Όσοι έχουν κάποια πληροφόρηση εκ των έσω τους έχει μεταφερθεί η αισιοδοξία ότι ο φάκελος του ΠΑΣ είναι πλήρης.
Κ εγώ έτσι έμαθα από μια δική μου πληροφόρηση(όχι διοικητική,αλλά πολύ σημαντική) ότι οι όροι έχουν τηρηθεί κ μάταια ξεβρακώνεται ο βάζελος.
Σύνταυροι,
πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση,οι τακτικές που ακολουθούνται κ η ιδιαίτερη μυστικοπάθεια στις διαδικασίες αδειοδότησης(σφράγισμα φακέλων κλπ), ευνοούν την περίπτωση να γίνονται αλλοιώσεις στους φακέλους προς όφελος των εγκληματιών που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο.
Μπορεί πέρσι ο χβ να είχε ελλείψεις κ να έκανε τραγικά λάθη άλλα συνέπεσε να πέσει θυμα ενός βρώμικου κυκλώματος που αφαίρεσε την αδειοδότηση στον ΠΑΣ σε 2ο βαθμό κ άφησε τη μισή σκουπρολιγκ να αγωνίζεται χωρίς να τηρούνται οι νόμοι (χωρις εγγυητικές,πλασματικά στοιχεία κλπ) κάτι που τότε (πέρσι τον Ιούνη) δεν αποκαλύφθηκε τίποτε, παρά μόνο τώρα που το πρωτάθλημα τελείωσε.
Θέλω να είμαι δίκαιος γιατί κ εγώ κράτησα σκληρή στάση για τις ενέργειες του προέδρου, αλλά δεν ήταν μόνο τα λάθη στα οποία υπέπεσε και για τα οποία κρίθηκε, αλλά κ τα άνομα συμφέροντα που τον εμπόδισαν κ κατ επέκταση εμπόδισαν κ τον ΠΑΣ.
Το τέρας δεν πέθανε(βαζελος κ λοιποι) αλλά απρόκλητα πια, έχει βγεί κ απειλεί ανοικτά την ομάδα μας.
Στη μπουρδελοχώρα της έλλειψης των νόμων...νόμος είναι το δίκιο του ισχυρού ή του μαφιόζου για να τα λέμε πιο καλά.
Άρα λοιπόν πέρα από οποιαδήποτε θετική πληροφόρηση που έχει ο καθένας μας...ενέχει κ ο κίνδυνος της αλλοίωσης των διαδικασιών, γιατί τα οικονομικά συμφέροντα που διακυβεύονται είναι πιο ισχυρά κ έχουν περισσότερα παρακλάδια.
Άλλα λεφτά περιμένει το κράτος από τα χρέη του βάζελου κ άλλα από τα χρέη του ΠΑΣ, οπότε θα επιχειρηθεί να ενισχυθεί ο οφειλέτης με το περισσότερο χρέος για να εισπραχθούν κ περισσότερα χρωστούμενα.
Αναμένονται λοιπόν κ οι σχετικές οχλήσεις υπόγειες κ μη,ώστε ότι γίνει να γίνει με βάση τα πράσινα συμφέροντα.
Ήδη τα όργανα άρχισαν με τον ορισμό του μπαράζ.
Δυστυχώς για μας το παιγνίδι ξεκίνησε να παίζεται κ για το λόγο αυτό καλώ σε εγρήγορση πρώτα τους υπευθύνους της ομάδας μας κ στη συνέχεια κ εμάς.
Δεν πρέπει να τους περάσει...