Ερώτηση δημοσιογράφου: "Σε περίπτωση που απορριφθεί και η έφεση, τι θα κάνετε;"
Πάολα - Εδώ Σε Θέλω Καρδιά Μου Live
Οχι φιλε μ απαντησε στην ερα σπορ στην ερωτηση του,που εκανε με την προσθηκη αν πανε στο σας,και τι απαντησε ο αθεοφοβος
''''ε ενταξει τι να κανουμε τοτε,η ζωη συνεχιζεται''''
Λοιπον για να τα κανουμε πενηνταρακια λοιπον
Εχουμε παει στα χειροτερα σκατοχωρια της Ελλαδος,εχουμε παει στις πιο απομακρυσμενες περιοχες,εχουμε δωσει απο τις οικονομιες μας απειρα λεφτα για την καψουρα μας,εχουμε φαει κρυο κ βροχη για δεκαετιες,εχουμε δεχτει πικρες κ απεραντες στεναχωριες ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΟΥ ''ΕΕΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ''.....Ωπα ρε στακα σε πελατες αποκρινεσαι(αφου μαγαζακι νομιζει οτι εχει)και οχι σε μη νοημοντα οντα σαν αυτα που βελαζουν
Λοιπον εμενα δν με νοιαζουν τα νουμερα,οι αδειοδοτησεις,εγγυητικες επιστολες κ τα συναφη,εγω θελω να δω σαν οπαδος την ομαδα μου στην ευρωπη,δεν ξερω πως θα το καταφερει ας κοψει το λαιμο του ειδαλλως του χρονου στο γηπεδο δεν θα ερχεται ουτε η κουτση Μαρια,καλα για δειαρκειας δν το συζητω......Αμα δεν μπορει να καταλαβει το αυτονοητο ο ευσωμουλης μας κακο του κεφαλιου του!!K αυτο δεν ειναι απειλη αλλα μια νοερη πραγματικοτητα....Ποιος φιλαθλος-οπαδος θα θελει να παει στο γηπεδο μιας κ γνωριζοντας πως στο τελος του καθε πρωταθληματος η μοιρα του ΠΑΣ ειναι προδιαγεγραμμενη!!Σημερα εκανα πηγαινε ελα 800 χιλιομετρα για να δω τον ΠΑΣ εν της γνωσης μου παρα την μη αδειοδοτηση κ το χαρηκα αλλα την επομενη φορα ουτε την nova δεν θα ανοιγω σε πιθανη στραβη του ΧΒ
Το ξαναγραψα εχει την ευκαιρια ο ΧΒ ειτε να γινει ο πιο μαγκας προεδρος με ασυλια για χρονια απο την κοινη γνωμη των Πασολεδων η ο πιο μαλακας που θα καταφερει να διαλυσει τα ονειρα μας κ πιστευοντας πως εμεις θα τον ακολουθησουμε κ του χρονου.......Ιδου η Ροδος ιδου κ το πηδημα λοιπον!!!Οι δικαιολογιες τελειωσαν,5 μερες υπομονη