνά Μπαλομένου έξω από το πάρκινγκ της Ομοσπονδίας και αποχώρησε λίγο μετά τις 14:30.

Ακριβώς μετά την αποχώρηση του εμφανίστηκε ο Γιώργος Δούρος και όταν τον πληροφόρησαν ότι για μερικά δευτερόλεπτα δεν έπεσε πάνω στον Γιάννη Αλαφούζο, χαμογέλασε και μετέβη στο γραφείο του.

Προαποφασισμένο το αποτέλεσμα

Κάποια από τα στελέχη της Ομοσπονδίας, τα οποία ήταν παρόντα στην εξέταση του φακέλου του Παναθηναϊκού, εξήλθαν από την αίθουσα και συνομίλησαν με τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Προφανώς, τον πληροφόρησαν για τα όσα συνέβησαν στη διαδικασία και του κατέθεσαν την εκτίμηση τους για το τελικό αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή, ένας από τους διοικούντες της ΕΠΟ ισχυριζόταν ότι η εξέταση κράτησε δύο ώρες επειδή ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθούσε να πείσει τα μέλη της Επιτροπής Αδειοδότησης ότι ο φάκελος πληροί όλες τις προδιαγραφές. Ωστόσο, όπως συμπλήρωνε το ίδιο πρόσωπο, δεν είχε συγκεκριμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις της Επιτροπής και επιχειρούσε με γενικολογίες να αποσπάσει τη θετική γνωμοδότηση.

Ακόμα, έκανε λόγο για την απαίτηση του Γιάννη Αλαφούζου να ελεγχθεί ο φάκελος του Παναθηναϊκού από την UEFA, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό από την Επιτροπή Αδειοδότησης. "Εμείς είμαστε οι μόνοι αρμόδιοι και δεν συντρέχει λόγος να εξετάσει άλλος τον φάκελο" ήταν η θέση του προέδρου, Δημήτρη Δημητρίου.

Σίγουρα οι επιλεκτικές διαρροές αμέσως μετά την εξέταση του φακέλου από την Επιτροπή Αδειοδότησης δεν είναι τυχαίες και έχουν στόχο να πλήξουν το κύρος του Παναθηναϊκού. Διότι παρουσιάζουν τον φάκελο του ως ελλειπή εδώ και μέρες, όταν υποτίθεται πως αυτό άνοιξε στην εξέταση του από την Επιτροπή Αδειοδότησης. Προκαλούνται ερωτηματικά για το πως πηγές προσκείμενες στην ΕΠΟ, γνωρίζουν το περιεχόμενο του φακέλου προτού αυτός εξεταστεί...

Στο στόχαστρο ο Κωνσταντίνου

Στα διάφορα πηγαδάκια στο Γουδί έγινε πολύς λόγος για τον Βασίλη Κωνσταντίνου, επειδή αυτός υπογράφει τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΠΟ και το θέμα θα συζητηθεί, με τον Γιώργο Σαρρή και τους συνεργάτες του να αναζητούν ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα τιμωρήσουν πειθαρχικά τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού για την κίνηση του.

Συγχρόνως, αρκετοί από τους διαιτητές τα ονόματα των οποίων συμπεριλαμβάνονται στη μήνυση που "αγριόγατου", σκοπεύουν να απαντήσουν με ανταγωγή και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση. Όπως έγινε γνωστό, οι Σιδηρόπουλος, Κουκουλάκης, Τριτσώνης, Δασκαλόπουλος, Αρετόπουλος, Μάνταλος, Θάνος, Γιάχος, Στυλιάρας και Κομίνης θα κινηθούν εναντίον του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κατ' επέκταση κατά της ΠΑΕ, καταγγέλλοντας τους για συκοφαντική δυσφήμηση.

Οι μηνύσεις θα κατατεθούν ομαδικά την Τετάρτη και πλέον η συνέχεια, αν δεν υπάρξουν υποχωρήσεις, θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων. Η ΕΠΟ έχει πληροφορηθεί τις προθέσεις τους και τους έχει ενθαρρύνει, δηλώνοντας ότι θα τους υποστηρίξει ηθικά και ουσιαστικά.

Παράθεση
"Κάποια από τα στελέχη της Ομοσπονδίας, τα οποία ήταν παρόντα στην εξέταση του φακέλου του Παναθηναϊκού, εξήλθαν από την αίθουσα και συνομίλησαν με τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Προφανώς, τον πληροφόρησαν για τα όσα συνέβησαν στη διαδικασία και του κατέθεσαν την εκτίμηση τους για το τελικό αποτέλεσμα."
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Μάι 2013 17:30 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #304 στις: Τρι 21 Μάι 2013 19:01 »
Παράθεση
Αρνητικό το κλίμα για ΠΑΟ, ΠΑΣ και Άρη

Εξαιρετικά δύσκολο φαντάζει για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα να εξασφαλίσουν άδεια από την ΕΠΟ, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό. Σημαντικές οι ελλείψεις στους φακέλους τους. «Κόβεται» και ο Άρης.

Παρά την αισιοδοξία που έβγαζαν εδώ και μέρες προς τα έξω οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, από το ρεπορτάζ της ΕΠΟ προέκυπτε πως τα στοιχεία των φακέλων τους παρουσιάζουν προβλήματα και πως με τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα είναι απίθανο να εξασφαλίσουν άδεια για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ΠΑΕ εξετάστηκαν την Τρίτη 21/5 από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και οι διαρροές των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν. Τα μέλη της Επιτροπής επέδειξαν σχολαστικότητα που εκνεύρισε σε πολλά σημεία τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιώργο Χριστοβασίλη που έδωσαν το παρών κατά την ακρόαση των ομάδων τους. Οι «πράσινοι» δε, επί δύο ώρες προσπαθούσαν να πείσουν την Επιτροπή να δεχτεί τα στοιχεία και δώσει το «πράσινο φως», αλλά έπεφταν σε «τοίχο».

Η εγγυητική που είχε ζητήσει το αρμόδιο όργανο φέρεται να αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι στις αποφάσεις που αναμένεται να ανακοινωθούν πιθανότατα έως την Παρασκευή, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα αδειοδοτηθούν και θα τους επιβληθεί η ποινή του περιορισμού των μεταγραφών.

Ακολούθως θα υποβάλλουν έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης και θα περιμένουν την επανεξέταση των φακέλων τους μέχρι το τέλος του μήνα. Αν και σε δεύτερο βαθμό δεν τα καταφέρουν, τότε κατά πάσα πιθανότητα, η Ξάνθη θα κερδίσει μια θέση στην Ευρώπη (αφού δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή ούτε ο ΠΑΣ, ούτε ο Παναθηναϊκός).

Άδεια σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον, δεν θα εξασφαλίσει ούτε ο Άρης, που διαρροές από την ΕΠΟ κάνουν ουσιαστικά λόγο για κατάθεση… κενού φακέλου! Οι άνθρωπο του Άρη δεν έδωσαν καν το παρών στην Επιτροπή Αδειοδότησης, καθώς βρίσκονται σε διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99, συνεπώς η άδεια γι’ αυτούς δεν έχει στην παρούσα φάση καμία σημασία. Ενδεχομένως να επανέλθουν με στοιχεία στο δεύτερο βαθμό και να προσπαθήσουν εκεί να εξασφαλίσουν την άδεια.

Η Επιτροπή Αδειοδότησης εξέτασε την Τρίτη και τους φακέλους του ΟΦΗ και του Αστέρα Τρίπολης. Οι υπόλοιποι θα εξεταστούν την Τετάρτη 22/5.

Άρης Ασβεστάς


www.sport-fm.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Μάι 2013 19:09 από stefpas »
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #305 στις: Τρι 21 Μάι 2013 19:18 »
Η ομαδα πρεπει να κατεβει ηρεμη και ανηπηρεαστη στον αυριανο αγωνα.

Να βγει η διοικηση να διαψυεσει τα δημοσιευματα. 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #306 στις: Τρι 21 Μάι 2013 19:21 »
Παράθεση
«ΟΧΙ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανάβει «κόκκινο» στον Παναθηναϊκό!



 
Όπως είχε αποκαλύψει ο Σάββας Λιβάνιος περίπου… προ μηνός στον Sentra 103,3, η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ανάβει «κόκκινο» φως στον Παναθηναϊκό στο θέμα της άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα! Ανάλογο πρόβλημα υπάρχει και στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Ομοσπονδίας, μετά τη διαδικασία υπεράσπισης του φακέλου των «πράσινων», που έγινε το πρωί της Τρίτης (21/5) στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, το κλίμα είναι πολύ αρνητικό για τους «πράσινους».

Ο Σάββας Λιβάνιος είχε τονίσει ότι για τον Παναθηναϊκό η επιτροπή απαιτεί εγγυητική επιστολή ύψους 10-12 εκατομμυρίων και για τον ΠΑΣ Γιάννινα 700.000 ευρώ. Οι φάκελοι έχουν κατατεθεί εδώ και δύο μήνες και πλέον οι πληροφορίες που ήθελαν το «τριφύλλι» να μην παίρνει άδεια, επιβεβαιώνονται και τώρα!

Αρνητικό είναι το κλίμα και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν υπάρξει κάποια τεράστια… ανατροπή και η απόφαση που θα εκδοθεί την Παρασκευή (24/5) είναι αρνητική, τότε η Ξάνθη - που μέχρι πέρυσι δεν είχε πρόβλημα αδειοδότησης – θα πρέπει να ετοιμάζεται για Ευρώπη.

Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση που και σε δεύτερο βαθμό, η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής εφέσεων (την οποία προφανώς θα κάνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα) είναι επίσης αρνητική.

Απών ο Άρης για την αδειοδότηση!

Απούσα ήταν η ΠΑΕ Άρης από την όλη διαδικασία, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν θα παραστεί ούτε τις επόμενες ημέρες.

Οι «κίτρινοι» υποστηρίζουν ότι από την στιγμή που ο Άρης έχει υπαχθεί στο άρθρο 99 (δηλαδή υπό καθεστώς προστασίας απέναντι στους πιστωτές του), αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση.

Και πρόσθεταν ότι την δεδομένη στιγμή ότι ο φάκελος του Άρη είναι άδειος, συνεπώς η παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ ενώπιον της επιτροπής της ΕΠΟ, δεν θα ωφελούσε σε κάτι.

Οπότε οι όποιες εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης μετατίθενται για τις επόμενες ημέρες, με τον Άρη φυσικά να μην θέλει να ξαναζήσει τον περσινό εφιάλτη όταν αναγκάστηκε σε περιορισμό μεταγραφών παίζοντας κυρίως με νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές.

Το δεδομένο είναι ότι τα πάντα, ακόμα και στο δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, θα πρέπει να έχουν τελειώσει μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου, ημέρα στην οποία τελειώνουν τα πλέι οφ, καθώς τη Δευτέρα 3 Ιουνίου η ΕΠΟ θα πρέπει να δηλώσεις στην UEFA τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα Κύπελλα Ευρώπης τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία πήρε παράταση, καθώς αρχικά θα έπρεπε να έχει δηλώσει τις ομάδες το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31 Μαϊου, όμως η μη ολοκλήρωση των πλέι οφ ως τότε, έφερε αυτή τη μικρή προσθήκη χρόνου.

Πρωτοφανής μυστικοπάθεια

Επιπλέον, πρέπει να τονιστεί ότι για πρώτη φορά φέτος, η ΕΠΟ δεν δίνει καμία ενημέρωση για όλη τη διαδικασία: Ουδείς ξέρει τα ονόματα της τριμελούς επιτροπής που σε πρώτο βαθμό θα κρίνει τους φακέλους αδειοδότησης ούτε τα μέλη της δευτεροβάθμιας επιτροπής. Αυτή, μάλιστα, λέγεται ότι θα είναι πενταμελής, με συμμετοχή δύο εκπροσώπων της Super League και φυσικά ούτε αυτά είναι γνωστά!

Ο μόνος που είναι γνωστός είναι ο Γιώργος Δημητρίου, ο οποίος είναι ο εισηγητής της επιτροπής, αλλά ΔΕΝ έχει δικαίωμα ψήφου! Αντίθετα, μπορεί να κάνει έφεση εις βάρος απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής, αν θεωρήσει ότι κακώς μια ομάδα πήρε άδεια.

Συν τοις άλλοις, ενώ τη Δευτέρα (20/5) υπήρχε η πληροφορία ότι οι ομάδες θα περάσουν σε δύο γκρουπ από την επιτροπή, την Τρίτη (21/5) και την Τετάρτη (22/5), η ΕΠΟ δεν έδωσε καν ενημέρωση για το πόσες ομάδες βρέθηκαν σήμερα (21/5) ενώπιον της τριμελούς επιτροπής! Σύμφωνα με πληροφορίες, σίγουρα εξετάστηκαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης.

Η φετινή αλλαγή

Τι σημαίνει για μια ομάδα η ενδεχόμενη μη αδειοδότησή της; Αν έχει δικαίωμα ευρωπαϊκής συμμετοχής, αυτό της αφαιρείται, ενώ παίζει κανονικά στην Super League. Ωστόσο, θα έχει περιορισμό μεταγραφών, καθώς θα μπορεί να κάνει μόνο 3 για παίκτες άνω των 24 ετών και μόνο 4 ανανεώσεις (σ.σ. ο αριθμός μεταγραφών κάτω των 24 είναι ελεύθερος).

Πάντως, σε σχέση με πέρυσι οι ομάδες έχουν πάρει… γενναία «αύξηση», καθώς πριν από ένα χρόνο, όποια ομάδα δεν έπαιρνε άδεια, μπορούσε να κάνει συνολικά τρεις μεταγραφές (άνω των 24 ετών) ή ανανεώσεις!

www.sentragoal.gr


από την μία λένε ότι δεν παίρνουν άδεια οι τάδε με σιγουριά και από την άλλη μιλάνε για μυστικοπάθεια από μέρους της επιτροπής...άντε βγάλε άκρη
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #307 στις: Τρι 21 Μάι 2013 19:35 »
Έπιασε ο ασβεστάς τη βούρτα ... άντε και την άλλη.

Του ιδίου ...
Παράθεση
Ενδεχομένως να επανέλθουν με στοιχεία στο δεύτερο βαθμό και να προσπαθήσουν εκεί να εξασφαλίσουν την άδεια.

Αρβύλες στο φουαγιέ ...

Εγώ τα χώνω στο "ΧΟΝΤΡΟ", αλλά στο θέμα της αδειοδότησης είμαι αισιόδοξος.

Εγώ τα χώνω στην "ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ", αλλά στο θέμα του χοντρού είμαι αισιόδοξος.

Μην αΠΑΣσχολείς τον Άρη, ασβεστώνει τη Λεωφόρο ... εγκαινιάζουν Κατηγορία.

 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Μάι 2013 19:46 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #308 στις: Τρι 21 Μάι 2013 19:38 »
Εγώ τα χώνω στο "ΧΟΝΤΡΟ", αλλά στο θέμα της αδειοδότησης είμαι αισιόδοξος.

Βγήκε ο καραγκιόζης ο ΑΣΒΕΣΤΑΣ και λέει τις παπαριές του.

Μην ψαρώνετε ρε! Πάμε για νίκη αύριο... Ο Γιάνναρος θα βρει τον τρόπο, ξέρει αυτός!!!

Στο θέμα της αδειοδότησης όμως, εάν τελικά "ΔΕΝ" τότε ΧΟΝΤΡΕ... κάντην με βαριά πηδηματάκια και δώσε και την ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ ΜΟΥΡ (χρώματα) στον ΑΣΒΕΣΤΑ (που ασβεστώνει) που έχει πληροφορίες εκ των έσω!

Εντελώς περιέργως για τον ΟΦΗ, πάλι δεν βγήκε κάποια είδηση-βρώμα... τι άκρες έχει αυτή η κολοομάδα δεν ξέρει ούτε ο ΑΣΒΕΣΤΑΣ μου φαίνεται!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Μάι 2013 20:26 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #309 στις: Τρι 21 Μάι 2013 19:50 »
http://www.soccerplus.gr/article/36959-arnitiki-eisigisi-gia-tin-adeiodotisi-panathinaikoy-pas-apo-tin-epo

Και από εδώ αρνητικά φαίνονται .... είδωμεν.


Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #310 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:00 »
από παντού αρνητικά φαίνονται...στον super-fm (ραδιόφωνο) μόνο τα κλάματα δεν έχουν βάλει...
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #311 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:11 »
Συγγνώμη αλλά αν είναι για την εγγυητική των 700.000 ευρώ αυτή δεν την έχουμε ενώ ξέραμε μήνες πριν ότι πρέπει να εξασφαλιστεί; Και δεν μιλάμε για τα 15 εκατομμύρια του βάζελου...
Να δημοσιοποιηθούν οι φάκελοι εδώ και τώρα.  >:(

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 341
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #312 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:12 »
Εγώ το λέω αυτό που σκέπτομαι με ένα σύνθημα των παοκτζήδων…
http://youtu.be/PaOjv2-ALx0

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #313 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:16 »
δεν ξερουμε τι να πρωτοπουμε , μας εχουν τρελανει ,
αν δεν παρουμε την αδειοδοτηση , θα ειναι η μεγαλυτερη πικρα ολων των εποχων .

και αν δεν μας την δωσουν για 600000 ευρω που λεγεται , τοτε τι να πω
α ρε κατακαημενη ΗΠΕΙΡΟΣ εκει που πας να σηκωθεις εκει σε κοπανανε στο κεφαλι εσυ που εχεις δωσει τόσα στην πατριδα

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #314 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:17 »
υπομονη μεχρι να βγει η τελεσιδικη αποφαση.
Η αδειοδοτηση ειναι το Α και το Ω για την πορεια της ομαδας απο εδω και περα.

δεν παιζετε μονο η εξοδος στην ευρωπη...
αλλα το αυριο της ομαδας.

Οι φακελοι θα ανοιξουν ουτως η αλλως φετος...

υ π ο μ ο ν η

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #315 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:23 »
Mακάρι να μην βγει αληθινός ο Ασβεστάς, αλλά είναι ο πιο καλός δημοσιογράφος στο λεγόμενο ''Κυβερνητικό ρεπορταζ'' του αθλητισμού.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #316 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:28 »
Φιλμ pagourenko θα ΠΑΣ αύριο στο γηπεδο και θα φωναζεις στους παίκτες
ΥΠΟΜΟΝΗ.
Πόσο ποια υπομονή;

Αποσυνδεδεμένος paslooza

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 235
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #317 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:30 »
Μέχρις στιγμής υπάρχει μόνο μια φήμη αμφιβόλου προέλευσης που αναπαράγεται σαν τη μεταγραφή του Πίου..

Υπομονή και ψυχραιμία, μόνο κακό μας κάνει στους ίδιους και στην ομάδα μας

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 76
    • Προφίλ
"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #319 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:39 »
Ηρεμήστε αλάνια.

Όλο το θέμα με τις αδειοδοτήσεις ειναι η δευτεροβάθμια που εκεί την παιρνει και
η κουτσή μαρια.Πόσο μάλλον ο ΠΑΣ που φέτος την δικαιούται...

Το μόνο που με ανησυχεί ειναι το κόμπλεξ κάποιου Δημητρίου με τον ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #320 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:45 »
Παράθεση
ΟΚΕΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
21/05/2013

Αποκάλυψη αποδυτηριάκια.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα καθαρίζει με την αδειοδότηση. Λάθος! Δεν πρόκειται για αποκάλυψη διότι ακόμα δεν βγήκε η σχετική απόφαση. Πρόβλεψη κάνω. Σε πρώτο βαθμό η επιτροπή της ΕΠΟ θα του πει του Χριστοβασίλη ότι είσαι άκυρος, δεν πας Ευρώπη, αλλά τελικά σα μεταξεστέος ο ΠΑΣ θα πάρει την πράσινη κάρτα. Αυτή είναι η εκτίμηση του αποδυτηριάκια.

Άνοιξε τα μπακαλοτεφτέρια του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ και του είπανε: Εντάξει αυτό, οκέυ εκείνο, το μασάνε και το άλλο, αλλά κύτταξε να κλείσεις την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Κλείστην! Όσα έβαλες, έβαλες, αυτά τα πεντακόσα, όμως κλείσε την αύξηση.

Δεν παρέλειψαν να του πουν του Χριστοβασίλη τα περσινά. Ότι τους δουλέψανε από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ότι θα κάνουν Α.Μ.Κ. και δεν έκαναν.

Και γιατί τον ταλαιπωρούν από την ΕΠΟ τον ΠΑΣ; Ε, να δείξουν στην ΟΥΕΦΑ ότι κάτι κάνουν, ότι τις κυνηγάνε τις ΠΑΕ να νοικοκυρευθούν.
http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2013/05/21/okeu-gia-europi-o-pas-giannena.aspx?facebook
Εδω ειναι το ζουμι...ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε....καλυπτεις με την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου το ανοιγμα;;;η εστω ....το καλυπτεις εν μερει ;;αν ναι εχει καλως.αλλιως τον πουλο...υπομονη μεχρι την αλλη παρασκευη...

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #321 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:46 »
Παράθεση
Όλο το θέμα με τις αδειοδοτήσεις ειναι η δευτεροβάθμια που εκεί την παιρνει και
η κουτσή μαρια

Ναι γι'αυτό την πήραμε και πέρυσι! Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός αλλά έπρεπε ήδη να είχαμε καθαρίσει! ΤΕΛΟΣ!  Η δουλειά της διοίκησης ποιά είναι? Γιατί δεν τελείωσε με την ΑΜΚ παρα μόνο, όπως λέγεται εκεί είναι το πρόβλημα, αρκέστηκε σε υποσχέσεις μπροστά στην επιτροπή?

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #322 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:48 »
Παράθεση
Ο Σάββας Λιβάνιος είχε τονίσει ότι για τον Παναθηναϊκό η επιτροπή απαιτεί εγγυητική επιστολή ύψους 10-12 εκατομμυρίων και για τον ΠΑΣ Γιάννινα 700.000 ευρώ

και

Η εγγυητική που είχε ζητήσει το αρμόδιο όργανο φέρεται να αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι.

Μας έχουν γίνει τούμπανα.

Για να ξεκαθαρίζουμε σιγά σιγά κάποια πράγματα....
Εγγυητική επιστολή καταθέτουν οι ομάδες για συμμετοχή στο πρωτάθλημα στην επιτροπή επ. αθλητισμού που δεν έχει σχέση με την σημερινή επιτροπή.
Τέτοια εμείς είχαμε καταθέσει και γι αυτό παίξαμε στο πρωτάθλημα και θα καταθέσουμε για να παίξουμε και στο επόμενο.
Ο βάζελος δεν είχε καταθέσει (τουλάχιστον εγκαίρως) και γι' αυτό έφαγε καμπάνα 250 + χιλιάρικων.

Στην επιτροπή αδειοδοτήσεων εξετάζονται δεδομένα και μελλοντικά (βιώσιμα) οικονομικά στοιχεία. Ένα από τα προβλήματα φάνταζε η ΑΜΚ, η οποία εξαγγέλθηκε όμως.
Οι μεγάλες ελλείψεις του βάζελου, φαίνεται να καθιστούν υπέρμετρα αυστηρά και τα κριτήρια για τον ΠΑΣ, μη και καλμάρει ο Αλα Σκούζος.

Δε ξέρω τι εγγυήσεις θα ζητήσει και για τι από μας η επ.αδειοδ. Ελπίζω ότι και να ψάξει να υπάρχει ήδη στο φάκελλο, ή να υπάρξει στην έφεση.

Αναμένουμε.

Υ.Γ.
καλυπτεις με την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου το ανοιγμα;
Νομίζω ότι το υπερκαλύπτουμε

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #323 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:54 »
Παράθεση
ρέσκα νέα για το hot θέμα των αδειοδοτήσεων σας έχει και πάλι ο Sportdog Penalty!

Να πάρουμε τα θέματα με τη σειρά όμως...

To ομολογιακό δάνειο που παρουσίασε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος δεν καλύπτει την Επιτροπή αδειοδοτήσεων, καθώς θέλουν εγγυητική... Κόκκινο λοιπόν! Η Επιτροπή φαίνεται να θέλει εγγυητική 10-12 εκ. ευρώ, οπότε... γειά σας!

Στον ΠΑΣ τώρα...

Οι εγγυήσεις τριών επιχειρηματιών,ύψους 500.000 ευρώ που εμφάνισε ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν έπεισαν την Επιτροπή που ήθελε εγγυητική τραπέζης 700.000. Σκούρα και εκεί τα πράγματα...

O Αρης λόγω...άρθρου 99 έχει στείλει ουσιαστικά...λευκό φάκελο. Λογικά,λοιπόν, δεν θα πάρει άδεια. "Χλωμό" βλέπουν όμως και τον ΟΦΗ...

Για να κάνουμε τη σούμα:

Δηλαδή από τις επτά (7) ΠΑΕ που πέρασαν σήμερα για αδειοδότηση, σίγουρα θετική εισήγηση υπάρχει για 2+1:Αστέρα Τρίπολης,Ξάνθη και Βέροια...

Από Sportdog

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #324 στις: Τρι 21 Μάι 2013 20:56 »
Σήμερα κατά τις 11 τελικά η απόφαση κατα to super fm και όχι την Παρασκευή.