Η υπομονή του Χριστόπουλου… εξαντλείται καθώς ακόμα δεν έχει κληθεί για ανανέωση από τον Χριστοβασίλη
Το "δημοσίευμα" θέλει το Χριστο-μπούλο ... δεν προκύπτει από πουθενά ότι μιλάει ο Κόουτς, για "λιγούρες και ξινίλες".
Η αθλητικογραφία έχει κανταντήσει μπουρδολογία και ψευτιά.
Δε νομίζω να μη τα "είπαν" 1 χεράκι ο πρόεδρος με τον κόουτς, έστω στο Κυλικείο που παίρνει το φρέντο του ο Βαγγέλης... εκτός και αν του είπε "εγώ πάω Αθήνα στην ΕΠΟ, εν τω μεταξύ εσύ ετοίμαζε βαλίτσες".
Σημειωτέο ότι ... η θητεία ενός προπονητή του ΠΑΣ διαρκεί 155 ημέρες.
Πιστεύω ότι, υπάρχουν και καλά διαζύγια, όπως και καλές ανάδοχες οικογένειες.
Σκεφτόμενος στα λεγόμενα του pagourenko1966 για ενδεχόμενη διάδοχή ... γιατί να παίζει play off και γιατί να βλέπει Ευρώπη?
Και λέω ... ή θα συνεχίσει δυνατά και διαφορετικά ή θα σκαντζάρει καθαρά και αζημίωτα.
Και αν δεν απατώμαι, οι Πρόεδροι δεσμεύονται ρητά από τη SL (UEFA) να βγάζουν εις πέρας τις "αγωνιστικές τους" υποχρεώσεις και μετά να κάνουν ό,τι θέλουν ... απλά δεν ξέρω αν δεσμεύονται μέχρι το 2014 (π.χ., και ο Σπανός είχε πει θα φύγει).
Τώρα βλέπω μόνο ... να παίζουμε με ΠΑΟΚ και για την 1
η θέση ... θα ακολουθήσω το "ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" του ΑΓΙΑΞ, και στα RX: μου οι redκιλότες, οι greenκαπότες και το όποιο φινάλε.
Ο Κόυτς είναι γέννημα του ΠΑΣ και με αυτόν καμαρώνει.
Το να τρέχει ο πρόεδρος τελευταία στιγμή, δεν το πιστεύω ... οι "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΔΕΣ" έδωσαν όρκο υποστήριξης του ΑΓΙΑΞ, στα Γιάννινα.
Κατά τα άλλα ... ο ΠΑΣ είναι ο φούρνος κι εγώ ο Καραγκιόζης ... άλλοι τρώνε το ψωμί στα γήπεδα και μας το παίζουν ψόφιοι στα φόρα.
Εκφραστείτε ελεύθερα και συχνότερα ...
ΚΟΚΚΙΝΗΣΤΗ
ΒΙΑΣΤΟ
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣΤΟΝ
ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ