Από αυτά (αν ισχύουν)φωτογραφίζονται ως υπαίτιοι εκτός του χβ και οι οπαδοί που αν εξαντλούσαν τα μινι διαρκείας θα εξέλειπε ο ένας εκ των τριών λόγων της μη αδειοδότησης.
Άρχισε η προπαγάνδα ώστε να βρεθούν ελαφρυντικά για τον χβ γιατί κατά πως φαίνεται είμαστε τελειωμένοι...
8) Αρνητικό ...
Δε θέλω να σας κουράσω Σύνταυροι κι εγώ κουράστηκα 8)στο πλήκτρικ - πλήκτρικ, πεθαίνω! ... αλλά έτσι, για να ξεσκαρτάρουμε λίγο, το πράμα από το άλλο το πράμα ... το europeos.
Πιο ΠΟΛΥ για εκείνους τους "ΒΕΒΑΙΟΥΣ", τους Πίου του Φεβρουάριου, που τυμπάνιζαν ότι ... "... βλέπουμε μωρέ ως το καλοκαίρι για την ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ" ... κάτι έβλεπαν.
Διαπιστώνεται μια σχετική αμέλεια και αφέλεια στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ... θα κάνει να "απογραφειοκρατι ...θεί και απομουλοχτοποιη ...θεί σύντομα και να μη επιμένει να αφυπνίζεται με τη συνδρομή υπνωτιστών.
Η περσινή εμπειρία ... τίποτα δεν έγραψε ρε?
Ο "γκαβός" ... πέθανε.
ΜάρτιοςΝομίζω, π.χ., … αν το Α.Μ.Κ., είναι 3,2 εκ. ε., τα Ι.Κ., θα πρέπει να είναι 1,8 εκ.ε.,
(...)
Αρνητικό σύνολο ιδίων κεφαλαίων: -653 χιλ. ευρώ
Νομίζω ότι το παλικάρι είχε δίκιο ... τα είχαμε πει χαρτί και καλαμάρι στις 12 Μαρτίου.
Δημοσιεύματα προχθεσινά ...
"με αριθμό 1/2013 πρακτικό του Δ.Σ. της εταιρίας, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 1.870.000 Ευρώ και ότι η συμμετοχή των μετόχων" (Goal)
... ξεκίνησε στις 18/0513 ... τίγκαρε???
"...Οι εγγυήσεις τριών επιχειρηματιών, ύψους 500.000 ευρώ που εμφάνισε ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν έπεισαν την Επιτροπή που ήθελε εγγυητική τραπέζης 700.000. Σκούρα και εκεί τα πράγματα ...(sportdog)
" ... η Ε.Επιστολή κυμαίνεται στο ποσό του "Αρνητικό σύνολο ιδίων κεφαλαίων" ... λες και ήταν "τοκογλυφικά" τα είδαν ρε πστ μ ... αλλά ο
Τραβέρσο θέλει ...
Στατιστικά … (μόνο) με έδοδα-έξοδα με ονοματεπώνυμο (όχι δάνειο από 3τους)?
Απλά, γίνεστε "συμ-μέτοχοι" ως το βραδάκι ... και
σε όλα θα ΠΑΣ καλά!Αη και ... αη και ρε Ατρόμητα.
Υ.Γ.: Το "δόγμα ... δεν είναι ώρα για κριτική, κοιτά με την ομάδα, στο τέλος κριτική" δεν το εφεύρα εγώ, ούτε το εφάρμοσα ποτέ. Κριτική εκ των υστέρων, βλάπτει σοβαρά την υγεία της Ομάδας.