Πόσο αστεία είναι αυτά τα "ρεπορτάζ" με τα ποσοστά του Γιαννάκη.
Όλο εκτιμήσεις και εκθέσεις ιδεών και από ουσία μηδέν. Κί όχι μόνο του Γιαννάκη δηλαδή, όλων. Καημό το 'χω να διαβάσω ένα κείμενο ότι ο Χριστόπουλος ζητάει αυτό αυτό κι αυτό κι ο Χριστοβασίλης συμφωνεί στο τάδε και διαφωνεί στο τάδε. Μόνο γενικότητες.
Και τί θα πεί 99%; Γιατί όχι 100%; Το 1% το αφήνουμε μήπως έρθει πρόταση από Ρεάλ ή μήπως του φανούν του Χριστόπουλου τα λεφτά που του δίνουμε λίγα; Εχει διαφορά το ένα 1% απο το άλλο.
Επίσης το πιθανότερο είναι οι πληροφορίες για το 99,99% να προέρχονται μόνο από την ΠΑΕ κι όχι από τον Χριστόπουλο. Μπορεί δηλαδή να είναι σαν το ανέκδοτο που λέει ότι κατά 50% είναι σίγουρο ότι θα τα φτιάξω με τη Μπελούτσι. Γιατί 50%; Eγώ θέλω, μένει να θελήσει κι αυτή.
Αυτά που κρατάω από όσα έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες είναι ότι ο πρόεδρος των ρεκόρ θέλει να τον κρατήσει τον Χριστόπουλο και το μπάτζετ θα είναι περίπου το ίδιο με φέτος. Απόλυτα λογικά και τα δυο. Ο Χριστόπουλος επίσης θέλει να μείνει και δεν έχει πρόβλημα με το μπάτζετ.
Οπότε μένει πόσα λεφτά θα πάρει, μένει επίσης αν θα έχει το ελεύθερο να αποφασίσει ο ίδιος για τις μεταγραφές (αγορές και πωλήσεις) κι αν έχει ξεπεράσει ο Χριστόπουλος αυτά που ζήταγε για βοηθητικά και ακαδημίες.
Δε μου κάνει για 99,99% αλλά είμαι αισιόδοξος.
Θετικό είναι ότι δεν έχει ακουστεί έντονα να έχει καμιά πρόταση από Ελλάδα. Τόσο μπάλα ξέρουν κι άλλοι. 18 ομάδες θα έχει η Σουπερλιγκ του χρόνου; 18 προτάσεις από ομάδες της Σουπερλιγκ έπρεπε να έχει ο Χριστόπουλος. Αλλά τέτοια θύματα είστε όλοι, ευτυχώς.
Επίσης θετικό για την παραμονή είναι ότι φαίνεται να το απολαμβάνει κι ο Χριστόπουλος που τον αποθεώνουμε σε κάθε ευκαιρία. Καλός μαϊντανός είναι κι αυτός. Στάνταρ θέλει να μείνει. Ε τώρα που μιλάμε θα είναι σπίτι του προέδρου και θα τα λένε. Θα του δώσει ο πρόεδρος των ρεκόρ το ελεύθερο να φέρει όποιους θέλει, θα του πει ότι θα πουλήσουμε μόνο όσους δώσεις εσύ το οk, θα τον κεράσει και κανα νερατζάκι η Grace. Θα τα βρούνε στο τέλος που θα πάει.
Αλλαξα γνώμη. Πράγματι 99,99% είναι τελικά.
ΜΕΙΝΕ.